Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poslanec OZ Roman Matušica odpovedať na otázky občanov nemá čas

Miloš MajkoDátum21. 02. 2017 22:08:58Témaobec Šintava
200

Pod článkom opisujúcim rokovanie Obecného zastupiteľstva v Šintave publikovaným 08.02.2017 s názvom "Zima v zasadačke, nefunkčné elektrické zásuvky a pred občanmi znovu utekajúci starosta Holička. Aj to sa udialo na rokovaní OZ." je diskutujúcimi pomerne intenzívne rozoberaná Rada školy, ktorej pravdepodobne dlhšiu dobu jediným legálne zvoleným členom bol poslanec OZ Roman Matušica. Rada školy je dôležitým orgánom s pomerne vysokými právomocami vo vzťahu ku škole a pravdepodobne preto táto téma obyvateľov Šintavy tak veľmi zaujíma. Pred rokovaním OZ Rada školy zasadla a podľa v diskusii publikovaných informácií mal práve poslanec OZ Roman Matušica poslancom OZ na riadnom rokovaní Obecného zastupiteľstva doručiť a asi aj prezentovať stanovisko Rady školy.

Uznesenia rady školy | 20-02-2017 20:18:06 |
Prosím vie niekto vysvetliť tieto uznesenia rady školy:
Uznesenie 4: Rada školy schvaľuje Stanovisko Rady školy k delegovaniu za zriaďovateľa členov Rady školy.
Uznesenie 5: Rada školy ukladá doručiť stanovisko všetkým poslancom obecného zastupiteľstva. Z. p. R. Matušica, člen obecného zastupiteľstva.

Nič také sa však na rokovaní Obecného zastupiteľstva neudialo, čo pravdepodobne má svoj dôvod zaujímajúci nielen poslancov, ale ako vidíme v diskusii aj samotných obyvateľov obce.

Dnes sme sa chceli poslanca OZ v Šintave Romana Matušicu spýtať na dôvody prečo nesplnil Uznesenie Rady školy č. 5, ktorým mu táto povinnosť bola uložená. Prirodzene že na poslanca Obecného zastupiteľstva Romana Matušicu máme pripravených aj niekoľko ďalších otázok, ktoré nám do redakcie zaslali obyvatelia obce Šintava. Poslanca Romana Matušicu sme kontaktovali telefonicky a po pomerne aktívnom odďaľovaní možného termínu stretnutia sa nakoniec vyjadril, že o komunikáciu nemá záujem. Vysvetlil to pomerne svojsky a to napr. tým, že čo sa deje momentálne v obci nepovažuje za správne a dobré a že to dokonca zasahuje do rodinných vzťahov niektorých poslancov. Odpoveď na otázku, kto takýto stav spôsobuje konkretizovať nechcel. Po nie dlhom telefonickom rozhovore sme si vymenili niekoľko SMS správ, ktorých obsah uverejňujeme z dôvodu verejného záujmu, nakoľko sa nejednalo o súkromnú komunikáciu ale o komunikáciu média s riadne občanmi zvoleným poslancom Obecného zastupiteľstva.

Na základe viac ako 15 ročných intenzívnych skúseností s konaním niektorých samospráv môžem bez problémov povedať, že drvivá väčšina poslancov a starostov/primátorov prakticky hneď po voľbách zabúda na svoje sľuby a dokonca nerešpektuje zákon 369/1990 Z.z. o Obecnom zriadení, ktorý volenému zástupcovi priamo ukladá povinnosť odpovedať občanom/voličom na otázky spojené s výkonom jeho mandátu. Áno, v prípade Šintavy si viem predstaviť stav, kedy by starosta obce Holička pri upozornení na túto povinnosť reagoval, že zákon nedodrží, lebo za jeho porušenie nie je stanovená žiadna priama sankcia tak, ako tomu bolo už v minulosti.

Ešte nedávno by som asi nepripustil úvahu, že niektorý z poslancov pri reálnom videní stavu v akom sa samospráva v Šintave hlavne z dôvodu "svojského" konania starostu Holičku nachádza, bude váhať s vystúpením pred občanov v médiu, ktoré viac ako rok a pol prináša pravidelné spravodajstvo z Obecných zastupiteľstiev. Dovolím si pripomenúť, že návštevnosť niektorých článkov presahuje počet obyvateľov obce rádovo aj niekoľko násobne.

Vo vzťahu nielen k Šintave máme výhodu v tom, že k obci a k jednotlivým voleným zástupcom nás neviažu žiadne intenzívne osobné vzťahy a môžeme si tak dovoliť byť nad vecou, nezapájať sa do osobných zápasov o moc či pomerne častých rozporov. Práve z rovnakého dôvodu si môžeme dovoliť nezávislosť aj v posudzovaní konania všetkých poslancov bez rozdielu.

Z niekoľko mesačného sledovania správania sa starostu obce musí byť každému situáciu reálne hodnotiacemu čitateľovi jasné, že na konaní starostu Holičku sa dá dnes už iba verejne baviť a viacmenej satirickým spôsobom obyvateľom systematicky ukazovať, čoho je schopný volený zástupca nad ktorého konaním občania stratia kontrolu.

Osobne som rád, že práve SeredOnline je aj v tejto obci médiom, ktoré v plnej miere nahrádza priestor pre diskusiu občanov, ktorý volení zástupcovia pre mňa z nepochopiteľných dôvodov vlastným obyvateľom dať nedokážu. Čítanosť média a diskusie pod článkami sú dôkazom, že obyvatelia obce záujem o informácie šírené cez SOL majú a ignorovaním týchto preukázateľných faktov volení zástupcovia realitu nezmenia.

Vždy a v každom prípade budeme konať transparentne a obyvateľov obce o prístupe poslancov a starostu k médiu a postoji k veciam verejným budeme informovať obdobne ako momentálne v prípade poslanca Romana Matušicu.

Veríme, že si svoju zodpovednosť voči občanom a to bez rozdielu uvedomí a pochopí, že zmeny v obci a jej napredovanie dosiahne jedine komunikáciou s občanmi, ktorí mu dali mandát, dôveru a celý chod obce financujú zo svojich daní.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Maja | 02-03-2017 12:54:18
Majo | 02-03-2017 05:42:19 akceptujem váš názor, cením si, že ste si našli čas na prečítanie článku. A opäť musím reagovať na vaše slová: „Miloš Majko nemá právo dávať ultimáta 48 h na spoločné stretnutie“. Súhlasím s vami, že každý z nás má pracovné povinnosti, rodinu a nie vždy sa dá vyjadriť do 48 h, ale článok na SOL bol zverejnený 21.02. 2017 a pán poslanec R. Matušica si nenašiel do dnešného dňa čas. Miloš Majko umožnil ako novinár, vyjadrenie poslancovi R. Matušicovi a verím tomu, že by si našiel stále čas, aby sa s poslancom stretol. Skôr ma zaujíma, že či i šéfredaktorka časopisu Dnešná škola H. Vicenová (momentálne pôsobí na mieste učiteľky v ZŠ Šintave) umožnila vyjadrenie „dotyčnému pánovi resp. poslancovi OZ“, ktorý bol spomínaný v článku link: http://www.zuch.sk/images/dnesna_skola_2_1.pdf., alebo mali slovo iba páni M. Bodis a M. Holička?
Fašiangy skončili, preto je čas odhodiť masky a ukázať pravú tvár tých, ktorí zastávajú verejné funkcie a ovplyvňujú náš každodenný život v samospráve v Šintave.
Šintavan | 02-03-2017 10:14:58
Milí spoluobčania. Treba si uvedomiť hlavný princíp fungovania samosprávy. A to je správa vecí verejných samotnými občanmi. Starostu a ani jednotlivých poslancov nikto nenútil do funkcií. Bolo to ich slobodné rozhodnutie. Rozhodujú o verejných veciach, ktoré priamo vplývajú na kvalitu života v našej obci. Musia rátať s tým, že sa ich ľudia pýtajú čo urobili, čo robia a čo plánujú urobiť. A sú povinní nám na otázky odpovedať. Ak to robiť nechcú, nemajú tam čo robiť. Ak by samospráva v obci bola OK a všetko dianie transparentné p. Majko by nemal o čom písať. Ale opak je pravdou.
Pre Maja | 02-03-2017 08:18:47
Majo jediný kto asi nechápe ako to funguje si asi ty. Celý náš život sprevádzajú nejaké ultimáta. Už od narodenia čo máš dokedy máš, cez školu dokedy sa máš naučiť,cez prácu dokedy máš urobiť až po smrť dokedy pochovať..... Keby to tak nebolo, bol by na tomto svete neskutočný bordel a každý by si robil čo chce a kedy chce. Nezastávam si nikoho, ale si myslím, že keď chce novinár napísať článok a čo najskôr ho vydať,lebo v tomto momente je aktuálny, tak si predsa musí stanoviť nejaké ultimátum dokedy sa má dotyčný vyjadriť. Nemyslíš, že v opačnom prípade by sme aktuálne články čítali s možno ročným oneskorením?
Majo | 02-03-2017 05:42:19
Vidim, ze stale ma nechapete. Za mojimi vyjadreniami nehladajte politicky rozmer, ale ludsky...

co sa tyka tych poslednych troch otazok. Ano, je to pravda, ze Jurcaga bol nastvany, ze Endelova kandidovala proti nemu :) ale ako vravim o tomto celu dobu nechcem hovorit. cele toto je medzi Jurcagom (Majkom) a Holickom a je to dlhodobe a zlozite a vobec am to nezaujima. Nazor na to mam a situaciu poznam. Uprimne ani jeden z nich mi nesedel ako starosta, ale to je zasa len moj osobny nazor.

Celu dobu sa snazim poukazat na to, ze pan Majko nema pravo davat niekomu ultimata 48 hodin na spolocne stretnutie. Ten clovek okrem inych aktivit aj pracuje, aj ma svoju rodinu a na to som sa snazil celu dobu upriamit pozornost, ale evidentne panovi Majkovi vyhovuju len urcite veci a len na to sa ucelovo opatovne zameriava :)
pre pre Maja | 01-03-2017 204458 | 01-03-2017 21:50:30
výborne a to je len príklad jeden z mnohých ,
pre Maja | 01-03-2017 20:44:58
Miloš Majko vás morálne sklamal vydaním novín Transparentná samospráva v Šintave. Píšete o účelovej kampani. Majo, chcem vás poprosiť, aby ste si našli max. 10 minút na prečítanie článku v časopise z roku 2014 číslo september – október str. 24 a 25 . Prikladám link: http://www.zuch.sk/images/dnesna_skola_2_1.pdf pre zvedavých, je to rozhovor a s riaditeľom školy M. Bodisom a starostom M. Holičkom. Na niektoré pasáže nemajú ani noviny, čo vydal Miloš Majko. Napríklad str. 25, odpovede na posledné tri otázky redaktorke časopisu. Majo, ak to prečítate, môžeme ďalej rozoberať tému amorálnosť, účelovo robená kampaň, hlásanie vlastných názorov atď.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2017 16:22:20
Majo | 01-03-2017 15:39:39 | - napiste konkretne. Nasledne ja na zaklade Vasich prispevkov venujem poslancovi Matusicovi dalsi analyticky clanokm s poukazanim na to, kto z nas dvoch v com konal a kto NEkonal.
Občan | 01-03-2017 16:19:34
Ak si dáte do vyhľadávača \"Fico\" tak musíte žasnúť nad počtom nájdených stránok, a to keď nazval novinárov prostitútkami, išli ho mediálne lynčovať. Neberte to tak, že sa zastávam pána premiéra, ale na Slovensku je to tak.
Majo | 01-03-2017 15:39:39
Riadit sa heslom: Ucel svati prostreidky, nie je prilis demokraticke.
Ked povazujete za fakty citacie vystrihnute z kontextu, ucelovo robena kampan, samovolne vysvetlovanie zakonov, a hlasanie vlastnych pravnych nazorov za fakty...tak potom ano...treba pana Majka slepo obdivovat. Ale to uz zabrdam do inehe, kam som nechcel v tejto deate ist. Tato debata bola o jeho spravani sa k panovi Matusicovi a na zaklade toho si spravi obraz kazdy sam. Nikoho nechem ociernovat, proti nikomu nevediem kampan. Pisem co vidim. Doteraz som mlcal, ale ten casopis co som nasiel v schranke a toto chovanie pana Majku k panovi Matusicovi mi uz nedalo mlcat. Tot vsio, Zacina mi to tu pripominat urovnou clankov jeden nas (zialbohu) najcitanejsi dennik.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-03-2017 14:53:47
Majo | 01-03-2017 13:18:28 | - ubezpecujem Vas, ze sa ani len nesnazim Vas nazor menit. Nemat rovnaky nazor na vec je prirodzene a demokraticke.

Mozno by presadeniu Vasho nazoru pomohlo, keby ste specifikoval, co konkretne je amoralne.
šintavanka | 01-03-2017 14:07:39
o tej amorálnosti by sme tu mohli polemizovať, že kto je vlastne amorálny. Mňa zaujímajú fakty, podložené dôkazmi a to novinár Miloš Majko poskytuje, vždy tu zverejnil fakty o ktoré sa racionálne zmýšľajúci človek môže oprieť. Skôr mi to príde, že silou mocou chce Sereď, Šintava a Šoporňa vykresliť Miloša Majku, ako arogantného človeka bez zábran, lebo vladárom v danom meste a obciach nevyhovuje jeho angažovanosť za obyčajných občanov a transparentnejšie samosprávy.
Majo | 01-03-2017 13:18:28
Pre Miloš Majko | 27-02-2017 21:59:23
aj tak je to amoralne z Vasej strany...je to moj nazor a ten nijako nezmenite...a myslim, ze na Vase sposoby a konanie si uz kazdy nazor vytvori aj sam ;)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-02-2017 21:59:23
majo | 27-02-2017 20:56:43 | - este pokracujte s karmou zdarma a bude to vyzne dobre pobavenie na pondelkovy vecer.

Nie, ja nemusim. To Matusica DOBROVOLNE KANDIDOVAL do verejnej funkcie a DOBROVOLNE sa VZDAL znacnej casti svojho SUKROMIA.

Matusica MUSI - zakon je nekompromisny (aj ked zatial bez sankcii) a ja mozem. ;-)

Nie je to o moralke, aspon nie zo strany obcana. Ak, tak vylucne zo strany poslanca.

A co sa tyka terminu - nie ja tvrdim nieco, co ZIADEN ZAKON neuklada poslancovi OZ. Je to na poziadavke media a jej akceptovani alebo NEakceptovani poslancom.

NEZAVISLE tvariaci sa poslanec Matusica rozhodol. Medium berie na vedomie. Nic viac, nic menej.

Ostatne postupne, krok za krokom...
majo | 27-02-2017 20:56:43
pardon. v predchadzajucom prispevku som pouzil nechtiac vase meno. chcel som to takto \"Miloš Majko | 25-02-2017 18:13:50 skopirovat do spravy\" a nejako to nevyslo :D
Miloš Majko | 25-02-2017 181350 | 27-02-2017 20:55:21
Podlozte vy svoju ziadost citaciou zo zakona, ze mate pravo obtazovat cloveka zastavajuceho verejnu funkciu na jeho sukromny mobilny telefon a davat mu ultimata ohladom stretnutia??? :D neuvedomujete si, ze som chcel poukazat nie na zakonny problem, to je druhorade, ale na moralny a ludsky problem vasho konania.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2017 18:13:50
Majo | 25-02-2017 18:05:59 | - podlozte svoje tvrdenie konkretne v tejto veci citaciou prislusneho zakona.
Majo | 25-02-2017 18:05:59
Pan Majko. Som obcanom Sintavy. Nemam rad ani Holicku a ani Matusicu nepoznam osobne. Ale kto ste, aby ste mohol niekomu 21.02.2017 napisat, nech sa s Vami stretne do 23.02.2017??? Co si to vobec dovolujete niekomu davat ultimata??? Pokial viem, aj keby chcete nejake informacie, tak na Vasu ziadost je zvycajna doba odpovede 30 dni. Vy tu z par SMS robite aferu. Vy ste nadriadeny pana Matusicu? Ja osobne by som Vam na takuto SMS ani neodpovedal. Resp. by som si zablokoval Vase cislo, pokial by som nepouzival sluzobny mobil.
Občan | 23-02-2017 16:26:58
či už v podateľni alebo emailom - kde myslíte podateľnu na úrade a email obecný? Občan by mal mať možnosť napísať priamo poslancovi bez toho aby do toho ťahal úrad. Je pravdou, že poslanci majú obec podelenú, ale kontaktné údaje tam nie sú.
František Vždyzelený | 23-02-2017 16:06:41
Ja sa čudujem tým ľuďom, či už zo sereďského alebo šintavského zastupiteľstva, že takému slizkému človeku vôbec dovolia tykať im a odpisujú mu na smsky. Byť nimi, dám si zablokovať Vaše číslo. Neviem akým zákonom sa to oháňate, oni sú povinní odpovedať na otázky občanov, ale tie môžu občania položiť priamo im, či už v podateľni alebo emailom. A nie aby sa tu nejaký poslanec musel zahadzovať vo Vašich diskusiách.
Rodič | 23-02-2017 15:17:25
Zaujímalo by ma, ako a kedy prebehla voľba členov rady školy z radov rodičov žiakov. Pán Majko mohli by ste sa na to opýtať riaditeľa ZŠ. Ten totiž tieto voľby má v zmysle zákona organizačne zabezpečiť.
šintavan | 22-02-2017 18:57:19
Naši poslanci sú až na dve výnimky poslancami iba preto, aby uspokojili svoje ego a mohli sa pred priateľmi pochváliť, že sú poslancami. To isté platí aj o Holičkovi. Aj vďaka SOL sa môžeme presvedčiť, že väčšina z nich celý čas nepovie ani slovo, iba zdvihnú ruku, keď sa Holička na nich pozrie. Koľkí z nich sa môžu pochváliť, že predložili nejaký zmysluplný návrh alebo materiál na prerokovanie? Koľkí z nich majú aspoň základné znalosti o princípoch fungovania samosprávy? Keď už tak strašne chceli byť poslancami, nech teda niečo robia.
Pre obcanka | 22-02-2017 16:05:15
obcanka | 22-02-2017 07:22:45 mýlite a krivdíte pani poslankyni, má zásluhy na tom že nášmu skvelému starostovi pridali k platu 25%
Škoda ,že ja nemám takých nadriadených,ktori by mi za neplnenie povinností pridali na plate.
Tina | 22-02-2017 15:47:04
Páči sa mi,že pán Majko nehľadí na to o kom píše a ku každému pristupuje rovnako.Je dobre,že zverejňuje aj tých poslancov ktorí sa len vyhovárajú ak v Seredi Veselický a u nás Matušica.V civile sa búchajú do hrude ako sú nezávislý a keď je treba vyjadriť svoj názor tam kde by ho ľudia pripomínali,radšej sú ticho a stiahnu chvost.Pozerala som rozhovory pána Majka s Veselickým a videla som ako ho otázkami dostal do kúta.Ako primátorovi dokázal že klame a to sa mi páči.Nebojí sa a pozná problematiku.Ľudia prebuďme sa!!!!Nenechajme si rozkazovať od ľudí ktorých sme volili aby nám slúžili!!!!
šintavanka | 22-02-2017 11:33:58
Transparentná rada školy, by mala zverejňovať zápisnice z jednotlivých zasadnutí a nie držať dôležité informácie pod pokrývkou. Úlohou rady školy je poslanec Matušica riešiť i podnety od rodičov týkajúce sa zlepšenia výchovno-vzdelávacieho procesu a tiež úlohou OZ (poslancov, starostu), ale OZ absolútne nekonalo, aby nastala náprava. Môžu byť dva dôvody, prečo nekonali 1. že podnety od rodičov sa k ním nedostali, 2. že nemali záujem konať.
Šintavan | 22-02-2017 08:09:05
Rokovania rady školy sú podľa § 24 ods. 15 zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve v znení neskorších predpisov verejné. Tak nech sa členovia rady ukážu ako sú transparentní. Hlavne by tak mala urobiť kontrolórka Vedrődyová.
obcanka | 22-02-2017 07:22:45
no trebalo by aj zastupkynu starostu kontaktovat a pytat sa. sedi tam jak pani dolezita ale vodu nenamuti. pani inzinierka,,,
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2017 23:34:43
seredan | 21-02-2017 23:26:14 | - poradim: napr. transparentne jednanie media s poslancom OZ.

Alebo, jasne a nespochybnitelne preukazanie postoja poslanca OZ k veciam verejnym a otazkam obcanov.

Je treba pokracovat? Pretoze pri oficialnej komunikacii media s volenym zastupcom pokracovat viem dlho.

POZOR! Pri osobnej komunikacii obcana s obcanom, novinara s poslancom a podobne, by zverejnenie komunikacie bolo neospravedlnitelne, neeticke a za urcitych podmienok by mohlo byt aj nezakonne.
seredan | 21-02-2017 23:26:14
fotit smsky a verejne ich takto ukazovat mi pride ako to nazvat...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign