Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na svojom tvrdení trvám - hovorca Veselický klamal!

Miloš MajkoDátum10. 04. 2017 12:12:53TémaTak to vidím ja...
200

V auguste roku  2015, som ako reakciu na reportáž  TV Markíza týkajúcu sa problematickej autobusovej zastávky v Čepeni v článku napísal toto:

Dá hovorca MsU Sereď Veselický na "čiernu listinu" aj TV MARKÍZA?

Miloš MajkoDátum06. 10. 2015 12:23:26TémaArogancia v samospráve | Zobrazení: 10490 ×
 
200

 

 

 

 

Po včerajšom večernom  REFLEXe odvysielanom TV Markíza to vyzerá tak, že na zoznam  "nenormálnych médií"  vytvorený tvorcom mestských mýtov  Veselickým  pribudne aj TV Markíza. 

Práve toto médium po SeredOnLine.sk totiž verejne a v plnej nahote odhalilo primitívne klamanie jednotlivcov na verejnosti  poslancom MsZ, viceprimátorom a hovorcom v jednej osobe  Bc. Ľubomírom Veselickým.

V relácii sa jednalo o "vybavovanie" požiadavky obyvateľky mestom, ktoré je jediné kompetentné rozhodnúť. Na to však treba aj kompetentných ľudí.

Pre objektivitu odporúčame pozrieť predmetnú reláciu tu:   http://videoarchiv.markiza.sk/video/reflex/cele-epizody/36568_reflex

Z jasných, jednoznačných a zrozumiteľných vyjadrení ako PZ SR, tak OÚ a SADky  bol tento nami dobre platený volený funkcionár verejne usvedčený z klamstva.

Zvykne sa hovoriť, že pravda raz vyjde na povrch a to sa stalo aj v prípade Ľ.Veselického. V desiatkach článkov uverejnených  v mestskom médiu s nepravdivými a verejnosť zavádzajúcimi informáciami  sa snažil a snaží vytvoriť nepravdivý obraz ako o vedení mesta, tak aj o viacerých ľuďoch poukazujúcich na netransparentné správanie sa volených zástupcov, ba dokonca veľa krát sa iba oprávnene dožadujúcich odpovedí na oprávnené otázky.

Žiaľ, Ľubošovi Veselickému sa  sústavne darí zneužívať médiá a to ako mestské platené nami občanmi, tak v minulosti aj  SOL.

Ako jemu, tak jeho obhajcom  sa systematicky darilo navodzovať atmosféru, že SOL a ja osobne mu ubližujeme, dokonca snáď,  že sme zaujatí. Niekoľko upozornení na jeho evidentné účelovo prezentované klamstvá  síce otvorilo oči mnohým občanom, no nie toľkým a tak, aby zažil hanbu skutočne na úrovni celoštátnej.  

Po včerajšom   REFLEXE ju má...

- - -

Článok nájdete tu:  http://www.seredonline.sk/clanky/da-hovorca-msu-sered-veselicky-na-ciernu-listinu-aj-tv-markiza/

Výziev adresovaných konkrétne mne anonymnými diskutujúcimi s cieľom brániť  Veselického bolo viac ako dosť. Na veci je zaujímavé hlavne to, že nie ja som bol v TV Markíza tromi hovorcami troch na sebe nezávislých inštitúcií  verejne usvedčený z klamstva, ale práve Ľubomír Veselický. A nie ja som bol autorom mimoriadne zaujímavej a trefnej reportáže, ale redaktorka TV Markíza.

Bežný občan a čitateľ  SOL netuší, čo sa postupne udialo a ako intenzívne som sa snažil dopátrať pravdy. Získal som podklady od Milana Rajského (1. kôpka), od  poškodenej  pani Culkovej  (2. kôpka) a na základe žiadosti podanej v súlade so zákonom  211/2000 Z.z. aj od osoby povinnej  (3. kôpka), ktorou v tomto prípade je MsÚ v prvom rade. Z taktických dôvodov zatial nebudem obsah jednotlivými stranami poskytnutých podkladov bližšie špecifikovať. No už obsah jednotlivých kôpok má svoju nie malú výpovednú hodnotu.

Získanie podkladov od MsÚ je proces, ktorý je potrebný absolvovať, aby občan pochopil, o čom hovorím. Najskôr žiadosť s termínom na zverejnenie požadovaných materiálov, následne odvolanie pre ich NEkompletné zverejnenie.  Termíny, zákonné lehoty. Až nakoniec dilema - zverejnili všetko, alebo len to, čo komu vyhovovalo?

Keď si už človek myslí, že má všetko a je čas veci zverejniť, príde predvolanie k vyšetrovatelovi  OR PZ v Galante. Výsluch a podklady pri podávaní vysvetlenia, dokonca nevyhnutnosť vysvetliť orgánu činnému v trestnom konaní, o čom je vlastne reč. A samozrejme samotnej podstaty problému a dokonca nutnosť zaslania linku na predmetnú reportáž  TV Markíza, pretože pán Veselický akosi "zabudol" tento závažný dôkaz vyšetrovatelke predložiť. Chápem jeho pohnútku, no nechápem, ako mohol dúfať, že sa k reportáži vyšetrovateľka OR PZ nedostane... Alebo že by tak, ako v prípade starostu Holičku išlo jednoducho o určitý pokus o zastrašenie?

No nič, niekoľko ciest do Galanty na vyšetrovačku a asi 10 cm hrubý šanon materiálov na mojej strane k prípadu a nakoniec vyšetrovateľka  OR PZ Veselického trestné oznámenie odmieta - nejedná sa o TČ podľa  § 373 TZ Ohováranie a dokonca ani o priestupok. Proste, verejný činiteľ Veselický má smolu. Z klamstva som ho neusvedčil ja, ale samotní hovorcovia troch navzájom nezávislých inštitúcií. Ja som na to "len" (chápem že z jeho pohľadu "AŽ") upozornil tam, kde ho to bolí najviac. Na  SOL. Pred jeho voličmi a občanmi mesta, ktorí ho platia v dôležitej funkcii, ktorú v meste zastáva. Čo tam nejaká Markíza o 17. hodine!

A konečne si pán volený zástupca a verejný činiteľ uvedomil, že ak chce mať zachované súkromie na úrovni bežného občana, musi sa živit sám ako fyzická osoba, nie ako volený zástupca občanov. Nesmie mat chut roky prijímať mzdu vyzvorenú  prácou  občanov, ktorým má slúžit, ale musi im skutočne slúžiť, poskytovať nimi predplatený servis a musí akceptovať  osobnú zodpovednosť za svoju prácu a svoje činy.

Asi stovka diskusných príspevkov pod článkom a neutíchajúce výzvy dokázať svoje tvrdenie, ale hlavne moje osobné rozhodnutie, že pravda musí vyjsť na verejnosť, keďže pán poslanec MsZ a viceprimátor Veselický  stále nechápe, že ja mám určitú pomyslenú čiaru, za ktorú som nikdy ísť nechcel a nepôjdem za ňu ani za peniaze.

Pravdu ale majú aj tí, ktorí chcú poznať, prečo si dovolím verejne napísať to, čo som napísal a čo voleného zástupcu tak vytočilo.

V "slabej" chvílke pána poslanca, viceprimátora a hovorcu sme sa dohadovali  nielen na diskusii týkajúcej sa SN, ale aj práve tohto prípadu. Tieto diskusie pán Veselický následne zrušil. Som za komunikáciu, kde má možnosť protistrana okamžite zaujať stanovisko a argumentovať tam, kde si myslí, že jej je krivdené. Navrhujem to ako občan - fyzická osoba a volič v meste Sereď a verím, že volený zástupca nebude mať s diskusiou problém. Zabezpečíme tým aj vyváženosť šancí prezentovať názory oboch strán.

Preto týmto verejne pána Bc. Ľubomíra Veselického vyzývam na vzájomnú diskusiu k predmetnému  článku, jeho vyjadreniam prezentovaným pre TV Markíza, ale aj o tom, v čom a prečo klamal. SOL spoločnej komunikácii venuje hodinu - keďže Ľ. Veselický videl problematiku na trestné stíhanie predpokladám, že z diskusie strach mať nebude. Termín diskusie je možné dohodnúť tak, aby vyhovoval obom stranám. Otázka je, či pán volený zástupca  Veselický platený nami občanmi,  verejne komunikovať má záujem.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Marek Sladký | 22-11-2017 11:22:16
Je síce pravda že hovorca nie je schopný viac ako 8 mesiacov odpovedať na toto , ale na článok o VZN, ktorý tu bol uverejnený na základe upozornenia občana vedel napísať mýtus v ktorom najprv obvinil obyvateľa mesta a nezávislého novinára o pospineni vedenia mesta necelé 2 týždne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-11-2017 09:37:27
pre MM | 22-11-2017 06:21:59 | - trosku obsirnejsie tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/rozhodnutia-v-meste-nevykonavam-ja-ani-sol-a-teda-nevytvaram-ani-kauzy-s-nimi-spojene/
pre MM | 22-11-2017 06:21:59
Neviem či idete správnou cestou pán MM,doteraz samé urážky,osočovania a negatíva..Doteraz som sa nedočítala niečo čo nevyzýva k nespokojnosti občanov od vás.Čo už ozaj v tomto meste nieje niečo o čom by ste napísal niečo pekné..Nepoznám vás osobne ale zatiaľ som nikde nevidela ani nečítala o tom,čo ste napríklad spravil vy,pre mesto v ktorom ako tvrdíte žijete od malička..Dokonca ani len nepíšete nič pozitívne..A nakoniec,nepoznám ani pána Veselického,ale vaše žabo-myšie vojny isto siahajú niekde do ďalekej minulosti,ale prečo nimi zaťažujete iných ? Viem sú to vaše noviny a dobre že to tak je...aspoň je vidieť aký ste \"nezávislý\" Toto bol môj prvý a posledný článok,ktorý som sem napísala,takže nečakajte reakcie na vaše odpovede.S pozdravom..Ďakujem za prečítanie..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-11-2017 08:19:51
Ani po 8 mesiacoch od verejnej vyzvy poslancovi Veselickemu posadit sa pred kameru a pobavit sa o jeho klamani obcanov, poslanec a zastupca primatora L.Veselicky nenasiel odvahu a napriek funkcii, za ktoru ho obcania kazdy mesiac platia v urade, starostlivo drzi \"bobrika mlcania\".

Uz je len usmevne spominat na dobu, kedy chcel volicov na SOL zaujat aj tyzdennymi receptami na varenie a samozrejme vyhlaseniami, ako je pravom obcanov pytat sa a povinnostou volenych zastupcov odpovedat.

Pripominam, ze niekolko dni pred touto vyzvou sa Veselicky zucastnil nahravania diskusie v studiu a prave tam dal verejny prislub zucastnit sa relacii, v ktorych bude o veciach verejnych diskutovat.

Svoj verejny prislub ako aj konkretny termin nahravania prvej relacie nasledne zrusil. Aky mal na to dovod?
Rozhoduje sa este poslanec Veselicky samostatne a haji zaujmy vacsiny obcanov?

Myslim, ze staci nazriet do hlasovani tykajucich sa napr. kauzy tepelneho hospodarstva a nezakonneho stavu v MsBP, ktore su zverejnene.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2017 12:10:46
občan | 12-04-2017 20:31:00 | - na Vas prispevok som umyselne nereagoval 5 dni. A co sa stalo? Vidm, ze nic. Takze ludia ignoruju Vas...

Co sa tyka postojov ku mne, neriesim ich. Respektujem, ze moje nazory a zverejnovanie spinavosti niektorych volenych zastupcov a uradnikov mi neziska podporu u vsetkych ludi, ani ju neziadam.

Umyselne a systematicke utoky na SOL a mna potopia ich, nie SOL a mna. Nestoji otazka, ci sa to stane, ale kedy, aj ked ja tvrdim, ze skor hodia niekoho cez palubu, no pravda sa postupne driape na povrch az bude zverejnena uplne cela.

Pokusmi ututlat pravdu a sikanovanim tych, ktori ju vo verejnom zaujme prezentuju akurat tak startujete dalsich a nas utvrdzujete v tom, ze ideme spravnou cestou.

občan | 12-04-2017 20:31:00
Stále dokola to isté pán Majko.Načo stále urážate a potom sa divíte že Vás ľudia ignorujú.
A k tomu ukazovaniu,že ste si ukazovali ako malé deti to je už čo akože.
Dosť primitívne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-04-2017 09:21:01
Peter | 11-04-2017 08:37:13 | - ukazovali sme, ked sme boli male deti. Cim sme starsi (hovorim za seba), tym viacej zvazujeme, komu, kedy, za co a co ukazeme. ;-)

Vymyslite ferovejsiu ponuku, ako dat protistrane moznost okamzite a pred kamerou zniest vsetky tvrdenia a dokazat, ze viac ako rok klamem ja.

Nie je to o tom, ze by sa niekto byl ist do studia. Niektori si to vzhladom na svoje zaujmy alebo zaujmy ktore presadzuju dovolit nemozu a niektori su si vedomi, ze nedokazu v diskusii obstat. Preto vo viere ze sa verejnej diskusii vyhnu radsej nechaju za seba hovorit inych. Maju pocit, ze takto zostanu pred verejnostou \"cisti\".

Platilo to vtedy, ked sa ludia nemali moznost ONLINE dozvediet, kto je za co zodpovedny, kto ako, kedy, co a o kom povedal a ako dokazal zmanipulovat takmer dvadsiatku ludi rozhodujucich o nasej buducnosti.

Peter, vsetko je inak. Zaciatkom roka nastal vazny zlom. Kauza Holjencik a to vsetko svinstvo, ktore sa za podledne mesiace denne vali na ludi tak zavratne meni spolocnost, ze voleni zastupcovia mozno onedlho budu radi, ze ich ludia nebudu zo stoliciek hnat s lopatami v rukach.

Prilis dlho isli na hranu tolerovatelnosti ich spinavosti, nechceli pochopit, ze su ludia, ktori nemaju peniaze na ucte ako fetis, ale vnimaju ich len ako prostriedok na zakladne prezitie. Do hrobu si ich totiz nezoberieme, no je rozdiel, ci sa nase deti za konanie a postoje svojich rodicov budu hanbit, alebo na ne budu hrde.

Zoberme si Kurbela a kauzu tepelne hospodarstvo. Skuste si precitat diskusie pred 4 rokmi, tromi, dvomi a trebars len minuly rok. A skuste si pozriet vyjadrenia dalsich poslancov teraz (postupne budu zverejnene) a napr. aj vcerajsie zastupitelstvo.

Kolko opovrhovania, urazok, ponizovania a utokov si Kurbel za 4 roky vytrpel? A do prdele za co? Za to, ze ako normalny poslanec hned cital zmluvu, zaujimal sa o problematiku a o 4 roky bol popredu od ostatnych poslancov?

Ono, videli sme do toho viaceri, akurat nebola ochota nas pocuvat.

No dobre. Veci sa menia a podla informacii vcera bolo MsZ hodne zaujimave a je nacase zacat intenzivnejsie spracovavat 2 tlacene cislo TRANSPARENTNEJ SAMOSPRÁVY - tentokrat zo Serede...
Peter | 11-04-2017 08:37:13
pre Miloš Majko | 11-04-2017 07:16:11

Ak si stojíte za svojim názorom, máte údajne viac informácií, \"zaútočíte\" na Veselického obvinením že neustále klame, tak to nie je o tom kto je kým platený a dôkazy by bolo vhodné ukázať.

P.S.: ja sa mu veľmi nečudujem že nechce ísť do vašeho štúdia :) Nakoniec nie je veľa poslancov čo by sa tam hrnuli a zrejme to nie je tým, že by veci vysvetliť nevedeli.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-04-2017 07:16:11
Majko buď chlap | 11-04-2017 05:51:30 | - tak, ako v pripade Sintavy - nechajte na mna co a ako robim. Ja poznam dovody a nie ja sa zodpovedam Vam, ale Veselicky sa zodpoveda mne a aj Vam, ak o to prejavite zaujem.

pre MM | 11-04-2017 06:41:17 | - rec je o Veselickom, nie mne. Jeho platia obcania zo svojich dani, nie mna. Vam je do mna viete co. Ale opacne to neplati. ;-)
pre MM | 11-04-2017 06:41:17
Pán Majko a vy ste novinár? Skúste nám ukázať preukaz?
Majko buď chlap | 11-04-2017 05:51:30
Tak keď klamal tak to zverejnite a nehrajte sa tu na taktického maga ala Martin Dano, začnite sa správať jak novinár a nie jak nejaký spravodajský dôstojník ktorý sa ukaja nad tym, že vie \"viac ako ostatní\".
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-04-2017 00:35:13
Ľubomír Veselický | 10-04-2017 21:33:31 | - mylis sa, nemusela mat pravdu pani Culkova - aj ked netusim, kto mal pravdu. Z faktov, zo stanovisk prednesenych 3 hovorcami a podkladov, ktore mam ako z MsU, tak od oboch stran sporu ale tvrdim, ze si klamal Ty.

Vies dobre, ze kazde stanovisko obsahuje text vo viacerych riadkoch - zial, Ty si si vybral tie, ktore Ti vyhovuju.
A to je skoda, lebo potom davas inym zbytocne nadeje tam, kde na ne proste priestor nieje.

Pod do diskusie, mas na to!
anonym | 10-04-2017 22:41:24
Už to je tak nasilu,keď stále všade vťahujete Veselického až to ani nie je vtipné.
Majko asi musí ale veľmi musí idú voľby do VUC,ale Vám p. Veselický sa čudujem.
Načo strácate čas.
Ľubomír Veselický | 10-04-2017 21:33:31
Vážení diskutujúci!
Keďže M. Majko považuje odkaz na článok , v ktorom som citoval stanoviská štátnych orgánov a dopravcu za reklamu, neostáva mi nič iné ako vám oznámiť, že odteraz odpoviem iba na otázky odoslané na adresu vicepirmator@sered.sk. Tak ako M.Majko chce, aby som si za reklamu platil, ja nemám záujem zvyšovať návštevnosť SOL tým, že vám budem odpovedať v diskusii tohto média. K môjmu údajnému „ klamaniu“ iba tri vety. Skúste hľadať odpoveď . Ak som klamal ja, musela mať pravdu pani Culková. Ako je potom ale možné, že v prekládke označníka zastávky nebola dodnes úspešná?
Seredanovi! Chlap buďte vy. Pozývam vás na osobné stretnutie a predložím vám dôkazy, ktoré má M.Majko už niekoľko mesiacov, lebo si ich všetky vyžiadal. Namiesto toho aby ich priložil ako dôkaz, preklopil pôvodný predmet nášho sporu z polohy preukázania mojich argumentov, do polohy zamietnutia môjho oznámenia o podozrení zo spáchania TČ. Pritom s rozhodnutím vyšetrovateľky som bol rovnako nespokojný ako M.Majko s uzatvorením jeho prípadu podpálenia jeho motorového vozidla. To iba na margo štatistík o poklese trestných činov.
seredan | 10-04-2017 20:35:40
pan Veselicky aky mate problem zucastnit sa diskusie? Co vam v tom brani? Ved tam mozete vsetko pekne vysvetlit. Myslim ze je to ferova ponuka. Ak si stojite za svojim a neklamete nemate co stratit, ale prave naopak len ziskat. Jedine ze by ste vedel ze v diskusii budete znemozneny a vijde napovrch ze ste klamar a demagog. V tom pripade chapem preco saa diskusii vyhnete. Ale potom je smutne, ze clovek ako vy zastava taku funkciu aku mate. Tak prosim, utvrdte svojich volicov a obcanov, ktory vam dali svoj hlas vo volbach, ze ste boli spravna volba a nevyuzil ste ich ako stado oviec len pre svoj vlastny prospech. Pan Bc. VESELICKY vyzyvam Vas budte chlap a podte do diskusie. Ukazte tomu zlemu Majkovi ze nema pravdu a ze viete obhajit sveje reci a vyroky. Ukazte obcanom mesta ze ste neni len primatorov poskok a naraznik, ale ze mate aj svoj rozum a viete sa postavit sam za seba.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2017 15:00:30
Lubos, Ty to nechces alebo nevies pochopit - REKLAMA NIE!!

Dost co sa na Tvoje rozmyry skladaju obcania (aj ja) v daniach, sorry, ale nezneuzivaj sukromne medium na reklamu toho, co Tebe vyhovuje.

Dostal si verejnu ponuku prezentovat svoje nazory a \"dat ma dole\" pred kamerou - odmietas, no chces pisat a pisat a - za moje. Lubos, uz si sa pred 7 ci 8 rokmi na moje naklady napisal dost.

Takze, nepis o presadzovani zaujmov vlastnika media tak, ako si napisal nedavno. Napis pravdu - jednoducho nemas argumenty, alebo nemas nato, aby si sa stretol v diskusii pred kamerou a vyvratil argumenty, o ktorych nepochybne vies, ze ja mam uz dva roky.

Lubos je smutne, ze Ty voleny zastupca nedokazes ist ani na polovicu tak transparentne a otvorene, ako dokazem ja, uplne bezny obcan. A dalsi - samo vidis, ze nespokojni ludia pribudaju.

Skus si znovu precitat to, co si napisal ako odkaz verejnosti Ty sam. Tu to je uz skoro 10 rokov. Stale aktualne a SOL sa toho stale drzi.

http://www.seredonline.sk/o-nas/


Lubos, som hrdy na to, ze si mozeme aj po takej dlhej dobe dovolit drzat sa zasad, na ktorych bolo SOL postavene.

Kde je Tvoja cest a otvorenost, ktoru si tak vehementne hlasal?

Po mojej verejnej vyzve Ti je dufam jasne, ze s nezmyslami ako je SOL jednostranne a pod. neuspejes. Bud konkretny.
Ľubomír Veselický | 10-04-2017 13:44:10
Nemám o čom diskutovať a nemám čo k veci povedať. Za mňa hovoria stanoviská štátnych orgánov a dopravcu. Všetko je v článku:rnhttp://www.****************************************

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign