Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - FK NOVES Spišská Nová Ves 3:3 (2:2)

Igor LehockýDátum29. 10. 2017 21:44:09TémaFutbal
63

Tromi zápasmi sa dnes dohrávalo 14.kolo 2.futbalovej ligy (Žilina B-Zvolen 2:1, Podbrezová B-Komárno 1:1) a od 14.00 hod. sa v Seredi predstavila Spišská Nová Ves. Hostia ťahali vcelku impozantnú šnúru 6. zápasov v ktorých vždy brali 3 body a to ich vytiahlo do hornej polovici priebežnej tabuľky, z tohto pohľadu ich výsledky vzbudzovali rešpekt tým viac, keď domáca ŠKF Sereď bez vykartovaných Djibyho Ba a Michalíka, zranených Milunovića a Bartoša, Ventúru v treste a s dvomi hráčmi na striedanie do pola, musí skladať mančaft v takých variáciách aké v kádri ešte neboli. Predstava úspechu v dnešnom zápase z tohto pohľadu pre domácich bola celkom zložitá, najmä keď dnešný prudký vietor bol zo všetkých okolností tým najväčším problémom, ale aspoň spravodlivo pre obe mužstvá.

Sereďania otvorili prvý polčas s vetrom v chrbte čo sa mohlo javiť ako jasná výhoda lebo napr. výkopy brankára hostí Huszárika iba veľmi zriedka doplachtili za poliacu čiaru. Ale ani hra so silným víchorom v chrbte nie je veľké víťazstvo, odhadovať silu prihrávok po vetre bola dnes celozápasová dilema pre domácich a v druhom polčase aj pre hostí. Bežala 3.minuta, Morong do otvorenej obrany hostí na ľavom krídle dostal veľmi presnú loptu, ušiel až ku päťke, spätnou našiel Richnáka a ten vcelku pohodlne si ešte šikovne otvoril priestor na zakončenie a z blízka pred päťkou nedal šancu Huszárikovi – 1:0. Hostia ale inak produkovali aj proti silnému vetru pohľadný a kombinačný futbal, prihrávkami najmä po zemi sa dobre nachádzali a ich hra mala hlavu aj pätu. V 9.minute z ľavej strany dlhý aut zaletel až do šestnástky domácich kde si loptu hostia spracovali a Kubík nebezpečne z otočky zakončoval z 9m ale loptu zle trafil. V 19.minute už hostia zrovnávali, lebo stredom pola si po zemi pekne loptu narazili, na šestnástke prudkú loptu pätičkou tečoval Vilkovský za obranu domácich na nabiehajúceho Kubíka a ten sám proti Maťašovskému nezaváhal – 1:1. V 23.minute domáci zahrávali nepriamy kop do šestnástky hostí, odvrátenú loptu domáci kapitán Mečiar vrátil na hranicu šestnástky kde si loptu za obranu hostí spracoval Loduha ale z 15m vystrelil vysoko nad. V 25.minute opäť dlhý aut letel až do šestnástky domácich kde zo skrumáže si loptu spišiaci nabili pre Botvynnyka a ten ju z 12m prudko poslal k pravej žrdi – 1:2. Už o minútu na to domáci v rýchlom brejku zakončovali z kopačky Moronga akciu stredom pola ale lopta zo 17m opečiatkovala brvno a z 19m ju vracal na bránu Bilas ale nad. V 30.minute to už domácim vyšlo, Morong opäť ušiel až do šestnástky hostí kde ho od zadu v sklze faulom poslal k zemi Kunzo za žltú kartu a loptu na penaltu si postavil pár krát Mečiar lebo vietor loptu odfúkával, ale nakoniec – 2:2. V 35.minute hostia mohli ísť do vedenia keď loptu za obranu domácich dostal Kubus ale jeho zakončenie zo 14m Maťašovský vytlačil na roh od pravej žrde a do konca prvého polčasu sa už nič podstatné neudialo. V ňom sa hostia predstavili ako zohraté mužstvo, dobre pracovali s loptou, presne si ju prihrávali a smerom dopredu boli nebezpeční pretože nekompletná obrana bez kľúčových hráčov bola neistá.

V 48.minute najprv žltú za faul na Loduhu videl z hostí Sirko a za následné protesty aj kapitán hostí Sedláček. Víchrica v druhom polčase ešte zosilnela a ešte viac devastovala futbal, strieška malej tribúny odletela, okolo hlavnej tribúny víchrica nepríjemne hučala, Maťašovský pri rozohrávke z päťky musel dlho loptu prehovárať aby sa negúľala k jeho bráne, následné odkopy nedokázali zdolať poliacu čiaru, všetky lopty stočené víchricou končili v aute a domáci sa dlhé minúty nevedeli proti víchrici prebojovať z vlastnej polovici ihriska. Jej silu ovšem nezvládali ani hostia, všetky dlhé a vysoké pasy s dobrou myšlienkou zrýchlené vetrom končili nedostihnuté buď v aute alebo až za bránkovou čiarou alebo u Maťašovského a tak futbal veľmi trpel. V 63.minute v ŠKF Jankta ktorému sa v podstate nič nedarilo vymenil Peševski a v 64.minute u hostí Vantrobu vymenil Šoltés. V tom marazme počasia sa k nepohode pripojil aj hlavný rozhodca keď v 69.minute odpískal faul Loduhovi, ktorý bez kontaktu s protihráčom rýchlejší odzadu vypichol loptu v momente náprahu ku strele z dobrých 37m Vilkovskému ktorý pochopiteľne po lufte išiel k zemi a Marsal to zaklincoval. Domáci proti víchrici najmä po pravom krídle cez Lauru a Loduhu sa pokúšali niečo vymyslieť ale najväčšie vetry im spôsoboval v obrane rýchly Morong, ktorý aj do tretice pripravil gólovku, keď v 78.minute snahu domácich o prekonanie obrany zobral na seba, stredom pola ušiel ku šestnástke hostí, doprava pekne uvoľnil nabiehajúceho Lauru do vnútra štvorca, sám proti Huszárikovi si ho ešte položil a popod neho poslal domácich do vedenia z 9m do prázdnej brány – 3:2. Od 80. do 87.minuty nervózneho záveru dva krát striedali hostia, raz domáci a žlté karty videli z domácich Mečiar v 84. a v 87.minute ešte Richnák za fauly. Asi zo 40m hostia nakopli loptu do šestnástky domácich, kde ju hlavou lízol bez zmeny smeru Vilkovský ale prudká lopta skončila tesne pri ľavej žrdi - 3:3 a hostia sa radovali.

Dnešný zápas malo sledovať niečo okolo 300 divákov, z ktorých malá skupinka na hlavnej tribúne svojimi hlasivkami pár krát povzbudzovala domáce mužstvo ale ako to už býva nemalo to dlhé trvanie. V dnešnom nefutbalovom počasí to bol súboj s víchricou a iba prihrávkami po zemi sa dalo niečo tvoriť, rýchly Morong bol dnes pre hostí neriešiteľný problém a jeho finálne veci viedli ku všetkým gólom ŠKF. Hostia sa v Seredi predstavili ako kompaktné mužstvo, predviedli pohľadný kombinačý futbal a šťastena ich v závere odmenila. Nech je to ako chce, pri pohľade na priebežnú tabuľku fortunaligistov a 2.ligy po odohratom 14.kole, žiadne iné mužstvo zo všetkých kádrov dvoch našich najvyšších súťaží nenastrieľalo viacej gólov ako hráči ŠKF Sereď! A to sa len tak nevidí...mýlim sa?

Asistent trénera FK Noves Branislav Ondáš po zápase povedal že dnes sa hral futbal v extrémne zložitých podmienkach, v takom vetre ešte nikdy pred tým nezažil aby sa hralo a to veľmi ovplyvnilo hru, dnes sa stretli dve mužstvá ktoré hrajú vo veľmi slušnej fazóne, zbierajú body, vyhrávajú zápasy ale žiaľ dnes dobrý futbal vidieť diváci nemohli. Domáci sa dostali do rýchleho vedenia ale dokázali sme zareagovať dvomi peknými gólmi, potom domáci svojim typickým spôsobom po rýchlej akcii, čo sme vedeli že v tom je ich sila zrovnali z penalty. V šatni sme si niečo povedali cez polčas, chceli sme hrať po vetre, tlačiť domácich ku šestnástke, zo štandardiek si niečo vytvoriť ale domáci z rýchleho brejku išli do vedenia a my sme sa báli že odídeme bez bodov, ale v závere sme mali šťastie a po štandardke sme vyrovnali. Myslím si že výsledok 3:3 je nakoniec spravodlivý. Keby sme dnes mali Kováča v mužstve ktorý má zdravotné problémy bolo by ho cítiť lebo je to hráč s ligovými skúsenosťami. Na konci minulej sezóny v nadstavbe sme mali 6-7 zranených hráčov čo som ešte nezažil takýto stav preto sme nadstavbu nezvládli, cez prestávku sme celkom vhodne mužstvo doplnili, chlapci sa zohrali, tešíme sa z dobrej fazóny a teraz máme pred sebou cieľ zachrániť sa a za týmto cieľom si ideme.

Tréner ŠKF Sereď Michal Gašparík povedal že sme mali problém so zostavou pre vykartovanie a zranenia, súpera sme videli hrať naživo, vedeli sme čo nás čaká, úvod zápasu nám vyšiel podľa predstáv, dali sme rýchly gól ale potom ako keby sme čakali že ďalšie tam padnú samé, nechali sme ich hrať, stiahli sme sa a súper dal dva lacné góly po našej nedôslednosti a to nás trošku zrazilo ale z penalty sme vyrovnali na 2:2. Druhý polčas sme vedeli že budeme hrať ešte proti silnejšiemu vetru ako hral súper v prvom polčase, vedeli sme že štandardky a rohy budú pre nás nepríjemné. Tak ako kolega povedal, remíza je asi zaslúžená ale 2 minuty pred koncom nemôžeme dostať taký gól aký sme dostali aj keď si myslím že sa mal pískať faul pre nás a nie proti nám najskôr. Všetky góly sme dostali vďaka našej nedôslednosti alebo šikovnosti súpera, ale takto stratiť dva body v závere to bolí.

Zostavy -  domáci: A.Maťašovský -  D.Baša, M.Mečiar(K), R.Bilas, Ľ.Laura, Á.Mészáros, M.Loduha(82.K.Lipovský), F.Pankarićan, A.Morong, R.Richnák, N.Jankto(63.D.Peševski)

              -  hostia : R.Huszárik -  M.Kunzo(85.T.Baranyi), K.Sedláček(K), B.Olawale, K.Zekucia, T.Kubík, P.Vantroba(64.T.Šoltés), R.Sirko, R.Botvynnyk(80.J.Vitkaj), L.Kubus, M.Vilkovský

ŽK: 84.M.Mečiar, 87.R.Richnák – 30.M.Kunzo, 48.R.Sirko, 48.K.Sedláček

Góly: 3.R.Richnák, 33.M.Mečiar 11m, 78.Ľ.Laura – 19.T.Kubík, 25.R.Botvynnyk, 88.M.Vilkovský

Strely – 10 – 8

Na bránu – 4 – 4

Mimo bránu – 4 – 4

Zblokované – 2 – 0

Rohy – 4 – 6

Fauly – 14 – 13

Ofsajdy – 2 – 0

Rozhodoval: Tomáš Marsal

 

 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign