Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - MFK Vrbové 2:0 (2:0)

Igor LehockýDátum08. 04. 2012 21:03:34TémaFutbal
200

Dnes od 15.30 hod. v 20.kole futbalovej III.ligy domáca Sereď ( v bielom) hostila MFK Vrbové, v priebežnej tabuľke pred dnešným zápasom na 10.mieste. Zápas sa odohral vo veľmi nepríjemnom počasí, chlad a 3 stupne nad nulou znásoboval vietor, ktorý pocitovo zrážal teplotu k nule a možno až pod nulu.

Zápas sa začal rovnako zmrznuto a paradoxne - aprílovo mali loptu na kopačkách častejšie hostia hrajúci po vetre, keď hneď v 2.minute nakopnutá lopta hostí do predu prepadla medzi Marekom Gulášom č.13 a Milanom Bortelom č.12 - inak hrajúcim s veľkým prehľadom - ktorí sa nedohodli a k bránke prášil súper, ktorý sa dostal až do malého vápna, kde našťastie finálnu prihrávku na spoluhráčov hostia nezvládli a brankár domácich Martin Šálka č.23 im loptu uchmatol. V 4.minute únik hostí po ľavom krídle zakončený nevydarenou strelou už z vnútra šestnástky. V 6.minute priamy kop hostí asi z 28 m, ale iba do hradby tiel...a rozpaky nad hrou domácich, ktorých motor ešte nemal zďaleka prevádzkovú teplotu oproti snaživým hosťom. V 9.minute prvá štandardná situácia pre ŠKF, center ku šestnástke hostí a akcia zakončená peknou strelou z hranice šestnástky, ktorú brankár domácich chytil, inak hra je na obidvoch stranách dosť nepresná, prihrávky často nenachádzajú adresátov. V 12.minute už trošku náznak niečoho dobrého, prihrávky odchádzali z nohy na nohu a sľubná akcia naviac dotiahnutá až do žiadanej koncovky, keď Mário Hudec č.4 mäkkým centrom presne do behu posunul Mareka Pechu č.11 cez stred pola, nikým nestíhaný z vnútra šestnástky nedal brankárovi hostí šancu a obstrelil ho - 1:0...pekné,pekné, pekné. Hostia akoby na dlhé minuty z hriska odišli, stratila sa ich snaha, zmizla bojovnosť, akoby im došlo hoop, sme v Seredi. V 19.minute postupná akcia domácich po pravom krídle až do šestnástky hostí, Tomáš Varhaník č.14 prihrával do malého vápna na Vladimíra Gligiča č.3, ale ten loptu netrafil podľa svojich predstáv a túto poľahky brankár hostí chytil. V 22.minute Marek Pecho z prava z uhla skúsil, vystrelil ale nad. O strelu sa pokúsil aj Branislav Dobiš č.6 kapitán domácich, keď v  24.minute po ľavom krídle utiekol hosťom a jeho strela z hranice šestnástky lízala ľavú žrď a sieť z vonkajšej strany - pekný moment agilného Dobiša, ktorému je ofenzíva blízka. Prišla 30.minuta, hostia stratili loptu na svojej polovici, Tomáš Varhaník našiel šprintujúceho Miroslava Kasaja č.9 stredom obrany hostí, loptu dostal na nohu a v šestnástke možno aj dva krát sa opýtal brankára hostí kam ju chce...2:0 strelou po zemi asi z 12m, čo k tomu dodať, snáď iba potlesk. V 32.minute kopala ŠKF prvý roh a po centri a hlavičke lopta míňala pravú žrď brány hostí. V 34.minute si obdobnú štandardku vyskúšali na dva krát aj hostia, ale bez výsledku, akurát snehová prehánka úplne tlačila zmrznutých divákov na tribúne do závetria bočnej steny. V 36.minute odkop Martina Šálku z päťky protivietor vrátil asi 15 m za šestnástku domácich, lopty sa zmocnili hostia, strela asi z 18 m skončila na brvne a ani na dva krát ju ďalšími pokusmi na bránu domácich do siete našťastie nepretlačili vďaka hradbe tiel ŠKF, to bolo šťastie. Následne sa hralo medzi šestnástkami a v podstate sa už nič vážne v prvom polčase neudialo.

V 47.minute druhého polčasu strela Vladimíra Gligiča nad bránu hostí a aj pekne kopnutý rohový kop ŠKF ale bez zakončenia. Hra skĺzla do takého priemeru, bez vzruchu. V 55.minute prvé striedanie ŠKF, dole išiel Gligič, na ihrisko vybehol Martin Gál č.10. V 57.minute domáci kopali roh, Dobiš ho kopol po zemi a zakončoval Mário Hudec strelou z prava ale vysoko nad. V 59.minute vyfasoval prvú žltú Dmitrij Korman č.17 za faul na protihráča, ktorý vyzul kopačku a šmaril ju do autu, za čo  ho hlavný rozhodca odmenil kartou rovnakej farby v 61.minute. V 62.minute striedali domáci druhý krát, dole išiel Korman, ktorého zákroky dráždili červenú kartu hlavného rozhodcu, takže správne rozhodnutie domáceho trénera a na ihrisko vybehol Lukáš Herák č.16. V 66.minute hostia nebezpečne obliehali šestnástku domácich a nepríjemné centre do šestnástky odvracali buď spoľahlivo hrajúci Marek Guláš alebo Milan Bortel. V 67.minute striedali aj hostia. Nasledovalo pár minút hry medzi šestnástkami a ani z rohu pre ŠKF v 70.minute nič nebolo. V 72.minute znovu snehová prehánka a ja som sa na tribúne už klepal od zimy ako ratlík. V 73.minute opäť niečo pekné, v podstate stredom pola do predu vysunutý Lukáš Herák ale pas si nespracoval, inak by vybehnutého brankára ľahko obišiel. Martin Gál ešte skusil na prázdnu bránu asi z 30 m, ale lopta skončila asi pol metra vedľa ľavej žrdi. V 77.minute ďalšie striedanie domácich, dole išiel nevýrazný Martin Guldan č.7, na ihrisko vybehol Dávid Vígh č.19. V 79.minute z rohu ŠKF nezahrozili, ale v 81.minute Marek Pecho po pravom krídle vysunul Miroslava Kasaja, ten s loptou obišiel hráča hostí a vnikol do šestnástky, ale center na ľavú stranu pretiahol do územia nikoho, škoda. Hru mali domáci pod kontrolou a hostí nepúšťali do vážnejšej šanci. V 86.minute postupný útok domácich po ľavom krídle, loptu si presne odovzdávali, Branislav Dobiš opäť v ofenzíve vnikol s loptou do šestnástky hostí a jeho prudká strela znovu otierala sito ľavej žrde brány ale zvonku - pekný moment. V 87.minute hostia ešte vystriedali, ale ani roh domácich v 88.minute zmenu skóre už nepriniesol, rovnako ani snaha hostí z protiútoku po ľavom krídle a ani nadstavené 2.minuty.

Zápas sledovalo ohlásených 312 platiacich divákov, čo je na pomery futbalu v Seredi veľmi málo, ale je nutné znovu pripomenúť počasie, v ktorom nebolo vhodné ani psa von vyhnať. Napriek tomu okolo 400 divákov, keď v Seredi platí, že deti a ženy majú vstup na zápasy zdarma, bolo odmenených hráčmi ŠKF zaslúženým víťazstvom. Zimné počasie si vybralo daň aj na mojej technike, keď som už nestihol zdokumentovať divácky stav na štadióne, ani zaužívané pozápasové poďakovanie hráčov ŠKF svojmu skvelému fan klubu na protiľahlej malej tribúne.

ŽK - 1x domáci   1x hostia


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
andy | 10-04-2012 12:42:42
mariooo ides :D chcem ta
Mario | 09-04-2012 20:30:34
Ideme na postup chlapci a nech si hovori kto chce a co chce,hrame si svoje!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign