Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Skútrista nedobrzdil na prachu a kamienkoch a narazil do auta pred priechodom pre chodcov

Miloš MajkoDátum15. 04. 2013 13:50:27TémaDopravné nehody
200

Sereď  |  Asi pred 10 minútami došlo  na ul.  M.R. Štefánika k drobnej dopravnej nehode.  Vodička osobného motorového vozidla zabrzdila pred priechodom pre chodcov, aby dala prednosť chodcom a vodič malého skútra na prachu a kamienkoch pochádzajúcich zo zimnej údržby svoj motocykel nedobrzdil  a narazil do pravej zadnej časti auta.

Tento krát k zraneniam osôb nedošlo. Pravdou však je, že už viacej ľudí najmä cyklistov upozornilo, že kamienky a prach popri cestách je nebezpečný a vždy je len otázkou času, kedy prax tvrdenia obyvateľov  dokáže.

Premávka po ul. M.R.Štefánika je čiastočne obmedzená, na mieste je polícia, ktorá túto drobnú dopravnú nehodu dokumentuje.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
56789 | 18-04-2013 17:59:04
rebro sa obzeral a spadol
Jaro | 17-04-2013 20:55:55
Treba sa podpisat
bicyklista | 17-04-2013 15:32:11
Tam kde sú kamienky nemal čo hľadať žiaden skúter!Neviem čo sa tu handrkujete o kamienkoch zo zimného posypu,keby neposýpali bolo by zasa zle!Nedával pozor na cestu,to je všetko a na krajnici môže byť aj tatrovka štrku!Modlime sa ked bude môcť každý dement jazdiť na skútri to bude frajerkov bez prilieb a nahánačiek po meste!
abcd | 17-04-2013 01:01:11
to bol vozarov skuter , mala mu prejst tatra hajzlikovi
pre motorkár | 16-04-2013 15:55:39
Z popisu vidieť kamienky na krajnici, ale nie na časti vozovky kadiaľ mal skútrista ísť.
motorkar | 16-04-2013 14:01:16
Na 4tej fotke je jasne vidiet kamienky zo zimneho popisu. Co je presne pricina nehody neviem posudit ale spinave ulice su jednym z faktorov nehody - to nemoze nikto tvrdit ze nie. Proste ten bordel okolo cesty v krajine kde pol roka robime len na stat nema co hladat.
Občan | 16-04-2013 13:36:52
Môj názor je taký, že v prípade tejto konkrétnej nehody nie je prach na vozovke činiteľom, ktorý ju zapríčinil, stačí sa pozrieť na brzdnú dráhu "pána motorkára", z ktorej teda jasne vyplýva, že moje tvrdenie je správne a tým pádom aj názov tejto reportáže nie je adekvátny. To mi však nedáva právo tvrdiť, že je na vine skútrista, možno by som to ani netvrdil, no treba poznať ako sa dotyčný v cestnej premávke správal doteraz (myšičky medzi autami, jazda so spolujazdcom bez prilby, odbočovanie bez smeroviek, neprimeraná rýchlosť, ohrozovanie a obmedzovanie ostatných účastníkov premávky, chodcov atď., tým netvrdím, že všetci motorkári sú takí). Nehovorím ani to, že prach a iný bordel sa má na ceste vyskytovať, no to by sme nesmeli žiť v tomto meste a hlavne v tomto štáte, kde kompetentí, od primátorov miest a poslancov až po samotného prezidenta pchajú do vreciek peniaze iba pre seba a na verejnosti vystupujú ako tí najsvätejší a najkorektnejší ľudia, no pritom majú nulový potenciál na vykonávanie svojej pozície, z ktorej by danú vec dokázal lepšie riadiť aj obyčajný človek so "sedláckym" rozumom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-04-2013 13:17:23
strelec | 16-04-2013 13:14:42 | - bol som na mieste a hovoril som s ludimi, ktorych sa to tykalo. To je vsetko. A zko som povedal, zavery nikdy nerobim ja, ale policia. Aj desat metrovy smyk moze vyhodnotit kazdy inak. Ziadne stanovisko vsak nie je dolezite, iba to, ktore urobi ten, kto nehodu vysetruje.
strelec | 16-04-2013 13:14:42
Pán Majko, ale nižšie v diskusii ste záver urobili pomerne rýchlo alebo sa mýlim?

Miloš Majko | 15-04-2013 14:17:12
Myslim si, ze tentokrat fakt bol na vine bordel, ktory je na cestach po celom meste.

Niekedy rýchla reakcia, nie je vždy tá najlepšia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-04-2013 12:28:29
strelec | 16-04-2013 12:03:02 | - s Vasimi uvahami nie je dovod nesuhlasit az na to, ze sa cokolvek moze obratit proti autorovi clanku. Autor clanku totizto nerobi ziade zavery z dopravnej nehody. Fakty su, ze vodicka auta davala prednost na priechode pre chodcov, co je nespochybnitelne spravne. A ze skutrista do nej narazil ako aj to, ze tam ten suter bol. Ostatne je vzdy na policii a ta bola pritomna.
Nemyslim si, ze islo o zlozite vysetrovanie, skor sa ucastnici nehody dohodli.

Tu ide hlavne o to, ze ludia na tento problem upozornovali dlhsiu dobu. Teda prevencia fungovala, obcania takyto vyvoj predpokladali a prirodzene netreba byt prorokom, aby cloveku doslo, ze je len otazkou casu, kedy sa niekto zrube.

Konkretne jeden aktivny cyklista e-mailom myslim ze vo stvrtok minuly tyzden vedenie mesta na tento cihajuci problem upozornil.

Je jasne, ze predmetna cesta nie je v sprave mesta, no ak si tam niekto polame hnaty, tak mu v celku bude jedno, ktory spravca komunikacie si plni, resp. neplni povinnosti.

V clanku urcite nejdde o to hladat palicu a niekoho bit. Dokonca nevidim dovod, preco sa o to ktokolvek snazi. Udalost sa stala a poucit by sa z nej mali vsetci, ktorym to prinalezi.
strelec | 16-04-2013 12:03:02
Súhlasím s "dodržuj pravidla". Za situáciou, ktorá sa stala na ul M.R.Štefanika treba asi v prvom rade hľadať problém v jazde motocyklistu (či už nevenovanie sa premávke,nepredvídanie situácie, prípadne neprimeraná rýchlosť?), najlepšie by to potvrdili priamy svedkovia nehody . Napriek tomu, že rád navštevujem túto stránku (je tu aj veľa zaujímavých článkov, klobúk dolu pred kolektívom tvorcov),tento článok k ním nepriradím a skôr ho zaradím do skupiny "Kto chce psa biť palicu si nájde" (palica- možno(?) nezodpovedný motocyklista, pes- správca komunikácie). Prach a kamienky, ktoré mali byť príčinou dopravnej nehody sú v časti vozovky, (aspoň podľa priložených fotografií, na krajnici, mimo vyznačeného jazdného pásu), kde za normálnych okolností motocyklista ako účastník dopravnej premávky nemá čo robiť. A chodci, ktorí prechádzali v momente nehody cez prechod môžu byť radi, že pred prechodom zastavilo auto a odniesli si to "len" plechy (rozmýšľam čo by sa stalo, keby tam ten automobil nebol a ako by bol článok publikovaný). A zrazu môžeme použiť ešte jedno porekadlo "Každá palica má dva konce" v tomto prípade ten druhý koniec sa môže otočiť aj voči autorovi článku, pretože sa môže nájsť veľa ľudí s iným pohľad na danú situáciu a nestotožňuje sa s názorom ,že bolo nutné vypichnúť v nadpise kamienky a prach. Na druhej strane asi treba palicou biť, ale treba si nájsť inú palicu (podľa môjho skromného názoru toto nebola správna palica), možno tie konkrétne názory sťažujúcich sa cyklistov. Pekný deň.
vodička bojaca sa motorkárov | 16-04-2013 11:28:48
Na jednej strane je pravda,že tí,ktorým platíme dane za cesty,tak by sa mali postarať,aby boli bezpečné.Veľmi veľa ľudí berie sociálne dávky za to,že nikdy nerobili a robiť nechcú.Veď na čo,keď ich štát živí.Poznáte to všetci tí,ktorí poctivo pracujete a dostanete niekedy takú výplatu ako tí,čo si spinkajú doobeda,potom idú do reštaurácie na obed,na kávičku,na poštu po dávky a mohla by som pokračovať.Prečo a ešte niekoľkokrát-prečo ich štát takto nechá zdierať poctivých ľudí,prečo im mesto nedá pozametať cesty,chodníky atď.? Ale na strane druhej-nemá čo motorkár robiť na krajnici,má ísť normálne po ceste a nemusel sa šmýkať a vyhovárať sa na prach,to je smiešne a zároveň smutné.
znalec | 16-04-2013 10:48:15
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
dodrzuj pravidla | 16-04-2013 10:45:43
Prosim Vas, prestatnte obhajovat vodica skutra - jednoznacne pochybil on. Neprisposobil rychlost jazdy stavu a povahe vozovky (i na strku sa da zabrzdit, len je potrebne ist pomalsie a mozno pouzit aj zadnu brzdu, ale to by musel najskor ovladat a potom sadat za motocykel). Opytam sa vsetkych zastancov skutristu - co by ste robili keby takto skutrista nedobrzdil a narazil by do matky s kocikom, ktora by chcela prejst cez cestu na prechode??? ...ta matka, by bola matkou Vasho dietata...
abcd | 16-04-2013 09:38:14
ja by som to prirovnal k prikladu...
vylejem po celej vozovke olej, ale ked hocikto z vas nedajboze havaruje, nebol som na vine ja...ale vy!, lebo ste neprisposobili jazdu stave vozovky...

cela tato veticka mi prijde ako fraza na vsetko...samozrejme skutrista s tym mohol pocitat, ale to ze si tu niekto nerobi svoju robotu je tiez nespochybnitelne..ja to vidim 50:50
gulak | 16-04-2013 09:07:21
pre občana-Nemecko bolo rozbombardované-je holý fakt,ale holý fakt je aj to,že počas vojny nemci nakradli miliardy,alebo si myslíte,že Nemecko vybudovali za pekné oči-dalej -u nás su celebrity rôzny neplatiči daní,tunelári a iná háved a v Nemecku je táto háved stíhaná u nás velebená
Jozef | 16-04-2013 08:55:15
pre: pre: Jozef | 15-04-2013 16:23:13

Vies, ono to nie je take jednoduche ako by si si mohol mysliet.
Spravca ma povinnost....

Laická interpretácia zákona hovorí, že za dopravnú nehodu je vždy zodpovedný vodič. Mal ísť len tak rýchlo, aby sa nešmykol, aby nespadol do výkopu, aby zbadal prekážku... Vladimír Gemela z Prezídia Policajného zboru SR argumentuje trocha inak: „Nie vždy je vinníkom dopravnej nehody vodič, ktorý neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky.“ Ako vraví, do tejto právnej formulky nemožno zahrnúť všetky dopravné nehody. V praxi sa vyskytujú prípady, keď je vinníkom havárie správca komunikácie.

Lenka Lenická z advokátskej kancelárie Universal Legal Consulting hovorí, že cestný zákon ustanovuje všeobecnú povinnosť vlastníkov a správcov pozemných komunikácií udržiavať ich v stave zodpovedajúcom účelu, na ktorý sú určené. Väčšina ciest v SR slúži na všeobecné užívanie, teda na užívanie zvyčajným spôsobom, premávku, ktorej sa môže v medziach predpisov zúčastniť každý.
„Správcovia diaľnic, ciest a miestnych komunikácií sú zo zákona povinní bez prieťahov odstraňovať nedostatky v ich zjazdnosti. Zjazdnosťou sa rozumie taký stav komunikácií, ktorý umožňuje bezpečnú jazdu vozidiel prispôsobenú dopravno-technickému stavu komunikácií, poveternostným podmienkam a ďalším okolnostiam, ktoré môže vodič predvídať. Za nedostatky v zjazdnosti diaľnic, ciest a miestnych komunikácií sa považujú také zmeny v zjazdnosti, ktoré vodič nemôže predvídať ani pri jazde prispôsobovanej stavebnému stavu komunikácie, poveternostným podmienkam, vlastnostiam vozidla a nákladu, vlastným schopnostiam a iným zjavným okolnostiam.“ Takto možno za chybu v zjazdnosti považovať napríklad aj ojedinelé výtlky, výmole a hrbole, spadnuté stromy a kamene, ak sa na ne predpísaným spôsobom neupozorňuje, ako aj znečistenie či poškodenie vozovky spôsobené jej užívateľmi alebo prevádzkovateľmi činností v ich okolí.

Teraz sa nechcem zastavat toho skutristu, neviem, nebol som tam, ale ked odo mna chce stat, aby som si jeho sluzby platil, ja chcem naopak, aby tie sluzby boli adekvatne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-04-2013 23:34:32
Viete, to asi len v nasej "rozvinutej demokracii" sa ludia nehanbia dokonca verejne podporovat nedodrziavanie zakonov, navadzat dokonca aj policajtov MP na porusovanie legislativy, nemaju problem hladat vinnika namieto spravcu komunikacie ktory si nesplnil povinnosti za ktore ho platime v cloveku, ktory je rad ze sa nedolamal, ci osparevedlnovat neospravedlnitelne.

Vsetko ma vsak svoje korene. Ked predstavitel statu, samospravy ci poslanec MsZ v nasej krajine verejne schvaluje obhajobu nedodrziavania legislativy, ked zakonodarcovia za 23 rokov nevedia urobit zakony so sankciami - cakame nieco ine?

Pavol Pachnik svojou sikovnostou, znalostou problematiky z tvorby VZN a priebojnostou dokazal tisicom "na slovo vzatych" a obcanmi drobre platenych "odbornikov" v stovkach samosprav, ze robia zle. A oni namiesto toho, aby sa spytali ako to robit dobre, utocia na neho, zosmiesnuju ho a ignoruju. A dalej schvaluju protizakonne a protiustavne VZN-ka a stale za svoje paskvily beru a prezieraju nase spolocne peniaze.

Pokym toto budu obcania tolerova, ba niektori dokonca verejne podporovat - necakajme ziadne zmeny.

Zmeny same nepridu. Bud ich vykoname, alebo ako za totaca, prisposobime sa vodam, v ktorych nas samovladcovia nutia plavat.

Nech sa paci, plavajte. So mnou vsak nepocitajte...
strelec | 15-04-2013 23:15:14
Pre Imro. Mam odpoveď, kde boli policajti v sobotu, no predsa v Trnave na futbale :-), bolo ich plne mesto.
Obcan | 15-04-2013 23:10:04
Zapad sa budoval sto rokov ?
Ja som myslel ze to zmienovane Nemecko bolo v 45-tom rozbombardovane jak emental a v 60tych rokoch uz bolo na tom uplne inak.
Tu presne za taku istu dobu od ,,revolucie,, to vyzera horsie a horsie.
Ako je to mozne ?
Budeme sa stale vyhovarat ze este nepreslo 100 rokov ?
A ked prejde,tak sa vyhovorime na dalsich 100 ?
Tu za stvrtstorocie malo byt uplne inak a tieto kamienky na ceste je to najmenej co by ma stvalo.
Ivan Sklenár | 15-04-2013 22:39:09
Vážení diskutujúci, asi by nebolo o čom diskutovať, keby bola cesta v stave, v akom sa po zimnej údržbe očakáva. Teda čistá! Zjavne Vám uniká podstata a síce že niekto tu zanedbáva svoju povinnosť! A tým je správca, ktorému, ak sa nemýlim vyplýva zo zákona udržiavať cestu tak aby bola bezpečná. A koľkí z Vás, ak by ste si sadli na bicykel a chceli dodržiavať pravidlá CP, by ste jazdili za plnou čiarou vpravo po kamienkoch, ktoré majú za tohto počasia funkciu povestného "Jánošíkovho hrachu". Dnes som videl, ako pracovníci SSC čistia cestu od kamienkov na ul. Čepeňská. A čistili len tam, kde neboli práve zaparkované autá. Zjavne ich činnosť ako aj celá akcia nebola koordinovaná! Prečo 2-3 dni dopredu mesto neavizovalo túto činnosť motoristom, aby v uvedenom čase tam neparkovali, lebo inak im bude vozidlo na ich náklady odtiahnuté? Nuž takto to v Nemecku či v Rakúsku, ako sa tu niektorí odvolávate, určite nerobia. Lebo tam vie ľavá ruka čo robí pravá. A tu nestačí ani upozornenie kompetentných a dokonca ani opakované. Takže cvičte sa v citovaní §-ov z cestného zákona aj naďalej. Možno to niekomu pomôže (urobiť si vodičák)!
Imro | 15-04-2013 21:18:34
pre Pica,máš úplnú pravdu,bol som cez šibačku v Nemecku a Švajčiarsku,to je úplne iný svet.Zobuď sa ,si na SK a tu je všetko na opak,tak nečakaj zázraky,západ sa budoval sto rokov,ale u nás je po revolúcii viac ako 23 rokov a ešte väčší bordel ako za starých časov.Porovnávaš neporovnateľné.
Pico | 15-04-2013 21:02:44
pre imro.ja len k tým kamienkom po zimnej údržbe.ako je možné že nemci a rakušania to už stihli.žeby zázrak? :-))))))
Imro | 15-04-2013 20:40:08
dnes som šiel okolo tej nehody,videl som tu situáciu a jasne bol na vine motorkár,neprispôsobil rýchlosť atď.Pozrite si do detailu foto1/6,jasne je tam brzdná dráha vidieť,nie je na krajnici,čiže nemožno sa vyhovárať na prah a kamienky ktoré sú za plnou čiarou.Tam ako je brzdná dráha, bola cesta úplne čistá,videl som to na vlastné oči.Ja som si ale všimol,že cez víkend sa oteplilo a motorkári vyrazili do ulíc a lietajú ako blázni.Pýtam sa ,kde boli policajti cez sobotu a nedeľu???Po druhé,nechcem sa nikoho zastávať ale pred dvoma týždňami bol ešte sneh a hneď tu všetci nadávajú na výtlky,prah a kamienky na cestách.Za dva týždne sa to stihnúť nedá,áno aspoň hlavná cesta mohla byť očistená.
zzzz | 15-04-2013 20:06:27
A co tak keby trošku spomalil už len kvôli tomu že je tam prechod?
napad | 15-04-2013 19:40:05
Mozno by bolo celkom fajn, keby clanky na SOL mali vzdy aj nejaku tu anketu, nie kazdemu sa chce vypisovat litanie a potom sa este hadat s anonymom... napr. tento clanok by mohol mat hlasovanie na sposob: Myslite si ze vinnik nehody je a) nepozorny skutrista b) vela prachu na ceste c) tak trochu oboje, nech rozhodne policajne skumanie
Ludkovia by si klikli podla svojho nazoru, videli by priebezne vysledky graficky (stlpceky) aj ciselne a samozrejme hlasovanie by bolo programatorsky "osetrene", aby sa nedalo hlasovat viac ako raz. Iste by to ozivilo SOL stranky. Co na to p.Majko?
pre: Jozef | 15-04-2013 16:23:13
Zjavne vytiahnete ustanovenie, ktoré vám vyhovuje. Čo poviete na toto?

§ 16 ods. 1 zák. č. 8/2009 Z. z.

Rýchlosť jazdy

Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.

Keby tam padali všetci motorkári, tak nepoviem ani slovo. Ale ak tam padol jeden, tak načo do toho ťahať prach na ceste?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-04-2013 15:41:07
cesta necesta | 15-04-2013 15:38:54 | - verte, ze su situacie, kedy ano. A verte, ze viem o som hovorim.
cesta necesta | 15-04-2013 15:38:54
keby motorkar jazdil po ceste (nie po krajnici) a dodrzal by bezpecnu vzdialenost za vozidlom iducim pred nim, urcite by to takto neskoncilo. Aj v zime, ked je na ceste lad a vodic dostane smyk je na vine spravca komunikacie? To asi nie...
ranxon | 15-04-2013 15:30:04
Ja len malu poznámku k tomu. Určite by sa mal niekto postarať o znečistenú vozovku, ale! Vodič je povinný prispôsobiť rýchlosť jazdy povahe a stavu vozovky. Amen!
anonym | 15-04-2013 15:08:02
Ten prach je na fotkach evidentny ved sa staci pozriet kolko je tam strku za krajnicou. Tam je nebezpecne brzdit aj na bicykly. Zivime tento stat kopou dani od paliva po cestnu dan plus polmiliona nezamestnanych a tu nema kto odpratat ten prach. Dalsia vec hned vedla je prechod pre chodcov a ak tam stoji mamicka s dietatom v karicke co asi to dieta dycha? Kopu prachu. Najhorsie je to pri starej optike tam v tej ulicke je tolko prachu ze ked to auta rozviria su tam mracna.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-04-2013 15:00:22
Moja ochota vysvetlovat to, ze fyziku neoklamete skoncila. Ubezpecujem Vas, ze ja by som byt na mieste toho skutristu skodu uplatnoval u spravcu komunikacie.
Nepokracujte vo vysvetlovani, ako sa na nieco taketo pozera policajt. Aj na nutnu obranu pred 15 rokmi sa pozerali inak - ti, s ktorymi sme sa prave pred tymi 15 rokmi na tuto temu bavili, vedia o com hovorim.
Jednoducho vyvoj ide dopredu a pripomeniem v case, ked to bude aktualne na nespochybnitelnom pripade.

Teraz je dolezite to, ze ssa nikomu nic nestalo.
Jozef | 15-04-2013 14:51:18
Zakon o pozemnych komunikaciach
§ 9
Zabezpečenie zjazdnosti a schodnosti

(1) Závady v zjazdnosti diaľníc, ciest a miestnych komunikácií sú bez prieťahov povinní odstraňovať ich správcovia.
gulak | 15-04-2013 14:44:35
Že vraj na vine je prach-dobrý vtip
anonym | 15-04-2013 14:37:48
Pán Majko neprekrúcajte. Nepísal som nejazdiť, ale jazdiť tak, aby vedel včas zabrzdiť. Zvaliť zrážku na objektívnu príčinu je čudné. Prečo tam teda dokážu zabrzdiť iní motorkári? Ešte dobre, že policajti majú na takéto ťukesy iný názor. Tam je zavinenie na strane jedného z účastníkov nehody jasné. Nemusím hádam pripomínať ktorého.
1. maj a motorkar | 15-04-2013 14:27:26
...kazdy motorkar by mal vediet, ze cesty sa zametaju vzdy k 1.5. - vyzdoba, vlajky a tak -)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-04-2013 14:23:04
anonym | 15-04-2013 14:19:31 | - takze nie cesty udrziavat ciste ich spravcom, ale ked budu zasvinene uplne, tak uz len platit cestne dane, dialnicne znamky - a nejazdit, nie? ;-)
anonym | 15-04-2013 14:19:31
Keď sú na ceste kamienky a prach má jazdiť tak, aby stíhal ubrzdiť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-04-2013 14:17:12
Myslim si, ze tentokrat fakt bol na vine bordel, ktory je na cestach po celom meste.
motor-kari | 15-04-2013 14:14:24
minule som musel brzdit na dva-krat, aby si motor-kari (dvaja skutristi vedla seba) vlastne vsimli (smerovka vyhodena dlhsiu dobu), ze chcem odbocit na parkovisko vpravo. Na druhy krat som uz zosliapol silnejsie (uz som bol skoro aj za park. miestom) a este sa zacali aj rozculovat.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign