Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Oznam pre rodičov žiakov ZŠ J. Fándlyho

Iveta TóthováDátum12. 11. 2014 12:19:02TémaZŠ J. Fándlyho

Oznam pre rodičov

Pedagogická rada dňa 11.11.2014 prerokovala návrh na zrušenie klasifikačných hárkov ako nepovinnej pedagogickej dokumentácie a návrh na zrušenie žiackych knižiek. Návrh na zrušenie KH a ŽK vyplynul z dlhodobého používania Internetovej žiackej knižky na našej škole a duplicitnej činnosti vyučujúcich.
Riaditeľ školy rozhodol o zrušení klasifikačných hárkov v škole s platnosťou od 12.11.2014. Všetky známky a poznámky k práci žiakov musia byť pravidelne vpisované do Internetovej žiackej knižky (minimálne raz do týždňa).
Riaditeľ školy rozhodol o zrušení žiackych knižiek na II. stupni od II. polroku školského roku 2014/2015. Na I. stupni žiacke knižky zatiaľ ostávajú. Na konci každého mesiaca všetci žiaci dostanú výpis známok a poznámok z Internetovej žiackej knižky v tlačenej podobe a po podpísaní zákonným zástupcom ho odovzdajú triednemu učiteľovi. Triedni učitelia sú k dispozícii zákonným zástupcom denne od 13.30 do 14.00. Kontakt na každého vyučujúceho je na webovom sídle školy.

PaedDr. Jaroslav Čomaj, riaditeľ školy

zdroj: www.zsjfsered.sk


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
judas | 21-04-2015 23:07:29
chcelo by to sikovneho hackera,ktory by to trosku prevetral a dobre zakodoval,chcel by som vidiet ako pan estebacik beha zmetene po skole a hlada riesenie.
glosator | 21-04-2015 07:29:07
Pekny den ,napíšem par riadkov k tomu ze riaditel bol byvalý štébák tak váženy takych šetbákov máme všade a to by sa muselo odvolať 50% riadich pracovnikov takže na Slovensku by hrozil prevrat a občianska vojna pretože od vlády az dole je to úradnícky a rodinkársky prepletenec aryba smrdí od hlavy ,ano klasická žiacka by mala ostať nepáčia sa mi novinky ,ktoré experimentom na malych deťoch a povedzme si tak koľký maju doma pocčitač a internet,,a prečo su na školach kamery?no preto lebo decká su agresivnejsie a agresivnejšie my sme boli odchovaní na rozprávkach kde dobro víťazí nad zlom a dneska?\"Detská\" rozprávka Tom a Jerry len si robia zle nahanaju sa a co vidia tie deti? takychto nezmyslov vysiela TV od rána do večera a ťažko pred tým deti uchraniť.a dalo by sa polemizovať donekonečna
pre realita | 22-11-2014 09:50:42 | 25-11-2014 22:40:27
Ja teda neviem, ale je podľa vás normálne aby deti písali projekty ešte aj vtedy, keď idú na výlet či exkurziu? Veď to je choré...a tie čo nejdú na výlet robia projekt preto, lebo na výlete/ exkuzii neboli.. to ako za čo? za trest, že im to rodičia nedovolili, alebo nemali z čoho zaplatiť? celé zle!
Okrem toho, niektoré projekty sú neprimerané nielen k ich veku, aj vedomosti detí. A preto potrebujú niekedy poradiť od rodičov.Sú to deti a nespadli učené z neba...A stále tvrdím, projekty patria do školy, robiť s učiteľom a nie doma s rodičmi
káder | 25-11-2014 18:42:08
presne tak ak sa vam nieco nepaci tak to medializujte,stazujte sa na skole pred nim viaceri, neverim tomu ze sa nepodari odtial vykopnut jedneho estebaka, ktory si tam robi vlastnu firmu s vlastnymi pravidlami.
držím vám palce | 24-11-2014 22:36:39
Ale tak ked vám lezie a nevyhovuje váš riaditeľ školy tak ho skúste odvolať. Neviem ako sa to robí ale isto sa s tým musí dať niečo robiť nie? Neviem vám poradiť ale tak držím vám palce. Mne sa budova ako škola veľmi páči no k vedeniu sa neviem vyjadriť kedže mne tam dieťa nechodí , no len pre povzbudenie na Komenskej to tiež nie je žiadna sláva. No povecme si na rovinu? Kde to je perfektné? asi nikde
občan | 24-11-2014 21:40:34
už by tu mohol niekto naznačiť ako sa dá zbaviť riaditeľa Čomaja myslím že ho už majú všetci plné zuby alebo by sa mohlo vyjadriť novo zvolené zastupiteľstvo mesta čo s človekom čo tam nepatrí ?
pre realita | 22-11-2014 09:50:42
čo je zlé na tom , že deti robia v škole projekty. Je ďalšia forma ako ich prinútiť venovať sa škole aj doma. Je vašou chybou, že projekt za svoje dieťa robíte vy a nenecháte ho pracovať samostatne. Aj ja som mal na tejto škole svoje deti a ďalšie by som tam určite znovu zapísal na 100%. Tiež mám určité výhrady voči riaditeľovi ale musím uznať, že škola sa rozvíja a napreduje, ale je to zásluha všetkých pedagógov ktorí sa stále vzdelávajú a pracujú na sebe aj napriek ich mizivému ohodnoteniu finančného aj spoločenského.
realita | 21-11-2014 23:43:33
Určite nesúhlasim so zrušením ZK.Ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť do akej školy dám svoje deti,tak táto by bola určite na poslednom mieste.Stačí spomenúť množstvo nezmyselných projektov,ktoré akože robia deti.Z veľkej časti je to práca rodičov.No a v niektorých prípadoch sú deti ohodnotené aj nie práve najlepšou známkou.Myslím,že projekt by mal byť ako doplnok k prebratému učivu a každá snaha by mala byť ocenená kladne-dieťa to povzbudí a motivuje k dalšej práci.
seredan | 21-11-2014 21:13:23
to je ten pán riaditeľ za ktorého sa musíme hambiť lebo po morálnej stránke by tam eštébak ako on nemal čo hľadať a mesto by ho malo vyhodiť bez rozmýšlania on týral ludí z radosti on pracoval na správe boja proti vnútornému nepriateľovi teda proti všetkým veriacim ľudom. Potáčať slobodnú vôľu ľudí bola jeho náplň práce, to robí aj teraz na škole učitelia sa boja hovoriť svoj názor na chodbách pri kamerách je aj zvukový odposluch, učitelia nemajú pracovnú pohodu ale strach z eštébaka.To je tvrdá realita.
judas | 21-11-2014 20:03:34
presne ste to vystihla, zlcova knizka,pan riaditel zabuda,ze deti sa rodi menej a menej,to znamena ,ze bude treba zredukovat aj skoly a na takychto a mnohych inych super vymysloch moze na to skola doplatit.ano chodi tam aj moje dieta,ak by som sa este raz rozhodoval pre zs tak fandlyho by bola na poslednom mieste.
Žľčou obliata žiacka knižka | 21-11-2014 18:33:55
Nuž my anonymovia máme deti. Väčšinou neanonymné ale vlastné. Neviem či žlčový tiežanonym deti má ale to nie je podstatné. Niekde som čítal, že niektoré veci nikdy nezaniknú (aspoň nie v dohľadnej dobe) ako napr knihy v papierovej forme atď.
Nech sa to zdá akokoľvek nemoderné tak v dnešnej dobe, a to máte pravdu, nie je naša spoločnosť pripravená nahradiť klasickú ŽK s IŽK so všetkými atribútmi, ktoré v sebe klasická ŽK nesie.
Všetko sú to pokusy (myslím základné školy) bez komplexných psychologických posudkov. Ale je to moderné.
Ak sa to raz stane, teda že príde k zrušeniu papierovej žiackej knižky, tak dúfam už nebudem mať školákov.
prebehlo hlasovanie | 21-11-2014 11:02:32
na stránke školy je oznam. Prebehlo hlasovanie rodičov. Pri II. stupni je za zrušenie papierovej žiackej 62% rodičov. Na tejto škole sa paralelne využíva internetová žiacka s papierovou už 8 rokov. Napriek tomu že to rodičia na II. stupni odhlasovali, vedenie školy rozhodlo nezaviesť iba internetovú. Spoločnosť musí dozrieť. Každá novinka je prijímaná s odporom. Takže anonymovia svoju žlč môžte obrátiť na inú tému.
seredan | 21-11-2014 07:10:54
to mi pripada ako otázka p eštébaka ako minulý rok napísal že on zistil podľa IP adries že to su len dva alebo traja ľudia čo sem dopisujú mal by sa zamyslieť nad sebou to čo urobil pre školu je pekné ale naozaj by už odtiaľ mohol vypadnuť robí už len zlotu medzi ľudmi, ale on je na to presne školený p.Selecký by o tom mohol niečo povedať ako ho vypočúval Čomaj a týral ten chlap ma ešte dnes z neho strach.
pre judas | 21-11-2014 06:41:15
Mozno by sem mal napísat niekto z rady rodicov alebo z rady skoly. Alebo ty si sam clenom ked mas take dobre informacie ?
judas | 20-11-2014 20:50:38
pre neverim.rada skoly rodicov?ved to je len fraza,to uz davno nefunguje, rodicia z rady mozu ako kolvek apelovat aj tak si nepomozu,pan riaditel si aj tak spravi po svojom.a ovce budu len ticho pritakavat a pchat sa do analu riaditela.
Neverím | 18-11-2014 20:00:03
že papierovú žiacku knižku zrušia. O tom predsa môžu rozhodnúť len rodičia!!!
Aké je stanovisko rady rodičov školy?
judas | 18-11-2014 18:12:44
a to tu mame dalsiu novinku.ziaci uz nebudu mat svoju triedu,akoze oznacenu napr.8A,ale budu sa ucit tam kde bude momentalne volna trieda.ak som to dobre pochopil,tak oznacenie tried uplne vymizne.no to ani v amerike nemaju.mozno sa dockame toho,ze nase deti nebudu musiet ani chodit do skoly a vyucovat sa bude na dialku.klobuk dolu pan stb.
Dúfam, že to rodičia pochopia | 18-11-2014 17:00:50
Pochopia, akú dôležitú funkciu má klasická žiacka knižka. Tak ako je to dole v príspevkoch napísané to zrejme bude. Papierová ŽK a IŽK môžu vedľa seba existovať. Rodičia zrejme ešte nedoceňujú akú im jednoduchá papierová žiacka knižka robí službu.
hájte si svoje | 17-11-2014 22:57:13
Ako neviem ale byť na mieste rodiča ktorého dieťa chodí na Fánd. školu asi sa postavím proti tomu aby bola žk zrušená. Ako si to môže pán riaditeľ dovoliť? Ako keby to spravili na strednej či vysokej škole tak možno ok , ale na základnej škole? Čo sme v Amerike? To už ozaj im je zaťažko zapísať pár známok? Ako isto by som to nenechala len tak. Spítal alebo sa poradil s rodičmi či s tým súhlasia? Rodičia postavte sa za svoje práva ak s tým nesúhlasíte. Pevne verím že Komenská sa k tomuto šialenstvu nepridá, hoci to tam tiež nevyzerá ružovo čo sa ostatných vecí týka
prečo | 17-11-2014 20:57:48
prečo práve 11. podla mna je úroven intelektu detí rôzna. A čo problémové deti?
pre v pohode | 17-11-2014 20:53:50
Vy na to máte - ale máte dieťa?
v pohode | 17-11-2014 20:48:07
Pri 11 a viac ročných deťoch to stačí. Pokiaľ máte normálny plnohodnotný vzťah rodiča a dieťaťa, vediete rozhovor, zaujímate sa o neho, tak to stačí. Je to o dôvere,komunikácii, počúvaní, vnímaní. Dieťa chápem ako plnohodnotného človeka.
Máš pravdu | 17-11-2014 20:42:14
Ale ešte lepšie by bolo poslať len vysvedčenie raz za rok. Konečne svätý pokoj, odpadne mi každodenná kontrola žiackej knižky známok či poznámok.
Máš vlastne dieťa? Vieš na čo žiacka knižka slúži?
v pohode | 17-11-2014 20:27:00
je to super nápad. Uplne mi stačí keď mi pošlú zo školy výpis raz za mesiac. Nepotrebujem k tomu nič iba pero na podpis. Pri 11 a viacročných deťoch to stačí.
pre amos | 17-11-2014 20:11:45
Predpokladám, že ty nerobíš nikde, len trepeš sprostosti. Máš deti? Ak nie, tak sa o to ani nepokúšaj.
To bude asi omyl | 17-11-2014 19:57:54
Vraj o tom rozhodnuté ešte nie je.
Varujem pre zrušením ŽK | 16-11-2014 21:29:49
tých čo:
- nemajú na počítač
- nemajú na internet
- nemajú čas po celodennej drine sa hrabať na internete a hladať či mu dieťa hovorí pravdu
- čo potrebujú kontakt s učiteľom
- čo si nemyslia že je prežitok

Mne to môže byť jedno. Ale nie je.
amos | 16-11-2014 20:30:31
chudaci ucitelia tak su narobeny ako tazne kone,musia makat,az 4 hodiny denne a este musia aj tie znamky zapisovat.zastavte to tyranie,lebo pojdu zase strajkovat.
občan | 16-11-2014 20:25:44
pripadá mi to tak že p.Čomaj chce byť veľmi in ale najvyšší čas aby odtiaľ vypadol lebo od dobroty sa nevie vpratať do kože a namiesto skvalitnenia učebného procesu robí už len hlúposti, mal by sám vedieť kedy je toho dosť , spravil toho dosť pre školu, treba dať priestor druhým.
Žiacka knižka od Natálky | 16-11-2014 18:53:54
Tak klobúk dole. Občas sa stáva, že človek zmení názor rozumnými argumentami iných, ale málokto to verejne prizná. Tvrdohlavosť mladých sa ťažko prekonáva aj dobre mierenými a správnymi argumentami.
IŽK, ktorá vyhovuje viac učiteľom ako rodičom by nemala likvidovať klasickú papierovú ŽK. Môžu existovať súčasne a nebude žiadny problém.
Ostatné záznamy či klasifikačné hárky treba zrušiť. So zrušením klasických ŽK sa experimentuje s nejasnými výsledkami bez psychologických štúdií a to je nebezpečné.
Ospravedlňujem sa, tú pedagogiku študovať nemusíš.
Žiacka knižka -nenahraditeľná klasika | 15-11-2014 20:12:59
Niečo sa výdobytkami novej elektronickej doby proste relevantne nahradiť nedá. Ako príklad by som uviedol klasické papierové noviny alebo knihy. Tí čo sledujú trendy museli zachytiť, že po určitom útlme či predaja novín alebo kníh nástupom internetu a zariadení ako počítače a tablety sa situácia nielen stabilizovala ale naopak sa sčasti vracia trendovo späť.
Kto je za trendom zrušenia dobrej klasiky - papierovej žiackej knižky nie je ťažké odhaliť. Lebo zásadná je otázka - komu na osoh, komu to prospeje?
V klasickej žiackej knižke sa stretajú (aj rukopisne) učiteľ, žiak a rodič. Komu to z nich vyhovuje? Skúsme analyzovať.
Rodičovi klasická žiacka knižka vyhovuje. Hlavne preto, lebo ukázanie knižky je časovo oveľa rýchlejšie a prehľadnejšie ako strácať čas pripájaním sa na dostupný internet, dohľadať známky, analyzovať z čoho a kedy bola. Jediní rodičia (zrejme mladší) ktorí su prikovaný k práci na internete to majú uľahčené ak by sa dostávali k údajom online. Ale tzv IŽK - predsa existuje tam si to dohľadať môžu. Ostatným zrušenie klasickej ŽK vyhovovať nemôže.
Žiak či dieťa (hovoríme o základnej školskej dochádzke) - tí prospechovo lepší majú žiacku radi, tí horší asi nie. A kedy ? Asi keď sa treba priznať rodičovi so zlou známkou či poznámkou. Lenže zákonným zodpovedným zástupcom je rodič a teda otázku či zrušiť klasickú ŽK môžu zodpovedať len rodičia.
Môže zrušenie klasickej ŽK vyhovovať učiteľovi? Zásah do čierneho - určite áno ale niektorým nie. Toto by potrebovalu hlbšiu analýzu akému typu učiteľov zrušenie nevyhovuje. Podľa mňa starším, rešpektovaným, ktorým nerobí problém ju používať a hlavne tým, ktorý ju považujú za nástroj výchovy žiaka a komunikácie s rodičom.
Takže kto vlastne chce zrušiť klasickú žiacku knižku?
Ja odpovedám, že je to zrejme nová generácia mladých učiteľov, ktorí si výdobytkami novej doby uľahčujú ( možno nie vedome) svoju spoluzodpovednosť za výchovu zverených žiakov elektronickými médiami sa snažia suplovať vlastnoručne písomný a obojstraný kontakt s rodičom. A tvrdiac - rodičia, je to Vaša povinnosť sa pripojiť na internet a nájsť si výsledky, my sme si svoje splnili!.
Kedy by podľa mňa mohlo dôjsť k zrušeniu klasických ŽK? Myslím si že vtedy, keď bude IŽK plniť všetky atribúty klasickej ŽK. Stabilné online vypľňanie učiteľmi, napojenie online resp. denne rodičmi, osobná denná verifikácia známok či poznámok rodičmi (kľúčovanie), zariadenie a možnosť pripojenia pre všetkých rodičov. Pýtam sa - funguje to takto a máme my rodičia všetci podmienky aby to takto fungovalo?
Ďalej by som sa opýtal psychológov - je IŽK rovnocenná náhrada za klasickú ŽK vo výchovnom vzťahu učiteľ-žiak-rodič (aj u nás na Slovensku)?
Vyjadrenia a stanoviská odborných psychológov absentujú najviac.
Ja som rodič, počítač, pripojenie či internetová komunikácie nie je problém.
Ale žiacka knižka, ktorú rýchlo pozriem prípadne podpíšem, dieťa pochválim či pokarhám, mi bude chýbať. Riešenie zlých známok či poznámok za týždeň alebo mesiac? Chápu nadšenci za zrušenie klasickej ŽK ako môže vplývať dlhodobý stres z nepriznania sa k poznámke či zlej známke týždeň alebo mesiac na dieťa?
Opakujem: Vyjadrenia a stanoviská odborných psychológov absentujú najviac. Ak ich my nemáme - kde sú?
Nielen učitelia ale hlavne rodičia, by mali udávať trendy.


blbosť jak hora | 14-11-2014 15:30:43
To je riadna blbosť - zrušiť žiacke knižky. Presne tak, sú rodiny v ktorých nie je internet ,alebo rodičia nevedia s nim pracovať, Na nich sa ohľad neberie? To si len tak ten váš riaditeľ zmyslí zrušiť žk ? To je sila už. Dúfam že sa touto hlúposťou nebude inšpirovať aj Komenská ....
zmiesany pocit | 14-11-2014 08:43:48
ospravedlnujem sa: rodicou - malo byt rodicov -)))
zmiesany pocit | 14-11-2014 08:42:35
ako myslienka sice nie najhorsia, ale fakt sa treba pozriet aj na rodiny, kde internet stale nemaju resp. nepouzivaju (je ich dost).
Preto tymto (i ked anonymne) vyzyvam pana riaditela, aby prehodnotil svoje rozhodnutie a min. prekonzultoval aj s radou rodicou, nielen ucitelov.
Verim, ze ucitelia sa snazia minimalizovat pracnost pri zapisovani znamok, ale treba to riesit rozumne pre obe strany.
Dakujem za porozumenie.
Silvia pre Nataliu | 13-11-2014 21:05:04
Vsetci minimalne v Seredi sa tesime, ako budes vychovavat svoje deti a budovat si s nimi tu doveru a nebudes na nic pindat. Skoda, ze budem uz stara na to, aby som sa od teba ucila.
Natália | 13-11-2014 18:55:04
Bohužiaľ aj moji rodičia často pindajú skôr ako sa pozrú na vec aj z inej strany. Vyjadrila som názor z druhej strany, ktorý sa nestotožňuje s vaším. Viem, že situácia na SVK je zlá... Priznávam, že ŽK forma odmeny aj kontroly je lepšia ako mesačný výpis z IŽK. Ale KH sú popri IŽK asi zbytočnosť. A pre "pre Natália" ja sa za svoje meno nehanbím a ani tvoje oslovenie ma neurazilo ak to malo tento účel. Nepoznáš ma a nevieš, či ten môj PC mi kúpili rodičia alebo som si naň zarobila sama. Osobne som za názor aby spolu diskutovali a tak prišli na najlepšie riešenie, lebo bez toho to nejde. Aj uznať si chybu. Ja si chybu uznám, môj názor na ŽK pozmeňujem a mali by zostať, ale fyzické KH nie. Viem, že mojím oslovením "pindajúci" som podaktorých dotkla a ospravedlňujem sa za to,ale nedá mi, že sme len národ, ktorý na všetko nadáva, bez toho aby sme hľadali konštruktívne riešenia.
jajajaj | 13-11-2014 18:52:56
pre obcan | 12-11-2014 17:51:49

Áno to je už logika, aby si všetci, hlavne nemajetný rodičia kupovali PC aj s pripojeným (200eur + cca 30/mes) miesto 0,49 eur na žiacku, aby si mohli prezerať prospech a pokrok svôjho dieťata.

V praxi je žiacka internetová knižka najnenavštevovanejšie miesto na internete. Už vidím rodiča, ktorý sa silou mocou bude chcet pozret aké má jeho rozmazlené decko známky.
učiteľ | 13-11-2014 14:24:20
Máte pravdu, keď čítam takéto komentáre, tak sa za oslovenie učiteľ hanbím a snažím sa v tej chvíli naňho zabudnúť.
pre učiteľa | 13-11-2014 13:01:07
pán učiteľ ste magor aj v jaskini pračlovek smoklil po stenách to sa stým akože dá porovnávať ,doporučujem Vám návštevu psychológa alebo radšej na oslovenie učiteľ zabudnite .
zmiesany pocit | 13-11-2014 12:01:20
pre: učiteľ | 13-11-2014 10:37:13
...asi ste zastanca elektr. doby a patrite medzi tych, co maju (nosia) vsetko v PC (laptopoch) a ked "klakne" PC, zruti sa pre nich cely svet.
...asi nepocitate s atomovym utokom (v dnesnej dobe moze prist kedykolvek a odkialkolvek) a tiez asi viete (ucitel), ze pri atomovom vybuchu "konci" kazda elektronika.
učiteľ | 13-11-2014 10:37:13
No v minulosti aj : "Smolili grifľom nemotorné písmenka na tabuľku" (Z.Zguriška)
zmiesany pocit | 13-11-2014 10:03:02
Priznam sa, ze nedokazem posudit ci je to spravny krok alebo nie.
Myslim si, ze ZK bola, je a bude knizkou - papierom, ktory nepusti. Taktiez (pokial si ju niekto odlozil) je to a ostava kusom zivota preziteho v skole. Aspon mne to tak pride, ked si po niekolkych rokoch otvorim a rad spomeniem, napr. i na poznamky, ktore som dostal od ucitela -)
Neviem, ci sa tomuto vyrovna kus papiera vytlaceneho z tlaciarne???
rodič | 13-11-2014 08:05:52
to stou pochvalou pri podpise žiackej knižky máte veľkú pravdu syn sa teší že mi môže ukázať jednotku ale platí to aj opačne moc mi ju nechce ukazovať keď sú známky zlé, ten psychologický výchovný efekt sa stratí pri čumení do monitoru. A ten podpis si dám potom na to sklo ? p. Čomaj očividne míňa štátne peniaze na blbosti a nie na vyučovací proces, kľudne by mohol dať o to väščie odmeny učiteľom pre lepšiu motiváciu.
pre Natália | 12-11-2014 22:40:34
Sopľavá ščanda, ktorá v živote ešte nič nedokázala sa snaží dávať rozum. Keby tebe tatíčko s mamičku nekúpili PC s internetom, tak sa kukáš psovi pod chvost a tešíš sa za nemá zasranú riť. Že študentka, a IQ na bode mrazu. Dúfam, že študuješ na I. stupni ZŠ, čomu nasvedčuje tvoj príspevok.
Milá Natália, | 12-11-2014 22:11:26
si zrejme ešte mladá ale už nie tak, aby si mala dostať pozadku. Ale neviem , neviem...
Tých pindajúcich spoluobčanov myslíš aj svojich rodičov?
Áno, bohužial je to tak, aj v tejto dobe nemajú všetci počítač či internet. Žiacka knižka bola, je ale bohužiaľ zrejme nebude na tejto škole dokument čo najčastejšie otváram svojmu synovi, keď ho kontrolujem. To robia aj tí čo elektronicky podľa teba, možno chudobe podľa mňa, kontrolujú svoje deti. Aj prácu nemá každý.
Nech mi nikto netvrdí, že vpísanie čísla s hieroglyfom jeho podpisu zaťažuje učiteľov. Dobrá známka v žiackej knižke vpísaná po jeho výkone bola určite psychologické a výchovné plus pre nich aj po ukázaní doma. Tradícia v tomto prípade je namieste. Tieto predchádzajúce 3 vety sú podstatné.
Ak teda chceš, milá Natália poúčať nás - pindajúcich rodičov, tak ti to štúdium pedagogiky naozaj vrele doporučujem.
Natália | 12-11-2014 21:42:20
milí pindajúci spoluobčania, som študentka a neštudujem pedagogiku a ani sa jej nebude venovať, ale v tomto si musím učiteľov zastať. Ani si len neviete predstaviť akou zbytočnou byrokraciou, administratívou a podobne sú zahrnutí. To že duplovaná práca im odpadne je pre nich malá výhra. Určite nebudú vypisovať ručne známky z IZK ale práve z IZK to len stiahnu a vytlačia. A taktiež pochybujem, že si budú učitelia vypisovať do IZK čo chcú, na konci mesiaca dostane rodič výpis, môže si to odkontrolovať. A nechce sa mi veriť, že v dnešnej dobe nemáte pc s internetom. Keby aj nie, pracujete niekde a môžete si svoje deti skontrolovať. Alebo naopak vybudovať s deťmi dôveru a viacej s nimi komunikovať ;)
občan | 12-11-2014 20:35:05
a čo keď rodič nemá doma počítač lebo jeho finančná situácia mu to nedovolí, takže zase budú na tom najhoršie najchudobnejší, nech žije bohatý čomaj ten chlap nemá rozum, dá všetkým na počítač a internet?
Silvia | 12-11-2014 18:07:42
Takze namiesto toho, aby ucitel zapisal znammky do KH, bude tak ci tak vypisovat znamky na konci mesiaca do nejakeho vypisu. A kde je zarucene, ze do IZK si nebudu ucitelia pisat, co chcu, takto znamka v ZK bola jasna a rodic ich moze v pripade nejasnosti konfrontovat.
pre obcan | 12-11-2014 17:51:49
a nie je vyhodnejsie ked si kupite vsetci rodicia pc s pripojenim na internet ako on ziakom ziacku knizku?
občan | 12-11-2014 17:20:48
ten eštébak sa rozhodol a sam sa rozhodol to už si môže robiť na tej škole čo chce, nič sa demokraticky neschvaľuje. On sám najväčší..........už aby ho odtiaľ nový kontrolór mesta vyhodil čím skôr tým lepšie napácha menej zla
.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign