Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Rok 2012, sedemnásty november a v tomto štáte sa už nedá žiť!

Juraj KuklaDátum16. 11. 2012 19:34:49Téma17. november 1989
666

Blog Juraja  Kuklu z Brunoviec | Pred 23 rokmi, 17. november, ľudia s nádejou v uliciach, vraj za desať rokov bude na Slovensku dobre. Už je? Dobre už bolo, nastáva „istota pekla pre obyčajných ľudí“.

Vybláznila sa tu spústa špinavých i čestných a polo čestných politikov, ministrov, sudcov, prokurátorov, policajtov, mafiánov... Kradli, sľubovali, niektorí sa aj snažili, no presilovku prehrali, alebo sa skazili. Ďalší prenasledovali, systematicky odstraňovali zákonnosť a nakoniec si udeľovali amnestie a doktorské tituly. Dnes po dvadsať dva rokoch „demokracie“ a rokoch Európskej únie, ktorá sľubovanú spravodlivosť nepriniesla cítime, že rozkradnutý štát kope v agónii. Bohatstvo nášho štátu si „zákonne“ odnášajú do bezpečia daňových rajov, štát zdiera chudobu, požičiava, aby požičal druhým rozkradnutým štátom, ktorých bohatstvo iní zločinci preniesli do daňových rajov. Normálnemu človeku sa v tomto štáte už nedá žiť!

Kedysi štát ovládali komúši. Kto dnes ovláda tento štát? Miestne, globálne mafie, socialisti, komunisti, demokrati, stáda bezcitných zbohatlíkov v spolupráci so zvrhlými politikmi? Vieme jedno. Právo občanov v tomto štáte zdochlo! Presviedčajú nás o tom na každom kroku a jedným dychom cynicky hustia do ľudí obludné frázy o demokracii, ústave, spravodlivosti, nezávislosti orgánov štátnej moci i takzvanej miestnej samosprávy. Normálnemu človeku je z toľkej demagógie na grc a cíti sa ako v blázinci!

Človek znesie veľkú chudobu, veľkú záťaž, keď to má zmysel a smeruje k lepšiemu, no človek na Slovensku znesie aj nekonečné ponižovanie, klamanie, vymývanie mozgov, a to aj vtedy, keď to s ním smeruje do pekla a dnes už vidíme, že náš štát do pekla smeruje.

Zrejeme tu už nepomôžu ani otrepané frázy o slobodných voľbách, veď si zvoľte iných, máte demokraciu. Pre čo? Mocipáni to majú za tie roky všetko riadne chytené, mnohí s definitívou na doživotie. Chytené zvrhlými zákonmi bez zodpovednosti za svoje konanie, ktoré si roky rafinovane vylepšovali do úplnej absurdity, aby sa im ani za najväčšie špinavosti nič nestalo a na občanov, aby si nepomohli, aby sa znova báli, aby nekonali.

Na všetko tu máme kvázi demokratické orgány no v skutočnosti sú to mafie na potláčanie práva radových občanov, obsadené vybranými skorumpovanými osobami podľa politickej moci a na obciach rafinované miestne diktatúry, práčky peňazí, kde dajú líznuť aj spodnejšej mafii, nazývanej „samospráva“ aby držali hubu a chudobu pod krkom.

Smeruje to, resp. tu už máme neo-feudálny štát. Strach sa vrátil na radových občanov ako za čias ŠTB. Znova tu zúri odpočúvanie telefónov, sledovanie komunikácie, vyhrážky... Inými slovami, aká je tu perspektíva? „Starý zdochni v chudobe, beznádeji a mladý utekaj z tohto štátu ak máš ešte kam“. Toto sú dnešné vyhliadky po 22 rokoch nútenej totalitnej demokracie a samosprávy v bez hraníc a zodpovednosti, v zmysle jalových zákonov.

Vie niekto povedať čo s tým? Vie niekto zobudiť toto stádo slepých podaných aby sa konečne začalo brániť? Musí to dopadnúť katastrofálne, že z tohto hrdého Slovanského národa sa postupne stane kolónia bezprávnych muklov, smetisko Európy, kde budú podaných do krvi vykorisťovať, súdiť, prenasledovať a cudzinci, vlastníci fabrík nás možno budú aj biť?  

Juraj Kukla

 

- - -

Poznámka redakcie: V blogu jeho autor vyjadril svoje názory, ktoré nemusia korešpondovať s názormi vedenia či ostatných  tvorcov  novín.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
smer zlodeji | 22-11-2012 07:42:38
Al Kaida pred hodinou oznámila, že uniesla Róberta Hranateho Fica. Ich vodca žiada 20 miliónov dolárov… Inak ho prepustí.
Nezamestnanosť v októbri opäť stúpla | 21-11-2012 11:36:14
sudruh hranata istota takto smesa nedohodli.
smer zlodeji | 21-11-2012 06:45:55
uvedomte si
uz konecne, ze fico vedome klame. ze fico a smer je najvacsi podvod v dejinach strednej europy. fico nie je ziaden politik, ale iba zlocincami dosadeny herec za ucelom udrzania financnych tokov do sukromnych vreciek. jemu a smeru nejde o nic ine, iba co najviac okradnut tuto krajinu a udrzat sa pri koryte co najdlhsie. tomu aj vsetko prisopsobuju, od populistickej lubivej retoriky az po ovladnutie vsetkych uradov, policie, sudnictva, sis atd.
cerveny kapitalizmus | 20-11-2012 07:25:36
finančné skupiny stojace za zločineckou organizáciou KS SMER s.r.o. trpezlivo postupnými krokmi demontovali u nás právny štát obsadením súdnictva nechutnými amorálnymi bytosťami, obsadením GP pregrciavačmi a trtošníkmi, obsadením funkcie prezidenta dementnou zločineckou figúrkou a nakoniec obsadením všetkých najvyšších funkcií aké len môžu byť. Majú absolútnu moc a môžu si konečne robiť čo chcú len ako to, že to nechápu ich voliči?
J.f. | 18-11-2012 18:59:56
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=423927621006394&set=a.236720466393778.57518.236558029743355&type=1&theater
cynizmus | 17-11-2012 22:08:48
Dnes v TA3 zo správ: dnes sa oslavovalo 23. výročie revolúcie z r.1989, ale aj protestovalo v celej SR.
Oslavovali politici...a protestovali občania. Tragikomické ale tento národ si to asi zaslúži...
gulak | 17-11-2012 16:54:39
To,čo je za blbosť-že malí podnikatelia a živnostníci sú nútení okrádať štát? Neokrádajú štát,ale okrádajú zamestnancov,lebo títo zamestnanci povinne platia dane a odvody do štátnej kasy a potom z tejto štátnej kasy čerpaju peniaze aj malí neplatiči daní,aký je rozdiel medzi veľko neplatičmi a množstvom malých neplatičov-nijaký-obidve kategorie nás okrádajú
desiatky divov dnešného režimu | 17-11-2012 10:55:24
Dnes je tých divov podstatne viac. Armáda nezamestnaných a neprispôsobivých. Živí ich štát. Hŕstka zlodejov, tunelárov a podvodníkov. Okrádajú štát. Armáda malých podnikateľov a živnostníkov. Tí sú nútení okrádať štát. Obchody plné tovaru, ale ľudia nemajú peniaze. Možnosť cestovať, ale ľudia nemajú peniaze. Možnosť povedať svoj názor, ktorý je nevypočutý. Nezávislé súdy, ktoré sú však skorumpované. Spravodlivosť a vymoženosť práva na bode mrazu. Potraviny drahšie ako v Rakúsku. Zdravotníctvo v sračkách. TIež školstvo a veda. Zďaleka som nenapísal všetko, ale tých divov je viac ako sedem. Demokracia - zriadenie, v ktorom môžeme prakticky všetko, ale nedá sa nič.
Evka | 17-11-2012 10:17:52
Sedem divov bývalého režimu -:)
- Každý mal prácu. Hoci mal každý prácu, nikto nič nerobil. Hoci nikto nič nerobil, plán sa plnil na 100 percent. Hoci sa plán plnil na 100%, nikde nič nebolo. Hoci nikde nič nebolo, predsa mal každý všetko. Hoci mal každý všetko, predsa všetci kradli. Hoci všetci kradli, nikdy to nikde nechýbalo.
obyčajný človek | 17-11-2012 01:28:00
Za komunistov, keď by ste chceli štrajkovať, tak by vás zatvorili. Posielali na ľudí VB. A čo urobia naši darmožráči teraz? Nepošlú síce VB, teraz sa to volá POLÍCIA. Ja stále vravím: staré zlaté časy. Alebo: Dobre už bolo a to pred 17.novembrom 89.Nebolo toľko zla, v tejto našej republike. Nebolo toľko drog, bezdomovcov, rozvodov, beznádeje. Máme úniu a euro, môžeme cestovať po svete, na výlety, alebo na nákupy. Len neviem, kam mám ísť tých 300-400€ čo zarobím minúť. No je toho veľa, čo je zhnité v tejto republike a lepšie to už asi ani nebude.
fero | 16-11-2012 23:48:11
Zlé je to, že dnes za peniaze človek urobí čokoľvek a kľudne ide pracovať aj za 300 eur, lebo nemá na výber a lepších je 300 eur ako sociálne dávky. Peniaze majú prednosť pred všetkým a v mene peňazí sa tvoria zákony tak, aby boli spokojní všetci tí, ktorí sú pri moci a mohli rozkrádať v súlade so zákonmi. Obludný, bezcharakterný, bezcitný a ako stvorený pre podvodníkov, taký je súčasný štátotvorný systém.
sused | 16-11-2012 21:55:47
Ludia s holými rukami už do ulic nepojdu ako v 1989 roku.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign