Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - ŠK Slovan Bratislava "B" 2:3 (0:2)

Igor LehockýDátum21. 11. 2015 18:56:53TémaFutbal
63

                    Odohralo sa posledné 18.kolo futbalovej DOXXbet ligy a jesenná časť ročníku 2015/2016 dopísala svoje futbalové príbehy. V sychravom a už aj chladnom počasí pri teplote okolo 5 st.C si prišli odohrať svoj posedný zápas na štadión ŠKF futbalisti bratislavského béčka, ktorých zrejme neminie boj o záchranu v ll.lige, lebo z posledného miesta priebežnej tabuľky sa už asi nedokážu vyhúpnuť do prvej šestky aby mohli ďalej účinkovať vo finálnej časti nadstavbovej skupiny západ a východ a tak diváci boli dnes zvedaví ako sa domáci od 13.00 hod. rozlúčia s jesennou časťou pred zimnou prestávkou. Policajné "manévre" na štadióne a v jeho okolí naznačovali, že sa očakáva aj príchod "fanúšikov" z Bratislavy ale ten sa nakoniec nekonal a tak sektor hostí po verdikte SFZ za neprístojnosti "fanúšikov" Bratislavy po zápase v Šali zostal dnes prázdny.

                    Bežala 8 minuta, hostia po ľavej strane cez Záhumenského potiahli akciu až ku šestnástke domácich, Malý z hranice šestnástky podobral loptu ktorá doplachtila na brvno brány a z dvoch Slovanisov loptu za chrbát bezmocného Šálku v bráne ŠKF prudko vrátil zo 7m Kele a z ničoho nič - 0:1 a divácke rozpaky na tribúne. O pár desiatok sekúnd na to dostal Kele viacmenej po pravej strane loptu za obranu domácich tak, že išiel sám proti vybiehajúcemu Šálkovi, Kele v poslednom okamihu zaváhal, vo vnútri šestnástky sa nerozhodol čo s loptou, celkom groteskne kopol do trávnika, zaujal polohu ležiaceho strelca a volnú loptu si zobral Šálka - to bolo šťastie pre domácich. Sereďania smerom do predu neboli úspešní, lebo útoky ťahali do plných, bez podpori a presnej prihrávky vo finálnej časti nebola možnosť ohroziť bránu hostí a kolmice na osamoteného Huttu medzi 2-3 hráčov hostí na hrote nemali šancu na úspech. V 15.minute prvý strelecký pokus domáceho Orolina zo 17m išiel vedľa ale v 23.minute Bartoš pekne vysunul po ľavom krídle Turčáka ktorý obehol posledného obrancu, vnikol do šestnástky ale pokus o obstrel k pravej žrdi z 10m Valašik v bráne ŠK končekmi prstov vytlačil. V 24.minute to už bolo 0:2, lebo domáci laxne a benevolentne nedostupovali k hráčom hostí, pred hranicou šestnástky dostal loptu Kele, mal čas si ju pripraviť na strelu a nikým nerušený z oblúka šestnástky ju trafil tento krát výborne asi meter pod ľavú šibenicu. Tréner domácich zareagoval striedaním Polucha za Chynoradského, Tarek sa vysunul do zálohy, Loduha zostal na pravej obrane a v 25.minute domáci štyria na troch mohli ohroziť bránu hostí ale finálna prihrávka Tareka v šestnástke skončila v náručí Valašika. V 30.minute po narážačkách sa lopta dostala do šestnástky za obranu hostí ale Bartoš z 9m nezakončil. V 38.minute v ŠKF Huttu striedal Čery a v 43.minute žltú za faul na Orolina videl hosťujúci Reisel. Prvý polčas bol ukončený už bez šance na strane domácich a spokojní zverenci Jána Kozáka mladšieho , ktorí vyťažili z minima maximum odchádzali do šatní s dvojgólovým vedením.

                   Druhý polčas začali domáci aktívnejšie, vysunuli obranu a obsadzovaním hráčov hostí už na ich polovici nedovolili hosťom pokojne rozohrávať protiútoky, presing domácich bol účinný a v 47.minute strelecký pokus Loduhu zo 17m tesne míňal ľavú žrď. Domáci tlačili hostí do defenzívy a strela Čeryho z vnútra pravej strany šestnástky tečovaná išla tesne vedľa pravej žrde. Bežala 55.minuta, hostia zahrávali priamy kop z 18m v ľavo pred šestnástkou domácich, kapitán hostí Sabo v streleckom pokuse loptu mieril cez múr k ľavej žrdi ale tá sa od chrbáta niektorého z hráčov vysokým oblúkom odrazila do prava a spadla k pravej žrdi bezmocného Šálku - 0:3 a to už bolo pre domácich zlé. Niektorí jednotlivci na tribúne to zabalili a odišli aj keď do konca zápasu zostávalo ešte dlhých 35.minút. Nádej pre domácich zobudil po rohovom kope Mujkoš, ktorý odrazenú loptu z 15m vrátil do siete na 1:3 a hostia strácali pôdu pod nohami ešte viac. V 61.minute žltú za faul na Turčáka uvidel hosťujúci Šefčík a v 62.minute na ošetrovanie brankára hostí Valašika vybehol na plac masér mužstva domácich Libor Chrenko ktorý suploval nekompletný realizačný tím hostí z Bratislavy... V 65. a neskôr aj v 72. a 81.minute striedali aj hostia, ktorí v podstate iba odolávali tlaku domácich a iba veľmi zriedka sa dostávali na polovicu domácich. V 68.minute po faule hostí nepriamy kop do šestnástky výborne zahral Orolin, jeho lopta našla presne Djibyho Ba a ten z jednotky z 8m pravačkou poslal loptu nechytatelne k pravej žrdi - 2:3 a zdalo sa že vyrovnanie bude už iba otázkou času. Domáci naďalej pokračovali v tlaku na bránu hostí, ktorí všetci už iba bránili a odvracali jednu vysokú loptu za druhou z vlastnej šestnástky keď strelecké pokusy domácich míňali priestor brány. V 79.minute Bartoš medzi dvomi hráčmi nebezpečne vystrelil vedľa ľavej žrde, Turčák strielal rovnako iba nad bránu a dlhý center Orolina v 89.minute v šestnástke hostí hlavou poslal do brvna opäť Bartoš. Hostia v podstate do otvorenej obrany nebezpečne prenikali v závere iba dva krát, ale ani Kele, ani Andrejko či Kurčík už vo finále nemali šťastie a nebezpečne vyzerajúce ataky hostí už v šestnástke domácich nedotiahli. Nadstavovali sa 3.minuty, za zdržiavanie hry uvidel v 90.minute žltú aj Valašik a smutným hrdinom pár sekúnd pred skončením zápasu zostal Mujkoš, keď po závare v šestnástke hostí sa odrazená lopta dostala k jeho nohe na hranici päťky ale bránu okolo ľavej žrde minul a hlavný rozhodca vzápätí zápas ukončil. Mujkoš ostal neveriacky ležať na malom štvorci a iba sám vie, čo všetko mu prebehlo hlavou po zahodenej tutovke na zrovnanie skóre.

                  Zápas malo sledovať 350 platiacich divákov, teda niečo okolo 500 prítomných napriek tesnej prehre zatlieskalo domácim hráčom po skončení zápasu a opona futbalovej DOXXbet ligy do 5.3.2016 zostane už zatiahnutá. Prehra napriek tomu musí hráčov, trénera a fanúšikov ŠKF Sereď mrzieť, lebo dnes mali možnosť diváci na štadióne v Seredi vidieť niektorých hráčov "A" mužstva naposledy. Zimná prestávka pred jarnou časťou totiž vždy zamieša kartami v personálnom obsadení mužstva, môžu sa dostaviť citeľné straty na niektorých postoch a odchody, ktoré nebude ľahké nahradiť, na druhej strane pri hľadaní nových opôr šťastná ruka vedenia ŠKF môže dotiahnuť nové tváre, ktoré môžu byť pokračovateľmi tých lepších. Kto vie čo všetko stojí aj pred dnešným oslávencom p. Robertom Starečkom vo funkcii prezidenta ŠKF Sereď na prahu jarnej časti, ktorý si v polčase od najbližších zo správnej rady ŠKF prevzal gratulácie a pamätný dres s okrúhlou 60-kou. Škoda zahodených príležitostí v druhom polčase dnešného zápasu so súperom, ktorý nepatril k vyššej kvalite DOXXbet ligy a škoda tiež stratených 3 bodov so súperom, ktorý zo 4. striel na bránu ŠKF dal 3 góly a výhru ubránil. Čo prinesie jarná časť pre fanúšikov futbalu v Seredi budú môcť skalní pomaly pozorovať od januára, kedy sa na umelej tráve ŠKF rozbehne tréningový proces zimnej prípravy na jarnú časť 2016.

Zostavy - domáci : M.Šálka - M.Mujkoš, M.Poluch(25.M.Chynoradský), R.Tarek, L.Hutta(38.D.Čery), M.Loduha(69.J.Čertík), R.Hulák(K), R.Bartoš, P.Orolin, B.Turčák, T.D.Ba

              -  hostia : M.Valašik - T.Záhumenský, K.Kele, S.Šefčík, P.Sabo(K), D.Malý, F.Lády, D.Kondrlík(72.J.Andrejko), M.Reisel(81.Ch.Kurčík), A.Laczkó, L.Gašparovič(65.S.Tichý)

ŽK: 71. M.Mujkoš - 43.M.Reisel, 61.S.Šefčík, 90.M.Valašik

Góly: 57.M.Mujkoš, 68.T.D.Ba - 8., 24.K.Kele, 55.P.Sabo

Strely     na bránu - 2 -  4

           mimo bránu - 9  -  3

Rohy  - 6  -  5

Fauly  -  8  -  11

Ofsajdy  -  5  -  1

Rozhodoval:  Ján Valášek

 

                   


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 22-11-2015 11:04:41
Vlado pravdu máš, pred nejakým časom som ich videl s 15 bodmi na poslednom mieste a ďalej som im nevenoval pozornosť.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 21-11-2015 21:18:03
Igor s tym Slovanom si sa asi pomylil Slovan je na osmom mieste tri body za namy posledna je Trnava

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign