Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Oznámenie - riaditeľské voľno na ZŠ J.A.Komenského

zsjakom Dátum13. 03. 2013 07:58:55TémaZŠ J.A. Komenského

 

Riaditeľka školy  PaedDr. Slávka Kramárová v súlade so zákonom 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní( školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov (podľa § 150 ods.5) oznamujem, že poskytujem žiakom z technických príčin na dni 26. marca 2013 (utorok) a 27.marca 2013 (streda) riaditeľské voľno .

Zároveň Vám oznamujem, že v uvedené dni nebude  v prevádzke  ani Školský klub detí pri ZŠ.

        


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre anonym | 17-03-2013 12:23:02
Vážený pán anonym/ka, asi vám ušlo,že od tých 50-60 rokov sa toho zmenilo oveľa viac.
pre anonym | 17-03-2013 10:05:53
moc si sa toho nenaucil v tych spominanych rokoch! inak by si si vsimol, ze navaza sa nejaky Imro do ucitelov a nie naopak!
anonym | 17-03-2013 08:27:10
Vážený pán učiteľ (ka), ktorý sa navážate do Imra. Aj ja som chodil do školy a viem, že dnešný učiteľ od toho voľakedajšieho (v 5O-tych-60tych) rokoch sa nedá ani len porovnať. Prístup k žiakom, obetavosť, snaha naučiť,mimoškolská činnosť s deťmi, vedenie rôznych krúžkov, oduševnenosť pre prácu učiteľa. A dnes, tak ako to zhodnotil Imro, tak to vidím aj ja. Len veľký plat a o 13,00 vypadnúť naobedovaný zo školy domov.
pre imro | 16-03-2013 23:30:43
tomu ucitelovi, ktory ucil Vas by som mozno zatrhol plat, aby sa neopakovala skutocnost, ze na Slovensku nevie niekto rozoznat lopatu od ziaka !
pre Imro | 16-03-2013 16:48:15
Viete,že 0 a O je rozdiel? Asi ťažko.
Imro | 16-03-2013 16:22:59
Pre 15:33:3O.Ja sa za to nehanbím,že som debil všetci nemôžeme mať v hlave ako vy ,ale vy ste ukážka nášho školstva.Teraz ste len potvrdili to ,čo tu píšem o učiteľoch.Nie je o čom debatovať.Takto vyzerá naše školstvo.
pre Imro | 16-03-2013 15:33:30
Debila z vás nikto robiť nemusí.Ste sebestačný.
Imro | 16-03-2013 14:50:10
Pre Majka.úplne musím súhlasiť čo ste tu napísali.Ale mám takú malú pripomienku,myslíte si že keď dostanú učitelia to čo požadujú,že už budú žiaci lepší,vzdelanejší a na vyššej úrovni???Ja veľmi pochybujem.Pre12:57:54.Aspoň meno ste si mohli napísať,pán INTELIGENT.Odpoviem,Všetci nemáte naraz dozor na chodbách,v jedálňach,všetci nemáte rodičovské združenia,ktoré sú dva krát do roka.Za výlety a lyžiarske sústredenia si čerpáte náhradné voľno a zasa všetci učitelia nie sú na týchto akciách naraz, vo všetkom sa striedate,tak nepíšte tu hlúposti,ja vám na to neskočím.To ,že som tu písal o svojom povolaní,tak som len odpovedal na otázku.Ale čo sa týka toho ,že sa vyjadrujem ku školstvu ako takému,tak si myslím že mám právo sa k tomu vyjadrovať,nakoľko som zo svojho platu platil dane,z ktorých ste vy vyštudovali aj ostatný zadarmo vysokú školu.Netárajte ,že na vás nemusí nikto robiť.Celá výrobná sféra pracuje na vás aj na celú nevýrobnú sféru.Tak nerobte z nás debilov.Len vy ste najmúdrejší.A ešte posledné.Včera sa dal počuť váš šéf odborov Ondek, okrem iného povedal že chce navýšenie pre učiteľov o 1,2-1,6%násobku priemernej mzdy v roku 2014-2016.prepočítal som si to pri priemernej mzde v národnom hospodárstve je to asi 800€.To znamená pre vás 960-1280€.ZA ČO?????Za ten polovičný úväzok????Aké požičaj také vráť a to som sa ešte slušne snažil vysvetliť .Bola daná téma a vyjadril som sa k nej ako aj ostatní,predsa nebudem držať hubu a krok,zabudnite.
pre p. Majka | 16-03-2013 13:39:13
Asi preto, že spoločnosť včetne rodičov vidí podobne ako Imro len 45 dní dovolenky a prázdniny ( počas ktorých si ale čerpáme NV alebo P). Nikto nám nezaplatí ani štrajk, ani chrípkové prázdniny ani nič podobné. Žiak má prázdniny ale učiteľ dovolenku alebo NV. To stále niektorí nechápu, ale to je len zlomok toho čo nám závidia alebo vyčítajú. To, že nemáme vytvorené podmienky pre vykonávanie práce, to nikoho nezaujíma. Učiť bez kníh, bez osnov,...Stále nejaké nezmyselné reformy, kladené na plecia učiteľov. Škoda reči.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-03-2013 13:10:51
Dos problem vidim - nepomozem si - v komunikacii.

Stale bez mies. Preboha, preco sa ludia hanbite za svoje meno? Preco sa hanbite napisat svoj nazor?
Ked budem mat problem s niektorym lekarom, ucitelom, poslancom, predavacom - je to problem, ktory chcem vyriesit, tak na to predsa poukazem. Ked som vsak spokojny znovu s lekarom, ucitelom ci poslancom alebo predavacom - je mojou povinnostou tak isto verejne to prezentovat.
Kazde povolanie ma svoje zakolisne potreby, problemy a tahy, o ktorych bezne ludia nevedia uplne nic. Kazdy z nas standardne vidi iba tu "ceresnicku na torte". A malokto je ochotny vidiet hlbsie a hladat to, co by urobilo uceleny obraz o danom povolani. Preto - ucitelia, preco nenapisete o realite dnesnych dni v triedach? O tom, ako sa deti a naroky na ich zvladnutie zmenili za poslednu mozno ani nie jednu generaciu? Preco sa bojite ci hanbite napisat pravdu? Napiste rodicom, ake su ich deti vychovane a co robia, ked ich rodicia nevidia.
Spominam si, ako sme za mojej ery dostali aj nejaku tu po papuli - ani dnes to nepovazujem za zle - naozaj to niekedy pomohlo. Zial, v sucasnej dobe si to ucitel dovolit nemoze. Nehovorim, ze to je to najlepsie, no na niekoho neplati nic ine...

Ucitelia su naozaj velmi slabo ohodnoteni a nesu neskutocnu zodpovednost za nase deti. Vazim si ich pracu a bol by som rad, keby o nej vedeli verejnost aj informovat. Treba si uvedomit, ze bez pravdivych informacii rodicia tazko pochopia, o co vlastne ide.
pre anonym | 16-03-2013 13:02:42
Čitanie s porozumením, to vám nič nehovorí.
anonym | 16-03-2013 12:59:49
Imro má 100% -nú pravdu. Všetci len stonú ako málo zarobia, aké sú deti zlé, ale držia sa v škole ako veš kožucha. Koľko je učiteľov-dôchodcov, ktorí nie a nie miesto opustiť, a potom, že mladí vyštudovaní nemôžu do školstva, lebo nie je miesto. A po ďalšie, ako tu písal "realita" o 10.29,kde po roku v súkromnom sektore vyštudovaný učiteľ dostane dvojnásobný plat, teda 1000 €. Čo tak strašne významné ovláda čím ohúri súkromný sektor a tak dobre ho zaplatí? Zverejnite ten súkromný sektor, ktorý tak dobre platí. Asi nás to bude zaujímať viacerých.
pre Imro | 16-03-2013 12:57:54
Myslím, že vy ste školu nevidel, ani z rýchlika. že ste napísal fakty? Aké? 20 hodín odrobí ten, kto robí na polovičný úväzok.23 hodín čo je úväzok učím, ale na tých 23 hodín sa musím aj pripraviť a nie si počas nich robiť niečo iné. To nie je len zoberiem lopatu a idem. Žiak je živá bytosť. Kde je čas ktorý trávime na dozoroch na chodbe, v jedálni, na výletoch a akciách, ktoré nie sú zahrnuté v 23 hodinách. Kde sú porady, rodičovské združenia,...? Viete koľko času aj cez dovolenku trávime prípravou plánov, prezentácii, pracovných listov pre žiakov a to nehovorím, že na vlastnom počítači, so svojou farbou,...Ale to vy nevidíte ani vidieť nechcete. A nehovorte, že vy svoje povolanie nikomu nenúkate a že nie ste povinný nikomu sa spovedať. Ale potom si neberte do úst prácu učiteľov, nikto vás o to nežiadal.Čo sa týka toho, že vy na niekoho pracujete, tak zrejme na niekoho iného, na mňa určite nie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-03-2013 11:40:27
Kazde povolanie ma svoje klady a zapory. Niektore povolania vsak naozaj su narocnejsie co do zodpovednosti, tak pozornosti zo strany verejnosti. Urcite povolanie ucitela patri medzi ne. Deti su dnes ine, ako sme boli my. Naozaj nezavidim ucitelom a ako som napisal uz v minulosti, chcem kvalitnych a dobre zaplatenych ucitelov, ktorych praca bavi. Pretoze chcem mat vzdelane dieta. A mysslim si, ze podobne rozmysla (dufam) vascina rodicov.
Realita | 16-03-2013 10:29:57
Imro ano pocet novovystudovanych ucitelov je adekvatnz tomu co na skolach treba. Ale kolko absolventov v uplynulych rokoch pracuje na ucitelskom poste? Robit s detmi za 500e snazit sa ich nieco naucit, pripravovat materialy, bojovat s tym, ze organy nie su schopne zabezpecit ani len ucebnice. Prepacte ale to by som ja osobne nezvladol a cudujem sa kazdemu pod 30 rokov ze do tohto vobec ide. V sukromnom sektore dostane po cca. roku praxe dvojnasobny plat a prave preto obdivujem ucitelov, ze vobec dokazu fungovat v tomto marazme ktory tu vladne.

PS
Nie som ucitel.
Imro | 16-03-2013 10:21:47
pre 09:24:36 a 09:15:01 Vážený urazení učitelia,nemusím vám tu písať čo ja robím ale keď na tom trváte.Mám odrobených 45rokov,z toho 35 rokov tvrdej práce v bani s maturou a nesťažujem sa,lebo som si to povolanie vybral a bavilo ma to.Nikomu som nevravel aby šiel robiť to čo ja,ako tu vypisujete vy.Som na dôchodku s pošramoteným zdravým.Preto mám čas sedieť za počítačom nakoľko iné už ani nemôžem robiť.Tak že mám trochu prehľad o živote na rozdiel od vás.To neznamená že keď ste učitelia ,že ste zhltli všetku múdrosť sveta a nikto nechodil do školy a nevidel ako to tam beží.Všetci nemôžeme byť učitelia,doktori,inžinieri.....Niekto musí aj na vás robiť aby ste mali aj vy výplatu.To je pre toho ,čo tu píše aby som išiel pracovať ako učiteľ.A pre toho druhého,že je málo učiteľov???No nie je ich málo,lebo sa ešte idú znižovať počty učiteľov,nakoľko je menej a menej žiakov.Takže nezavádzajte tu prosím,ľudia to veľmi dobre vedia.Pochopím,že si chcete obhájiť pozíciu učiteľa,to je normálne.Ale ja som uviedol v mojich príspevkov,fakty ,argumenty,potvrdené školským zákonom a vy ste ich absolútne nevyvrátili a ani nemáte čím.Všetko čo som tu napísal je pravda a nič som si nevymyslel.Pravda občas bolí.
pre imro | 16-03-2013 09:54:22
aj kvoli takymto mudrcom, ktori vsetko vedia mame na Slovensku druhu najvyssie rastucu ekonomiku v EU a najnizsiu zivotnu uroven s najmensimi platmi. drzime ti palce imro... na Slovensku to daleko dotiahnes!
pre Imro | 16-03-2013 09:24:36
Čo keby ste tak dali do pľacu vy, koľko času týždenne venujete práci? Ale skutočne práci, nie sedeniu za počítačom a prezeraniu reklám, chatovaniu,ako dlho trvajú vaše obedňajšie prestávky,... Ktovie či vôbec robíte?
pre Imro | 16-03-2013 09:15:01
Čo ste nešli za učiteľa? Mohli ste sa mať ako prasa v žite. Robiť len 20 hodín týždenne,mať 45 dni dovolenky, spústu prázdnin,... Prečo je asi tak stále nedostatok učiteľov? Žeby preto, že je to lukratívne povolanie?
Imro | 16-03-2013 09:01:07
pre 15-03-2013 20:34:59 Veľmi pekne ste to napísali,odborne.Ja to skúsim po lopate,aby tomu každý rozumel.Tak že 8 týždňov krát päť pracovných dní,je 40 dní dovolenky oficiálnej.Plus kolektívna zmluva,čo môže byť ďalších až päť dní,spolu je to 45 dní dovolenky.To nebudem hovoriť o Uhlových,chrípkových a iných voľných dní(tie sa nedajú ovplyvniť ,nepredvídateľné okolnosti).Ešte raz sa opýtam,v ktorom odvetví nášho hospodárstva je podľa zákonníka práce 45 dní dovolenky??????Prečo tu vyťahujete zákonník práce,keď vy máte ešte extra školský zákon?? Učitelia sú extra kasta??Ďalej podľa toho vašeho zákona o školstve ste sa nevyjadrili o týždennej pracovnej dobe,zámerne????Tak to tu zverejním ja,je to od 20-25 hod týždenne.Nezavádzajte tu ľudí koľko roboty ešte máte doma,aj iný ľudia si nosia robotu domov a nemajú to zaplatené.Šikovný učiteľ si tú robotu spraví cez vyučovanie alebo cez voľnú hodinu.Napíšte v ktorom odvetví v štátnej správe mali zvýšené mzdy o 5% v roku 2012???Odrobte si aj vy 170 hod.mesačne v robote(nie 45-minutoviek),majte aj vy 25 dní dovolenky ako inde,tak vám doprajem aj 1000€ plat.A nikto vám to nebude závidieť.Ja vám jediné nezávidím,prácu s deťmi,tie sú v dnešnej dobe nevychované,ale aj iný ľudia pracujú s ľudmi a tiež to nemajú na ružiach ustlané.
pre imro 15:15 | 15-03-2013 20:34:59
Dovolenka učiteľov, riaditeľov a zástupcov riaditeľov materských škôl je najmenej osem týždňov v kalendárnom roku.

Výmeru dovolenky stanovenú § 103 ods. 1 až 3 Zákonníka práce môže zamestnávateľ upraviť v kolektívnej zmluve zamestnávateľa v súlade s Kolektívnou zmluvou vyššieho stupňa na príslušný kalendárny rok pre zamestnávateľov, ktorí pri odmeňovaní postupujú podľa zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Kolektívnu zmluvu môže uzavrieť len zamestnávateľ, u ktorého pôsobí odborová organizácia.
xbxbxbxb | 15-03-2013 15:40:06
nech sa paci obratit na pana ministra nech nedava tolko prazdnin a co sa tyka riaditelskeho volna na mesto sered
a budeme spokojni vsetci
anonym | 14-03-2013 16:39:04
Rodič sa môže zblázniť, kam s deťmi. Najlepšie by bolo matkám nepracovať, aby si mohli páni učitelia (ky) čerpať voľno,prázdniny, dovolenky, riaditeľské voľno, chrípkové voľno, kúpeľné voľno a ešte neviem aké. Nie každý rodič je učiteľ a môže byť s deckom doma. Čo tí, čo chodíme do roboty a tieto voľnové výhody nemáme.
Imro | 14-03-2013 15:15:58
pre Alenu 14-03-2013 09:43:07 Je to tu ,trafená hus zagága.Podľa vašej reakcie usudzujem že ste učiteľka a preto aj tak odpovedáte ako odpovedáte.Hneď ste urazená ,keď niekto niečo povie na učiteľov.Nedaj Bože sa vás niečím dotknúť.Koľko že to máte tej dovolenky podľa školského zákona?????Tú ste si už vyčerpali ,pokiaľ viem.Zverejnite koľko máte dní nárok na dovolenku.Zverejnite v ktorej oblasti a kto má ešte toľko dní nárok na dovolenku???Koľko máte podľa školského zákona pracovných hodín(45-minutoviek)za týždeň???Nepýtam sa na to že si občas beriete nejakú robotu domov.Aj v iných odvetviach si ľudia berú robotu domov a nikto im to nezaplatí.Aj iných odvetviach pracujú ľudia s ľudmi.Pýtam sa len na školský zákon,to je všetko a teraz keď chcete choďte štrajkovať za vyššie platy.Budete mať dva dni platenej dovolenky.PANI ALENKA URAZENÁ.
ivana | 14-03-2013 12:27:10
alena | 14-03-2013 09:43:07

ani slovom som sa nezmienila o niecom ako ze co budu robit ucitelia a pod... je mi jedno, co si robia pocas cerpania dovolenky. len je toho volna stale viac, pri kazdom sviatku pomaly este den-dva volna, kazdu chvilu prazdniny, teraz taketo necakane volno a ked nema clovek starych rodicov poruke, aby radsej ani deti nemal, alebo nechodil do prace... to sa dovolenkami vykryt absolutne neda...

a to este decka dostanu plny zosit uloh, aby doma dobiehali sami, co by mali robit v skole...
Registrovaný zsjakom zsjakom | 14-03-2013 10:28:50
Bude zabezpečená prevádzka v Centre voľného času pri ZŠ J.A.Komenského pre deti dotknutých škôl, ktoré v čase riaditeľského voľna nemajú rodičia kam umiestniť, podľa zverejneného oznamu.
alena | 14-03-2013 09:43:07
Odpoveď pre Imra a Ivanu, nemusíte mať strach o učiteľov, nebudú piť kávu v zborovni, ale riadne si čerpať dovolenku. Aj nám sa kráti dovolenka, ale sú na to dôvody tak prečo nie. Poznámka : Učitelia v tomto čase nebudú na relaxačnom pobyte, ako to prezentujú rodičia.
jasomja | 14-03-2013 08:48:23
vraj deti na Komenskeho ZŠ maju skratene vyucovacie hodiny na 30 minut,lebo v skole nekuria..aj to volno je koli tomu...
Rodič | 14-03-2013 08:42:45
Asi si chcú predĺžiť Veľkonočné prázdniny.
pre ivana | 13-03-2013 22:34:28
spýtajte sa na to na mestskom úrade, tam "vedia" všetko
ivana | 13-03-2013 20:03:14
1234 | 13-03-2013 20:00:37

no neboj sa, ze sa neopytam. ale dozvedela som sa to az dnes po skole zo slovnicka, takze ak ta to zaujima, zajtra to budem vediet...
1234 | 13-03-2013 20:00:37
preco sa nepytate na technicke priciny riaditelky skoly
Seeker | 13-03-2013 19:49:13
Bohuzial, k danej teme su nutne vulgariuzmy!
ivana | 13-03-2013 19:27:45
mam prvaka, takze ho nemozem nechat sameho doma. moja dovolenka vonkoncom nestaci na pokrytie vsetkych prazdnin v roku a po strajku a chripkovych prazdninach som z toho volna uz nejaka znechutena. nemozem si pomoct...
Imro | 13-03-2013 19:13:50
Deti budú len radi.Ale pýtam sa čo budú robiť učitelia a ako to budu mať zaplatené.Tento školský rok už mali učitelia toľko voľna,že to môže existovať len na SK.Veď nemôžu mať toľko dovolenky a ani náhradné voľno.Ako si ho nadrobia???Pracovať a učiť je rozdiel ako pracovať dva dni bez žiakov a piť kávu v zborovni.Navrhujem aby tieto dva dni išli štrajkovať za vyššie platy,za to nič nerobenie.Už vidím ako sa páni urazený učitelia do mňa obujú,nech si to idem vyskúšať ja.Jediné s čím budem súhlasiť je, že nemajú to ľahké s nevychovanými deťmi v dnešnej dobe.
anonym | 13-03-2013 19:02:20
V tom prípade mažte naozaj všetky príspevky obsahujúce vulgarizmus.
redakcia SoL | 13-03-2013 18:42:30
Váš príspevok bol stiahnutý, nakoľko obsahoval vulgarizmus. Skúste príspevok naformulovať inak a zmazaný nebude.
Ďakujeme.
Seeker | 13-03-2013 18:34:50
Z akeho dovodu ma blokujete? Pravda sa tazko číta? Vy urcujete co je prijatelne pre legislatívu platnú v SR a EÚ !!!
Seeker | 13-03-2013 18:08:36
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign