Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

O akú diskusiu majú diskutujúci záujem v SOL? - ANKETA

Miloš MajkoDátum17. 12. 2011 20:50:52TémaREDAKCIA
200

Informácie od čitateľov sú dôležitým vodítkom pri smerovaní novín. Zmysel interaktivity novín cez verejnú diskusiu si určite vysvetlovať nemusíme. Diskusia však môže byť na rôznej úrovni. V princípe však hovoríme o diskusii anonymnej alebo diskusii identifikovaných diskutujúcich.

Vyjadrite sa v orientačnej ankete - o akú formu diskusie máte záujem?


Anketa: Mám záujem o diskusiu v novinách SOL:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre kliknut | 22-12-2011 20:27:51
Neboj sa, výsledky ankety nijako neovplyvnia náš život :-)
kliknut | 22-12-2011 18:53:32
je to zle nadstavene, klikat sa da donekonecna, nie je potom pravdive. Kto raz klikol, nesmie mat moznost klikat znova a znova. Je to manipulovatelne.
Robo Horvath | 22-12-2011 14:14:27
Pán Kurbel , máte pravdu, je úplne jedno kto som a aké mám na SOL meno. Podstatné je to, čo píšem a ako píšem. Vždy píšem bez urážania, vecne a trefne. Som obyvateľ nášho mesta . Nepíšem vždy a nekomentujem všetko. Ale niektoré veci sa priečia zdravému rozumu a preto reagujem.
Pavol Kurbel | 21-12-2011 17:40:21
Je úplne jedno, kto je Robo Horváth. Rozumný človek nepozerá na to kto hovorí, ale na to, čo hovorí. Na druhej strane však treba povedať, že nie je férové a ani veľmi čestné, ak Robo Horváth neprizná hneď na samom začiatku svojho prispievania do SOL, že je to jeho "umelecké meno".
Treba otvorene povedať, že je to podraz voči ostatným účastníkom diskusií SOL. Ak sa niekto podpíše ako abcd či
1234 je každému jasné o čo ide. Ale ak niekto napíše Robo Horváth a nie je Robo Horváth, tak to pocitujem ako podraz. Preto by bolo férové, keby ste "pán Robo Horváth " napísal, že je to vaše "umelecké" meno a je to OK. Inak s vami v mnohom súhlasím a som rád že píšete. Je vidieť, že vám ide o vec a nie o mená. Všetko dobré
Erich | 21-12-2011 15:42:31
Riešiť to, ako sa človek podpíše pod svoj príspevok je krátkozraké. Ak je príspevok pravdivý, je k veci a je to názor, treba to tak brať. Neverím, že existuje taká samospráva, ktorá by bola dokonalá. Ale vecne upozorniť na rôzne veci je čin, ktorý robí takú samosprávu dokonalejšiu a na meste je to hneď vidieť. Všetci to vieme, akurát niektoré osoby na MsÚ to nechcú pochopiť. A tu je chyba. Chcel by som vidieť prehľad, koľkí majú doma červenú knižku KSČ a teraz budujú slobodu, pretože toto sú praktiky z čias ústredného výboru.

Aj slepý človek musí vidieť, že sa niečo mení. Ľudia sa začínajú zaujímať o verejné veci - a to je dobre. To, že poslanci sa k témam zásadne nevyjadrujú je len a len na ich škodu. Ja takého poslanca nepôjdem voliť! Mesiac pred voľbami guláše a sľuby a 4 roky doslova srať na rozumnú komunikáciu s občanmi. Pán Majko, dúfam, že pred ďalšími voľbami im nepôjdete vopchať mikrofón do papule, aby sa zviditeľnili - mali na to 4 roky a mlčali. Nech mlčia aj pred voľbami. Práca poslanca nie je nútená práca, ale poslanie - ak to tak nevnímate, je to škoda - žiaľ aj naša.
Robo Horvath | 21-12-2011 15:13:14
Je úplne jedno kto som a verte , že v žalúdku mi nikto neleží. Ale čo mi leží v žalúdku , sú niektoré vaše skutky , ktoré robíte v prospech seba , svojej rodiny, firmy a atd. Pekne to zabalíte pod rúško verejnoprospešnej činnosti a máte pocit že je všetko v súlade so zákonom. Ja som len obyčajný človek nášho mesta , ktorému nie že niekto leží ale práve naopak sa dvíha žalúdok z niektorých vašich činov. A napríklad ako v SOL už bolo spomenuté parkovisko pred Perlovkou je toho jasným dôkazom.
Ale keď chcete aby som prestal písať , tak na to je jednoduchá odpoveď. Začnite už konečne robiť tak , aby som nemal na čo poukazovať.
anonym | 21-12-2011 08:20:08
Robovi Horváthovi držím palce. Vždy vytial niečo, čo sa nakoniec ukázalo ako pravda. Aj v tomto prípade. Čo napísal nepravdivé? Nič. Nakoniec aj spomínaná slečna priznala farbu.
Marta Bauer | 21-12-2011 00:00:50
Nemusí mu nikto ležať v žalúdku, ak je pravda čo p.Horváth píše. A vyzerá to tak, že trafil do čierneho. Ale Vy, čo mu oponujete sa čo nepodpíšete, keď Vám vadí, že p.Horváth nie je Horváth?
pre Robo Horvath | 20-12-2011 23:43:41
Je zaujimave, ze odpovedate iba na veci, ktore sa Vam hodia. Preco sa nevyjadrite k tomu, preco zavadzate citatelov tvariac sa, ze ste Robo Horvath?? Cusite jak vos pod chrastou. Zjavne Vam niekto z MsU uradi lezi v zaludku a preto sa vzdy vyjadrite len, ked chcete nieco kritizovat a vecne dookola to iste.
Robo Horvath | 20-12-2011 23:18:56
Erich, kus pravdy. Toto čo sa tu stále deje , len dokazuje tú nechutnú prepojenosť čo na MsU je.
A slečna je len klapka v mori.
Erich | 20-12-2011 14:06:02
V súkromnom sektore je bežné, že syn pokračuje v práci svojho otca a preto právnikove deti inklinujú k právu, inštalatérove k inštalatérstvu atď.

Vo verejnom sektore je to ale iné v jednej veci - taký človek sa platí zo spoločných peňazí. A tu je jasné, že vyhrali súkromné záujmy pred verejným záujmom, čo vnímam ako pochybenie, aj keď ide iba o pár peňazí. Pri 15% nezamestnanosti dať prednosť rodinnému príslušníkovi pred ostatnými je chrapúnstvo. Že sa to deje dokazuje aj fakt, že sereďana stretnete vo Viedni, Prahe či Londýne. Slečna Horváthová tým, že nemá prácu, dokazuje, že na trhu práce o ňu záujem nie je - asi nemá čo ponúknuť. Mesto však záujem má?

Slečna Horváthová, nájdite si normálnu prácu, napr. v Bratislave. Ochutnajte život, naberte skúsenosti z práce v zahraničných firmách a potom sa vráťte. Len tak si zachováte česť a nebudete stále iba "tlačenka". Urobte to pre svoje dobro, nie pre nás. Alebo na to nemáte?
Je to tak... | 20-12-2011 13:31:03
Adela ma pravdu..ti co sa tu ozyvaju proti nej maju urcite nejake vztahy k rodinkarstvu..:-)
Adela | 20-12-2011 13:21:34
Jozef a pre Adela" Mne nikdo neubližil,ale dobrovolnikov by bolo aj viacej,len to som tym chcela napisat,ine nie a kvoli tomuto budem mat vianoce krasne,ako každy rok.Mne je to v podstate jedno,pekne vianoce aj vam.Ak myslite,že to je škodoradost,mylite sa,ale určite na urade prace druhych neoslovili,to je potom čo?Stale ten isty bludny kruh a s ktoreho sa nevyhrabeme.Pekne vianoce aj vam
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 20-12-2011 12:51:43
Diskusná relácia takého typu aké boli predchádzajúce štyri, sa tento týždeň nahrávať nebude, ale dnes v štúdiu SoL o 17,00 hod. nahrávame reláciu, kde bude téma: Transibírska magistrála očami Fera Škoríka a jeho priateľov. Budeme radi ak prídete.
Čitateľ | 20-12-2011 12:28:01
Bude ešte tento týždeň nejaká diskusná relácia ? Ďakujem.
Pre Adela | 20-12-2011 12:09:59
Adela, ľudia patria medzi rozmýšľajúce tvory. U Vás to nie je isté. Nepozerajte na svet cez čierne okuliare. Vidíte zlé veci aj tam, kde nie sú. Možno Vám niekto v minulosti ublížil a vo Vás teraz bublá zákernosť a potreba ubližovať všetkým okolo seba. Skúste byť voči okoliu milšia a uvidíte, že aj správanie ostatních k Vám sa zmení. A hlavne uvažujte trochu triezvejšie.
Prajem Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov.
Jozef | 20-12-2011 11:47:54
Adela, podla Teba by bolo asi lepsie, keby Michaela poberala davky z pracaku zadarmo?
Asi si sa po prvy krat stretla s pojmom dobrovolnicka prax.

Dobrovoľnícka služba je forma aktivácie uchádzača o zamestnanie (UoZ) vykonávaním dobrovoľníckej činnosti, ktorej cieľom je získanie praktických skúseností pre potreby trhu práce.....

cize ziska akesi navyky, istu prax a potom sa lahsie uchadza o riadne zamestnanie.
A nie ja odkazana na davky z pracaku a pomale zakrnievanie.
Adela | 20-12-2011 11:04:34
mila slečna Horvathova,ja som pochopila ,že tu ide o rodinkarstvo,čo je zrejme aj z vašho vysvetlenia.Krasne vianoce
Michaela Horváthová | 20-12-2011 11:00:18
Dobrý deň, vidím, že už vo viacerých komentároch k článkom sa spomína a skloňuje moje meno v súvislosti s novou zamestnankyňou DK.
Len aby som to dala na pravú mieru, čo síce nie je mojou povinnosťou, ale nemám s tým žiadny problém.

V DK som od 4.7.2011 - 30.9.2011 vykonávala aktivačnú činnosť formou dobrovoľníckej praxe.
(pre tých čo nevedia, čo je dobrovoľnícka prax - vykonávala som prax 4 hodiny denne a peniaze mi na účet poukazoval úrad práce, čiže DK mi neplatil nič, dokonca si mohli nárokovať na príspevok na moju osobu od úradu práce vo výške okolo 25 € mesačne).

Od 10.10.2011 do 31.12.2011 mi pán riaditeľ DK ponúkol dohodu, nie na plný, ani polovičný, ale na štvrtinový úväzok, teda na 2 hodiny denne z dôvodu výpomoci pri organizovaní a propagovaní Vianočných trhov.

Pre anonym | 19-12-2011 20:22:32 - trvalú pracovnú zmluvu som nedostala a ani k Novému roku nedostanem, ak tu aj náhodou po Novom roku zostanem, tak len na výkon absolventskej praxe, na ktorú mám nárok, kde sú podmienky také isté ako pri výkone dobrovoľníckej služby! (bude mi platiť úrad práce a nie DK)

Dúfam, že teraz už budú môcť všetci neprajníci kľudne spávať a nie rozmýšľať nad tým, ako sa "nabalujem" z peňazí DK.

Prajem pekný deň! :D
Erich | 20-12-2011 10:57:40
Polemika ohľadom podpisov nad príspevkami je len odvádzanie pozornosti od merita veci. Hodnotu má len a len obsah komentára. Určite by sme boli všetci radi ak by boli všetky komentáre len pozitívne a chváliace. Takéto noviny si však mohol vychutnať len Kim, Muammar či Fidel. To, aká je realita sme videli všetci okrem nich.

Väčšina mestských poslancov sú staré kádre okupujúce svoje miesta už viaceré volebné obdobia. Rád by som videl priznanie, koľkí z nich boli v KSČ. Podľa ich postojov predpokladám že väčšina. Snaha zatvoriť ľuďom ústa, brániť voľnému šíreniu myšlienok a slobodným názorom je spiatočná, nedemokratická a neakceptovateľná. Chyba v myslení takýchto ľudí je zásadná a utvrdzuje ma v presvedčení, že komunisti po roku 1989 mali mať zablokovaný prístup k verejnému sektoru.

Pán Majko, ak zablokujete diskusiu, budem iniciovať vznik voľného otvoreného diskusného priestoru pre ľudí z mesta, kde bude sloboda názorov posvätná.
zvonar | 20-12-2011 08:54:06
kazdopadne moznost regulovanej a slusnej anonymnej diskusie je zarukou udrzania dynamiky novin a poukazovania na dobre aj zle stranky mesta...staci elementarny prehlad v roznych diskusnych forach a je jasne, ze ludi aj konstruktivne kritizujucich pod vlastnym menom je ako safranu...zdochlo by to tu
anonym | 19-12-2011 20:22:32
Je jedno či je ozajstný Robo Horváth alebo nie, ale fakty, ktoré uviedol ohľadne pracovníčky v DK sú pravdivé. Aj mňa tiež zaujíma či dcérenka zamestnankyne mesta dostala(ne) k Novému roku trvalú pracovnú zmluvu. Najviac sa človek dozvie anonymnou diskusiou a myslím, že je slušná, možno na malé výnimky.
p.Horváthovi | 19-12-2011 17:10:03
A prečo sa vy vydávate za Roba Horvátha a v skutočnosti nie ste Robo Horváth ? Marta Bauer je Marta Bauer ale vy nie ste Horváth.
Marta Bauer | 18-12-2011 14:30:46
Mne nerobí problém písať, chváliť aj kritizovať pod menom, napr., že nikde na stránke mesta nie sú uvádzaní zamestnanci DK. Rozoberajú na SOL novú zamestnankyňu MsÚ na polovičný úväzok, že neprešla výberovým konaním a čo noví zamestnanci DK ??? Už to bolo komentované p.Horváthom, dobre to napísal.
Určite sa všeličo zaujímavé dozvieme predovšetkým anonymnou diskusiou, ktorá je vo veľkej miere slušná a v mnohých prípadoch i pozitívna. Ja som za anonymnú diskusiu!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-12-2011 13:10:05
Moze. Ale bude povazovane iba za nick.

Ak chce niekto ziskat plnohodnotne prava v novinach - musi byt autorizovany napr. telefonicky. Takto je to u stoviek registrovanych.
Otázka pre SOL | 18-12-2011 13:00:18
Plné meno a priezvisko diskutujúceho v príspevku môže byť aj vymyslené ?
Erich | 18-12-2011 12:38:35
Na toto sa najlepšie hodí citát práve zosnulého Václava Havla:

Propast mezi politikou a veřejností? Až bude nejhůř, najednou se to začne obracet. Přeji lidem trpělivost.
Robo Horvath | 17-12-2011 21:47:12
Tlačovka vedenia mesta , je jasným príkladom. Tu si vedenie želá diskusiu len pod registrovaním menom a výsledok? Obyvatelia vôbec nereagujú. Čo to môže znamenať? Registrovaní menom by pochvalnou diskusiou nemal čo pokaziť, ale nikto pod menom nereaguje. Alebo nie je spokojný, tak radšej nereaguje. Alebo nie je spokojný, tak radšej kriticky nereaguje, aby sa z registrovaného menom nestal zrazu triedny nepriateľ. A výsledok? Vedenie mesta si mysli , že ich konanie je v najlepšom poriadku, veď sme im dali a majú možnosť reagovať, ale len registrovaním menom a keď nikto nereaguje, tak asi nemá čo povedať. Ale možno realita je úplne iná, len ľudia nechcú aby sa kritikou z priateľov stali nepriatelia. Podľa mňa, keď viete prijať plat, ktorý vám tvoria obyvatelia mesta, tak by ste mali vedieť prijať aj ich anonymnú, slušnú a vecnú kritiku .

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign