Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Oslava ako sa patrí

Oslavy 95. výročia založenia futbalu v Seredi pripadli na 15.september t.r.. Akcia sa naozaj vydarila. Počasie ako na objednávku, jedlá vysokej kvality, nápojov nadostač, živá hudba, trampolína a nafukovací hrad pre deti. Pre fanúšikov futbalu turnaj bývalých hráčov Slovana, FC Nitry, Dunajskej Stedy a samozrejme domácich. Ako ortodoxného nešportovca ma na turnaji zaujalo nasadenie aktérov. Napriek tomu bolo možné vnímať atmosféru turnaja ako prejav úprimnej radosti z hry. Mnohí zo súperov sa poznali už dávno v minulosti. Ich radosť zo vzájomného stretnutia bola evidentná. Na ihrisku si to ale nedarovali. Turnaj vyhrali hráči Slovana. Vedenie športového klubu futbalu na čele s pánom Milošom Rutom sa úlohy usporiadateľa zhostilo veľmi dobre. Tí čo na štadióne v tento sviatočný deň boli, naň určite tak ľahko nezabudnú. A tí, čo neboli, môžu iba ľutovať. Z významných hostí osláv nemôžem nespomenúť sympatickú pani Renátu Zmajkovičovú s jej parlamentným kolegom Jozefom Valockým. Témy rozhovorov s nimi sa pravdaže neustále prelínali z oblastí športu a politiky. Nuž ale, ako povedal pán J.Valocký, či sa nám to páči, alebo nie, politika je všetko. Tradícia futbalu v Seredi má hlboké korene. Dokumentovala to bohatá prezentácia fotografií seredských mužstiev, ktoré sa podarilo sústrediť a spracovať. Prítomní ju mohli sledovať na niekoľkých televíznych obrazovkách. Minulosť je za nami, žijeme prítomnosťou. Málokto si v tejto súvislosti uvedomuje, koľko mladých i starších v Seredi hrá dnes futbal. Bez preháňania sú to stovky a z môjho pohľadu vôbec nie je rozhodujúce, či hrajú súťažne alebo rekreačne. Nakoniec, kto k tej futbalovej lopte skutočne pričuchne, tak skôr, či neskôr ho to do súťažného kolotoča vtiahne. Oslavy máme za sebou, latka bola nasadená vysoko. O päť rokov oslávime storočnicu. Máme sa teda na čo tešiť.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
MIXER shop | 06-10-2009 22:52:49
Ja by som navrhoval umiestniť okolo neho stĺpiky. Aby sa mu nič nestalo. *no*
Ľubomír Veselický | 27-09-2009 20:08:06
Predchádajúci príspevok je samozrejme môj.
anonym | 27-09-2009 20:00:19
Filip! Máte veľmi svojské videnie. Vo svojom príspevku som nikoho neurážal. Ak niekto nechápe význam politického lobingu tak som to označil ako naivitu a politický diletantizmus. Trvám na tom. To zrejme vytočilo niektorých diskutérov natoľko, že ma začali hrubo urážať. Nepatrím medzi tých, čo si nechajú kadiť na hlavu, tak som im naznačil, čo si o ich spôsobe vyjadrovania myslím. Mám rád diskusiu i polemiku ale s argumentami. Ak je podľa vás argumentom označenie diskutujúceho "starý trtko", tak podľa mňa je to iba prejav neschopnosti komunikovať na prijateľnej úrovni. A kto nemá elementárnu schopnosť vymieňať si názory slušne, ten toho pod čapicou veľa nenosí. Vždy som si myslel, že na anonymné reakcie netreba reagovať. Priebeh tejto diskusie ma v tom iba utvrdil. Naozaj je to iba strata času. Zajtra posielam krátky článok o oslave 95. výročia seredského futbalu do Seredských noviniek. Prečo ja? Lebo nikto z tých veľkohubých diskutérov o tejto významnej udalosti nebol schopný napísať ani desať viet.
filip | 24-09-2009 22:43:06
p. Veselický, keď ste taký múdry, tak prečo v skoro každom vašom príspevku sa nachádzajú urážky a poznámky o inteligencii ostatných diskutujúcich? Ďakujem za odpoveď
obcan | 22-09-2009 19:41:36
p.Veselický, tak to by ozaj zaujímalo občanom Serede, aké akcie pre serede vybavila koalícia, aké financie doniesli do mesta, lebo málo čo je vidieť! a z pár omrviniek čo sa ušlo pre Sereď by som sa nechválil.
pre Ľubomír Veselický | 22-09-2009 17:40:24
miliardy much sa nemylia..myli sa ten co si mysli ze sa muchy zivia trusom.. :-D :-D niekto asi pocas biologoe spal.. ;-)
Ľubomír Veselický | 22-09-2009 16:53:53
Pozorujem, že diskusia sa zásluhou niektorých pánov anonymov dostáva do veľmi zaujímavých polôh. Opakovane si čítam článok a žasnem nad tým, ako zmienka o prítomnosti dvoch poslancov Smeru SD rozpálila niekoľko mozgov. Dokonca aj tie, ktoré vyšším počtom závitov zrejme moc neovplývajú, súdiac podľa úrovne vyjadrovania. Ten, kto sa pýta, ten sa aj dozvie, ku ktorým akciám dopomohli konexie a stretnutia s politikmi koalície. A kto nechce ostáva v nevedomosti a svojej zlobe. Jeden z tých slušnejších diskutérov povedal, že "V spoločnosti je totiž názor väčšiny rozhodujúci." Je to žiaľ tak. Princíp väčšiny často dokonale paralyzuje každý názor, ktorý môže byť aj aj správny. Problém vystihujú najlepšie tieto dve vety. "Najlepšou potravou je konský trus. Miliardy múch celého sveta sa predsa nemôžu mýliť." Dodávam. Tak nech žije väčšina! Čím boľše, tým ľúčše!
pre občana | 22-09-2009 07:39:35
Nezabúdaj, že takéto názory považuje autor článku za prejav absolútnej naivity, ak nie politického diletantizmu. Na takýchto akciách je prítomnosť politikov vraj prospešná... Otázne je - pre koho? :-D :-D :-D :-D
obcan | 22-09-2009 07:34:52
povedzme si to rovno, okolo treávnika sa nič nezistí ani nevyrieši. jednoducho úmyselne bola spôsobená škoda a poslanci boli tak naivní alebo lepšie zaujatí, že odsúhlasili peniaze na nový trávnik, čo by nebolo zlé, keby pristúpili na tú vec, ako chceli futbalisti a to peniaze na pôžičku. jednoducho medzi poslancami sú bývalí futbalisti alebo tí čo chodievajú di športklubu posedávať a celé je to o tom , prečo svojim by sme nedali. To že došli páni poslanci z NR na štadion je len populizmus, lebo za 4 roky tá p.Zmajkovičová bola hádam v Seredi na každom veľkom stretnutí a čo doniesla do mesta? čo urobila pre Sered? k čomu dopomohla k akým peniazom, akým fondom? k ničomu, lebo Sereď nič nezískala.
Miloš Majko | 22-09-2009 00:15:41
janbon - citujem " ozaj p. majko, sklenár a ostatní zarytí pisatelia kauzy trávnik, čo sa vyšetrilo, kto je teda ten vinník, hahahahahahahaha " - som rad, ze ste otvorili oci nielen verejnosti, ale aj poslancom MsZ. Vas vyrok skutocne stoji za pozornost. Ostatne mi nestoji za komenovanie.
janbon | 21-09-2009 22:12:32
presne tak to tam bolo, veselický sa tam len obšmietal a poskakoval a robil opičky, my sme vás tam videli pán veselický, nás nemuste oblbovať debilnými kecami majko vychladni, utiekol si ako malé decko, ved sa neboj prísť na štadion, oni ti tam síce asi rozbijú hubu,ale zase budeš mať kauzu na dlhé písanie ozaj p. majko, sklenár a ostatní zarytí pisatelia kauzy trávnik, čo sa vyšetrilo, kto je teda ten vinník, hahahahahahahaha
Ľubomír Veselický | 21-09-2009 20:13:53
Pánovi anonymovi z 20.9.2009 10.43 hod. ale aj ďalším. Všetci diskutujúci odsúdili prítomnosť politikov. Medzi nimi iba dvaja, ktorí sa bez probémov identifikovali. Oceńujem, že sa podpísali a ich názor im neberiem. Všetci ostatní ako už tradične iba anonymne. Napísal som príspevok a stojím si za ním. A keby aj stonásobne viac diskutujúcich odsudzovalo politický lobing, ten je tu, a funguje. Prítomnosť politikov na miestnych akciách je pre obce prospešná, a kto to nechápe je naozaj naivný. Môže to pravdaže kritizovať, ale to je tak všetko, čo v tejto veci dosiahne. Podal som informáciu ako som ju vnímal. Všetci, čo sa tak kriticky nanášate do môjho článku ste mohli napísať svoje postrehy z akcie a vymenovať v nich koho sa Vám len zachcelo. Prečo ste tak neurobili? Lebo vy nechcete informovať, chcete iba urážať, a urobiť zo mňa prezliekača kabátov. Ak by ste si dali námahu a vypočuli môj vstup pri prerokúvaní žiadosti o finančnú pomoc mesta na vybudovanie nového trávnika, tak by ste museli počuť, že som vyhlásil, že si uvedomujem, že bez finančnej pomoci mesta klub takúto investíciu nezvádne. Počuli by ste aj to, že som povedal, že nie som proti finančnej pomoci, ale chcem najprv kompletné informácie o okolnostiach vzniku poškodenia trávnika a najmä, ako je užívanie trávnika zadefinované v dokumente o užívaní štadióna, Tak o akom prezliekaní kabáta to tu píšete? A ešte informlácia pre partizána janbona. Ak ste videli to, čo píšete, tak rýchlo vyhľadajte odbornú lekársku pomoc. Pretože vidíte zrejme len to, čo chcete vidieť. A to už nemá so zrakom nič spoločné.
Miloš Majko | 20-09-2009 13:51:25
... janbon, janbon... kedy sa naucite na verejnosti spravat?
anonym | 20-09-2009 10:43:17
Pravdupovediac, p. Veselický ma prekvapil vyhlásením, citujem "Odsudzovanie prítomnosti politikov na hociakej akcii v Seredi považujem za prejav absolútnej naivity, ak nie politického diletantizmu". Nuž neskutočná perlička z úst verejne pôsobiaceho človeka. Prakticky všetci diskutujúci v tomto článku odsúdili prítomnosť politikov na futbalovom turnaji a tým pádom sú podľa p. Veselického naivní alebo diletanti. Dosť silné slová, občas by bolo vhodné rýchlejšie rozmýšľať ako hovoriť. Už len to, že človek nedokáže rešpektovať názor iného a ľudí s inými názormi dokáže hneď takto označiť, napovedá o jeho osobnosti. Naivné bude asi čakať, čo nám priniesla politická návšteva dvoch hladných poslancov. Výsledok sa ukáže v blízkej budúcnosti, ak sa vôbec ukáže. Ale chápem myšlienkové pochody p. Veselického - jemu udalosť priniesla posedenie pri stole s najväčšími celebritami podujatia a prvé politické body, ktoré sa v budúcnosti ešte zídu. To je zároveň zrejme aj vysvetlenie, prečo ostatní nadávali na p. Zmajkovičovú a on jej prítomnosť uvítal. Pán Veselický - Vás nikto za naivného ani iného neoznačil, vy ste nemali problém to povedať hneď viacerým. Do budúcna odporúčam rešpektovať pluralitu názorov, vy ako poslanec MsZ v Seredi by ste s tým nemali mať problém. Aj keď chápem, že pozitívne vlastnosti a politikárčenie dohromady nejdú...
janbon | 20-09-2009 10:38:52
komentátor podujatia niekoľkokrát pochválil špičkový trávnik na ktorom je radosť hrať tí ľudia čo robia okolo futbalu v Seredi tam navždy nebudú, trávnik a závlahy zostanú
janbon | 20-09-2009 10:20:24
žasnem nad Veselickým ako rýchlo obrátil kabát, ale je to jeho typická vlastnosť, urobil tak v poslednom období už viackrát, donedávna hromžil na vinníkov poškodenia trávnika, takmer ich chcel dať pozatvárať a teraz sa mirnix dirnix prišiel na štadion zadarmo najesť a napiť, inak ste nám bol na smiech pán Veselický, strávili ste jeden polčas sledovaním futbalo, zvyšok času ste bol za stolom s jedlom a pitím alebo ste ešte bol zmajkovičovej strčený v zadku, tak som vás tam videl ja inak budte rád, že ste tú návštevu štadiona v zdravý prežil, moc k tomu aby to bolo inak nechýbalo majko dobre pochopil, že sa treba zdekovať poriadne daleko a ten by aj tak odvahu prísť na štadion nemal
anonym | 18-09-2009 10:51:11
Pán Sklenár, neodsudzujte prítomnosť politikov na futbalovom turnaji, podľa p. Veselického je to prejav absolútnej naivity, ak nie politického diletantizmu. :-D
pre p. Veselického | 21-09-2009 21:50:59
Neobhajujte sa tu trávnikom, s ktorým ste nesúhlasili. O trávniku nebola v článku reč. Uniká Vám podstata veci. Hovorí sa tu o športovej akcii, kde boli najväčšími osobnosťami, podľa Vás, politici. Nič viac. Trávnik nechajte tak, o tom sa už popísalo dosť. To, že ste podal informáciu tak ako ste ju vnímal, to verím. O tom ste tu všetkých presvedčil. To, že som odsúdil prítomnosť politikov pod anonymom, má rovnakú váhu, akoby som sa pod príspevok podpísal. Na mojom postoji to nič nemení. Ak tu prakticky všetci zhodne kritizovali hladných poslancov, tiež napísali svoj postreh tak ako ho vnímali. A keďže všetci skritizovali Vaše vnímanie, otázne je, kto vlastne pochybil. V spoločnosti je totiž názor väčšiny rozhodujúci. S pozdravom ostáva naivný, možno aj politický diletant.
anonym | 18-09-2009 09:56:57
Veru p. Sklenár, celkom ste to vystihol. Zvolebnieva sa. Jediní ľudia, ktorí stáli za zmienku na futbalovom turnaji, boli politici. Futbalisti neboli podstatní. ;-)
ivan sklenár | 18-09-2009 09:28:08
Je zábavné a zároveň zaujímavé sledovať ídeový vývoj niektorých prispievateľov do Seredonline... Ak by nebol Anonymus napísal kto všetko sa predstavil na novom sereďskom trávniku, ani by ma nemrzelo, že som túto akciu vynechal. Na druhej strane ma však teší, že som nebol prítomným svedkom prítomnosti takej političky, ako je p.(či skôr súdružka) Zmajkovičová. Nepredpokladám, že sa nájde čo i len jeden naivný návštevník tejto web stránky, ktorý bude veriť že to bol jej záujem o sereďský futbal. Tento rok sa akosi rýchlo zvolebnieva...
Peter Klokner | 17-09-2009 21:25:43
Vytešovať sa z faktu, že šport sa prelínal s politikou mi pripadá tiež minimálne "netradičné". Svedkami ako to dopadne sme boli onehdá za jednej odsabotovanej olympiády. A okrem toho som si tiež všimol fakt, ako nádherne sa prelína kauza "trávnik" s touto krásnou oslavou. Nuž ale prečo riešiť niečo čo nedokážem ovplyvniť ?
pre p. Veselického | 17-09-2009 19:48:17
Vcelku súhlasím s Vašim príspevkom z 17-09-2009 17:47, ale nedá mi nereagovať na niektoré skutočnosti, ktoré v ňom uvádzate. Takže začnem od tých nešťastných politikov. Je pravda, že napr. Galanta alebo Šamorín vyzerajú výrazne lepšie ako Sereď, ale je to hlavne z toho dôvodu, že v týchto mestách žijú niektorí poslanci NR SR. Keďže im na svojich mestách záleží, dokážu využiť svoj vplyv na "vylepšenie" svojho bydliska. To by bolo v poriadku. Pokiaľ sa však nemýlim, p. Zmajkovičová je z Trnavy, takže mám pochybnosti o tom, že by sa pre naše mesto pretrhla. Dosiaľ tu nebolo vôbec spomenuté, či svoju prítomnosť v Seredi využila aspoň na to, aby občanom Serede niečo sľúbila. Preto si myslím, že sa sem prišla iba pohostiť. Rád by som sa mýlil, možno časom budeme pozitívne cítiť v našom meste jej politický vplyv. Tiež je zaujímavé, že išlo síce o udalosť športovú, konkrétne futbalovú a vy ste nespomenul ani jedného futbalistu, či už zo Serede alebo z ostatných klubov, ktoré sa zúčastnili turnaja. Zato ste však nezabudol na p. Zmajkovičovú. Dúfam, že im spolu s p. Valockým v Seredi aspoň chutilo, keď už boli pasovaní do pozície najväčších celebrít športového podujatia. Považujte tieto moje slová za akúsi úvahu, ktorej cieľom nebolo v žiadnom prípade spochybniť Vaše názory. Prajem pekný večer.
Igor Lebiedzik | 17-09-2009 19:19:20
Miro Lopašovský (ahoj, Miro), Vilo Martinák, Dano Kolenič (ahoj, Dano), Vlado Filo... je ich skutočne veľa, veľmi veľa... Písali dejiny (športovej) Serede - to je skutočnosť, priatelia !!! Ostatné sem nepatrí. Článok je *yes*
Ľubomír Veselický | 17-09-2009 17:47:57
Páni, ak dovolíte, odpoviem na Vaše otázky. Neoľutoval som nehlasovanie za dotáciu. Ani vtedy som nemal problém hlasovať za, ale žiadal som, aby boli najprv podané komplexné informácie. A si spomínate, tak ako prvú som pripomienkoval absenciu dokumentu o užívaní štadióna, ktorý v podobe ako bol uzatvorený, vôbec neriešil prípadnú škodu na trávniku. Plocha trávnika v tomto dokumente nie je vôbec špecifikovaná. Preto zrejme ani v minulosti nikoho nenapadlo uvažovať o nejakom poistení, čo sa v našom prípade dosť vypomstilo. Mohli sme niečo ušetriť. Skrátka, pre spôsob prerokovania bez možnosti prijatia akýchkoľvek záverov, ktoré by eliminovali následky podobnej škody v budúcnosti, bol príčinou, prečo som nehlasoval za. Odsudzovanie prítomnosti politikov na hociakej akcii v Seredi považujem za prejav absolútnej naivity, ak nie politického diletantizmu. Kto má chuť, presvedčiť sa, čo znamenajú časté návštevy politikov v mestách, prípadne ich trvalý pobyt v nich, nech si dobre pozrie Galantu alebo Šamorín. Napriek môjmu článku o trávniku, uverejnenom na tejto webovej stránke som bol na túto akciu oficiálne pozvaný a účasť na akcii som prežil bez ujmy na zdraví. O akcii som podal informáciu v takom rozsahu, aby bola hutná a včas podaná. Verím, že niekto z kruhu samotných funkcionárov, alebo samotných futbalistov spracuje túto historickú udalosť oveľa podrobnejšie. Anonymus vymenoval osem významných futbalistov. V skutočnosti ich tam bolo oveľa viac, a žiaľ niektorí tam neboli vôbec. Mne tam napríklad chýbali bratia Lopašovskí. Napadnutiu osláv 95. výročia za to, že sa konali, priznám sa, vôbec nerozumiem. Je to okrúhle výročie, udalosť hodná toho, aby sme si ju pripomenuli. Má to svoj význam pre mladých i starších. Obecne. Ak nebudeme poznať svoje korene, nebudeme mať byť na čo hrdí, a potom je s našou identitou amen. Prepáčte, že to píšem možno zložito, ale inak neviem. Nakoniec, múdrejší pochopia, a presviedčať hlupákov je iba stratou času.
Miloš Majko | 17-09-2009 17:16:51
So svojimi pocitmi som sa vzdy vedel vysporiadat sam. Verim, ze tomu tak aj zostane. Vlastne vierovyznanie a politicke citenie povazujem za vec ciste osobnu. Nakolko patrim k obcanom, ktori su si vedomi svojej spoluucasti na majetku obce, mesta ci statu, nemam problem prist vsade tam, kde sa nejedna o vysostne sukromne vlastnictvo. A to kedy ja sam uznam za vhodne. Nie som sportovcom, nemam nic proti akemukolvek sportu, no zaujima ma, kam a ako sa pouzivaju spolocne financie. Kazdu navstevu (z VUC, Vlady SR a pod.) v meste je potrebne nalezite privitat a uctit. Bez predsudkov a osobnej apatie. Je jedno, kto za aku stranu kope. Vsetkym by vo vysledku malo ist o to iste - o normalny zivot pre normalnych obcanov. Nie, o akcii som nevedel a bolo by to aj tak jedno, kedze v case jej konania som bol 2400 km daleko. To ze o akcii nedali vediet novinam, nie je nasa skoda.
ešte raz pre trávnik 14:00 | 17-09-2009 17:06:52
to si teda píš že keby som vedel,že mi mesto celú rekonštrukciu bytu zaplatí,nové podlahy,nábytok linka atď, s radosťou by som si ho sám "rozdrbal"
pre trávnik 14:00 | 17-09-2009 15:46:14
Bohužiaľ to už niektorých ľudí naozaj prestáva zaujímať, ale dúfam, že sa nájdu i tí, ktorým to nedá pokojne spávať a práve takých ľudí Sereď potrebuje, nielen prikyvovačov. Zamýľa sa vôbec niekto nad tým, prečo sa oslavuje 95 rokov futbalu v Seredi ? Je to nejaké význačné jubileum, aby sa oslavovalo s takou pompou ? Nie je lepšie poriadne pripraviť naozaj 100 rokov futbalu ? Pre väčšinu z nás je to asi logické, nie však pre toho, kto si potreboval vymeniť távnik a najmä urobiť nový zavlažovací systém. Nezdá sa vám, že tu naozaj všetko pekne do seba zapadá ? Najprv vyhlásiť oslavy, potom vymeniť trávnik a zavlažovací systém za mestské peniaze :-O
pre trávnik | 17-09-2009 14:00:34
Ty keď máš doma nejakú oslavu tak si dobrovolne rozdrbes byt aby si ho potom mohol vynoviť? dajte už pokoj s tym travnikom uz to nikoho nezaujima
anonymus | 17-09-2009 13:54:47
treba súhlasiť akcia naozaj výborná...ak však už niekoho spomenúť z významných hosti, priklonil by som sa radšej k menovaniu bývalých vynikajúcich hráčov ako Ľubo Moravčík, Laco Molnár, Štefan Maixner, Jaro Timko, Julius Šimon, Attila Pinte, Ján Hodúr, Vlado Kinier a mnoho ďaľších ktorí nás reprezentovali v europe či vo svete a hlavne sú to futbalisti a to v tejto akcií išlo...ja si práveže myslím že ak by sme moc chceli kludne by sa podobné akcie zaobišli bez takejto prezentácie politikov, ktoré naozaj nikoho nezaujímajú...veď išlo o futbal.. *yes* *yes*
pre Ľubomír Veselický | 21-09-2009 21:49:39
myslim, ze naivny ste vy, ked si myslite, ze ste lobovali za sered :-D :-D :-D pre nich ste len starsi plesaty trtko, ktory sa okolo nich obsmietal, ked sa prisli pohostit..ale tak kludne si myslite dalej, ze ste najvacsi seredsky lobista, zbytocne vas presviedcat o opaku..ved ako ste sam povedal "Nakoniec, múdrejší pochopia, a presviedčať hlupákov je iba stratou času.."..a myslim ze vsetci obyvatelia sa tesia na to, co nam tento vas "lobizmus" prinesie..za vsetkych obyvatelov serede vam z celeho srdca dakujem ;-) ste nas hrdina.. ;-)
anonym | 17-09-2009 10:47:47
on nieje reporter ale....., a strach mu to nedovolil!!!!!!
anonym | 17-09-2009 10:45:48
ved ako spravny reporter na takej udalosti nemal chybat!!!!
anonym | 17-09-2009 10:37:40
no po tom, ako im nedal s tym travnikom pokoj, tak by to bol tak trochu zazrak, keby ho pozvali.. :-P ..a mozno nieje smeracky vlezdoprdelka, tak naco.. :-P
anonym | 17-09-2009 10:37:25
Mňa by zaujímalo či naozaj p. Veselický považuje týchto politikov za významných hostí, keďže to tak napísal, a prečo...
anonym | 17-09-2009 10:29:01
pan Majko a vas nepozvali????????
pre trávnik | 17-09-2009 10:10:16
je to mozne, ze si zmajkovicova s valockym chceli urobit pekne spolocne fotky na travicke.. :-D :-D :-D
trávnik | 17-09-2009 10:01:13
ozaj a nebol práve toto jeden z tých najdôležitejších dôvodov prečo sa tak bezprecedentne dal do poriadku ten dodrbaný trávnik ?
realista | 17-09-2009 09:59:01
Smeru horí pod zadkom tak sa musí strjať do každej diery... obzvlášť súdružka Zmajkovičová s jej podareným synčekom ktorý je v Trnave obzvlášť známy, to mal pán Valocký svätú pravdu že politika je bohužiaľ všade. No ak keď už nemajú Smeráci dôvod oxidovať v Šintave tak prečo nie v Seredi, majú tu predsa "svojho" primátora a buďme radi, nevyúčtujú si aspoň vysoké cestovné náhrady. Okrem toho mohli sa predsa za cudzie dobre nažrať :-)))
anonym | 17-09-2009 09:45:28
Hm, politici z parlamentu boli významný hostia... Kľudne by sa to podujatie zaobišlo aj bez nich. V čom vlastne spočíva význam ich návštevy? Asi len v tom čo tu napísal anonym z 17-09-2009 09:25. Žiadny iný význam v tom fakt nevidím. *no*
anonym | 17-09-2009 09:25:09
zmajkovicova moze byt vyznamnym hostom len pre toho, kto sa potrebuje pchat smeru do zadku..;) lebo pocas svojho posobenia v mandatovom a imunitnom vybore sa prejavila, ako pekne dvojtvarna "sympaticka" pani..ale asi pan veselicky nesleduje dianie na slovensku, ked ma tolko prace so sledovanim diania v seredi.. :-*
Hombre | 17-09-2009 08:33:51
Anonym 07:57 : SUPER výžstižné!! *yes* *yes* *yes*
anonym | 17-09-2009 07:57:09
Veru, futbal je fenomén. Len mi je vždy odporné, ak sa na takéto a podobné akcie prídu rozdrapovať politici. Mňa by zaujímalo čo už len má spoločné s tým nejaká Zmajkovičová. Politici nikdy nemali hanbu otŕčať sa tam, kde by boli na očiach verejnosti a kde by sa dalo "priživiť". Akoby ona mala najväčšiu zásluhu na tom, že v Seredi má futbal takú históriu... Pán Valocký má pravdu - politika je všetko. Bohužiaľ. Pán Veselický, dúfam, že ste na tom turnaji napokon neoľutovali, že ste nehlasovali za dotáciu na trávnik... :-) :-) :-)
Peter | 21-09-2009 21:44:53
Lubo *yes*
filip | 21-09-2009 17:53:33
Už to tu bolo síce spomínané ale nedá mi neokomentovať to. Najviac ma naozaj zarazila veta z pôvodného článku pána Veselického: "Z významných hostí osláv nemôžem nespomenúť sympatickú pani Renátu Zmajkovičovú s jej parlamentným kolegom Jozefom Valockým." Myslíte, že títo dvaja majú väčšie právo byť spomenutí ako všetky tie osobnosti československého a slovenského futbalu pri oslavách futbalového výročia? Ja som sa prišiel pozrieť na športové legendy a nie na to ako pani Zmajkovičová behá bosá po trávniku.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign