Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na Balkáne to znovu vyzerá dosť vážne

Miloš MajkoDátum30. 11. 2015 00:32:50TémaTak to vidím ja...
200

Balkánu v súčasnej dobe venujeme pozornosť jedine ak na základe ďalšej  migračnej vlny, ktorá ním prejde pri ceste smerom do Nemecka. A to je asi chyba, pretože práve  Balkán už  viac ako  100 rokov ukazuje, že môže byť spúšťačom konfliktov nielen v regióne, ale aj v celej Eur´pe, dokonca vo svetovom meradle.

V súčasnej dobe to vrie v Čiernej hore a niektorí komentátori situáciu v tejto republike prirovnávajú k ukrajinskému Majdanu. Čo protesty prinesú ukáže blízka budúcnosť.

V Macedónsku bol dokončený plot brániaci migrantom vstupovať na územie tejto republiky mimo kontrolované prechody. Chorvátsko sa stále borí s poblémom migrantov a Srbsko na tom nieje oveľa lepšie.

Vyzerá to tak, že tohtoročná zima nebude kľudným obdobím dejín Európy  a ak prirátame sústavne sa zvyšujúce opatrenia  Únie proti teroristickým útokom a obmedzenia v cestovaní vynútené elimináciou následkov súčasného diania som rád, že sme prakticky celý  Balkán prešli už minulý rok na expedícii  BALKÁN 2014.  Vlastne aj tá bola absolvovaná v súvislosti s konfliktami na Balkáne a to pred  100, 20 a 15 timi  rokmi.  Ako neskutočne dôsledné je opakovanie histórie...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Michal P. | 04-12-2015 10:46:29
trosku dlhsie ale oplati sa precitat
http://blog.etrend.sk/listy-z-zenevy/korene-islamskeho-terorizmu-su-v-socialnom-state.html
anonym | 03-12-2015 10:40:57
Slovensky novinari a tv su riadene liliputinom prostrednictvom zlodejskej organizacie smer,par novinarov by aj napisalo pravdu o komunostickych fasistoch co su pri moci ,ale pud sebazachovy nedovoli.
Rusko ma navrh | 03-12-2015 08:03:37
p. Majko verim ze ste to nebral ako utok na SOL.
Pisal som vseobecne.
Ja sa snezim vytvorit nazor na svet z viacerych zdrojov a nasledne posudim, vyhodnotim (v ramci svojich moznosti)
Ale: su ludia, ktori \"chytia prijem jednej TV (jeden kanal), ktoru ked to pozeraju, maju taky nazor (povacsine), aky im udava prave to medium, resp. novinar.
Dnes nie je novinar ako novinar. Maju sice rozviazane ruky (mozno aj usta), ale niektori az privela.
Novinarcina je tak trochu poslanie, nie biznis, ako si to vela novinarov predstavuje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2015 19:46:10
anonym | 02-12-2015 18:52:06 | - mozete mi prosim vysvetlit, preco by som pisal o Obamovi a jeho rodisku?
anonym | 02-12-2015 18:52:06
Napíšte v USA, že ušatý Obama sa nenarodil v Amerike a skončíte ako ten novinár. Rovnako dopadol aj lekár, ktorý ho pitval.
ako môže zinscenované klamstvo spustiť lavínu | 02-12-2015 16:52:11
napr.\"akože zabitý študent Martin Šmíd\"spustil novembrové udalosti:
http://zurnal.pravda.sk/neznama-historia/clanok/374027-november-1989-stale-polojasno/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2015 15:24:50
Rusko ma navrh | 02-12-2015 14:35:38 | - doba tlaci novinarov produkovat mnostvo materialov a internet ich laka meterialy robit tzv. \"od stola\" bez nakladov, no tym aj naleziteho poznania temy.

Je pravdou, ze precitanim si nejakych uz publikovanych informacii sikovny novinar dokaze urobit \"svoj\" clanok, otazkou je, aku hodnotu ma, kedze jeho autor zvacsa nepozna hodnotu informacii, z ktorych pri tvorbe clanku cerpal.

Budem konkretny. Mukacevo a ozbrojeny konflikt v nom niekolko mesiacov dozadu. Niektore media strasili dokonca vojskami bliziacimi sa k nasej vychodnej hranici, posunutim vojnovej linie blizsie k nam a inymi nezmyslami.

Na pravidelnom stretnuti s advokatom (patri medzi pomerne scestovanych ludi) som spomenul, ze sa vecer aj so synom odchadzam na Ukrajinu priamo do Mukaceva zhodnotit situaciu takpovediac \"na vlastnej kozi\". Nebudem sa podrobne rozpisovat o jeho mimoriadne zapornej reakcii - vychadzala z cestovania cez CK a pohladu na vec cez media.

Dodrzal som slovo a priniesol som mu foto syna pri tabuli
Mukacevo - mier, plne mesto ludi nielen v centre(na rozdiel od Nitry), vyborne ceny za tovary a sluzby (na rozdiel od SVK), ziadne policajne jednotky na kazdom kroku cihajuce na vodicov (o SVK sa vyjadrovat nemusim) - proste uplne odlisny obraz, ako prinasaju nase media.

Ano, cesta nieco stala, no pre mna je uz cesta cielom a tak nelutujem. Moje informacie su teda preverene a korektne.

Tak isto Albansko po zabiti dvoch mladych Cechov. Par dni nato kedy u nas a v CZ isli o Albansku spravy ako o krajine teroristov a najomnych vrahov, som sa rozhodol vyjst do Albanska na 1 slovom JEDEN den a popytat sa na kameru ludi, ktori sa tam prave nachadzaju. Odpovede su davno publikovane a znovu su diamtralne odlisne od vtedy poblikovanych sprav mediami, z ktorych zastupcovia (autori clankov) by Albansko mozno nenasli na mape.

To je rozdiel medzi materialmi a materialmi. A mediami a mediami.

Je len na citatelovi, aby si vybral - dnes ma moznosti naozaj dostatok.
blbĂ˝ daniel | 02-12-2015 14:45:55
No pokial budes v rusku tvrdit nieco ine, ako je oficialna verzia komunistov.o 2 svetovej vojne, hrozi ti vezenie .
Rusko ma navrh | 02-12-2015 14:35:38
...preco potom novinari pisu, redaktori hovoria len na zaklade toho co poculi alebo videli alebo citali v tlac. agenturach???
...preco prave media uverejnuju informacie - nepotrvrdene, jednostranne a umelo zavadzaju ludi?
Su to prave media, ktore tu zavadzaju demagogiu medzi ludi. Zvykol som si, ze medzi informaciami podavanymi v mediach je mozno tak len 30% zalozenych na pravde. Ostatne su sice podane, ale velmi zalezi ako?!
...ako je to teda s poharom, ktory je naplneny do polovice?
...je poloprazdny alebo skoro plny? hm?
daniel | 02-12-2015 14:31:29
seredan prosím ťa mohol by si začať písať v ľudskej zrozumiteľnej reči ?
seredan | 02-12-2015 14:17:30
V posledných rokoch vidíme, že čím expanzionistickejšia je zahraničná politika ruského štátu, tým reštriktívnejšie až represívnejšie sa stavia ruská oficiálna moc k snahám domácich historikov objektívne a bez ideologickej predpojatosti skúmať dejiny druhej svetovej vojny. V roku 2014 Štátna duma schválila právnu normu, sťažujúcu vedecké bádanie historikov hrozbou ich trestného stíhania za tvrdenia, ktoré sú v rozpore s oficiálnou interpretáciou príčin a priebehu vojny.
Lubo | 02-12-2015 13:22:58
Pre Serd ty si kral demagogov!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2015 13:21:25
Ak chcete realne hodnit a porovnavat situaciu napr. ako sa zije v Rusku a v USA, alebo jednoducho kdekolvek, snazte sa komunikovat s ludmi, ktori v danej oblasti boli, najlepsie realne zili. Raz zazit lepsie, ako 1000x pocut...
Pre seredan | 02-12-2015 13:06:14
Nemate ani SAJNU.Skoda kazdej minuty sa s vami bavit.Rusko zaslubena zemn necitite,ze Vy ste tu jediny,co robi propagandu,to je propaganda jasna ako facka.
Jednoduchí ľudia veria šmejdom | 02-12-2015 12:10:53
Jednoduchí ľudia veria šmejdom a rovnako veria
aj politickým šmejdom-smer sd a veria aj ruským šmejdom.
Rusko neponúka riešenie žiadneho problému. Ani pre Ukrajinu, ani pre nás, ani pre zvyšok Európy.
Rusko neponúka ani žiadne hodnoty, ani lepšiu morálku, ani lepší systém spravovania štátu.
onanym | 02-12-2015 11:02:44
Daniel - ved to je samozrejme. Obojstranna medialna masaz je aktualna uz roky rokuce. Ludia stracaju rozum a to je problem...
serd | 02-12-2015 11:02:19
Dalsia propaganda. V Rusku mozes pisat co len chces. Chodim na ruske diskusie a je tam xxx nazorov na politiku ruska. V rusku je mnoho narodnosti a kazdy ma iny pohlad na vec.
Ano su pripady ked bloger je stihany ale co tak najskor si zistit o com ten bloger pisal ? Preco toto media nikdy nepovedia ? (povedia len ze pisal kritiku k politike Putina) :D Posledna udalost kedy zatkli blogera v rusku ktory pisal o zlej politike Putina vyzyval ludi aby sa pridali k ISIS a aby z ruska spravili svatu zem.
Dalsi bloger pisal o chystanej demonstracii ktoru organizoval proti vlade a nabadal ludi nech sa neboja pouzit silu voci policajtom.
V rusku je vela americanov novinarov a nemaju problem pisat a vysielat aj proti vlade Pitina.
V Amerike si medium nemoze dovolit pisat o negativnej politike USA pretoze tam funguje system kde VLADA udeluje spravodajske licencie. Do dnes je v USA zakazane aby tamojse medium v USA spochybnovali utok teroristov na dvojicky. Za porusenie hrozi odnatie licencie az vazenie.
A Kiskove demokraticke Turecko ? tam pre istotu hned zatvaraju opozicnych novinarov.
Ano 1968 prisli rusi za pozvanku Bilaka. A teraz tu mame zas Americanov na pozvanie Dzurindu a nikto sa napytal obyvatelov ci ich tu chcu. A keby sa spravilo referendum tak je jasne ze ludia by hlasovali proti NATO. Byt v NATO spolu s tureckom a teraz este aj s Ciernou Horou a v buducnosti s Ukrajinou a Gruzinskom je cista cesta do pekla.
daniel | 02-12-2015 09:04:13
Ale Peter má tak trochu pravdu ! Je tu propaganda v médiách-celkom určite ! Všímam si ľudí ktorí sledujú večerné správy na TV Hnoj,alebo Narkóza. Veria všetkému,veď to bolo v televízii. Človek musí používať vlastný rozum. Včera napríklad na jednej internetovej stránke tvrdili že Freddie Mercury zomrel v Paríži ! Také klamstvo ! Trvalo pol dňa,kým si to jedna pani všimla. Sa divím že nám ešte nezačali v médiách tvrdiť že Hitler vynašiel penicilín ! Aj tomu by veľa ľudí uverilo
onanym | 02-12-2015 07:50:09
pre peter | 02-12-2015 06:34:16 - to niektorym ludom nevysvetlis. Tu su diskusie ako tak v pohode, ale...trollovia plateni bohviekym (domyslime si), rozputavaju take vasne, az mi je z toho zle. Kazdy hovori o Rusku ako o zachrane, ale kazdy zabudol na 1968? Ci kazdy pouziva formulku - Nuz co, vtedy bola taka doba? Fakt si treba vazit, ze mozeme sa otvorene vyjadrovat, pisat (aj ked anonymne). Verte, ze v Rusku by ste skoncili ako fakla. Nemam vztah k USA, ani k Rusom..
pre peter | 02-12-2015 06:34:16
O akej propagande to meles,kazdy aspon trosku inteligentny clovek sa v dnesnom modernom svete vyzna vie ,co je skreslene a co nie.Mal by si ocenit,ze mozes takto slobodne pisat,napis nieco v Rusku kritickeho o Putinovi ,alebo vlade,to si potom uzijes.
anonym | 01-12-2015 16:27:31
V priemernej dlĹľke Ĺľivota sĂş Rusi na 150 mieste na svete, tak to je nepopiratelny Ăşspech ruskych sĂşdruhov.ked nie je ÄŤo jest, tak sa dlho neĹľije.
onanym | 01-12-2015 16:05:31
seredand | 01-12-2015 14:48:48 - mate dojem, ze ich obdivujem? Ja teda nie... Podme dalej...
Peter | 01-12-2015 15:15:39
Tí čo majú skreslené info o Rusku,tak ako sme mali my o západe a sú neustále masírovaní protiruskou propagandou budú velebiť každého kto povie proti Rusku hocičo zlé aj ked je to vymyslené.To už nikto nerieši.Západ mal ale väčšiu propagandu ako Rusi a aj má !Asi sa niekto niečoho bojí a každý si vie domyslieť kto a koho!A o tej skupine,ktorá sa neštítila vtrhnúť do kostola a nahé tam imitovali súlož v takej krajine ako je Rusko a ani USA nemá obdobu a ani nijakú budúcnosť a o umeleckej kvalite nehovoriac!Môžu byť radi,že ich iba pozatvárali !Majú dneší mladí nejaké hodnoty?AK je táto skupinka žien nejaká hodnota tak môžeme zrušiť UPN,MúZEá a veľa dalších organizácií a ušetríme nejaké to euro.
seredan | 01-12-2015 15:12:00
KGB-ák Pučin i tie nevyhonené sliepky...
... SA MI HNUSIA !!!
Oboje sú produktom fakovaného štátu a režimu........
seredand | 01-12-2015 14:48:48
Hlavny rozdiel je ten mentalny. Pekny priklad je skupina Pussy riot.
V rusku ju ludia odsudzuju
V amerike a zapadnej europe dokonca ju ludia obdivuju za to co robi.
Toto ma byt akoze vzor demokracie
http://mob76.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/08/voina-pussychicken-LG.jpg

onanym | 01-12-2015 14:03:59
seredan | 01-12-2015 12:36:44 - a myslis, ze vsetci obyvatelia USA su stastni? Taksito tam mas kopu bezdomovcov, dalsiu kopu nelegalnych pristahovalcov, dalsich co su na pokraji bankrotu, atd... A v Rusku, nasej spase? Detto to iste. Mas tam len chudakov, alebo prachacov, ktori ani sami netusia, ako sa dostali k majetkom. V tomto su si obyvatelia oboch statov podobni. TO zlo robi POLITIKA... Nic viac-nic menej.
onanym | 01-12-2015 13:55:53
gulak - aha, jasne. sorry potom. To je pravda, co pises.
gulak | 01-12-2015 13:50:42
onanym..to sa konkretne Teba netýkalo..písal som to tak všeobecne..lebo tu ked niekto napíše niečo pozitívne o Rusku..tak ho tam posielajú žiť..preto som sa pýtal,prečo obdivovatelia USA..sa tam nepresťahovali..len toľko..a mimochodom USA a aj Rusko sú podľa mňa najväčši svetoví agresori...a asi to tak má byť..vo svete by mala byť rovnováha..a teraz sa zdá,že premnožení moslimovia tú rovnováhu narúšajú vyprundrovali svoje krajiny a tak sa rozhodli,ako kobylky zamoriť EU..
Rusko ma navrh | 01-12-2015 13:24:56
pre: seredan | 01-12-2015 12:36:44

...presne tak!
Este pripomeniem aj chudobne kmene niekde v afrike a v azii, kde si ludia sice ziju poskromne, ale spokojne, bez vzajomneho odrbavania, okradania, osocovania, vrazdenia sa, ....
Navzajom si pomahaju (lebo vedia ze inak by neprezili) a uctievaju, t.z. maju moralku
seredan | 01-12-2015 12:36:44
pokial sa stastie meria v materialnych hodnotach tak potom ste naozaj mimo. Necudujem sa ze ste osprosteni z USA. Tam tomu naozaj veria ze cim viac toho maju tym su lepsi ako ini ludia vo svete.
Minule bola reportaz o Kube. A reporter stale do kola vravel ze su chudobni a ze amerika im pomoze v lepsom zivote. A pritom kazdy kubanec s kym robili reportaz vysmiaty a spokojny. To je rozdiel v pohlade. V Amerike kazdy nestastny cely zivot vyhladava peniaze a na cube kazdy spokojny a zije s tym co ma.
lubo | 01-12-2015 09:27:36
Spravna otazka, preco rusi odchadzaju za pracou do Eu, Usa? Ved tam je tak dobre v tej maticke...
onanym | 01-12-2015 08:45:57
A este jedno. Preco ludia odchadzaju za pracou do Britanie, Nemecka, Rakuska a preco nejdu do Ruska? Cim to je? Je to tam fakt take skvele?
onanym | 01-12-2015 08:44:36
gulak - kto tu obdivuje USA? Ja teda rozhodne nie. Aby si prezil, musis tam driet do umretia. Nemas tam zdravotnictvo zadara, za vsetko platis, rozhodne to neni moj sen. Ale tym snom neni ani Rusko. Tam je to detto to iste. Len ide o to, ze preco mi niekto podsuva info, ake je COOL Rusko ci USA?! CO ma po nich? Ja zijem tu. A to, ze by sa mi pacilo zit napr.v Skandinavii ci Svajciarsku co je na tom?! To som amerikanofil, ci rusofil? Proste nie kazdy ma moznost odist len tak prec.. Mam svoje zavazky a nemozem si dovolit len tak utiect. Tu som doma.
Rusko ma navrh | 01-12-2015 07:54:14
Rusko je jedina krajina, ktora (ako sa hovori) \"nepredala aj svoju mater za par drobnych\" - nech si hovori, kto co chce.
Ludia su hrdi na to, ze su Rusi a ze byvaju v takej krajine aku maju.
Nezabudajme, ze nas oslobodili od spomenutych fasistov, ktori mozno dnes vladnu svetu (vid. prim Nemecka)
anonym | 30-11-2015 22:54:25
Ve Spojených státech byla v roce 2010 hranice chudoby pro osobu mladší 65 let 11 344 USD ročního příjmu; hranice pro čtyřčlennou rodinu (včetně dvou dětí) byla 22 133 USD ročního příjmu.Ty si mohol byt tak na cukrovarskej nie v NY.V Rusku je hranicou chudoby postihnutych 60 percent obyvatelstva primom cca 100usd na mesiac.
pre : siko | 30-11-2015 22:23:34
Ale prosim ta... ty budes jeden z tzch co informacie cerpaju na stranke SME od Prochazskovej a podobne jej posahancom.
Rusko je na takej urovni ako Slovensko alebo Cesko. A velkomesta ani nehovoriac.
V Amerike je 50 % ludi tak chudobnych ze nemusia platit dane. Bol som v NYC a videl som na vlastne oci kolko bezdomovcov je mimo hlavnych ulic. A ostatni ludia ziju na dlh. Tam malokto nieco vlastni.
siko | 30-11-2015 22:10:21
tak netahaj ten rusky fasizmus a chudobu na slovensko,ci je rusko pekne ?co ma potom ked nemaju co zrat.
gulak | 30-11-2015 21:54:59
A vy obdivovatelia USA..prečo stále žijete na Slovensku...
seredand | 30-11-2015 20:15:32
Preco by som mai ist do ruska ? Tu som sa narodil a ziaden truhlik mi nebude rozkazovat kam mam ist.
Rusko je nadherna krajina a vacsina miest by napriklad taky PARIZ schovala do vrecka. Rusko ma nevyhodu hlavne v tom ze je obrovske a velka cast ruska je tazko obyvatelna. Ma pomerne malo obyvatelov. V roku 2030 sa ocakava ze ruska priemerna teplota vzrastie o 2 stupne co bude mat za nasledok velke casti na polnohospodarstvo. Kazdy jeden stat ma svoj maximum expanzie a vacsina statov ho coskoro dosiahne oproti tomu rusko este ani nezacalo poriadne expandovat. Netvrdim ze rusko je dokonala krajina na zivot co nieje.
Peter | 30-11-2015 19:21:19
Slovensko prejdeš na aute krížom krážom za jeden deň.Rusko ani neprejdeš také je veľké!Na Slovensku pod každým kopcom uvidíš zaostalé osady ,otrhané a špinavé deti ako aj dospelých ktorí nevedia čítať ani písať!Patríme do elitnej skupinyEU ako sa mnohí chvália!Aký je medzi nami a Rusmi rozdiel?Rusi ako jediný na svete lietajú do kozmu my nemáme ani jedno obyčajné poriadne lietadlo a budeme porovnávať dalej?A hlavne sú hrdí na to že sú Rusi na rozdiel od Slovákov na to že sú Slováci!Ak čítaš príspevky tak zistíš aj tu na SOL,že niektorí žijú v snoch a lietajú v Amerických oblakoch!
re seredan | 30-11-2015 16:49:30
si bol pozriet v rusku tu chudobu a zaostalost mentalnu aj ekonomicku hned tam aj mozes ostat
onanym | 30-11-2015 16:19:28
pre onanym | 30-11-2015 15:34:51 - ale tak samozrejme, ze ich najdes vsade. Ja netvrdim, ze nie. Len sa rusofilna komunita tvari, ze su LEN na zapade...
pre onanym | 30-11-2015 15:34:51
Moc pozeráš americké braky a si z toho unesený až je to trápne!Fašisti sú v šade aj na slovensku v Rusku v Nemecku aj v USA!Chudoba jak by dal!Bezdomovci tiež v celej Europe ,,Amerike,Rusku!Len to nikto nechce priznať a poukazuje iba na Rusko!Rusi ale vyčnievajú nad všetkými tým,že sú totálny vlastenci a iba o tom nerozprávajú,ale konajú!
lubo | 30-11-2015 15:26:16
zlate rusko? coho sme sa to dozili..:(
onanym | 30-11-2015 15:00:25
To je zaujimave, ze vsetci obdivovatelia Ruska a nadavajuci na zapadnu EU stale trcia na zadku tuna. Preco nejdu do toho svojho raja?! Zeby to az take ruzove nebolo?
pre seredan | 30-11-2015 13:01:11
Nikto Ti nebrani emigrovat doRuska.
pre: Majko | 30-11-2015 12:21:53
ano bol. Moskva, Petrohrad, Kazan, Krasnodar, Jaroslav a teraz coskoro Krym.
Nikdy som nemal problem. Mozno preto ze nebeham v kostoloch nahy a nestrkam si hydinu ...(niekam)
anonym | 30-11-2015 10:59:14
PĹ™estoĹľe se nÄ›meckĂ˝ nacismus a italskĂ˝ fašismus lišily v koĹ™enech, z nichĹľ vycházely, i v konkrĂ©tnĂ­ch cĂ­lech, bĂ˝vajĂ­ nÄ›kdy oba termĂ­ny zamÄ›Ĺ?ovány, a to i na oficiálnĂ­ Ăşrovni. Například v ÄŚeskoslovensku v roce 1951 vznikl Svaz protifašistickĂ˝ch bojovnĂ­kĹŻ, i kdyĹľ odbojáři bojovali proti nacistickĂ© okupaÄŤnĂ­ správÄ›.
Záměna nevznikla omylem. SSSR a jeho satelitní země ve střední a východní Evropě nemohly připustit, aby socialismus, který budovaly, šlo jakkoliv, byť podprahově a pocitově, spojit s „národním socialismem“ coby ideologií hitlerovského Německa. Tato ideologie tak byla nazývána fašismem (termín po válce užívaly i demokratické levicové strany západní Evropy).
Fašismus také bylo levicí snadnější označit za „ultrapravicovou“ (tedy nepřátelskou) ideologii, na rozdíl od národního socialismu, kde druhé slovo má zřejmý levicový akcent
onanym | 30-11-2015 09:55:30
Fasisticka organizacia? To mate z pro-ruskych webov? Fasisti akoze v Rusku nie su? Skuste si mrknut pre priklad aspon futbalove zapasy z Ruskej ligy..Spartak Moskva, Petrohrad a bohvie aka dalsia diera. Tam mate fasistov dost...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-11-2015 01:03:22
seredan | 30-11-2015 00:58:57 | - boli ste v Rusku?
seredan | 30-11-2015 00:58:57
Pevne dufam ze migrantov dorazi co najviac a nech su v kazdom meste az potom ludia pochopia v akej su oni organizacii menom EU. Musi to tu vsetko padnut, ludia musia byt na kolenach a az potom sa moze zacat stavat nieco nove. EU je fasisticka organizacia ktora porusuje demokraciu obyvatelstva o vlastnom rozhodovani a smerovani. Zlate rusko. Tam je viac osobnej demokracie ako tu a este stat aj brani narodnu bezpecnost a integritu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign