Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠK Slovan Bratislava - ŠKF iClinic Sereď 2:1 (2:1)

Igor LehockýDátum23. 09. 2018 12:09:07TémaFutbal
63

Zápasom Dunajská Streda – Trnava sa dnes uzavrie kompletné 9.kolo Fortuna ligy, v ktorom si ostatné kluby odohrali svoje stretnutia včera - v sobotu a na ŠKF iClinic Sereď čakal súboj so zatiaľ vedúcim mužstvom ligy ŠK Slovanom Bratislava, ktorý zatiaľ stratil body iba za dve remízy s Nitrou a Trenčínom, v ostatných kolách bodoval naplno a tak pred hráčmi Serede na Pasienkách včera od 19.00 hod. stála neľahká úloha a konfrontácia síl.

Už v 8.minute za zákrok na domáceho Čavrića prvú žltú videl kapitán hostí Mečiar a v ostatnom priebehu potom bolo zrejmé, že pískať sa asi budú aj zlé pohľady na domácich hráčov ale to už je o inom. V 12.minute domáci zahrávali nepriamy kop z pravej strany v blízkosti šestnástky hostí, center Nona letel do skrumáže hráčov pred päťku kde sa chrbtom k bráne ocitol aj kapitán domácich Saláta a pravdepodobne od neho sa lopta odrazila do siete – 1:0 a lacný gól bol na svete. V 15.minute hostia v peknej akcii si podávali loptu po pravej strane až do šestnástky domácich ale na finálnu loptu Pankarićan už nedočiahol a skôr ju zaľahol Greif. V 21.minute domáci ušli po ľavej strane, Dražić loptu potiahol ku šestnástke, spätná lopta na pravú stranu našla nabiehajúceho Čavrića a ten z 12m k ľavej žrdi po zemi prestrelil Nwolokora v bráne hostí – 2:0 a zdalo sa že skóre v prospech domácich bude nepríjemne narastať pretože domáci mali priebeh zápasu pod kontrolou. Rešpekt hostí bol badateľný, domáci boli silní na lopte a častejšie bola na ich kopačkách. V 23.minute si ale hostia loptu presne prihrávali až pred šestnástku domácich, Sus dnes nezvykle na pravom krídle pracoval veľmi dobre, na hranici šestnástky pekne dal loptu pre Gatarića ktorý sa zbavil Salátu krátkou kľučkou a z 15m po zemi presne k ľavej žrdi prekonal Greifa – 2:1 a to bol moment, od ktorého sa hra v podstate vyrovnala. Hostia sa ako keby ukľudnili, v držaní lopty sa zrovnali s domácimi a hra sa prelievala z jednej strany na druhú medzi šestnástkami ale bez výraznejších šancí. Sereďania sa zodpovedne vracali, v prípade potreby sa v defenzíve zdvojovali a tak si šance domáci vytvárali dosť pracne a hrozili najmä po krídlach. V 35.minute žltú za faul na Mohu videl z hostí Menich a do konca polčasu veľa vzruchu pred bránami už nebolo okrem streleckého pokusu Šporara po odraze lopty v päťke z ostrého uhla ale z blízka kde trafil iba bočnú sieť pravej žrde. Domáci v prvom polčase boli v hernej prevahe, boli istejší na lopte a potvrdzovali úlohu favorita, ale od zásahu hostí na 2:1 sa hra vyrovnala, hostia spresnili prihrávky a sympaticky zrovnali držanie lopty. Slovan od 23.minuty dokázal ohrozovať bránu hostí viacmenej iba po vysokých centroch do šestnástky, na druhej strane hostia poslali na bránu domácich iba jeden strelecký pokus ktorý znamenal gól.

V 47.minute nebezpečný rýchly prienik Čavrića do šestnástky hostí obrana ŠKF zastavila,  v 48.minute žltú za faul najprv videl z hostí Michalík, o minútu neskôr aj Sus keď na narážačky domácich na jeden dotyk ťažšie hľadali riešenie. V 56.minute Moha z 25m pekne vystrelil zatočenú loptu k ľavej žrdi ale Nwolokor veľmi dobre loptu vyrazil a boli to hostia ktorí mohli skóre zrovnať. V 58.minute sa Sus veľmi pekne zbavil jedného z hráčov na pravom krídle, potiahol loptu ku šestnástke kde videl nabiehajúceho Pankarićana ktorému presne za obranu poslal technický oblúčik ale Pankarićan pred päťkou sám proti Greifovi hlavou iba pohladil loptu a tá letela okolo pravej žrde mimo bránu, veľká škoda. Bežala 66.minuta, tempo zápasu úplne opadlo, domáci sa nikam neponáhľali a hostia v poctivej defenzíve súperovi vcelku v pohode odolávali, zachytávali náznaky akcií domácich a v držaní lopty hru zrovnali. V 72. a 73.minute striedali domáci aj hostia, Nona vymenil Holman a z hostí Pankarićana Richnák. V 74.minute peknú loptu za obranu domácich dostal po zemi stredom do šprintu Gatarić ktorý na moment bol aj v úniku ale hráči ŠK ho vo vlastnej šestnástke na hranici faulu zdvojili a loptu mu zobrali, na druhej strane v 75.minute Dražić ani na dva krát zo 14m netrafil bránu hostí. V 77., 78. a 83.minúte striedali domáci aj hostia, Mohu striedal Savičević, z hostí zraneného Menicha vystriedal Loduha a Ventúru Baez. V 85.minute sa na ľavom krídle uvoľnil Gatarić do otvorenej obrany domácich, loptu posunul doľava na nabiehajúceho Mečiara na hranici šestnástky ale jeho veľmi dobrú loptu do päťky sereďania nezakončili, škoda. V 86.minute na druhej strane strelecky zahrozil z domácich Holman ale z 20m jeho pokus míňal ľavú žrď, keď pred tým ani Dražič v šestnástke nedokázal dôraznejšie zakončiť. Bodkou za zápasom bolo striedanie domácich v 91.minute, keď Dražića vystriedal Cmiljanić a o pár chvíľ na to bol zápas ukončený napriek snahe hostí v záverečných minútach, keď na hrote zostával vysoký Michalík.

Počet roztrúsených divákov na štadióne sa dal iba ťažko odhadnúť, s kolegom sme to hádali na 300, 400 možno 500 divákov veľmi riedko obsadených miest a tak sme sa nakoniec pobavili na ohlásených 1031 divákov na zápase. Slovan bol v úvode zápasu dominantný, hru mal pod kontrolou, lopta bola častejšie na kopačkách domácich ale hostia po strelenom góle hru zrovnali a viacmenej sa hralo medzi šestnástkami. Sereďania predviedli obetavý výkon, do posledných minút bojovali o priaznivý výsledok, škoda že aj v druhom polčase neboli tak efektívny ako v polčase prvom a svoje šance nepremenili. Slovan v druhom polčase už nebol tak nebezpečný a vyzeralo to miestami tak že hral to čo potreboval na víťazstvo ale do sústredenej obrany hostí sa už nedokázal presadzovať.

Miesta pre novinárov na Pasienkoch na dožívajúcom štadióne sú vyčlenené za striedačkami mužstiev, ktoré neposkytujú komfortný výhľad na celú hraciu plochu a tak som sa radšej odobral na protiľahlé miesta na sedenie na opačnej strane štadiónu, zápas som odsledoval medzi fanúšikmi Slovana a po skončení som radšej už nehľadal miestnosť určenú na pozápasové tlačové vyjadrenia trénerov, keďže som ako novinár ani nebol nahlásený v zozname osôb za ŠKF iClinic Sereď vďaka „skvelej práci“ športového riaditeľa pána Čavojského.

Zostavy -  domáci: D.Greif -  M.Apau, J.De Kamps, R.Moha(77.V.Savičević), A.Šporar, D.Dražić(91.B.Cmiljanić), J.A.D.Nono(72.D.Holman), K.Saláta (K), A.Suchockij, A.Čavrić, K.Bajrić

              - hostia: D.S.Nwolokor -  M.Mečiar (K), Ľ.Michalík, N.Gatarić, Ľ.Ulrich, F.Pankarićan(73.R.Richnák), J.Menich(78.M.Loduha), B.O.Adekuoroye, D.Ventúra(83.A.O.Baez), T.D.Ba, M.Sus

ŽK: 88.K.Saláta – 8.M.Mečiar, 35.J.Menich, 48.Ľ.Michalík, 49.M.Sus

Góly: 12.K.Saláta, 21.A.Čavrić – 23.N.Gatarić

Strely   celkom – 12 – 3

          na bránu – 4 – 1

          mimo bránu – 7 – 1

          zblokované – 1 – 1

Rohy – 4 – 2

Fauly – 6 – 19

Ofsajdy – 1 – 2

Rozhodoval – Pavel Ochotnický 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 23-09-2018 16:03:52
Je smutné, že Slovanu k titulu pomáhajú rozhodcovia (veď treba nejako pokrstiť nový štadión). Sereď mala na to aby brala bod. Hrali omnoho lepšie ako proti DAC

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign