Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na stretnutie občanov s vedením mesta ľudia prišli - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum02. 09. 2013 15:23:29TémaMestský úrad
200

Dnešné stretnutie občanov s vedením mesta je jasným dôkazom záujmu ľudí o riešenie vecí, ktoré sa ich bytostne dotýkajú. Vedenie mesta pravdepodobne po prvý raz urobilo to, čo odporúčame cez šesť rokov. Pozvalo dotknutých obyvateľov mesta z časti, v ktorej sa uvažuje s investíciou do cesty. Na stretnutie prišlo cez dvadsať občanov a títo sa naozaj rozumne zaujímali o riešenie, ktoré je asi z roku  2009 pripravené v projekte. Pripomienky a názory občanov veríme, že budú zakomponované do projektu, ak sa bude realizovať. (viac vo videozázname).

K prednesenému projektu sa prítomní obyvatelia danej lokality vyjadrili pomerne negatívne.

Stretnutie pokračuje ďalšími témami.

Parkovanie pred domom kulúry počas svadby

Poslankyňa  MsZ Pavlína Karmažínová  sa náčelníka MP spýtala, koľko pokút bolo udelených vodičom autami parkujúcich na trávniku a chodníkoch pred domom kultúry počas konania sa svadby. Ona sama ako občianka  MP požiadala o riešenie spôsobov parkovania, za ktoré bežný človek je prakticky okamžite sankcionovaný.

Náčelník  MP pán Mizerík sa vyjadril, že bol na dovolenke a rúto informáciu nemá. Zistiť ju hneď  akosi nemal záujem, ak keď sa musí nachádzať v záznamoch, ktoré ako predstaviteľ  MP musí mať k dispozícii minimálne na telefón a nepochybne vtedy, ak o informáciu požiada poslanec  MsZ pred občanmi na verejnom stretnutí.

Pavlíne Karmažínovej odpovedal Ľubomír Veselický. Povedal, že hliadky  MP na mieste boli a nesprávne parkovanie riešili napomenutím vodičov a dohovorom. Vodiči mali autá preparkovať.

Snažil som sa vedenie mesta a náčelníka  MP upozorniť na určitý precedens, na ktorý sa môže odvolať každý vodič, ktorého bude chcieť mestský policajt sankcionovať za nesprávne parkovanie. Poliucajt totiž nemôže apriori robiť výnimky v sankcionovaní vodičov za obdobné priestupky rozlišovaním, ktorého len upozorní či dohovorí mu a iných okamžite potrestá finančnou sankciou - pokutou. 

Náčelník  MP povedal, že to je na policajtovi. Mám však za to, že po padnutých vyjadreniach predstaviteľov  MP a vedenia mesta, sa každý vodič na túto situáciu môže odbvolať a keďže ako negatívna, tak pozitívna diskriminácia je zakázaná, policajti môžu mať vážny problém vodičom za nesprávne parkovanie udelovať sankcie.

Ďalšou témou bola informácia o problémoch s dodávkami nepitnej vody.  Tu som niekoľko otázok položil vedeniu mesta ja. Primátor však opätovne nerozlišoval medzi tým, čo rieši vedenie mesta  (je to ich povinnosťou) a dodávateľ  ZsVS, teda nové investície do zastaralého rozvodného systému a medzi tým, čo požaduje občianska iniciatíva.

Občianska iniciatíva požaduje riešenie kompenzácií za škody spôsobené a spôsobované  odberateľom. My chceme docieliť stav, kedy  dodávateľ  ZsVS uzná obyvateľom - svojim zákazníkom nárok na kompenzáciu strát pri odpúšťaní neupotrebiteľnej vody z vodovodu a jej odkanalizovaní počas havárií, náhradu za nevyhnutné nákupy pitnej balenej vody a náhrady za zničené vodovodné batérie a zašpinené prádlo. Taktiež za energie zaplatené navyše z dôvodu opätovného prania znečistenej bielizne a náklady spojené so situáciou, ktorú zákazník nevie a nemá možnosť predvídať.

Primátor uznal, že preberanie tejto témy nie je vhodné, s čím ja ako občan súhlasiť nemôžem. Myslím si, že práve takéto fórum je tým správnym na riešenie vecí, ktoré sa bytostne dotýkajú množstva občanov. Voda takouto témou nepochybne je.

Na stretnutí bola čiastočne prebraná aj téma nezverejnenia článkjov konkrétnych a podpísaných občanov v tlačenej verzii  SN. Vedenie mesta sa plne odvolalo na redakčnú radu, ktorá podľa nich môže rozhodovať podľa vlastného uváženia a svoje rozhodnutia nemusí odôvodňovať. Takýto postoj a názor považujem za ovzvlášť nebezpečný pre demokraciu a spôsob informovania verejnosti. Môže totiž prísť k stavuy, že niekoľko ľudí sa de facto tajne dohodne na úplnom odizolovaní určitých informácií v SN a o uverejňovaní iba niektorých určitým spôsobom smerovaných článkov. Toto si môže dovoliť médium súkromné a nie de facto verejnoprávne. Túto vec budeme podrobne sledovať a budeme významne tlačiť na to, aby verejné prísľuby primátora mesta, jeho zástupcu i prednostu  MsÚ boli dodržiavané a teda aby boli uverejnené aj kritické články týkajúce sa života v mesta, prípade konania niektorých poslancov  MsZ. Zablokované pred uverejnením totižto boli práve dva príspevky, ktoré poukazovali na správanie konkrétnych volených funkcionárov,  o ktorom podľa mňa obyvatelia a voliči majú právo vedieť.

Po spracovaní niektorých z tém ktoré považujeme za dôležité, tieto uverejníme na videu.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 07-09-2013 21:32:47
Obávam sa, že pánov poslancov nové voľby nejako neohrozia. Drvivá väčšina občanov sa riadi heslom "ak je tam 4 volebné obdobia, môže byť zas". A ostatní na voľby kašlú. My si demokratické voľby nezaslúžime, lebo nimi nevieme nič zmeniť. Ale určite by nebolo od veci odstaviť futbalovú lobby od koryta. Natŕčať ruky nie je umenie. Nech si klub vytvorí finančnú stratégiu ako si na seba zarobiť. Nech si hľadajú sponzorov a hráči môžu ich logá nosiť aj napísané na čele. Nech predávajú dresy a iné suveníry. Čakať na mestské peniaze je jednoduché. A toto mesto, kde sú deravé cesty, rozpadnutý kaštieľ, zvýšené poplatky za MŠ dotuje futbal rovnakou stratégiou ako arabský šejkovia - bez rozumu.
re: no prosim | 07-09-2013 18:33:17
FIFA trávnik si nedovolia ani krajské mestá, ale to asi preto, že rozmýšlajú a nerozhadzujú dínom dánom.Ktovie, možno onedlho budeme hrať ligu majstrov a bude nám málo aj mestský rozpočet.Čoskoro tu budú voľby a tam to treba dať pánom poslancom pocítiť, že za 4roky ani nehli prstom, len sa míňalo na hovadiny a predávalo kade tade.Pardon rozdávalo.
anonym | 07-09-2013 09:14:13
Práve tí najchudobnejší majú vždy na cigarety a alkohol. Tak ako to je?
Robo Horvath :( | 06-09-2013 22:17:59
Prave pre tuto realitu treba prehodnotit poplatky mestu ked tu nechceme mat mesto chudoby a dochov.

http://www.topky.sk/cl/7/1360858/Melieme-z-posledneho--Dve-tretiny-Slovakov-ziju-na-hranici-financneho-kolapsu
Robo Horvath :) | 05-09-2013 21:47:10
Je nacase aby sme sa postavili za nazor dost a koniec plateniu poplatkov co jednoducho nema nic spolocne so zdravym rozumom.
Drahoš Ujlaky | 05-09-2013 11:39:36
Opäť sa tu robí šikanovanie a buzerovanie majiteľov prevádzok a obchodíkov v centre mesta. Ved ten menší obchodík alebo prevádzka vyprodukuje často krát menej odpadu ako je priemer na obyvateľa v meste. Ale zato na druhej strane musí platiť TROJNÁSOBNU CENU a ešte ho mesto núti si kúpiť nádobu, ktorú mu ukradnu alebo rozlámu. Asi je lepšie ked pri činžiaku smrdí viac nádob ako je to nutné a asi je tiež lepšie ked tam smetiarske auto bude ráno alebo večer hrkotať o polhodinu viac pokiaľ všetky nádoby vytrasú a vyprázdnia. Je to rozumné takto centrum zaťažovať? Kúpili si obyvatelia tieto nádoby? Máte snáď niekto pocit že platíme za odpad mestu málo? Podstatne je že ten kto vytvorí ten odpad z toho obchodíku alebo kancelárie (ak ho vytvorí) aby aj platil a malo by byť úplne jedno do ktorej veľkoobjemovej nádoby dá igelitku odpadu. Podstatné je aby sme nemali v centre viac bordelu, hluku a smradu.
Jozef | 04-09-2013 14:33:31
Milos, kua
"A ked za psa, peco nie za macku, potkana, skrecka, sliepku, kona alebo akvariovu rybku?"
nedavaj im navod, co ked sa toho chytia?

a za reklamu sa znova plati. Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-09-2013 14:21:18
Ked uz pytame vysvetlenie, tak logicky - preco vobec platit mestu dan za psa? Prispieva mesto na jeho ockovanie, stravu ci podobne?
A ked za psa, peco nie za macku, potkana, skrecka, sliepku, kona alebo akvariovu rybku?

Este donedavna sa obciam platili poplatky (dan) z reklamy. Co malo preboha mesto s reklamou na sukromnych paneloch, sukromnych firiem?
Toto padlo vstupom do EU.

Dalsie vypalnictvo zostava. Dokedy?
Za OZ Tulak som pretlacal, aby vsetky vybrane peniaze za psov isli do zdruzenia na pomoc tyranym a nechcenym zvieratam. Nesli doteraz. Komu pomahaju? Na co sa minaju? Na tie protipravne tabulky, ktore nad ramec zakona urcuju nezmysly obcanom, sikanuju ludi?
daniel | 04-09-2013 11:44:17
A na Vinohradoch nemajú ani cigánov!
pre poprosim | 04-09-2013 11:00:31
no ale na Vinohradoch nemajú futbalisti FIFA trávnik :D
poprosim | 04-09-2013 10:18:49
Vysvetlite mi niekto preco sa plati za psa na rod. dome, to nechapem a preco v seredi 7eur a napr. na Vinohradoch 3eura.
To akoze v Seredi tie zvierata viac plynuju,ci?
daniel | 04-09-2013 08:10:15
Nech žijú cigáni! A nech sa množia rýchlejšie ako potkany! Aby sa už konečne ľudia zobudili...
Jozef | 04-09-2013 07:31:58
ale to bola posledna davka v ramci harmanizacie.
pre Ria | 03-09-2013 22:25:36
Ale ved takto to ludia chceli a takto hlasovali. Ked praviciari navrhovali znizenie prispevku matkam ktore nikdy nepracovali tak SNS (!!!) a SMER boli proti. V zakone nemoze byt napisane ze cigan nieco nedostane - ved plati rovnost pred zakonom. Jediny spravny recept na toto mal Kanik a to bola zasluhovost - proste ten co odvadzal davku dostal a ten co neodvadzal nedostal (teda okrem jednej rodiny v Devinskej Novej Vsi :-))
Ria 03.09.2013 | 03-09-2013 21:44:55
Vážení spoluobčania ! Asi neviete, že títo sú chránení nie iba našimi tzv. zákonmi, ale hlavne európskymi ako vzácny druh. Len škoda, že si ich tam nenechali aby nám ukázali ako ich prevychovať, ale radšej ich rýchlo polali späť a to nie len tak, ale špeciálom. Rýchle sa ich zbavili, ale teraz veľmi múdrujú. Tie ich múdre rady nech si nechajú pre seba, nech si ich tam vezmu a nech niečo dokážu. Lebo oni sú stále diskriminovaní. Či to nie je naopak? Dokedy sa tento stav bude trpieť? Množia sa geometrickým radom. Kto ich vyživí ? Aké príspevky dostávajú oni a aké naši občania, ktorí odrobili niektorí aj viac ako 40 rokov? A z akého základu im ich vypočítali, keď pre túto spoločnosť neodrobili ani hodinu ? Ľudia to vidia a sú z tohto celého znechotení a z celého sociálneho systému. Všetci majú - okrem tých, čo pracujú.
anonym | 03-09-2013 20:34:51
Onoho casu som tu niekde cital ze niekto chcel robit nejake stretnutie podnikatelov. Aj bolo nejake? Lebo je akosi ticho a vidim ze toto mesto skapina. A hlavne centrum.
mmmm | 03-09-2013 19:50:28
samozrejme že súhlasím s tým, že bolo tam relatívne dosť občanov, ale myslím si že tak dôležité stretnutie by sa malo organizovať v čase, kedy je predpoklad že sa ho zúčastnia všetci alebo aspoň väčšina ktorých sa to týka ale cez normálny pracovný čas sa nemôžu uvolniť zo zamestnania.
Jozef | 03-09-2013 13:26:25
Milos, takze vicelubomir Ta opat odmietol.
Niekto tam "hore" Ta nema rad.

"Zabudol vol, ze telatom bol"

kedysi tvrdil nieco ine:

"Problém vidím takto. Možnosť zverejniť názor na vedenie mesta či už v SN alebo na stránke seredonline.sk nie je pre niektorých funkcionárov ale aj samotných zamestnancov mesta vôbec príjemný. Najmä ak ide o tvrdú kritiku. Z tohto hľadiska by bolo priam "ideálne" všetky kritické pripomienky prednášať osobne pánovi primátorovi. Iba na jeho rozhodnutí by potom bolo, či vo veci bude konať, alebo nie. Navonok by ale žiadna kritika neexistovala a to by bolo akože dobre. Oficiálne dobre."

to bolo vtedy, ked este nekopal za richtara. Teraz to je na jeho rozhodnuti.
marian | 03-09-2013 13:14:41
ked pany poslanci zaparkovaly pred mestkym uradom na zakaze, tak jake komedie sa robily.
martina | 02-09-2013 23:38:42
mestsky policajt si pocas svadby robil fotodokumentaciu na nam. slobody, kde bola zrejme druha cast svadby, ked svadobni hostia si z mestskej komunikacie spravili sukromnu cestu a dovolili si blokovat auta a ich majitelov, ktori chceli odist. no nemohli.... mozno by to mohli spätne doriesit. pred dvomi rokmi sa odohrao to iste, niekto volal statnych a ti romom dokonca robili kvazi cestnych bodyguardov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2013 22:47:13
mmmm | 02-09-2013 22:24:25 | - na stretnuti sa zucastnilo relativne dost ludi, no stale malo na to, aby sa dalo povazovat ich nazory za reprezentativnu vzorku obyvatelov v tak zavaznej investicii, ktora moze sluzit dlhe roky vsetkym obyvatelom sidliska.

Mysllim si, ze samosprava je tu na to, aby obyvatelom znovu vsetkymi dostupnymi prostriedkami vysvetlila zamery, klady, zapory, ale aj vyhody daneho projektu.

Pri osobnom rozhovore s viceprimatorom mesta Lubomirom Veselickym, mi bolo povedanych zopar celkom rozumnych argumentov - netvrdim, ze to tak ma byt, len hovorim, ze som sa dostal k dalsim informaciam.

Ponukol som viceprimatorovi moznost odprezentovat tento projekt podrobnejsie cez SOL - odmietol to. Nechce sa dostat do diskusie s anonymnymi obcanmi. Chyba a naozaj neskutocna skoda! Polemika, diskusia a vymena nazorov su prostriedkom, ktory v otvorenej samosprave musi byt prirodzenym javom a nie niecim, co je potierane ako skodlivy element v zivote spolocnosti.

Ano, uznavam, ze sa lahhsie vladne tam, kde niet oponentov,kde nie su zvedave otazky, nepochopene odpovede a vseobecne kde niet oponentov. Prave v takejto samosprave sa nasledne robi vela chyb, ludia su nespokojni a projekty su robene nie v sulade s poziadavkami koncovych spotrebitelov ludi, ale podla predstav zopar zainteresovanych a projektanta. Tohto sme svedkami pri namesti, cyklotrase, detskych ihriskach a vsade tam, kde ten, komu ma dany projekt slusit, je na poslednom mieste a vsetci sa nasledne cuduju, preco je mnoho ludi nespokojnych. Nuz preto, lebo stacilo pocuvat a prisposobit vysledok prace spolocenskej objednavke.

Diskusia s verejnostou je nevyhnutna, aby veci nedopadli tak, ako dopadla hala na Garbiarskej. Aj tam bola podcenena nielen komunikacia s obcanmi, ale dokonca aj so samotnymi poslancami.

Je vela dobrych napadov, ktore by prave vhodnou a ucelnou komunikaciou v spravnom case, mohli dopadnut ovela lepsie, ako ich pozname v sucasnosti.

Nebudem sa vyjadrovat k neochote poslanca MsZ, viceprimatora a hovorcu mesta komunikovat s verejnostou. Tvrdim len, ze aj v tomto pripade sa v samosprave nieco pokazilo...
mmmm | 02-09-2013 22:24:25
myslím že je minimálne vhodné pozrieť kto a za akým účelom nesúhlasí s projektom vybudovania cesty na ulici Vonkajší rad. Pár stromov, ktoré ohrozujú občanov svojim nie zrovna najlepším zdravotným stavom by nemalo byť meradlom pri riešení tejto investície. A v neposlednej miere pár krikľúňov by predsa nemalo rozhodnúť o záujme vyriešiť dlhodobo sa vlečúci problém. Myslím že je na čase aj poďakovať vedeniu mesta a poslancom, že myslia aj na obyvateľov v okrajových častiach.
Sisa | 02-09-2013 22:16:38
Akoze, s tymi pokutami, to je riadne sproste!!! S prepacenim ale fakt ma to nasr.alo!Ale pani policajti sa zrejme bali, ze sa do nich pusti ta tlupa spoluobcanov!Naozaj, pokutuju niekedy take ch.ujoviny, ze sa rozum zastavi..No ale ze sa to da riesit dohovorom?Tak pardon, ale ked bolo postavene nove namestie, asi par dni, tak ako sme boli vsetci zvyknuti tam na boku parkovavat, tak sme tam zaparkovali, kedze tam stali asi dalsie 3 auta (aj ked jasne, mali sme si vsimnut znacku, no ale ved zvyk) policajti dofrcali za minutu a pekne dali pokutu nam vsetkym...ked som sa pytala, ze ci sa to neda riesit dohovorom, aspon takto na zaciatku, aby si na to ludia zvykli, tak jasne ze NIE..20 EUR v prdeli...Ale na vsetkych rovnaky meter...ACH JAJ!!!
občan | 02-09-2013 20:06:41
Keď mal pán diakon v Seredi primíciu, tak tam stála aj hliadka mestskej polície. Z vysielačky bolo počuť, citujem : "Jedna pani s kočíkom, hodila na zem špak. Sedí na lavičke v parku." Tak zo zvedavosti som sa šiel pozrieť, ako to naša MP porieši. Dostala pokutu 10 Euro. Veď mamička s dieťaťom má veľký príjem, je biela, tak ju treba trestať. Som za to, aby sa ohorky nehádzali na zem, ale po dnešnom vyjadrení pána Mizeríka, že : "je to na policajtovi" tomu moc neverím. Jednoducho mám pocit, že občanov tmavšej pleti alias rómov nesmie MP pokutovať, lebo by sa aj tak pokuty nedočkali. Preto si to všetko vynahradia na nás, bielych. Len tak ďalej naša MP. Držím palce pri ďalšej hovadine, čo vypustíte verejnosti.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2013 19:11:04
AKTUALIZOVANÉ: - doplnené informácie zo stretnutia s občanmi a fotografie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign