Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - majster Slovenska 2017/2018

Igor LehockýDátum14. 05. 2018 14:42:28TémaFutbal
63

FK NOVES Spišská Nová Ves - ŠKF Sereď   1:3  (1:3)

Včera, v nedeľu sa hralo kompletné, už predposledné kolo 2.futbalovej ligy a ŠKF Sereď už v sobotu vycestoval do Spišskej Novej Vsi s tým že v blízkom okolí Liptovského Mikuláša v tichej lokalite si zvolili svoj stánok na nočný odpočinok tak aby v nedeľu bez stresov a oddýchnutí mohli v kľude nabrať smer Spiš a nemuseli do zápasu vystupovať „rozbití“ z autobusu po 306 km cesty zo Serede do S.N.Vsi. Pred 28.kolom ktoré prebehlo pred týždňom som spomenul, že pred ŠKF stoja posledné tri „schodíky“ pred vystúpením na ten báječný pomyselný futbalový trón, tým prvým schodíkom bolo FK Pohronie, tým druhým FK NOVES Spišská Nová Ves a že súčasne pred ŠKF na Spiši stojí tzv. prvý mečbal ktorý v prípade víťazstva zabezpečuje sereďanom pustiť všetky športové, futbalové, chlapské a ľudské emócie lebo titul majstrov im už nikto vziať nemôže aj keď poslednou bodkou má byť 30.kolo ktoré uzavrie históriu ročníku 2017/2018. Od 17.00 hod. tak na Spiši v príjemnom slnečnom počasí mohol začať duel, pre ŠKF Sereď s prívlastkom výnimočný.

Sereďania mohli načať domácich hneď v 3.minute, kedy Ventúra v strede pola odovzdal loptu Morongovi ktorý z ľavej strany vďaka svojmu „turbo“ v nohách ľahko utiekol prenasledovateľom na pravú stranu, do uličky poslal za obranu domácich šprintujúceho Richnáka ale ten tutovku v šestnástke domácich nezvládol tak ako sám chcel a zoči voči Huszárikovi v bráne FK zo 14m ho iba trafil a gólman v páde loptu stopol. V 15.minute domáci nenápadne po pravej strane dostali loptu až ku šestnástke hostí kde o ňu prišli ale Richnák kyksol, vrátil loptu domácim ktorí hneď zareagovali, dostali sa z pravej strany do šestnástky hostí, kde lopta nešťastne prepadla aj cez dvojicu posledných, Zekucia k nej vyštartoval najrýchlejšie a zo 6m poslal loptu k ľavej žrdi – 1:0 a studená sprcha bola na svete. Ale možno jej patrí aj poďakovanie za prebratie hostí, lebo v podstate z následného protiútoku na pravom krídle potiahol loptu Ulrich, vnikol až do šestnástky odkiaľ na strede malého vápna centrom presne našiel Popina a ten v páde zo vzduchu malými nožničkami nezaváhal z blízka – 1:1 a to ešte miestny hlásateľ ledva ukončil zahlásenie domáceho úspechu na 1:0. Niet lepšej odpovede vo futbale ako okamžitá lopta v sieti súpera. Hostia ožili a ešte v tej istej minúte mohli ísť do vedenia, lebo Ventúra veľmi dobre pozične vystihol rozohrávku posledného Sedláčeka v obrane FK a hneď do otvorenej obrany vyrazil sám proti Huszárikovi ale na 15m mu pri streleckom pokuse mierne z pravej strany lopta nesadla a krížom míňala po zemi pravú žrď. Nápor hostí v týchto minútach silnel, najprv v 18.minute Adekuoroye v skrumáži na päťke trafil ľavú žrď, odrazenú loptu hlavou v „rybičke“ vracal do siete Popin ale gólovú radosť hosťom prekazil postranný ktorý Popina videl v ofsajde. V 24.minute po rohu hostí z pravej strany loptu hlavou od bližšej žrde posunul do ľava Popin ale Ventúrova hlava z 9m išla tesne vedľa ľavej žrde. V 34.minute to nakoniec hosťom vyšlo aj s parádou, Adekuoroye kolmicou našiel Ventúru, ten na hranici šestnástky domácich videl Richnáka, jeho výborná pätička do vnútra vápna ponúkla tutovku Ulrichovi ktorý sám okolo Huszárika z 10m k ľavej žrdi nezaváhal – 1:2. V 39.minute hostia trojku dokonali, dlhý pas z ľavej strany na opačný pól dobehol najrýchlejší Morong, v šestnástke sa zbavil jedného obrancu a ako na podnose ponúkol pre Richnáka „opravu“, ktorý na strede pred päťkou sice nie presvedčivo ale nakoniec predsa len, precedil okolo padajúceho Huszárika z 8m loptu ktorá stlmená sa doplazila k pravej žrdi – 1:3 a to už domáci svojim pohybom mnohí dávali najavo akoby rezignáciu. Sereďania mali proste v prvom polčase hernú prevahu, jedna žrď, dve nevyužité gólovky a lopta v sieti z ofsajdu boli silné argumenty pre domácich, ktorí sa iba v občasnej snahe dokázali nadýchnuť k náznakom ofenzívy keď v strede pola získali loptu a dobre si ju hodili k bráne ŠKF ale v podstate pred šestnástkou hostí oheň domácich zhasínal.

V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, domáci sa ešte poctivejšie venovali defenzíve v desiatich a tak hostia vymýšľali spôsoby na zdolanie obranného valu. V 60.minute sa hralo v okolí šestnástky domácich, vynikajúci Loduha na lopte bol permanentným nebezpečenstvom pre domácich, lebo veľmi pekne takticky a s prehľadom v práci s loptou v smere ku šestnástke domácich nechával za sebou domácich v úlohe štatistov, nabil pred šestnástkou Bankymu ( Adekuoroye ) a ten to z jednotky nebezpečne zo 17m zatočil pod brvno, Huszárik pekne zakročil a loptu vytlačil na roh. Od 61. do 68.minuty prebehlo niekoľko striedaní domácich aj hostí, do hry sa zapojili Bilas i Laura, dole išli postupne Adekuoroye a Popin a sereďania proti neškodným domácim pomaly a postupne uberali nohu z plynu a snažili sa viacmenej kontrolovať zostávajúce minúty. V 70.minute žltú za faul na Ulricha videl domáci Baranyi a v 72.minute si spišiaci vypracovali najväčšiu šancu lebo si dali loptu za obranu hostí do šestnástky, Zekucia z pravej strany sám mohol i zakončovať ale ešte hľadal doľava nabiehajúceho Ferenca lenže to už vystihol Loduha a z päťky loptu odpálil a to už bolo zo strany domácich v podstate všetko. V 80.minute Pankarićan vymenil Richnáka a v 84.minute Ulrich mohol zdvojiť svoje zásahy. Mečiar na ľavej obrane zastavil útočnú snahu domácich, hneď poslal po krídle do brejku Ulricha ale jeho delovka zo 16m iba vyprášila rukavice Huszárika. V 88.minute ešte žltú za držanie lopty po odpískaní faulu pre hostí videl domáci Lazarus a nič na výsledku nezmenili ani ofenzívne a časté výlety kapitána hostí Mečiara čo by falošného ľavého krídla. Akonáhle zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, striedačka ŠKF a hráči na ihrisku vybuchli do radosti v ktorej si predĺžili pobyt na trávniku asi o ďalších 15-20 minút. Čo dodať, radosť, nadšenie, víťazné zborové chorály, športové objatia, výkriky nadšenia a všetko utopené v šampanskom ktoré búchalo na trávniku v nefalšovanej oslave zisku titulu majstrov 2.ligy. Televízne štáby RTVS, JOJ a ďalšej kamery boli v samom centre toho športového sviatku pre ŠKF, nasledovali rozhovory s niektorými hráčmi okolo v neutíchajúcich emóciách, Gašparík so Šarmírom s vykúpanými hlavami v šampanskom rovnako odpovedali na otázky redaktorov, potom obidvaja lietali nad hlavami hráčov v hoblách ktorému neunikol ani Sameh Nawar, nasledovalo spoločné foto majstrov Slovenska a na striedačke ešte pomalé vstrebávanie a uvedomovanie si toho, čo vlastne dokázali svojimi výkonmi. Ťažko povedať aké myšlienky putovali v hlavách všetkých hráčov a realizačného tímu, to právo vychutnať si to všetko nadšenie mali iba oni a možno aj pár nadšených fanúšikov zo Serede, ktorí sa k radosti na ihrisku pripojili svojou prítomnosťou.

Zápas malo sledovať 222 ohlásených divákov ktorých počet takmer na chlp odhadol jeden zo skalných srdciarov fanúšikov ŠKF. Je v podstate dobojované, všetko už bolo povedané a spomenuté vo všetkých médiách, ŠKF Sereď už preskočiť nikto v konečnej tabuľke nemôže, 4 bodový náskok pred druhou Skalicou je nezvratný, víťaz 2.ligy je jasný.

ŠKF Sereď dňa 9.5.2018 zaslaním potrebných podkladov na SFZ potvrdila priamy postup do našej najvyššej súťaže a posledné 30.kolo na domácej pôde v Seredi sa kľudne môže pýšiť prívlastkom „spanilá jazda“, lebo súperom ŠKF bude 20.5.2018 o 17.00 hod. predposledný Zvolen. Akým výsledkom tento majstrovský zápas skončí, ako sa hráči ŠKF rozlúčia so svojimi fanúšikmi, od koho zo SFZ si na vlastnom štadióne prevezmú pohár víťaza 2.ligy po zápase a aké budú ešte domáce oslavy majstrov....

Pozývam každého fanúšika futbalu ktorý je na to všetko zvedavý na štadióne ŠKF Sereď k poslednému zápasu ŠKF v pozícii lídra 2.ligy, tie ďalšie zápasy už budú iná káva ale najmenej rovnako kvalitná, lebo v najvyššej súťaži si Sereď začne písať novú a zatiaľ nepoznanú futbalovú históriu.

Zostavy -  domáci: R.Huszárik -  T.Baranyi, C.Lazarus, K.Sedláček(K), M.Ferenc, R.Sirko(64.M.Otruba), L.Kováč, T.Šoltés(80.J.Vitkaj), M.Kunzo, V.Mazur(64.D.Martinko), K.Zekucia

              - hostia: M.Ružinský -  M.Mečiar(K), Ľ.Michalík, Ľ.Ulrich, M.Loduha, A.Morong, R.Richnák(80.F.Pankarićan), B.O.Adekuoroye(61.R.Bilas), D.Ventúra, T.D.Ba, S.Popin(68.Ľ.Laura)

ŽK: 70.T.Baranyi, 88.C.Lazarus FK

Góly: 15.K.Zekucia – 17.S.Popin, 34.Ľ.Ulrich, 39. R.Richnák

Strely celkom   - 6 – 23

Strely na bránu – 1 – 9

          mimo bránu – 4 – 10

          zblokované – 1 – 4

Rohy – 2 – 7

Fauly – 12 – 17

Ofsajdy – 0 – 7

Rozhodoval: Anton Ihring

     


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign