Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 0:4 (0:1)

Igor LehockýDátum03. 05. 2015 22:53:09TémaFutbal
200

                        Ďalšie kolo nadstavby DOXXbet ligy vo futbale priviedlo dnes na štadión ŠKF v Seredi hostí z Liptova, ktorí sa od 16.30 hod. predstavili v Seredi tiež asi prvý krát v histórii futbalu v Liptovskom Mikuláši. Ten dôvod bol jednoduchý a pre každého futbalového fanúšika jasný. Sereď je nováčikom v spoločnosti druholigových klubov a ešte navrch ll.liga v ročníku 2014/2015 v základnej časti prestala mať celoštátny charakter, preto až nová štruktúra ll.ligy mohla prvý krát do Seredi priviesť mužstvá východnej skupiny. Sereďania sa vďaka prehre Zvolena so Skalicou cez skóre pred dnešným zápasom posunuli na priebežné 4.miesto zatiaľ čo Mikuláš iba s obtiažami zbiera body na odlepenie sa z predposledného miesta priebežnej tabuľky nadstavbovej časti mužštiev zo západu a východu. 5.kolo nadstavby dávalo sereďanom po odohratých zápasoch ostatných súperov v prípade víťazstva šancu upevniť si bodovo svoju pozíciu ba dokonca predstihnúť Prešov na 3.mieste, čo by bola bezpochyby veľmi slušná vizitka klubu ŠKF Sereď..

                       Už v 3.minute hostia ukázali, že v rýchlosti, pohybe bez lopty a herne budú na tom lepšie ako domáci hráči a bolo iba šťastím že rýchlu akciu po pravom krídle nezakončili úspešne a vzápätí ani hosťujúci Kurák z dobrej pozície nebol presný. V 10.minute domáci zahrávali rohový kop ale do brejku vyštartovali hostia. Rýchly Kurák utekal domácim stredom pola takmer celým ihriskom, po zákroku domácich až v šestnástke spadol, Pecho z ŠKF uvidel žltú kartu ale hlavný rozhodca zákrok vytiahol na hranicu šestnástky čo bolo šťastím. Priamy kop v 11.minute z nebezpečnej vzdialenosti hostia zahodili. Druhú žltú z domáich uvidel po zákroku na Šimúna Hanzel, ktorý sa hrubým zákrokom kolíkmi do predu asi snažil napodobniť Janigloša z Popradu ktorý takou "parádou" lámal kosti Kasajovi. Hostia boli v hernej prevahe, prudkými a presnými prihrávkami sa dobre vedeli nájsť a v útoku boli pre bránu Rybánskeho nebezpeční. V 16.minute domáci Morong po vzdušnom súboji o vysokú loptu nepríjemne dopadol cez chrbát súpera pri stredovej čiare ihriska a po tvrdom dopade na chvíľu nejavil známky pohybu. Masér ŠKF Libor Chrenko musel na hraciu plochu ale Moronga podopieraním odprevadil mimo hracej plochy spolu s ďalším hráčom ŠKF. Morong sa po chvíli akoby otriasol a dal do poriadku a vrátil sa do hry. V 20.minute dlhý pas stredom pola na hranici šestnástky hostia zvládli veľmi dobre, Papaj hlavou loptu priťukol do plného behu pre Kuráka a ten sám z vnútra veľkého štvorca pohodlne z 9m poslal loptu k ľavej žrdi bezmocného Rybánskeho - 0:1 a vedenie hostí bolo iba logickým vyústením diania na ploche. V 23.minute žltú uvidel z hostí Pastva za faul na Meszlényiho a v 28.minute z hry musel sám odstúpiť Morong ktorého o chvíľu na to sanitka RZP odvážala na ďalšie vyšetrenia s podozrením na otras mozgu, čo je v krátke dobe druhá nepríjemná správa. Moronga nahradil Adam a v 36.minute hlavičku Kuráka z pravej strany šestnástky Rybánsky vynikajúco vytláčal spod brvna na roh. V 38.minute podarená akcia domácich cez Meszlényiho pokračovala peknou uličkou za obranu MFK pre Varhaníka po ľavom krídle ale center z ostrého uhla Macík v bráne hostí vyrazil na roh. V 39.minute zraneného Mizeráka v MFK nahradil Staš a domáci pokračovali v podarených chvíľach keď v 41.minute Varhaník po ľavom krídle a v 43.minute Pecho z pravej strany dobre motali obranu hostí ale svoje úniky nedokázali úspešne zakončiť. Bodku za polčasom urobil nebezpečný strelecký pokus aktívneho hosťujúceho Kuráka zo 16m ktorý Rybánsky pokryl. Hostia sa v 1.polčase javili rýchlejší a silnejší na lopte, ich hra mala značku pekného futbalu a najmä po krídlach sa dostávali až do šestnástky a nebezpečných zakončení.

                               Do druhého polčasu domáci vybehli poctivejšie, tesnejšie pokrývali protihráčov pri rozvíjajúcich sa akciách MFK a krátkymi a presnými prihrávkami získavali územnú a hernú prevahu, horšie to bolo smerom dozadu, lebo lipťáci vedeli rýchlymi kontrami rozobrať obranu ŠKF a brejky MFK takmer vždy znamenali nebezpečie pre bránu Rybánskeho. V 48.minute po zákroku domáci kapitán Vaško uvidel žltú kartu a hostia mohli z priameho kopu ohroziť bránu ŠKF z 19m ale strelu Jánošíka Rybánsky chytil. V 53.minute domáci Loduha dobre zakončoval útočnú aktivitu a lopta z jeho kopačky z 20m tesne míňala ľavú žrď. O minutu nato Pecho zle prihrával loptu a do brejku po ľavom krídle vyštartoval rýchly Jánošík, center do šestnástky našťastie nepresne zakončoval zo 14m Staš. V 56.minute sa Varhaník po ľavom krídle dostal cez dvoch hráčov až do vnútra šestnástky ale jeho ľavačka v gólovej šanci poslala loptu tesne vedľa ľavej šibenice a zdá sa, že to bol zlomový okamih pre ďalšie minuty. V 59.minute priamy kop domácich Adam pekne poslal z 26m k ľavej žrdi ale Macík s námahou loptu skrotil. Domáci vystriedali Meszlényiho, nahradil ho Gál ktorý v 63.minute spolu s hosťujúcim kapitánom Lišivkom uvideli žltú kartu za vzájomné fyzické ataky a v 67.minute Juricu v ŠKF vystriedal Mujkoš. Sereďania pokračovali v hernej prevahe a hostia pomaly začínali ťahať čas pomalými rozohrávkami od vlastnej brány alebo autov, alebo aj tak ako brankár Macík ktorý sa počas prerušenia hry poskladal v malom vápne na zem a vyžiadal si ošetrenie. Prišla 75.minuta, hostia z defenzívy vyrazili do brejku po pravom krídle, Jánošík utiekol s loptou až do šestnástky kde z 12m krížnou strelou presne po zemi trafil k ľavej žrdi - 0:2. Ku cti domácich slúžia ďalšie minuty v ktorých neprestávali svojou snahou tlačiť súpera ku svojej šestnástke ale chýbali šance a presné zakončenia. V 79.minute z hranici šestnástky Pecho strieľal iba nad bránu a hostia v 83.minute vymenili Jánošíka za Vandraška. O minutu nato najprv kontru hostí z 8m chytil Rybánsky ale čo sa nepodarilo Papajovi potom v pokračujúcej akcii hostí dokončil z 12m Ferenčík, proti ktorého tečovanej strele už bol Rybánsky bezmocný - 0:3. Rozsypaní domáci sa už nezmohli na nič a dorazil ich vlastenec Hanzela, ktorý si v 87.minute center hostí z pravej strany upratal do siete k pravej žrdi - 0:4. Kubenu z MFK vystriedal Moravčík a snahu domácich v nastavenom čase nezakončil úspešne ani Gál z vnútra šestnástky, ktorého strelecký pokus bol stlmený a z rohu sa už nič neudialo.

                             Konkurencia MS 2015 v hokeji bola dnes silnejšia aj na štadióne ŠKF, lebo bolo ohlásených 192 platiacich divákov, z ktorých asi 15 minút pred koncom futbalového zápasu sa radšej húfne odchádzalo na sledovanie hokejového stretnutia SR-Bielorusko, čo sa už na štadióne v Seredi veľmi dávno nestalo. Postupne Bardejov, Michalovce, Liptovský Mikuláš ale aj Poprad fanúšikom, hráčom i trénerovi ŠKF ukázali, že fyzické prednosti, rýchlosť, prudké a presné prihrávky, práca s loptou, poctivosť a ochota sahať si na dno fyzických síl a sila v ofenzíve sú u spomenutých mužstiev niekde inde a to si nemohol nevšimnúť a nevidieť nik z fanúšikov prítomných na zápasoch. Zápas vždy nemusí vyjsť to je pravda odveká, záleží však na tom z akých dôvodov a z akých objektívnych príčin sa tak deje, v kádri ŠKF žiaľ už takmer pravidelne najmä v konfrontácii s mužstvami zo skupiny východ. Príliš veľký rozdiel v kvalite hráčov obrany ŠKF a ostatných postov by mohol napovedať niečo o tom, že bez sily v ofenzíve a zakončení, suplovať strelcov gólov obrancovia nemôžu vždy keď je "mimo hry" Adam Morong a Tomáš Varhaník. A taká je pravda! Z akého dôvodu mávajú hráči zo Seredi markantné výkonnostné polčasové rozdiely či dokonca pri hre v presile musí byť otázka na kompetentných a funkcionárov klubu.

                            Do konca súťaže zostáva odohrať aj pre hráčov ŠKF ešte 7 zápasov ll.ligy v nadstavbovej časti, hrá sa teda ešte o 21 bodov a pravda je aj to, že nikto z fanúšikov ŠKF Sereď by nebol objektívny keby zabúdal na skutočnosť, že sereďania sú úplným nováčikom druhej najvyššej súťaže SR a po Skalici na čele tabuľky zachraňujú česť klubov západnej skupiny na popredných priečkach a to je fakt nespochybniteľný. Či súčasné hráčske obsadenie "A" mužstva pri výpadkoch dôležitých jednotlivcov má na to udržať si rovnocennú výkonnosť s mužstvami skupiny východ ukáže blízka budúcnosť. Snáď dnešný výprask bude práve ten moment, ktorý každému pomôže hľadať stratenú niť výkonnosti ŠKF.

Zostavy - domáci : L.Rybánsky - K.Vaško(K), T.Hanzel, R.Tarek, M.Pecho, M.Loduha, R.Hulák, A.Morong(74.M.Adam), M.Jurica(67.M.Mujkoš), R.Meszlényi(60.M.Gál), T.Varhaník

              -   hostia : M.Macík - M.Šimún, M.Kubena(87.P.Moravčík), D.Kucharčík, J.Papaj, L.Jánošík(83.D.Vandraško), J.Mizerák(39.T.Staš), M.Ferenčík, I.Lišivka(K), M.Pastva, M.Kurák

ŽK: 10.M.Pecho, 14. T.Hanzel, 48.K.Vaško, 63. M.Gál - 23. M.Pastva, 63. I.Lišivka

Góly: 20.M.Kurák, 75.L.Jánošík, 84. M.Ferenčík, 87. T.Hanzel vl.

Rozhodoval: Peter Kráľovič

                           


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 08-05-2015 12:15:53
Keby sme hraly pekny futbal na ktory ludia s radostou prisly nikto by nenadaval kad by sa aj prehralo len aby ta nedela bola pre krasu futbalu uvolnenie sa od prace a zabavu a nie chodit domov nastvany a hromzit stakychto zapasov na ktore sa neda pozerat a pokazia cely vykend len tolko
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 07-05-2015 15:27:17
Keď \"nemáme\" útok a zálohu, obrana všetko neuhrá. O kvalite som už písal, ak nie je mohla by ju nahradiť bojovnosť ale pre mnohých je zabrať jeden krát do týždňa utrpenie ktoré asi bolí.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 07-05-2015 11:05:03
Igor pozri poslednych 10 kol obranu a uvidis aka kvalita je oproti minulemu roku stopery sa rozustupuju a lava strana uplne pas vsetko tade ide zaloha viazne dlhodobo a co sa tyka zraneni zial nema ich kto nahradit lebo mimo brankara sme nakupily lavickovych hracov a tych mame aj doma dost
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 05-05-2015 12:57:03
Vlado, myslím že súčasný problém sa dá pomenovať. Rybánsky, R.Hulák, Vaško, Tarek, Jurica = kvalita. Záloha = slabší priemer a tu je problém č.1. T.Varhaník sa pomaly vyhrabáva z útlmu, zatiaľ asi na 50% formy spred roka, roka a pol a pokiaľ je Morong zranený, vykartovaný alebo podobne, nie je adekvátna náhrada a útok je vtedy podpriemerný a to je problém č.2. Stratili sme Roba Scherhaufera, Kasaj bol žiaľ od návratu z Trnavy neviditeľný. Chynoradský sa javí dobre, ale koho z obrany je potrebné nahradzovať? Ostávajú B.Hulák, R.Prúčny, M.Adam...chýba osobnosť, ťahúň, ktorí by im pomohol naplno sa prejaviť, lebo futbal hrať vedia, ale pokiaľ je hráč mentálne a fyzicky za zenitom svojej výkonnosti je to ťažké.
Riešením nie je postaviť sa do radu asi 3,5 milióna trénerov futbalu a hokeja na Slovensku a iba poukazovať na viditeľné problémy, ktoré sú pomenovateľné. Sereď je v hornej polovici tabuľky mužstiev futbalovej ll.ligy na Slovensku, treba na to myslieť a v prípade opakujúcich sa problémov treba hľadať riešenie. Kto vie nahradiť chýbajúcu kvalitu? Iba iná kvalita, ktorú je potrebné bud kúpiť alebo získať na hosťovanie, tak hľadajme! To je celé.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 04-05-2015 19:21:16
Radost na nich pozerat perfektna spolupraca super nahravky pekne kombinacie nadherne strely z dialky no proste super trener musi bit na hracov a seba velmy pysni len tak dalej drzim palce

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign