Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Sereď objektívom Jaroslava Hrušovského

647

11.4. bol v SOL uverejnený článok: Paintballové popoludnie v ŠKD Sereď. Deti sa mohli zoznámiť s týmto novým športom a zasúťažiť si. To by bolo v poriadku, deti v Seredi na hranie a využitie voľného času  veľa príležitostí  nemajú. Ale...ale keby si niektorí - netvrdím, že boli z pomedzi týchto detí - skúšali hru s paintballovými hračkami v uzavretom areáli a neskúšali to na fasádach a oknách domov. Podľa záberov, ktoré som nafotil na Čepeňskej ulici dnes sú to pravdepodobne stopy po paintballových guličkách. Žeby po vytrhávaní zvončekových tlačitok prišiel do módy nový šport?


Fotogaléria k článku:

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

Zobraziť všetky fotografie
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Viktor | 26-05-2012 22:33:52
Keby hrajú airsoft, tak nieje problém :D
Registrovaný Robert Pavlák Robert Pavlák | 06-05-2012 13:39:09
Áno presne o tom som písal , bezpečnosť je prvoradá ! Ja som svojím príspevkom nemienil nejak dehonestovať ,,rekreačný,, paintball skôr naopak len som sa snažil dať veci na pravú mieru lebo ja som nepísal o ,,nižšej forme života,, z radou ,,military,, hráčov pretože je to tiež herný štýl ktorý je tu a rešpektuje sa. Len ako kompromis je si na svojich členov dať trochu pozor aby sa takéto veci nestávali lebo to škodí všeobecne športu ako takému či už ,,rekreačnému,, ako aj ,,športovému,, Široká verejnosť nevníma rozdiel medzi rekreačným a športovým paintballom , ale fakty poškodzovania cudzej veci viď. príklad a tomu sa v spoločnom záujme snažme pre dobro veci vyvarovať.
Paintball klub Sereď | 02-05-2012 19:04:04
Áno pan Robert Pavlák máte pravdu čo sa týka bezpečnosti, ved predsa ta je najdôležitejšia. Teší nás že ste taktiež do tohto športu nadšenom. Veríme že sa možno na nejakej akcii spolu stretneme. Ale chcem sa Vás spýtať na to ,,klub,, Pokiaľ vieme paintball sa delí na viacero kategórií. Ale paintball je jednoznačne šport napriek tomu či ste speedbalista alebo military hráč. Každá táto sekcia ma iné markere, iné pravidlá a aj inú taktiku. Náš klub je síce založený od marca tohto roku, ale pozostáva z hráčov ktorý dlhé roky paintball hrávajú ako športovo tak aj formou military. Preto sa zamýšľame nad ,,klub,, keď ako odborník ako to o sebe tvrdíte pozná len športový paintball a tie dalšie časti tohto športu posúva bokom. Taktiež si nedovolíme proti Dominators Sereď nič povedať, ale keď už ste taký objektívny zabudli ste spomenuť že my sme síce militari paintballisti ale oficialny ako občianske združenie, kdež to Dominators Sereď je len partia chalanov niekde zapísaná v knižke SPL. Ale týmto neútočím na Dominators, práve naopak nás teší že je tu aj odborník z ligového paintballu a oboznamuje tým verejnosť. Ano pán Michal Š. už zorganizoval dosť akcií ale zato nemôžte tvrdiť že my tento cieľ nemáme a že sa o to nesnažíme. Práve na opak, staviame jediné ihrisko pre tento šport v Seredi lebo iné tu už nieje, budú sa organizovať krúžky, sútaže pre mladistvých, bezpečnostné akcie od polície, HaZz, a tiež v spolupráci s červeným krížom. Momentálne už aj tvoríme web stránku www.paintball-airsoft.sk kde si môžte pozrieť čo plánujeme a ako bude vyzerať to čo budujeme pre mládež v Seredi, k dnešnému dňu je nás 28 aktívnych členov ktorý prikladajú ruku k dielu, taktiež ako klub plánujeme od roku 2013 otvoriť aj speedballové ihrisko. Čiže vyprosujeme si aby tu niekto posmešne označil že sme klub, alebo proti nám ,,bojoval,, ved priestor majú všetci nie?
Keby sa na nás možno pán M.Š. obráti a prediskutoval snami nejaké veci možno by sme našli aj spoločné ciele, vytvorili by sme v Seredi priestor ako aj pre športový paintball tak aj pre military a možno by v Seredi vzikol aj silný a úspešný klub, lebo to je našim cieľom.

S pozdravom predseda klubu Andrej Fraňo
Registrovaný Robert Pavlák Robert Pavlák | 30-04-2012 17:34:31
Dobrý deň , chcel by som v prvom rade potvrdiť fakt že na spomínanom podujatí sa použili ,,guličky,, do paintballových značkovačov s obsahom modrej farby (samozrejme biologicky rozložiteľnou) a nie zdokumentovanou ružovou. Nechcem aby to tu vyznievalo ako môj ,,športový životopis,, ale že som trochu zaangažovaný. Hrám súťažne tento šport takmer 14 rokov ako aj pôsobím ako profesionálny európsky rozhodca a za tú dobu som sa stretol s rôznymi situáciami o nešportovom správaní mimo ihrísk určených na túto hru ako takú. Ale keďže sa snažím zareagovať na danú tému ako v každom športe je prvoradá bezpečnosť a tá na podujatí dodržaná bola. Neviem či ste postrehli ale vo Vašom meste vznikol ,,klub,, ktorý zo športovým paintballom nemá nič spoločné viď. príspevok podobnou , ale ten sa diametrálne líši od dlhoročného pôsobenia Sereďského teamu Dominators v športe pod vedením Michala Škrabáka s ktorého pričinením sa toto podujatie uskutočnilo. Je mi ľúto že takéto veci vznikajú ale možno by len stačilo si ,,spočítať dva a dva,,
Snažil som sa na veci pozerať objektívne a nezaujato napriek tomu že som s Michalom Škrabákom kamarát a za Dominators občas hrávam ale hlavne som reagoval ako člen Slovenského paintballového zväzu kôli čiastočnému vysvetleniu k danej ,,kauze,,
Ďakujem za Váš čas
Paintball klub Sereď | 25-04-2012 16:13:47
Reagujeme na príspevok J.H. - už čoskoro sa pre deti a mládež z mesta Sereď a aj okolia otvorí nové paintballové ihrisko, veríme že sa tam prídu vyšantiť, odreagovať a naučiť sa od profesionálov ako sa hrá paintball. Verejnosť bude čoskoro informovaná.
J.H. | 25-04-2012 10:28:55
Ja osobne proti paintballu ako športu vôbec nič nenamietam, pretože je to lepšie ako strielať zo vzduchovky na rôznych vtáčikov, zvieratká alebo susedom do okien či do TV antény ako do mojej, dokonca som pochvaľoval, že deti sa mohli zabaviť a zasúťažiť si, na čo v Seredi až tak veľa podmienok nemajú. Kritizoval som len nespratníkov, ktorí strieľali na fasády domov alebo dokonca po niekom a nie členov ŠKD Komenského. Toľko pre tých, ktorí nepochopili podstatu môjho článku. Dúfam,že k tejto téme odo mňa to na vysvetlenie stačí.
Maroš | 24-04-2012 22:52:30
Stačí toľko pán zvedavý?
Martin | 24-04-2012 22:15:07
Paintball je športom, pretože spĺňa všetky podmienky športovej disciplíny. Má presné, medzinárodne uznávané pravidlá, ktoré nie sú v rozpore so žiadnymi morálnymi, alebo etickými normami demokratických štátov jeho zmyslom je dosiahnutie športového víťazstva, a to s vylúčením fyzického násilia; rozvíja kondíciu, obratnosť, postreh a schopnosť tímovej spolupráce existuje medzinárodne uznávaná športová federácia hráčov paintballu, ktorá združuje 26 členských zemí, v ktorých je paintball už oficiálne uznávaným športom táto federácia každoročne organizuje kontinentálne majstrovstvá a majstrovstvá sveta v paintballe.
zvedavý | 24-04-2012 19:42:32
pre asdf | 24-04-2012 13:48:33 : No "pekný" je to šport ten paintball. Prosím vysvetliť alebo definovať aspoň jednu vlastnosť, ktorá charakterizuje šport ako taký a nájsť v tom zhodu v paintballe.
J.H. | 24-04-2012 17:38:27
p.Tulalová, nehnevajte sa, ale článok ste čítali tak, aby ste videli to, čo ste chceli vidieť a našli tam to. čo tam nie je.Prosím, prečítajte si ho ešte raz a bez emócií.
Tulalova | 24-04-2012 16:03:47
Odpoveď na reakciu J.H. článok som si dôkladne prečitala, lebo sa týka nášho ŠKD. Paintbalové zbrane nemáme,ale v tom čase sme mali vystúpenie paintbalu a so streľbou.
J.H. | 24-04-2012 15:27:12
p.Tulalová, asi ste si dobre neprečítali článok, deti zo ZŠ Komenského určite nemajú paintballové zbrane.
asdf | 24-04-2012 13:48:33
Nehovoriac o tom, že dehonestuje paintball ako šport.
asdf | 24-04-2012 13:48:12
Nemyslim si, že by bolo až tak strašné, keby si deti zobrali guličky so sebou a hodili niekde o fasádu alebo okno. Za niekoľko dní to zmizne aj samé. Problém je skôr ak niekto s tej zbrane (ono to je naozaj zbraň) vystrelí v nechránenom priestranstve. Ak niekoho zraní, kto bude zodpovedný?
Tulalova | 24-04-2012 12:09:39
Pan Hrušovský, nedá mi reagovať na deti zo ŠKD pri ZŠ Komenského. Naše deti strielali výlučne modrými guličkami v objekte školy a guličky boli po streľbe znehodnotené. Tento krát to bol niekto, ktorý nemá nič spoločné s našim zariadením.
alll | 24-04-2012 00:51:38
Peter Trojak a Roman Sásik Golf4 kombi GA821CY

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign