Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po Patrikovi z Váhoviec. Je obvinený z ozbrojenej lúpeže.

159

KRPZ Trnava |MM|  Príslušníci odboru kriminálnej polície KR PZ Trnava v súčinnosti s príslušníkmi odboru kriminálnej polície Galanta za asistencie príslušníkov PPÚ Trnava a Nitra vykonali v pondelok 18. 9. v skorých ranných hodinách domové prehliadky v dvoch bytoch v meste Galanta a jednu prehliadku rodinného domu v obci Váhovce. Domové prehliadky boli vykonávané v súvislosti so zločinom lúpeže z pondelka (4. 9. 2017), ku ktorému došlo nadránom o 03.10 h na benzínovom čerpadle v obci Pusté Úľany, časť Lúčny Dvor. Policajti zadržali dvoch podozrivých mužov, pričom tretí podozrivý sa počas služobného zákroku v objekte nenachádzal. Ten sa práve vracal domov a vzápätí sa dal pred policajtmi na útek s vozidlom Š-Octavia RS. Policajti krátko na to vypátrali auto odstavené na jednom zo sídlisk v meste Galanta.

            Pri policajnej akcii v mieste jeho bydliska policajti našli a zaistili okrem vozidla, ktoré bolo použité pri lúpeži aj niekoľko zbraní o.i. aj útočnú pušku vz.58 so sklopnou pažbou a najmä brokovnicu, ktorú pravdepodobne použili páchatelia pri otvorení bezpečnostnej skrine na benzínovom čerpadle. Pri prehliadke našli aj predmety používané pri krádežiach motorových vozidiel. Tieto budú predmetom ďalšieho vyšetrovania ako aj podiel ďalších dvoch zadržaných osôb na spomínanej lúpeži.

            Na základe zadovážených dôkazov vyšetrovateľ OKP KR PZ Trnava vzniesol obvinenie 19 ročnému Patrikovi ŽIGOVI  z obce Váhovce.  Po uvedenej osobe polícia vyhlásila celoštátne pátranie. Ak ste hľadanú osobu videli alebo poznáte miesto jej súčasného pobytu, všetky informácie oznámte polícii na čísle 158.

Osoba môže byť ozbrojená a nebezpečná a nemusí mať zábrany použiť zbraň.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: KRPZ
159
Autor: KRPZ

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Tvoj tatko | 22-09-2017 12:03:07
Pre onanym

Chlapcisko 19 rocny na dizlovej RS utecie policii a kuklacom spred nosa, dojde do ga a oni po par hodinach najdu auto na sidlisku? Tito ma maju ochranit? Ked nevedia dobehnut a chytit prakticky este chlapca? Ktory nikdy nejavil znamky agresie, ziadne bitky v dedine ani na okoli. Cely pripad je nafuknuty. Nemal sa podielat na tom co urobili(ak patri medzi nich), to je jasne, ale 19 rocneho fagana oznacit za medzinarodneho bossa, s tym ze je mimoriadne nebezpecny a nezavaha pouzit zbran je prilis. O skutocnom bossovi ktory stoji v pozadi neni ani zmienky, zas neni sa ani co divit, ked z obce z 4000 obyvatelmi a dvomi vyjazdmi z obce nechaju zdrhnut chalana.
onanym | 21-09-2017 15:39:03
Tvoj tatko | 20-09-2017 15:32:35 - toto je cista taranina. Ked sa bojis basy, nebudes robit, to co robis. A policia? Prestanme byt uz podozrievavi. Robia si proste svoju robotu. A ked je nevinny, nemal utekat. Jaj pardon. Zrejme nahodou nasli jeho fotku, cistou nahodou bol proste na pumpe, cistou nahodou je podozrivy. Pardon, on vlastne nic neurobil.

Co ma po jeho rodine a predchadzajucom zivote?? Ak je vinny, co zrejme je, kedze je na uteku - tak nech dostane par rokov na to, aby sa uvedomil.

Na druhej strane... basa je vysoka skola zlocinu a ak z nej vyjde, nemyslim ze to so zaradenim do bezneho zivota bude mat lahke.

Uz prestante kazdopadne spominat to, co bolo, ale hovorte to - co je. A to, ze je to proste obycajny kriminalnik. Nic viac. A pokial nie je dokazane, ze je nevinny, tak kriminalnikom bude nadalej.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-09-2017 12:20:30
Demokracia | 21-09-2017 12:04:58 | - cakam na navrat pana prezidenta Kisku z NYC a na to, ako sa postavi k informaciam, ktore okolo jeho osoby a jeho firmy vysli na verejnost.

Ak mate zaujem reagovat, kludne - mate moznost.

Zaroven ale upozornujem, ze pod celostatne patranie po pravdepodobnom zlocincovi nie je vhodne miesat ine temy.
Demokracia | 21-09-2017 12:04:58
O pezidentovy a jeho prešlapoch sem nedate pan Majko članok čo by sa lslušny ludia pozastavovali,,,
demokracia | 21-09-2017 09:40:22
mat samopal je uz trochu ine kafe.
Viem, ze kazda takato zbran ma svoje identifikacne cislo, ktore ako vojaci sme museli poznat naspamat ked sa islo na strelby.
Chcel by som vediet, odkial pochadza tato konkretna zbran (a nielen tato). I ked je cislo mozno zbrusene, da sa (urcitymi technologiami) stale identifikovat, pani policajti!
takze tak | 21-09-2017 09:35:05
Nestacim sa cudovat ze kolko kocotov produkuje tato doba. Co este aj obhajuju smrada s arzenalom vystrielat celu ulicu.
Ferko žb | 20-09-2017 21:26:24
Mladý vajcaci keby si traja zebrali úver bi to mali splatené čo budú basse
enemies | 20-09-2017 20:07:10
ste normalny ?rs5 nestoji 150,tak henta urcite nie,a priat nekomu ze keby zanu aj dal spomynanich 150 tak to nevadi ze mu ju ukradnu?????nejak nechapem,a za dalsie obhajovat chlapca ze on je slusny clovek????slusny ludia maju doma kradnute auta,zbrane a bomby????jaaa zabudol som ,drzali mu zbran pri hlave aby to vsetko schovaval,asi som zaspal dobu a nejak sa to myslenie ludi zmenilo
Lubo | 20-09-2017 19:53:14
Tak auto od 150.000 je povolene kradnut lebo si na neho nie je mozne zarobit poctivo? Toto neee, uz je tu uderka pologramotakov a obhajcov kminka
Laco | 20-09-2017 17:52:59
Inak hej, auta mizli slusnym pracujucim ludom?
Dajte sem link na pracovnu ponuku, kde si zarobim na Audi RS5. Necham v tej robote aj dusu.
Debili | 20-09-2017 17:21:00
Tieto komentare su nonsens.

Vraj mizli auta pracujucich ludi. Ukaz mi ty idiot toho pracujuceho, ktory si dovoli kupit Audi RS5 v hodnote viac ako 150 000€. Ved ani ta chajda v ktorej byvas a splacas uz 10 rokov a dalsich 20 este budes nema taku hodnotu!
Papá joe 2 | 20-09-2017 17:08:30
Obec pata ...dakujem
Tvoj tatko | 20-09-2017 15:55:20
Pre Fnuk

Nevidim nikde, ze by som tvrdil nieco o skorumpovanej policii, o tom ze sa nevinne do toho zaplietol, alebo ze mu niekto nieco podstrcil.

Ale individuam ako ty tazko nieco vysvetlovat...
Fnuk | 20-09-2017 15:35:07
No ved skonci v 19tich base, bude mu hej.
Neviniatko.
Co sa omylom dostal so zbranou na pumpu omylom sa nechcene zaplietol do lupeze, podstrcili mu zbrane a sperhaky do auta a zo strachu utiekol pred skorumpovanou policiou.
Citaj po sebe, to ze je to tvoj bestfriend ti ho uz nezachrani ale hej :D navstevy su viac krat do mesiaca
Tvoj tatko | 20-09-2017 15:32:35
Pre ONANym

Na ostatnych weboch je kopec takych ako ty. Videli nieco v telke ale nepoznaju ani chlapca, ani rodinu, ani okolnosti, vobec nic...

Keby si aspon pozorne cital tie clanky alebo pozrel reportaz, vedel by si ze zbrane sa nasli doma nie v aute. A aniz videa neni ocividne jasne ze to bol prave on. Este stale existuje prezunkcia neviny.

A aby bolo jasne, neobhajujem toho chalana, som bezuhonny obcan, pracujuci. Ale nedivim sa mu, ak by som sa nebal kriminalu, isiel by som do toho tiez ak by nikomu nebolo ublizene.

Poukazoval som len na svk polyciu, ze akonahle niekoho nedokaze chytit oznaci ho za mimoriadne nebezpecneho bosa gangu.

Uprimne ako bezuhonny obcan s cistym svedomim keby vidim prrd domom desat policajnych aut a kuklacov, nenakracam medzi nich dobry den pani, co si zelate, podte dalej, ale naserem do gati a upalujem kade lahsie.
onanym | 20-09-2017 15:03:21
POlo...hlupakov je aj na ostatnych webkach dost, ktori hovoria o tomto skvelom chlapikovi. Jasne,bol uzasny, skvely, bezproblemovy....a preto zobral ZBRAN a podielal sa na PREPADE pumpy. Len pologramota bude tvrdit opak o tom, ze je vlastne skvely clovek. Taki ludia zbrane nepouzivaju. Ci ano?
- utekal pred policou - Ano
- soferoval auto, v ktorom sa nasli zbrane? - Ano

Ak je take neviniatko, preco sa neprihlasil na policiu a nevyjasnil veci? Verim, ze si odsedi, co ma. Akurat si pos...pokaslal zivot. Naj roky travit v base...Hlupost. Ziadne financne problemy tie roky nevratia. Chytia ho. Je to otazka casu. Neprajem nikomu NIKDY nic zle, ale... ak je nevinny, musi sa prihlasit a vysvetlovat.
Tvoj tatko | 20-09-2017 14:35:54
Pre Citatel

Po 1.: Na videu je evidentne, ze pouzil zbran na otvorenie bezpecnoatnej Skrine, nikoho s nou neohrozoval.

Po 2.: k tomu skratu - to su len tvoje dohady s napozeranych filmov

Po 3.: Nikto netvrdil ze isiel zo skoly a ze to bola nahoda.

A len tak mimochodom, som zamestnany a mam aj auto na ktore som si zarobil a budes asi prekvapeny ale ziadne som nikdy neukradol, ak nepocitam, ked som otcovi v noci zobral kluc, autom odisiel a rano vsetko vratil na povodne miesta.
a no a čo? | 20-09-2017 14:08:16
nech sa ide udať sám. Keď môžu chodiť po meste prepustení ľudia z bankomatovej mafie tak on bude skôr doma. A môže aj podnikať aj veľkopodnikatelia môžu k nemu chodiť
Citatel | 20-09-2017 13:55:09
Pre Tvoj tatko a ostatných komentujúcich vagabundov. Na videu, je evidentné, že použil zbraň. Je evidentné, že sa vlámal na benzinku a kradol autá. Ak by mal čisté svedomie a nebol by v tom zapletení, asi by ho nehľadala polícia. Je len šťastie, že nedostal skrat a nezastrelil niekoho (tak ako to majú mladí napozerané z filmov, ktoré nám tlačia do hláv- buum a už to máme scénu na Slovensku ako z filmu). Takisto mizli autá ľudí, ktorý chodia do práce a poctivo si zarábajú. Ak chete niekoho obhajovať, tak nám tu netlačte kaleráby, že chlapec išiel zo školy a všetko bola náhoda a za nič nemôže.
Tvoj tatko | 20-09-2017 13:22:56
Chalan nikomu neublizi, poznam ho od cias ked mal meter od zeme. Ked sa clovek racionalne zamysli, tak pochopi, ze 19 rocny chalan asi tazko bude \"bosom gangu\" na medzinarodnej urovni. Chalan sa stal obetou policajnych statistik, predsa len ako by to vyzeralo v ociach verejnosti, ze nevedia dolapit 19 rocne chlapca? Prave ti ktori nam maju pomahat a chranit? Oznacime ho v mediach za bossa gangu a snad niekto s vystrasenych obcanov ho naserviruje neschopnym organom priamo do ruk.
Ten na holuby Ten na holuby | 20-09-2017 12:29:53
Na tvoju mamku co ta mala predcasne ty bezmozeg.
Vilo | 20-09-2017 10:45:01
Ako vieš? Načo mal teda veci na kradnutie áut atd
Kto chce tam | 20-09-2017 00:01:32
Uz len to ze usiel mu da tak 2 roky naviac v base
Lubo | 19-09-2017 21:31:10
Naradie niekomu asi strazil, dedukujem nejakemu automechanikovi a zbrane? teraz sa priznajte, kto z Vas nema doma samopal a brokovnicu?!
Ten na holuby | 19-09-2017 21:16:57
Ja by som tiez nikomu neublížil, ale na takých jak si ty by som si tu pušku zadovážil... toto su ti múdri ľudia 🤦🏻♂🤦🏻♂🤦🏻♂
Občan | 19-09-2017 19:09:38
Chalan si pekne zavaril.
Pôjdu po ňom ako pes po údenom.
Vám to tu je*e ten chlapec by nikomu neublížil | 19-09-2017 19:03:54
A naco tam mal brokovnicu a samopal? Na holuby?
.... | 19-09-2017 18:57:08
Vám to tu je*e ten chlapec by nikomu neublížil

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign