Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Príjazd policajnej hliadky po kontaktovaní tiesňovej linky v meste trval asi 25 minút. Počas tejto doby bolo ohrozených viac ľudí.

Miloš MajkoDátum21. 03. 2017 23:21:04TémaPolícia
200

Trnava  |    Za posledné týždne bolo publikovaných niekoľko výrazných pochybení jednotlivcov - policajtov v PZ SR. Surové dokopanie  osoby ležiacej na zemi ktorá už nekládla aktívny odpor zasahujúcimi policajtami je asi vyvrcholením svojvôle niektoých agresívnych jedincov v PZ. Nie však každý prípad je kontrolou vyhodnotený ako pochybenie, alebo aspoň nedostatočné zvládnutie povinností  PZ voči občanom v tiesni.

Koncom uplynulého roka sme sa s rodinou pri návrate z Trnavy do Serede stali svedkami udalosti, ktorá ma donútila kontaktovať  vedenie  KR PZ v snahe oboznámiť vrcholových funkcionárov polície s konaním, resp podľa môjho názoru NEkonaním,  alebo aspoň neadekvátnym vyriešením telefonického oznamu občana v tiesni na linku  158.

Občanom dávam na zváženie kompletnú komunikáciu v predmetnej veci:

From:seredonline.sk@gmail.com [mailto:seredonline.sk@gmail.com reporter24
Sent: Friday, November 25, 2016 11:03 AM
To: Martina Kredatusová
Cc: seredonline@seredonline.sk; majko
Subject: ziadost o zaujatie stanoviska vedenia KRPZ v Trnave

Dobry den pani Kredatusova,

vcera, teda vo stvrtok 24.11.2016, kratko pred 18.30 hod. som sa spolu s rodinou vracal z vyhotovovania reportaze v Trnave.

Na jazdu sme pouzili obchvat mesta, od Trstina a na R1 sme sa pripajali pri predajni Mercedes-Benz. Pri vyjazde na rychlostnu komunikaciu R1, som zaregistroval osobu, iducu v pomalom jazdnom pruhu, v tmavom obleceni a bez akychkolvek reflexnych bezpecnostnych prvkov. Nakolko som bol v pripajacom pruhu R1, ktory zaroven pri jazde z Trnavy sluzi aj ako pruh odbocovaci na rovnaky obchvat z ktoreho som ja prichadzal, osobu iducu po ceste som minal v pravo, no zaroven z lavej strany okolo nej prechadzali v dvoch pruhoch osobne auta a kamiony rychlostou zodpovedajucou komunikacii po ktorej isli. Auta odbocujuce vpravo, museli pomaly iducu osobu obchadzat. Na ceste vznikali mimoriadne nebezpecne kolizne situacie. Okamzite som na pravej casti vozovky v odbocovacom pruhu odstavil svoje vozidlo a v reflexnej veste s rucnou baterkou v ruke som tuto osobu stiahol k zvodidlam a zabezpecil som aby nepokracovala v ceste po R1 smerom na Sered. Presne o 18.32 hod. som volal na tiesnovu linku Policajneho zboru 158, kde som sluzbukonajucemu operacnemu dostojnikovi tento stav nahlasil a poziadal som ho o bezodkladne vyslanie policajnej hliadky na uvedene miesto. Operacny dostojnik mi do telefonu s podakovanim oznamil, ze hliadka je vyrozumena nakolko pohyb tejto osoby po uvedenej ceste nahlaseny uz maju.

Pani Kredatusova, pri zvodidlach som v mimoriadne hustej premavke s predmetnou osobou stal 15 minut a ziadna hliadka na miesto nedorazila. Preto som volal na tiesnovu linku 158 druhy krat o 18.45 hod., kedy som sa operacneho spytal, ci mam poziadat o pomoc rakusku policiu, pretoze ak to takto potrva dalej tak z Viedne hliadka policie stihne dorazit skor ako z Trnavy. Zaroven som operacnemu vysvetlil situaciu na ceste a aj to, ze de facto v odbocovacom pruhu mam odstavene auto, v ktorom sedi manzelka s mojim synom a vystupit moze jedine tak priamo na cestu. Sluzbukonajucemu operacnemu som jasne a zrozumitelne zopakoval, ze v tomto case v danom useku ide vsetkym ludom pritomnym na mieste vyslovene o zivot. Opatovne a dorazne som ho poziadal, aby bezodkladne konal s tym ze pokial nahodou 20 minut nie je volna ziadna hliadka v krajskom meste Trnava, ma moznost zabezpecit Mestsku policiu. Operacny povedal, ze hliadku vyslal a ze ju pourguje. Na mieste som s dotycnym panom cakal do prichodu policie - hliadka prisla o 18.51 hod. Dovolujem si zdoraznit, ze ak pravda, ze uz pred mojim prvym telefonatom bol pripad na policiu nahlaseny a hliadka bola na miesto vyslana, tak prichod napr. z ORPZ alebo OOPZ im trval zhruba 25-30 min. Myslim si, ze sa zhodneme na tom, ze za tento cas bezny vodic pri dodrziavani vsetkych dopravnych predpisov prejde vzdialenost z Trnavy do Bratislavy.

Pocas zhruba 20 min. cakania na policiu som sa s dotycnym panom snazil komunikovat. Islo o starsieho pana, ktory tvrdil ze ide domov a ze sa nachadza v dedine Dobra Voda. Nechcel verit ze je na rychlostnej komunikacii, bol dezorientovany a sustavne opakoval, ze domov to ma uz len kusok. Pana som sa spytal ci pil alkohol, na co mi odpovedal ze nie, ani pivo. Podotykam, ze na prvy pohlad nevyzeral byt pod vplyvom alkoholu a alkohol z neho nebolo ani citit. Policajti, ktori prisli na miesto ma ubezpecili, ze sa o pana postaraju.

Pani Kredatusova, ziadam Vas o informaciu, ci sa vedenie KRPZ stotoznuje s tym, ze v pripade nahlasenia ohrozenia zdravia a zivota ludi na rychlostnej komunikacii este v podstate v meste Trnava, privolanej hliadke na presne lokalizovane miesto trva prichod takmer pol hodinu.

Pre overenie tohto e-mailu mate moznost vypocut si zaznam z tiesnovej linky 158.

Dakujem za stanovisko KRPZ.

S uctou

Milos Majko

Odpoveď  som u vedenia  KR PZ v Trnave urgoval najskôr telefonicky a následne e-mailom. Nakoniec mi vedenie  KR PZ onámilo nasledovné:

From: Martina Kredatusová [mailto:Martina.Kredatusova@minv.sk]
Sent: Monday, December 19, 2016 12:48 PM
To: Milos Majko
Subject: RE: ziadost o zaujatie stanoviska vedenia KRPZ v Trnave

Dobrý deň, pán Majko,

nadriadení vykonali kontrolu postupu policajtov. Z nej vyplynulo, že prvotné oznámenie o chodcovi nahlásila na políciu žena, ktorá uviedla, že sa nachádza na Mikovíniho ulici. Na túto ulicu bola hliadka aj vyslaná. Po negatívnom preverení na Mikovíniho ulici bola hliadka až následne vyslaná na Nitriansku. Čas, za ktorý sa hliadka k chodcovi dostavila, zodpovedá okolnostiam, teda tomu, že najprv preverovali oznámenie na Mikovíniho ulici, prekontrolovali aj susednú Priemyselnú a následne Nitriansku. Nadriadení nezistili v postupe policajtov žiadne nedostatky.

S pozdravom
Martina Kredatusová
vedúca oddelenia komunikácie a prevencie
KR PZ v Trnave

 

Či je občan  po nahlásení ohrozenia života  na frekventovanej ceste s príjazdom hliadky v meste Trnava za takmer pol hodinu spokojný,  nechám na jeho uvážení. Vyjadriť sa kultivovaným spôsobom môžete priamo v diskusii pod týmto článkom.

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 24-03-2017 18:14:41
lexa,nechápeš,alebo nechceš pochopiť a o to je to s tebou horšie.Tu sa kope do policajtov a nerieši sa dezorientovaný starý pán a nezištná pomoc p.Majka ako jemu tak aj neoceniteľnými radami operačnému dôstojníkovi.Turecký prezident si pred voľbami natočil malé video ako zachránil mladého človeka pred spáchaním samovraždy,ked išiel náhodou okolo .....Pán Majko išiel náhodou okolo ako stovky iných a snažil sa pomôcť ako nikto pred ním.Pekné od neho,síce nie na metál ale pekné.Momentálne sú v kurze Trnavskí policajti a tu je podstata toho celého.Na to netreba nijako reagovať.Možno boli pri objasňovaní krádeže,havárie,domáceho násilia,hšadali strateného kocúra ale neboli na mieste ked ich volal p.Majko.112 alebo 159 to sú tie čísla ktoré treba volať pri takejto situácii.Inak ak tade chodíš a ja veľmi často,tak by si mal vediet,že chodci a cyklisti sú tam bežný jav.Vodiči čo tade jazdia pravidelne to už ani nevnímajú.Matovič ma už nevytáča,lebo ako som predpokladal sám seba zakopáva .
lexa | 24-03-2017 15:50:43
Fúha, zase sa nám tu v diskusii zbehla celá seredská intelektuálska mafia, čo príspevok, to perla hodná zápisu do histórie.. Už tu chýba len Peter a seredan, aby zapojili Matoviča v tričku a s horalkou v ruke, prípadne celú opozíciu ako hlavných vinníkov... Samozrejme, pán Majko si zaslúži minimálne ukrižovať, že si dovolil pomôcť dezorientovanému dedovi, ktorý sa pešo vybral na rýchlostku, veď každý normálny a poctivý Slovák by v takej situácii poriadne dupol na plyn a na starého pána minimálne 5-krát zatrúbil, prípadne poriadne zanadával..
Trigger | 24-03-2017 08:22:53
seREdan WAU rozplakal som sa...keby múdrosť kvitne tak ty si jedna obrovská ruža 😙
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-03-2017 23:18:38
anonym | 23-03-2017 20:20:47 | - ja uznam, co z komunikacie a kedy zverejnim.

Policajti v hliadke boli slusni, konali profesionalne a osobne som si isty, ze v nich chyba nebola.
anonym | 23-03-2017 20:20:47
Tak sem dajte celu komunikaciu a nie vytiahnute 2 emaily...
Preco ste nič na mieste tým policajtom nepovedal?
seREdan | 23-03-2017 20:07:09
Nie som nejaký veľký fanda M.M. ale to, čo tu predvádzajú niektorí diskutujúci : Jozef | 22-03-2017 17:36:16, Majo | 22-03-2017 11:47:02, Majo | 23-03-2017 07:19:44, Jozef | 22-03-2017 17:36:16, Trigger | 22-03-2017 19:48:08, je obyčajný duševný vandalizmus.
V náučných slovníkoch sa možno dočítať že „Vandalizmus alebo vandalstvo je svojvoľné poškodzovanie a ničenie verejného alebo súkromného majetku a podobných statkov, väčšinou kvôli vlastnému potešeniu alebo sebarealizácii. Pre takýto čin väčšinou chýba nejaký jasný motív“
Samozrejme , že encyklopédia výraz „duševný vandalizmus“ nepozná, ale ak majetok materiálnej povahy nahradíme duševnými hodnotami súkromnej osoby, vyjdú nám z toho takí Majovia, Jozefovia, Triggeri a iní duševní mrzáci, ktorí si jednoducho potrebujú kopnúť. Ani netušia, ako si sami sebe ubližujú.
anonym | 23-03-2017 19:17:15
Páči sa mi ako ste Majka dostali tam,kde vás môže ignorovať a smiať sa na vašich sprostých pokusoch o urážanie.Sledujem jeho vyjadrenia veľa rokov a vidím,že sa drží faktov a najskôr rozmýšľa a až potom píše.Sledujem aj kauzu toho mestského vykurovania a videá pána poslanca Kurbela.Obaja pre nás robia v podstate zázraky a teším sa už ako za pár mesiacov budete v hanbe od ich dvoch odvracať zraky,aby ste sa nemuseli prepadnúť od hanby.Jedine oni dvaja vedeli kde je pravda už vtedy,keď sme my boli slepí ako malé mačiatka.Primátor sa môže hanbiť a dúfam že sa od neho odvrátia všetci poslanci,ktorí nie sú na ňom závislí.Dúfam že tam takí ešte sú.A Majko s Kurbelom sa zapísali do kroniky mesta zlatým písmom už teraz.K článku len toľko pán Majko nezabíjajte čas so somármi.Samozrejme že bolo pred siedmou večer a policajti sa menia,tak sa na to jednoducho vykašľali.Chcel by som vidieť operačného ako sa tváril keď ste mu povedali o tom Rakúsku.Asi ho napadlo že narazil.A krytie takýchto špinavcov je teraz v móde.Nevieme s kým sa operačný pozná alebo komu je rodina.
anonym | 23-03-2017 15:42:11
Kedy ide do takýmto týpkom akože novinárskym o nejaké zmysluplné články? Nesrandujte. Narodia sa s takým pohľadom na svet a nevedia že sú aj iné veci v živote ľudí ako ich prepytujem múdrosti a potreba reagovať na všetko . ;-)Leonardo da Vinci by sa mal čo učiť.
Majo | 23-03-2017 15:16:33
Jozef, určite sa to nevzťahuje na tento prípad. A hlavne určite nie na ten z novembra, ktorý bol podstatný a na ktorý som poukázal.
pre Otázka | 23-03-2017 15:06:34
Za prvé,diskusia by sa zúžila na troch či štyroch diskutérov,čo by v podstate nebola diskusia ale len pochvaľovanie sa jeden druhého ako dobre to všetko urobil a za druhé a to hlavné pánovi Majkovi ide o iniciály iba kvôli verejnému zosmiešňovaniu diskutujúcich,ako sám píše.V takomto prípade je nutné volať Mestskú políciu,poprípade 112 a tí rozhodnú čo dalej a nepotrebujú múdre rady nejakého novinára.Teraz je v kurze trnavská polícia/naháňačka a bitka posádky vozidla/a tak treba kopať do policajtov pokiaľ je to v kurze.Už sa raz verejne p.Majko pochválil videom ako vie využiť situáciu aj s pánom Kuklom ako sa odbavujú na starostke Brunoviec.Ubohé.
Jozef | 23-03-2017 13:21:27
takue skusim,
a co tak snaha zabranit napr. ujme na zdravi, alebo skode?
aj napriek dopr. priestupku?
Otazka | 23-03-2017 13:00:19
A ca vam brani pan Majko aby ste ako autor tohto clanku diskutovali s plne identifikovanymi diskutermi?
Majo | 23-03-2017 12:56:01
Co ma spolocne krajna nudzu s dopravnym priestupkom??? :D :D :D

Netreba so mylit trestny zakon s priestupkovym, a cestnou vyhlaskou.
Jozef | 23-03-2017 12:45:37
kym sa zosmiesnis este viac, pozri si TZ §24.
Majo | 23-03-2017 12:38:09
A ja tvrdim, ze toto nebol pripad pre policiu, ale pre zachranku.

Ano, policia ma pomahat a chranit, ale ked to treba.
Co ak policajti mali predtym iny zasah, kde ich bolo naozaj treba, alebo taky, kde islo naozaj o zivot, a preto meskali?
Z fotiek vidim akurat to, ze tam nebola nejaka extra velka premavka.

Ze ste mu pomohol pan Majko? To je pekne od Vas, ale ze idete \"osierat\" vsetkych naokolo? Nuz ...to je Vas zvyk.

Aby sa nezabudlo...ani ja som to tu nechcel pisat...Ale po neustalom vyvolavani konfliktov zo strany pana Majka mi neda NEkonat.

Ide o to ze sa pradepodobne pan Majko (vodic vozidla na fotkych pana Majku, tusim Renault Espace) dopusta dopravnych priestupkov pocas reportaze, co je podla neho asi v poriadku. Staci si pozriet clanky o poskodenom zabradli na zeleznicnom moste tusim z novembra 2016, kedy pravdepodobne pan Majko zastavil vozidlo na tomto moste tak, ze branil v bezpecnej premavke vozidlam tak, ze ho museli obchadzat cez plnu ciaru a zastavil tesne pred krizovatkou smerom k tekomu, cim ju urobil neprehladnou - nebolo cez jeho vozidlo vidiet. Myslim, ze to bolo jeho vozidlo, a ak nie, tak urcite ma pan Majko v archive fotky a rad ich odovzda prislusnym organom na vysetrenie tohto priestupku.

Som zvedavy ako bude KONAT tentokrat pan Majko.

Kedze pan Majko KONA rad, tak by mal sam nahlasit tento priestupok na dopravny inspektorat, alebo im aspon poskytnut svoje fotky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-03-2017 09:15:34
Diskutujuci Majo | 23-03-2017 07:19:44 | - ma jednu jedinu vyhodu - pise anonymne. Keby pisal plne identifikovany a mal by som zaujem zosmiesnit ho, uverejnil by som celu komunikaciu v predmetnej veci a nie len prvy a posledny e-mail.

Pripad sa stal v novembri 2016 a povodne som o nom pisat ani nechdel. Niekolko v poslednej dobe prevalenych kauz v PZ a poznanie stavu, do akeho tuto instituciu jeho vedenie dostalo mi vsak hovori, ze dalsie preslapy a tolerovanie nepravosti a NEkonania je nepripustne.

Opakujem a zdoraznujem - v PZ su aj schopni, cestni a praci oddani policajti, taketo NEkonanie uraza aj ich, dehonestuje ich pracu a snahu pre obcanov robit tak, ako slubovali pri nastupe k zboru.
damy a pani, kritici | 23-03-2017 07:27:56
Co ak by ten dotycny pan bol prave vas otec, brat, ci inak pribuzny, ktory odisiel z domu a vy o tom este neviete. Ak by sa stalo nestastie a dozvedeli by ste sa o tragedii, ako by ste ragovali potom?
Ste neskutocne kriticky, pritom sa postaci zamysliet sa nad sebou, ze co ak by sa to mohlo stat prave vam.
Prajem pekny den, aby ste svojho pribuzneho nemuseli hladat mimo domova, pre neho v cudzom svete alebo nebodaj v marnici.
Majo | 23-03-2017 07:19:44
Ano, pan Majko sa snazi postavit do pozicie zastancu...a pritom clankom islo len o to, vytvorit okolo seba \"auru dobroty\" - ano, ja som ten co pomaha.
Najviac ludi na mieste ohrozil prave pan Majko, ktory svojim vozidlom zastavil v odbocovacom pruhu...
Opakujem, ked bol clovek zjavne dezorientovany, mal volat zachranku.
Ohrozenie zivota nie je, ked niekto ide po ceste, ale ked na niekoho napriklad niekto utoci zbranou, chce ho zbit, a pod. V tychto pripadoch si myslim, ze policajti mozu pouzit aj majaky, a mozu byt aj v hustej premavke v meste niekde do 3 minut, ako to tu spominaju niektori z vas.
Ale to uz su len zasa slovne hracky na ovplyvnenie verejnej mienky zo strany p. Majka.
Adika | 23-03-2017 01:13:28
Pan Majko je vidiet ze vam nie je lahostajne co sa deje okolo nas,vela ludi nic nevidi ,nic nepocuje,tvaria sa akoby sa ich nic netykalo.Prajem vam vela sil vo vasej narocnej praci,ved pracujete pre ludi.Este raz velka vdaka.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-03-2017 23:13:03
Necitim potrebu pri takto vaznej teme zablokovat diskusiu a nic mi nerobia primitivne nazory ludi umyselne \"nechapajucich\", ze sa nejedna o clanok, ale uverejnenie dvoch e-mailov realnej komunikacie vo velmi zavaznej veci, ktora sa niekedy moze stat komukolvek inemu.
Povedane inak, nestoji otazka, kedy sa obdobny problem zopakuje, ale ake budu nasledky a ci sa najde niekto, kto to zverejni.

Podcenovanie pripadu je nebezpecnym precedensom nielen v PZ, ale hlavne v mysliach samotnych ludi presne, ako tolerovanie korupcie na vsetkzch urovniach riadenia spolocnosti a vo vsetkych jej podobach.

Obcania osporstievaju a stracaju zmysel pre realne posudzovanie veci - nie ako este viac moznu NEfungovat, ale v intenzivnom domahani sa ich fungovania.

System sa coraz viac zacykluje, v PZ odmietaju pracovat mnohi inak schopni ludia, lebo citia bezmocnost.

Je potrebne pozriet sa na dosadzovanie odborne neschopnych no loajalnych ludi bez realnych skusenosti priamo z vykonu do funkcii - stari policajti so skusenostami nechapu uz dnes a desia sa blizkej buducnosti.

Stat hnije aj vdaka ludom, ktori nie su ochotni alebo schopni mysliet dopredu. Mozno preto, lebo vo fungujucom systeme by mali moznosti ludia sikovni a nie primitivi, ktori su schopni akurat tak vopchat sa v spravny cas do spravneho konecnika.

Takze vdaka za podporu tym, ktori pochopili, ze jedine ocistenim sa od neschopakov aj v PZ v buducnosti mozno kamion neprejde vasho dedka alebo vnuka, ci dokonca mozno sa priamo vy dockate pomoci este v case, ked vam bude nieco platna...

Ubezpecujem kazdeho, ze ja som sa zariadil vzdy a zariadim sa aj teraz. A keby sa pripad tykal mna osobne, nezostalo by to len pri e-mailovej komunikacii a jej zverejneni. Ja som totiz trpezlivy.
anonym | 22-03-2017 22:04:32
presne tak a zachránil možno aj mnohé ďalšie životy /v autách/, pretože našťastie nedošlo k tragédii. Nechcem si ani len predstaviť ako mohlo stačiť málo a mohlo dôjsť k hromadnej dopravnej nehode. Pán Majko si skôr zaslúži vďaku, ale myslím, že o ňu nestojí od ľudí ktorí sú zaslepení a trpia zášťou. Úplne triezvo uviedol fakty a svoju skúsenosť, žiadny bulvárny článok. Nie je veľa ľudí, ktorí by urobili čo urobil on. Polícia musí riešiť veci rýchlo a konštruktívne a hlavne pre občana. Treba čítať s porozumením...
anonym | 22-03-2017 21:15:49
Ja teda obdivujem pána Majka že nezatrhne diskusiu.Asi zachránil tomu deduškovi život a ľudia ho ponižujú.Toľko nenávisti som ešte nevidela.Pán majko prečo to robíte je vám to treba?Každý človek musí vidieť že v Trnave polícia musí byť na mieste za 3 minúty.Ľudia ste slepi???
Trigger | 22-03-2017 19:48:08
Tak tento článok no comment...trápne až to tam dole štípe...Za každú cenu zaujať na úkor ohovárania druhých...dúfam,že tých Policajtov vyhodia,potom budete mať hádam srdce na mieste p. neomylný MAJKO 😀
Som reportér | 22-03-2017 18:51:53
To snáď nieje ani pravda, článok nemá úroveň ani IV. cenovej skupiny.Novinárska práca dostala opäť facku.Hlavná vec, že lekciu dostali všetci okolo a ešte aj foto sa stihlo. Chápem o čo išlo autorovi tým, že pomohol človeku, ale nechápem o čo išlo autorovi týmto článkom.
Jozef | 22-03-2017 17:36:16
Tento celý článok je výsledkom Vašej odbornej práce ?! Možno by bolo na mieste privolať sebe záchranku, aby Vám podala pomoc, pretože evidetne tam nebol len jeden dezorientovaný človek... A keď už ste sa rozhodli písať dojemný článok, tak sa zamyslite viac nadtým, či ste tomu človeku sám nemohol viac pomocť, ako ho fotiť a volať policajtov...hnus
Peter | 22-03-2017 17:01:17
Ešte počas telefonovania stihol dať aj náučnú lekciu operačnému dôstojníkovi,ako má konať.Máme aj v Seredi CHucka Norrisa a ani o tom netušíme.Apropo kto si dovolil privolať hliadku skôr ako pán Majko?
Schultz | 22-03-2017 16:50:10
P. Majko chcel volat zachranku len si nemohol spomenut na tel. cislo :) Celkom statocne sa zhovadil s tymto clankom :)
Majo | 22-03-2017 11:47:02
Zasa to tu je na urovni noveho casu...vyborne pan Majko...
Este na konci clanku chyba nejaka anket typu:

Paci sa Vam viac policajt, alebo ten pan? Alebo pod.

Apropo...ked pan vykazoval znaky dezorientacie, nebolo na mieste skor volat zachranku ako policiu??? Ci pan sa dopustal protipravneho konania (maximalne priestupku - co ste teda mal oznamit), alebo bolo na nom pachane protipravne konanie???

:D :D :D odpad novinarskej spolocnosti

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign