Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - FC Nitra 1:3 (1:1)

Igor LehockýDátum04. 09. 2016 00:10:41TémaFutbal
63

Futbalová II.liga západ má tento víkend v programe 7.kolo a dnes, v sobotu 3.9.2016 od 16.00 hod. čakal na hráčov ŠKF Sereď zápas na domácej pôde, v ktorom privítal hostí z Nitry. FC Nitra posledné tri kolá bodovala naplno a vyhupla sa na 3.miesto priebežnej tabuľky s 12timi bodmi takže pred dnešným zápasom bola takpovediac v laufe a mohol sa na štadióne v Seredi v slnečnom a teplom počasí očakávať dobrý a kvalitný futbal v podaní domácich ale aj hostí.

Už v 7.minute ťahal hlavný rozhodca žltú kartu pre domáceho Venturu za faul na Kuníka a v 9.minute domáci potiahli akciu po pravom krídle, Laura vnikol do šestnástky hostí a svojim typickým spôsobom sa uvoľnil aj okolo brániaceho Chovanca ktorý ho odzadu fauloval a najprv postranný okamžite signalizoval penaltu a hneď na to aj hlavný potvrdil verdikt postranného. Za protesty videl z hostí žltú kartu Charizopulos a loptu na pokutový bod si postavil Mečiar -1:0 v 11.minute. Zdalo by sa že by to pre domácich mohol byť moment ku psychickej a hernej pohode ale žiaľ, od nasledujúcej minuty domáci prestali hrať, z nejakého dôvodu prestali behať a nepochopiteľne prenechali hru hosťom ktorí v ďalších 24. minutách mali hernú prevahu, boli rýchlejší a tvorivejší. Najmä po ľavom krídle hostia niekoľko krát nebezpečne prenikali ku šestnástke ale našťastie im chýbala finálna presná prihrávka a kvalitné zakončenie. V 21.minute domáci kapitán Morong vybojoval loptu v pravo pred šestnástkou hostí, počkal si na nabiehajúceho Venturu, poslal mu loptu ale jeho zakončenie z 19m z jednotky išlo nad bránu ale bola to iba ojedinelá vec domácich v týchto minutách. V 24.minute najskôr Shejbal z 20m nebezpečne vystrelil a Šalka v bráne ŠKF loptu vyrážal ale v 25.minute hostia zahrávali roh z prava, na vysokú loptu k zadnej žrdi si dobre vyskočil Shejbal a v päťke jeho hlavička skončila od brvna v sieti – 1:1. V 31.minute Mečiar v súboji o loptu nechtiac zasiahol za sebou do tváre kapitána hostí Ivančíka a krv na jeho tvári rozhodla o tom že Mečiar uvidel žltú ale pre následný faul na neho rozohrávala pri poliacej čiare Sereď. V 35.minute Morong dostal čistú loptu po ľavej strane za obranu hostí, vyrazil do brejku z pozície keď posledný obranca FC bol za ním 3m a sám na brankára Kolmokova žiaľ v šestnástke hostí úplne spomalil a v momente keď sa chystal zakončiť z 10m mu loptu z nohy odzadu vypichol dobiehajúci Križko a Kolmokov loptu v pohode prikryl! V 39.minute žltú za faul na Moronga uvidel hosťujúci Šimončič ale v 43.minute po ďalšej štandardke z rohu hostia opäť zahrozili keď center z prava dvaja hráči FC vo vzduchu našťastie minuli. Bežala posledná minúta prvého polčasu Loduha na pravom krídle sa kľučkou dokázal uvoľniť, jeho center do šestnástky presne našiel úplne voľného Steinhübela na päťke, ten zvolil okamžité zakončenie hlavou ale v tutovke poslal loptu vedľa ľavej žrde z 5m.Ešte v tej istej minúte domáci v ofenzíve v závere prvého polčasu ohrozili bránu FC keď v pravo v šestnástke hostí Morong sa prekľučkoval až k zakončeniu ale z nulového uhla pri pravej žrdi strelou nedokázal precediť loptu cez Kolmokova a tak sa výsledok do prestávky nemenil.

Od 12tej minuty boli hostia aktívnejší a lepší, po krídlach sa snažili prenikať ku šestnástke domácich ale asi do 35.minuty boli nebezpeční najmä z rohov lebo v šestnástke domácich mali početne výškovú prevahu.

V 53.minute za loptou vľavo do šestnástky domácich šprintoval hosťujúci Balaj, vybiehajúci Šalka bol však pri lopte pred päťkou v sklze skôr, nasledoval pád Balaja, zaznela píšťalka hlavného rozhodcu a divákom na štadióne možno zatrnulo že bude penalta ale žltú kartu za simulovanie faulu správne uvidel hosťujúci Balaj. V 59.minute domáci Kmeť zle prihrával loptu vzadu vpravo pred vlastnou šestnástkou, zachytil ju Shejbal, potiahol si ju ku stredu, napriahol z 23m a na loptu ku pravej šibenici Šalka nedokázal doskočiť – 1:2 a Kmeť si asi spytoval svedomie. V 60.minute domáci striedali dole išli Mikinič a Steinhübel, nahradili ich Medgyes a Kosorín a domáci sa snažili s výsledkom niečo urobiť, boli aktívnejší smerom dopredu i strelecky, zrovnávali aj počet rohových kopov ale v zakončení to celé viazlo. V 69.minute po obliehaní šestnástky hostí dostal loptu nepokrytý Morong už v šestnástke, situáca zo 14m si pýtala okamžité zakončenie ale zdĺhavá príprava na strelu poskytla hosťom dostatok času na sformovanie a už keď strela nemala šancu na úspech Morong nastrelil pripraveného obrancu a bolo po šanci. V 71.minute akcia domácich opäť vyzvala k zakončeniu Moronga keď ho Kosorín pekne vysunul do šestnástky hostí vpravo ale strela z 13m bola tento krát veľmi nepresná vpravo od brány FC. Striedali aj hostia, Shejbala striedal Valenta a v 75.minute tretí krát striedal aj tréner domácich, Petreje nahradil Cherednychenka. V 82.minute Kolmokov v bráne zachraňoval vedenie hostí lebo center Kosorína do šestnástky našiel presne hlavu Moronga a loptu zo 7m iba reflexívne vyrazil so šťastím na roh a platilo nedáš-dostaneš. Na druhej strane hostia zahrávali roh z pravej strany, vysokú loptu pred päťkou zo vzduchu tečoval Križko a od zeme sa odrazila k ľavej žrdi – 1:3 v 83.minute a to už bolo zlé. Domáci ešte v 85.minute v snahe zakončiť akciu po ľavej strane dostali loptu do päťky kde ju Morong nedokázal cez ležiaceho Kolmokova prestreliť za jeho chrbát v ďalšej šanci. V 87. a 91.minute ešte hostia striedali a poslednú žltú kartu videl v 88.minute Kosorín keď zbytočne atakoval Kolmokova ktorý už držal loptu po akcii domácich.

Zápas sledovalo niečo okolo 750 divákov a vstupenku na futbalový zápas Slovensko-Anglicko na štadióne v Trnave dostal hosťujúci Balaj, vyhodnotený ako najlepší hráč dnešného zápasu. V dnešnom zápase rozhodlo niekoľko vecí: totálny herný výpadok domácich v prvom polčase od strelenia gólu do 35.minuty, dve štandardné situácie a jedna podarená strela hostí a žiaľ neuveriteľné zlyhania domácich v zakončení, myslím že menovať už nie je potrebné.

Tréner hostí Robert Barborík po zápase povedal že diváci videli zaujímavý zápas na jednej aj na druhej strane, mali rešpekt pred Sereďou pred zápasom ale rozhodli štandardné situácie z ktorej zrovnávali, do vedenia išli po podarenej strele a výsledok uzavreli opäť po štandardnej situácii, videl rezervy v kombinačnej hre FC kde dokážu hrať lepšie ale na druhej strane musel tiež priznať že dokázali hrať iba to, čo im domáci dovolili.

Tréner domácich Marián Süttő povedal že sa hralo pred dobrou diváckou kulisou, bol to viac taký taktický zápas, chvíľami to vyzeralo že sa hra bude prelievať z jednej strany na druhú čo je pre divákov dobré, ale gól z penalty nás zabrzdil, prevzali iniciatívu hostia, súper bol veľmi nepríjemný najmä v prechodovej fáze do útoku, nedokázali sme naložiť dobre s priestorom ktorý súper vytváral, po polčasovom dohovore si myslí že domáci mali viac z hry ale prišla situácia a druhý gól, z tohto pohľadu si myslí že brankár mohol urobiť viac, aj keď sme upozorňovali na štandardné situácie aj tak sme ich nakoniec nepokryli lebo jednoducho mal v zakončení kvalitu, zápas sa lámal na našich dvoch tutovkách ktoré mali Steinhübel a Morong, keby sme šli do vedenia súper by musel viac otvoriť hru a na to sme čakali, nechcem povedať že využili z minima maximum ale získal tri body pre ktoré si prišiel a ja mu k výhre gratulujem.

Zostavy   domáci: M.Šalka   M.Mečiar, T.Mikinič, Ch. Steinhübel(60.M.Kosorín), Ľ.Laura, I.Cherednychenko(75.M.Petreje), M.Loduha, A.Kmeť, A.Morong(K), D.Ventura, T.D.Ba

                hostia : D.Kolmokov   M.Kolmokov, F.Balaj, M.Oravec(87.S.Ďurek), J.Chovanec, M.Šimončič, A.Ivančík(K)(91.R.Križan), J.Shejbal(71.R.Valenta), M.Kuník, J.Križko, M.Charizopulos

ŽK: 7.D.Ventura, 31.M.Mečiar, 88.M.Kosorín – 10.M.Charizopulos, 39.M.Šimončič, 53.F.Balaj

Góly: 11.M.Mečiar 11m – 25, 59.J.Shejbal, 83.J.Križko

Strely       na bránu – 4 – 4

          mimo bránu – 8 – 4

          zblokované – 5 – 1

Rohy – 7 – 4

Fauly – 12 – 16

Ofsajdy – 2 – 3

Rozhodoval: Peter Vlčej       


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign