Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pod lampou býva tma.

647

Hovorí sa, že pod lampou býva najväčšia tma a tuším je to naozaj tak. Keď idem po Pekárskej ulici, tak sú obyčajne pod oknami Obv.O PZ zaparkované autá priamo na chodníku. Aj dnes, 28.11. o 14:45 tam stáli dve, (sanitka sa neráta, aj tak stála vedľa chodníka) takže babička s kočíkom radšej prešla na druhú stranu. Keby bežný občan zaparkoval na chodníku alebo iba pol kolesom na trávniku, tak by si to "zlízol". Žeby to boli nejakí príslušníci, ktorí prišli navštíviť kolegov? Ale aj tí by mali dodržiavať predpisy. Smutnéje, že si to nikto z mužov zákona nevšíma. Posledné dva zábery sú asi mesiac staré.


Fotogaléria k článku:

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

Zobraziť všetky fotografie
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre J.H | 11-12-2013 08:53:15
Všetko by bolo OK keby bolo keby!Ale že na slovensku nefunguje nič ako by malo,tak nejaké bazírovanie na detailoch vôbec nie je relevantné!Teoria a prax je sto a jedno a nemožno to porovnávať!Ak by sme šli striktne podľa zákona a predpisov tak tu nefunguje nič!Niekto vidí pohár poloplný a niekto poloprázdny!
Ale aj | 10-12-2013 21:57:41
No a Mlynárska podobne
pre MTS88 | 10-12-2013 20:04:25
My tu máme nejakých nových policajtov? Som si ich veľa nevšimol. Nič v zlom , já proti našim policajtom nemám nič , som rád že sú tu. Aj ked neviem kde sú všetci, ked vravíte že sme ich chceli mať viac, pretože veľa ích tu nieje. Aspoň já ich tu veľa nevidím. Tak občas sa prejdu okolo nás na aute - 1X za deň aj to večer a aj to vidno že pozerajú len parkovanie áut. Mne je jedno kde stojíte, premňa zamňa aj na ZTP ked je to nutné,fandím vám , pretože málokto z nás by vašu prácu prijal. A dávam vám palec hore!!!! A ked už vidím že sem chodia čítať aj príslušníci našej polície , jedna prosba ku vám- treba chodiť častejšie po uliciach -napr. Garbiarská, Nám.Slobody. Feťáci sú tu jak doma,večer máme strach ísť aj venčiť. Vysedávajú po vchodoch ,na schodoch pri dverách aj okolo 23.00. Katastrofa!! Týmto nechcem povedať že máte kontrolovať vchody, stačí ak sa tu častejšie prejdete aj popri činžiakoch ,kde je tma, na oblhiadke autom okolo sídliska toho veľa vidno nieje. A nemuseli by sme vám feťáka ani prstom ukázať - spoznať ich už z diaľky - že nie sú to normálny návštevníci. Neviem ,ale zdá sa mi že starých feťákov ubudlo , nie je ich tu tak vidno, no zato nových ich teda pribudlo dosť!! Každý deň pred bytovkami autá, ktoré zatrúbia,vybehne nejaký suchár do vchodu či za vežák , o minútku je vonku nasadne do auta a odchádza. A takto sa ich tu teda za den premelie , či na autách ,či peši. Garbiarská, Novomestská - najhoršie ulice viditeľne-neviditeľných feťákov !!!!!!!
J.H. | 09-12-2013 00:08:25
pre:Pre hombre 8.12.2013 08:47 a ostatných, čo tam nevidia chodník.
Keď chodník križuje nejaký výjazd či už z parkoviska alebo cestu je ukončený obrubníkmi a je obyčajne vyššie položený ako ten výjazd či cesta, pozri pridané obr. č. 9-16. Ale na tomto chodníku na Pekárskej ulici, tam ten chodník ukončený nieje, teda pokračuje ďalej. Alebo chcete tvrdiť, že od lekárne po poštu to nieje chodník? A keď je chodník v jednej úrovni s výjazdom alebo cestou, tak je tam alebo aspoň mal by byť vyznačený priechod pre chodcov -obr.16- a tam sa tak isto nemôže parkovať. Alebo snáď to parkovisko je až po samotnú cestu? Parkovanie pre policajné autá je vyznačené pri budove.No a tvrdenie, že tam chodci vôbec nemajú čo robiť je hlúposť hodná jej autora. To sa akože chodci majú vyhýbať alebo obchádzať policajnú stanicu? No a nadávať niekomu do debilov a tupcov môže len anonym, ktorý sa hanbí za svoj názor a meno.
Jarmila | 08-12-2013 09:17:12
pre hombre | 08-12-2013 08:47:01Debili ste vsetci.... Zakrpatený Majko sem zavesi kravinu a debili sa hadaju...A ziadny chodnik nikoho netrapi...

Stale nechapete preco a v akom kontexte to p.Majko napisal?
pre hombre | 08-12-2013 08:47:01
Ako si človek môže vysvetliť poznámku od majiteľa novín,že ak volia takí ľudia ako on,tak sa nečuduje,že slovensko je v takých s prepáčením ale citujem sračkách v akých je?A je jedno na akú tému sa diskutuje!Podľa mna takéto výrazy do novín nepatria ani od ich majiteľa hlavne ak chce vstúpiť do verejného života!Možno je úroven diskusie na slovensku taká nízka,možno sa to zdá niekomu prirodzené ale verte nie je!Osobne si vyberám to čo sa hodí mne a nie čo mi nadiktuje Fico alebo Mikloš a už vôbec nie tzv.nezaradení poslanci,aby ma niekto neobvinil že som úderník!Určite má p.Majko odvahu a určité ciele ,hlavne je trnom v päte niektorím činiteľom v meste,to je OK!Len mi to pripadá v rozpore s názvom Nezávislé internetové súkromné noviny!Nezávislé možno iba v tom že nie je závislý na nikom a financuje si to sám!Dobre,k téme parkovania auto nikomu nezavadzia ,je tam koniec chodníka, hned vedľa je príjazdová cesta k susednej prevádzke .od auta po vozovku sú aj dva metre!Môj názor.
Registrovaný hombre hombre | 07-12-2013 22:44:09
to: Otázočka | 07-12-2013 17:34:22. Diskutovať pod článkom sa zvykne na tému, ktorá je nosná v danom článku a tento pojednáva, ak sa nemýlim o nesprávnom parkovaní pred policajnou stanicou. Preto veľmi nerozumiem Vášmu výpadu voči M.M. "samozrejme" anonymnému. Skúste navštíviť lekára aby Vám odstránil z očí belmo nenávisti a potom si sadnite k PC a napíšte niečo bez hnevu a nenávisti. To nie sú dobrí priatelia. Čo som napísal Vám platí aj pre: pre p. Majko | 07-12-2013 20:38:57
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-12-2013 21:28:14
pre p. Majko | 07-12-2013 20:38:57 | - pre mna uplne nepochopitelne, no napriek tomu este odpoviem.

Neviem, kde beriete stale volby. Tie pre mna skoncili a skoncili aj pre Slovakv v nasom okrese. Precital som si diskusiu a nenasiel som ziadne moje vulgarne vyjadrovanie sa tam, kde sa iny vyjadruje slusne.

Vy sa pytate, ja odpovedam a to napriek tomu, ze ma k tomu nic neviaze, nenuti a mozem sa tvarit tak, ako ostatni voleni funkciuonari v meste. Jednoducho Vas a ostatnych anonymov ignorovat.

Spominam si, ako sme ucili hovorit nasho syna a dnes napriek tomu ze ma necelych 6 rokov (teda tolko co SOL), je s nim pasia bavit sa. Preto zvyknem hovorievat, ze vsetko je o komunikacii.
Aj komunikacia vssak musi mat svoju uroven. Povazujete snad za uroven toto:

" Tupci | 02-12-2013 19:27:20 |
Debili ste vsetci.... Zakrpatený Majko sem zavesi kravinu a debili sa hadaju...A ziadny chodnik nikoho netrapi..."

A to snad ma zostat bez mojej reakcie?
Vy anonym sa tu ohradzate. Ja tvrdim, ze ste tu na navsteve - spravajte sa tak prosim.
Ked sa Vam nepaci - chodte prec! Ale verte mi, ziadne hrube invektivy ci urazky a pod. nezostanu bez adekvatnej odozvy.

SOL je tu na otazky volenym funkcionarom - ja nim nie som. Napriek tomu sa spravam tak, ako sa voci obcanom tohto mesta nesprava ziaden voleny a z nasich dani plateny voleny funkcionar. Uz viac ako 6 rokov platim slobodu slova v meste a regione. SOL je spoluzakladatelom a zakladnym clenom Slovenskej asociacie nezavislych internetovych medii a ja mam mimo narodneho aj medzinarodny novinarsky preukaz. Napriek tomu, som pre poslancov MsZ nebol vhodnym clenom do redakcneho timu SN. Srandovne, nie - tragicke! Kazdym krokom v meste denne vidiet, co zmysel a kredit ma a co tu je na silu a aj tak to dopadne.

Viete, Vy tu utocite na mna - skuste sa prosim preniest do media, ktore si platite a teda mate narok vyuzit ho na otazky, kritiku a cokolvek ine.

Aj Vam prijemne sviatky.
Jarmila | 07-12-2013 21:27:59
pre p. Majko | 07-12-2013 20:38:57...ale to je Vas uhol pohladu a Vasa pravda.Este raz si precitajte,co p.Majko napisal.Mne jeho slova boli jasne a nevidim na nich nic utocne ani urazlive.To,ze sa nenecha urazat v jeho vlastnom mediu od anonyma,to povazujem za celkom prirodzene a normalne.Takze budte objektivni.Mam pocit,ze uderka sa opat prebera k zivotu :D
pre p. Majko | 07-12-2013 20:38:57
Urazilo Vás,ak niekto napíše čo je pravda?A ešte sa aj vyhrážate.Nikto na Vás nzautočil vulgárnym spôsobom ako sú niektoré vyjadrenia na slovenských občanov z Vašej strany lebo sklamali Vaše osobné predstavy a válate vinu na nich za stav v akom sa nachádza štát,ktorého ste súčasťou doteraz bol aj vy nie?Tie vyjadrenia teda nie sú hodné ani kasínovému štamgastovi ,ale budiž!Ja som len nepodpísaný prispievateľ a Vy komunikujete pod plným menom.Ako a akým spôsobom je vedľajšie!Ak si myslíte,že podpísaný vulgárny pisateľ je viac ,tak škoda každého centu za toto periodikum!Nech Vám je dopriaty nejaký seminár sebaovládania a etického správania ako novinárovi,aby nebola novinárčina dehonestovaná viac ako je!Príjemné sviatky Vám prajem!
gulak | 07-12-2013 18:41:23
Stará pravda-trafená hus zagága....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-12-2013 18:06:53
Otázočka | 07-12-2013 17:34:22 | - vo volbach do VUC som neprehral ja, ale obyvatelia Slovenskej casti okresu. Ja svoj pocet hlasov ziskany bez nalepky silnej politickej strany povazujem za odobne vitaztvo a za rozuny nazor ludi, ktori nevahali volit toho, kto na rozdiel od kandidatov za SMER-SD s ludmi komunikuju a na rozdiel od Vas aj pod svojim menom a priezviskom.

Kto, alebo co Vam dava pravo vyskakovat vo verejnej diskusii anonymne do podpisanych diskutujucich? To je demokracia, ktoru schvalujete?

Takze podla Vas, ja sa mam nechat od anonyma urazat a to este aj za svoje vlastne peniaze?

Vas ani trosku nenapada, ze nie kazdy citatel je uplny magor, ktory nevie rozlisovat kto je kto, kto kedy, ako a o kom pise a ze Vase vyskakovanie moze viest tak akurat k verejnemu ospravedlneniu? Alebo snad cakate, ze niekto sa bude znizovat na Vasu uroven?

Ubezpecujem Vas, ze mi je uplne jedno, co si Vy o mne myslite. Nie sme na rovnakej urovni a pokym nenajdete tolko odvahy, aby ste s ludmi komunikovali pod svojim menom - ani nebudeme.

Je smutne, ze utocite nie na zdroj konfliktu, ale na toho, kto je cielom jeho trapneho utoku.
Svedci to jedine o Vasej urovni a ja Vas ziadam, aby ste si moje meno zbytocne do ust nebrali, nakolko sa situacia kludne moze aj obratit. ;-)
Otázočka | 07-12-2013 17:34:22
pre p. Majka!Vy ste kandidoval vo voľbách,za verejného činiteľa a zástupcu ľudu ktorí bez servítky urážate?Alebo je to reakcia na neuspešné voľby vo Váš neprospech?Slovensko je v sračkách lebo ľudia nevolili Vás?Trocha úbohé!Chováte sa ako urazené decko a kopete okolo seba hlava nehlava!Dajte do svojich novín poznámku že reagovať mäôžu iba Vami schválení jedinci!Tak často sa chválite novinami a priestorom pre vyjadrenie každého okrem vulgárností,ale javí sa aj okrem iného názoru!Inak máte nemiestne a neadekvátne poznámky na prispievateľov a ich inteligenciu!To sa nerobí v slušnom a hlavne nestranom periodiku ako sa prezentujete!
Dolnomajerska | 07-12-2013 10:07:29
No na Dolnomajerskej sa neda parkovat lebo je malo parkovacich miest, preto stavaju auta na chodniku! kto tu byva pozna to
Jozef | 05-12-2013 13:31:43
nie som si isty, ale nie je nahodou na Dolnomajerskej povolene parkovat na chodniku? Pred prvym domom, pri masiarstve je vjazd.A zdruhej strany, Legionarska su vyznacene sikme pasy na statie na chodniku.
občan | 05-12-2013 13:19:08
Pukazujeme na policajtov, ako parkujú na chodníku. Len sa pekne poďme pozrieť pred obytné bloky. Chodievam často vlakom a prechádzam po Donomajerskej ulici. Na chodníkoch veselo parkujú autá. Niekto si povie, že nechal 1,5m voľný priestor. Ale, ako sa na chodík dostal, keď po chodníku je jazda zakázaná? A poviem Vám, na tejto konkrétnej ulici je častokrát problém prekľučkovať sa pomedzi autá stojace na chodníku. "Modrá" polícia sa preštahovala kúsok za roh a permanetne chodia po tejto ulici, ale zrejme ich zákon nezaujíma, alebo ho nepoznajú. Alebo azda má mesto dosť svojich peňazí a peniaze z pokút im netreba. Toto sa deje v celom meste a nie len pred budovou polície. Je to smutné, ale je to tak.
"ini" volici | 04-12-2013 14:33:58
Pre ostatnych citatelov:
No a zase jasny dokaz, ze za stav krajiny moze volic. Cudujeme sa kto krajine 24 rokov vladne, ked takito ludia maju volebne pravo? ;-)))
... = vysledok demokracie. "Niekedy" mohli taktiez volit tito "ini" volici, ale len jednu stranu -))) ... a ta strana uz vedela koho ma nominovat...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-12-2013 20:40:05
Tupci | 02-12-2013 19:27:20 | - keby som sa chcel za kazdu cenu znizit na Vasu uroven, napisal by som nieco, co by Vas odpisalo aj u susedovho psa.
Nakolko nie sme si rovni, napisem len, ze chudakov mi je luto, no spolocnost sa sklada zo vsetkych skupin ludi. Aj Vy mate pravo na zivot, i ked o jeho hodnote normalny clovek urcite dost pochybuje.

Moznost slobodne vyjadrit Vase myslienky pred narodom berte odo mna ako darcek. Nooo, nie ze by som bol dedo Mraz, ale som rad, ked sa sem tam ludia na vlastne oci presvedcia o tom, ze nie kazdy Slovacisko je inteligentny a ze medzi nami ziju aj tak trosku "ini" ludia.

Po precitani niekoľkych Vasich ci Vasim podobnych prispevkov clovek predsa len lahsie chape, preco je nasa krajina v takych sra*kach, v akych je.

- - -

Pre ostatnych citatelov:
No a zase jasny dokaz, ze za stav krajiny moze volic. Cudujeme sa kto krajine 24 rokov vladne, ked takito ludia maju volebne pravo? ;-)))
Peter pre tupci | 03-12-2013 17:45:34
Si slepý?Ten chodník je celý voľný!Stlp ani ten bledý pás po oprave neohraničujú chodník tak sa láskavo ospravedln všetkým čo si urazil a za trest tri otčenáše a tri zdravase!Ale rýchlo,lebo nebudeš mať odpustené!Ak budem fotiť od policajných garáží,tak to auto bude presahovať aj do pol cesty!Jo jo blbí lidi taky lidi.....
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 03-12-2013 12:19:29
pre tupca: nezáleží komu patrí stránka. Autorom článku je p. Hrušovský a tak ako každý autor aj on si za neho nesie plnú zodpovednosť. Takže útočiť kvôli tomuto článku na p. Majka je nezmysel. P. Hrušovský je v novinách zaregistrovaný a je len na ňom čo a ako píše. Žiadny autor, ani ja, nekonzultuje s p. Majkom čo ide v novinách uverejniť.
Tupci | 03-12-2013 09:12:28
Debilko lebo tato stranka je pana kaplana zo Serede ze? Chod si mamu pomilovat vandrak...
pre: Tupci | 02-12-2013 19:30:08
Tupec si aj Ty! Ešte väčší ako tí, čo tu vypisujú kraviny!
Pozri sa ešte raz, kto to sem zavesil. Čítaj všetko!

Jaroslav Hrušovský
Dátum28. 11. 2013 22:51:57
TémaPostreh občana
Tupci | 02-12-2013 19:27:20
Debili ste vsetci.... Zakrpatený Majko sem zavesi kravinu a debili sa hadaju...A ziadny chodnik nikoho netrapi...
Peter | 02-12-2013 17:00:32
Presne tak,žiadna senzácia sa nekoná a mamička s kočíkom vôbec nemala dôvod prejsť na druhú stranu ak samozrejme nechcela navštíviť niektorú z prevádzok na druhej strane cesty!Prečo robíme problém tam kde nie je?
cmukac | 02-12-2013 16:51:42
definicia chodnika: chodníkom komunikácia alebo časť cesty určená pre chodcov podľa písm. m), ktorá je spravidla oddelená od vozovky výškovo alebo iným spôsobom,

Iní účastníci cestnej premávky než chodci a im na roveň postavené osoby podľa tohto zákona nesmú chodník používať, ak dopravnou značkou alebo dopravným zariadením nie je určené inak

...hmm stale tam nevidim to oznacenie alebo oddelenie chodnika, ako potom vieme kde ten chodnik vobec je? on tam asi neni vsak? keby je tak to vlastne znamena ze vzdy ako PZ vozidla parkuju alebo vychadzaju na vyjazd prechadzaju po chodniku ze? cize by si mali zakazdym vypisat 60e pokutu. Fuuu to je dost ked min 5 aut denne riesi oznamy to bude pokut a pokuuuuut.. konecne budu calovat aj pandle, to predsa kazdy chce ne? tento clanok sa mi zda byt taky dolezity ako aj cela stranka.. Ale zas co, aj ovecky sa musia chodit niekam napast.
zbytočná fraška | 02-12-2013 14:15:26
neviem komu ide o co v tomto clanku, ale myslim si, ze okolo tohoto auta sa da v pohode prejst i s kocikom. Chodte sa pozriet v case nejakeho predstavenia na D. Stura pred kino Nova, kde sa od skolky D.Stura neda po chodniku prejst ani z jednej strany. Auta partkuju suverenne na chodniku celou sirkou. Pytam, sa kde je vtedy MP? Ak chce ist mamicka s kocikom, nema sancu, jednine po ceste. Toto je skutocny problem, nie si tu "prsty" obtierat o policajtov v takomto zmysle.
reakcia | 02-12-2013 07:53:57
Lde tam prosím vidíš nejaké oddelenie chodníka od vozovky napr. výškové, čiaru alebo iné...??
pre Pfuuuuu | 01-12-2013 22:30:41
ako pozerám, tak pozerám, ale ja tam 1,5m voľného chodníka nevidím, lebo to za autom už chodník asi nebude, lebo taký široký chodník je len v Holyvoode a je na ňom plno hviezd, žeby sme to skúsili aj v Seredi? A navyše tie autá tam boli 2, slovom dve, za tým čiernym vidieť aj strechu bieleho auta, takže to tam mohlo byť pekne uzavreté.
J.H. | 01-12-2013 21:59:42
Ivanka, a vám sa zdá normálne privolávať hromy-blesky na niekoho len zato, že si dovolil kritizovať "vyvolených". Niekedy sa tomu hovorí zvrátenosť, ale hlavne prajem príjemný spánok.
pre slivku | 01-12-2013 21:58:15
povol tú páku, nemožeš byť furt taká zabrzdená
Mmmmm | 01-12-2013 21:57:14
Vidím, že je tu živá diskusia. Odporúčam navštíviť Petržalské ulice a prezrieť si parkovanie majoritného mesta na Slovensku vo večerných alebo ranných hodinách. Neodporúčam pre slabšie povahy, mohla by sa tam niekomu zamotať hlava. Nie jak v Seredi zase o hovne.
obhajoba policajtov | 01-12-2013 20:39:38
Páni policajti, mám na Vás otázku. Hovoríte, že na uvedenom mieste (podľa môjho názoru chodník) môžu parkovať služobné vozidlá, pretože je tam výjazd policajných vozidiel. Všetci vieme, že také označenie tam nieje. Beriem. Služobné vozidlá nech tam parkujú teda, ale tak aby sme my, občania s kočíkmi, v ktorých máme malé detičky, nemuseli chodiť na cestu.
Otázka znie, prečo tak parkujú "OSOBNÉ AUTÁ" službukonajúcich policajtov. To znamená, že ak sú tam, tak vykonávajú výjazd týmito vozidlami? Tak sú teda služobné? alebo osobné?
Ak teda usúdite, že tam môžu parkovať osobné vozidlá, znamená to, že tam môžem parkovať aj ja a 5 ďalších vozidiel. A to len potom budem zvedavý, ako budete vykonávať výjazdy, ak budete mať plné parkovisko súkromných osobných vozidiel. A garantujem Vám, že ľudia tam parkovať pôjdu. Veď keď môžu osobné autá policajtov, tak môžu aj osobné vozidlá obyčajných ľudí. Alebo je rozdiel medzi osobným autom policajta a osobným autom občana?
Ďakujem za odpoveď. A dobre si rozmyslite odpoveď, lebo ak tam môžu parkovať osobné autá (nie služobné ale osobné majetky policajtov), pribudne Vám tam zopár parkujúcich občanov mesta Sereď.

re: pre:re Ivan 1.12 9:32 | 01-12-2013 14:24:10 | 01-12-2013 15:59:59
Pfuuuuu, ale že jaký si ty odborník na zákony najmä na ten 8/2009 ktorý o státí na chodníku pojednáva... Ty tvrdíš, že ja som ho nečítal a ty tu napíšeš chujovinu jak mraky...:-)
Tak, aby si sa dostal do obrazu ja ti ten zákon, resp. vybrané ustanovenia odcitujem a ty mi potom napíšeš, kde je tam spomenutý múr, či budova a 1,5 m od nich, ok..?
Citujem:
§ 25
(1) Vodič nesmie zastaviť a stáť
.
q) na chodníku okrem prípadu podľa § 52 ods. 2,

Osobitné ustanovenia o chodcoch
§ 52
(2) Iní účastníci cestnej premávky než chodci nesmú chodník používať; to neplatí, ak dopravnou značkou alebo dopravným zariadením je určené inak alebo ak ide o zastavenie alebo státie vozidla, pri ktorom ostane voľná šírka chodníka najmenej 1, 5 m okrem zóny s dopravným obmedzením spočívajúcim v zákaze zastavenia alebo státia a zóny s plateným alebo regulovaným státím.

Tak tu je to kompletné, skús mi prosím napísať kde konkrétne je spomenutý 1,5m od budovy alebo múru.
Vieš najskôr ako niečo napíše tak sa do toho prosím aspoň pozri inak si naka..š do úst a budeš ta de..la ty presne ako v tomto prípade... :-)
Peace
Ivana | 01-12-2013 15:48:06
Pokial viem trestneho cinu zneuzivania pravomoci verejneho cinitela sa dopusti verejny cinitel ktory v umysle sposobit inemu skodu alebo zadovazit sebe alebo inemu neopravneny propech vykonava svoju pravomoc sposobom odporujucim zakonu, prekroci svoju pravomoc, nesplni povinnost vyplyvajucuz jeho pravomoci alebo z rozhodnutia sudu, takze nerozumiem suvislosti ktoru uvadzate kedze skutkova podstata tohto tretsneho cinu naplnena nebola. Taktiez si pozrite ako trestny zakon definuje navodcu a potom uvadzajte tieto slova vo vetach :) Ked mame tu demokraciu tak aj ja mam pravo vyjadrit svoj nazor ze je neskutocne akymi....sa ludia dokazu zaoberat. Nie som policajt ani nemam nikoho v rodine, ale to povolanie si vazim ako lekarov, ucitelov aj smetiarov a semchodim aby som si precitala nejake novinky z nasho mesta a nie ako ufrflanym dochodcom, neberte to teraz osobne neutocim na vas, vadi kde kto ako parkuje.
J.H. | 01-12-2013 14:38:01
Ivanka 1,12. 09:45, ďakujem vám za prianie, ale to je už navádzanie na zneužitie právomoci verejného činiteľa. Keďže máme totiž-aspoň sa mi zdá-demokraciu a slobodu prejavu tak niekoho za toto takto trestať, no neviem. Nie ste náhodou tiež polic...ale nie, alebo niekto z rodiny? Ináč máte pravdu, nemám čo robiť, mám 77 rokov a až sa ich dožijete aj vy, budete mať ten čas aj vy, až sa... Neprajem vám nič zlé ani pokuty od vami popisovaného policajta, keď naňho natrafíte.
pre:re Ivan 1.12 9:32 | 01-12-2013 14:24:10
Asi ste si nevšimli, že ten zákon aj hovorí že z ktorej strany má byť toho 1,5m, nie od cesty ale od budovy alebo ohrady.
Pre: Ivana 1.12 09:45 a podobných | 01-12-2013 14:16:01
ako tu tak čítam tie vaše príspevky tak sa mi zdá, že ste z tých policajtov úplne pok...ní, ale to je asi pozostatok z budovania socializmu, keď sa nikto nemohol na policajtov ani len špatne pozrieť. Už totiž nie sú iba ochrana socializmu a komunistických papalášov a polievači odporcov režimu. Pred zákonom sú takí istí ako ostatní občania a tak isto musia zákony dodržiavať a nie "obejst".
anonym | 01-12-2013 10:21:14
Nuž niekto to vyhodnotí tak, že pani s kočíkom prešla na druhú stranu kvôli autám. Inú možnosť nepripustí. Proste nafúknuť bublinu a nech sa píše. Stotožňujem sa s príspevkom re: Ivan | 01-12-2013 09:32:10.
Jana | 01-12-2013 09:50:01
Co ked pani s kocikom chcela ist na druhu stranu do niektoreho obchodu ? Mali ste sa jej to opytat, zasnem co dokazu niektori ludia publikovat :D
Ivana | 01-12-2013 09:45:34
Pan jh asi nema co robit , velmi sa nudite, prajem vam nech stretavate podobnych policajtov ako ste vy ktory vas prevrtaju tak dopodrobna ze bez pokuty nebude sanca :) mat tak vas cas...
re: Ivan | 01-12-2013 09:32:10
Ked uz teda chceme byt spravodlivy a tvrdite, ze tam nie je ziadne znacenie o vyjazde sluz. vozidiel, tak potom je mozne povazovat cely ten priestor za chodnik a to az po hranicu s vozovkou /kedze tam nikde inde nie je ziadne odlisenie chodnika napr. vyskove a pod./ a nech sa akokolvek na tie fotky pozeram, tak za tymi autami ci uz Audi alebo aj Octavku - je tam stale cez 2 m priestoru na obidenie a zakon hovori ze postaci nechat 1,5m ... či?
Registrovaný pre erik pre erik | 30-11-2013 22:52:10
Tu nejde o obídenie ale o zásadu a vyhlášku, zákon. Prečo potom podľa vás je to zakázané, dávajú za to pokuty, papuče alebo dokonca odťahujú vozidlá stojace na chodníku, keď "sa to dá nejako obejst" Zobuďte sa už konečne!
erik | 30-11-2013 19:32:06
naco vobec toto riesite,nechajte ich tak,su tu omnoho dolezitejsie veci nez to ako sa odstavuju pred policiu podla mna sa to urcite da v klude obejst bez nejakych problemov.tak tu nerieste taketo piiiiiiiiip.
anonym | 30-11-2013 18:33:19
To je čo 13. a 14. výsluhový dôchodok? Prosím o vysvetlenie tohto neexistujúceho výrazu?
pre Ivan | 30-11-2013 14:28:04
13. a 14. výsluhový dôchodok... ?
si dobrý...
Ivan | 30-11-2013 14:08:23
Myslím že autor článku , pán J.H. upozornil na porušenie pravidiel o cestnej premávke v časti parkovanie. A platí pre všetkých, teda aj pre policajtov. Tá vyhláška nikde nepojednáva o dobrých či dokonca najlepších policajtoch. Ak vôbec existuje také meradlo, podľa ktorého by sa dal takýto prívlastok prisúdiť nejakému policajtovi. Tak, ako to už tu niekto napísal, nie je tam žiadne dopravné značenie pre výjazd služobných vozidiel, ako to píše "nemudrujte" a navyše, na túto skutočnosť by museli byť chodci upozornení, čo tam tiež chýba. A ak sa oháňate výjazdom služobných vozidiel, tak tá Audina služobná určite nie je! Urobte si radšej inventúru zaparkovaných vozidiel vo dvore OOPZ! Páni "nemudrujte, MTS88" VAšimi diskusnými príspevkami ste len potvrdili to, čo si o Vás väčšina národa myslí. Naozaj si "zaslúžite" 13. a 14. výsluhový dôchodok...
Niemand | 29-11-2013 23:40:58
Niektoré komentáre sú úplne trápne... Sa tu riešia blbosti ...
aaaaa | 29-11-2013 21:58:10
Policia nam ide prikladom....
Auto neni sluzobne ale osobne ! Hanba
J.H. | 29-11-2013 21:46:38
Pre "MTS88" a "objektívny pohľad":Nikto nechce do žiadneho policajta kopať, za to je osem rokov, tá veta bola iba rečnícka otázka, nevedel som, že ide o auto policajta. Ale ani to, že ide o najlepšieho policajta mu nedáva právo porušovať predpisy. Každý, kto ide do práce svojim autom musí parkovať podľa predpisov, policajti nie sú výnimky, tie sa už dávno zrušili, veď už aj poslanci NR SR prišli o takéto výhody, tak sa spamätajte. Miesto na parkovanie majú vo dvore.
Pre "moze" 29.11. 15:29 a "pre nechápavých" 29.11 20:17 je to chodník, tá "40cm skvrna" je iba oprava po výkope pravdepodobne pre kanalizačné potrubie, a nieje tam značka s označením "Výjazd motorových vozidiel PZ". Stačí sa pozrieť na fotku č.5, ten chodník pokračuje až po poštu.
Pre "Anonym": A prečo tá pani s kočíkom išla na cestu?. Pridávam ešte dve fotografie s podobným zameraním ale z iného miesta, ktoré promptne vyriešila Mestská polícia. Tam tiež matka s kočíkom musela ísť na cestu, vám to však zrejme nevadí. No a s niektorým príspevkom sa neoplatí zaoberať - SMRDÍ!
anonym | 29-11-2013 20:56:24
Ak tu niekto tvrdí, že kvôli tomu autu sa nedalo prejsť, tak ja už nemám slov.
pre nechápavých | 29-11-2013 20:17:36
pred OOPZ nie je chodník je tam výjazd služobných vozidiel z garáží a parkoviska na vozovku, tade by chodci ani nemali chodiť. To auto stoji na parkovisku OOPZ.
pre pisatelov | 29-11-2013 19:30:46
To co je za obhajobu! Prave ked ide o takeho dobreho policajta, by nemal stat takymto sposobom na mieste urcenom pre prechadzanie chodcov. A, ze ide o take miesto nieto pochyb. Arogancia, arogancia, fuj!
neuveríte mi | 29-11-2013 18:16:54
Minule, asi mesiac dozadu, bolo na chodníku hovno. Tiež sme ho obchádzali a ani auto nejakého policajta tam nemuselo byť zaparkované. Neviem kde boli policajti, ale to hovno malo dostať pokutu. Aby sa ľudia aj hovnu na chodníku vyhýbali. Kde to žijeme?
anonym | 29-11-2013 18:05:03
Toto je článok o čom? Aj keď to auto čiastočne stojí na chodníku, ešte stále je tam dosť miesta na prejdenie a vôbec netreba zachádzať na cestu. A čo je napr. na zábere č. 6? To je načo odfotené? Napísať niečo je jedna vec, ale podložiť to takýmito úžasnými fotkami, to je sila.
obejktívny pohľad pre MTS88 | 29-11-2013 15:43:40
viem, že je najlepší z najlepších. Má dokonca na krku záchranu ľudského života (čo je mimochodom milí občania najšľachetnejší čin, dokonca šľachetnejší než fotiť autá policajtov ktorí zachraňujú život, zdravie, majetok) A budem rád keď si toto prečíta..nech vidí, že existujú na svete aj ľudia, ktorí si túto prácu vážia a dokážu aj pochváliť, nie len kritizovať...
nemudrujte | 29-11-2013 15:34:52
ja tam vidím miesto kadial policajné autá vychádzajú na cestu žiadny chodník, pozrite hasičskú stanicu tam je to tak isto.
MTS88 | 29-11-2013 15:32:25
Ved toto, ze ked si clovek robi dobre svoju robotu tak je v niekoho ociach aj tak zly a este ked sa jedna o policajta tak preco si nekopnut? .. Nechapem niektorych ludi. Vy ste chceli aby z mesta odisli stary policajti, Vy ste chceli aby bolo viac policajtov v meste, Vy ste chceli aby sem dosli policajti ktory nebyvaju v Seredi tak mali ste ratat aj s tym ze ked sem pride plno novych policajtov z inych miest tak sa najcastejsie budu dopravovat hlavne v zimnom obdobi autami a tym padom to male parkovisko na boku bude preplnene a kedze my policajti nechceme stat pred mestkym uradom z dovodu ze tam je aj tak problem zaparkovat, nechcem stat ani pred salatmi kedze tam sa da stat iba popri ceste a nechceme stat ani pred butukom pred OO PZ aby nestracal zakaznikov ktory tam chcu ist pozriet a nemaju kde zaparkovat tak stojime momentalne obcas aj takto. Musel som sa k tomu vyjadrit i ked nejde priamo o moje auto ale ide o auto policajta ktory nie je najlepsi iba na OOPZ ale z vlastnych skusenosti viem ze sa jedna o jedneho z najlepsich na okrese.
moze | 29-11-2013 15:29:45
to myslite vazne ze toto je statie na chodniku? :D nie je to nahodou parkovisko s vyjazdom zasahovych vozidiel ako tam pise DZ? akoze ta 40cm siroka betonova skrvna tam je ako chodnik hej? a pre seredana, asi to ma aj cez 500 000km nakolko to je policajt a nemoze si dovolit nove auto jak ty ked predavas fety a lopkujes auta ty dilino
obejktívny pohľad | 29-11-2013 14:55:15
Každý chodí do roboty a každý musí niekde svoje auto zaparkovať. Na mieste, ktoré zachytáva fotka, sú určené parkovacie miesta pre príslušníkov PZ. A nakoľko sa o príslušníkov PZ jedná, tak majú plné právo parkovať pred stanicou...a neviem čo tu robíte velke prsá jedná sa o dobrých policajtov, dokonca o tých najlepších, čo v Seredi máme. A osobne si myslim ze prave títo policajti sú k ľuďom slušní a nepokutujú bezdvôvodne ako niekto píše. Niektorí ľudia musia za každú cenu spraviť niekomu zle a potom sa z toho tešia...pritom keď je niekto v ohrození alebo potrebuje pomoc tak volá číslo 158.
pre zmrd | 29-11-2013 13:11:38
V podstate mate pravdu, ale to co je pri Kauflande namalovane neni ani dopravna znacka.
pre Silviu | 29-11-2013 11:48:14
Najprv si naštuduj predpisy a potom mudruj.
XXl-x | 29-11-2013 10:45:47
Sranda, je tam výrobňa šalátov, tak sa na chodníku môže stáť. Tak ja si pôjdem pre zákusky na autobusko , a postavím sa na chodník pred obchod, hádam nepôjdem na parkovisko pred ORANGE, taký kus. To bol zrejme fór.To by si každý parkoval po chodníkoch pred všetkými obchoďákmi:)
zmrd | 29-11-2013 09:08:33
Pre Silviu:
Mila Silvia, pri Kauflande, tam, kde sú tie X-ká sa parkovať môže nokoľko keď nie je takáto vodorovná dopravná značka doplnená o zvislú, tak bohu žiaľ to nič neznamená... :)
Silvia | 29-11-2013 09:01:53
Ved to je klasika. A mestski policaqjti tak isto. Pred poliklinikou dali papucu chudakovi, ktory nemal kde zaparkovat, ale podla mna tam, kde stal, nikomu nemohol vadit a prislusnik mestskej policie si to aj s manzelkou suverenne zaparkuje pri Kauflande na chodniku kde su na ceste namalovane X-ka, dobre ze to nezobral autom rovno dnu. Ale tam asi kolegovia prave neboli.
zmrd | 29-11-2013 08:01:38
Takto parkujú policajti. Neviem síce presne ktorého je tá hrča, ale jednoznačne sa na nej vozi niektory z tych prislusnikov, ktori nas maju chrait a pomahat nam... Dobre by mal od nadriadeneho po usoch dostat...
Seredan | 29-11-2013 08:00:54
dymove okna si da a si mysli aky je frajer a ma to urcite najazdene cez 200 tisic km :D
Treba to poslat vyssie nech sa to riesi
ga-106.. | 29-11-2013 01:55:54
sak lebo je policajt tak si mysli ze si moze robit co chce... toto je policajny stat
anonym | 28-11-2013 23:13:19
ale tam je výrobňa šalátov, tak ak niekto ide pre obloženú misu, nebude parkovať pred jednotou. zase trošku zhovievavosti by sa zišlo, nie ?
shelley | 28-11-2013 23:02:43
Oni môžu! Kto by ich pokutoval? Sami seba?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign