Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

SOL bolo, je a bude nad vecou. Aj v "Šopornianskych" veciach...

Miloš MajkoDátum28. 03. 2012 23:20:27Témaobec Šoporňa
200

Najskôr som rozmýšľal, do akej rubriky túto  "kuriozitu" zaradím. Nad  "Vyberáme z redakčnej pošty"  či  "REDAKCIA"  nakoniec vyhrala asi tá najsprávnejšia, v ktorej bude zachovaná kontinuita v publikovaných príspevkoch.

V dnešnej pošte  sme objavili poštou zaslanú obálku, v ktorej sa nachádzal anonymný list  s obsahom evidentne určeným niekomu inému. Ja som list podľa vlastných úvah dostal pravdepodobne iba  "na vedomie".

Obsah listu opisovať nebudem, záujemcovia si ho určite prečítajú sami z priloženej fotografie. Nedá mi však stručne sa nevyjadriť k jeho obsahu.

- Majkovi je úplne jedno, kto, kedy a aké  príspevky do diskusie píše. V prípade že sa niekto obsahom niektorého z príspevkov bude cítiť dotknutý a poškodený, odporúčam postupovať právnou cestou. Tí, na ktorých sa poškodený obráti, vedia ako a s čím  Majku osloviť.

- Kto nadaboval nami publikované videá ja neviem, no ubezpečujem pisateľa listu, že mňa nezneužil. Ak sa v danej veci cíti byť poškodeným starosta, určite vie čo je potrebné urobiť a ako má konať. Ako vydavateľ  SOL som sa nezávisle na ostatných zariadil v danej veci aj ja.

- Čo sa týka "zneužitia pri natočení videa" a ostatných poznámok - pri tvorbe spravodajstva tak transparentným a objektívnym spôsobom ako ho tvoríme my, zneužitie skutočne do úvahy neprichádza. Myslím si, že možno niekto maximálne dokáže využiť publikované informácie, no to je predsa účelom spravodajstva. Ako ich využije, my už neskúmame a skúmať nám to ani neprináleží.

- Ak ako pisateľ listu textom  "lebo ľudia ho majú teraz za takého..." ste mali na mysli mňa   - na rozdiel od niektorých do veci až priveľmi zainteresovaných  spoluobčanov ja verím  vo vlastný rozum každého jedinca. Aj v posudzovaní úlohy média akým je  SOL v procese prebiehajúcom v Šoporni za ostatné mesiace.  Mám za to, že ľudia sa v korektne podaných informáciách novinami zorientovať vedia.

Čo sa týka materiálov publikovaných a vyhotovených inými autormi ako tvorcami novín, títo si za svoje materiály a informácie v nich zverejnené zodpovedajú v plnej miere sami a to aj právne. S týmto boli oboznámení a  SOL im poskytuje iba mediálny priestor.

K poslednému odstavcu Vášho listu snáď iba toľko - na  SOL nikto nebude nič zastavovať. Žijeme v demokratickej spoločnosti  (i keď niekedy o tom aj ja dosť silno pochybujem) , v ktorej právo na slobodu prejavu garantuje  Ústava  Slovenskej republiky. Publikované materiály v novinách sú podpísané ich autormi a diskusia je verejným fórom, ktorého obsah riešime výlučne pri evidentnom a nespochybniteľnom porušení zákonov  SR a  EÚ.  Ako som už napísal skôr, ak sa niekto cíti byť niekým poškodený, má právo brániť sa všetkými zákonnými prostriedkami.

Na záver - nesnažte sa prosím do sporov  starosta  versus poslanci  OZ   akýmkoľvek spôsobom zaťahovať kohokoľvek  z novín. Sme nezávislí, sme vysoko nad vecou a je nám úplne jedno, kto Vaše spory vyhrá.

Za seba snáď môžem dodať iba že mi je ľúto občanov obce, ktorá  (a teda tým oni samotní)  neriešenými spormi trpela, trpí a trpieť bude i naďalej. Podľa mňa to nie je dobrá situácia a jej vyriešenie či už cestou legislatívnou alebo kompromisom by obci ako takej pomohlo najviac.

V budúcnosti ma prosím podobnými listami nezaťažujte. Odporúčam registráciu na  SOL s plným menom, priezviskom  a úplným kontaktom. Tak sme registrovaní všetci čo noviny tvoríme. Verte mi, je to seriózne, čestné a férové. A po každom uverejnenom materiáli sa aspoň ja osobne cítim inak, ako sa teraz musíte  (pripadne by ste sa mali) cítiť  Vy, pán/pani pisateľ/pisateľka predmetného listu.

S úctou voči všetkým slušným občanom obce  Šoporňa,  Miloš Majko

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Marián | 12-04-2012 20:56:19
JOJO, ak je to vaše meno, beriem. Ak prezývka, tak právom. Dajte sa do obrazu.
pre JOJO | 12-04-2012 20:52:11
????????
JOJO | 12-04-2012 20:48:27
Preboha to nevydíte že nedokážu prehltnút porážku vo volbách,,,,???????????????????
nestranný? | 03-04-2012 23:13:41
pre Viera,

Som rád že sa nájde niekto kto nemá len klapky na očiach a prečíta si to čo som napísal. Ľudia s prehľadom a nadhľadom ešte nevymreli. Pochopili ste ma absolútne presne.

Čo sa týka občana Šoporne, tomu sa ospravedlňujem ako aj ostatným šoporňanom za moje nevhodné vyjadrenia napriek tomu čo sa písalo o mne. Nikomu to neprospeje a ako písal p. Majko, zbytočne to vyhrocuje už aj tak úbohú situáciu a podporuje to polarizáciu obyvateľstva.

pre Maria - ja som žiadne argumenty ani nepísal, tak mi ani nemohli dojsť. Nie vždy sa hodí spomínať argumenty a stáva sa z nich len klišé.

Stále nestranný
Pre nestranný | 03-04-2012 21:39:33
Pozri sa na svoj rodokmeň, lebo nevieš ani čí si...
Občan Šoporne
Viera | 03-04-2012 20:19:48
Pre nestraný
máte dobré názory, proste hovoríte aj o veciach, na ktoré treba pozerať a začať riešiť. Sú to veci ktoré súvisia s prácou starostu a OZ. Ano další starosta to bude mať ťažké lebo určite budú dlžoby, a vy hovoríte o tom, že sa na to nemá vyhovárať ale proste pracovať. Referendum za odvolanie starostu nás zomklo no je už len na každom z nás či budeme držať pokope aj po dalších voľbách a na novozvolenom starostovi ako zvelaďovať Šoporňu a nie sa vyhovárať, že sa to nedá lebo to zostalo po ŇOM.
Ano momentálne je pre nás prvorade aby starosta dostarostoval
A ano je samozrejme aj dôležité aby tento boj neskončil len odvolaním starostu ale aj následnou tvrdou prácou ako dať všetko do poriadku, zveladiť obec, a využiť to čo v obci máme
Nestraný aspoň taký mám pocit, že hovoríte aj o veciach do budúcnosti a nie len o zameraní odvolať starostu a tým by to malo skončiť
Pre niektorých
Tak sa tu neobviňujte zbytočne ale radšej rozmýšlajte čo kto píše
Maria | 02-04-2012 23:24:10
pre nestranny
vidim, ze vam dosili argumenty a slusny slovnik. Sme ako hocikto iny, len nemame krystalovu gulu aby sme vedeli co bude dalej. Je na nas vsetkych aby sme aj po referende spolupracovali. Vy uz viete, ze sa nebude potom nic diat? Asi mate viac informacii, odkial asi??? Mate malo svojich problemov, ked sa navazate do Sopornanov? POchvalte sa co robite vy u vas.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2012 23:19:29
Priatelia, argumentujte, hladajte spolocnu rec.Nehadajte sa neurazajte sa! Takato diskusia nevedie k zblizovaniu sa v nazoroch, ale k rozdelovaniu a intolerancii k nazorom druhych.
nestranný? | 02-04-2012 22:50:01
pre Občan Šoporne

Bože, Vy ste ale zadubenec. Klasika, nič iné nečítam len že sme všetcia magori a len vy ste ten správny. Nikto nechápe čo vy chápete akurát presne. Ale nechápete čo ja píšem. Nemá význam vysvetlovať že je mi starosta u riti, aj tak pôjde preč za to čo povystrájal. Ale čo mi nie je u riti sú tie vaše nekonečné komentáre a výpady na každého a za hocičo, obkecávanie že vyhadzovom starostu sa stane zázrak a spasí to všetky choroby sveta a bude už len dobre aleluja.
SEREM na Vás takých obmedzencov dedinských. Takým sedlákom nemá význam nič vysvetlovať alebo navrhnúť nedaj bože napísať svoj názor. Predsedovia zemegule a priľahlých galaxií čo sa nikdy neodtrhli od matkinej sukne a okúsili život na vlastných nohách a nič iné len ohovárať život v dedine to nevie. Nedovidí to ďalej jak ceduľa Šoporňa.
Aj tak budete v riti lebo ste tam už 20 rokov a s takými ako vy do smrti. Howgh, nemá to význam.
dôchodca | 02-04-2012 22:36:07
Pestré. . .ale len negatíva. . .ešteže nám v dedine ten futbal ide. . .dokonca aj starší žiaci vyhrali v Seredi 3-1. . aspoň niečo malé pozitívne
občan Šoporňe | 02-04-2012 20:18:54
Pán nestranný. Ty si tak stranný, že ti treba dať červené trenky a komunistickú knižku. V tvojich článkoch je evidentné, že p. Vlček ti je veľkým vzorom. A tie rady, ako sa správať a tých 25 bodov to je už vrchol. To naozaj by sme mali vymeniť ľudí v Šoporni a nie starostu?! Asi máš so sebou problém, keď nevieš pochopiť, že p. Vlček stratil dôveru svojim správaním u väčšiny poslancov a občanov Šoporne. Každý vie, prečo by sa mal starosta vymeniť. A tých 25 bodov s týmto starostom to je skutočné bláznivá rada pán nestranný. Mám dojem, že máš niečo spoločné s listom, ktorý bol adresovaný p. Majkovi. Chceš sa len ukázať aký si pilný truhlík. Prečo zrazu pseudonim? Lebo je to už veľmi osobné k určitým ľuďom? Vymeniť starostu a bude v Šoporni poriadok!! Každému je jasné prečo, len v tej tvojej hlave mudrlandskej to stále nedochádza. Ty, že si neni zo Šoporne? Tvoje články sú od samého začiatku jasné a evidentné.
nestranný? | 01-04-2012 23:29:57
Ľudia, neviem či ja sa zle vyjadrujem a ešte to po sebe aj zle čítam.
Prosím, je nespochybňujem ani neobhajujem terajšieho starostu!!!!! Ani či má byť alebo nemá byť referendum. Ani to čo vám vraví či nevraví, okráda či neokráda. Mňa o tom nepresvedčujte už prosím. Nie je to nutné.

Ja sa snažím poukázať na to, že teraz ste sa zomkli pre niečo. Moja otázka znie, či sa budete vedieť zomknúť aj pre vašu budúcnosť v nasledujúcom ťažkom období a neskončí to nezáujmom ako vašim tak aj zo strany poslancov tak ako doterajších 20 rokov.

A čo sa týka nastávajúceho referenda, dajte hlasovať ľuďom
STE ZA PREDČASNÉ KOMUNÁLNE VOĽBY? (to jest aj starostu aj OZ)
Len potom bude hrubá čiara, maslo steká po veľa hlavách a ani s dôverou to nebude ono.
neviem... | 01-04-2012 22:59:56
To je všetko pekné, čo si napísal, ale iba málo asi vieš o veci. Ak by si prečítal všetky články z našej obce, tak by si vedel, prečo sa občania pripojili k odvolaniu starostu. On,, SÁM" chce rozhodovať, on nedovolí ,aby ho niekto kontroloval, -kontrolórku usadil k upratovačkám,- neposkytne jej faktúry na skontrolovanie.Možno preto, že nie je to jeho spriaznená duša. Keby si bol na OZ keď odvolali predošlú kontrolórku a počul jej slová,tak by si vedel, o čom hovorím. Iba hlupák si myslí, že všetko dokáže sám. Múdry si nechá aj poradiť. Máme sa prizerať, ako sa dedina prepadá, pustne, ako sa ľudia rozdelili. Ako znepriatelil susedov, priateľov, dokonca rodinu?Chceme tak moc?Chceme žiť ako normálny ľudia, zveľadiť, to čo nám predkovia zanechali, zanechať niečo pre naše deti, vnúčence.Nechceme všetko rozpredať, zničiť.Raz sa za to budeme musieť potomkom zodpovedať. Čo im povieme? Možno robíme chybu, ale to ukáže čas. Ale nezmeniť to, keď sme mali možnosť,je možno ešte večšia chyba.
Maria | 01-04-2012 22:52:38
chodim na zasadnutia OZ, poslanci nieco navrhnu, schvalia a p. starosta si urobi po svojom. Nerespektuje nikoho okrem seba a svojich privrzencov, aj to iba vtedy ked s nim suhlasia. JA chcem, JA rozhodnem... Obcania sa pytaju a odpoved nedostanu, navrhy cinnosti nepocuva. Odmieta robit co od neho ziadaju poslanci i obcania, nie je vraj nas sluha, on je PAN STAROSTA.Nik od neho nechce aby sa pred obcanmi plazil, chceme aby respektoval obcanov a neplatil svoje naklady z obecnej kasy. Poslanci odneho ziadali na predchadzajucich zasadnutiach doplnenie rozpoctu a texrovu cast, neurobilto. On nerobi co je treba na poste starostu robit, ale iba to co vyhovuje jemu. Z obecnych penazi plati aj pravnikov, ktori mu radia co robit ako sukromnej osobe, nehaja obec a obcanov. Volilo ho 792 volicov, dnes by ich uz tolko nebolo, viacari lutuju ze mu dali hlas. Pred nim boli dvaja starostovia, ktori sa striedali vo funkcii, ale poslanci boli iny ako su teraz. Ti dvaja starostovia nemrhali obecnymi peniazmi ako tento starosta.
nestranný? | 01-04-2012 22:46:38
p. Marián,

Konečne príspevok ktorý je konštruktívny.
S tými občanmi a ich tlaku na OZ to možno preháňam, ale istá forma priamej demokracie vzhľadom na minulosť a súčasnú prítomnosť určite nezaškodí. A ten audit je potrebný, máte absolútnu pravdu.
Marián | 01-04-2012 22:40:41
nestranný? | 01-04-2012 22:14:41
Z časti máte pravdu. Ale občania by zbytočne tlačili na OZ, aby im zdôvodňovali objednávky, zmenu dodávateľa, keď pán starosta robí všetko preto, aby sa OZ k daným materiálom ani nedostalo. Spomínané, "kopnúť ho do riti", to by šlo, ale sám z úradu neodíde. A pravdu máte aj v tom, že ak by aj bol nový starosta, súčasný mu určite nechá len dlžobu. V prípade zvolenia nového starostu nezostane nič iné, len riadny audit a všetko, čo by nebolo v súlade so zákonom napadnúť trestným oznámením ako na verejného činiteľa. V dobe auditu by ľudia museli byť trpezliví, že sa nič nerobí a potom začať znova a na novo. S posunom - spomenutých 20-tich rokov.
nestranný? | 01-04-2012 22:14:41
pre Mária,

Chápete že ste v takej situácií už 20 rokov?
Na nič iné sa neviete zomknúť len za odvolanie starostu lebo je aký je. Ale to je všetko, zasa skapal pes. Chápete už konečne? A budete na tom ešte horšie, lebo aj s novým starostom začnete bohužiaľ v dlhoch, o to väčší tlak na vás. Tie peniaze už teraz nemáte, ale musíte ich nájsť. Preto skôr pozerám na zostavu ľudí po ďalších komunálnych voľbách lebo aj starosta aj 1. 1/3 OZ je celé zle, 2. 1/3 OZ je křoví a len 3. 1/3 funguje ako má. Si začnite čítať zápisnice a zistíte že obe strany stoja za prd.(česť výnimkám ktorí na každom zasadnutí riešili to čo majú)
Keď som ich spomenul, v zápisnici z 14 januára 2011 sa píše že sa budú robiť zvukové nahrávky kôli autenticite zápisnice. Dajú sa niekde vypočuť?
A obyvatelia, žiadajte na OZ zdôvodnenie objednávok, výmenu dodávateľov, navrhujte nápady, smerovanie, dodávateľov. OZ síce schvaľuje, ale vy všetci tvoríte obec a prejde to čo budete chcieť VY. Inak je to len o alibizme ako aj vyhlásením že on kradne treba ho kopnúť do riti, ONI sú tam na to .... A čo potom. ha? Potom bude alibisitcké vyhlásenie že sa nedá, nič na účte nemáme, nedá sa, nemáme, nedá sa lebo ON, ONA lebo medveď.
Vlčákovce, bude to drsné
Maria | 01-04-2012 21:44:45
pre nestranny?
mate pravdu v tom, ze je toho vela co treba vybudovat, tiez vyuzit polohu a dalsie moznosti na zveladenie nasej obce. Zabudli ste, ze to nie je problem iba Soporne ale aj inych miest a obci. Tu je momentalne jeden preblem, nas sterosta mina peniaze obce bez hranic. Co bolo na zveladenie obce je prec a pomaly na platy zamestnancov OU bude poziciavat. A zacne obec zadlzovat, tomu chcu poslanci a ich privrzenci zabranit. Pochopili ste, o co tu ide?
nestranný? | 01-04-2012 21:42:52
pre p. Alenu,

Prečítakl som si Vami spomenutú zápisnicu a som si všimol aj nasledovnú podivnosť
""Otázky zo strany poslancov na kandidátov boli nasledovné: Mgr. Erika Ščípová, otázka rovnaká na všetkých kandidátov – v obci prebieha petícia na zvolanie referenda o odvolaní starostu, aký majú názor na odovzdanie petičných hárkov.""

V čom je rozpor, otázka ako taká nie je vadná, avšak nevhodná vzhľadom na to, že sa vyberal hlavný kontrolór, ktorého prednosti sú iné než rozhodovať či je či nie je referendum správne či čo. To nie je jeho prácou. Jedine že by paranoja dotazateľa otázky a hľadanie si politicky spriateľených jedincov. Inak, o nijakej ďalšej otázke iného poslanca sa v zápisnici nič nepíše.

Druhá totálna magorina je sám starosta, povedal si svoje, na otázku neodpovedal a odišiel. Ako som ďalej čítal, bolo to tam divoké, keď sa museli aj ľudia b hľadisku utišovať. nepovedal nič zlého, pekné reči všeobecné, ale treba sa k otázke postaviť priamo a odpovedať preto lebo ... .

To by stačilo, iné zaujímavé tam nie je nič. Ale začal som si čítať zápisnice dozadu a celkom sa na tom bavím.
Može sa ísť pozrieť na zasadnutie aj ne-šoporňan? Vidieť to naživo to musí byť prča. Ak by sme takto robili v súkromnom sektore všetcia, dávno skrachujeme a kúrime si v jaskyni.
zápisnica | 01-04-2012 21:16:53
A kde je príloha?
nestranný? | 01-04-2012 21:13:42
pre p. Ščípovú

Si prečítajte všetky moje príspevky, nie len ten posledný a zistili by ste, že ten vietor vanie do vašich plachát, do mojich vanie úplne z inej časti sveta a iným smerom.
Tak ako vravíte že odporcovia a ich vietor, ten máte aj vy. Zbavíte sa starostu a dofúka aj vám. Aký budete mať potom cieľ cesty. Toto je pointa, nie starosta, to je hádam už hotová vec.

PS pre : Nechodím na zasadnutia nemal som ako vediet že p. Kovaľ nebude kandidovať. Vychádzam z výsledkov volieb. No a čo to mení na veci, bude tam niekto iný.

PS2: Začínate už trpieť paranojou, zovšadial na vás vyskakujú nepriatelia, všetci sú proti vám a len ten váš smer je to sväté. Nedaj bože len slovkom niečo spomenúť čo som nemyslel nepriateľsky či ironicky.

PS3: Upravujem môj pohľad na vašu budúcnosť
1. Odvoláte starostu
27. Komunálne voľby a začiatok ďalšej etapy ...
... či už do ešte väčšieho bordelu ako teraz alebo do obce s nastavenou správnou cestou na zveľaďovanie je práve na vás. Máte na to presne 25 bodov. V týchto bodoch vám držím palce a dúfam že sa vám podarí zomknúť občanov k lepšiemu nielen za odvolanie či podávanie trestných oznámení ale za zmenu postoja a prístupu k sebe a okoliu. Zmenu, kde zmiznú kopy štrku spred domov, začnú sa malovať domy pred hodmi, ľudia sa začnú na seba viac usmievať, budú mať kanalizáciu, prácu lebo pritiahnete viac podnikateľov, dobudujete ten spomínaný techpark, využijete pozostatky lužných lesov a priehrady a rozbehnete turizmus čo sú ´dalšie peniaze do kasy a prácu pre ľudí, nezamestnaní začnú čistiť dedinu a priľahlé okolie, opravíte cesty, rozprúdite spoločenský život atď atď. Dosť veľa na 25 bodov, čo poviete.

na záver, prosím odpustite si zasa tie vaše paranojistické reakcie typu kto čo nechce visieť nevidí, on všetko rozkradne, on kandidovať nebude a podobne. O ničom takom tu nepíšem. Píšem o vás čo teraz ťaháte za nitky osudu vás všetkých, nie mojich.
Marián | 01-04-2012 20:19:31
Obdivujem jeho vlastnosť, žiaľ negatívnu. Tri mesiace nečinnosti a ešte hrať aj urazeného, dokázal obkecať na 47 riadkoch dokumentu.
Heslo: Kto nič nerobí - nič nepokazí, kto nič nepokazí - ten je pochválený, kto je pochválený - ten je povýšený, kto je povýšený - ten nič nerobí, kto nič nerobí - ... Tak to možno niekedy platilo na vojenčine. Ale ako štatutár má hľadať možnosti riešenia, zaujímať sa o problémy a nie sa im vyhýbať. Ale toto všetko je len o ľuďoch. A tie vízie - nuž, aj okuliare treba občas prečistiť.
Alena | 01-04-2012 19:09:02
Zápisnica OZ zo dňa 28.12.2011 je na web.stránke. Kto si ju prečíta, urobí si úsudok sám . Okrem iného mňa osobne zaujala pripomienka Mgr.Eriky Ščípovej na p.starostu a jeho odpoveď úplne od veci.
referendum | 01-04-2012 17:04:51
Čo keby sme vyhlásili referendum za premenovanie obce. Keďže Vlčkovce už pri Trnave sú, mohli by sme sa volať Vlčákovce!
Marián | 01-04-2012 14:08:45
A tento poznáte?
Prišiel M... V... na prvého apríla domov a s úplne vážnou tvárou povedal manželke: "Viem, že si ma podviedla".
- A jeho manželka sa rozplakala a priznala.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 01-04-2012 09:00:07
p. Kovaľ to hovoril viackrát, že nebude kandidovať za starostu, kto to chce počuť , tak to počuje, kto nie, tak tu bude vypisovať do nemoty to isté, ako keby niektoré fakty nechceli prijať, pretože im to vytrhne vietor z plachiet a nebudú mať o čom hovoriť. Ale najlepšie na tom je to, že este ani nevedia, ako by viedol sopornu, ale už tu písu pochybnosti a katastrofické scenáre, ale že terajši starosta si narába s obecnými financiami ako chce, vid zverejnené faktúry, ( teda tie, ktoré sú k dispozícii), tak to akosi sa opomína v myslení niektorých jedincov.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 01-04-2012 07:30:09
Len taky maly detail pre nestranny. Na poslednom obecnom zastupitelstve pan Koval oznamil, ze nebude kandidovat ani ako starosta a v buducom obdobi ani ako poslanec.
nestranný? | 31-03-2012 23:55:56
prepáčte že zasa vypisujem, ale pred spaním som nad tým celým pouvažoval a dospel som k veľmi negatívnemu zisteniu.
Bezohľadu či je alebo nie je starosta sviňa, spolužitie v dedine bude naštrbenejšie ako doteraz zvlášť pre príšelcov ktorí sa budú snažiť byť aktívni, keď domácim to moc nejde. Takže o tom prisťahovaní by som na mojom mieste riadne popremýšľal.
Ja ak si to môžem tunák dovoliť by som rád predostrel ako vašu budúcnosť vidím ja.
1. Konečne odvoláte starostu, hurá ak sa vám to naozaj aj podarí, nevyzerá že by odstúpil sám od seba, hold chýba mu jedna kosť za vyjadrenia čo som videl
2. Kovaľ nastúpi na jeho miesto vzhľadom na výsledok volieb
3. ľudia sú na 2 mesiace spokojní a zvýši sa predaj šampanského v miestnej Jednote
4. Na OZ sa začnú ľudia vypytovať ako ďalej p. starosta
5. OZ a starosta budú odpovedať že je všetko v kely a také sme to zdedili lebo to ON. A nepýtajte sa takéto, čo vás do toho, už ste zabudli? A vôbec, Kelišová
6. Jednota vykáže straty, lebo nakúpila veľa šampanského ale nie je dôvod ho už piť. Zavrie obchod a nasťahuje sa tam Tesco express
7. Po 2 rokoch sú ďalšie voľby do VÚC :-/
a bude si treba nájsť nového baránka pre prípad že čo ak.

Držte sa, milujte sa navzájom, dúfam že o Šoporni bude počuť už len v dobrom a pre mnohé iné dediny dokonca vzorom!
nestranny? | 31-03-2012 23:20:46
Ako správne píše pit bull, som nestranný a otáznik je preto lebo ako čítam príspevky nestranný človek neexistuje zvlášť zo skupiny 1090 občanov Šoporne. Preto ten otáznik.
pre Alena
Já vám všetkým šoporňanom fandím, aby ste si dali hlavne dedinu do poriadku zo všetkým čo k tomu patrí, nie len sa zbaviť starostu ale dorobiť čo treba, získať financie, dokončit tech. park, lodenicu. Taká veľká dedina s toľkými možnosťami a vy s tým mrháte ako sa dá. Jediné čo zomklo ľudí, je odvolanie starostu, ale potom bude zasa všetko tak isto ako tu niekto už písal tuším. A pamätám na staré časy keď hody boli počuť až do Šale, jaj, to bolo zábavy na "rojčure" či ako sa to volá. Potom vám budem fandiť ešte viacej a možno sa k vám aj presťahujem.
maly_pitbul | 31-03-2012 23:09:27
Pre alena.
Nestranny je preto nestranny, lebo nema dovod fandit jednej ci druhej strane. preto nevidim dovod aby niekomu drzal palce. na druhej strane ...... je mi zahadou ten otaznik za jeho prezyvkou. ja naozaj nestranny alebo sa len pre nestrannost rozhoduje? Ale vyzera to byt normalny clovek. Pre nestranneho. myl sem se az za usima. dnes som to fakt potreboval :)
Alena | 31-03-2012 23:01:57
Pre nestranný? Vám môže byť starosta Šoporne úplne ukradnutý ako píšete.Inak by ste reagovali, keby ste mali osobné skúsenosti s jeho arogantným správaním, ubližovaním a útokmi na človeka len preto, že má pripomienky, výhrady k jeho práci,alebo neplní jeho choré príkazy. Ja v Šoporni žijem! Pán Marián má objektívne a dobré diskusné príspevky, a hlavne nemá strach vyjadriť svoj názor. Tak nám prosím radšej fandite, a váš názor vám nikdo neberie.
nestranný? | 31-03-2012 22:40:51
Tak s tým niečo začni robiť, lebo bude z teba už len buldoček.
Nohy sis myl? A za ušima?
maly_pitbul | 31-03-2012 22:31:26
pre nestranný? | 31-03-2012 22:29:27
keby len recht. mam aj kasel a ploche nohy ;)
nestranný? | 31-03-2012 22:29:27
:-) tak to preto. Máš recht.
maly_pitbul | 31-03-2012 22:27:27
pre nestranný? | 31-03-2012 22:24:27
Nechodim do spolocnosti lebo som zly a slintam.
nestranný? | 31-03-2012 22:24:27
maly pitbull. Dobrá prezývka, hovoriaca asi o typu spoločnosti kde sa pohybuješ ako aj spomenutý R.S. A do Serede nechodí? To musím byť Šoporňan?
nestranný? | 31-03-2012 22:22:14
Už keď som sa rozbehol ešte doplním. Možete pozvať pánov filmárov až z ďalekého Holyvódu aby natočili ten celovečerný veľkofilm Honba za odvolaním starostu III. III to preto že pre veľký úspech sa darí mariť referendum jedno za druhým.
A keď vám nakoniec donesú tú "Památnú tabulu" že tu žijú umelci, milujúci starostov, nebudú ju mať kam zavesiť, lebo stena plná ploštíc a osratá od múch.
maly_pitbul | 31-03-2012 22:21:20
pre nestranný? | 31-03-2012 22:16:23
Mna by len zaujimalo, ako ty mozes hodnotit TYPKOV v anonymnom liste ked ani nevies o koho sa jedna kedze nie si zo Soporne???
nestranný? | 31-03-2012 22:16:23
Marián, akosi ti uniká že ja píšem k spomenutým ľuďom v liste, nie o jeho pôvode či akého má Šoporňa starostu. A teraz si urob profil ty o sebe týmto spôsobom
Na pravú stranu napíš v kom hneď vidíš starostovho človeka a nepriateľa šoporňana a na druhú stranu o koľkých som sa na tej pravej strane zmýlil.
Ako tak na to pozerám, pekne ste sa rozpólovali. Akurát že tá jedna strana vo všetkom vidí už len zlého starostu ktorý je mne úplne ukradnutý nakoľko nie som zo Šoporne. Možete začať predávať starostove bábiky a iné suveníry lebo niekto má zámok či jaskyňu a vy ojedinelý úkaz na OÚ.
O Čachticiach sa vraví že sú filmári, o Šelpiciach že tam merajú rozum a čo sa bude hovoriť o Šoporni? :-) Ja si typnem, Starostaville.
Marián | 31-03-2012 21:58:55
Ľudia veľmi rýchlo zabúdajú na to, čo dobré sa urobí a kto to urobil. Ale každý si spomenie na to, kto mu ublížil a na to sa nezabúda.
Jeden pán starosta si myslí, že sa mu ublížilo...
Minimálne 1090 občanov obce si myslí /a má pravdu/, že sa im ublížilo...
Ale tých 1090 nepíše anonymy, nezneužíva niektorých občanov vo svoj prospech aby sa opeknil, nevystupuje z pozície verejného činiteľa, nevyužíva obecného právnika vo svoj prospech, ...
Pre tých, ktorí si stále myslia, akého máme lídra, napíšte si jeho dobré skutky na jednu stranu a na druhú stranu jeho zlé skutky. Urobte si jeho psychologický profil a potom aj "nestranný?" pisateľ si môže urobiť aj môj profil, aby si mohol sám pre seba zhodnotiť - kto je aký týpek.
nestranný? | 31-03-2012 21:40:07
Bez ohľadu na to kto to poslal, na tých spomenutých týpkov sa pozrieť naozaj oplatí, zvlášť R.S.
Peter | 31-03-2012 21:36:37
Bude svietit slniecko iba zopar tym, ktori maju teraz zamracene. A tym co teraz svieti slnecko bude zamracene potom.
A ako sa bude zit? Soporna si prejde jednou etapou v jej historii, na ktoru sa postupne zabudne a bude zasa tam kde bola predtym, lebo ti ktori tam sedia teraz, nespravili doteraz nic tak ci tak. A ludia v Soporni zijuci sa tiez nezmenia vymenou jedneho nepodareneho starostu, vsakze.
Alena | 31-03-2012 20:47:46
Čo tým chcel básnik povedať a prečo to provokatívne poslal p. Majkovi a až z Trnavy? Poslednú vetu musel tvoriť veľmi dlho, asi bol nervózny a že by sa tým prezradil sám? Veď cca 200 podaných trestných oznámení na polícii za zmarenie referenda hovorí za všetko. A je pravda, že po tichu príde búrka. Pevne verím, že po búrke konečne občanom zasvieti slniečko a budeme žiť v Šoporni oveľa lepšie ako teraz.
aaaa | 29-03-2012 22:37:15
rozmýšľam, čo tým listom chcel pisateľ dosiahnuť...to bude asi ťažká diagnóza...len tak na okraj: nie som žiadna rodina ani známy ľudí spomínaných v liste, tiež som napísal zopár príspevkov, lebo nie som spokojný so starostovým pôsobením
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 29-03-2012 21:49:21
Marián, tvoja odpoved je stručná, presná, objektívna , je to odpoved chlapa , vieš, niekto si neuvedomuje jednu vec, že všetky tie výhražky, a podobné nezmysly, nás neskutočne spájajú, niekomu to totiz nedochádza v tej primitívnej makovici, že nepochodí s vyhrážkami, kto som, čo som, do koho si začínate, pytam sa do koho?? asi do jednej veľkej kopy sračiek, ktorá dokáže len smrdieť a otravovať vzduch v soporni, trošku ostré, ale je to pravda.
Ivan | 29-03-2012 20:19:17
Ten list je hlboko pod úrovňou, kedy by malo zmysel naň reagovať. O úrovni pisateľa svedčí aj fakt, že aj po vyše 1000 podpisoch za referendum a cca 200 podaných trestných oznámeniach ešte stále hovorí o pár priateľoch...
Marián | 29-03-2012 20:12:10
Čo k danej veci dodať? Nemusím byť ani grafológ, aby som si podľa rozmiestnenia medzier písma, iniciálok, poznámky v zátvorke a vlastných indícii a skúseností nevedel dať 2 a 2 spolu, aby som zistil, že „neznámy“ pisateľ ma vo svojom „podaní“ spomenul.
Tak, aby bolo všetkým jasné. V komentároch vystupujem ako občan - pod vlastným menom, ktorý má právo sa k danej veci vyjadriť. Nepodporujem žiadne násilie voči osobe starostu a kto číta moje komentáre, vie o čom som písal. Nemám v úmysle nijako škodiť a nie to ešte protizákonne. Na každú činnosť sú zákony a kvôli takej osobe, ako je pán starosta sa o prácu nenechám pripraviť. Ja sa neznižujem a nemienim znížiť na úroveň pána starostu a iných anonymných pisateľov, ktorí s obľubou vypisujú anonymné udania a roznášajú do schránok svoje pisateľské výplody. Nebijem svojich nadriadených a neprepichujem im pneumatiky, nehádžem svoju neschopnosť na slabších a bezbranných.
Mám však pocit, že bol veľmi prekvapený, keď som mu ráno 10.03.2012 o 07.05 hod. položil dosť nepríjemnú otázku. /video SOL/ Určite nečakal, že otázku položím ja - ako občan, ktorému nebolo umožnené pristúpiť k volebnej urne v zákonom danej lehote a pritom nie len mne, ale aj občanom a médiám klamal. Azda si myslel, že na otázku nemám právo. Ale ja zákon na rozdiel od pána starostu dodržiavam. Vraví sa – priateľmi buďme a dlhy si plaťme. Možno si myslel, že sme priatelia. My sa len poznáme. Ale pán starosta má veľký dlh voči občanom a ten si musí splatiť. Snáď preto som v „podaní“ spomenutý... má na mňa /asi/ ťažké srdce.
No a nakoniec – ak by pán starosta postupoval a vystupoval seriózne, férovo a hlavne čestne, nebol by žiaden dôvod na všetky komentáre na SOL, nebol by dôvod na referendum o odvolaní pána starostu – to znamená /aj pre pisateľa podania/ že by sme fungovali a boli by sme všetci spokojní. A keďže pán starosta si neplní úlohy dané sľubom, neplní úlohu ako verejný činiteľ, obci škodí na nekontrolovateľných výdajoch z obecnej kasy – tak to ma ako občana zaujíma a nemienim pred nezodpovednosťou zatvárať oči len preto, že si to pán starosta neželá a pred jeho vyjadreniami, že idem proti nemu, že neviem do koho a do čoho sa púšťam – sa nezľaknem.
Očakávam, že ak do redakcie SOL prišlo len „podanie“, tak mám zvláštny pocit, že to pisateľ poslal aj na inšpekciu ministerstva vnútra. Pisateľ sa však strašne mýli ak si myslí, že zneužívam prácu (po......), mám však rovnaké práva ale aj povinnosti, ako ktorýkoľvek občan, mimo iného aj právo na vyjadrenie vlastného názoru.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-03-2012 20:08:11
pre otazka na starostu | 29-03-2012 20:04:19
STarosta nemoze vyhlasit referendum za svoje odvolanie. Ziaden zakon mu to neumoznuje. Referendum za odovolanie mozu vyhlasit jedine poslanci. Starosta moze jedine sam od seba odstupit.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-03-2012 20:06:29
pre Marián | 29-03-2012 19:52:28
No tak najcerstvejsia je asi ta novinka, ze tu zverejneny anonym sa mam taky pocit tyka aj teba :D . No a cerstvejsie spravy ohladom obcania versus starosta snad v priebehu buduceho tyzdna. Ja sa chystam totiz za vysetrovatelom a chcel by som nahliadnut do spisu v akom stadiu sa nachadza trestne oznamenie za marenie referenda.
otazka na starostu | 29-03-2012 20:04:19
Na videu hovori, ze on zorganizuje referendum v sulade so zakonom... Uz kona??? Alebo ho chce organizovat az tesne pred koncom svojho funkcneho obdobia?
Marián | 29-03-2012 19:52:28
Marián | 28-03-2012 20:03:17
Tak som sa po čase vrátil na komentáre, že čo je nové...
Má niekto relevantné informácie o stave veci - občania verzus starosta? Mám pocit, že po dlhom tichu môže nastať búrka. /Kto ju začne?/
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 29-03-2012 19:33:18
no asi bol dlho klud, a niekto potrebuje rozvíriť hladinu v soporni. Ten list je tak trapný a pisateľ čitatelny, že to snád ani nemusime tu vypisovať koho je to rukopis. Ale možno ten list mal vystrašiť tých občanov, ktorí este nepochopili, že proti panstvu sa íst nesmie, a bububu býva občas aj účinné, ale asi len na slabochov, na nás bububu neplatí, môžu chodiť anonymi, udania, sťažnosti, akurát nás to tak naštartuje, íst dalej a tou cestou, ktorá je spravodlivá. už počúvam o trieštení poslancov, ale môžem vás ubezpečiť, že nás nikto nedokáže rozbiť, aj ked sa všemožne niekto o to snaží, tak toto mu nevyjde, na to je prílis slaby v tej svojej bezcharakternosti a zákernosti. božie mlyny melú pomaly, ale iste. na to nezabudajte,
občan Šoporňe | 29-03-2012 16:53:03
Tento list pravdepodobne napísal p. Vlček a radšej ho bol odoslať až do Trnavy za naše peniaze a snažil sa napodobniť starú babku ako pisateľku. Keď to nie je p. Vlček, tak to bude niekto z jeho zaslepených. Petíciu podpísalo 1090 občanov a prísľub na referendum dalo 2000 občanov, takže na internete sa nejedná len o dvoch spomenutých osobách a ich rodinných príslušníkov. Vlček je jeden nesympatický klamár, ktorý ublížil a naďalej ubližuje mnohým občanom, a to nie len svojim arogantným správaním. Tieto falošné listy, intrigy, klamstvá, udavačstvá sú z dielne p. Vlčeka a jeho zaslepených hovorcov, ktorí sa dajú spočítať na prstoch jednej ruky.
preverte ich a presetrite to prosim dokladne | 29-03-2012 16:28:13
aj pisatela tohto listu by sa zislo presetrit. nepisal aj ine anonymy do zamestnania poslancom, neudaval na inych uradoch? nie je to ten isty bonzak? a poslane z trnavy? nie je to posta pri maxe, kam p. urodzeny chodi na obed za listky s......
ps. a ze tych listkov je na fakturach az-az!
Kika | 29-03-2012 15:33:10
OZNAM

Budú sa meniť cedule na bránach.

POZOR ZlÝ PES za POZOR ZLÝ VLK......
Jozef | 29-03-2012 14:19:39
este vydrzte, nestahujte sa. Dojde na psa (vlka) mraz.
pre Marta Bauer a shelley | 29-03-2012 14:13:14
na rozdiel od vas ja som sopornan, ale verte mi podobne ako vy ja uz nechcem mat tiez so sopornou nic spolocne!!! pri takomto arogantnom cloveku, ktory ju ma zastupovat ako starosta sa po 65 rokoch radsej odstahujem!
Igor Lehocký | 29-03-2012 14:07:09
...Jozef a ešte pohlavok :-)
Jozef | 29-03-2012 13:10:35
pre:pre
tak tu nestracaj cas a sup sup pocitat. Koniec sk.roka sa blizi .
pre marta bauer | 29-03-2012 12:58:43
treba sa venovat viacej matematike ako si tu pisat :-) TOTO JE IBA STRATA CASU :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-03-2012 11:27:20
Tomáš Súkenník | 29-03-2012 11:10:49 - Tomas, on to pochopil presne tak, ako to pochopit chcel. A nema zmysel cokolvek s nim riesit. Asi vie, preco zahladzuje stopy.

A ja mam minat energiu na to, co clovek ktory nie je schopny podpisat sa menom pise?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-03-2012 11:12:53
anonym | 29-03-2012 11:02:04 | - viete akym sposobom a z akym pristupom do netu ste napisali svoj prispevok. Svedci to o urovni Vasej, nie mojej. Ja Vam odpisujem pod svojim menom.

Ludia ako Vy s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou sposobia stav, kedy internet nebude anonymny ale budu ho kontrolovat na tento ucel vytvorene autority.
Ublizi sa tym beznemu uzivatelovi, ktory jednoducho surfuje, s netom pracuje ci vyuziva ho na zabavu. A pristupuje bez zametania stop, pretoze to pri svojom konani nepotrebuje.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-03-2012 11:10:49
pre anonym | 29-03-2012 11:02:04
Myslím že ste si zle vysvetlil vyjadrenie pána Majka.
Mal som možnosť vidieť viackrát hanlivé a urážlivé príspevky v týchto diskusiách. Takéto príspevky boli vždy redakciou odstránené a uložené do archívu. Všetko ostatné sú len názory diskutujúcich a pre SOL by bolo kontraproduktívne mazať príspevky jednej či druhej strany. 95% diskutérov je tu anonymných a keby sa mal mazať každý príspevok napísaný anonymom, tak bu tu nebol ani Váš anonymný príspevok Vážený anonym.
anonym | 29-03-2012 11:02:04
"- Majkovi je úplne jedno, kto, kedy a aké príspevky do diskusie píše. V prípade že sa niekto obsahom niektorého z príspevkov bude cítiť dotknutý a poškodený, odporúčam postupovať právnou cestou. Tí, na ktorých sa poškodený obráti, vedia ako a s čím Majku osloviť."

Velmi smutne, ze majitelovi novin je uplne jedno kto a co pise, velmi smutne.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-03-2012 10:47:37
pre P. Klokner ..... áno aj táto možnosť pripadá do úvahy.
Len nechápem, prečo ten anonym museli posielať až z Trnavy, na koľko je na poštovej obálke razítko Trnavskej pošty.
Peter Klokner | 29-03-2012 10:11:08
pre tomáša:
zabudol si na možnosť že niekto "vychcaný" úmyselne napísal to literárne dielo tak aby miatlo že sa jedná o trubku. Lebo taká trubka dosť nepravdepodobne vie o Jotube a internetovom dianí a už vôbec si asi nebude komplikovať život pátraním po adrese milošovej firmy a míňať financie na poštovné :-)))

Tož nech žijú sprisahania a konšpirácie :-)
Obcan | 29-03-2012 09:53:22
Suhlas s pani Bauer a shelley.
Tiez nemam nic spolocne so Sopornou,ale ako sa uz pisalo,videl som video ked za nim dosli na urad a takeho arogantneho cloveka som snad este ani nevidel.
Takze aj ked ho nepoznam,lahko som si spravil obraz.
A to je len obycajny starostik,ani sa necudujem ako niektorim zachuti moc a peniaze v ovela vacsom meritku v tej vysokej politike.
Taky clovek tam nema co robit.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-03-2012 09:02:03
Píše sa YouTube (čítaj Júťjub) a nie Jotube, ale to zrejme osoba, ktorá to písala ani len netuší. Rétorika celého anonymu akosi zaostáva. Usudzujem, že to písala nejaká postaršia ktorá ani len netuší čo to ten JOTUB je, len jej jedna babka povedala. Viac zrejme k tomu anonymu niet čo dodať.
shelley | 29-03-2012 08:24:56
Tiež nemám nič spoločné so Šoporňou ( okrem pár známych), ale toto by som tipovala tak na starostove dielo...silne mi ho pripomína. Ale možno sa mýlim....asi už prestanem čítať tieto články, je to nekonečná pieseň.
Marta Bauer | 28-03-2012 23:49:10
Vážený pisateľ listu,
ja som nezainteresovaná, ale videla som hneď to prvé video s p. starostom. Priam ho skoro prosili, aby sa k veci vyjadril a on samá arogancia a neochota. Urobila som si hneď obraz. Nebolo to sfalšované, ani nadabované.
Nemám so Šoporňou nič spoločné, snáď len niekoľko známych, ale bola by som rada, aby spravodlivosť zvíťazila a ten čo zavádzaním zmaril referendum by mal niesť následky!
Dúfam, že sa tak stane čoskoro!
eekk | 28-03-2012 23:46:14
pisatel, aj ked sa nepodpisal, sa \"prezradil\" ako prvy.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign