Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

OFK Dunajská Lužná - ŠKF Sereď 1:2 (0:0)

Igor LehockýDátum11. 11. 2012 22:16:48TémaFutbal

Dnes sa odohralo posledné jesenné kolo s poradovým číslom 15. v Keno 10 III.lige západ vo futbale a sereďania vycestovali na ihrisko priebežne štvrtého mužstva v tabuľke do Dunajskej Lužnej. Priebeh zápasu tentokrát ponúkam sprostredkovane od pozorovateľa prítomného na štadióne od 13.30 hod.

Prvý rohový kop mali k dispozícii sereďania v 9.minute, ale hlavička Chalányho išla vedľa brány. Žlté karty mal hlavný rozhodca dnes pripravené iba pre domácich a prvú žltú videl Baláži za faul na Petra Horvátha v 13.minute. V 15.minute Juraj Pilát napriahol asi z 25 m ale jeho pekný strelecký pokus brankár domácich Močko chytil. Druhú žltú z domácich uvidel Gallik v 27.minute za faul na Pecha, hralo sa medzi šestnástkami ale miernu prevahu mali hostia z ŠKF, čoho dokladom boli aj štyri rohové kopy na strane ŠKF a nula na strane domácej OFK. Celé sa to rozhodol preťať Mário Hudec v 42.minute, ktorý po predchádzajúcom kontakte s protihráčom fauloval domáceho Jackuliaka bez lopty a hlavný ťahal tentokrát kartu farby červenej. Čo k tomu dodať, slová trénera ŠKF adresované na Hudeca po oslabení mužstva by boli asi nepublikovateľné. Hneď krátko na to mali domáci šancu zmeniť nulu na svojom konte, ale Puchner v 43.minute hlavou v dobrej pozícii zahral našťastie pre hostí vedľa brány. Tréner hostí bol nútený urobiť zmenu v zostave vzhľadom k vylúčeniu Hudeca, preto v 44.minute stiahol z ihriska Horvátha a posilnil zadné rady Kormanom.

V 46.minute sa ale skóre menilo v neprospech hostí, lebo Karmažín v bráne ŠKF po vyrazení strely na dorážku Hlinu už reagovať nestačil - 1:0 a nepríjemný úvod druhého polčasu pre hostí bol tu. Pilát v 47.minute vyprášil rukavice domáceho brankára peknou strelou a oslabení hostia vôbec nepôsobili dojmom, ktorý žiaľ zanechali po sebe na ihrisku PFK Piešťany. Naopak, akoby sa zomkli k dobrej hre a napriek obdržanému gólu na ihrisku vôbec neboli v pozícii slabšieho. V 53.minute mali hostia ale aj športové šťastie, keď Baláži z vnútra šestnástky strielal na bránu ŠKF a odrazenú loptu Gallik poslal do pravej žrde. V 57.minute domáci striedali, dole išiel Peťovský, na ihrisko prišiel  Pipíška a v 64.minute išiel dole Gallik, ktorého striedal Pačaj. V 65.minute Chalány celkom slušne trafil prudkou strelou "mužstvo" svojho kapitána Vašku a jeho opakovaná strela skončila na brvne ako prvé varovanie pre domácich, ktorí sa paradoxne v presile snažili byť rovnocenným súperom ŠKF Sereď. V 66.minute videl ďalšiu žltú domáci Tóth za faul na Kasaja, ktorého striedal v 67.minute nie celkom zdravotne fit Michal Filo, čo sa neskôr ukázalo ako dobrý ťah trénera hostí. V 72.minute žltú videl aj Pipíška za faul na Chalányho a pribúdajúce žlté karty na konte klubu, ktorý hral v presile jasne svedčili o tom, že na ihrisku papierovo lepšieho nehrá papierovo slabší. V 80.minute sa mohli domáci ukľudniť, keď po rohu hlavička Pipíšku tesne míňala bránu, ale hostia udreli vzápetí na to, keď si Filo v šestnástke hostí spracoval prihrávku od Frťalu v 82.minute a nedal brankárovi šancu - 1:1. Keď domáci hlásateľ oznámil strelca gólu a "zaslúžené vyrovnanie" na 1:1, je to nezvratný dôkaz o dianí na ihrisku v prospech ŠKF Sereď. V 88 minute sa v šanci ocitol aj Frťala, ale jeho strela išla ešte vedľa brány a poslednú žltú kartu v tej istej minute videl domáci Teraz. Čo nevyšlo v 88.minute sa podarilo o minutu neskôr, keď Frťala poslal dobre mierenú strelu z vnútra šestnástky domácich z prava do opačného rohu a stanovil výsledok zápasu na zaslúžených 1:2 pre ŠKF Sereď. Hlavný rozhodca Marek Mastiš, ktorý po zápase najvyššej súťaže FC Nitra - Spartak Trnava v tejto sezóne dostal stop od najvyššej súťaže a druhej ligy tentokrát zvládol zápas bez väčších problémov.

Je tu koniec jesennej časti. Či podarenej, nechám na zvážení futbalových fanúšikov ŠKF Sereď, ktorých sa zišlo aj na štadióne v Dunajskej Lužnej okolo 50 vrátane fan klubu a doplnili tak zhruba 200 divákov v hľadisku. Siedma priečka po jesennej časti je ten lepší a istý stred, ale nie som si celkom istý, či je možné vyjadriť spokojnosť. "Púšťať perie" so súpermi na domácej pôde a na ihrisku, kam si ostatné kluby výkonnostne slabšie ako ŠKF chodili pre body stojí za zamyslenie. Možno aj samotné konečné skóre 30:26 o niečom hovorí a to nepochybne.

Dňa 15.12.2012 sa ŠKF Sereď už tradične zúčastní na 23.ročníku turnaja o Pohár Nitrianskych novín v Nitre a jarnú časť ročníku 2012/2013 začne ŠKF tiež asi tradične na ihrisku v Nemšovej dňa 10.3.2013.

Zostavy: domáci - Močko R.- Hrnčár J.,Tóth D., Puchner M., Teraz D., Hlina R., Baláži F., Kecskes F., Gallik (Pačaj R.), Jackuliak M., Peťovský J. (Pipíška M)

                hostia - Karmažín J.- Chalány I., Tarek R., Vaško K., Penciak O., Hudec M., Pecho M., Pilát J., Horváth P.(Korman D.), Frťala T., Kasaj M.(Filo M.)

ŽK - 5x domáci                        ČK - 1x hostia


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Miloš | 12-11-2012 18:29:00
Rozdiel medzi výkonom nášho mužstva včera výkonom v zápase v stredu v Piešťanoch bol ako rozdiel medzi dňom a nocou. Za výkon vo včerajšom zápase sa treba chlapcom poďakovať. Hrať s takým nasadením oslabený o jedného hráča viac ako 1 polčas bol skutočne parádny výkon a chlapcom treba len poďakovať. Ak nebudú také výkyvy vo výkonoch, tak určite stúpnu návštevy na ich zápasoch a možno prídu ďaľší sponzori.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign