Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Spokojnosť s poliklinikou v Seredi - ANKETA

Miloš MajkoDátum18. 04. 2013 11:00:51TémaZdravotníctvo

Pán viceprimátor  Veselický svojimi vyjadreniami týkajúcimi sa úrovne poskytovaných služieb na poliklinike  v Seredi, teda veľa obyvateľov mesta / čitateľov  SOL zrovna nepotešil. Vyhovujeme návrhu jedného z diskutujúcich a otvárame anketu s jednoduchou otázkou:

Ste spokojný so stavom a službami pre pacientov na poliklinike?

Z predchádzajúceho článku   viceprimátore mesta vyberáme úvod do problematikY:

"Ľubomír Veselický:  spokojnosť obyvateľov ovplyvňuje denne množstvo rôznych okolností. Keď má človek popri všetkých ostatných problémoch aj zdravotné, je ešte citlivejší. Je pochopiteľné, že v stave  podráždenosti hľadá s pocitom bezmocnosti príčiny a pôvodcov stavu, ktorý mu znepríjemňuje život. Dosť často aj tam, kde v skutočnosti nie sú."

Otázka do ankety je zvolená úmyselne čo najjednoduchšie a bez navádzania na odpoveď.  Dôvody spokojnosti či opačne nespokojnosti uvedte v diskusii.

Kompletnú diskusiu predložime vedeniu mesta, poslancom  MsZ  a riaditeľke  polikliniky  so žiadosťou  o zaujatie stanoviska ku konkrétnym skúsenostiam  a podnetom od občanov.

Píšte svoje konkrétne skúsenosti, prosíme vyhnite sa osobným invektívam voči lekárom či inému personálu. Zámerom  tohto nie je osočovanie konkrétnych ľudí, ale hľadanie východísk a zlepšenie situácie tam, kde to nás občanov skutočne  mimoriadne bolí.


Anketa: Ste spokojný so stavom a službami pre pacientov na poliklinike?



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 29-05-2013 10:25:12
tak aby sme nejake tie telenovely z gebul vytlacili:

Ak by bol lekár držiteľom licencie, pri skončení lekárskej praxe ju musí odovzdať. Nešpekulujem za koľko. Zubársky obvod „stojí“ v okolí viac ako l mil. Sk. Ak bude držiteľom licencie pre obvod spoločnosť ProCare, lekár môže odísť kedykoľvek, ale obvod a licencia naň ostane vo firme ProCare viazanej na prenajatú budovu polikliniky. Kde je záruka, že v konflikte záujmov by sa jeden, či piati lekári nerozhodli, že radšej ako prispievať do spoločného hrnca vlastnej eseróčky odídu z polikliniky a budú praxovať v individuálne nadobudnutých nehnuteľnostiach? Čo potom s poliklinikou? Pokúste sa odpovedať úprimne na uvedené otázky a zamyslite sa, či odovzdanie vedenia polikliniky firme, ktorá v republike riadi činnosť 15 zdravotníckych zariadení nebolo menšie riziko ako odovzdanie polikliniky síce odborníkom v poskytovaní zdravotníckej starostlivosti, ale neskúseným v oblasti manažovania zdravotníckeho zariadenia. Ľubomír Veselický

a aj toto su jeho slova:

Dlhé čakanie na vyšetrenie? Príčinou je nedostatočný počet lekárov a vysoký počet pacientov. Dnes je kritika tohto stavu prednášaná tak, akoby pred rokom 2007 každý pacient na poliklinike v Seredi bol vyšetrený po 15 minútach sedenia pred ordináciou. To samozrejme nie je pravda. K poplatkom za vyšetrenie v určenú hodinu. Nie som ich zástancom. Tento poplatok ale neschválili poslanci MsZ v Seredi a nezaviedla ho ani spoločnosť ProCare.
Nedostatok lekárov? Lekár je slobodné povolanie. Ordinuje obyčajne tam, kde chce. Nie každý z nich je vždy viazaný pracovnou zmluvou. Obľúbený neštátny diabetológ a endokrinológ je v Seredi zavalený prácou. Pani riaditeľka polikliniky priviedla na polikliniku diabetologičku. Pre nedostatočný záujem pacientov lekárka odišla. Z polikliniky odišiel neurológ. Bolo to jeho rozhodnutie, nie rozhodnutie riaditeľky polikliniky. Čo mohla reálne v danej chvíli robiť? Ak by bol na Slovensku nadbytok očných lekárov, neurológov, či ortopédov, nebol by zrejme s vytvorením ich ambulancie v Seredi problém. S plnou vážnosťou sa pýtam. Môžu poslanci mestského zastupiteľstva v tejto veci niečo reálne podniknúť? Majú možnosť donútiť iného očného lekára, neurológa alebo ortopéda, aby prišiel pracovať do Serede? Má takú moc riaditeľka polikliniky?

ako je to v skutocnosti sa asi docitam v dalsej bubline, pardon - oni su to myty..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-05-2013 08:49:15
Vedenie mesta sa nedavno nechalo verejne pocut, ze na zastupitelstvo bude pozvana riaditelka polikliniky. Nebola, poslanci s vedenim mali ine priority. Nie nespokojnost obvyvatelov so stavom na poliklinike.

Obyvatel, obcan a volic je vsak tvor, ktory potrebuje slubit. Nic viac. Ziadne ine naroky.

Pamat vacsiny ludi ma vyznamne obmedzenu kapacitu a aj tu malu kapacitu si radi zaplnaju dejom telenoviel a inych bezvyznamnych veci, pri ktorych myslenie je je nutne.

Preto zmeny nikdy nebudu - nemusia totiz nastat.

Nie ze by sa nic nestalo. Stane. Pride novy pruser, niekto nieco znovu napise, vedenie mesta znovu slubi riesenia a ludia znovu zabudnu. Kolotoc, ktoreho tocenie nema koniec, pretoze je roztacany smerom a rychlostou presne urcenou potrebami ludi nezaoberajucimi sa skutocnymi problemami beznych obcanov.

Spytam sa inak - zaujimalo by akehokolvek bezneho obcana to, od coho je na mile vzdialeny a uplne sa ho to netyka?

Obcan si musi v prvvom rade ujasnit, naco voli svojich zastupcov. Nasledne si musi dat dokopy, ci je s vysledkom za 23 rokov spokojny, ci je v poriadku system a az potom moze prist k skutocnym rieseniam. On obcan ich totiz musi chciet a vykonat.
gulak | 29-05-2013 08:37:20
Dnes ked by ste ochoreli po 11.hod-tak máte smolu-celá poliklinika(okrem labákov)-ide do Ba -na školenie....
Pre Evku | 21-04-2013 06:24:28
Asi pre to ste tam nevidela davy,lebo každý nemá na to aby si to tam zaplatil!Na čo sme celý život platili a platíme zdravotné poistenie?
Robo Horvath | 20-04-2013 23:57:45
Prestali sme davat uplatky lekarom tak si musia dobehnut svoje. Tento stav navodili a moc im vyhovuje preto ze uz neplatime len skorsie vybavenie ale uz aj za cakanie. Tento zvrateny stav sa da vyriesit jedine vecsim poctom lekarov odbornikov a jedine potom si konecne zacnu vazit pacienta vdaka ktoremu ziju. Prikladom toho su napr. dve chirurgie v nasom meste. Neojednava sa, neplati sa a ani sa dlho necaka.
Ale mam pocit ze toho kto tento stav zapricinil teda mesto, tento vazny problem obyvatelov asi nezaujima.
martina | 20-04-2013 23:23:29
pre evku.
bola som syna objednat na adenotomiu v novom centre. kedze nemaju zmluvu s poistovnou, tak by ho "odoperovali za necelych 350 eur". kedze sa mi nechcelo cakat s operaciou niekolko mesiacov v trnavskej nemocnici, tak som mu tento zakrok zaplatila v sukromnom medicinskom centre v piestanoch za rovnu 100ku. + 5 eur vstupne vysetrenie.
Imro | 20-04-2013 22:47:33
Pani Evka,je to pekné že sú lekári aj na Šintavskej ul.,ale akosi ste zabudla napísať že sa tam väčšinou platí.Pani Evka,pýtam sa vás,načo bola postavená poliklinika????Odpoviem si sám,no predsa preto, aby dostal každý zdravotnú starostlivosť pod jednou strechou.Príklad,pôjdem obvodnej na vyšetrenie,ktorá ma pošle internistke na autobusovú stanicu,vrátim sa z výsledkom späť.Potom sa vrátim
Garčekovi do sokolovne lebo ma bolí zub,on ma pošle na polikliniku na rentgen,vrátim sa späť opraví mi zub a povie mi popri tom že mám zapálené hrdlo,tak si odbehnem ešte na ORL a takto by som mohol pokračovať ďalej.Viem,trochu som to prehnal, ale len preto aby ste pochopili o čom tu hovorím.Zdravotná starostlivosť by mala byť pod jednou strechou a bez poplatkov a čakaní,dva tri štyri mesiace,Tu je celí problém ,žiadna alebo slabá spolupráca vedenia polikliniky a vedením mesta.Ani jeden pacient nevyhral nohy v lotérii a hlave ten skôr narodený.
Evka | 20-04-2013 21:32:58
Nezabudajte,ze v novej budove na SIntavskej ulici su nielen zubari a celustni doktori,ale aj ORL a 2 gynekoogovia!Nikdy som tam davy nevidela,podla mna vas vybavia v ten den
nespokojná | 20-04-2013 16:02:23
Naozaj okrem detských lekárov je to strašne zlé. Na ortopedii treba čakať pol roka na vyšetrenie, LEN 3 mesiace ak je to uprednostnené ošetrenie (???!!). Preto nevydávajú viac ako 3 časenky denne, lebo majú všetko obsadené termínami predčasne ošetrovaných pacientov. Na očnom sa treba tiež už od skorého rána postaviť pred polikliniku, aby sa vám ušla časenka. Na pľúcnom mi raz dali termín "za mesiac" a to som mala zápaľ pľúc.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-04-2013 20:09:34
Diskutujuca uviedla:

"
neposkytuje nahodou mesto preplacanie cestovneho za navstevu lekarov v inom meste? vzhladom na chorlavost mojich deti prichadzam o celkom slusnu sumicku za PHM..."

... ako strasne som rad, ze ludia konecne zacinaju rozmyslat a veci vidiet v sirsich suvislostiach. Ono to je totiz presne o tom. Nic nie je zadarmo a ked usetri poliklinika - vlastne sukromna firma, ktorej bez pytania sa obcanov poslanci MsZ polikliniku predali, neznamena to, ze naklady nie su. Len zostanu na krku inemu. Napriklad nam - pacientom.

Presne ako napisal iny diskutujuci - na co teda platime zdravotne odvody?
martina | 19-04-2013 19:57:12
spokojnost s plkl?
jedine tak detske oddelenie, iba tam mate istotu, ze sa vybavite v ten isty den...
alergologia?? - chodime do TT, nie len ja, ale i kopec inych rodicov, lebo 1x tyzdenne co je tu mudr. olearova je o nicom...
kozne odd?? po tom co tunajsia lekarka stanovila na komplet zlu diagnozu chodim do TT nemocnice s dietatom uz cele 4!!! roky
ORL?? kazdeho pol roka platime doktorke v susedstve 4 alebo uz je to 5 eur pausalny poplatok a ckame min. 2-3 hodiny na vybavenie - ale je aspon velmi prijemna. o ORL dokine v centre mesta sa nebudem ani zmienovat....
Ortopedia?? 3 mesiace cakacka!!!
gynekologia?? dakujem pekne, ani keby som mala umierat k nim nejdem. este ze je tu nova gyn. ambulancia na zeleznicnej ul.
jaj a nesmiem zabudnut na neurologiu?? dakujem tiez neprosim, chodim do TT.
Plucne??? tak system tam je uz cista katastrofa. a ako stary astmatik som si raz zo zufania musela zaplatit v akutnom stave sumu 5 eur za prednostne vysetrenie. a to sa mi uz chcelo fakt grcat z tohto systemu...
cize pre mna poliklinika okrem detskeho oddelenia je vsetko celeeee zle!!!

neposkytuje nahodou mesto preplacanie cestovneho za navstevu lekarov v inom meste? vzhladom na chorlavost mojich deti prichadzam o celkom slusnu sumicku za PHM...

mozno vyzeram ako hypochonder, ale verte ci nie nie som.
elena | 19-04-2013 16:19:47
pre sawubona: to mate pravdu, s tym suhlasim aj ja..
pre MCMP | 19-04-2013 12:50:23 | 19-04-2013 16:12:29
pretoze uz v seredi neordinoval. a na jeho miesto nastupil iny, ktory nas nezobral. je to v prispevku napisane. nakoniec sme k danej lekarke aj isli, avsak az do trstic.
sawubona | 19-04-2013 12:59:24
Akceptovala by som nejaký poplatok v prípade, že ma ošetria hneď. Ale nechápem, prečo platiť 7ečiek, ak ma objednajú a dajú mi termín o 2 až 3 mesiace. To je platiť za čo???
pre MCMP | 19-04-2013 12:50:23
ktorí lekár vášho manžela poslal do nemocnice ten ho musí mat aj naďalej v starostlivosti preto neviem prečo nejdete k nemu...
Silvia | 19-04-2013 12:40:10
Absolutne nespokojna, vela odbornych lekarov neordinuje kazdy den, ak chcete casenku, musite stat uz od pietej rano pred poliklinikou, ak sa chcete objednat, stoji to peniaze a este si aj pockate min 2 mesiac ena termin. Dokonca aj u zubarov zaviedla p. riaditelka casenky, aj na rehabilitacii, vsetko smeruje len k vyberaniu poplatkov. Keby aspon ta starostlivost za to stala.
načo sa platí zdravotné poistenie? | 19-04-2013 11:33:14
fór je v tom,že na Slovensku v skutočnosti nemáme zdravotné poistenie,ale v skutočnosti odvádzame akúsi hybridnú formu "zdravotnej dane".Že tomu tak je v skutočnosti svedčí kopec príkladov z praxe:
-zdravotné odvody z dividend
-zdravotné odvody z nepeňažnej výhry
-zdravotné odvody z príjmov pri predaji nehnuteľnosti
toto jasne svedčí o tom,že v skutočnosti štát akýkoľvek Váš príjem pekne zdaní a ešte dodaní ďalšou daňou/akože zdravotnou/ktorú vznešene nazval odvody do zdravotnej poisťovne.
Pravé poistenie je u mňa napr.poistenie motorového vozidla-jasné,zrozumiteľné:každý si musí povinne zaplatiť zákonnú poistku a keď niekto chce môže si uzavrieť naviac havarijné poistenie.Ale so zdravotným poistením ide o čistý od.b!!!
elena | 19-04-2013 11:23:42
reakcia k xxx: ja som dostala potvrdenie o zaplateni poplatku za potvrdenie o navsteve lekara v dany den bez toho aby som ho pytala, automaticky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-04-2013 11:07:47
xxxx | 19-04-2013 10:28:02 | - tak ich teda polozte. Ak nezazneje otazka, niet na co odpovedat...
NCMP | 19-04-2013 10:34:04
prve dni v juli 2011 manzela prepustili z TT neurologie po druhej mozg. prihode. Predtym sme navstevovali neurologiu v seredi,kde ordinovala Mudr. Farkasova. Po prepusteni sme sa vybrali samozrejme hned /podpa pokynov z nemocnice/ na neurologiu do serede. Mudr. Farkasova uz neordinovala, ordinacia bola mimo prevadzky s oznamom, ze od buduceho tyzdna zacne ordinovat iny lekar. Datum jeho nastupu prisiel, rozdiel bol par dni, cakame v cakarni, sestricka otvori dvere, chcem jej dat zdr. dokumentaciu s tym, ze manzel bol pred par dnami prepusteny z nemocnice. sestra - musim vas objednat - termin zaciatkom septembra... neverila som ze pocuvala co som jej povedala. bohuzial, potvrdila mi termin. A ze sa mozem ist stazovat. tak som sa isla, aj ked to nie je moj styl. na riaditelstve "riaditelovala" vrchna sestra. Jej odpoved na moju nie staznost, ale prosbu, aby sa manzelovi dostalo vysetrenie u neurologa skoncial z jej strany v pozicii: co by ste vy este od nas nechceli? Chodte do vedlajsej budovy, tam su neurologovia sukromni. Isli sme, aj ked si mozno neviete predstavit, ake je to chodit s clovekom po dvoch mozg. prihodach. Samozrejme, do neur. ambulancii nas nezobrali, je im to luto, ale maju plny pocet pacientov, ktore im poistovne preplatia. No co ine mi ostalo, ako vyhladat si, kde ordinuje mudr. Farkasova a ist do Trstic do jej ambulancie. Po telef. objednavke nas prijala za tri dni.

Druha skusenost: minuly rok som si sposobila padom spiralovu zlomeninu ramennej kosti. Po dolieceni bolo potrebne ruku rozcvicit - rehabilitacie. To nase seredske, ospevovane rehabilit. oddelenie, kde p. doktorka je 3x do tyzdna a to davaju von 10 casaniek radsej dalej nebudem rozvadzat. Poviem len to, ze ked sestricka povedala o pol deviatej rano, ze treba prist dalsi den skoro rano, max. o siestej, na moju otazku, ci si sem mozem doniest spacak a prespat tu do rana, na mna skaredo pozrela a zatvorila dvere ordinacie zvnutra.
Zase mi pomohol ujo google, ktory mi nasiel rehabil. stredisko Galenos v Hlohovci, kde ma po telef. objednavke zaradili a o tri dni som nastupila na rehabilitacie. Mozem vrelo vsetkym odporucit. Ono je to vsetko o pristupe k ludom. Kto chce, hlada sposoby, kto nie, hlada dovody.
Druha vec je, ze lekarov, ktori hladaju dovody, preco sa nieco neda by som ako "zamestnavatel" nezamestnavala. To je ako keby bol obchod otvoreny dve hodiny denne aj to len trikrat do tyzdna. kto by tam chodil nakupovat?
xxxx | 19-04-2013 10:28:02
dá sa "zakúpiť prednostné poradie", ale čo keď si ho zakúpime všetci??? Kto bude prednostne ošetrený? A potom žiadny z lekárov Vám nevydá pokladničný doklad o zaplatení poplatku za "prednostné" ošetrenie. Načo sa potom platí zdravotné poistenie??? Takýchto a podobných otázok by sa dalo položiť veľmi veľa.
Makoty | 19-04-2013 08:30:25
Na očnom ráno na dverách svieti oznam : Vydávame 5 časeniek...
A to sa neordinuje každý deň... Asi tak!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-04-2013 02:26:41
anonym | 18-04-2013 19:20:41 | - mozno je najvyssi cas spytat sa ho, ako to s tou obhajobou vidi dnes. No a co mieni urobit v prespech spokojnosti obcana - volica, ktory mu dal mandat, aby ho zastupoval v mestskom parlamente.

Pripomente to svojmu poslancovi. Primomente mu jeho povinnosti, kedze mu asi tak trosku medzi tym mnozstvom prav zanikaju...
anonym | 18-04-2013 22:16:22
prečo sa tam nezmení vedenie? to by bolo najlepšie! chce to iný prístup.
anonym | 18-04-2013 19:20:41
Ešte mám v čerstvej pamäti keď sa zrušila pohotovosť ako to tu obhajoval ten, kto mal obhajovať záujmy mesta a teda občanov. Vtedy som nechápal na koho strane vlastne je a prečo tú firmu tak obhajuje. Nechápem to dodnes.
anonym 2(zippp) | 18-04-2013 18:25:20
Aj ja mám tiež také iste skúsenosti s ortopédom, ja som bola na poliklinike o 5:00 h. a už sa mi neušla časenka, tak som si zaplatila prednostne (čakala som 2 mesiace) čo je nenormálne keď má človek bolesti. Myslím si že za tento stav nemože Pro Care, ale je to v podmienkach polikliniky. Bola tam recepcia čo bolo dobre pre pacientov, bola zrušená. Keď príde nový lekár, ani sa neohreje a už je fuč, ani za to nemože Pro Care, jedno je ale isté, že poliklinika ako taká je poprerábaná a má celkom dobrú úroveň aj lekári majú pekné a príjemné ordinácie ako aj pacienti v čakárňach až na tie WC čo zasa mám dojem že pacienti pokradnú čo sa dá!!!!!
Peto | 18-04-2013 17:03:12
nechcem sa nikoho dotknut ale tato anketa podla mna nema ziadnu vypovednu hodnotu.
aj ked suhlasim, ze stav, ktory na poliklinike je (pretrvava) treba riesit, na 99% otazok a ankiet "ste spokojni?" ..s poliklinikou,policou,MsU...atd... vam ludia kliknu NIE...
pre gulak | 18-04-2013 15:08:56
ak je to pravda, tak potom sa da vypocitat min. rocny ziska ProCare, lebo min. vsetku investiciu bude chciet naspat a tiez nieco naviac. Ved pre pdobro spolocnosti alebo obcanov mesta Sered to predsa nerobili, ci?
gulak | 18-04-2013 14:50:55
Tak sa mi zdá,že PRO CARE má prenájom na 10rokov,ktom vie,čo bude potom
hombre | 18-04-2013 14:49:56
pre pre návrh č.1 | 18-04-2013 13:37:35: treba dodať že okrem plánovaných a priklepnutých 50.000,- € pre futbalistov bolo na šport už pridané 2x ! Raz v decembri +20.000,- a teraz 21.800,-€. To sa hodí do zápisníčka.
zvedavý | 18-04-2013 14:27:50
návrh na urýchlené otvorenie pohotovosti/sobota,nedeľa,sviatky/ aspoň jednej lekérne
viera | 18-04-2013 13:40:05
treba sa opýtať poslancov, ktorí za to hlasovali, nech nám to vysvetlia prečo hlasovali za predaj polikliniky a treba sa opýtať jedného poslanca, ktorý za predaj nesúhlasil.
pre návrh č.1 | 18-04-2013 13:37:35
ale to treba pripomenúť p.Veselickému ktorý vo svojom článku píše že polikliniku bolo treba každoročne dotovať príspevkom z mesta lebo bola v červených číslach/teraz radšej dáme na umelý trávnik že áno/ - že za tie peniaze zriaďovateľ aj poskytoval LSPP/a fungovala napr.aj vlastná biochémia t.j.nemuseli ísť vzorky niekam inam ale sa všetko robilo na MsPK/
navrh c.1 | 18-04-2013 12:18:31
...znovuzriadenie pohotovosti (i stomatologickej) v meste
lubo | 18-04-2013 12:10:49
anonym, ako to funguje inde je ina vec, mna skor zaujima, co mesto robi pre skvalitnenie, ako tlačí na firmu ktorú samo vybralo...na aké zlepšenie sa možme v buducnosti tešiť...
Jozef | 18-04-2013 11:35:10
Ale konkretny lekar pred 6(?) rokmi polikliniku procaru nepredal. Boli to prave nase "macochy mestske".
A podla nich uz malo byt lepsie. Prvotriedne sluzby, o pacienta dobre postarane....
Ľ.V.:
Na záver položím otázku. Vám i mnohým ďalším tvrdým kritikom. Ak v novembri 2009 bude na poliklinike zreteľný kvalitatívny vzostup, kto z Vás, čo dnes tak húževnato kritizujete, prizná verejne, že to naše rozhodnutie bolo správne?

Na to, aby sa niekto dozvedel prečo bola vybraná firma ProCare nebolo treba študovať poslaneckú dokumentáciu. Stačilo sledovať priebeh zastupiteľstva. Kto tam bol, vedel, že firmu ProCare v súlade so zákonom vybrala 9-členná komisia z celkom 5 ďaších ponúk. V komisii bolo 6 poslancov. Nemám dôvod neveriť tomu, že vybrali tú najlepšiu ponuku. O tom bola rozprava a výsledkom bolo väčšinové rozhodnutie MsZ. Trvám na vyjadrení, že ProCare bude mať záujem získať od zdravotných poisťovní maximum. Nie formou vyšších limitov ani formou vyššej hodnoty bodov. Ale maximálnym plnením limitov.
toto su jeho slova z oktobra 2008
anonym | 18-04-2013 11:27:30
lubo, to čakanie u lekárov nie je len v Seredi. Na ortopéda v Ga som čakal 8 hodín !!! Od rána 6:00. takže je to celoslovenský problém. Za to, že lekár na poliklinike vyloží tri časenky nemôže poslanec ale konkrétny lekár.
lubo | 18-04-2013 11:14:21
Jedna konkretne cerstva skusenost:

Moja Babka celu noc nespala, koli bolestiam chrbta, krizov, podotykam, že je to človek ktorý má vážne diagnózy, operované srdce. Rozhodla sa navštíviť doktorku, tá ju poslala na vyšetrenie na ortopédiu. U nás je ortopéd neviem v aké dni, ale zdá sa mi že dva krát do týždňa. Bola upozornená, nech tam ide skor, nakoľko sa tam vydávaju časenky, aby sa na nu dostal rad. Tak išla, išla o pol šiestej ráno, vydali 3, slovom - TRI časenky!!! samozrejme na rad sa nedostala. Teraz jej teda neostáva nič iné len čakať zasa niekoľko dní nato aby sa dostala k doktorvi? celé noci byť hore? To si naozaj nesazlúži, keď celý život pracovala, bývala v tomto meste, odvádzala dane aby mala na úrovni starostlivosť? Ako je možné, že menšie mestá ako Sereď majú fungujúce zdravotné strediská a my nie? My máme 18.000 obyvateľov na Slovenské pomery sme vačšie mesto a nemáme ani ortopéda? nemáme tu s prpáčeníma ani hovno! To už fakt treba protestovať a dožadovať sa krikom svojich práv? Či skor treba niekomu dať do "Vačku"? Páni poslanci budíček! Inak Vám tam pred úrad budú chodiť zachvílu ľudia protestovať, stanovať a držať hladovky...A potom sa teprv začne prešetrovať, kto, čo, s kým, kedy, atď...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign