Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Posledná bodka za rekonštrukciou mosta do campingu

Iveta TóthováDátum12. 06. 2012 13:44:14TémaHistória
24

Most do campingu už prechádza poslednými úpravami. Drevený povrch je vymenený a most je od soboty otvorený pre verejnosť.  Včera poverený pracovník na kovové časti nanášal nový náter. A to je poslednou bodkou plánovanej rekonštrukcie. Most Baiey Bridge bude po tejto rekonštrukcii opäť dlhé roky slúžiť obyvateľom nášho mesta ako aj návštevníkom campingu.

Ešte ako čerešničku na torte najbližšie prinesieme originálne historické zábery na Bailey Bridge most a na drevený most, ktorý pôvodne stál vedľa neho.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Evka Spacova Evka Spacova | 30-06-2012 20:04:09
ja som tiez za,aby sa dal za mostom zakaz vjazdu vsetkym okrem obsluhy a pekne si to odslapali vsetci rovnako-nohy by im neodpadli. Ked vam vadi,ze by ste skodovali na autach,co tak tam dat kameru na MP. Mam totiz casto pocit,ze do kempingu sa vozia mladi akurat ukazovat,idu tam a hned nazad a my nerobime nic ine,len tahame psa k nohe a decka dobreze nie do krikov,lebo kazdia jak besni. Proti motorkam nemam nic,tie chodia kultivovanejsie a prechadzat sa od parkoviska v kombineze je tiez rozdiel ako v kratasoch z auta. Je to proste pohodlnost. A co tak urobit koencne chodnik Raketa-Kemping?nad tym neuvazoval nik?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-06-2012 13:10:59
kde su? | 30-06-2012 12:50:54 | - chybaju v zbierke, ci na webe? ;-)
kde su? | 30-06-2012 12:50:54
kde su tie zabery originalne stare? uz sa na to zabudlo po mesiaci ci co?
anonym | 13-06-2012 18:36:32
Ten camping je súci asi akurát tak na žltačku a nie na prechádzku.
momo | 13-06-2012 14:46:28
A prečo by sa malo chodiť do campingu s malými deťmi pešo, navyše keď matky tých detí zaujíma oveľa viac to, ktorá si ako nafarbila vlasy a neviem čo a malé deti im behajú po ceste zo strany na stranu vlastne bez dozoru lebo ich matky majú dôležitejšie veci na práci ako dávať pozor na svoje deti? Keď idem niekam s malým dieťaťom tak ho držím za ruku a nie aby behalo kade chce.. Druhá vec v Seredi je takisto x podnikov kde sa dá ísť na minerálku aj bez toho aby ste museli ísť po ceste... k mnohým podnikom vedú chodníky (argument voči tomu prečo tam ísť/neísť na motorke). Koniec koncov do campingu sa dá ísť aj po tej vyjazdenej ceste, ktorá je medzi cestou a Váhom, keď máte tak radi prírodu tak by Vám to nemalo vadiť, ako to napríklad nevadí ani mne. Keď sme už pri tej prírode v meste je park so zeleňou, nová cyklotrasa, ktorá je aj pre chodcov a ďalej sú tu kilometre štvorcové okolo rybníkov, okolo Váhu. Nakoľko mám rád prírodu mám pochodenú takmer celú porondu, a to že ide nejaké auto do campingu to mi vôbec nevadí, lebo dieťa si chytím za ruku keď s ním idem po ceste. Druhá vec je keď tadiaľ chodia prasatá na tých autách a letí tade jak keby to bola pretekárska dráha. Myslím, že keby matky resp. rodičia nebrali túto cestu od mostu po camping ako chodník a správali sa tam,ako na ktorejkoľvek inej ceste a vodiči by boli viac predvídaví a ohľaduplní, tak by nebol žiaden problém. Nech si pobehajú deti. Myslím, že kôli tomu nikto nič nemá, ale keď už vydržali taký kus cesty po ten drevený most, tak ešte ten pol kilometer po camping alebo ten kúsok od mostu po futbalové ihrisko v campingu isto vydržia.
ivana | 13-06-2012 14:10:12
kazdy hlada len navody, ako sa da aka zavora obist, nikto nehlada taku zavoru, ktora by sa neobisla :-/ nechapem preco by sa malo chodit do kempingu na motorke? na tej mozu ist na mineralku do x ostatnych podnikov v seredi... tento kusok prirody tu mame naozaj malinky a nevieme si ho pestovat a vyuzivat... preto o par rokov nebudeme mat nic.

ked chcem ist na mineralku na chatu pod rysmi, tiez tam nepojdem na motorke...
shelley | 13-06-2012 13:15:57
Nosnosť mosta je aká? Aký najťažší náklad tade môže prejsť?
jahodka42 | 12-06-2012 23:50:26
Ivanka plne s vami suhlasimm palec horee je to sice krasne a dobre urobene ale teraz budu tie auta lietat este rychlesie lebo je most opraveny
jahodka42 | 12-06-2012 23:37:57
toto bolo dobreeee
anonym | 12-06-2012 22:59:41
Tá návštevnosť bude menšia aj tak,lebo z campingu sa stala len drogová žumpa.
momo | 12-06-2012 20:58:53
už som reagoval na tento nápad s tým záchytným parkoviskom pred mostom v inom článku tiež o moste.. ako je písané nižšie tí čo robia "bordel" pretekajú a ja neviem čom by tam chodili aj nadalej ako napríklad po hrádzi behajú skútre( tie ma až tak nehnevajú to nemá taký krutiaci moment) ale tie 4kolky to má veru sily až až...ale spať k téme.. slušný občania by tam auto nechali ešte by prišli ku škode a prasatá na autách by tam chodili a robili to čo aj teraz... čiže zase len dalšia zbytočná buzerácia slušných občanov... som proti tomuto nápadu radšej tam znížiť rýchlosť ked tak dalša vec čo motorkári? tiež by nechali motorku pred mostom? jediné čo by sa zmenilo bola by menšia návštevnosť campingu... toť môj názor...
anonym | 12-06-2012 18:01:53
Najlepší sú tzv. športovci, ktorí idú hrať futbal do campingu a na aute sa dovezú až k bránke. Nepotrvá dlho a na autách budú naháňať aj loptu, aby sa im nezredukovali pupky.
Marek Čirka | 12-06-2012 16:05:55
Myslim, ze aj keby je tam zakaz, tak pani na BMWckach a Mercedesoch by sa tam prevazali dalej :) A my poskromnejsi, ak by sme tam chceli ist napriklad na mineralku vecer, tak mozem povedat, ze by to bola dost odvaha :) Odparkovat ho tamto pri lese v tme. Myslim ze keby utekam, dam si mineralku a utekam spat, tak v nasej krasnej Seredi uz mi auto stoji na tehlach a repraky fuc detto :) skorej by sa mohla obmedzit rychlost na 20kmh za mostom, ako tam dat uplny zakaz vjazdu.
káder | 12-06-2012 15:57:19
tak blby napad toto:D
fajn nápad | 12-06-2012 15:09:02
To je fajn nápad s obmedzením dopravy, bola by to pekná lokalita a bezpečnejšia na prechádzky a cyklotúry. Skúste ho prezentovať Vášmu poslancovi alebo kompetentným na meste.
ivana | 12-06-2012 14:41:23
pred mostom je priestor, kde by sa v pohode dalo odparkovat. nedalo by sa nieco robit s tym aby sa uz za most chodilo len peskom? teda okrem nejakej dopravnej obsluhy a majitelov zadnych chalup... ta cesta je tam uzka, chodime tam s detmi a ine nerobime, len sa uhybame autam, ktore tam niekedy idu ako o preteky, nedajboze ked idu dve oproti sebe... dakujem pekne za taky vylet do prirody. podaktori ludia uz sa nevedia odlepit od sedadla v aute :-p

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign