Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Objektívom Jaroslava Hrušovského - AKTUALIZOVANÉ: tlačová správa KRPZ

647

Dnes o 12,30 hod. sa stala na Čepeňskej ulici v Seredi taká zaujímavá malá dopravná nehoda. Vodič mot. vozidla idúci v smere z mesta pravdepodobne v rýchlosti nezvládol zákrutu pri Hviezdoslavovej ulici, dostal šmyk , otočil sa do protismeru a elegantne zaparkoval na chodníku. Keďže je to na tomto úseku v krátkom čase už štvrtý či piaty prípad chcel by som sa spýtať pánov policajtov z DI Galanta, či sú spokojní s vyšetrením predchádzajúcich nehôd na tomto úseku. Hlavne p. Gál!

 

 

- - -

AKTUALIZOVANÉ 27.08.2013 13:00 hod.

Na základe širokej diskusie čitateľov k predmetnej dopravnej nehode sme požiadali o stanovisko Krajské policajné riaditeľstvo v Trnave.

KRPZ Trnava |  Polícia bola dňa 25. 8. 2013 privolaná k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ulici Čepenskej v Seredi. Po príchode na miesto polícia zistila, že vodič porušil základné povinnosti vodiča, nezvládol riadenie, čím poškodil bránu a stenu rodinného domu. Polícia vykonala u vodiča dychovú skúšku na alkohol, ktorá bola negatívna. K zraneniu osôb nedošlo. Polícia spísala záznam o škodovej udalosti, s ktorou poškodený majiteľ domu  ako aj 23 ročný vodič z okresu Trnava súhlasili a záznam obaja podpísali. Za priestupok bola vodičovi uložená pokuta v zmysle zákona o priestupkoch.

 


Fotogaléria k článku:

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný redakcia - tlačové správy redakcia - tlačové správy | 27-08-2013 13:04:02
AKTUALIZOVANÉ - pridaná tlačová správa KRPZ Trnava
anonym | 27-08-2013 11:04:02
Pane, kladiete mi otázky, na ktoré očakávate, že vám odpoviem podľa vašich predstáv. Veru ťažká debata. Za svoje meno sa nehanbím, ale nemám potrebu ho zverejňovať. Čo vám to pomôže? Moje názory sa tým nezmenia. A povolanie? Vidím, že ste presvedčený o mojej práci na inšpekcii, ale ťažko vám to asi vyhovorím.
pre anonym | 27-08-2013 10:37:48
Nakoniec iba jediná otázočka, hanbíte sa za svoje meno, resp. povolanie, keď ste stále iba anonym? A trochu sa mýlite, výsledok prešetrovania sťažnosti je predsa známy, zákrok bol - samozrejme ako vždy u nás - OK. Tí advokáti chceli vidieť iba dôkaz - teda video zo zákroku, na základe čoho inšp. MV mala rozhodnúť a nie na základe toho, čo povedali policajti. Na to sa predsa začali montovať kamery do policajných vozidiel. Už ste počuli, žeby sa policajt priznal k neoprávnenému zákroku? Kryjú ho všetci nad ním až po samotného...Až sa prípadu chytí televízia a musí sa s pravdou von, policajta potrestajú ale tí, čo kryli jeho trestný čin a tým s ním súhlasili sú nepotrestaní. Nieje náhodou v zákone, že ten, kto vie o trestnom čine musí to oznámiť príslušným orgánom, a ten, kto taký čin schvaľuje tiež nieje bez viny? Ak nadriadený tvrdí, že nevie že to je trestný čin, a že je to OK, nemá tam čo robiť. Toto všetko uvádzam len preto, lebo chcem sa ja aj moja rodina cítiť bezpečne v demokratickom štáte a nestane sa mi, že policajt, ktorý ma má chrániť..., ale škoda písať, my nie sme na rovnakej vlne.
anonym | 27-08-2013 00:24:29
Musím sa zasmiať. Buďte pokojný, vaše dojmy sa nezhodujú so skutočnosťou. Zrejme to nie je prvýkrát v tejto diskusii :-). Neviem čím som vás presvedčil, ale všetky fakty mnou spomenuté boli uverejnené v médiách. Stačí sledovať. A nezabúdajte, že v týchto veciach sa vždy chytá za slová. To by advokáti mali vedieť, inak ťahajú za kratší koniec. Ale už som písal, že výsledok prešetrenia sťažnosti sa zo zákona musia dozvedieť. Takže pohoda. Dobrú noc.
?????????? | 26-08-2013 23:32:56
Prečo od začiatku som mal dojem, že diskutujem s pracovníkom MV, žeby dokonca zo samotnej i..., radšej končím. Ale predsa, to zverejnenie som si neželel ja ale advokáti poškodených, (a zaujímalo by veľmi veľa spoluobčanov) len použili "nesprávny" výraz NAZRIEŤ (nie zverejniť!!!) a to zákon nepozná. Už sa hráme na slovíčka? Možno len zabudli dať mäkčeň na T a to je procesná chyba, u nás veľmi obľúbená výhovorka. Prajem pokojnú noc.
anonym | 26-08-2013 22:53:31
Vážený pane, robíte závery tam, kde ešte nie je koniec. Ešte je priskoro na to, počkajte si na ukončenie sťažnostného konania. Prečo nechce inšpekcia zverejniť video zo zákroku je jasne povedané v príspevku. Čo na tom nechápete? Prečo by mal nejaký štátny orgán robiť niečo čo mu zákon neukladá? Iba preto, že si to želáte vy? To je trochu málo, nemyslíte? Ak nechce inšpekcia zverejniť video, nič to v konečnom dôsledku neznamená. Výsledok sťažnosti sa dotyční dozvedia, nemajte obavy. Mimochodom inšpekcia už rozhodla, že policajti nepochybili. Vy ste na základe toho urobil záver, že inšpekcia je nedôveryhodná? Prečo si myslíte, že by mali rozhodovať podľa želania ľudí?
pre anonym 25-08-2013 23:50:04 | 26-08-2013 22:39:30
Vážený pane, ak ste dnes o 17 hod. sledovali správy na TV JOJ alebo večer, tak pochopíte môj názor na Inšpekciu MV. Ide o prípad, keď policajti strieľali na mladých ľudí do ktorých sa asi prevtelil už vtedy mŕtvy vrah podľa zákona divokého Západu: Najprv strieľaj a až potom sa pýtaj! A prečo nechcú sprístupniť video zo zásahu? Na súde ho budú musieť, ak ovšem nejaké ešte bude, resp. upravené.
shelley | 26-08-2013 14:03:19
Mal si dobre rozbiť hubu, debil jeden, keď nevie, čo so sebou! Za toto je 50 € pokuta? No tak teda, to je podľa mňa málo. Ale sme na Slovensku, tak čo by sme chceli!
Nazor | 26-08-2013 10:26:56
Chlapec nezvladol zakrutu, zaparkoval na chodniku, rozbil branu a kebyze ide niekto po ulici tak je mrtvi. Vodic dostal len 50Eur pokutu a bola vec vybavena. Myslite si, ze je to postacujuce? Ja nie, ale nech si urobi nazor kazdy sam.
Nehody su na tomto useku pravidelne, obyvatelia domov pisali aj peticiu na znizenie rychlosti. Nic take sa nestalo, a na statnej ceste sa nemoze dat retarder. Podla mna by situaciu vyriesil stacionarny radar, do do mesiaca by ho mal stat na pokutach splateny a nikto by si v pripade nehody nemohol vymyslat ze ide 50km/h.
anonym | 26-08-2013 08:24:42
Nehnevajte sa, ale aký úsudok si majú čitatelia urobiť a na základe čoho? Položili ste otázku, či sú páni policajti z DI Galanta spokojní s vyšetrením predchádzajúcich nehôd na tomto úseku, hlavne p. Gál. Aký úsudok sa z tohoto dá urobiť? Predložte nejaké fakty alebo niečo, na základe čoho si máme ten úsudok urobiť. Čitatelia nevedia s akým výsledkom boli vyšetrené predchádzajúce nehody ani na základe čoho sa tak rozhodlo. Bez toho si úsudok neurobíme.
pre anonym | 26-08-2013 00:47:45
Predstavte si, že som tak urobil dvakrát a žiadny výsledok, tak buďme realisti, tu si to prečíta a všimne viac ľudí a urobí si úsudok. Aj Gott spieva: Nevěřím, nevěřím, nevěřím...
anonym | 25-08-2013 23:50:04
Ak si myslíte, že lepšie ako kontaktovať inšpekciu MV SR je napísať to na SOL... Tu aký efekt očakávate?
Pre " pre winnetoua" | 25-08-2013 21:57:44
Pane, vy asi nežijete na Slovensku a neviete, že inšpekcia MV je u nás na to, aby vyťahovala policajtov z kaše, keď náhodou strieľajú keď nemajú alebo niekoho zmlátia bez dôvodu a všetci tvrdia, že oni sa len bránili a pod. Tých prípadov je veľa, stačí sledovať TV správy a reakcie bezpečnostných expertov. Všetci, hlavne hovorcovia a hovorkyne sú v tomto majstri sveta. Dobrých policajtov si vážim, mal som medzi nimi priateľov-už sú na dôchodku- a budete sa diviť, priatelil som sa o.i. aj s prvým policajným prezidentom SR v ére samostatnosti. Á propos, nevedel som, že máte nejaké problémy v gatiach, skúste Pampersky.
čepenská | 25-08-2013 21:36:36
bývam na tejto ulici a nezaškodil by tu stacionárny radar nakolko v tomto úseku chodia vodiči velmi rýchlo,
pre winnetoua | 25-08-2013 20:50:29
Pane, ak máte podozrenie z istých machinácii pri znaleckých posudkoch, alebo rozhodnutí DI, vyhľadajte si na wewewe inspekcia mv sr .... a bude o fízla menej. Budete mať ľahšie na srdci a aj gatiach. :)
pre nehoda? | 25-08-2013 18:11:57
Vážený pán asi policajt! Predstavte si, že vodičák mám od r. 1963 a doteraz som ŽIADNU pokutu za rýchlosť nedostal, to sa dá ľahko overiť! Ale na tom mieste podľa súdneho znalca išiel vodič rýchlosťou 68 až 71 km/h, nabúral a nedostal pokutu. Náhodou to bol vojak z povolania, vodičák mal necelý rok a podľa vtedajších predpisov by oňho prišiel! Takže pokutu dostal ten druhý a zobrali mu vodičák na 6 mesiacov. Zdôvodňoval to tým, že cúval v blízkosti tej zákruty. Ale v posudku súdneho znalca, ktorého mimochodom objednal DI Galanta je uvedené, že menovaný mohol nehode zabrániť citujem: "stredným brzdným spomalením". Možno viete, čo to znamená, že stačilo sa aspoň trochu venovať vedeniu vozidla a nenaháňať svojho kamaráta, ktorý išiel pred ním. Tým, že ho nepotrestali, ODOBRILI spôsob jeho jazdy a aj preto sa tak u nás jazdí. A ešte niečo, podozrivým spôsobom sa tam vraj, podľa svedkov, vyšetrovali aj dve nehody istého mladého vodiča. Ináč ja mám ústa a tie si utieram do servítky alebo uteráka, tú hubu ste asi videli ráno v zrkadle. HOWGH!-by povedal Winnetou.
nehoda? | 25-08-2013 15:56:12
Vážený pane, najprv by som sa opýtal vodičov, ako prispôsobili rýchlosť jazdy podľa stavu a povahy vozovky. Nepodcenili svoje "super vodičské" schopnosti? Či keď nevidím fízlov a cesta je prázdna, tak ho tam jeb nem aspoň stovkou? Začnite najprv od vodičov a potom sa obúcvajte do fízlov. Lebo ak tam bude p. Gál, ten vás "namerá", tak si zasa budete otierať hubu, že vám "buzerant" na drb kal pokutu za rýchlosť.
Jazdím po tejto ceste často, mne sa to nestalo, aby som skončil na chodníku. Čím to asi je?
Hauk, dohovoril som!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign