Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - MŠK Žilina "B" 2:0 (1:0)

Igor LehockýDátum09. 04. 2018 00:11:03TémaFutbal
63

Hralo sa 23.kolo 2. futbalovej ligy v ktorej sa ešte dobiehajú vynechané kolá z úvodu jarnej časti a tak v rozhádzaných kolách cez víkend a v strede týždňa hráči dostávajú zabrať preto, aby sa v počte odohraných zápasov u všetkých klubov druholigového pelotónu vyrovnali čísla. Do Serede si dnes prišlo odohrať svoj duel žilinské béčko a ako sa dalo očakávať vystužené pár hráčmi „A“ mužstva pretože bez nich by rezerva Žiliny asi ani náhodu nefigurovala v hornej polovici priebežnej tabuľky. Takže sa dnes od 16.30 hod. v Seredi očakával ťažký súper a kvalitný futbal, v ktorom mali domáci šancu potvrdiť skvelú výkonnosť úvodných kôl jarnej časti. Počasie ako na objednávku pripravilo pre hráčov a divákov veľmi príjemné nedeľňajšie odpoludnie ktoré možno iba trochu kazil silnejší vietor.

Bežala 1.minúta, domáci v útočnej aktivite vnikli do šestnástky hostí po ľavej strane, Richnák už pred päťkou dával do prava prudkú prihrávku ktorú si obrana hostí takmer upratala do vlastnej siete ale tečovanú loptu od pravej žrde Mandous v bráne Žiliny vyškriabal na roh. Domáci boli aktívnejší ako hostia, ofenzíva ŠKF permanentne dobíjala šestnástku hostí tak ako v 6.minute keď domáci kapitán Mečiar od ľavej autovej čiary vynikajúcim krížnym pasom na pravé krídlo uvoľnil Ulricha ktorý si potiahol loptu ku hranici šestnástky a ľavačkou tesne míňal po zemi pravú žrď zo 17m. V 8.minute evidujem 5 streleckých pokusov ŠKF na bránu MŠK a v 10.minute 7, na konte hostí žiadny záznam a pritom Popin sám dva krát z vnútra šestnástky zakončoval vo veľmi dobrých pozíciách našťastie pre MŠK dosť nepresne. V 20.minute Bilas vystihol prihrávku hostí ešte na ich polovici, ihneď poslal do šprintu Ulricha na pravom krídle ale v šestnástke MŠK už nezakončil a o loptu prišiel. V 25.minute hostia zahrávali rohový kop z pravej strany, odvrátenú loptu pred šestnástkou domácich spracoval Gamboš, obišiel dvoch hráčov domácich zhruba na stredovej osi, do ľava na hranici šestnástky uvoľnil nepokrytého Mošku ale ten poslal zo 16m loptu vedľa pravej žrde. V 29.minute si sereďania po autovom vhadzovaní na ľavej strane pekne zahrali bago, lopta išla z nohy na nohu, Ventúra, Richnák a Ulrich si ju pekne hodili vľavo do šestnástky hostí, Ulrich centrom do prava vynikajúco našiel nabiehajúceho Popina a ten polovysokú loptu bezpečne z blízka hlavou poslal za chrbát bezmocného Mandousa – 1:0. Hostia iba veľmi sporadicky dokázali loptu preniesť až ku šestnástke domácich, dva krát sa to podarilo na pravom krídle rýchlemu Vallovi ale zakončenie žilinčania nezvládali a pár ľahkých lôpt Ružinský v bráne ŠKF v pohode pokryl. V 40.minute ihrisko vynútene musel opustiť zranený Djiby Ba a o minutu ho nahradil Adekuoroye. Do konca prvého polčasu sa už nič dôležité neudialo, v ňom boli domáci jasne lepší a strelecky ďaleko aktívnejší, hostia si nedokázali vypracovať ani jednu šancu z ktorej by ohrozili domácu bránu, keby zakončenia domácich v niektorých prípadoch nelietali nepresne mohlo byť o zápase rozhodnuté už po 45. minútach.

Do druhého polčasu nastúpili mužstvá bez zmien a výhodu vetra do chrbtov mali teraz hostia. V 48.minute Ulrich pekne zakončoval svoj únik po ľavom krídle z 18m, ale Mandous jeho pokus chytil. V 49.minute sa ale skóre menilo, veľmi dobre hrajúci Loduha ako pravý bek poslal vynikajúcu loptu za obranu hostí, Morong sa za ňou naštartoval a z hranice šestnástky perfektne preloboval vybiehajúceho Mandousa do opustenej brány – 2:0 a žilinčania sa rozsypali. V 51.minute hlavný rozhodca dodatočne ukázal žltú Mečiarovi za zákrok na Valla, škoda že kartu nevedel použiť aj pre Gamboša z MŠK ktorý dovtedy asi 6 krát nedovolenými zákrokmi zastavoval najmä Moronga.. V 54.minute kartu videl za zákrok na Moronga až Majdan. V 55.minute Bilas z ľavej strany poslal vysokú a presnú loptu na Popina v šestnástke hostí ale jeho hlavička iba tesne míňala ľavú šibenicu. V 58.minute mali dobrú šancu ohroziť bránu ŠKF aj hostia lebo po faule zo 17m mali k tomu nebezpečnú štandardku ale loptu letiacu k pravej žrdi tesne pred Ružinským hlavou ešte tečoval Mečiar vedľa pravej žrde na roh. V 68.minute z MŠK Václavíka striedal Martinček a o dve minúty na to Ventúra z 21m vypustil zo svojej pravačky štipľavý pozdrav pre Mandousa ktorého od prekonania zachránila ľavá žrď ktorú lopta pohladila. Bežala 71.minuta a hostia si vypracovali najväčšiu šancu zápasu keď po strate lopty domácich vyrazili ku šestnástke domácich, vpravo na hranici štvorca dostal loptu neobsadený Martinček ktorý podľa postrannej nebol v ofsajde ale sám proti Ružinskému sa nedokázal presadiť lebo ten veľmi skúsene prečítal Martinčekov úmysel a zakončenie mu vyrazil. V 72.minute na druhej strane Ulrich potiahol rýchlu akciu domácich na ľavom krídle a zakončenie Popina zo 14m obrana hostí so šťastím tečovala na roh. V 75.,  78. a 79.minute striedali domáci i hostia, najskôr Bilasa vymenil Pankarićan,  potom v MŠK Bichakhchyana Krela a do tretice v ŠKF Ulricha striedal Laura za potlesku divákov pre hráčov ŠKF. Poslednou šancou na zmenu skóre bola ešte akcia domácich v 85.minute keď Pankarićan potiahol akciu na ľavej strane, ku zadnej žrdi poslal vysokú loptu pre Popina ale tomu v sklze na päťke chýbali na loptu centimetre pri ľavej žrdi. Posledné minuty sa niesli v réžii domácich ktorí hru kontrolovali, tempo upadlo do priemeru a odovzdaní hostia už akoby nejavili záujem bojovať do posledných minút.

Zápas malo sledovať 510 platiacich divákov, z ktorých na hlavnej tribúne niekoľko krát zdvihli hlasy a povzbudzovali domácich spolu so skupinkou fanúšikov na protiľahlej malej tribúne a to sa vždy počíta. Sereďania v dnešnom zápase potvrdili úlohu papierového favorita, na trávniku s výnimkou pár minút druhého polčasu herne dominovali a vyhrali zaslúžene. Hostia nepôsobili zle, ale v hre žilinčanov je zjavná snaha vyniknúť jednotlivo, hra hostí postráda kolektívneho ducha a bojovnosť a takýto nehomogénny prejav nedokázali dnes vystužiť ani hráči „A“ mužstva MŠK. Úplne jednoznačne to dokazujú aj štatistické pozápasové údaje, ktoré by boli aj pre poslednú Podbrezovú biedou.

Asistent trénera MŠK Tibor Goljan po zápase povedal že dnes nie sú spokojní s výkonom mužstva, prehrali, takže nie je dôvod na spokojnosť po žiadnej stránke, domáci vyhrali zaslúžene, mali sme problém vyrovnať sa s agresivitou v súbojoch, keď sme už získali loptu mali sme problém zakombinovať, v prvom polčase sme dva krát celkom dobre zakombinovali, mali sme aj príležitosti v šestnástke ale nedotiahli sme to, zápas sme mohli zdramatizovať v 2.polčase keď sme mali priamy kop, potom ešte v 70.minute Martinček zle si prebral loptu, brankár ho prečítal a hodil sa mu pod nohy ale ináč sme sa nepresadili takže zaslúžené víťazstvo domácich. Na otázku či hráči „A“ mužstva MŠK dokážu byť motivovaní v zápasoch 2.ligy povedal že každý hráč za Žilinu musí dokázať odovzdať na ihrisku maximum v každom zápase, iba tak si postupne a časom dokážu vybojovať miesto v „A“ mužstve, ale nie tak ako v dnešnom zápase.

Tréner ŠKF Sereď Michal Gašparík povedal že vedeli že dnes príde kvalitný súper posilnený hráčmi z Áčka, myslí že v takejto zostave ešte nehrali a tak sme aj pripravovali hráčov s tým že tam majú skúsených hráčov ale aj mladíkov. Išli sme  do zápasu s tým že im nedáme priestor, počasie trochu ovplyvnilo začiatok zápasu, chceli sme hrať prvý polčas po vetre, chceli sme dať rýchli gól po ktorom sme sa trochu ukľudnili, nechceli sme dávať tým mladým chlapcom priestor, chceli sme ich napádať lebo keď dostanú priestor vedia hrať futbal tak ako v Žiline, do druhého polčasu sme išli s tým že musíme dať gól, Morongovi som povedal že pôjde dva krát na brankára, išiel jeden krát, dal gól a už potom sme to kontrolovali. My sme spokojní s tým že sme si vyskúšali na čo máme so silným mužstvom, takže ideme ďalej, čakajú nás ťažké zápasy v stredu a potom v nedeľu, uvidíme čo to prinesie. Myslím že sme dnes boli lepší a zaslúžene sme vyhrali.

Zostavy -  domáci: M.Ružinský -  M.Mečiar(K), Ľ.Michalík, R.Bilas(75.F.Pankarićan), Ľ.Ulrich(79.Ľ.Laura), M.Loduha, A.Morong, R.Richnák, D.Ventúra, T.D.Ba(41.B.O.Adekuoroye), S.Popin

              -  hostia: A.Mandous -  K.Vallo, F.Balaj, V.Bichakhchyan(78.J.Krela), M.Klec(K), M.Gamboš, R.Václavík(68.J.Martinček), M.Moško, B.Šušolík, V.Majdan, R.Polievka

ŽK: 51. M.Mečiar – 54. V.Majdan

Góly: 29.S.Popin, 49.A.Morong

Strely     na bránu – 7 – 2

          mimo bránu – 13 – 1

          zblokované – 6 – 1

Rohy – 6 – 3

Fauly – 12 – 22

Ofsajdy – 1 – 1

Rozhodoval: Peter Cvengroš


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign