Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - FC Lokomotíva Košice 2:2 (0:1)

Igor LehockýDátum25. 05. 2017 00:35:38TémaFutbal
63

Už aj 10.kolo futbalovej 2.ligy je minulosťou, dnes, v stredu 24.5.2017 od 17.00 hod. bolo odohraté kompletné kolo v ktorom do Serede pricestovala Lokomotíva Košice. Východniari v posledných piatich kolách vybojovali iba 3 remízy, 2 krát prehrali a kolo po kole sa pomaly posúvali smerom nadol k 9.priečke priebežnej tabuľky a aj preto to bol dnes súper, ktorý nemohol mať značku favorita. Bez vykartovaných Mečiara a Djibyho Ba bolo iba otázkou, či zadné rady ŠKF dokážu nahradiť piliera obrany Djibyho Ba a či bude mať kto nahradiť Mečiarove točené a štipľavé centre do šestnástky ktoré sú vždy hrozbou pre súpera.

Už v 2.minute po rohu domácich Mikinič odvrátenú loptu z ľavej strany z 15m napálil na bránu hostí ale trafil iba spoluhráča Pauknera pred päťkou, ktorý smolne zblokoval trajektóriu lopty smerujúcej k pravej žrdi a o minútu nato udreli hostia. Po ľavom krídle si našlapol k úniku s loptou kapitán košičanov Zajac, Dubeň ho nedokázal obrať o loptu ani zastaviť, Zajac zbehol až ku pravej žrdi brány domácich, odtiaľ nakrátko prihral do päťky Karašovi a ten z jednotky po zemi k opačnej žrdi otvoril skóre – 0:1 už v 3.minute. Sereďania sa po inkasovanom góle rýchle otriasli, snažili sa byť aktívni a tvoriť hru ale proti silnému vetru v prvom polčase to bolo ťažšie a náznaky šancí sa rodili zle aj vďaka nepresným finálnym prihrávkam v ktorých dosť často strácali loptu. Hostia čo to dokázali vymýšľať s vetrom v chrbte aj keď iba ich kapitán Zajac svojou rýchlosťou znamenal nebezpečenstvo pre domácich ktorí ho ale v ďalších minútach už poctivejšie pokrývali a tak sa košičania nerozpakovali pokúšať sa o strely aj z väčších vzdialeností. V 18.minute mali priamy kop zo vzdialenosti dobrých 35m, Pavúkov polovysoký pokus nebezpečne dopadol v päťke tesne pred Šalkom v bráne ŠKF pri pravej žrdi a domáci brankár loptu s obtiažami krotil. V 33.minute sa Morong na ľavom krídle pekne prešmykol okolo brániaceho Cmarka, ušiel mu až ku päťke ale prihrávka v zahustenej šestnástke nenašla adresáta, škoda. Až v 36.minute ťahal hlavný rozhodca žltú po zákroku Gálla na domáceho Jackuliaka aj napriek tomu že hostia nečistou hrou nešetrili a žltú za faul na Jackuliaka videl z FC aj Šuľák v 40.minute. V 41.minute Baša poslal z ľavej strany vysokú loptu do šestnástky hostí, Dický rukami sotil Lauru k zemi pred päťkou, hlavný rozhodca to videl a odpískal penaltu. Do priehlbiny na predpísanej značke si postavil loptu Paukner, technicky sa snažil oklamať Fabiniho v bráne FC ale ten mu nie prudkú prízemnú loptu k ľavej žrdi vystihol v 42.minute a tak hostia odchádzali do kabín s jednogólovým náskokom. Prvých 45.minút sa hrala v podstate vyrovnaná partia, domáci boli aktívnejší v ofenzíve, častejšie sa hralo na polovici Lokomotívy, pár dobrých vecí pripravili Loduha s Laurom po pravom krídle, aj aktívny Mikinič a Baša ale výraznú šancu z hry si sereďania nevypracovali a nepomohla ani penalta.

V 49.minute domáci po vetre zahrozili keď Mikinič pekne zakončoval svoj prienik do šestnástky hostí zprava ale jeho strelu zo 14m Fabini chytil. V 50.minute žltú za rozohranie priameho kopu bez pokynu rozhodcu videl z domácich Paukner, napokon Jackuliakovu dobrú loptu z 25m k pravej žrdi Fabini vyrazil. V 54.minute Jackuliaka striedal Jankto a v 55.minute žltú za faul na Gálla videl kapitán ŠKF Morong. Ten mohol zrovnať skóre už v 57.minute kedy dostal na hranici šestnástky hostí dobrú loptu za obranu Lokomotívy a aj keď ju dobiehal pozdĺž hranici šestnástky sám proti Fabinimu zo 16m šancu nedal a trafil po zemi vybiehajúceho brankára, hra bežala ďalej, domáci sa zmocnili lopty ešte na polovici hostí a vysoký center do šestnástky hlavičkoval gólovo Ventura ale Fabini vytiahol dobrý zákrok a loptu z 9m vyrazil. Domáci s vetrom v chrbte zatlačili hostí do hlbokej defenzívy a na bránu FC smerovala jedna akcia za druhou. V 63.minute Gálla striedal Kamenec v FC a v ŠKF Dubeňa vymenil Bosý. V 64.minute za faul videl žltú aj domáci Ventura keď nedovolene zastavoval rodiaci sa brejk hostí v okolí poliacej čiary. V 66.minute rozohrali faul aj sereďania, z pravej strany išla dlhá a vysoká lopta do šestnástky hostí kde ju nikto nezastavil a až pred pravou žrďou ju Jankto pekne trafil zblízka pod veko – 1:1. V 69.minute Jana v FC vymenil Hloušek a v 70.minute Pauknerova hlavička z 9m išla ďaleko vedľa pravej žrde. V 72.minute Paukner na vlastnej polovici vynikajúco z ľavej strany krížom na pravé krídlo za obranu hostí poslal dlhý pas do behu pre Lauru ktorému tak otvoril celú pravú stranu ihriska, Laura potiahol loptu až do šestnástky, akoby si počkal na Pauknera ktorému spätnou po zemi vrátil presnú prihrávku a ten z 12m z jednotky bezchybne trafil k pravej žrdi – 2:1 po skvelej spolupráci Paukner-Laura. Hostia po inkasovanom druhom góle zvýšili bojovnosť a zjavne číhali na brejky do otvorenej obrany domácich, ktorí ďalej búšili do plných. V 74.minute na pravej strane dostal dobrú loptu za obranu hostí Mikinič ale v šestnástke zaváhal a prihrávku obrana FC zblokovala. V 79.minute v ŠKF Lauru vystriedal uzdravený Richnák a v 82.minute Lokomotíva zahrávala priamy kop vpravo pred šestnástkou domácich. Loptu si z hostí postavil Karaš, z 24m proti vetru vystrelil cez múr a na prekvapenie všetkých Šalka loptu iba pohladil k pravej žrdi – 2:2. V 84.minute žltú z hostí videl Zajac za faul na Loduhu a v 86.minute hostia striedali práve Zajaca, nahradil ho Harvila. Ďalšiu žltú z hostí videl Dický v 88.minute za zdržiavanie hry ale v 89.minute mohlo byť zle nedobre, to keď Karaš ušiel po ľavom krídle až do vnútra šestnástky domácich v snahe zakončiť ale nakoniec nabil spätnou pre Hloušeka do prava, ktorému z 15m Šalka vyrazil gólový pokus, to bolo šťastie pre domácich a v podstate bodka za stretnutím.

Zápas malo sledovať 326 divákov ktorí po záverečnom hvizde hráčom ŠKF potleskom poďakovali za dnešný výkon aj napriek tomu že im výhra opäť ušla. Premieňať tutovky a penalty sa proste musia, viesť o tom polemiky význam nemá a brankárske hrúbky významovo sú niečo ako chyba pyrotechnika, i občasná vie mať fatálny následok.

Tréner FC Lokomotíva Albert Rusnák po zápase povedal, že dnes zápas trošku ovplyvnil vietor, v prvom polčase sme boli lepší, dali sme rýchly gól, mali sme ďalšie šance, pokúšali sme sa zatlačiť súpera aj keď na môj vkus som chcel aby sme boli smerom dopredu dravejší, aby sme využili vietor, polčas sme vyhrali 1:0, druhý polčas z nevysvetliteľných dôvodov bol diametrálne iný, súper kopal nespočetne veľa štandardných situácií ktoré hrozili gólom, ja musím vyzdvihnúť výkon Fabiniho ktorý nás podržal, chytil penaltu, zlomový moment, Karašov tiež, trafil priamy kop, výsledok bol potom na vážkach, každý chcel dať gól na 3:2, obidve mužstvá chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, nás to mrzí, chceli sme dnes vyhrať ale nepodarilo sa nám to, škoda druhého polčasu, takto si ho nepredstavujem vôbec. Na otázku porovnania zápasov s ŠKF doma a tu povedal že si myslí že u nich sa hral viac kombinačný futbal, malo to vyššiu kvalitu ako dnes, ja som až dnes pochopil prečo tréner ŠKF chválil trávnik u nás, asi aj kvôli tomu. Na otázku častých faulov Košíc uviedol že tu čakali že sa bude hrať emotívny futbal, v Seredi je na môj vkus v posledných zápasoch strašne veľa kariet, ja mám rád emócie v športe, buďme proti sebe v zápase ale potom si podajme ruky a všetko je o.k., vedeli sme čo nás čaká, máte aj emotívne publikum, vedeli sme čo nás čaká, že máte veľmi kvalitnú ofenzívu, ale myslím si že stretnutie bolo v rámci fair play, nič zákerné tam nebolo, možno to vychádzalo aj z kvality trávnika, viac sa bojovalo ako sa hralo. Nás potešilo že je vykartovaný  Mečiar a Djiby Ba, domáci trpeli na to že chýba Mečiar ktorý dáva vynikajúce lopty zo štandardiek, dával góly aj z trestňákov doma čo som sledoval a určite aj ten Djiby Ba, u nás dal gól z rohu takže si myslím že sú to veľké straty pre domácich.

Tréner ŠKF Marián Süttő povedal že sme mali viac zámerov v tomto zápase, dať priestor aj iným hráčom, taký test pred tou jeseňou čo nás čaká aby sme boli v obraze lebo tá prestávka je krátka, takže vnímame tie zápasy už ako prípravu, nástup do zápasu nebol dobrý to si treba priznať, súper nás aj s pomocou vetra dobre dostupoval, mali tam situácie z toho jednu vyťažili po našej obrovskej chybe, potom aj proti vetru sme sa snažili hrať, vytvorili sme si aj nejaké šance, také kombinačné súvislé akcie ktoré nám v poslednej fáze nevyšli, potom bola penalta, neviem či to bolo na penaltu ale brankár ju famózne chytil. Do druhého polčasu s vetrom bol ten náš výkon diametrálne iný, bol to tlak súvislý na bránu súpera, podarilo sa nás otočiť zápas no a potom prišla klasická chyba, ktorá nás stála v tejto sezóne už niekoľko bodov, chcem povedať že keď sme na takej úrovni chcem povedať konkrétne že naši brankári ma vyslovene sklamali. V zápase s Bardejovom urobil kardinálnu chybu na úrovni žiackej kategórie Koníček, dnes sa to podarilo Šalkovi. Zjavne a jasne nás tlačí topánka na brankárskom poste, to musím otvorene povedať. Samozrejme tak ako tréner spomenul čakal som že určitý handicap pre nás bude chýbanie Mečiara a Djibyho Ba, ale bol to veľký handicap, samozrejme mladí hráči si zaslúžia podporu, gratulujem Janktovi k prvému gólu, určite budú hrávať, keby som bol divák a prišiel by som na zápas tak zatlieskam, 4 góly teraz, 6 gólov v minulom zápase, žlté karty patria k futbalu ale nie je tu priestor to rozoberať a ja to nechcem rozoberať. Myslím si že dnešný zápas bol až takého nadslušného rozmeru, aj my sme chceli vyhrať aj hostia, ale musíme si určiť že v podstate hráme druhý polčas na jednu bránu a zrazu dostaneme gól a ešte môžeme dostať druhý lebo tam bola situácia ktorú Šalka chytil, dali by na 2:3 a ideme s dlhým nosom domov, teraz nás tie body až tak nemrzia ale na jeseň by nás mrzeli viac, ale futbal si myslím, klobúk dole aj pred Lokomotívou, pár hráčov majú ligových parametrov, teda dosť ich majú.

Zostavy -  domáci: M.Šalka -  D.Baša, M.Dubeň(63.D.Bosý), T.Mikinič, M.Paukner, Ľ.Laura(79.R.Richnák), M.Loduha, A.Kmeť, A.Morong(K), D.Ventura, M.Jackuliak(54.N.Jankto)

              -  hostia: M.Fabini -  Ľ.Korijkov, R.Dický, B.Gáll(63.R.Kamenec), P.Šuľák, K.Karaš, P.Zajac(K)(86.Š.Harvila), F.Pavúk, M.Cmarko, L.Horváth, R.Jano(69.M.Hloušek)

ŽK: 50.M.Paukner, 55.A.Morong, 64.D.Ventura – 36.B.Gáll, 40.P.Šuľák, 84.P.Zajac, 88.R.Dický

Góly: 66.N.Jankto, 72.M.Paukner – 3.,82.K.Karaš

Strely     na bránu – 7 – 3

          mimo bránu – 5 – 3

          zblokované – 3 – 2

Rohy – 7 – 2

Fauly – 15 – 25

Ofsajdy – 2 – 2

Rozhodoval: Peter Cvengroš


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign