Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - jarná časť futbalovej sezóny klope na dvere - VIDEO

Igor LehockýDátum06. 03. 2012 23:59:55TémaFutbal
200

Pekný trávnik, plná hlavná tribúna, fan klub s transparentami, bubnami a klaksónmi, tekvicové pečené  jadierka, kofola alebo pivečko a oku ľahodiaca kombinačná hra sereďanov. Takto v zásade vyzerali domáce víkendy strávené na štadióne ŠKF v jesennej časti ročníka 2011/2012 a v prevažujúcej väčšine prípadov v tvárach fanúšikov zo Serede a blízkeho okolia po skončení zápasu bolo možné vidieť spokojnosť z futbalového zážitku.

Jarná časť futbalovej III. ligy je tu, zimná prestávka ubehla ako voda a my sme zašli s kamerou a mikrofónom za hlavným trénerom ŠKF Sereď p. Tiborom Meszlényim, aby sme mu položili pár otázok, ktoré by mohli fanúšikov Serede zaujímať. Už 10.3. 2012 mali futbalisti ŠKF, priebežne na 7.mieste v tabuľke po jesennej časti, vybehnúť na svoj prvý duel v Nemšovej, avšak podľa dostupných informácií sa tento zápas pre nespôsobilý terén s najväčšou pravdepodobnosťou odohrá v náhradnom termíne. Nič to, p. Meszlényi má v úmysle udržať nastúpený trend A mužstva v Seredi a nech je pre všetkých dobrých fanúšikov futbalu v našom meste pozvánkou na zápasy, odhodlanie bojovať ešte o vyššie priečky.

Vyjadrenia hlavného trénera Vám ponúkame v priloženom videu. Športu zdar a futbalu zvlášť.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Prophecy | 09-03-2012 14:27:54
pre dado:
Presne si to nazval. Pokiaľ sa nebude investovať do mládeže tak to nemá zmysel ani robiť, pretože zákonite po pár rokoch príde útlm a pád.

A ako všade, rodičia majú niesť všetku finančnú ťarchu svojich ratolestí. V dnešnej situácii. HA pekný gól do vlastnej bránky.
Vážne všetci očakávajú, že im /každej športovej organizácii/ rodičia vychovajú vrcholového športovca a iba tak ho zapíšu?
Pekné oči :) Prečo by to robili keď nebudú mať motiváciu? Určite radšej kúpia deťom počítač a je po športe, a je to aj lacnejšie :) hahaha netreba vidieť do budúcnosti keď si kopete vlastný hrob :)
Michal | 09-03-2012 14:15:32
Pan Lehocky ja tu nepisem nic o Reale, Barcelone ani podobne ak bude dobra zakladna potom sa moze na niecom stavat ale je vidiet ze do futbalu moc nerozumiete ale ja vam to nedavam za zle staci ze navonok to je pekne.
dado | 09-03-2012 09:31:59
kazda minca ma dve strany kolko sa vraza do futbalu je jedna vec a kolko do mladezi druha skoda je len ta ze sa do tej mladezi ozaj viac nedava ale mi nemozeme vidiet do klubu vznuitra tak ako to vidia ty co to maju na starosti ja som len ako fanusik rad ze sa hra v seredi 3.liga a dufam ze tomu tak aj ostane ked sa hrala 5.liga vsetci frflali ze hrame z dedinami ked sa hra tretia tak vseci frflu ze sa vsetko tlaci do acka mam osbnych priatelov ktorych synovia hraju za trnavsky spartak bud za ziakov alebo za dorast a by ste sa cudovali co ich to ako rodicov stoji aby chlapci mali v com hrat a to je spartak a tak je to na celom slovensku synovec hra hokej v cechach prvu ligu mlasich ziakov a sestru to stoji 150 tisic ceskych rocne!!!!! ked chce aby hral za spartu praha tak sa zobudte co pisete a fandite dobremu futbalu
Igor Lehocký | 09-03-2012 09:24:11
"Michal", buď chcete čítať, alebo nie. Veď vyberte tých pár 10 000.-Eur a pomôžte a povedzte to každému. Len prosím Vás nelamentujte čo bude, alebo tu nespomínajte Barcelónu, Real a Ajax, lebo potom cez slzy od smiechu netriafam dobre písmenká na klávesnici. Buďme v realite nie v Reále! :-)
Michal | 09-03-2012 08:04:37
Pan Lehocky neda mi reagovat na Vase prispevky, ale Vy osobne tu hajite jednoznacne len zaujmy futbaloveho klubu SKF Sered. Na jednej strane je to z vonku velmi pekne ano hra sa 3.liga ale dovnutra nevidite ake su tam pomery hlavne pre mladez a s tym ihriskom plne suhlasim. Samozrejme nechcem zhadzovat pracu funkcionarov pretoze vrazaju velke peniaze ale je to zbytocne za 2-3 roky nebudeme mat muzov tam kde su budu radi ked budu hrat 5.ligu. A neni to zbytocne???
Futbal | 08-03-2012 20:29:32
Dobre pan Lehocky za dva roky uvidime kde bude SKF. A tiez uvidime ako sa budu tvarit funkcionari SKF ked im MSZ nariadi pouzit 50% dotacii na sport na mladez.
Igor Lehocký | 08-03-2012 19:14:06
Každý má právo na svoj názor, ale rád vediem debatu, ktorá má triezvu argumentáciu a zmysel, inak chodím radšej na futbal ŠKF.
Futbal | 08-03-2012 18:48:38
Pan Lehocky, no ako by som to, prepacte, no....nepochopil ste. Nepochopil ste to na plnej ciare. Spytajte sa rodicov deti ktore trenuju v SKF, a bolo toho aj tuna na SoL popisane dost. Ak nie je klub, ktory hra tretiu ligu a vraza nekrestanske peniaze do A muzstva aj ked vsetci dobre vedia, ze takmer vsetci hraci su nakupeni zabezpecit tym detom aspon zakladne potreby, nedovoli im vybehnut na ihrisko na ktore sa zlozili vsetci obyvatelia mesta lebo to je len pre A-cko tak to uz je privela. Je to verejne tajomstvo ale je to tak, plna huba reci ako sa to robi pre mladez ale skutocnost je taka, ze sa to robi pre A muzstvo. Toto je samoznicujuci postup, teraz nejde o to ci hrame pekny futbal a ci nanho pride 50 alebo 500 ludi. Teraz tu ide o to ci o 5 rokov bude v Seredi vobec hrat nejaky Seredan, teraz ide o to, ze namiesto toho aby sme si vztvorili silne mladeznicke kluby stali sa aspon reginalym centrom pre mladych telantovanych futbalistov budeme radsej okupovat stred tabulky v tretej lige dusovat sa tym, ze sme vzormi pre mladych a tesit sa z 300-400 divakov na tribune. Ale to bohuzial nie je cesta k uspechu, to je cesta k stagnacii a opatovnemu prepadu.
sopornan | 08-03-2012 17:46:16
mily futbal,verte tomu ,ze futbal je moja domena,o ktorej dokonca pisem clanky.verte tomu,ze real madrid neutraca za akademiu takmer nic. myslim v pomere investicia do a timu vs investicia do rezervy. v tomto su na hony vzdialene timy ajaxu ci barcy...
inak o tomto som pisal p.lehockemu predtym a myslim,ze pochopil.....
Igor Lehocký | 08-03-2012 17:40:32
Pardon...ešte sa doplním...týždňový rozpočet na jedného hráča som myslel :-)
Igor Lehocký | 08-03-2012 17:22:04
"Futbal", ako by som to slušne...viete, poukazovať na Barcelonu, Ajax, Real v súvislosti s výchovou mladých futbalistov v Seredi...ako by som to slušne...no, asi takto: o Vašom názore si každý urobí svoj vlastný záver. Mňa napadá iba jedno a to Vám zrejme uniká. Rozpočet na jedného hráča v tých Vami uvedených kluboch, by Seredi vystačil asi na 20 sezón pre celý klub. Vráťme sa do reality. Či bude pekný futbal v Seredi aj o dva, tri roky, nezáleží na Ajaxe, Reale a Barcelóne, ale o vôli sponzorov, práci trénera a umiestnenia v tabuľke. Buď ľudia budú chodiť na zápasy, alebo nebudú a ak nebudú, nebude nič!
Futbal | 08-03-2012 17:02:08
Prepacte ale nesuhlasim. Budovat futbal v meste ako Sered stylom, ze postavime strechu a zaklady a mury dostavame potom je uplne neefektivne a neodborne. Cele mi to pride ako keby niekto chce nalievat peniaze do A muzstva aby sa mohol pochvalit, ze sme v 3.tej lige. Ale co o rok, co o dva? Budu este peniaze na nakup novych futbalistov ked vychova je tam kde je? Pozrite sa na Ajax, Barcu, Real atd. Tieto kluby investuju neuveritelne peniaze do mladeznickych akademii a tymov mladych a to preto, ze vedia, ze jedine ak si vychovaju dostatocnu zasobu dobrych hracov, budu mat v buducnosti s cim hrat resp. budu mat co ponukat inym klubom. Ak si myslime, ze nam v Seredi bude fungovat Kmotrikovska strategia ktora nefunguje ani v jeho Slovane, tak sa musime spytat ci kracame spravnym smerom.
Igor Lehocký | 08-03-2012 12:32:31
Úplný súhlas
sopornan | 08-03-2012 12:01:23
je jasne,ze po rokoch marazmu v seredskom futbale,je tazke najst medzi mladymi plnohodnotnych cleno "acka".ja som len chcel poukazat,ze ked si nevychova klub mladikov,hrozi situacia aku som opisal.inak aj ja som seredan,len uz x rokov nebyvam v seredi a zelam futbalu v meste len to najlepsie,ved fanusikovia,akych ma si to urcite zasluzia
Igor Lehocký | 08-03-2012 11:34:08
"sopornan", je to jedna z možností po rokoch futbalovej biedy v Seredi. V minulosti sa práca v ŠKF zrejme úplne zanedbávala, alebo nebol dostatok financií, nechcem polemizovať, ale také malé mesto asi nemá na to, aby si vyprodukovalo vlastných a kvalitných hráčov v čase, keď A mužstvo hralo piatu "pouličnú" ligu. Dnes je situácia iná a žiaci a dorast majú pozitívne vzory vo futbalistoch A mužstva a je to úplne iná motivácia. Aj napriek tomu kvalitný káder musí mať cca 19 kvalitných hráčov a také množstvo v jednom, dvoch ročníkoch Sereď nevychová. Neviem, do akej miery sledujete futbalové dianie na Slovensku, ale hosťovania hráčov tam, kde sa hrá pekný a kvalitný futbal, sú úplne normálnou súčasťou, pretože niet inej cesty, ako si udržať fanúšika na zápase.
onanym | 08-03-2012 08:34:04
3 liga v Seredi je nieco skvele, po tych rokoch futbalovej biedy... Len tak dalej
sopornan | 08-03-2012 08:23:27
pan Lehocky,nechodim do Serede na futbal,ale viem,ze hraju dobre a pekne.Lenze,je toto podla Vas cesta? mat 2 domacich a zbytok legionarov? co ked sponzor zisti,ze investovat do futbalu su vyhodene peniaze? vid priklad Pata ci Sintava... nie ,ze by som to Seredanom prial
zvonar | 08-03-2012 08:19:10
... mam pocit, ze "futbalisti" budu aj zaujimavy volebny potencial pri komunalkach, ze? ... ale mozno sa mylim :)
Igor Lehocký | 07-03-2012 21:19:43
"seredan" ja Vám úplne rozumiem, Vaša otázka a záujem je legálny a v poriadku, iba si myslím, že tak, ako ste sa nedočkal a nie len Vy odpovede v čase, keď to bolo takpovediac živé, myslím si, že už dnes sa odpovede nedočkáte vôbec. Ja nepoznám takú osobu, ktorá by mala záujem to po dvoch rokoch rozoberať s kýmkoľvek z čitateľov SOL. Lepšie je prísť na domáci zápas a vychutnať si pekný futbal. :-)
seredan | 07-03-2012 20:09:45
p. Lehocky kvalita travniku ma vobec, ale vobec nezaujima. Mna zaujima to, ci bol ten, kto predosli travnik znicil dako potrestany a ci bude musiet nahradit skodu, ktoru sposobil. To je to co ma zaujima a zaujima to aj kopu dalsich obcanov. A Vy, ako byvali vysetrovatel by ste mohol chapat moje pohnutky, ktore ma vedu za zistenym pravdy. Viem ze pre vedenie SKF toto je tema, ktora je tabu, lebo nechcu o tom uz nikdy hovorit. Chcu, aby sa nato zabudlo. Ale kym citam tieto noviny vzdy polozim tuto otazku akonahle zbadam clanok tykajuci sa futbalu v Seredi.
Igor Lehocký | 07-03-2012 18:45:26
Kauza zničeného trávnika dopadla tak, že v súčasnosti má ŠKF Sereď jeden z najkvalitnejších trávnikov minimálne v III.lige. Myslím, že bolo o tom popísané dosť, ale dajte si sami odpoveď na to, ako s občanmi odprezentovalo tu v SOL stanovisko vedenie mesta a zodpovední za MÚ.
zvonar | 07-03-2012 17:40:46
ta travicka by aj mna a urcite aj mnohych inych zaujimala...neurobi autor nieco na tuto temu?

ale to asi nie je popularna tema vo fucikovych kruhoch
seredan | 07-03-2012 17:33:00
ako dopadla kauya yniceneho travnuku? Nesie zato dakto zodpovednost, bude dakomu vyrubena nahrada skody?
Igor Lehocký | 07-03-2012 16:24:58
A čo, môj servis zo zápasov ti nestačí? Či? :-)
Jozef | 07-03-2012 15:43:57
Prečo nemá ŠKF webovú stránku na ktorej by sa mohli fanúšikovia dozvedieť viac informácií o všetkých družstvách ?
Igor Lehocký | 07-03-2012 15:24:11
Michal, môže to byť Váš názor, to je v poriadku. Ešte raz je potrebné si uvedomiť, že aj futbal je v prvom rade o peniazoch a žiaľ, alebo ako to správne napísať, Sereď je dosť malé mesto na financovanie niekoľkých klubov, od ktorých by sme chceli, aby postupovali do vyšších súťaží. Kto by to nechcel? Ale jednoduchá matematika nepustí. Príďte aj so známymi na futbal, keď bude hrať Áčko a som presvedčený, že to bude veľmi dobre strávené voľno a pekný športová zážitok. A o to predsa u fanúšika ide.
Michal | 07-03-2012 14:55:56
Všetko je pekné ako tu píšete každý má pravdu ale vedia to len tí, ktorí trénovali a podobne. Môj názor je taký,že je to úplne zbytočné vrážať do mužov také peniaze, pozrite sa na dorastencov ktorých nechali vypadnúť do 4.ligy a to je v pohode???
Igor Lehocký | 07-03-2012 13:34:51
Lukas, asi nesledujete dosiahnuté výsledky žiackych družstiev, keď píšete že upadajú. Tak, ako mnohé ďalšie činnosti športového charakteru, aj futbal potrebuje správne zapálených ľudí a čo je hlavné, dobrých sponzorov, bez ktorých by proste nebolo nič. Nie je to ľahké a nikde nie sú peniaze nazvyš a žiaľ hrať futbal si nemôže dnes dovoliť každé jedno dieťa, ktoré nebude podporovať aj vlastná rodina. Mnoho by sa dalo o tom ešte písať, ale hlavná náplň voľného času cez víkend pre fanúšika futbalu v Seredi je A mužstvo, ktoré svojimi výsledkami a hrou prináša radosť a uspokojenie.
Lukas | 07-03-2012 11:00:39
Samozrejme musim potvrdit slova ze spravil kus prace ale je to len na oko. Ziaci upadaju dorastenci takisto a to je to najhorsie. O com je to vrazat len peniaze do muzov a hraju tam 2 Seredania???? Je to len otazka 2-3 rokov a padnu dobre na hubu.
geco | 07-03-2012 10:25:29
p. Meszlenyi tu urobil kus roboty, mozeme byt len radi, ze mame v Seredi takehoto trenera

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign