Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Rodičia majú vo veci prác na stavbe pri základných školách pravdu, majitelia firiem sa v reakcii na sťažnosti ospravedlňujú.

Miloš MajkoDátum14. 12. 2016 16:50:27TémaBezpečnosť
200

Sereď  |  Dva telefonáty od rozčúlených rodičov a e-mail. Dnes všetko okolo stavby, resp. pohybu stavebných mechanizmov na stavbe v blízkosti ZŠ Cirkevnej a základnej školy J.A. Komenského.

E-mail, ktorý bol do redakcie doručený krátko popoludní:

komu: majko
Na komenského ulici v Seredi pred ZŠ Komenského a Cirkevnou ZŠ sa v súčasnosti pracuje na dostavbe budovy. Dnes 14.12.2016 však situácia presiahla všetku mieru trpezlivosti a pochopenia že sa tam vykonávajú stavebné práce. Dnes totižto pri vykládke stavebného materiálu prichádzalo priamo k ohrozovaniu zdravia detí (i ostatných) pretože vykládka sa vykonávala tak nebezpečným spôsobom, že sa to ani popísať nedá - to je treba vidieť! Deti jednoducho nemali kadiaľ vychádzať zo školského areálu bez toho, aby sa doslova nemotali pod kolesá stavebných mechanizmov. Obrovská nezodpovednosť nielen zo strany pracovníkov ktorý zabezpečovali vykládku staveného materiálu ale hlavne ich nadriadených!

Práce, podľa toho, čo mi povedali pracovníci na tej stavbe, zabezpečuje firma Sedlaček. Pýtam sa pána Sedlačka či si je vedomý toho, že firma vykonávajúca stavebné práce MUSÍ zabezpečiť stavebný priestor tak, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia alebo života a to nie len jeho zamestnancov? Alebo sa musí stať nejaká tragédia aby sa p. Sedlaček a aj kompetentný stavebný úrad na meste zobudili?

Dušan Kyselý

- - -

Na miesto sme sa najskôr išli pozrieť s fotoaparátom. Množstvo stavebných mechanizmov, jednoducho naozaj stavebný ruch, ako na stavbe má byť. Stavebný materiál poskladaný všade  a naozaj autá trčiace do cesty, aj keď v čase našej návštevy bola väčšina objemného materiálu už vyložená.

Urobili sme nevyhnutnú fotodokumentáciu a následne sme sa dali do debaty s pracovníkom už na pohľad vyzerajúcim ako ten, kto sa k veci vyjadriť bude vedieť. Pán (zamestnanec firmy SEDLAČEK) úplne na rovinu a bez okolkov potvrdil, že hlavne dnes sa pri vykládke materiálu a pohybe mechanizmov vyskytli aj krízové situácie, no v maximálnej miere sa snažili dávať pozor, aby k ohrozeniu detí nedošlo. Pán bol slušný a korektný - vidieť, že ho táto situácia mrzí. 

Kontaktovali sme majiteľa firmy SEDLAČEK  pána Ľubomíra Sedlačka vo viere, že sa k veci vyjadrí. Už v telefóne zaujal stanovisko, ktoré následne potvrdil aj osobne: "O probléme na stavbe vykonávanej v tesnej blízkosti dvoch základných škôl viem a ako majiteľa firmy, ma tento stav naozaj mrzí. Verejne sa týmto ospravedlňujem rodičom aj deťom za výrazne znížený komfort v ich pohybe po verejnom priestranstve, no priestor v ktorom je stavba vykonávaná neumožňuje prísun materiálu na stavbu bez určitých obmedzení. Je pravdou, že deti chodili okolo mechanizmov, no zabrániť tomuto by bolo možné len kompletným ohradením  staveniska vrátane cesty, po ktorej rodičia vozia deti do a zo školy a tiež chodníkov deťmi využívaných na presun. Práce na stavbe musíme stihnúť skôr, ako začne intenzívne mrznúť či snežiť. Termín na dokončenie stavby parkoviska je koniec roka a moja firma je subdodávateľom pre firmu Roberta Šipku. Žial, musím dať sťažujúcim sa rodičom plne za pravdu a vzniknutá situácia je aj pre nás ponaučením do budúcnosti a určite podnetom na iné zorganizovanie transportu materiálu. Do úvahy pripadá víkend, s čím ale musí byť počítané od začiatku a tomu musí byť prispôsobený aj harmonogram výstavby. Preto ešte raz prosíme rodičov a deti o pochopenie, za čo ďakujem. Na zajtrajší deň som vydal pokyny, že manipuláciu s materiálom majú zamestnanci vykonávať až vtedy, keď sú deti už v škole, aby sa minimalizovalo ich obmedzovanie pri príchode do školy a odchode z nej."

Telefonicky sme kontaktovali aj Roberta Šipku, zodpovedného za kompletnú stavbu. Z jeho vyjadrenia vyberáme: "O probléme som informovaný, ako aj o sťažnostiach rodičov a o tom, že ste na mieste fotografovali. Mrzí ma tento stav, no vzhľadom na situovanie stavby je iná manipulácia s takýmto množstvom materiálu a takto veľkými mechanizmami nemožná.  Stavbu realizujeme už niekoľko mesiacov a sme pred jej dokončením. Verím, že k tomu dôjde bez ďalších incidentov a že bude vyhotovená na kvalitatívnej úrovni, za ktorú sa nebudeme my realizátori musieť hanbiť."

Obaja oslovení majitelia firiem sa rodičom a deťom ospravedlňujú a ďakujú za trpezlivosť.

- - -

Názory nahnevaných rodičov a obsah e-mailu je teda potvrdený, čo uznali aj majitelia firiem. Šťastím je, že zatiaľ nedošlo k žiadnemu úrazu dieťaťa, ani rodiča, ktorý dieťa do školy vedie. Snáď tento stav vydrží do ukončenia prác.

V budúcnosti možno stojí za zváženie zo strany zriaďovateľa školy alebo vedenia školy predvídať a zabezpečiť na niekoľko dní inú obslužnosť školy a prístupovú cestu, napríklad otvorením zadnej brány, či dočasným riešením aj vytvorením iného vchodu do školy. Bezpečnosť našich detí totiž musí byť prioritou a rozumná prevencia ich dokáže nielen uchrániť, ale aj vyhnúť sa konfliktom.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
styri farby | 27-12-2016 20:31:44
cim viac farieb, tym sa lepsie chyby na fasade prekryju.ale aspon upustil od gycovych vln ktore su aplikovane na ul.jesenskeho.
no budova vyzera urcite lepsie ako bola pred rekonstrukciou.
s.i.n. | 27-12-2016 15:56:27
Realita | 27-12-2016 14:47:30 Ja som si svojou prácou vždy dokázal zaobstarať dosť prostriedkov, aby som si mohol dopriať jesť len sladké hrozno. A hoci nie som vyštudovaný architekt, na rozdiel od teba, netrpím syndrómom poplatnosti a absenciou estetického cítenia. Nakoniec ohlasy diskutujúcich len dokazujú, ako sa v týchto veciach vyznáš.
Realita | 27-12-2016 14:47:30
Architekti farby fasád navrhujú a robotníci ich nanášajú. A tí, čo tomu figu rozumejú, hovoria o farebnej blamáži. Hrozno je kyslé, povedala líška, keď ho nemohla dočiahnuť.
s.i.n. | 27-12-2016 14:24:34
Od čias, ako sa začalo so zateplovaním veľkých bytových domov, ich fasády a farebné riešenia dokazujú, že v tomto meste niet mestského architekta. Lebo ak by bol, tak takúto farebnú blamáž, akú až na malé výnimky v Seredi vidno, si nedovolí schváliť nikto, kto sa hrdí titulom architekt.
obyvatel | 27-12-2016 13:40:58
Aha takze obhajovat sutaz ano ale uz dalsie info aka bola cena tak to uz nie. Nevkladajte sem nieco co som nenapisal. To znamena ze ja som nepisal ze za malo penazi sa da zrealizovat dokoncenie celej stavby ale ze za malo penazi sa dal urobit na fasade prvok ktory by dal tej stavbe cajch a dominantu v danej lokalite. A v konecnom dosledku aj tak toto cele zaplati mesto cize obyvatelia.
No čo už? | 27-12-2016 12:06:31
Váš názor je tu a fasáda bytovky tam. To že 20 rokov chátrajúci skelet pred demoláciou zachránilo mesto je fakt. Ak tvrdíte, že dokončiť sa to dalo za malo peňazí, potvrdzujete, že nemáte ani len predstavu o finančných nárokoch na takúto stavbu. Ak chcete podrobnosti, pýtajte sa kompetentných.
obyvatel | 27-12-2016 11:27:11
Napiste prosim vysutazenu cenu tej stavby aj s velkostou pozemku aby obyvatelia mali relevantne informacie. V tomto mate pravdu\"Ak niečo otrasné bolo tak to bola 20 rokov chátrajúca hrubá stavba.\" ale to uz nebude nikoho zaujimat ze to bola len hruba stavba ale kto to dokoncil cize postavil. A dokoncit sa to dalo za malo penazi ale originalnejsie ako to co je teraz. Drobny fasadny prvok by dal tej stavbe uplne iny cajch a dominantu v tejto lokalite ako ten zeleny fasadny had na ktoreho zostalo asi z niektorej bytovky co pan Sipka samozrejme vysutazil :)) Zverejnite prosim aj meno toho architekta co taketo dokoncenie navrhol. Skor to vidim ako na hanbu nez na chvalu jak pre stavitela tak aj pre architekta tohoto diela. Berte to ako moj nazor.
pokračujem | 27-12-2016 10:43:16
parkoviská. Ak ste odborník na fasádne farby prihláste sa k spolupráci s projektantami a pomôžte sebe aj mestu.





























































































obyvtelovi | 27-12-2016 10:40:11
Sipka nezískal budovu skoro zadarmo. Nepostavil nič otrasné. Ak niečo otrasné bolo tak to bola 20 rokov chátrajúca hrubá stavba. Vašim komentárom znevažujete to, že zásluhou staviteľa, ktorý možnosť stavať vyhral vo verejnej súťaži, a mesta, ktoré získa 24 bytových jednotiekjednotiek a a ďalšie
obyvatel | 27-12-2016 10:14:58
Nechcel som nikoho urazat ci nieco podobne len som napisal svoj nazor. Ci uz aj to by sa malo v tomto meste zakazat?
obyvatelovi | 27-12-2016 09:49:17
Sloboda prejavu neznamená to, že môžem viesť akékoľvek urážlivé a nenávistné reči a popri tom očakávať, že na to nebude môcť nikto reagovať.
obyvatel | 27-12-2016 09:27:51
Na jednej strane konecne sa s tou budovou nieco spravilo ale na druhej uz ked ju Sipka ziskal skoro zadarmo mohol tomu dat trosku lepsi dizajn. Ved tam budu byty obchodiky tak nech to ma trosku lepsi vzhlad. Namiesto toho zeleneho fasadneho hada sa mohol spravit vysunuty terasovy had co by sluzilo ako balkon a z casti strieska. Tej stavbe by to dalo za malo penazi uplne iny dizajn a nebolo by sa zaco hanbiť. Takto je to naozaj aj ked dokoncene ale otrasne dielo s napisom \"to postavil Sipka\" Tolko moj nazor.
anonym | 27-12-2016 05:04:18
ved to neni skola ale byty
anonym | 26-12-2016 21:53:29
Po dlhých rokoch je budova urobená a ak niekto nevidí úpravu budovy a okolitého územia je to jeho problém.
Obyčajný človek to vidí a nepotrebuje o tom do nekonečna diskutovať.

Škola | 24-12-2016 09:25:23
Všetci tu riešite farbu co je úplne smiešne. Je to škola co ma byt farebná a veselá aby sa deti necítili ako vo väzení. Vidiet názor ľudí dať tam jednu dve farby aby to bola ako obyčajná budov. Och bože .... ocivndne názoru starších ľuďoch co by chceli mat školu jednej farby ako väznica.
seredan | 17-12-2016 12:15:31
shelley ty si chlap, zena, alebo oboje v jednom? Neda sa v tebe vyznat. Ide od teba jeden skvost mudrosti za druhym,len nikdy nic k veci. Ale aj taky ludia ako ty musia byt, su sice zbytocny ale aspon su stastny ze su :).
shelley | 16-12-2016 16:33:20
Diskutovať s hlupákom je zbytočná strata času, lebo diskusiou klesneš na jeho úroveň ..pre mňa kto napíše slovo GÝČ s mäkkým I -tak s takým mudrákom nemá význam strácať drahocenný čas.
onanym | 16-12-2016 16:16:04
drahy vševed seredan...Co je pre niekoho otras, niekomu zase neprekaza. Rozhodne mi to pride sympatickejsie, ako ten hnusny fialovy veziak napr. v Galante. Ten sa v danej oblasti fakt nehodi. Toto mi az tak neprekaza. Nevravim, ze som z toho napichany, ale...furt je to lepsie, ako predtym. Ale kludne si so mnou nesuhlas, je mi to v podstate u zadku..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-12-2016 15:12:08
Mozno raz, neviem kedy, no raz snad... sa podari ludi natolko usmertnit (vychovat, vzdelat), ze budu schopni rozlisovat kto je za co zodpovedny, kto, co a ako ma moznost ovplyvnit a kto a co teda zle urobil.

Vizaz budovy, fasady a pod. zpravidla NEOVPLYVNUJE samotny stavbar ci monter, ale INVESTOR (v tomto pripade mesto na cele s jeho vedenim) a architekt (aj ten je dodavatelom investora). Aj ked vieme, ze budova bola predana, ale vieme aj to, kde v konecnom dosledku skonci. Zaroven sa k veci vyznamne ma moznost vyjadrit aj hlavny architekt mesta, alebo prislusny odbor. Doma to ovplyvnuje rodina, muz (mozno niekde vylucne zena). ;-)

Preco to pisem? Lebo chcem, aby aj samotna diskusia mala zmysel. Aby kazdy clanok mal zmysel a aby sa tu nedialo iba vymienanie nazorov na urovni 4 cenovej pred zaverecnou...
seredan | 16-12-2016 14:32:40
onanym 16-12-2016 08:46:46 chod si v pokoji onanymovat. Toto neni kritika ze sa to opravlo, ale ako to vyzera. Lebo vyzera to otrasne. Ked sa uz nieco robi tak nech to aj vyzera trochu k svetu a nie ako jeden velky GÍČ. Niekto na tej prerabke slusne zarobi, tak to mohlo aspon nejak vyzerat.
onanym | 16-12-2016 08:46:46
....slovac ma tendenciu neustale kritizovat aj nieco, co sa kritizovat neda. Farba mi je ukradnuta, hlavne ze to bude plnit ucel...
pozorovatel | 15-12-2016 15:17:30
A farby Desigual Vam nič nehovoria to je dnes v mode!!!
gulak | 15-12-2016 15:12:06
Ta farba bola asi najlacnejsia,preto je tam dali..a akí murári to robili..no tí,ktorí tam ešte vydržali..mali ste možnost pozerat na práce pri zateplovaní panelákov,ako často sa tam menili robotníci..ktovie,čo je za tým..
občan | 15-12-2016 14:34:47
Keď tam bola nedokončená stavba 15 rokov hnusná zatečena navstevovaná bezdomovcami to sme boli spokojni čo? Kto vyhovie luďom čo skritizujú všetko a preto aby niečo urobili preto aby bolo mesto krajšie neurobia takéto indivídua zhola nič. Je to dobré a pekné iba si takých hlúpych píšucich večných nespokojencov netreba všímať.
Načo sú na tomto svete.
pre Kysely | 15-12-2016 10:56:54
Bezpečnosť mal v prvom rade zabezpečiť p. Šipka a p. Sedlaček. Vy si myslíte, že zadná brána by bola bezpečná na presun žiakov, priamo vychádzať na hlavnú cestu, ktorá je dosť frekventovaná? To by si kto zobral na zodpovednosť? Veď p. riaditeľky túto budovu nerealizujú, ale vedenie mesta, ktoré rozmýšľalo nie hlavou,ale niečim iným. Kto to kedy videl, ale to sa môže stať len v Seredi, aby v areály školy boli nájomné byty.
grafit | 15-12-2016 09:29:18
Len pockajte deticky vam to pekne vygrafituju a az potom to bude ono
s.i.n. | 15-12-2016 08:57:54
vlastenec | 14-12-2016 23:07:39 : ten \"minikostol\" nepatrí mestu, ale Evanjelickej cirkvi a.v. Mesto Sereď im len odpredalo náhradný pozemok, ktorý im svojho času komunisti zhabali. Otázka: ty si, pokiaľ tam bol kus asfaltovej plochy chodil krížom cez to \"ihrisko\"?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-12-2016 00:33:29
Myslim si, ze vizaz fasady navrhol architekt a stavebna tam vela nenameni...
vlastenec | 14-12-2016 23:07:39
a to ste tu fasadu este nevideli z blizka ked na nu zasvieti slnko,to nemohol robit murar ani nahodou.

ten mini kostol by bola dobra tema,ak by mal p.majko chut spravit nejaku reportaz.pekna vizitka mesta,mikro kostol nedokonceny,cast ihriska zabrata,cele sa to musi obchadzat,ukoncenie v nedohladne.co ovecky prestali platit?
názor | 14-12-2016 22:41:10
Že sme sa upriamili na farebné stavby, teraz je to móda. Čo bude o pár rokov, na to sa nemyslí. Keď sa už robia farebné fasády, mal sa tu použiť aj zdravý rozum a vkus. Vyzerá to ako v cirkuse. No a na spomínanú budovu použili asi všetky farby čo im zostali z ostatných budov, kede robili fasády. Je to jedna katastrófa.
sefl | 14-12-2016 21:13:38
dobre píšeš, všechno je to kšeft - i politika je v jadru zase jen o penězích a v celým světě - fuj tajfl
geco | 14-12-2016 20:50:33
prosim vas a ten evanjelický kostol kedy dokončia? Ľudia musia chodiť po ceste...
kšeft | 14-12-2016 20:48:42
Vsetko je to o peniazoch. Lacno spravit a co najdrahsie predat. A v tomto pripade to bol dokonca unikatny kseft lebo sa to totalne lacno kupilo od mesta a draho preda samozrejme naspet mestu. Cize tomu sa hovori, super garantovany kseft. A farba, to je len kozmeticke zatisie super kseftu. Treba si overit skutocnosti. A teraz kontrolna otazka.
Kto to vsetko zaplati????????
sefl | 14-12-2016 20:39:43
existujú bezpečnostné predpisy ; osoby které na stavbe nepracují se nesmia zdržovat na stavbe a v okruhu pracovného stroje vúbec ne - navrhuji oplotit - stavba se tím prodraží ale to nevadí veď bude zase co psát a mudrlanti co kritizovat; držím palce stavbárom
seredan | 14-12-2016 19:46:51
baska aj farby sa daju skombinovat pekne a nemusi to vypadat ako v cirkuse. Toto mi fakt pride ako keby Sipka pomynal farby, co mu zostali zo zateplovania barakov. Lebo uznaj sama vypada to otrasne. Vsetky farby do kopy bez dakeho vzoru a napadu. Proste je to Sipkov NETVOR :D.
Baska | 14-12-2016 19:37:10
Boze ludia.. aspon je ta Sered veselsia, farebnejsia...urcite lepsie akoby mali byt vsetky budovy biele/sive...nestazujte sa stale na vsetko...
Dušan Kyselý | 14-12-2016 19:21:49
Fotka č. 14 hovorí za všetko: toto je miesto kade majú decká vchádzať do areálu školy a naukladaný stavebný materiál na pravej strane tam nespadol z neba. Kto rozmýšľa hneď pochopí.
asi tak | 14-12-2016 19:08:57
nie je to sťažovanie. Nerobí sa to na 2 roky, aby tam kreslili hadíka na fasádu. Potom vyzerá mesto jak cirkus, každý drbne na fasúdu niečo \"originálne\", aby bol ten ich činžiak extra.
Seredan 2 | 14-12-2016 18:55:17
Ľudia sa budú stále sťažovať, najprv z toho dôvodu že stará budova chátra a chodia tam spávať bezdomovci a feťáci si tam chodia veď vieme na čo a zrazu konečne niekto niečo chce spraviť z budovou a opäť to niekomu vadí ľudia preberte sa a nesťažujte sa stále mali ste sa sťažovať na školu že sú neni ochotní otvoriť presne jak povedal p.Majko otvoriť zadnú bránu to by bolo určite najideálnejšie riešenie zo všetkých strán ...
asi tak | 14-12-2016 18:39:02
Tá farba je katastrofálna. Neviem, čo to je za modu skombinovať všetky možné farby a dať na fasadu. To isté sa deje na sídliskách. Staré dobré biele paneláky.
seredan | 14-12-2016 17:48:58
Na jednej strane ma tesi ze bodova, ktora chatrala sa dala dokopy, ale na druhej strane CO JE TO PREBOHA ZA FARBY na fasade? Sak ta budova vyzera ako daky farebny NETVOR. Co tam dali vsetky farby co im zostali zo zateplovania cinziakov? Sak je to otrasne ako to vyzera.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign