Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Rok rovnaký a predsa v mnohom iný...

Miloš MajkoDátum02. 01. 2012 09:08:36TémaAktuálne témy
200

Máme tu nový rok, nové predsavzatia a sľuby. Iným, ale aj samým sebe. Vstúpili sme do neho  presne tak, ako už po desiatky rokov dozadu. Tento však má byť a verím že i bude rokom úplne iným.

Ekonomická, hospodárska a iné krízy sa skutočne výrazne podpísali nielen v prosperite Slovenska, teda firiem tu pôsobiacich, ale skutočne na celom svete. Tí istí politici, ktorí viedli ekonomiky do záhuby ich  paradoxne odtiaľ majú aj vyviesť. Väčšina firiem je na kolenách, chýba dostatočný odbyt  ktorý by zabezpečil rozširovanie výroby a poskytovania služieb a tým tvorbu nových pracovných miest.  A to sa netýka len tých naozaj veľkých firiem. Krízu práve oveľa viacej pociťujú firmičky stredné a menšie, či tie úplne rodinné. Tie, ktoré v zdravo fungujúcom systéme tvoria jeho základ. Tie, na ktoré sa pri napĺňaní štátnej kasy každá vláda spolieha najviac, no zároveň doteraz ich každá vláda aj najviac tlačila do kúta.

Pozeráme sa do histórie a hodnotíme, čo svet už zažil. Koniec koncov, svet už v podstate zažil všetko, to len pamäť nám akosi neslúži.  A za ten svet nie a nie poučiť sa z vlastných chýb... Škoda. Hodne by to pomohlo.

Denne nám politici - najmä tí  európski - odkazujú, že nás čaká rok ťažký. Už nie je na programe dňa (roka) Grécko - tam sme už miliardy  Eur našich detí natlačili. Dnes sa dozvedáme,  že  Taliansko  je bielym koňom má rozhodnúť o tom, či prežije Eurozóna, ba dokonca či prežije Európska únia ako taká. Počúvame, ako si budeme znovu uťahovať opasky. Pamätám si na porevolučné časy, kedy sme sa uťahovaním opaskov museli dostať z problémov za päťdesiat rokov nakopených komunistami. Následne samostatná republika, zberanie sa na štátny poklad - ozaj, kto ho už medzičasom stihol vytunelovať? Následne uťahovanie  opaskov po rozšafnej tvorbe umelých slovenských veľkopodnikateľov založenej na rozobraní si všetkého lukratívneho čo v krajine bolo - prirodzene že výlučne členmi jednej strany (hnutia).  A keď aj taktne niečo preskočím, nič určite nepokazím. Prúserov za tých niečo cez dvadsať rokov tu bolo dosť.

Život občanov mnohých krajín  vlastnými politikmi nasmerovaný  do koľají prežierania jedálnička vlastných  detí a vnukov - to položilo na lopatky  prakticky celý svet.  ... a že to tie hlavy študované nevedeli, pracovať s fiktívnymi peniazmi a dúfať, že  im to vydrží naveky ...  Nie, oni vedeli že to raz musí padnúť a že to padne. Verím že ako vo všetkom, aj v tomto dúfali, že bublina spľasne až po ich odchode. Nuž, zdržali sa až priveľmi dlho. A čo je najhoršie, sú tu ešte stále.  

Rok  2012 bude rokom ťažkým skutočne nie iba pre Slovensko.  My ho však budeme mať okorenený predsa len o niečo viacej.  Najbližšie zhruba o dva mesiace totiž budeme znovu počúvať, ako tí istí ľudia zrazu dostali nové geniálne nápady, vymysleli zaručene dobré a funkčné scenáre ako dostať krajinu opätovne niekde až minimálne pred Švajčiarsko.  A samozrejme,  ako to s našou budúcnosťou zase myslia ako inak - iba najlepšie. No nebude to iba o kladoch. Každý nepochybne síce jemne no zato dôrazne pripomenie, že uťahovanie opaskov bude nevyhnutné. Určite sa zase dopočujeme, ako sú verejné financie podvyživené, ako je nákladný chod štátu, kde všade chýbajú peniaze. Čo všetko bude potrebné dofinancovať a opätovne už po niekoľký raz oddĺžiť a že  aj preto bude  potrebné zvyšovať dane. A že je potrebné urobiť ešte sociálnejší štát. Brrrrrr...   Znovu ma napadá otázka - dokedy? Od revolúcie v  89 roku uplynie pomaly štvrť storočie.  A my stále počúvame, čo všetko musíme urobiť preto, aby sme sa mali lepšie. A pritom nech robíme čokoľvek a akokoľvek,  nakoniec sa vždy máme akurát tak horšie a  lepšie sa vždy a za každých okolností má niekto iný. Kto asi?

A po niekoľkých rokoch sa kolotoč opakuje. A znovu. A my sa chováme ako stádo oviec. Hlavne že vlny svojim bačom dávame stále dostatok.

Rok  2012 bude rokom náročným aj po stránke emocionálnej.   Dátum  21.12. 2012  vŕta v hlave mnohým aj nikdy a v nič neveriacim. Zaručené proroctvá o zaručenom konci  sveta možno väčšinu ľudí neodradia od zakúpenia si silvestrovského dovolenkového  pobytu či lyžovačky, ale - čo ak predsa? Veď toľko sa toho v minulosti už splnilo...

December je však  ešte ďaleko. Snažme sa teda najskorej dobre obstáť napríklad aj v tom marcovom rozhodovaní sa.  Je to dôležité - čo ak sa proroctvá o konci sveta predsa len nenaplnia? 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Adela | 03-01-2012 16:57:37
Pre anonym:alebo EU
anonym | 03-01-2012 14:49:09
Niečo z Trestného zákona, konkrétne § 129 ods. 4:

Zločineckou skupinou sa na účely tohto zákona rozumie štruktúrovaná skupina najmenej troch osôb, ktorá existuje počas určitého časového obdobia a koná koordinovane s cieľom spáchať jeden alebo viacej zločinov, trestný čin legalizácie príjmu z trestnej činnosti podľa § 233 alebo niektorý z trestných činov korupcie podľa ôsmej hlavy tretieho dielu osobitnej časti na účely priameho alebo nepriameho získania finančnej alebo inej výhody.

Neviem prečo, ale po prečítaní tohto pojmu ma napadnú niektoré politické strany...
hombre | 03-01-2012 12:01:15
Odporúčam pozrieť: http://www.sme.sk/c/6200790/hlina-vyzval-vladu-aby-pre-kauzu-gorila-konala-voci-bubenikovej.html.
Len to dokresľuje čo som napísal v predchádzajúcom.
Igor Lehocký | 03-01-2012 11:24:50
Jozef, pripusťme to teoreticky. Čo by na to povedali občania tohto štátu a ako dlho by vydržali pri moci. Vieš čo by sa stalo? Nejakým spôsobom pri najbližšej možnej príležitosti by bol volebný zákon zmenený.
Jozef | 03-01-2012 11:17:15
Igor, ale zase si predstav Noriku aklo sefku vlady, chruna ako ministra srandy...
A mame sa fajn...
alebo
ja chcem byt v dome (ci ako to bolo?)
Igor Lehocký | 03-01-2012 10:48:46
Ďalšia ukážka toho, ako sú v tejto krajine postavené zákony, kto ich vytvoril a komu vyhovujú. Aj napriek logickým argumentom, že keď nepôjdem voliť ja, pôjde spomenutý Lakatoš,zo mňa robiť hlupáka už nebude Dzurinda, Fico, Fígeľ, Bugár, Slota ani Sulík. Už nikdy a je to moje obyčajné ľudské a občianske rozhodnutie a jedno z najslušnejších, ako vyjadriť nesúhlas v smerovaní SR pod vedením ľudí, za ktorých sa osobne hanbím.
Jozef | 03-01-2012 10:17:03
hombre, premyslat mozeme kolko chceme, svine sa ku korytam dostanu, ci uz s nami, alebo bez nas.
V jednom rozhovore K.Kryl raz spomenul myslienku svojho deda: nevykrmena svina zerie tri krat viac ako vykrmena.
Takze co si vyberieme, ked u nas aj vykrmena zerie rovnako?
Tu by asi pomohla len zmena zakona o volbach a zacat pouzivat aj "negativny" hlas.
Ale zas kto by nam "sluzil" ? (vladol)
Ktosi mudry, raz povedal, ze jedina spravodliva je vlada monarchu. Je to slachtic - nekradne. Je bohaty a vzdelany...
Ale u nas by aj ten slovensky monarcha kradol a podvadzal.
Takze co?
hombre | 03-01-2012 09:57:28
Žiaľ, systém je nastavený tak, že či pristúpime k urnám alebo nie, voľby budú vždy platné, hoci by sa ich zúčastnili len rodinní príslušníci predstaviteľov politických strán. A tí spolu s ich blízkymi poskokmi si vždy prídu na svoje. Sú dve možnosti. Ísť voliť niekoho (z pravého alebo ľavého politického spektra), kto už niekoľko krát po sebe sklamal doň vloženú dôveru, alebo zostať doma a nezaujímať sa o veci verejné, teda aj naše. Ani jedna z možností nie je dobrá.Máme nad čím premýšľať ešte 66 dní...
pre nevoličov | 03-01-2012 09:57:21
Teoreticky sa môže stať, že väčšina rezignovaných rozumných ľudí voliť nepôjde (napr.p.Lehocký :)...ale voľby budú aj tak platné! To znamená, že namiesto napr.p.Lehockého rozhodne napr.p.Lakatoš! A to už napr.p.Lehockého neštve? Choré na celých voľbách je to, že by boli platné, aj keby volili dvaja ľudia. (Zrušiť alebo zneplatniť ich výsledok môže len Ústavný súd).Je vyjadrenie vôle celého národa napr. 50% alebo 75%? Referendum je platné len vtedy, ak sa zúčastní nad 50% oprávnených voličov. Keby boli voľby platné napr.pri 75% zúčastnených, poviem si dobre, približujeme sa vôli národa, ale toto sa nikdy do zákona o voľbách nedostane, lebo tohoto sa politické strany boja ako čert kríža... Ako teda vyjadriť nespokojnosť? S referendom je toľko roboty (a aj tak bude neplatné :), do ulíc sám nejdem, aktivistov je málo, Slovač radšej rezignuje. Čo takto využiť voľby? Veď aj platnosť hlasovacích lístkov sa posudzuje! Kedy je platný a kedy nie? Kúsok z volebného zákona:

§ 37
Posudzovanie hlasovacích lístkov

(1) Hlasovacie lístky, na ktorých sú mená kandidátov prečiarknuté, menené alebo dopisované, sú platné. Na také úpravy sa neprihliada. Ak volič dal na hlasovacom lístku prednostný hlas viac ako štyrom kandidátom, taký hlasovací lístok sa počíta v prospech politickej strany alebo koalície, na prednostné hlasy sa však neprihliada.

(2) Hlasovacie lístky, ktoré nie sú na predpísanom tlačive, a hlasovacie lístky politických strán alebo koalícií podľa § 23 ods. 6 sú neplatné. Ak je v obálke niekoľko hlasovacích lístkov v prospech rôznych politických strán alebo koalícií, sú všetky tieto hlasovacie lístky neplatné. Ak je v obálke viac hlasovacích lístkov tej istej politickej strany alebo koalície, počítajú sa ako jeden hlas; ak sa na niektorom z týchto hlasovacích lístkov vykonala prednostná voľba, prihliada sa na ten hlasovací lístok, na ktorom bolo odovzdaných viac prednostných hlasov; ak však bol odovzdaný na viacerých hlasovacích lístkoch rovnaký počet prednostných hlasov, nie však pre tých istých kandidátov, na prednostné hlasy sa neprihliada.

...nevidím nič o prázdnej obálke...
Zaujímalo by ma, čo by sa stalo, keby prišlo k urnám 80% voličov, ale platných hlasov by bolo 20%... soudruzi někde udělali chybu?
anonym | 02-01-2012 21:10:58
Po každých voľbách som mal takmer výčitky svedomia, že som sa podieľal na dosadení zlodejov do vlády. Za 22 rokov odkedy tu máme akože demokraciu sa nezmenilo po voľbách nič, vždy kradli tí, ktorí boli pri hrante. Takto to bude fungovať aj naďalej a ja sa už nemienim podieľať na tom, že svojim hlasom umožním dostať sa komusi ku korytu.
Obcan | 02-01-2012 20:25:01
Pan Lehocky zdielam s vami nazor !
Ja som nechcel nikdy volit,lebo som vzdy vravel ze nic sa nezmeni,take je proste Slovensko,naozaj tu nejde o blaho pre ludi,ale len osobny prospech ! Raz su tam jedny 4 roky,potom sa to vymeni a zase o 4 roky sa to zmeni a tak stale dookola...ale sused ma raz prehovoril a tak som v 98'volil prvy a naozaj POSLEDNY raz v zivote.
Presne sa potvrdilo,ze po zlodejoch prisli dalsi a zivotna uroven obycajneho cloveka nieje na dne,ale uz priamo zaryta niekde pod nim v bahne !!!
Ako bolo povedane preslo vyse 20 rokov !
Kde je to slubovane Svajciarsko ?!
Som realista,neveril som ze bude nieco take mozne tak rychlo,ale za 20r uz aspon vysledky mali byt.
A co je ???
A potom mi este niekto povie ,,ved ak nepojdes volit,tak sa nic nezmeni,,
A co sa ma zmenit ?
Ved to je ako ked sa pes stale nahana dookola za svojim chvostom !
Aspon ma hreje pocit,ze uz ja tam nedosadim zlodeja !
Ano,nemozem potom ani nadavat,uznavam.
Preto sa snazim prezit ako sa da a myslim na seba,lebo ten co si mysli,ze su ludia ktori ho budu zastupovat a konat pre neho dobro patri do Zaluzia !!!
Tu by pomohla jedine v CR znama a odskusana defenestracia.
Pekny vecer.
anonym | 02-01-2012 19:02:51
Stotoznujem sa s nazorom a myslim ze uz by sa mohli niektori ludia aj zobudit co sa tyka volieb. Obycajny clovek,taky co chodi do prace a riesi kazdodenne veci sa ma stale starat aby mali oni HRANTY plne. Otazne je, co oni davaju ludom, NIC. Tak naco tam ma obycajny clovek ist(aby si splnil svoju obciansku povinnost?)a nadalej bude kazdy len nadavat a platit za vsetko, co im zase napadne.
Igor Lehocký | 02-01-2012 18:01:00
Jozef, čo by sa stalo, keby ľudia voliť nešli, prvý, druhý, tretí krát?
anonym | 02-01-2012 17:58:27
Najhoršie je, že ľudia stále volia tých istých. Tých, ktorí už roky kradnú a zdierajú národ. Prídu voľby a znovu budú voliť tých istých zlodejov.
Jozef | 02-01-2012 17:32:43
Igor, ale ked nepridu ti slusni, pridu len ti, ktori chcu tich svojich.
sopornan | 02-01-2012 17:04:53
palec hore pán Lehocký,toto by malo visieť na každom stlpe,aby sa národ konečne prebral
Igor Lehocký | 02-01-2012 16:46:11
V auguste 1968 k nám prišli ruskí "osloboditelia" a z pozície víťazov 2. svetovej vojny, ako vyššia mocnosť začali diktovať, ako máme a môžeme žiť a ako má vyzerať vláda ľudu. Tento režim vydržal od augusta 1968 do novembra 1989, teda 21 rokov aj zhruba 3 mesiace a padol, keď si občania štátu v ČR a SR jednotne uvedomili, že brutálna bitka aj detí 17.novembra 1989 v Prahe bola tou poslednou povestnou kvapkou do pohára trpezlivosti a národy povedali dosť.
Dnes je 21 rokov a niečo vyše jedného mesiaca od novembra 1989 a máme to, čo sme chceli, slobodu a vraj demokraciu, s kopou bezdomovcov, s 392 000 nezamestnanými, politikov ktorí stoja nad zákonmi, mladých ľudí ktorí po vyštudovaní utekajú za prácou do cudziny, prostitútky za každým rohom, polofunkčné zdravotníctvo, školstvo, skorumpovaných úradníkov a súdníctvo a jednu TV reláciu, v ktorej zachraňuje skupina ľudí milodarmi tých, ktorí v biede a v neliečiteľných chorobách strácajú nádej na slušný život. A keď je zle, vo verejných zbierkach ľudia pýtajú pre svoju záchranu. Ešteže v mnohých ľuďoch žije spolupatričnosť, pochopenie v núdzi, súcit a ochota pomôcť, to je povzbudivé aj napriek tomu, že iba 1/5 národa je spokojná s dosiahnutou životnou úrovňou v SR. Jedna pätina!
A rok od roku od tých, ktorí vedú túto krajinu počúvame, že je potrebné si utiahnuť opasky a dôvod v podstate je stále ten istí: peniaze všade chýbajú, okrem ich vlastných peňaženiek a slovač sa prihrbí ešte viac a pokorne drží hubu a krok. Do kedy. Ako je možné, že na výsmech seba samých od najvyšších politikov sme apatickí s vierou, že však hádam už bude lepšie. Kedy? Kto sa o to postará? Poslanci NR SR, vláda, prezident? Od tých, ktorí si nadelili kopu peňazí pre seba, ktorí nasľubujú pred každými voľbami všetko čo zaberá na ľudí, aby ich dostali k volebným urnám a aby mohli pokračovať vo svojom blahobyte? Už mám veľa rokov na to, aby si niekto neustále robil zo mňa dobrý deň, veľa rokov na to, aby som plnil vôľu politikov na naplnenie volebného kvóra a tým prispel k zákonnému pokračovaniu rozkrádania a zväčšovania priepasti medzi politikmi a bežným občanom v životnom štandarde. Stačilo. Aspoň pre mňa. Dokedy nezačne byť niečo badateľné v raste životnej úrovne 4/5 obyčajných slušných ľudí, nikto ma vo volebnej miestnosti už nikdy neuvidí. A prajem si iba jediné, aby ľudia nečakali na ďalšiu bitku, ktorá by ich prebrala z letargie a z pozície "hlúpych poddaných".
Erich | 02-01-2012 10:09:22
Ako príčinu stavu považujem tieto problémy:

1. Politické strany v SR sú na úrovni kmeňových systémov v Afrike, vždy je to one-man show - takmer všetci lídri strán sú na čele od vzniku strany - Mečiar, Slota, Dzurinda, Bugár, Fico. Proste buď najlepšieho lídra našli na začiatku, alebo strana je eseročka s jasným majiteľom.
2. Maďari. Kto sa s nimi začne oháňať najviac, ten má miesto v parlamente isté. Aj keď ten potom parádne okráda slovákov (Slota, Fico). Hlavne, že maďarom sme poslali 2-3 odkazy cez médiá. Komplexu z čechov sme sa zbavili, kedy prejde ten maďarský?
3. Neschopné médiá. Vo večerných správach vysielajú nehody, drobné lúpeže a iné nepodstatné veci. Kde sú nepríjemné otázky na politikov? Kde sú komentáre, formovanie názorov?
4. Nepochopenie politiky a verejný nezáujem o ňu. Niekedy mám až pocit, akoby to vyhovovalo zhodne všetkým stranám a robia to naschvál. Ľudia upadnú do letargie a apatie a potom sú z nich len ovečky, ktoré pár krát do roka ostriháme až na kožu. Je potrebné sa pýtať, čo sa deje s našimi peniazmi. Ak sa nebudeme pýtať, bude sa kradnúť tak verejne, ako doteraz..

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign