Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na Lúčnej ulici prebieha rekonštrukcia vozovky : VIDEO

Iveta TóthováDátum29. 07. 2013 12:16:41TémaIné
24

V týchto dňoch prebieha rekonštrukcia vozovky na Lúčnej ulici. Bola vo veľmi zlom stave  a na základe jej stále sa zhoršujúceho stavu a mnohých požiadaviek jej užívateľov sa pristúpilo k jej oprave. Bližšie informácie v priloženom videu.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2013 23:59:35
Ked sa pracuje s faktami, je to sila, co? ;-)

Aj dnes pred odchodom do BA mi dvaja ludia nezavisle hovorili, ze to ani neni mozne, ze by niekedy Lubos verejne tvrdil tak ferove a rozumne veci. No a dnes konal tak, ako kona.
Ale Jozef si naozaj nevymysla!! On fakt iba kopiruje podklady z archivu SOL, ktory je non stop verejne k dispozicii verejnosti.

Koniec koncov, pozrite sa sami. Napriklad jeden z citatov pochadza z diskusie pod priamo Veselickeho clankom:

http://www.seredonline.sk/clanky/dakujem-a-gratulujem-1/

- - -

Pre tych, ktori nechcu citat ci kopirovat link (aj ked vyseldok stoji za to) dokopirujem este nejaku tu perlicku:

Ako inak, Lubosovi k volebnemu uspechu prvy blahozelam ja:

Miloš Majko | 28-11-2010 15:45:11 |
Lubos, blahozelam a verim, ze zacate aktivity sa podari dotiahnut do uspesneho konca.

Lubos mi odpoveda - paci sa mi hlavne poukazanie na tu prax - rozmyslam, ako to vedia ti, ktori su vo funkciach 16 ci cez 20 rokov ;-))

Ľubomír Veselický | 28-11-2010 16:13:41 |
Ďakujem! Štyri roky praxe v mestskom parlamente sú skúsenosťou, na ktorej chcem stavať. Vďaka nej budem niektoré veci zrejme robiť trochu inak a verím, že s výraznejším efektom.

Pokracujes Ty Robo:

Robo Horvat | 28-11-2010 17:22:38 |
No to dufam a gratulujem pan Veselicky. :-)

Teraz ten vtip specialne pre Teba Robo:

Ľubomír Veselický | 28-11-2010 17:37:32 |
Ďakujem pán Horvát! Podnetom pre lepšiu prácu celého poslaneckého zboru budú určite aj Vaše návrhy a pripomienky. Ste jedným z diskutujúcich, ktorého názor stojí za povšimnutie. Predpokladám, že v budúcnosti budete aj Vy osobne tým hnacím prvkom. ;-)

Nasledne dalsi zufalec, ktory sice veril, no nacrtol aj alternativu:

Milan | 28-11-2010 17:37:32 |
Blahoželám, a verím že predvolebné sľuby nezostanú iba ťahaním medového motúza........ :-)

Potom dalsia gratulacia a 3 x YES, no zabil to Peter Klokner, ozaj, ten nam tu da partie akosi chyba:

Peter Klokner | 28-11-2010 19:42:22 |
Verím pán Veselický, že aj v nasledujúcom období zostanete verný svojim princípom. Imponuje mi schopnosť zastávať nekompromisný postoj, na druhej strane som perspektívne očakával práve od ľudí ako ste vy že ukážete občanom, že komunálna politika by mala mať podstatne menej spoločného s partajníctvom. Často to totiž na neprospech veci vedie k neštandardným situáciám.

Nasledne vidiet, ze sme boli naozaj snilkovia a su medzi nami aj taki, kttori uz vtedy (asi zo skusenosti) videli dopredu - alebo ze by sa kamosili so Sibylou? ;-)):

xxx | 28-11-2010 21:27:28 |
bla bla bal v Seredi sa nic nezmeni akorat si zacnu pakovat vrecka iny ludia to je vsjo!!!!!!!

Potom odpoved Petrovi o partajach v meste - nic zaujimave, no odpoved dalsiemu diskutujucemu stoji za to - ten Lubos uz vtedy tusim videl aj za roh ;-) :

Ľubomír Veselický | 28-11-2010 21:45:04 |
Na adresu toho chytráka z 28-11-2010 21:27 ! Zmení sa viacej vecí. Lenže to uvidia iba tí, ktorí budú vidieť ďalej ako po svoj nihilistický nos.

Nasledne dalsie blahozelacky, no tento stoji za to:

anonym | 29-11-2010 12:22:59 |
Gratulujem Vám, a verím, že budete nekompromisný a spravodlivý vo veciach rozhodovania v prospech nášho mesta ,a že nás občanov tak ako doteraz cestou SOL budete informovať o závažných rozhodnutia MsZ. Je na škodu, že aj p. Lehocký I. sa nedostal za poslanca.

No a este vycuc z jedneho dlhsieho prispevku v diskusii - samozrejme od Lubosa Veselickeho:

Budeme stále pod kontrolou verejnosti. Dúfam, že dohoda so SOL uzrie svetlo sveta čoskoro a že sa dožijeme aj priamych prenosov z rokovaní MsZ. Ďakujem Vám Silvia za Váš príspevok i za Vašu dôveru.

- - -
No a ak nahodou niekto neveri, ci stale chce tvrdit, ze je to boj medzi Lubomirom a mnou - odporucam fakt nacitat stary clanok a citat.

Priatelia, nemate predstavu, ako mi je strasne smutno za tym starym a nezabudnutelnym Lubomirom. Cudujte sa kolko chcete, no ja na tu cast minulosti spominam rad. A desim sa sucasnosti... - teda v tomto urcite.
Robo Horvath :) | 12-08-2013 22:28:37
:) Jozef uz dlho som sa tak dobre nezasmial :)
Jozef | 12-08-2013 13:36:29
Robo, nikdy nevies kto Ta chvali a kto hani.

"Ľubomír Veselický | 28-11-2010 17:37:32
Ďakujem pán Horvát! Podnetom pre lepšiu prácu celého poslaneckého zboru budú určite aj Vaše návrhy a pripomienky. Ste jedným z diskutujúcich, ktorého názor stojí za povšimnutie. Predpokladám, že v budúcnosti budete aj Vy osobne tým hnacím prvkom. ;-)"
Robo Horvath :( | 12-08-2013 13:12:50
pre Občan | 12-08-2013 12:13:37
ja viem,pravda sa zle pocuva a na toho debila sa pozeraj v zrkadle.
Občan | 12-08-2013 12:13:37
Tento Horváth musí byť úplný debil. Nie aby sa tešil z toho čo sa robí , ale len blaboce na všetko.
anonym | 11-08-2013 13:16:42
Lúčna bola určite v horšom stave ako Športová.Poznám obe. Možno mala len väčšie šťastie, že sa dostala do programu, lebo je krátka a podstatne menej nákladnejšia na rekonštrukciu ako Športová. Ktorá je viac vyťažená, by som nehovoril o Športovej, ale o Lúčnej.Cez Lúčnu chodia záhradkári na autách,na ul. Pod hrádzou, bicyklisti, peší,deti na hrádzu za športom. Idete autom na záhradku a musíte ozaj dávať pozor, aby ste sa vyhol či už prichádzajúcemu autu, ktoré obchádza jamy, alebo bicyklistom, alebo peším.
anonym | 11-08-2013 13:05:06
V živote by ma nenapadlo, že ak sa potknem na nerovnej ceste žalovať za to mesto. Veď to bola moja nešikovnosť.
Robo Horvath :( | 11-08-2013 12:52:15
Podaj zalobu na mesto. Ja som to tu uz davno pisal. Ze v prvom rade sa maju robit tie cesty ktore su najviac uzivane.
Ale niekto ma volebnu prioritu zamkovu cestu v parku k zdevastovanemu majetku mesta co defakto nechal zdevastovat.
Marek | 11-08-2013 12:30:48
Myslím si, že mohli najprv začať od ŠPORTOVEJ ul. tá vyzerá ako tankodrom :) a je (aspoň podľa mňa) oveľa vyťaženejšia a potrebnejšia ako LÚČNA ul. Je to tam samý výmol, slabé osvetlenie zakrývajú stromy a pod. včera v noci si tam syn zlomil ruku :( keď vbehol do hlbokého výmolu !!! Hmmmm,.. a teraz otázočka do "pléna": "Kto je vinný?!"
shelley | 30-07-2013 17:16:42
Podľa mňa by na Lúčnej ulici mala byť aj nejaká lúka.
Robo Horvath :) | 29-07-2013 22:49:45
No konecne na jednej strane, ale na druhej znovu plati to co som tu uz davno pisal. Ze dufam ze sa to nedude robit ked budu najväcsie horucavy alebo mrazy. A je to tu.
Dufam ze si aj niekto odsleduje technologicke mozne teploty nech to nedopadne ako minule asfald svetelna krizovatka.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-07-2013 21:58:00
seredan | 29-07-2013 19:42:02 | - v mojom postoji sa nezmenilo a nezmeni uplne nic. Ziadne peniaze som nikdy od mesta za SOL nedostal. A som rad, ze na ostatne odpovedala Ivetka, pretoze Vas prispevok adresovany mne byt podla mna nemal.

SOL pravdepodobne chapete ako vela ludi, neuvedomujuc si (mozno nevediac albe nezaujimajuc sa o to) ako SOL funguje.

SOL nebolo otrokom ani jedneho primatora a ani nim nebude. Ako napisala Ivetka, clanky navzajom spolu nekonzultujeme, kazdy ma plne pravo pisat tak, ako uzna za vhodne, seriozne, cestne ci spravne. Kazdy autor plne zodpoveda za svoj clanok a to nielen pravne, ale aj moralne. A to vzdy.

V SOL ma kazdy autor rovnake prava a ziaden clanok neprechadza ziadnou cenzurou. Znamena to teda, ze ja v podstate nezasahujem do autonomie ziadneho autora, len cely chod novin a vsetko spojene s ich existenciou kazdy den platim.

Prirodzene, ze si nezelam, aby sa v novinach objavovali PR clanky ci propaganda konkretnych volenych funkcionarov - koniec koncov reklamu spoplatnili aj v SN, preco ju maju dostavat zadarmo v novinach sukromnych. Ale o tom pripravujem samostatny clanok s konkretnymi poznatkami, takze to chce cas.

SOL nikdy nebolo za alebo proti. SOL sa venuje aktualnym temam a spracovavame ich postupne, ako sa deju. Ziadna z tem a to ani kriticky popisanych, spomenuta v SOL byt nemusela, keby poslanci MsZ, ci ini voleni funkcionari nekonali tak, ze je dovod na kritiku.

Myslim si, ze kazdy citatel jasne vidi, co, kedy a ako kritizujem, na co upozornujem a ake fakty predkladam ja osobne. Robim to pod svojim menom a ak si niekto mysli, ze mam dovod byt snad nejako zaujaty - myli sa.

Uz niekolkokrat som verejne deklaroval podporu vsetkemu pozitivnemu, co je v meste kymkolvek vykonavane. No nebudem sa na nepravosti a plytvanie verejnymi zdrojmi pozerat ako tela len preto, lebo zvysena pozornost a zaujem niekomu prekaza.

Pani Iva D. - tvrdite, ze niekomu lezie na nervy moja kritika - konkretne vsak nepisete uplne nic. Je to skoda, pretoze vo vseobecnej rovine viem aj ja pisat hodiny.

Vidim, ze aj Vy patrite medzi ludi, ktori nenesu ziadnu zodpovednost, do veci peniaze nevkladaju, no maju plne usta reci o tom, ako by vec mali robit ti, ktori veci financuju z vlastnych penazi a davaju do nich stovky hodin prace, energiu a vlastne know how.

Co sa tyka reklamneho rozhovoru Lubosa Veselickeho, o tom skutocne v samostatnom clanku.
Jarmila | 29-07-2013 21:21:45
Je dobre,ked sa kritizuje a ked je kritika opravnena a opodstatnena,tak to urcite nie je na skodu veci.Nesuhlasim a nestotoznujem sa s niektorymi rozhodnutiami nasich poslancov.To vsak neznamena,ze je vsetko zle.V nasom meste sa vybudovalo toho dost
/ cyklotrasa,chodniky,namestie atd./poriadaju sa rozne akcie,o com nas permanentne informuje I.Tothova.Nevmimajme veci tak,ze kto nie je s nami,je proti nam.Treba byt trosku objektivni a najma slusni.To,ze I.Tothova,zablokovala diskusiu pod rozhovorom s p.Veselickym,ma asi svoje opodstatnenie.Mne samej sa nepacili tie urazky a osocovanie na jeho adresu.Podotykam,ze p.Veselickeho som nevolila a v buducich volbach sa ho ani nechystam volit a dokonca sa s niektorymi jeho vyjadreniami nestotoznujem.Ale vsetko sa da vydiskutovat slusnou formou.Zachovajme si to,co nam nikto nemoze vziat - ludsku dostojnost!
Iva D. | 29-07-2013 21:00:34
Myslím si, že p. Majko hľadá všade len to zlé a všetko kritizuje. Nič v zlom,
ale veľa ľudom pomaly ale isto lezie na nervy. Akože je fajn, že sa snaží kontrolovať ver. financie, ale spôsob akým to robí sa veľa veľa ľuďom nepáči. Ale v novinách je potrebné písať aj o pozitívnych veciach, presne ako to robí p. Tóthová.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 29-07-2013 20:40:50
seredan | 29-07-2013 19:42:02 | odpoviem za seba. Za články, ktoré spomínate mi mesto nedalo NIČ. Tak isto ako mi NIČ nedáva ani p. Majko. Robím všetko zadarmo a za svoje. Ako koníček :) Sú to hodiny a hodiny práce. A to najmä pri strihaní videí. Sú to štandartné články o tom čo sa v meste deje. Aj v minulosti som informovala verejnosť o tom čo sa v meste buduje, stavia alebo reportáže z podujatí. Tak to robím aj teraz a budem robiť aj v budúcnosti. Ak si pozriete stovky mojich predchádzajúcich článkov, môžete sa presvedčiť. Pán Majko robí svoje články, ja svoje. ( aj keď p. Majkovi videá strihám, čo ako som spomínala sú hodiny práce ). Neinformujem ho, čo idem natáčať a aký článok idem uverejniť. On s týmito článkami nemá nič spoločné. Myslím si, že je dôležité informovať verejnosť aj o pozitívnych veciach. Veď keby sme len kritizovali, mali by sme asi depresie z toho :)

A čo sa týka zablokovania diskusie pod rozhovorom s p. Veselickým. Bola to obojstranná dohoda. Ak mu chcete položiť nejakú otázku, tak máte možnosti - za prvé: zaregistrujte sa prosím a pod tým článkom sa ho pod celým menom môžete opýtať čo chcete. Po druhé sa ho to môžete opýtať pod iným článkom, no p. Veselický už dávno avizoval, že anonymom nebude odpovedať. Alebo po tretie: môžete mu poslať mail, alebo mu zavolať, alebo osobne navštíviť na MÚ.

Prajem pekný horúci večer :)
mmmm | 29-07-2013 20:26:53
K ulici Vonkajší rad. Je skoro štvrť storočie po revolúcii, a tých čo chodia po tejto ulici je dosť a samozrejme je ich aj dosť na to aby si uvedomili o aký druh nebezpečenstva sa jedná pri vychádzaní na cestu pri "dá sa povedať skoro pri úrade práce" no ak niekto chce odbočiť smerom na hlavnú cestu - radšej nech si to neveriaci vyskúšajú a posúdia. A nielen to. Je pekné že je tam postavený oporný múr. Ale nechápem, či si nikto z kompetentných neuvedomuje, že múr dosahuje výšku viac ako 2 metre. Ved STN a samozrejme aj EN riešia kde a ako majú byť postavené zábrany a zábradlia. Ja sa len divím, že tam ešte nik neprišiel k úrazu. Nebudem radšej zatiaľ menovať kompetentných, a tým mám na mysli aj volených, ktorí sľubovali hory doly pred voľbami. A po voľbác???? skutek utek ako vravia bratia Česi.
lubo | 29-07-2013 20:09:12
a co mladežnícka? takisto sa tu da pekne odrazti naprava na jednom vymole...
seredan | 29-07-2013 19:42:02
Vazeny pan Majko.
Teraz som si kukol zopar vasich clankov a dost ma nieco zarazilo. niekolko dni dozadu ste zverejnili list ktory ste adresovali panovi Veselickému, ze ci bude sol ignorovane. A v poslednych dnoch pani Totova uverejnila clanky dokonca aj s videom o tom co pekneho mesto spravilo pre obcanov. tesim sa tomu ze mesto pre nas nieco robi. Preto sa vas tu verejne pytam, kolko vam mesto zaplatilo aby ste vo svojich novinach zacali zverejnovat taketo clanky co sa v minulosti tak casto nestavalo. Pana Veselickeho som volil ho v poslednych volbach. Ale nieco sa zrazu asi zmenilo vo vasom postoji k vecne kritizovanemu mestu. Vy nemate takyto pocit?

A este sa chcem spytat pani Totovej, ze preco ste nepovolila diskusiu, lebo rad by som polozil par otazok panovi Veselickemu k videu.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 29-07-2013 17:07:54
Ivan z Vonkajšieho radu : na septembrovom stretnutí vedenia mesta s občanmi bude obyvateľom VONKAJŠIEHO RADU predstavený plán rekonštrukcie tejto ulice. Takže Ivan, budete musieť ešte dva mesiace vydržať a potom aj táto ulica príde na rad.
Ivan, ale z Vonkajšieho radu | 29-07-2013 15:22:13
Každý nový či opravený úsek miestnej komunikácie je chvályhodný.. Ale rád by som vedel, kedy príde na rad napr. kratší úsek na ul. Vonkajší rad. Kto si chce rozbiť auto, nech sa tade prejde aspoň 40 tkou! P.S. rozumiem tím, čo si pochvaľujú opravu na Lúčnej a pokračujú na zahrádky. Len mám taký pocit že rovnaký "tankodrom" je aj za týtešom... Ale to je zrejme už OK. "Sláva mestu"!!
Anonym | 29-07-2013 14:26:35
Perfekt, sme radi že sa to opravuje.
anonym | 29-07-2013 14:08:42
Konečne, že prišlo aj na Lúčnu ulicu. Najvyšší čas! Sláva mestu, že sa dostala táto ulica do programu investícií. Chodia tade záhradkári na autách, bicykloch, taktiež ľudia za športom na hrádzu, psíčkári,permanencia vysoká. Super!
zahradkar | 29-07-2013 13:53:11
...super! Konecne - chodi tade vela ludi - zahradkarov a cesta bola horsia ako tankodrom i pre bicyklistov
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 29-07-2013 13:39:32
áno Ivan, cesta bude opravená až po hrádzu :)
Ivan | 29-07-2013 13:30:15
Zatiaľ to tak navyzerá,len dúfam,že to bude pokračovať aj za križovatkou po hrádzu...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign