Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mimoriadne zvolane MsZ prave zasada - PRIEBEZNE AKTUALIZOVANE - *pdf* a vizualizacie k projektu revitalizacie nam. Slobody. *video*

 Znovuobjavovaný prírodný symbol Serede –rieka Váh

Nieco po 16. hodine zacalo mimoriadne zasadanie MsZ zvolane primatorom mesta. Po uvodnych formalitach zacal poslancom zastupitelstva studiu revitealizacie namestia Slobody prezentovat autor projektu Ing.arch. Robert Kral. Ide o studiu, ktora uz bola nasimi novinami verejnosti predstavena. - poslanec Kovarovic trva na ponechani pamatnika oslobodenia na namesti. Vo svojom prihovore z roznych dovodov spochybnuje opodstatnenost detskeho ihriska na namesti - poslanec Veselicky skonstatoval, ze zial verejnost nebola o studii oboznamena. navrhol vystavit projekt pre verejnost s moznostou pripomienkovania - poslanec Kysely odporuca podporit vznik pesej zony popri mestianskych domoch - poslanec Veselicky oboznamil pritomnych s priebeznym vysledkom ankety v nasich novinach, kde je z takmer 150 respondentov 84 % za pesiu zonu - poslanec Tomcanyi podporil vznik pesej zony - poslanec Kysely je za vylucenie aut z priestoru od stareho zeleziarstva po Slovan uplne, teda bez parkovisk v danej lokalite. Vodici by vyuzivali parkovisko napr. pred Lidlom. Poslanci upozornili na vysledok ankety nasich novin s tym, ze nazor obcanov nie je mozne nebrat do uvahy. - poslanci jednohlasne odhlasovali moznost vystupenia pritomnych obcanov na zasadani s pripomienkami k studii. - pritomni obcania vyuzivaju moznost vyjadrenia nazoru priamo na zasadani MsZ a prezentuju svoje navrhy - poslanec Veselicky navrhol, aby sa obcania mali moznost vyjadrit k navrhu studie - je prezentovany navrh na uznesenie - uznesenie bolo schvalene vacsinou poslancov - text uznesenia dolozime po jeho vyziadani - poslanci rokuju o bode zasadania - ihrisko - o 17.53 prisli dvaja clenovia komisie pri MsU - 18.20 - mimoriadne zasadanie MsZ skoncilo Material priebezne pocas rokovania aktualizujeme

VIDEO

Analýza priestoru Nám var 1AB-Varianty riešešnia staticke dopravy zo strany ul.SNP Koncept 2 - navrhovaná koncepcia akcentujúca originálny rozmer priestoru.Revitalizovaná plocha nesúca funkciu relaxácie,odpočinku,aktívneho pohybu,zhromažďovania.Multifunkčný priestor spevnenej plochy využívaný na stretávanie občanov-kutúra,šport,vianočné trhy... Vrcholy symbolizujúce otvorenosť nesta,symbolizujúce vodu/fontána/,symbolizujúce historickú kontinuitu. Axo 1 axonometrický pohľad


Fotogaléria k článku:

 Námestie teraz.
Dominujúci pomník oslobodenia.Diskutabilný monument.
Popis: Námestie teraz. Dominujúci pomník oslobodenia.Diskutabilný monument.
 Námestie teraz.
Lipová alej nesúca prvok tradíci-historickej kontinuity.
Popis: Námestie teraz. Lipová alej nesúca prvok tradíci-historickej kontinuity.
 Nam viz 6 peší nástup od autobusovej zastávky.Otvorenie priestru prepamätníkom./pietne výročné akty/
Popis: Nam viz 6 peší nástup od autobusovej zastávky.Otvorenie priestru prepamätníkom./pietne výročné akty/

Zobraziť všetky fotografie
 Námestie teraz.
Námestie slobody pretína systém chodníkov usporiadaných v smere tažníc.
Popis: Námestie teraz. Námestie slobody pretína systém chodníkov usporiadaných v smere tažníc.
 Nam viz 1 model-celkový pohlad celkový z juhu.Propociu zelených ploch vylepšuje raster stromou osadených v spevnenej ploche v smere od juhovýchodu.
Popis: Nam viz 1 model-celkový pohlad celkový z juhu.Propociu zelených ploch vylepšuje raster stromou osadených v spevnenej ploche v smere od juhovýchodu.


 Nam viz 4 atmosfera navrhovanej aleje zo strany ul.zástavby/bývalá cukráreň,Drogéria.../
Popis: Nam viz 4 atmosfera navrhovanej aleje zo strany ul.zástavby/bývalá cukráreň,Drogéria.../
 Námestie republiky dnes zdecimované likvidáciou pôvodnej urbánnej štruktúry od objektov bytového domu „hokejka“ cez OD jednota až po bytový dom pred MÚ.ˇuzemie schopné urbanizácie po dožití horeuvedených objektov.
Popis: Námestie republiky dnes zdecimované likvidáciou pôvodnej urbánnej štruktúry od objektov bytového domu „hokejka“ cez OD jednota až po bytový dom pred MÚ.ˇuzemie schopné urbanizácie po dožití horeuvedených objektov.
 Námestie slobody-otvorený priestor lemovaný radovou zástavbou a lipovou alejou v smere kostol zámocký park
Popis: Námestie slobody-otvorený priestor lemovaný radovou zástavbou a lipovou alejou v smere kostol zámocký park


 Námestie Repbliky
Popis: Námestie Repbliky
 Námestie teraz.
Prepojenie priestiru Námestia slobody s dominantnou plochou zelene Zámockým parkom.
/skrýva obrovský potencial/.
Popis: Námestie teraz. Prepojenie priestiru Námestia slobody s dominantnou plochou zelene Zámockým parkom. /skrýva obrovský potencial/.

 Nam viz7 Pohlad od ul Šintavskej .Charakteristická akcentácia vrcholu trojuholníka nesúca prvok histoirickej kontinuity./Vhodné zadanie pre umelecké dielo v partery/
Popis: Nam viz7 Pohlad od ul Šintavskej .Charakteristická akcentácia vrcholu trojuholníka nesúca prvok histoirickej kontinuity./Vhodné zadanie pre umelecké dielo v partery/
 Námestie slobody miesto stretávania občanov/neskôr Námestie 1.mája/
Popis: Námestie slobody miesto stretávania občanov/neskôr Námestie 1.mája/

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Lukas Valentovic | 29-05-2009 20:30:30
A čo sa týka autora ,,Pribinacik´´ tak keď by sa niekto chceľ na tomto projekte chcel nabaliť tak by to nemusel verejne propagovať na internete a spravil by to tak že by to nikto ani nevedel. Má na mysli pána Majka, ktorý tu uverejnil tento článok. Jeho cieľom bolo informatívny charakter. Keby som nepoznal túto stránku tak asi by som sa nedozvedel o tomto projekte ;-)
Lukas Valentovic | 29-05-2009 20:24:56
Rád by som sa pripojil k nadšeniu niektorých ľudí z tohto projektu ale dané okolnosti mi to nepripúšťajú. Medzi jeden závažný a dosť veľký problém je financovanie tohto námestia. Keby určité veci boli na svojom mieste tak ako majú byť, tak by som s touto stavbou súhlasil. Mám namysli eurofondy, z ktorých by mala byť dosť veľká čiastka peňazí čerpaná. V čase hospodárskej krízi si mesto môže dovoliť takto hazardovať s peniazmi ? Pred pár rokmi tu bola otvorená téma o kaštieli a amfiteátri. Stále si pokladám otázku: ,,Prečo sa vždy začne niečo robiť, čo sa nedotiahne dokonca ? ´´ . Je veľa vecí ktoré nie sú dokončené a už sa peniaze investujú tam kde to ozaj netreba ( Kaštieľ, kruhový objazd a veľa ďalších vecí). Keď by sa každý zamyslel nad tou čiastkou peňazí čo by sa z nich dalo vybudovať v Seredi, tak by sme prišli k nespočetnému množstvu projektov. Medzi dôležitejšie veci zaraďujem Amfiteáter. Prečo práve tam sa neinvestujú tie peniaze, aby mali kam chodiť mladí ľudia a rodiny so svojimi deťmi ? Predstavme si že príde pekný slnečný víkend, námestie hotové, a ľudia sa vyberú sadnúť na lavičky a pozerať sa na 10 posadených stromov a na polovicu vydlaždeného parku. To je cieľom tohto projektu ? Alebo by bolo lepšie keby sa rodičia prišli cez leto pozrieť na svoje malé deti ako vystupujú na rôznych podujatiach, ako mladí chodia na rôzne koncerty prípadne letné premietanie filmov. Tá čiastka ktorá by mala byť čerpaná z eurofondov si myslím, že by bola určite efektívnejšie investovaná do kaštieľa ktorý už ledva stojí. Keď by bol hotový kaštieľ, amfiteáter tak som toho názoru že sa oplatí investovať do námestia. Je zaujímavé ako mesto behom chvíle príde na originálne projekty rýchleho charakteru .
Michal | 29-05-2009 19:38:23
Konečne je tu rekonštrukcia, ktorá trošku pozmení ráz Serede a vytvorí miesto pre oddych, stretávanie a zábavu. Hlavné je, že sa zmení náš park. Nehovorím, že nie je pekný, ale mohol by byť aj krajší, pretože ho vidí každý, kto prechádza Sereďou. A kedď sa na neho pozerám ... Škoda je len, že niečo podobné, aspoň z časti, sa nemôže zrealizovať aj aj na Námestí republiky. Pripomína mi to len vydláždenú plochu so starou Jednotou a novým výťahom.(aj to vidí každý kto cez Sereď prechádza) a určite mi dáte za pravdu, že by sa s tým malo niečo robiť. Kusok k pešej zóne. Osobne by som bol za, ale treba brať do úvahy autá, ktoré tam parkujú. Niekde parkovať musia a už aj tak je v Seredi málo parkovacích miest. Celkovo som s navrhom noveho parku spokojny. Konečne tu bude aj niečo pekné.
Marek Tóth | 29-05-2009 13:26:16
k projektu: zhotovitel projektu este nebol vybrany, bude verejna sutaz na zhotovitela projektu, tak isto ako musi byt aj verejne obstaravanie na realizaciu projektu - a cim vacsia kontrola i od obcanov, tym lepsie !!!
Miloš Majko | 28-05-2009 20:41:33
Pribinacik, nemalo by Vam to byt jedno. Je dolezite, aby sutaz na zaklade vyhodnej ponuky (pre verejnost, nie jedinca) vyhrala seriozna firma, ktora zakazku zrealizuje vcas a kvalitne. Verejna kontrola nad sposobom investovania spolocnych penazi je nutna. Dozadujte sa spolu s ostatnymi obcanmi toho, na co mate pravo. Projekt revitalizacie namestia ja osobne skutocne podporujem a na rozdiel od niektorych veducich pracovnikov MsU som za to, aby sa obcania o projekte dozvedeli co najviac a mohli ho aj pripomienkovat. Dolezity je vsak cas a podla mna by stacili tri dni, aby MsU stihlo vsetky potrebne terminy. Kto sa k veci vyjadrit chce, ten si sposob urcite najde.
Pribinacik | 28-05-2009 20:07:52
Mne osobne je to jedno kto to bude staviat :) A keby ste to boli aj vy tak som ticho :) Nemestie je pre kazdeho. Ale aj tak stale neviem ci bol vyhlaseny konkurz na projekt namestia. Dufam ze sa chapeme co myslim :)
Miloš Majko | 28-05-2009 20:02:27
Plne s Vami suhlasim. Ak chcete vidiet viacej, ako Vam je ponukane, pytajte si zmluvy na zakazky z verejnych financii alebo pocuvajte spravy. Pripadne trvajte na verejnej kontrole pri vyberovom konani napr. aj na realizatora Vami uz spomenutej zakazky. Rieste veci vopred, pokym je cas. No to sa neda anonymne. Mate na to pravo ako danovy poplatnik.
Pribinacik | 28-05-2009 19:54:06
ako som pisal bolo to len konspiracne :) Myslim ze je to normalne ked clovek skusa mysliet aj dalej ako to co mu je ponukane vidiet. Nebolo to nic v zlom. ;-)
Miloš Majko | 28-05-2009 19:33:47
Nie, nikdy by som nepospinil svoje meno za ziadnu zakazku - nestoji mi to za to. Nejde o to, ci by bola za 10 000 alebo 100 milionov. Nemate predstavu o com hovorite. Ziskat zakazku na tak vyskou sumu - to zial nie je pre beznu firmu a to nech by bola akokolvek kvalitna a seriozna. Pri mojich nazoroch na ziskavanie tzv. statnych zakaziek ani nema zmysel o nejaku sa uchadzat. To ze som jednym z konatelov firmy s nazvom Stav Tech Team s.r.o. neznamena, ze firma je stavebna. A aj keby bola, nemate predstavu o akom rozsahu prac je stavba typu nemestia zo studie. Stav Tech Team je firmou obchodnou a mimo ine dovazame exterierove bezpecnostne prvky sluziace pre bezpecnost obyvatelstva a vodicov na komunikaciach a pod. Druhym konatelom je A.Barantal, ktory vo svojej firme realizuje krovy a pokladku krytiny. Jedina stavebna cinnost ku ktorej sa spolu odhodlavame, je vystavba maleho domceka pri bazene na mojom pozemku - zial pre zaneprazdnenost nam to trva uz viacej ako 2 roky, takze do vacsich veci sa urcite pustat nebudeme ;-) Su na svete investicne zamery, na ktore sa tesime, no nemaju nic spolocne s verejnymi zdrojmi.
anonym | 28-05-2009 19:22:18
He he, mne to pripadá, že 55 miliónov Vám ani nestojí za reč, aby ste sa zaujímal o takú zákazku... Samozrejme, keď tvrdíte, že s tým projektom nemáte ani nebudete mať nič spoločné, nie je dôvod neveriť tomu. A stavebnú firmu síce nevlastníte, ale podľa výpisu z OR SR ste konateľom jednej stavebnej firmy. To je akoby jedno a to isté. :-)
Miloš Majko | 28-05-2009 19:17:12
Projekt nepretlacame, ale o nom informujeme. Ako jediny sme verejnost informovali o projekte - inak by ste sa o tom dozvedeli az vtedy, kd by sa namestie prerabalo. Niekedy zasnem nad fantaziou ludi - najprv sa najde niekto, kto tvrdi, ze chcem kandidovat na primatora. Potom dalsi, co povie, ze chcem 55 milionovu zakazku. To sa vsetci naozaj pozerate na kazdeho cloveka ako na potencialneho zlodeja? Fakt nedokazete uverit, ze robime nieco pre zabavu a preto, aby sa mesto po dvadstaich rokoch konecne pohlo dopredu a veci sa zacali menit k lepsiemu?
mm | 04-06-2009 11:04:56
..no..rozhodne si myslim ze by to chcelo viacero navrhov..lebo uroven urbanistickeho navrhu a taktiez vizualizacii je priam zalostne zastarala..bez urazky pana architekta..ale kvalitnejsie navrhy vam vytvoria studenti architektury..
Miloš Majko | 28-05-2009 19:04:17
pribinacik - skutocne ide iba o konspiraciu. Ubezpecujem Vas, ze s projektom a ani s jeho naslednou realizaciou ci stavebnymi pracami nemam a ani nebudem mat nic spolocne. Moje zaujmy za takmer 19 rokov podnikania su uplne inde. Nemam zaujem realizovat zakazky tohto typu - okrem toho ziadnu stavebnu firmu nevlastnim. Venujem sa reklame a investicie ktore chystame nemaju s vecou nic spolocne. Ak mate akekolvek otazky, kludne ich polozte. A nehanbite sa podpisat. Aj ja sa pytam na rozne veci a pod svoje otazky sa podpisujem.
pre pribinacik | 28-05-2009 18:51:26
ako konšpirácia to nebolo zlé. *yes*
pribinacik | 28-05-2009 18:08:02
Ja mam otazku ktora mi lezi v hlave. Ako to je vlastne s tym namestim. Bol vyhlaseny nejaký sutazny konkurz ? Alebo Robert Kral len dosiel s napadom a hned sa to pretlaca ? 55 milionov je velky obnos. Verim ze keby bola vyhlasena sutaz o najlepsi projekt za co nejmensie financie bolo by z coho si vyberat. A potom by ludia mohli sa aj zapojit do hlasovania projektov. Skusim len troska Konspirovat co znamena ze ma neberte vazne.- pan Majko ma stavebnu firmu pokial sa nemylim. Hodla ta firma prestavovat namestie ? Predsa len ide o velku sumu penazi. A najvacsi strategicky plan by bol na koniec keby Sered-online vznikol len na zaklade toho aby sa presadil stavebny plan a podpora verejnosti za namestie za 55 milionov. Viem ze noviny su uz dlhsi cas ale aj tak by sa oplatilo cakat aspom rok za taky peniaz. To bola len konspiracia takze z rezervou :)
obcan serede | 28-05-2009 00:35:14
Ok,pekne nazory,zo vsetkym suhlasim,ale jedna vec mi vrta hlavou.Som za zrusenie jednosmerky,nech je to pesia zona,majitelia jednotlivych objektov (su podla mna proti)by sa vedeli dohodnut na zasobovani tovaru s mestom + majitelia domu za cajovnou,vidte Trnavu.Betonovat zelenu cast parku,preco nie?Vedla je tiez park,aj ked zanedbany,ale je!Treba od tial vyhnat fetakov,bezdomovcov... a verim,ze sa najde aj investor vyhovujuci podmienkam tohto mesta na rekonstrukciu tzv.´KASTIELA´!Projekt sa mi velmi paci a pozdava,ako obcan mesta drzim palce!!!! :-)
Ivans | 27-05-2009 21:18:49
Zopar info pre tých, ktorí majú z rôznych dôvodov zahatanú cestu na msÚ: 1. Ak chce Sereď získať finančné dotácie na revitalizáciu, musí predložiť do konca IX. mes. žiadosť spolu s projektom a platným stavebným povolením 2. To si vyžaduje mnoho potvrdení a stanovísk od Požiarnikov, polície a kde koho. Je toho dosť 3. Musí byť vyhlásená verejná súťaž na projekt, výber uchádzača a všetky tie ostatné veci ku tomu 4. poslanci schválili návrh uznesenia s tým, že občania môžu podávať podnety a návrhy do 10.6. Ak si všetko podtrhneme a spočítame, tak na samotné projektové práce zostane prekerne málo času. Bude osožné, ak sa aspoň tretina tých, čo navštevujú túto stránku ku danej problematike vyjadrí. Ak si všetko spočítame a podtrhneme :-D :-D
redakcia | 27-05-2009 18:53:52
AKTUALIZACIA: pridane vizualizacie a PDF
Igor | 27-05-2009 18:35:37
Držím palce. Nech je tento projekt prospešný pre všetkých (malých i veľkých). Je však potrebné, aby sa skutočne nepodcenil názor občanov, ktorý by mal byť skĺbený s logickým a presvedčivým výkladom projektanta. Je to projekt, ktorý musí byť praktický a pre budúcnosť a nie pre ilúzie.
ja | 27-05-2009 18:19:44
svoj navrh som uz vyjadril pod clankom s prezentaciou viuzalizacie namestia - "vsetko to je pekne, lenze zas sa polovica namestia "zabetonuje". som absolutne proti vydlazdeniu polovice "maleho parku". uz plocha pred jednotou je cela dlazdena a vyzera to otrasne. a preco vlastne nebola vyhlasena sutaz??? som jednoznacne za zachovanie zelenej plochy na namesti" tiez sa prijapam ci by bolo mozne zverejnit navrh na webe vo formate .jpeg alebo rovno .pdf, v ktorom to bolo prezentovane ing.arch. kralom
Miloš Majko | 27-05-2009 18:18:18
OK
Marek TAMAŠKOVIČ | 27-05-2009 18:17:13
Čau Miloš, ešte si na zasadnutí? Zabudol som sa ešte opýtať, či by bol veľký problém dať na web mesta Sereď návrh štúdie napr. vo formáte xxx.JPG. Žijeme predsa v treťom tisíciročí a skôr si nájde väčšina cestu na net ako na MsÚ a dávať svoje pripomienky na MsÚ. Ď... Marek
Miloš Majko | 27-05-2009 17:26:11
pre ja: zial, vyjadrit sa mozete teraz a tu... tak to byva v demokratickej spolocnosti. Ale vyzera to tak, ze obcania dostanu moznost vyjadrit sa k studii do urciteho terminu, ktory bude zverejneny.
Ja | 27-05-2009 17:22:30
bola rozoberana aj zelen v parku? lebo podla navrhu sa mala polovica maleho parku vydlazdit, s cim zasadne nesuhlasim. keby som sa nemusel ucit na skusku tak by som bol pritomny na zasadnuti..
anonym | 30-05-2009 11:30:06
To čo píše Lukáš V. je dosť zaujímavé a stojí za to sa nad tým zamyslieť. Najprv bolo "hurá" ide sa revitalizovať kaštieľ, potom amfiteáter, keď sa od toho upustilo, zase je tu "hurá" ideme revitalizovať Námestie Slobody. Vždy je tu akési prvotné nadšenie, ktoré po niekoľkých prekážkach (finančné, legislatívne) opadne. Nabudúce zas vymyslime niečo, čo by bolo treba urobiť, zase bude chvíľu "hurá" a znovu to upadne do zabudnutia. Hlavné je, že za už vypracované a ďalej nevyužiteľné projekty sa zaplatili milióny. Budem rád, keď aspoň niečo sa dotiahne z toho "hurá" až do konca, inak nemá význam vôbec niečo vymýšľať a rozbiehať.
redakcia | 31-05-2009 13:00:45
AKTUALIZACIA - pridane video
Miloš Majko | 30-05-2009 11:53:45
Snad prvy pokus o predaj kastiela vhodnemu investorovi bol niekedy pred cca 12 rokmi. Vtedy sa investicia do jeho obnovy pocitala niekde okolo 300 milionov Sk. Dnes to je necela miliarda. Dnes je kastiel na predaj za symbolicku korunu - uz asi za Euro. Predajna cena teda nie je vysoka. Uz chyba len ta miliarda, za ktoru si investor na zelenej luke postavi naprikal obchodne centrum na urovni MAXU alebo Polusu. Aku navratnost bude mat jeho investicia v Seredi? Skuste sa zamysliet nad realnostou investovania tymto smerom. V meste maju problem prezit niektore obchody ci ine podniky. Kastiel je kulturnou pamiatkou, takze do rekonstrukcie vyraznym sposobom zasiahnu pamiatkari, co vsetko vyrazne predrazi. Kastiel je pre podnikanie nerealnou investiciou. Ak sa nenajde niekto, kto nevie co s peniazmi a nekupi ho z vlastneho rozmaru - tak ho tu budeme mat v tomto stave natrvalo. Zamyslel by som sa nad tym, kto dopustil, aby sa z kastiela po revolucii snad za 2 roky stalo to, co vidime teraz. Co robila samosprava a preco nechranila majetok mesta? Preco nezasiahla pri prvych pokusoch o poskodzovanie mestskeho majetku? Nemozem za to, ale po takmer 20 rokoch vidim paralely v pristupe samospravy k niektoremu majetku mesta - nereaguju na upozornenia a o 10 rokov mozno budeme rovnako hovorit o tom, co dnes este ako tak stoji a vyzera, no bez sustavnej ochrany a starostlivosti dopadne zhruba rovnako. Je to len otazka casu.
Miloš Majko | 30-05-2009 13:50:26
Mesto zverejnilo material v piatok.
anonym | 30-05-2009 13:36:50
Ľudia, to zíram na stránke mesta je k pripomienkovniu materiál k revitalizácie Námestia slobody.Hláste sa u pani Halabrínovej :-) :-) :-)

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign