Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Policajti sa nabudúce môžu pozerať inde a tváriť sa, že nič nevidia. Len tak pre istotu...

Miloš MajkoDátum21. 06. 2017 17:37:28TémaTak to vidím ja...
200

Od streľby hliadky  PZ na unikajúce auto riadené troj násobným porušovatelom zákazu činnosti (bez vodičáku)  uplynulo sotva niekoľko dní a verejnosť je tak závratne rozdelená v názoroch na konanie policajtov, až sa jeden nestíha diviť. Ja sám som si v diskusiách užil toľko útokov od sfanatizovaných  kritikov policajného zákroku, akoby som predmetné auto sám šoféroval a zároveň bol aj strelcom. Prečo je tomu tak? Naozaj sa väčšina ľudí riadi emóciami, väčšinovým obsahom v diskusiach na  FB a všeobecnou verejnou mienkou neberúcou ohľad ani na literu zákona, ba dokonca ani na logiku?

V súčasnej dobe asi naozaj väčšina ľudí uplne bez zábran policajtov označuje za vrahov hodných lynčovania a osádku unikajúceho auta za obete "zmyslu zbavených" na streľbu do ľudí nadržaných policajtov. Na jednej strane chápem, zomrel nevinný mladý muž, ktorý správanie sa vodiča v danej chvíli asi veľmi ovplyvniť nevedel. Je to tragédia a došlo k vážnemu zlyhaniu - otázka je kto zlyhal.

Na jednej strane teda máme mladíka neschopného urobiť si vodičský preukaz, ktorý v 19 rokoch má 3X zákaz činnosti, nerešpektujúceho štandardnú výzvu policajtov na zastavenie,  unikajúceho pred hliadkou a aj varovnými výstrelmi do vzduchu.

Na strane druhej tu máme policajtov počas služby venujúcim sa povinnostiam, zastavujúcim "známu firmu" za fatálne systemetické a opätovné porušenie zákona, ktorí sa rozhodli v súlade s platnými zákonmi SR  zakročiť použitím donucovacích prostriedkov po vyčerpaní všetkých  v danom okamihu reálnych  možností.

Čo mohol vodič? Zastaviť, neohrozovať seba, deti v aute, policajtov a ostatných účastníkov cestnej premávky.

Čo mohli policajti? Nuž, napríklad pozerať sa zrovna inam, nerušiť si inak určite kľudnú nočnú a dať si kávu. Vieme ale, ako by jazda vodiča skončila? Kde berú istotu obhajcovia NEkonania policajtov, že pri tomto (alebo obdobnom) scenári  by  vodič nehavaroval nárazom do iného vozidla a nezabil, alebo nezmrzačil by celú osádku, prípade ľudí, ktorí si s ním do auta ani nesadli?

Kde je istota, že v prípade NEkonania policajtov by sme dnes nediskutovali o neschopnosti polície eliminovať jedného vagabunda za volantom bez vodičáku a s tromi zákazmi činnosti?

Došlo k tragédii a je potrebné sa z nej poučiť. Rodičia, polícia, ale aj široká verejnosť. Je ale cestou nezmyselné  demotivovanie policajtov konajúcich v prospech väčšiny  proti porušovatelom zákonov? Stojí to za riziko, že najbližšie väčšina policajtov sa radšej bude pozerať inam, len aby sa nedostala do nemilosti verejnosti za plnenie si povinností počas služby? Nepadne im lepšie tá káva a kľudná nočná bez starostí? 

Možno to chce len zamyslenie bez emócií a predsudkov. Neviem, ja idem pokračovať v diskusii...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Blbec a blbec a blbec.... | 30-06-2017 03:20:36
Ja si myslím že vinník je vodič.
Jozef | 27-06-2017 09:02:33
dovolim si Ta doplnit o odpoved 3.- pokial som dilino a sadnem si s dvojkou do auta.
demokracia | 27-06-2017 08:07:25
pre vsetkych zastancov, ze strielat nemal: ruku na srdce a polozte si otazku: mohlo by sa to stat aj mne, ze bude policajt strielat???!!!
odpoved 1: nie, pokial som normalny clovek, ktory sa snazi dodrziavat zakon
odpoved 2: ano, pokial som idiot, debil, inbecil, narkoman, vrah, podvodnik, zlodej, vagabund a pod...
...skus sa najst v jednej z odpovedi -)
Stefan Loczi ml. | 24-06-2017 08:25:44
Tato situacia je naozaj velmi zapletena.

Ono ja dam trochu za pravdu aj jednej, aj druhej strane. Fakty hovoria aj o tom, ze ak vidim unikajuce vozidlo, ktore unika pred zakonom ktoreho pachatela poznam, viem ze sa nejedna o zavazny trestny cin. A ktori svojou sialenou a rychlou jazdou ohrozuje zivoty ostatnych ucastnikov dopravy a okoloiducich. Ktoreho zasah do kolesa by vo velkej rychlosti mohol sposobit väcsiu tragediu, tak nebudem strielat. Videl som na fotke aj auto, malo na oknach cierne skla s nulovou priehladnostou. Policajt nemohol vediet ci sa v aute nachadzaju aj ine osoby.

Nehnevajte, sa ale ak zakon umoznuje v takomto pripade strielat, tak ho treba zmenit! Spravodlivost nesmie byt slepa. Lutujem aj toho policajta. Neodcudzujme ho!!! Ziadajme zmenu zakona, lepsiu pripravu policajtov na riesenie pripadov v extremnych situaciach ale aj vyssie tresty pre porusovatelov zakona.

Ludia, naozaj neodcudujme toho policajta!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2017 02:31:35
Pravo na nazor ma skutocne kazdy. Preto slobodna diskusia.

V demokracii ale musi platit aj to, ze svoj nevydavam za fakt (vsimnite si rubriku, do ktorej svoje nazory pisem. Nejedna sa o spravodajstvo, aktualne temy a pod., ale \"Tak to vidim ja...\") a v pripade, ze sa mylim, priamo v danej diskusii to priznam.

V pripade strelby doslo k ublizeniu policajtovy zo strany desiatok tisic sfanatizovanych ludi, ktori si nenechali vysvetlit ani to, ze nerozlisuju pricinu od nasledku.

Bezcitny kriminalnik a zmrd vodic sa rehotal kratko po nehode a policajt ktory konal podla zakona, je v patere psychologa. Pytam sa, toto povazujete za demokraciu a slobodu slova? Oznacovat za vraha toho, kto chranil spolocnost od vagabunda tak, ako mu to uklada zakon?

Pocity a emocie zvycajne zatemnuju mysel. Je smutne, ked nasledky nesie niekto iny...
tkvpk | 23-06-2017 23:43:53
súhlas s políciou ako diskutujúcim. Strieľať v noci a trafiť gumu nedokáže ani semir. To dokáže len Chuck Noris.
Obhajovať strelbu s dôsledkom smrti nevinného je pozoruhodné.
Policia | 23-06-2017 15:38:44
Nie je jednoliaty celok,sú takí a takí,väčšina je schopná problémy riešiť,táto hliadka svoj problém nevyriešila,jednoducho zlyhali.Neviem, z akého dôvodu sa hneď všetko generalizuje.Apropo,medzi nič nerobiť a strielanim reagujem na vety z článku,je obrovská medzera.Je veľa okolností,ako streľbe predísť.Lebo tá streľba bola najnebezpečnejšia z celej situácia.Ziaden ostrostrelec si nemôže byť istý,ako sa takáto akcia skončí.O čo vlastne išlo?že známy kriminálnik nezastavil na pokyn policajtov??To je adekvátne ,že zomrel nevinný človek?Podmienky pre použitie zbrane sú definované.Dufajme že ozaj boli všetky splnené.
Stefan Loczi ml. | 23-06-2017 15:27:18
Turbo | 23-06-2017 14:58:11 Mame slobodu prejavu, co v praxi znamena, ze mas pravo na svoj nazor. Mas pravo sa aj mylit. A kazdy kto stebou nesuhlasi ma na to tak isto plne pravo. Naco ale nikto nema pravo a je mi to velmi luto, ked tak casto vidim, ze sa ludia urazaju a osocuju len preto, ze niekto druhy nezdiela rovnaky nazor ako oni. Sme slobodny! Uvedomme si, co to slovo znamena a spravajme sa podla toho. Ved Sloboda je slobodou toho, kto mysli inak ako my.
gulak | 23-06-2017 15:06:15
A strielat na posadku auta nie je vazne ohrozenie zdravia osob..tie osoby tam sedeli,ako rukojemnici,nemali sancu vystupit ani mu nemohli zabranit v pokracovani v jazde ,ked sef policie,povie,ze nenacvicuju strelbu na rychlo jazdiace auto,to znamena,ze ani nevedia,co sa stane,ked rychlo unikajucemu autu prestrelia zadnu pneumatiku..
Turbo | 23-06-2017 14:58:11
Priznavam, ze sa problematike rozumiem ako hus pivu. Len som sa pytal, ze ci sa tie pasy u nas pouzivaju, ked sa to nejako malo publikuje.
Stefan Loczi ml. | 23-06-2017 14:14:52
Miloš Majko | 23-06-2017 13:46:19 Mohol by ste nam prosim dat nejaky link alebo info, kde by sme sa mohli informovat o tom, za akych okolnosti mozno pouzit zastavovaci pas na nasilne zastavenie unikajuceho vozidla? Ja som zial nenasiel ziadnu detajlnu smernicu. Dakujem. Ja som nasiel iba toto:

§ 50 o policajnom zbore: Donucovacie prostriedky

i) zastavovací pás a iné prostriedky na násilné zastavenie dopravného prostriedku.

Inak mal ste pravdu. Policajt zrejme konal v medziach zakona. Zakon o policajnom zbore: § 61 Použitie zbrane

f) ak nemožno inak zadržať dopravný prostriedok, ktorého vodič bezohľadnou jazdou vážne ohrozuje život a zdravie osôb a na opakovanú výzvu alebo znamenie dané podľa osobitných predpisov24) nezastaví.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2017 13:46:19
Vyzera to tak, že mate uplne skreslene predstavy o praktickych moznostiach pouzit zastavovaci pas a ziadne vedomosti o legislative, ktora o pouziti pasu pojednava.
Turbo | 23-06-2017 11:14:09
pravidelne sa objavuju spravy o zastavovani strelbou, ale o zastavovani tymi pichlavymi fintami, co sa na cestu rozbalia z maleho kufrika nie su ziadne. Policajti tie zastavovacie pasy nemaju alebo nepouzivaju? Ci este nebol tender?
gulak | 23-06-2017 07:24:42
To,že ten fafrnok si dlhodobo robil z policajtov srandu,je smutne,ale strielat pri z auta pri velkej rychlosti na pneumatiku..to snad dokaže,len malý Semir z Kobry 11..a ak by tu pneumatiku zazrakom trafil,tak by mozno bolo viacej mrtvych..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2017 23:41:07
Co asi tak vyrastie z tohto bezcitneho zmrda?

https://www.cas.sk/clanok/563093/michal-si-po-nehode-pisal-s-kamosmi-priamo-z-policajneho-auta-prve-slova-vodica-po-jazde-smrti/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2017 23:13:25
nechápem | 22-06-2017 21:52:53 | - nemajte vycitky z nepochopenia mojich nazorov - nie ste sam a ja som zvyknuty na vec mat nazor odlisny od vacsiny. ;-)

ranxon | 22-06-2017 23:09:40
Pre nechápem Ale on realne porušil zákon a to niekoťko krát!
nechápem | 22-06-2017 21:52:53
p. Majko nechápem vaše bezbrehé obhajovanie policajtov a označovanie vačšiny diskutujúcich za emočne labilných v prípade zastrelenia nevinného človeka.
Je nepochopiteľné prečo sa neustále melie keby niekoho zrazil, keby, keby, keby a nehodnotí sa skutok ktorý sa reálne stal...
skrytá kamera | 22-06-2017 19:24:20
skrytá či neskrytá. Toto nie je schovávačka. Toto je realita.

Vratky na DPH sa nepreukázali ako trestný čin...?

A mať odložené peniaze v indexe je trestný čin???
To bolo ich posledné vreckové na autobus a naka z toho robí apokalypsu?
VIVAT sku*vené es*á...
Peter | 22-06-2017 18:52:13
Gulak,tam bola skrytá kamera,čo znamená povolenie sudcu na takéto dôkazy a určite nešlo o 150eur ale o toho dementa,čo si dodrbal ...všetko.Asi ho natreli študenti a dobre spravili.Nezosmiešňujme všetko čo sa urobí.
Peter | 22-06-2017 18:44:05
radoví policajti,radoví a nie počnúc od Gašpara,lebo nedôvera v políciu začína u radových policajtoch,oni sú merítkom všetkého ,dôvery či nedôvery.A prečo vlastne toto porovnávanie neporovnateľného?
gulak | 22-06-2017 18:39:52
Dnes sa NAKA pochvalila velkym ulovkom..odhalila,ze 5 studentiek dalo dokopy uplatok 150eur skusajucemu profesorovi,aby mali lepsie znamky na Indexe..
Stefan Loczi ml. | 22-06-2017 18:38:43
Peter | 22-06-2017 18:03:03 Slovensky policajt zarobi priemerne mesacne 1332 Euro brutto. Nemec si zarobi 3.719 Euro brutto.
pre dokazovanie | 22-06-2017 18:16:07
Bohužiaľ, takáto je demokratická realita a nie moc do smiechu ,ale do plaču.K tej úvahe čo si napísal by som pridal aj celebritných obhajcov,ktorí vysekajú najväčších zlodejov a mafiánov zo spáchaných trestných činov a vrážd a ešte sú aj váženými celebritami u slovákov drbnutých.K tomu tvojmu dvoj sloviu,inak veľmi obľúbeného u určitej skupiny ľudí SKUTOK SA NESTAL.Daj jeden jediný,ktorý bol takto ukončený.Ani jeden ani nehľadaj.Skutok sa nestal alebo nebol spáchaný trestný čin tak ako dáva za vinu obžaloba a to je nenormálny rozdiel.Demokracia si vyžaduje okrem slobody aj dodržiavanie určitých pravidiel aby to ako tak fungovalo a to Slováci nemajú zatiaľ v náture.MLADí ANI NEHOVORíM.
Peter | 22-06-2017 18:03:03
števko a plat nedávajú?
Stefan Loczi ml. | 22-06-2017 16:55:22
Pozrieme sa teda na porovnanie blizsie ako pracuje policia na slovensku a v nemecku. Na zaklade tychto udajov si moze kazdy vytvorit svoj nazor.

Pocet obyvatelov: Nemecko 81,41 mil. Slovensko: 5,42 mil.

Pocet Policajtov: Nemecko cca. 250 000. Slovensko 24.167.

Celkovy pocet spachanych trestnych cinov: Nemecko 6.372.526(Najvyssie v Europe). Slovensko 73 130. Objasnenych: Nemecko 54%. Slovensko 57%

Pocet vlamani: Nemecko 151.265. Slovensko 6859. Objasnenych: Nemecko 2,6%. Slovensko 31,33%.

Pocet vrazd: Slovensko 48. Nemecko 373. Objasnenych: Slovensko 66%. Nemecko 93,2%.






dokazovanie | 22-06-2017 16:29:44
usmievam sa nad komentárom, ale podotýkam, že asi tak to nejak bude.

Ak policajt chytí páchateľa pri čine, musí sa preukázať, že čin spáchala dotyčná osoba.
Do p..e! Ak bol na mieste činu a prichytení pri páchaní trestného činu, či priestupku, resp. akéhokoľvek protiprávneho konania. tak aké dokazovanie, že skutok spáchal či nespáchal? Alebo to nieje dostatočný dôkaz?

Mám rád noviny typu - nadrbaný za volantom pri dopravnej nehode, ešte ho vyťahujú z auta a redaktor povie - v prípade dokázania viny... Tak ešte raz - aké dokazovanie, keď je reálna skutočnosť skutku? Bez debat - rovno vyšetrovateľ, obvinenie, bleskurýchle konanie a šup do chládku.
A že je nedôvera? Robíme si to sami. Začnem súdnictvom. Kopec práce detektívov, policajtov, vyšetrovateľov, dokazovania - a výsledok? Skutok sa NESTAL!
Tak sa nečudujem, že ľudia majú názor, nech sa stane čokoľvek, skutok sa nestal a ak to nevyjde, tak to pos*al obhajca. Je to ten správny smer...? Ak si to dovolí jeden smer, potom si každý dovolí...
pre konštatovanie | 22-06-2017 16:00:39
No a u neho doma po všetkom by mu mohli akurát fúkať práškový cukor do r..i.Asi tak.Si uvedomte,že policajti tu nie sú iba na skladanie kocúrikov z ríny.A boli to dopravní policajti,žiadny kovboji.Ak chytia zlodeja pri čine,aj tak musia dokázať trestný čin.U neho doma pri kávičke by to asi moc nešlo.
Stefan Loczi ml. | 22-06-2017 15:38:48
Kazdy druhy slovak nedoveruje policii. Aktualne doveruje policii SR 46% obcanov. V Nemecku 88% a na urovni EU 71%. Preco je tomu tak? Je chyba v obcanoch alebo v policii?
konstatovanie | 22-06-2017 14:46:46
Co mala spravit policia?
Napr. tymi drahymi vysielackami privolat posilu a pouzit brzdiaci pas. Alebo - kedze poznali sofera - ved preto sa za nim pustili, ze to bola stara znama firma, prist si v pokoji po neho domov a odviezt ho do vysetrovacky...
gulak | 22-06-2017 10:31:26
Niektorí tu píšete,že,co keby sa stalo,keby policajti nestrielali na auto a co by sa stalo,keby policajti zastrelili toho šofera a ten by havariou pozabíjal všetky osoby v aute
demokracia | 22-06-2017 10:20:33
mam taky pocit, ze cim viac sa v mediach prepieraju teroristicke utoky, zlocinci, vrahovia, DPH-ackari, tym viacej sa tieto skutky deju.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2017 09:48:46
demokracia | 22-06-2017 09:43:08 | - madializacia pripadu (a nielen tohto) je uplne v poriadku.

Vadne su postoje momentalne asi vycsiny obcanov, ktori podliehaju emociam a policajtov oznacuju za vrahov.

To, ze je u nas vysvetlena podstata problemu zial neznamena, ze je vysvetlena aj v inych mediach.

PZ podla mna zlyhal aj v odkomunikovani pripadu pred mediami. Ale to nie je nic nove...
demokracia | 22-06-2017 09:48:06
dnes media sluzia ako reklamny baner pre teroristov, zlocincov, vrahov, vagabundov a odrb...cov,...
ked aj chytia zlocinca, media mu zakryvaju tvar - ja sa pytam preco? - nech narod vidi, kto spachal trestny cin a nech ho spolocnost odsudi a s nim aj celu rodinu, ktora ho takto vychovala.
Tymto problemom celej spolocnosti je potrebne predchadzat uz pri vychove maleho decka v rodine, v skole -jednoducho vratit moralku tam kde bola niekedy - zlate casy, ked mal policajt respekt!
demokracia | 22-06-2017 09:43:08
je hnusne, ze po kazdom takomto cine idu preverovat policajta. Ten policaj nabuduce naozaj odvrati pohlad, vykasle sa na vsetko, odrobi si zmenu a pride vysmiaty domov, aby sa vyhol vypocuvaniu a dalsim kontrolam, ci dodrzal zapnute gombiky...
Ludia, co vlastne chceme??? ...o co nam vlastne ide, ked po policajnom zasahu preveruju viacej zasahujuceho policajta, ako samotneho zlocinca??? Kam to spejeme???!!!
...zobudte sa ja vy pan monister, na prvom mieste by mal minister obhajit policajta a nedovolit medializovat taketo pripady, lebo za pomoci aj medii sa z tohoto statu stava nie demokraticky ale anarchicky stat!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2017 08:05:05
Podla zatial znamych faktov, je podla mojho nazoru obvinovanie policajtov nespravne a pre spolocnost mimoriadne skodlive.

Sustavny medialny tlak, tlak verejnosti a aj niektorych politikov mozno sposobi, ze dojde k potrestaniu aj zasahujucich policajtov. (ak realne pochybili je to v poriadku)

Ak sa tak stane da sa predpokladat, ze policajti casom svoje mena ocistia a od statu vysudia odskodne. Nebolo by tomu tak po prvy raz a ani naposledy.
Moralne skody napachane nielen na ostatnych policajtoch, ale aj na samotnych obcanoch by boli neskutocne.

Aj dalsia vcera aj tu na SOL uverejnena tlacova sprava PZ dokazuje, ze stale viac hlavne mladych ludi nema respekt pred zakonom, policiou a vlastne pred nicim. Sadaju za volan pod vplyvom alkoholu a stale castejsie aj bez vodicakov.

Neobhajujem policajtov za vyberanie pokut na kazdom kroku, buzeraciu vodicov - su veci, ktore radovi policajti neovplyvnia a zial pri urcitom vladnom zoskupeni sa vzdy stavaju prioritou. Medializovany pripad je ale uplne o inom.
Trigger | 22-06-2017 07:22:58
Ja som zasol pri spravach ked navrhovali,ze hliadka by teda nemala pouzit zbran ale prenasledovat unikajuce vozidlo z diskretnej vzdialenosti:)haha fetuju v tej NR SR moc?...takze Policajti maju cakat kym nedojde unikajucemu vozidlu palivo?..alebo cakat kym prenasledovane vozidlo niekoho nezrazi a potom az budu moct pouzit zbran?...To je strasne ake idioti riadia tento stat..:)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-06-2017 23:51:25
zamyslenie | 21-06-2017 23:36:39 | - v zmysle nutnej obrany je obcan v obydli opravneny branit sa so zbranou.

Jedna sa o naozaj vazne veci a problematiku, pri ktorej vydavanie vlastnych pocitov za faakty je nebezpecne, nakolko nie kazdy rozpozna, co v diskusnom prispevku je uplny hlupost a tak su sirene neskutocne nezmysly.

Rozmyslam, ci su ludia bezne schopni obdobne meditovat aj nad operaciou srdca, alebo transplantaciou oblicky...
zamyslenie | 21-06-2017 23:36:39
Naozaj je to na zamyslenie, nakoľko je táto spoločnosť chorá. Na každom kroku sa stretáme, že naše zákony chránia vrahov, zlodejov, zločincov... Vidíme to, ako končia súdne spory... Len na ilostráciu: keby vás niekto napadol vo vyšom byte a vy by ste ho prizabili, budete trestaný za neprimeranú obranu. Nie on. Neviem, či sa dá hovoriť o právnom štáte.
onanym | 21-06-2017 23:06:20
Preto treba chvalit aktivitu policajtov, ktori sami nasadzuju krk za nasu bezpecnost. Jasne, cierne ovce sa najdu vsade. V tomto pripade je diskusia zbytocna. Vsetci ti odbornici á la p.Zabojnik (v dnesnom Radiu Expres) by si mali skusit realitu a potom polemizovat. Niesom clen policajneho zboru, ani nic podobne. Na vine je sofer, ktory bol proste delikvent a mal by dostat sam trest za neumyselne zabitie, lebo on za to moze
ranxon | 21-06-2017 21:55:11
Pre \"Bobo\" Ty si dočítal celé o tej bezbrannej babe, že bola absolútne sfetovaná a keď sa ju snažili zastaviť, tak ích chcela prejs s vozidlom. Ako by sa to tebe páčilo v koži tých policajtov?
Emana | 21-06-2017 20:15:25
Všetku zodpovednosť za tento incident a smrť mladíka má na svedomí ten idiot, čo šoféroval. Ak by v tejto jazde pokračoval a zabil ostatných spolujazdcov, alebo doživotne ich zmrzačil? Alebo zabil nevinných účastníkov cestnej premávky? Vy , čo nesúhlasíte s konaním policajtov a pod kolesami tohto blázna by skončila vaša manželka, dieťa, brat, rodič....tiež by ste zaujali takýto postoj ?
onanym | 21-06-2017 20:05:57
Ty si mešuge? Myslis, ze ho policajt chcel zabit? Keby to chcel, tak su nie je mrtvy iba ten chalan. To ma policia stat zo zalozenym rukami na oddeleni, alebo maju konat voci drzym hajzlikom?! Pan Majko ma pravdu. A uz sa vyprdnite na temu, ked neviete co pisete
Peter | 21-06-2017 19:58:05
Tebe to dobre kape na karbid... Chorý názor rovnako ako ho opisuje Miloš v samotnom príspevku.... Keby bol niekoho zrazil pripadne zabil pri čelnej zrážke zase by bola polícia na vine. Je úplne scestné a choré myslieť si ze ten policajt strieľal schválne vyššie len aby trafil niekoho v aute... Vodič mal zastaviť hneď ako dostal k tomu pokyn od hliadky...! Nič by sa nestalo z toho...
Palo | 21-06-2017 18:12:29
Keby som nezastavil v Taliansku tam do mna hned carabinieri napalia plnu davku zo samopalu.
Bobo | 21-06-2017 17:57:33
Aha tak ale je fer zastrelit cloveka? Nikto nekaze aby pozerali inde ale sam policajt musi dbat na zdravie inych co si myslim neurobil poviem to inak on sa odbavoval su normalny policajti a su aj taky co sa radi odbavuju a tento co zastrelil mladika tak sa urcite tesil ako aj ten v trnave co skakal kanadou po hlave bezbrannej babe

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign