Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pol roka s autobusmi RegioJet

159

RegioJet |MM|  Pol roka s autobusmi RegioJet: Cestujúci si ich obľúbili. Žlté autobusy previezli na linke Banská Bystrica – Nitra – Bratislava už 222 tisíc cestujúcich a ich počet stále rastie.

Súkromný autobusový dopravca RegioJet podnikateľa Radima JANČURU prepravil za pol roka prevádzky na trase Banská Bystrica - Nitra - Bratislava vysoký počet cestujúcich. Od začiatku februára do začiatku augusta – čiže za pol roka fungovania sa žltými autobusmi odviezlo takmer 222 tisíc cestujúcich.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom za priazeň a podporu“, hovorí Ivana KAŠICKÁ, riaditeľka autobusovej dopravy RegioJet. „Sme naozaj radi, že si verejnosť naše služby obľúbila. Svedčia o tom stovky pochvál a poďakovaní, ktoré nám zákazníci posielajú.“

Už pol roka prevádzkuje dopravca RegioJet luxusné autobusové spojenie Banskej Bystrice s Nitrou a Bratislavou. To cestujúcim ponúklo úplne nový koncept služieb, o akým by sa im dovtedy ani nemohlo snívať, že sa stane bežnou súčasťou každodenného cestovania. Vstup dopravcu na trasu znamenal aj výrazné zníženie cien oproti pôvodnému stavu.

O tom, že si cestujúci palubný servis naozaj obľúbili, svedčí aj vyše 200 tisíc skonzumovaných nápojov zdarma rovnako ako aj desiatky kilometrov novín a časopisov, ktoré sú  poskytované na palubách autobusov RegioJet zdarma.

Najmodernejšie autobusy v Európe a nadštandardné služby ako samozrejmosť

RegioJet prichádzal na Slovensko s plánom zmeniť pohľad ľudí na verejnú dopravu. Aj cestovanie autobusmi sa môže zmeniť na zážitok. Na svojej  autobusovej linke z Banskej Bystrice cez Nitru do Bratislavy začal premávať s luxusnými autobusmi v špičkovom prevedení Fun&Relax.

Jedná sa o najmodernejšie autobusy v Európe. Všetky sú vybavené inovatívnym multimediálnym systémom Funturo, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre žltého dopravcu. Jedná sa o dotykové obrazovky zabudované priamo v kožených sedadlách, z ktorých si cestujúci môžu pozrieť filmy, či počúvať hudbu. Okrem toho môžu sledovať aktuálne vysielanie v TV, počúvať rádio, surfovať po internete, pozerať predpoveď počasia, sledovať polohu autobusu na mape, či si dokonca zahrať rôzne online hry.

V každom autobuse je prítomná stevardka, alebo stevard, ktorí sú pripravení pomôcť v prípade vyskytnutia sa akýchkoľvek problémov či otázok. Zároveň poskytujú tzv. Žltý servis. Ten v sebe zahŕňa nápoje počas celej cesty v neobmedzenom množstve zdarma. Cestujúci si môžu vybrať kávu, čaj, cappuccino, alebo čokoládu. V ponuke je zadarmo aj aktuálna denná tlač a palubný časopis. V  prípade záujmu si môžu cestujúci zakúpiť aj drobné občerstvenie za mimoriadne výhodné ceny. Autobus je plne klimatizovaný. K dispozícií je aj WC. Pri každom dvojsedadle sa nachádza elektrická zásuvka pod napätím 230V. V autobusoch je možnosť pripojiť sa na bezplatnú Wi-Fi sieť.

Zníženie cien až o 60%

Vstup RegioJetu na trasu Banská Bystrica - Nitra - Bratislava znamenal okrem mimoriadneho zvýšenia kvality služieb aj ohromné zníženie cien. Kým dovtedy stál najlacnejší lístok medzi Nitrou a Bratislavou
€ 4,60, dnes môžu cestujúci cestovať s RegioJetom iba za € 2,-. Navyše všetci majú 100% istotu, že počas cesty nebudú stáť. Ku každému lístku dostane totiž cestujúci zdarma miestenku – preprava cestujúcich je takto maximálne pohodlná a bezpečná. Zákazníci si môžu cestovné lístky zakúpiť cez internet v prehľadnom rezervačnom systéme, kde si v schéme autobusu vyberú miesto ktoré im vyhovuje naviac. Lístky sa dajú zakúpiť pohodlne aj cez mobil prostredníctvom jednoduchej mobilnej aplikácie, alebo priamo pred jazdou u vodiča.

Počet cestujúcich stúpa každým mesiacom

Práve nadštandardnými službami a vynikajúcim zákazníckym servisom stevardov si získali žlté autobusy RegioJetu veľkú obľubu u zákazníkov. Každým mesiacom sa nimi vezie stále viac a viac cestujúcich. Nedávno musel dopravca pristúpiť k zahusteniu spojov, čím sa zaviedol 15 minútový interval autobusov do Bratislavy v rannej špičke.

"Od pondelka 10.08.2015 reagujeme na zvýšené požiadavky našich cestujúcich a grafikon opäť zlepšujeme.  Poobede budú naše autobusy vychádzať z Bratislavy už každých 30 min.", hovorí Ivana KAŠICKÁ.

Kým vo februári začínal RegioJet prevádzku s 28 spojmi denne, už po pár mesiacoch musel pristúpiť k navýšeniu počtu spojov. Tie dnes jazdia až 38x denne.

Nekalé praktiky konkurencie a konanie nitrianskych politikov proti záujmu občanov

Hoci RegioJet vystupuje voči konkurentom absolútne férovo a jediným ihriskom pre vzájomné zápasenie je pre nás KVALITA SLUŽIEB ZÁKAZNÍKOM, konkurencia sa v Nitrianskom kraji od začiatku snaží hádzať RegioJetu polená pod nohy.

"Je nám ľúto, že aj napriek tomu, že sa snažíme hrať korektne, konkurenční dopravcovia namiesto zlepšovania svojich služieb vyvíjajú nekalé praktiky a namiesto férovej súťaže sa nás snažia prostredníctvom úradníkov platených z daní občanov vytlačiť z hry,“ dodáva JANČURA.

Rozhoduje zákazník a jeho názor

Aj napriek neustálym obštrukciám zo strany politikov, získavajú autobusy stále väčšiu priazeň cestujúcich so záujmom o kvalitnú dopravu. Denne dostane dopravca od svojich zákazníkov desiatky pochvál, ktoré chvália najmä palubný servis a prácu ochotného palubného personálu:

 

Jazda Vašim autobusom mi ukázala, ako má vyzerať výborný servis a ako sa postarať o zákazníka. Bola som prekvapená z milého prístupu stevardky i vodiča, ktorí mi bez frflania pomohli  s kufrom, stevardka ma navigovala na moje miesto, ukázala mi, ako používať tablet na sedadle predo mnou, takže som sa počas dlhej cesty nenudila, surfovala som po internete. Tiež ma potešilo, že som si mohla dobiť mobil. Zadarmo som dostala kávu. Cestu som si mohla skrátiť čítaním časopisu, ktorý som si mohla vybrať a zobrať so sebou domov. Počas celej jazdy sa o moje pohodlie starala milá slečna, pri vystupovaní sa na mňa milo usmievala a poželala mi pekný deň. Za neuveriteľné 2€ som mala pomaly wellness pobyt v autobuse. Najlepšia cesta v mojom živote! Ak by ste nejazdil do Nitry, asi by som sa zamýšľala nad kúpou auta, lebo žiadna iná spoločnosť mi neponúkne to čo Vy!

 

Cestovala som zatiaľ len párkrát, ale rada konštatujem, že sa konečne niekto správa k ľudom ľudsky, zdvorilo, s úsmevom a vždy ústretovo (tak, ako som sa s tým stretla v zahraničí a tak, ako by to malo byť). Je to potom potešenie aj pre cestujúceho, ktorý si vyberie opakovane vás - aj kvôli personálu, kvôli pohodliu, prehľadnosti stránky, jednoduchosti rezervácie a kúpy cestovného lístka.

Plusom je občerstvenie vo forme nápojov a možnosti stravy a bezplatný prevoz batožiny.

Prajem vám veľa úspechov a pri takomto prístupe isto stále viac spokojných cestujúcich a dúfam, že sa neprajníkom nepodarí utlačiť vás.

Včera som po prvý krát cestovala vašou spoločnosťou z Nitry do Bratislavy a bola som ohromená službami, ktoré v autobuse ponúkate. Najviac ma potešila práca stewardky a vodiča, ktorí sa už pri autobuse milo usmievali na cestujúcich. Neskôr počas jazdy sa o naše pohodlie začala starať stewardka, ktorá bola veľmi milá a s úsmevom odpovedala na každú moju otázku. Týmto by som chcela veľmi poďakovať vašej spoločnosti, ktorá pozdvihla úroveň cestovania na Slovensku a tak isto chcem poďakovať posádke, pretože mi spríjemnili deň.

Chcela by som sa s Vami podeliť o svoj zážitok na ceste z BA do BB a späť. V prvom rade komfortnosťou a výbavou autobusu, ale najmä prístupom personálu. Od rána boli veľmi dobre naladení, usmievaví, celú cestu sa o nás starali a so všetkým nám vyšli v ústrety. Až som neverila, že som na Slovensku...

Ďakujem za cestu!

Vlakový a autobusový dopravca RegioJet na Slovensku prevádzkuje na vlastné komerčné riziko luxusné vlaky InterCity na trase Bratislava – Žilina – Košice a EuroCity s trasou Košice – Žilina – Ostrava - Praha. Taktiež nedotovanú komfortnú autobusovú linku z Banskej Bystrice cez Nitru do Bratislavy v štýle Fun&Relax a na základe objednávky Ministerstva dopravy Slovenskej republiky vo verejnom záujme vlakovú linku Komárno – Dunajská Streda – Bratislava. V   súčasnosti je v   príprave aj luxusná medzinárodná autobusová linka Bratislava – Letisko Wien Schwechat – Viedeň.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign