Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

O svetovej hospodarskej krize pohladmi inych medii

Miloš MajkoDátum20. 02. 2009 00:33:14TémaEkonomika
 Wall str. New York, USA

Foto: (C) 2008
Pocas dvoch dni pod clankami zaoberajucimi sa sucasnou svetovou hospodarskou krizou, prebieha pomerne siroka a otvorena diskusia. Jej intenzita dokazuje, ze tema skutocne zaujima siroku verejnost. Nakolko ide o problem mimoriadne zavazny, odporucame nasledujuce materialy, ktore prinasaju odborne pohlady na danu vec. "Ekonóm Staněk: Po kríze môže nasledovať vojenský konflikt" "Firmy nemôžu myslieť sociálne, keď im ide o prežitie" "Bankári: Kríza zabije až 400-tisíc chudobných detí" "Liekom proti kríze môže byť aj šrotovné" "Kríza v roku 2009? Schudobnie celý svet"

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
lana | 10-03-2009 18:22:49
http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 toto je pokracovanie Zeitgeistu -Addendum je to zaujimave,ale niekedy s ami zda ze az prehnane,ale tiez sposob ako zaujat ludi.
anonym | 26-02-2009 13:51:01
Pozrel som si 3. časť Zeitgeistu. Je to super dokument, ktorý odhaľuje skutočnú pravdu o americkej ekonomike, vojenskej agresii, korupcii atď. Odporučil by som toto video pozrieť aj Mikimu Čurindovi, ktorý bol nadšený všetkým čo bolo americké. Možno by zmenil aj názor na svojho kamaráta G. W. Busha aj s celým jeho klanom. Smutné je, že ľudia stále veria tomu, čo produkujú médiá a stále sú presvedčení o tom, že teroristi sú Arabi. V skutočnosti sú agresormi USA. O ostatných zákulisných ťahoch ľudí, ktorí skutočne vládnu svetom, radšej ani nebudem hovoriť. Odporúčam si pozrieť film.
KT | 26-02-2009 12:43:18
kto sa chce pozriet na krizu aj z ineho hladiska ako je to, co nam predkladaju media, odporucam pozriet si 3.cast filmu Zetigeist (dve predchadzajuce casti su tiez dobre, ale tato sa specialne venuje vyvoju americkej ekonomiky): http://911blog.yweb.sk/100/Zeitgeist-cast-3-slovenske-titulky.html
Ľubomír Veselický | 23-02-2009 16:57:54
Diskusia je v poriadku, rovnako ako rôznosť názorov. Už v čase poskytovania nedobytných úverov za 10 a viac percentnú províziu z výšky poskytnutého úveru som zastával názor, že dôkladným skúmaním, by sa to humplovanie bánk dalo dokázať. Lenže nebola tzv. politická vôľa. Do basy, aby sa nepovedalo, išlo iba zopár bankových šéfov. Stav, kedy zo zákona nie je možné skúmať pôvod majetku pretrváva dodnes. Namočení sú všetci bez rozdielu. Koaliční i opoziční lídri a ich nohsledi. A v tejto atmosfére sa pozastavujú nad nízkou volebnou účasťou občanov. Každému slušnému človeku musí byť z tohto bahna na zvracanie. A je to zo dňa na deň horšie.
Peter Klokner | 23-02-2009 12:27:22
Zdravím diskutujúcich, zožal som množstvo kritiky aj súhlasných stanovísk nielen tu ale aj na iných diskusiách, je to prirodzené, objektivita je subjektívny pojem :-D napriek tomu som naozaj presvedčený že kríza poupratuje v ekonomike a pri snahe o zodpovednosť zodpovedných bude výstup z toho čo sa deje pozitívny. Nezastávam názor aby sa noví nezamestnaní vytešovali zo svojej situácie vo viere že bude lepšie, nezamestnanosť je sprievodným javom a čím skôr pochopíme že sociálne bludy vlády sú neudržateľné tým lepšie. Pán Veselický k tým 130 miliardám iba toľko, neozdravené banky by nakoniec možno aj s mojimi a vašimi peniazmi niekto tu na slovensku rozkradol a nechal padnúť. Jedna vec je kritika a druhá návrh ako sa to malo v tom okamihu riešiť. Žiadny lepší nikto nedal. Naďalej zostávam optimistom a verím že rok 2011 bude OK. Pre všetkých "rozumných" a za seba samého zodpovedných ľudí.
Ľubomír Veselický | 21-02-2009 12:22:30
Nuž páni! Je to tak. Súdruhovia z Waal Street nám cez našich riťžolezcov sľubovali, že sa musíme odraziť od dna. Teraz sa bude od dna odrážať spolu s nimi celý svet. Trh západu zachránili štáty bývalého socbloku iba na pár rokov a včil sa kúpeme všetci. Vidieť záchranu v tom že banky sú plné peňazí je krátkozraké. Tie peniaze totiž pomaly ale isto začali strácať hodnotu. Druhé kolo krízy - nekontrolovateľná inflácia nás ešte len čaká. Mne Amerika našťastie nikdy vzorom nebola. A keby o nej naši novinári písali akokoľvek vzletne, faktom je, že na svete niet štátu, ktorý v ostatných 50 rokoch vyvolal toľko vojnových konfliktov a ktorý humpluje túto planétu tvorbou 40 % z celkovej tvorby exhalátov ročne ako práve USA.
anonym | 21-02-2009 10:20:35
Amerika bola vzorom úlisnému cigánskemu bicyklistovi, ktorý keď počul slová "Amerika" alebo "Bush" tak sa mu od rozkoše začali klepať kolená, pocítil to povestné mravenčenie v podbrušku a akosi spontánne sa začal predkláňať, aby mohol v prípade vhodného okamihu vliesť Bushovi do zadku... Dzurinka sa totiž nikdy netajil tým, že Amerika je jeho vzor. Bežní ľudia si z Ameriky mohli zobrať len veľmi málo príkladov...
anonym | 23-02-2009 08:17:31
Logické by bolo po vrátení preplatku znížiť aj mesačné preddavky. Ak ich ešte navýšili, ťažko tomu porozumieť... Ale potom Vám po vykonaní vyúčtovania zase budú pravdepodobne vracať, vždy totiž musíte zaplatiť len toľko, koľko spotrebujete.
nedostupny 69 | 22-02-2009 16:30:07
Vážne? Tak potom bývate v činžiaku a teda ste zaradený ako malá domácnosť, takže ľudia čo majú svoje domy krvopotne postavené musia dotovať danú spoločnosť. Takže štát je ako kocúrkovo....Invalidi nedostávajú svoje dôchodky, umelí dôchodcovia áno...,ľudia čo pracujú keď prídu o zamestnanie im zoberú dom, pretože nemajú ako splácať hypotéky ale tam na východe budeme stavať domy a na luníku vymeníme okna...kocúrkovo...škoda že sa nedá už emigrovať do Ameriky. *headbang* *headbang* *headbang*
pre nedostupný 69 | 22-02-2009 19:13:23
Ak Vám navýšili mesačné preddavky, v konečnom dôsledku by ste mali mať neskôr preplatok, čo je vlastne výhoda. Nemôžu si predsa dovoliť, aby Vám vyúčtovali niečo, čo ste nespotreboval. Na konci zúčtovacieho obdobia by ste sa teda mohol potešiť. Ak narážate na samotné zvýšenie cien, tak to sa samozrejme dotkne nás všetkých, bez ohľadu na to či niekto býva v činžiaku alebo v krvopotne postavenom rodinnom dome. Ja som, bohužiaľ, ten byt nedostal za komunistov, ale som ho kúpil pred 2 rokmi za sedemmiestnu sumu na hypotéku, ktorú teraz krvopotne splácam. Bohužiaľ tiež, ako ako zrejme aj vy, patrím k tým, ktorí sa nespoliehajú na sociálnu politiku štátu ako rómska menšina, ale sa spolieham na svoje schopnosti a na to, že tú hypotéku budem mať z čoho platiť. Prajem pekný zvyšok večera.
nedostupny69 | 21-02-2009 09:57:17
P.Veselický , veľmi dobre vystihujete určité pojmy, je to obšírnejšia debata tak aby to veľa ľudí pochopilo po lopate. Ak sa vrátime do minulosti kedy banky rozdávali úvery na počkanie a neboli len ľudia tí zlý, ktorý sa podieľali na nenávratnosti úverov ale aj bankári. Čo urobil štát? Ozdravil banky. Dnes štát vyzýva aby podnikatelia boli sociálnejší k zamestnancom, ale ak podnikateľ si pôjde do banky požičať, tak zistíte že podmienky sa zhoršili kvôli krízy a teda málo kde uspejete. A banky sú plné peňazí. Takže najskôr si štát musí vydiskutovať určité veci medzi bankami a tými subjektmi kde v minulosti dával daňové prázdniny a podobne. A až potom vyzývať podnikateľov, podnikatelia dobre vedia čo majú urobiť aby sa zachránili a tu vzniká otázka že treba šetriť možno v štátnej správe a nie plytvať ako to občas vidíme. Teraz všetci dávajú vinu na Ameriku, ale pred nedávnom nám bola vzorom, kde je pravda? Novinári žijú tiež s predaja daných výtlačkov čo znamená že nás tiež kŕmia všetkým, čím sa dá. A nakoniec mi vychádza , že ak si človek nepomôže sám iný Vám možno pomôžu ak budú rozdávať možno nejaké euro fondy alebo iné dotácie ale najskôr nakŕmia svojich a až potom ostatných. Východ, západ, pravica alebo ľavica všetko je o tom kto je pri moci, teda pri koryte.
nedostupny69 | 21-02-2009 21:44:20
Zastavený kohútik... Automobilový trh... Smer... Sdku... Hzds... Starý režim... atd... Nejaká ekonomická kríza nemôže otriasť slovenskom až tak...veľké krajiny sa rýchlo zobudia a mi tiež. Berme to že každá zmena nejakého režimu potrebuje zmenu ...aj Amerika sa potrebuje nadýchnuť.
Ľubomír Veselický | 22-02-2009 13:36:43
Pán Klokner! Srdečne Vás zdravím a budem hutný. Ozdraviť banky 130 ml.Sk a potom ich predať za 30 mld. to bol kšeft, za ktorý by celá Mikivláda mala doživotne makať v tom najluxusnejšom gulagu. V dnešnej dobe, keď každá predpoveď môže byť rovnako reálna ako falošná je moja úvaha o inflácii iba jednou z možností vývoja. Vám sa to zdá nepravdepodobné, ale nič to. Donedávna viacerí renomovaní ekonómovia verili v silu trhového mechanizmu a liberalizáciu trhu. Teraz poškuľujú po zoštátňovaní. Je to iba iný výraz pre znárodnenie, ale na takéto ekvilibristiky sme zvyknutí z čiac normalizácie. Teda nič nové pod slnkom.
anonym | 21-02-2009 21:08:32
Radosť pána P. K. z dnešnej svetovej krízy je všeobecne známa. Ale vzhľadom k tomu, že jej následky budú katastrofálne (to je už dnes isté), až tak pozitívne by som ju neprezentoval... Jednoducho sa to v dnešných časoch nehodí... Berte ohľad na ľudí, ktorí to pocítia najviac. Ich ekonomické teórie nezaujímajú. Nikto sa z nich nebude tešiť v štýle "dobre, že sme teraz prišli o prácu, veď nabudúce nám bude dobre".
Peter Klokner | 21-02-2009 20:37:42
Pán Veselický obsah vašich príspevkov "zhutnel" čo som dlho nepozoroval. Mám pocit že trochu krivkáte s argumentami hlavne pri predpovedi inflácie. Inflácia ako prirodzené "znehodnocovanie" je potrebná. Práve že dnešný problém spočíva v hrozbe deflácie, za svoje peniaze kúpim viac ako včera. To je motorová brzda každej ekonomiky. V princípe je práve reálne rozumné udržiavanie inflácie pozitívnym faktorom (nie ako v Zimbabwe samozrejme). Infláciu by sme mali vítať pretože deflačné očakávania ľudí vedú k rapídnemu znižovaniu kolobehu trhu, zastavuje sa tok peňazí v systéme a to je zlé. Iba inflačný trend kúpiť kým nebude drahšie môže momentálne našej ekonomike prospieť.
Peter Klokner | 21-02-2009 20:21:50
Iba na margo príspevku o ozdravení bámk. Zrejme autor nepochopil čo sa vlastne dialo. Áno banky sa ozdravovali mohutnými finančnými injekciami avšak ak si dáte námahu a budete sa snažiť zistiť štruktúru zlých úverov (trebárs i pátraním na internete) dopracujete sa k záveru že dlhy Devín Banky, Istrobanky, VÚB a podobných ústavov kde v dozorných radách sedeli predovšetkým politickí nominanti HZDS, SNS a ZRS (Ľuptákova svokra,...). OBdobie rozbiehania privatizácie bolo eldorádom ľudí blízkych vládnym stranám a úvery vrátane privatizačných projektov sa schvaľovali ako na bežiacom páse. Že sa z nich stali úvery nedobytné je zásluha predovšetkým politikov ktorí to "organizovali". Podľa mňa je iba dobre že sa peniaze do bánk naliali, v opačnom prípade by zostali v "dobrých rukách slovenskej podnikateľskej elity" a také my poznáme. Dnes by nám krachovali a štát by ich nakoniec sanoval z rozpočtu ktorý je už teraz v sra.čkách.
nedostupny 69 | 22-02-2009 20:25:34
Ak Vám niekto vráti za predošlé obdobie nejaký bjem penazí a vzápäti Vám navýši preddaky o 40% ,tak je to nepochopiteľné. Chce len podotknúť že ludia by sa mali brániť, týmto špekulatívnym zvyšovaním cien pre občanov. :-X :-X :-X
anonym | 22-02-2009 16:18:55
Ja mám návrh preddavkov za elektrinu v pohode. Dokonca nižšie ako doteraz. Je to individuálne.
nedostupny69 nedostupny69 | 22-02-2009 16:11:54
Už si niekto všimol vyúčtovania a návrh splátok na ďalšie obdobie? Kde sú kontrolné orgány ? kde je Štát? Zvýšme teda všetci ceny o 37-až 40% tak ako to urobila západoslovenská energetika. Hlavne že sme vynaložili toľko finančných zdrojov na kontrolu zvyšovania cien na prechod na EU.
Igor | 20-02-2009 19:11:02
Jeden uznávaný slovenský podnikateľ, ktorý študoval v USA, prirovnal finačný systém v USA súvisiaci s prideľovaním finačných úverov, ktorý spôsobil krach mnohých bánk, k príkladu potencionálneho poskytovania úverov obyvateľom Luníka IX (?)... Od bývalého známeho disidenta sa občan dozvedel, že banky v USA uplatňovali pri poskytovaní úverov socialistický princíp... *headbang* Veľa sa popísalo a veľa sa filozofovalo... Normálny človek si však pokladá otázku, kde zostal zdravý rozum ...??? Väčšina ľudí v minulom režime duševne (a aj fyzicky) nesmierne trpela a napáchané škody zostanú trvalo v podobe "jaziev" v človeku... Tento režim potieral základnú ideu človeka a to slobodu v konaní, v myslení a hlavne vieru v Boha. Po prevrate prišlo obrovské očakávanie ľudí v lepší život (napriek určitej obavy z budúcnosti). Zaslúžene. Nemožno to nikomu zazlievať. Kapitalizmus však nie je politický systém ako socializmus - je to systém ekonomický, kde platia diametrálne odlišné pravidlá. Mnohí tzv. podnikatelia veľmi rýchlo pochopili (ich šikovnosť bola obdivuhodná), že daňový systém je deravý a vymožiteľnosť práva minimálna a takmer mizivá. Koniec-koncov správy z daňových kontrol s pomerne smiešnymi finančnými výsledkami boli pravidelne zverejňované. Ekonomické rozdiely medzi občanmi nadobudli neuveriteľné rozmery a nepomohol ani vstup do Spoločenstva EÚ. Politici s novinármi neustále infikujú do občanov, že politická scéna je rozdelená na ľavicovo a pravicovo orientované strany. Reálny stav však je, že VŠETCI politici sú finančne zabezpečení v mnohých obchodných spoločnostiach s pravidelnými značnými finančnými ziskami a podielmi a okrem toho dostávajú rôzne provízie. Asi to tak má byť. Pre mnohých spoluobčanov nastávajú veľmi ťažké chvíle. Týmto ľuďom je potrebné pomôcť. Keď sa nedá inak, tak aspoň úsmevom, pochopením, vypočutím a povzbudením. Aspoň na chvíľočku a pre pokoj v duši...
anonym | 21-02-2009 14:53:15
Aj to je dobrá alternatíva. Americká autodeštrukcia.
Ľubomír Veselický | 21-02-2009 13:17:32
Netreba iného! Amíci sa budú onedlho hlušiť sami.
Ľubomír Veselický | 20-02-2009 12:22:36
Napriek vážnosti situácie uverejňujú médiá nezmysly. Napríklad výrok - Firmy nemôžu myslieť sociálne, keď im ide o prežitie. Firma je podľa tohto výroku subjektom mysliacim. Všetci vedia, že je to volovina. Ale všetci akceptujú odhad, ako sa to myslelo. Napísať, že vlastníci firiem nemôžu myslieť sociálne, keď im ide o prežitie, by bolo asi nevhodné. Netuším prečo. Pravdivo formulovaný výrok by znel, že majiteľ musí konať pragmaticky bez ohľadu na dopad jeho rozhodnutí na jeho zamestnancov. Čo je na takejto formulácii zlé? Ešte väčším nezmyslom je titulok - Kríza zabije 400 tisíc chudobných detí. Nie kríza je vinná. Vinní sú rodičia čo splodili deti, o ktoré nemali šancu ale ani záujem sa postarať. Spomínam si na otázku, ktorú svojho času položil v médiách istý pán Móric. Opýtal sa, čo je na tom humánne, keď spoločnosť umožní debilovi, aby splodil debila. Pokiaľ si pamätám, za celé roky sa nenašiel humanista, ktorý by mu na túto otázku odpovedal. Jeden zarastený a bradatý chlap na novembrových tribúnach vyspevoval: Slúbili sme si lásku, slúbili vravieť pravdu len. S tou pravdou je to tuším ešte problematickejšie ako za socíku. Ktovie, či sa autorovi onoho hitu nechce občas z tejto dnešnej „pravdy“ zvracať?
anonym | 21-02-2009 12:35:08
Američania mohli vždy všetko. Ak existovali nejaké zákazy alebo obmedzenia vyplývajúce z medzinárodných zmlúv, USA boli vždy výnimka, ktorá ich nemusela dodržiavať, ak im takéto zmluvy obmedzovali hospodárstvo. A také inštitúcie ako OSN a rôzne iné boli prikrátke nato, aby ich k dodržiavaniu donútili. Faktom je, že všetci boli vždy z USA "posraní" a nikto nemal odvahu to povedať nahlas. Bolo to svinstvo zo strany USA a na toto správanie doplatil celý svet. Mňa len mrzí, že ešte stále si to ostatné štáty nevedia uvedomiť a USA stále najviac ovplavňujú celosvetové dianie vo všetkých oblastiach. Nájde sa konečne štát (štáty), ktorý na to poukáže a rozbehne sa konečne kampaň proti Amerike..? Alebo to stále ešte nik nevidí..? Alebo stále sa ešte všetci boja povedať to nahlas..? Dokedy sa ešte o americkom prezidentovi bude hovoriť ako o najsilnejšom mužovi sveta..? Kto im konečne dá po prstoch a zariadi, aby sa starali len o svoj svetadiel a nie o celý svet..?
nedostupny 69 | 22-02-2009 16:33:17
Ako to vyzerá v biznise Jack, prefíkaný businessman, hovorí synovi. Jack: "Vezmeš si dievča, ktoré ti vyberiem ja." Syn: "Ja si sám vyberiem nevestu!" Jack: "Ale to dievča je dcéra Billa Gatesa." Syn: "Ok, tak v tom prípade..." Ďalej Jack navštívil Billa Gatesa. Jack: "Mám ženícha pre tvoju dcéru." Bill Gates: "Ale moja dcéra je príliš mladá na vydaj!" Jack: "Ale tento muž je viceprezident Svetovej Banky." Bill Gates: "Oh, v tom prípade ..." Nakoniec Jack ide pozrieť prezidenta Svetovej Banky. Jack: "Chcem doporučiť jedného mladého muža na miesto viceprezidenta." Prezident: "Ale ja už mám viac viceprezidentov ako potrebujem!" Jack: "Ale tento muž je zať Billa Gatesa." Prezident: "Ah, v tom prípade..." "Takto dopadla AMERIKA." :-P

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign