Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Nema BILLA zaujem o zakaznikov?

Miloš MajkoDátum16. 01. 2009 20:32:59TémaIné
 Takto vyzeralo parkovisko pred BILLA
Vzdy som tvrdil, ze konkurencia vyriesi trh, zlepsi kvalitu predavanych produktov ci zlepsi uroven poskytovanych sluzieb. Dnes uz viem, ze len konkurencia nepomoze. Este do nedavna bola BILLA takmer jedinou predajnou v lokalite Cukrovarskej ulice. Otvorenim KAUFLANDu tomuto retazcu pribudla priama konkurencia vyslovene krizom cez cestu. Zakaznik by cakal, ze priama konkurencia s ochotou a urovnou predaja urobi zazrak. Nie vsak vsade. Dnes o 19.45 som spolu s niekolkymi zakaznikmi vosiel do predajne BILLA v Seredi. Uz po troch minutach "ochrankar" zacal obchadzat vsetkych nakupujucich so strohym oznamom, aby ukoncili nakupy, nakolko je zaverecna. Ako oznam by som to bral, no nie dvanast minut pred koncom otvaracich hodin, ale snad dve-tri minuty pred osmou. A uz vobec nie tri razy za sebou. Na moju otazku pri pokladni desat minut pred osmou hodinou, ci je jeho postup normalny, sa pritomnym pokladnicka slusne ospravedlnila, no veducu predajne zavolat nemohla, nakolko sa podla jej slov v predajni nenachadzala. Ochrankar v tom case uz drziaci otvorene dvere sa zamiesal do rozhovoru - nie s ospravedlnenim svojo spravania, ako by normalny clovek ocakaval, ale dalsimi nemiestnymi poznamkami typu "ze sa ponahla domov" alebo "on nakupovat o takom case nechodi". Medzicasom obchod opustila starsia pani s komentarom, ze ona tak rychlo nakupovat nevie. Spravanie ochrankara sa nepacilo ani zakaznikovi platiacemu predomnou. Obchod som opustil asi 9 minut pred zaverecnou s pocitom, ze zrejme nie som kompetentny a ani povinny uvedenemu pracovnikovi dalej akymkolvek sposobom vysvetlovat povinnosti a sposob vykonavania prace. Neviem, ci je standardne, ze ochrankar patnast minut pred zaverecnou uzamkne vchod do obchodu a doslovne vyhana zakaznikov z neho. Neviem ci je normalne, ze mu taketo spravanie toleruje vedenie obchodu. Ale som zvedavy, ako sa k staznosti vyjadri centrala pre SR, ktoru poziadame o reakciu na uvedenu udalost. Odpoved po jej obdrzani uverejnime.

Fotogaléria k článku:

 ... a takto v rovnakom case pred Kauflandom
Popis: ... a takto v rovnakom case pred Kauflandom

 ... a takto v rovnakom case pred Kauflandom
Popis: ... a takto v rovnakom case pred Kauflandom


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
zákazníčka | 14-04-2009 18:56:45
ja chodím len do Vravy. Nenachodím sa tak, všetko dostanem, všetko čerstvé a žiadne rady pri pokladni. Tento obchod je tu už roky a to že ešte neskrachoval, je len znakom kvality, milého personálu a primeraných cien.
Igor | 03-03-2009 19:31:22
Čo sa týka činnosti jednotlivých pobočiek rôznych obchodných reťazcov, domnievam sa, že celý problém tkvie hlavne vo filozofii ich poslania, aký je ich cieľ a neposlednom rade aj v tom akým smerom je zamerané odborné zaškolenie a motivácia pracovníkov (až vôbec nejaká je)... Každopádne práca napr. v pokladni je psychicky značne náročná a výsledné finančné ohodnotenie mizivé. Kupujúci má často pocit, akoby tu neplatili (hlavne pre ženy) základné pravidlá Zákonníka práce. Preto sa vôbec nečudujem, že naše slovenské ženy sa počas tejto práci, málokedy usmievajú. V predajniach s odborným zameraním by malo však byť pravidlom, aby zákazník obdržal odbornú požadovanú odpoveď a radu od predávajúceho. Žiaľ; opak je často pravdou a tento fakt skutočne dokáže niekedy vyviesť z miery...
Miloš Majko | 03-03-2009 14:59:27
Mozno by bolo fajn, nehovorit vseobecne, ale konkretne. Co sa tyka Vasej druhej vety v poradi, urcite nesuhlasim a som zasadne proti takemuto nazoru. Faktom vsak je, ze ak zakaznik pride do predajne, ocakava normalny pristup, odbornu radu a pod. Mnohi predavaci zial nevedia o com je rec. Co sa tyka Vasich ostatnych poznamok - prirodzene ze ma mrzi Vas nazor a preto by som rad poznal dovodym ktore Vas k nazoru vedu.
anonym | 28-02-2009 21:42:57
No a zasa je to o tom ze zakaznici maju pocit ze su bohovia.Robim tiez v obchode a drzost niektorych ludi je nekonecna.Maju pocit ze predavac je ten psledny clovek na svete a vsetci mu mozu skakat po hlave.a Vy pan Majko sa chovate vsade jak majster sveta,a tiez som zazila ze ste nebol mc prijemny a ani slusny
anonym | 21-01-2009 12:59:56
Ak je otvorené do 20.00 hod. a 15 minút pred záverečnou ma nevpustia do obchodu s úbohou výhovorkou, tak nech dajú výpoveď a sedia doma. Tam im nebudú prekážať zákazníci, ktorý sa "dopustili" toho, že si chceli v riadnom čase nakúpiť. Akákoľvek výhovorka svedčí o úbohosti dotyčných!!!
Miloš Majko | 21-01-2009 00:53:25
Zakaznika v principe nezaujimaju problemy obchodu, inteligencia ochranky c plat predavacky. Zakaznik ma pravo vojst do obchodu pocas otvaracich hodin, teda aj minutu pred ukoncnim otvaracich hodin. Prirodzene ze by sa z etickeho hladiska nehodilo nasledne nakupovat pol hodinu. Zaroven je vsak nepripustne zatvorit dvere a nikoho do obchodu nevpustit 15 min pred zaverecnou. Taketo konanie nie je poviem mierne - obvykle. Ne nepripustne, aby sa ktorkolvek spraval k platiacemu zakaznikovi ako k idiotovi - nech ma na to aktykolvek dovod.
anonym | 20-01-2009 18:37:51
robým taktiež v obchode s dvanáť hodinovým pracocovným časom ,len su to neni potraviny a nieje to v Seredi a nikdy by sa nemohlo zatvoriť pred 20h ( dokedy máme otvorené) mašich zákaznikov nevihadzujeme a musíme počkať kým domakupujú a vôbec nám to nerobí žiadny problém. Zarábame oveľa viac ako sa zarába v potravinách, takže si myslím že je to vždy o peniazoch ani ja by som nebola ochotná pracovať ani minutu naviac za taký plat.
Lubo | 20-01-2009 09:23:09
robite z komara somara, hadam nechcete aby na Vas po 12 hodinovej "sichte" bol niekto mily ked mu pridete 5 minut pred zaverecnou, to ja takisto clovek ktory chce ist domov za rodinou, oddychnut si, zrejme vy robit na mestskom urade kde sa robi do obeda tempom akym sa robilo za komunistov a kazdy druhy deň tam je voľno nie? aj ked som proti tomu samozrejme ked je otvorene do 21.00 tak do 21.00 tam maju byt otvorene dvere, ale aby ste tu niekoho urazali ze je o 20.55 na Vas nevrly tak to mi mozete moj cteny poslanecky..:D
hmmmm | 19-01-2009 14:54:53
Bila - nebila v Seredi takýto prístup nie je nič výnimočné. Niečo podobné sa mi stalo pred nedávnom v Jednote - cca 7 minút pred záverečnou zamknuté dvere a človek ani nemá komu pofrflať. Nechcela som robiť žiadny veľký nákup, potrebovala som len jedno maslo. a to by som za tých 7 minút stihla kúpiť aj 3 krát - keby by úslužný personál predajne Jednota dal na to akú takú šancu. O zásobovaní a státím pred 1 otvorenou pokladňou písať nebudem. Tak, a teraz sa všetci čudujte, prečo dáva chudobný slováčisko prednosť vzdialenej predajni zahraničného reťazca i napriek tomu že Jednotu má takpovediac "pod oknami" bytu. nuž preto....
... | 18-01-2009 01:17:08
Kamil ano som ten SBS-kar. A teraz idem uz spat.
Kamil | 17-01-2009 21:33:51
Pán "no a ?" nie si vy ten EBS-kár, ktorý v ten deň mal službu v Bille v Seredi? Podľa Vašej geniálnej myšlienky na daný problém si myslím, že asi ďaleko od pravdy nebudem.
anonym | 17-01-2009 16:52:10
Povedzme si na rovinu - ohúril vás už niekedy nejaký SBS-kár svojou inteligenciou..? Oni to v zamestnaní až tak nepotrebujú, takže aj keď raz za čas sú nútení otvoriť ústa, ich výkon je často úbohý... Ale ak niekomu prikáže koľko času má na nákup, je to vrchol drzosti, arogancie a úbohej primitívnosti! Pokiaľ je predajňa otvorená do 20.00 hod., ešte o 19.59 by sa mohol zdržať akýchkoľvek komentárov... Aj tak by som im odporučil, aby radšej nerozprávali vôbec a len sa ďalej pozerali do blba... Tak im to pristane najviac.
Re: no a ? | 17-01-2009 16:51:39
Na margo toho ci sa stazuje alebo nie. Kazdy ma moznost vyjadrit svoj nazor (zakladny znak demokracie!) a tym ze sa tu niekto "stazuje" aspon poukazuje na problem a robi s nim nieco, nie ako vacsina ludi ktori su len ticho a pritakavaju alebo ticho akceptuju to co sa deje v jeho okoli.
no a ? | 17-01-2009 15:16:41
Ste zenaty ? Lebo pri Vas asi ziadna nezostane. Furt sa len stazujete a stazujete
milan | 17-01-2009 13:16:08
Dovolim si vlastnu skusenost..Nechcem tvrdit, ze islo o toho isteho "ochrankara", aby to nebolo chapane ako utok na konkretnu osobu, ale stalo sa mi nieco podobne...bolo to v auguste, mali sme v seredi jeden tabor a jedno dievca malo cely den zaludocne problemy..so zdravotnickou som s nou bol na pohotovosti v galante, nastastie to nebolo nic vazne a lekar odporucil pit cistu nesytenu mineralku..no kam ju kupit? Billa..nakolko bol uz pokrocily cas, aby som to stihol cestou z Galanty som na to trosku "sliapol". Pred Billu som prisiel alebo skor priletel 5 min pred zaverecnou. Ochrankar prave zatvaral dvere a odmietal sa so mnou vobec bavit. Ked som mu vsak s patricnou davkou asertivnosti vysvetlil co potrebujem, odkial idem a tak pootvoril mi dvere a (aj ked mozno vyzeram mlado) suverenym tykanim predniesol - tahaj, mas na to minutu - takze tolko, vysoko profesionalny a ludsky pristup.
Peter Čapkovič | 17-01-2009 08:47:31
A keby len to bol problém. To neustále postávanie v rade pri pokladni - tak tým sú predajne BILLA známe a vychýrené po celom Slovensku a nezmenilo sa to ani po tom, ako sa tu oproti otvoril Kaufland. Teraz namiesto 2-3 pokladní "ide" už len jedna a občas dve. Chodím sem už len veľmi sporadicky, nakoľko ani ceny, ktoré sú mimochodom jedny z najvyšších (samozrejme okrem predajní Jednota - ktoré sú bezkonkurenčne najdrahšie) sa vôbec nezmenili a vôbec nereagujú na novovzniknutý stav. Osobne si myslím, že takýmto prístupom predajňa BILLA čoskoro "padne na hubu". A to nehovorím ešte o rizikovosti nákupu salámov (najmä šunkového typu) a mäsových výrobkov, ktoré sú veľakrát už na pomyselnom "pokraji" čerstvosti, ale veľakrát aj poriadne smradľavých kúskov mäsa, ktoré som mal možnosť si tu zakúpiť. Keď som ich potom prišiel vrátiť, bez mihnutia oka mi peniaze vrátili. Zrejme sa boja čokoľvek na to povedať, aby sa náhodou zákazník neobrátil so svojou skúsenosťou na príslušné kontrolné orgány. Tak toľko moje skúsenosti s uvedenou predajňou. Som osobne veľmi rád, že tu otvorili novú predajňu, v ktorej nájdem prakticky všetko pod jednou strechou...
Michal | 06-02-2009 15:57:10
prispevok autora bol zmazany administratorom, nakolko bol autorom skopirovany duplicitne
[ sem ], kde najdete aj reakcie na jeho prispevok. Admin.
Miloš Majko | 08-02-2009 21:35:17
Priestor na vyjadrenie bol ponuknuty ako SBS-karovi, tak veducej predajne. Ponuka plati. Drzim sa faktov. -Nie o 20.00 ale o 15. minut skorej. Malokto caka od predavaciek, pokladnicok a ineho personalu usmevy. Staci normalny profesionalny pristup. Pisete ze ste boli svedkom bezdovodneho urazania predavacky - byt svedkom je v takychto situacich malo - mali ste zasiahnut a postavit sa na stranu predavacky. Kazdy slusny clovek si zasluzi uctu. A co sa tyka SBS-kara, ako jemu, tak samotnej organizacii by malo byt trapne reagovanie v mediach cez anonymne odkazy.
anonym | 18-01-2009 02:00:09
Dobru noc
anonym | 08-02-2009 19:02:03
Ako stálemu zákazníkovi Billa mi nedá nereagovať na viaceré príspevky.Čo sa týka inteligencie SBS-károv, pán anonym! úbohé je z Vašej strany urážať ľudí,ktorých nepoznáte! Toto svedčí o VAŠEJ vysokej inteligencii! Pán Majko, podľa Vás je neprístupné, aby sa niekto choval k platiacemu ZÁKAZNÍKOVI ako k idiotovi! A uvažoval ste nad tým (náhodou?), že by to nemalo byť ani naopak? Ano, existuje slovné spojenie "zákazník náš pán" ale to nikoho neoprávňuje k tomu, aby sa k predavačkám,pokladníčkam... správal ako k idiotom s nízkou inteligenciou!Sám som bol svedkom jedného konfliktu, ku ktorému došlo zo strany zákazníka, ktorý bezdvôvodne urážal predavačku, a to len preto lebo potreboval do niekoho "kopnúť" - proste mal zlú náladu. Čo sa týka SBS-kára, ktorý vyhlasoval o 20.00h záverečnú, verte tomu, že keby to nerobil tak by musela byť Billa otvorená NONSTOP!Vždy sa nájde niekto kto dobehne na poslednú chvílu...jeden,dvaja,traja...a to by mohlo pokračovať do nekonečna! A najviac ma mrzí, že je ešte stále veľa ľudí (finančne veľmi dobre zabezpečených), ktorý sú ochotní kvôli svojmu zviditelneniu robiť problémy tým, ktorý žijú z výplaty do výplaty! Tak toto je podľa mňa ÚBOHEJŠIE ako ten SBS-kár!

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign