Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - FC Spartak Trnava juniori 2:2 (1:2)

Igor LehockýDátum21. 10. 2012 20:03:48TémaFutbal
63

Od 14.30 hod. sa odohralo 12.kolo Keno 10 III.ligy vo futbale a do Serede( v bielom) pricestovala Trnava.

Hneď v 1.minute Pecho po ľavom krídle pekne dával loptu pre Kasaja za obranu hostí a akciu nakoniec zakončoval strelou Tarek, ale tečovaná skončila na rohu, z ktorého nič nebolo. V 5.minute po faule na Kasaja loptu rozohral Gál do šestnástky hostí ale Pecho poslal na brankára slabú strelu. V úvode sa hralo prevažne na polovici Trnavy a pokusy hostí na protiútok dlhými loptami boli nepresné. Prvý pokus o strelu na bránu ŠKF mal Tomovič v 10.minute ale slabo a po zemi. V 14.minute po faule hostí nasledoval center do šestnástky, na ktorý si dobre nabehol Vaško ale hlavička v šanci išla nad. V 23.minute domáci kopali roh z ľavej strany, Gál poslal loptu k pravej žrdi kde bol v pravej chvíli Kasaj a ten strelil prvý gól - 1:0. V 29.minute prvú žltú videl hosťujúci Tomovič za faul na Pecha. V 32.minute nepriamy kop Trnavy zakončoval Djiby strelou, ktorá bola zrazená na roh, Mečiar centrom do šestnástky loptu posadil na hlavu Djibyovi a tá skončila pri ľavej žrdi - 1:1. V 37.minute žltú videl Hudec za faul a v 41.minute aj Djiby za faul na hranici šestnástky ale štandardku domáci zahrali zle. V 43.minute z nenápadnej a nie vážnej akcie hostí padol druhý gól do siete Kissa, lebo asi z 25 m napriahol Richnák a lopta skončila presne v pravom dolnom rohu - 1:2. V 45.minute Hudec dobre vystrelil na bránu hostí, ale stečovaná lopta išla do ľavej žrdi, škoda.

Do druhého polčasu v ŠKF Kormana vystriedal Chakeyian. V 51.minute hostia zahrozili keď sa v šestnástke uvolnil Šulc prihral Tomovičovi ale ten z 8.m zakončoval vysoko nad. V 53.minute po rohovom kope loptu dorážal Chakeyian ale brankára Trnavy z blízka neprekonal a ani z rohu v 57.minute domáci nič nevyťažili. V 59.minute hosťujúci Šulc vybojoval loptu pred šestnástkou domácich v ľavo, prešiel cez obranu domácich a loptu servíroval do šance nabiehajúcemu Bališovi ale ten ju našťastie pre domácich nedobehol. V 60.minute žltú videl Penciak za faul ale hostia priamy kop z 19.m zahrali na krátko a úplne zle. V 63.minute išiel dole Chalány, ktorého striedal Frťala. Po rohu v 64.minute lopta z hlavy Vaška míňala ľavú žrď Strapáka a v 66.minute videl žltú aj domáci kapitán Vaško za protesty po odpískanom faule. V 70.minute hostí oslabil faulujúci Tomovič, ktorý po druhej žltej uvidel samozrejme aj červenú a pre domácich svitla nádej na obrat. V 72.minute išiel dole domáci Penciak, ktorého striedal Pilát a hra sa odvíjala v podstate na polovici hostí. V 74.minute po faule hostí Gál hľadal centrom Chakeyiana, jeho hlavička skončila nad bránou a ďalšiu žltú videl hosťujúci Schranz za predchádzajúci faul. V 76.minute Gál zahral priamy kop z ľavej strany ale hostia loptu smerujúcu do brány vyhlavičkovávali. V 77.minute Trnava striedala, dole išiel Bališ B. a striedal ho Steinhubel a v 78.minute sa hostia dostávali do brejku, keď Mikinič a Šulc vyrazili do protiútoku, ale loptu im nakoniec zobral Tarek. V 80.minute ďalšie striedanie hostí, dole išiel Schranz, na ihrisko vybehol Bališ D. V 82.minute žltú videl aj hosťujúci brankár Strapák za zdržiavanie hry a v 85.minute mohli zvýšiť na 1:3 keď ušiel Richnák po ľavej strane, dostal sa až do šestnástky a z päťky prihrával do stredu šestnástky na voľného Zvolenského, ale jeho slabú strelu z 12.m Kiss chytil a platilo nedáš dostaneš, keď v 87.minute po obliehaní brány Trnavy Filo zrovnal na 2:2 strelou z vnútra šestnástky z ľavej strany k pravej žrdi a to pár sekúnd pred tým nedal v gólovej šanci, keď neobstrelil už len samotného vybiehajúceho Strapáka. Tlak domácich sa stupňoval a diváci radostne kričali gól aj tretí krát, ale hlavička Fila z blízka do siete išla z ofsajdu, ktorý čiarový odmával v 89.minute. V 90.minute žltú videl aj hosťujúci Korbelič za faul na Frťalu ale aj samotný Frťala, ktorý sa pustil do strkanice z faulujúcim trnavčanom. Nadstavovali sa 4.minuty a v 92.minute žltú videl ešte aj hosťujúci Šulc za faul a hostia takticky striedali v 93.minute keď dole išiel  Richnák, ktorého vystriedal bývalý hráč ŠKF teraz trnavčan Lukáš Herák. V poslednej gólovej šanci sa ešte ocitol Filo, keď dostal vysoký center za obranu hostí, ale vybiehajúceho brankára nedokázal obstreliť a tak sa skóre už nezmenilo, lebo hlavný rozhodca vzápetí zápas ukončil.

Zápas sledovalo ohlásených 511 platiacich divákov, teda okolo 600 skutočne prítomných a bubny fan klubu ŠKF tentokrát zneli z malej tribúny, ale viac spokojní asi odchádzali zo štadióna priaznivci Trnavy, medzi ktorými bola aj Dominika Mirgová, finalistka speváckej superstár. Po zápase pri odchode hráčov do šatní ešte vsplanuli vášne, ale funkcionári ŠKF včas zakročili, hráčov oboch strán ukľudnili a hlavná tribúna hráčom domáceho klubu potleskom poďakovala za predvedenú hru.

Zostavy: domáci - D.Kiss, K.Vaško(K), M.Hudec, R.Tarek, O.Penciak (J.Pilát), M.Kasaj, M.Gál, M.Pecho, M.Filo, I.Chalány (T.Frťala), D.Korman (D.T.Chakeyian)

               hostia - M.Strapák, E.Korbelič, B.T.Djiby, M.Mečiar, F.Tomovič, R.Richnák (L.Herák), T.Mikinič, J.Šulc, P.Zvolenský(K), B.Bališ (Ch.Steinhubel), I.Schranz (D.Bališ)

ŽK - 4x domáci  7x hostia          ČK - 1x hostia


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 23-10-2012 15:38:19
p.Zelenský je večný náhradník na poste trénera!On sám vie prečo .Keby menej požíval, tak aj správanie by sa zmenilo!Tak ako vysoká škola nerobí z človeka inteligenta,tak úspešná hráčska kariéra nerobí z človeka úspešného trénera!
geco | 23-10-2012 15:02:52
Peter Zelensky - "inteligentny" rozhovor s hracmi v kabine

https://www.youtube.com/watch?v=EBBY2f2ccFM
Igor Lehocký | 23-10-2012 13:39:34
Filip súhlasím, každý človek si buduje svoju povesť skutkami po celý svoj život.
Filip | 23-10-2012 13:26:35
pán Lehocký to že bol reprezentantom Československa viem a viem, že to bol dobrý futbalista. Ale ani toto ho neoprávňuje sa správať tak ako sa správa. Toto čo robil v Seredi, tu robil aj pred rokom a nielen tu. Neviem či ste počuli nahrávku z kabíny trnavského Béčka, ktorá sa dostala na verejnosť, ak nie, tak si ju vypočujte. Môj názor je, že nech bol ktokoľvek a akokoľvek úspešný a reprezentant a chce byť uctievaný, tak sa musí vedieť aj patrične správať. Marián Masný tiež nemá úctu od štátu akú by si zaslúžil ale nespráva sa tak ako Pico. A ja som nikde nenapísal, že Pica nenávidím, len hodnotím jeho správanie sa.
PRE:FOOddbbaalll | 23-10-2012 12:10:55
co tu zas mudrujes ...... pico je obycajny buran ,aku uctu?nema dostavat nahodov vysluhovy dochodok...
Igor Lehocký | 23-10-2012 11:15:37
Filip, niekto si vie emócie zvládať, niekto nie. Pán Zelenský ako bývalý futbalista bol niekoľko krát aj členom reprezentačného týmu bývalého Československa, teda z okruhu cca 400 futbalistov najvyššej súťaže z Čiech a Slovenska bol vybraný medzi najlepšími a verte že nie náhodou. Dnes má svoju pozíciu takú akú má, ale nie je to len jeho osud tzv. "zabudnutých reprezentantov", ktorí by si zaslúžili viac úcty štátu, ktorý veľmi dobre reprezentovali. Nenávidieť ho iba preto, že dnes trénuje béčko Trnavy je tiež nie normálne, ale v podmienkach mentality Slovákov nič výnimočné - žiaľ.
lubos kubik | 23-10-2012 07:48:08
jo, zelensky, to bych vam mohl vypravjet...
Filip | 22-10-2012 17:15:42
pán Lehocký podľa mňa to nie je urážka ale len konštatovanie. Zelenský, okrem iného, po zápase takmer zranil jedneho z usporiadateľov.
Igor Lehocký | 22-10-2012 12:53:54
Neurážajte, nie je to ani slušné a ani to nemá žiadny význam alebo zmysel. Škoda niektorých fáz zápasu v prvom polčase. ŠKF Sereď je favoritom skupiny západ a každé zaváhanie na domácej pôde potom musí pracne dobiehať na ihriskách súperov.
Huno | 22-10-2012 10:39:39
Zelenský je psychopat!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign