Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Ľud vs. Blaha" - na sociálnej sieti

Miloš MajkoDátum13. 04. 2019 22:42:13TémaAktuálne témy
200

Tak teda poslanec NR SR Luboš Blaha ma svoj web a pomerne rozsiahly fan klub...

- - -

Toto je stránka venovaná človeku, ktorý si žiadnu nezaslúži.

Pán, či skôr súdruh Blaha.

V normálnom svete bez sociálnych sietí a množstva stranou platených administrátorov by ste boli iba tým, čím skutočne ste: bezvýznamným a smutnosmiešnym čudákom so záľubou v tričkách s podobizňami masových vrahov a ich ideológov. V normálnom svete by sme si vás nevšímali a netvorili kvôli vám stránku, nestratili by sme kvôli vám ani minútu svojho času. Drieme často tisíce kilometrov od domova, aby takí ako vy mali z čoho žiť. V normálnom svete by sme nič z tohto nerobili a mohli by sme žiť svoje normálne životy..

Ibaže aj kvôli ľuďom ako ste vy nežijeme v normálnom svete. Svet, ktorý necháva vyniknúť kreatúry a normálnych ľudí si nevšíma, svet v ktorom víťazí ten, čo vytresne najväčšiu hlúposť a múdrym ľuďom sa načúva len ojedinele, to je svet v ktorom sa takým ako vy dostáva nenáležitej pozornosti a tiež výhody, ktorá je iným upieraná. Málokto si môže dovoliť sponzorovať z peňazí od štátu svoje splašky vypúšťané do verejného priestoru: robíte tak napriek tomu, že ste do parlamentu prenikli len vďaka hlasom niekoľkých stovák nešťastníkov, ktorí vám sadli na lep.

Ale aj v tomto vašom pokrútenom svete existujú hranice a pravidlá a vy ich neraz míňate až príliš tesne. Často ich prekračujete. Spoliehate sa pritom na nekonečnú ochranu a peniaze, ktoré vám od občanov preposiela vaša rodná štátostrana očistené o niekoľko desiatok percent bandou zlodejov a darebákov, ktorí ju stvorili. Tvárite sa ako revolucionár a bojovník, ste ale iba trápnou napodobeninou tých skutočných. Boli popletení a neraz krutí, ale zvyčajne v sebe mali aspoň toľko slušnosti, aby za svoje ideály zahynuli niekde v džungli hrdinskou smrťou. Che Guevarra na tričku sa vám ráta, ale ísť nasadiť svoj život v pouličných bojoch vo Venezuele už nie.

V podstate máte obrovské šťastie, že vaša sláva končí pár kilometrov za slovenskými hranicami a tých pár podobne popletených zúfalcov v cudzine, s ktorými sa navzájom hecujete by sotva zaplnilo jeden rad jedinej tribúny Národného futbalového štadióna (hovorí vám niečo meno Kmotrík?), ale veľa miesta by nezabrali ani na tom hokejovom (na to je príliš Široký).

Ibaže my vás chtiac nechtiac aj tak registrujeme a vnímame a aj keď o to nestojíme, vyskakujú nám na facebooku vaše statusy sponzorované z našich daní. Sme z vás už unavení a máme vás plné zuby. Hanbíme sa za to, že človek ako vy ešte stále smradí v rokovacej miestnosti Národnej Rady a po podrobnej analýze stovák vašich verejných vyjadrení sme došli k názoru, že ste sa opakovane dopustili porušenia viacerých zákonných noriem, čo si zvlášť v postavení poslanca nemôžete dovoliť. Máme zadokumentované aj tie, ktoré ste hrdinsky zverejnili a krátko nato zbabelo zmazali, internet nezabúda. V tomto čase pripravujeme podanie na Generálnu prokuratúru SR, ktorá vec posúdi a pridelí orgánom činným v trestnom konaní.

Rád vytvárate dojem zahraničného spiknutia a splietate trápne konšpirácie, nuž sme sa rozhodli že vám jedno reálne sprisahanie dáme zažiť. Sme hrdí Slováci žijúci v zahraničí a veríme, že k tejto iniciatíve sa pripoja všetci, ktorí vás už nemôžu ani cítiť bez ohľadu na miesto, kde práve žijú a pracujú. V najbližších dňoch predstavíme verejnosti kroky, ktorými budeme postupovať a požiadame ľudí, aby našu iniciatívu podporili zdieľaním a lajkovaním tejto stránky. Predstavíme aj spôsob akým túto podporu pretaviť do reálnych činov, ktoré rozhodne pocítite. Rád sa vystatujete svojim vplyvom na facebooku, nuž sledujte, ako veľký môže byť vplyv tých, ktorí vám chcú často povedať už iba jediné: sklapni a choď už do pekla aj so svojimi esetmi, šorošmi, čaputovými, liberálmi, hamburgermi a vlastne so všetkým, čo si doteraz zo seba dostal. Už sa to nedá počúvať, len ti to ešte tvoji spolupáchatelia nepovedali.

Nuž vám to hovoríme my, vaši sponzori. To z našich daní žijete. A my chceme za svoje peniaze konečne slušný štát, a nie divadlo jedného herca.

Zdroj: FB


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
A zase ten BLAHA. | 19-04-2019 00:03:09
No čo si už tento niktoš dovoľuje voči nám ELITE tohto národa to už je neslýchané.
No toto čo už má znamenať: A zase ten BLAHA.

https://www.youtube.com/watch?v=JzWIVf1rKVQ
že vraj ESET LEJE MILIÓNY DO LIBERÁLNYCH MIMOVLÁDOK, čo toto je za blbosť!
Prosím Vás ak máte nejaké argumenty čo i len tienisté podozrenie z vlastizrady prosím píšte neidentifikovateľnému autorovi tohto článku na ZOMRI:
https://www.facebook.com/lud.versus.blaha/posts/1210994192400840?__tn__=H-R&eid=ARC6zPowv0uDYXblSMTKQTNaHyUEuKuV5wc2Syi0X__nezCB0Vm6DUorgFJ3GUH0br8RWciZj615gTCG&__xts__[0]=68.ARAxh9eGWoSPiMEuTSJfonl2UIsvNWWQY7CQR27x0DYyDvkFAJqanO9TJrK2DVzDlB_bHga5rzgMn5mCZV00W-azrVZkKdr4Y4Lw7JeuyZhgCJzx8tlB2ilr1G106jMpmssMqcwsIbBOXkpFEUIOiGhAiIgqabSkwqLWEOSGXbPesRI2JvizUGl1B3QpBx-OCtIFzN_RZ3cHiQ9s4itgYR5QlBNK4ZvW-pvtq4v_WRdQIwDkb4Cm-1R8J2ttGjwpCBYoDU_MsB_uG3txaRv7hK3K8DgCbj3p5aXD25AK7B2E4e1rYsrIgG1JRInIw5v_xyfEUJe7rSCkv2q18VucincqEHs6oD2NbsDFUE9mwvnnR3VhrjZ86XBEURORsyO2RaxMIxz37rgYYgvcYLs3cYDAcxCzm9fQqrRTdqLffF4N3iehcSE5IQY1Pr05ElFThFSqY7cAB2tw2Vr4Hn3hAn0L6zqp-RrxLOhzxMfJkT8lGQuHkFcMZ5agdA
Článok:
Ľud vs. Blaha
8. apríla, 21:34 ·
Toto je stránka venovaná človeku, ktorý si žiadnu nezaslúži.
Pán, či skôr súdruh Blaha.
Alebo píšte svoje podnetné komentáre do tejto diskusie.
S pozdravom Hanto
Slusny obcan | 15-04-2019 11:18:33
Tak ako Borisa Kollára nemusím tak aj tak nepíšem jeden postreh. Boris Kollár sa nedávno verejne priznal že jeho strana spolupracuje so stranou Liga severu odkiaľ je vicepremiér Talianska Matteo Salvini ktorý celkom rázne odmieta migrantov ktorých ako na bežiacom páse privádzajú mimovládky (Open Society Foundations a OIS) z nemecka, holandska, belgicka, švédska.
Dnes ho dennin N a Smečko hneď z rána masovo nazýva Fašistom. ( táto vzájomná spolupráca na diskreditáciu bola evidentne dohodnutá).
Len preto že má inú ideológiu a odmieta liberálizmus ktorý migrantov berie ako obohatenie národa narozdiel od strany progresívneho Slovenska a budúcej strany Kisku tak už nastá silná antikampaň. Hlavne že ešte pred nedávnom keď progresívne slovensko nemalo ani nie 3% a Kiska neplánoval novú stranu tak Kollárova strana bola ideálna do vládnutia.

Nech sa páči toto je ukážka nezávislej žurnalistiky. Takto sa oblbujú ľudia len na základe rozhodnutia oligarchov
bez podpisu | 14-04-2019 20:07:39
Blaha? = smer ndrangheta basternak kocner fico kalinak glváč trošková rošková richter raši stromček vyboh široký počiatok brhel jahnátek zmajkovičová a ďalší

Článok k ničomu, ten poslanec je komunista, dovi dopo. Podstatné bude akými ľudmi sa obklopí Kiska.

Dnes ten umastený chorý marxista nikoho nezaujíma a ani prosovietske weby nikoho nezaujímajú.
káder pre ratafak plachta a seredan | 14-04-2019 19:20:41
100% suhlas s tvojim prispevkom.Seredan nevie dohladat veci zo sme a N-ka ale urcite vie dohladať veci z hlavnych sprav a infovojny. Kometovat blahu a jeho názory sa neoplati ani komentovat. A blaha moze spravovat akurat svoj FB profil.
ratafak plachta | 14-04-2019 18:50:57
Spýtam sa ta inák: Za koho vlády Penta tak vyrástla? Za koho vlády sa jej podarilo ovládnut naše zdravotníctvo? Naozaj by si dal spravovat krajinu človeku, ktorý každého s iným názorom nálepkuje ako slniečkarov, liberálnu mafiu...človeka ktorý pred nedávnom chodil na Pride pochody homosexuálov a dnes bojuje proti LGBT, človeka ktorý nadáva na všetko americké a zároven využíva americkú siet na svoju propagáciu, človeka ktorý schvaluje okupáciu Československa ruskom a aj dnešnu okupáciu Krymu ,..porovnaj kolko reálne predložil zákonov alebo návrhov, čo vlastne za svoje posobenie v politike zmenil...za mna je to človek ktorý len rozdeluje Slovensko, venuje sa viac sociálnym sietam ako reálnej práci v parlamente....niekomu to možno takto vyhovuje a hodnotí politika podla počtu statusov, za mna je ale maximálne nevolitelný...
SEREĎAN pre raťafáka | 14-04-2019 18:43:27
To snáď nemyslíš vážne: Blaha napíše že Penta podporuje opozičné sily a stádo tomu tupo uverí. My sme všetci ostatný stádo? Čo si myslíš, že všetci sme slepý, len ty vieš všetko?Ja si teda overujem veci. A môžem s čistým svedomím prehlásiť, že ten Blaha čo cituje, tak to tam aj skutočne je! Keby to písal aj hocikto iný, tak si to vyhladám. Ja s tým problém nemám, na rozdiel od niektorých. Napríklad s denníka N je veľa vecí, čo sa nedajú dohladať a tak isto zo sme. Preto aj ja sa prikláňam k názoru, že sú to médiá, ktoré nepíšu pravdu! Taký ľudia, ako Blaha by mali spravovať veci v štáte. Určite by nebolo toľko zla. To je môj názor.
ratafak plachta | 14-04-2019 18:39:35
Seredan, myslím že doteraz bola diskusia pomerne slušná, škoda že si ju takto pokazil urážkami a nálepkovaním....ale je to presne slovník Blahu + ten dvojaký meter že Eset na jednej strane vadí, ale Kmotrík, Poor, Síroký, Penta, J&T na strane Smeru nevadia....ale čo už no, tak sme skorumpovanci, ovce, trolkovia, liberálna mafia, hlupáci...no pekne ste naočkovaní, už chýbalo len Sorosa spomenúť..:-)..možno nabudúce
seredan | 14-04-2019 18:24:54
ach jaj, ale sa bojite toho Blahu skorumpovanci. Vadi Vam ze ukazuje pravdu, ukazuje prepojenia oligarchov a zpredanych zmrdov v "demokratickych stranach opozicie". Vadi Vam ako zosmiesnil vasu Todovu s jej skvelou diplomovkou, vasho Sulika. A hlavne ste sa pustili do neho zato, ze ukazal prepojenia politiky a ESETU. Fandim Blahovi a vam mile ovce a prisluhovaci nezostava nic ine, len nenavistne komentare a stupidne vytvori chudakov zo ZOMRI, ktory su taky tupi, ze sa boja aj ukazat svoje ksichty a davaju si na hlavu vrecia. Chudaci co sa boja postavit za svoje slova a vytvori, to je stranka zomri a ovce co ju nasleduju :D :D :D. Dufam ze Blaha este pritvrdi a ukaze liberalnej mafii kam patri. BERIEME SI SLOVENSKO NASPAT. PS: liberalny trolkovia, bez stipky vlastneho rozumu nekomentujte ma, neni som na vase chore vyplody zvedavy. PS 2: toto je moj nazor a podte domna hlupaci, ukrizujte ma nenavistou nech to mozem zdielat na FB ako sa liberalikovia prejavuju :D:D:D.
seredan | 14-04-2019 17:48:47
Aj na nich pride : smer ndrangheta basternak kocner fico kalinak glváč trošková rošková richter raši stromček atď..
pre Ratafak plachta | 14-04-2019 17:43:53
Blaha bol demokraticky zvolený občanmi. Prezentuje svoj postoj ktorý je marxisticky, neomarxisticky a takýchto politikov je v Európe celkom dosť. Môžete s ním súhlasiť alebo je vašim právom odmietnut jeho nazor. Tak ako ja osobne odmietam názor progresívneho Slovenska že migranti by pre Slovensko boli prinosom. ( Kľudne si to vyhľadajte na internete určite nájdete toto vyhlásenie). Mám právo odmietnuť ich program ale pokiaľ občania rozhodnú vo voľbách že to akceptujú a dajú hlas kde nakoniec progresívne Slovensko bude vo vláde tak to musím akceptovať.
Pokiaľ si myslíš že extrémistické zoskupenie na FB nemá žiaden vplyv tak sa veľmi mylis. Pokiaľ sú na dennom poriadku vulgárne označenia adresované každému kto má iný názor alebo odmieta určitý smer a denne tam chodia malé deti, študenti a celkovo mladi ľudia tak čo potom v budúcnosti od nich očakávať ? To chceme aby v budúcnosti nevedeli akceptovať iný názor ? A keď niekto bude mať iný názor tak ho budú po meste fotiť aby ho potom na internete zdiskreditovali ako sa to buhuzial už aj funguje.
V skupine je cez 140 tisíc ľudí a kto zaruci že nepríde niekto oblbnutý a nezačne strieľať do davu len preto že veď predsa ľudia na zomri ich nemajú radi tak to zobral do vlastnych rúk.
Už jeden z nich nedávno chcel strieľať chudobných a vlastencov a či to myslel zo srandy alebo nie tak to už je na kraji.
Mňa napadla Kotlebovska základna ktorá je určite na FB ale pochybujem že majú potrebu sa vyhrážať fyzickou likvidáciou politikov alebo inak vulgárne nedehonustuju ľudí. Určite nie na takej úrovni ako zomri.sk.
Dnes zomri dehonestuje každého kto nie je liberál a v budúcnosti to kľudne môže byť rasa, náboženstvo... Kde je stopka ?
ratafak plachta | 14-04-2019 16:52:01
Seredan pokial sa nemýlim tak Slovenských brancov vyhodil zo škol Blahov stranicky kolega Draxler, tak sa obrát práve na Smer..ale súhlasím že ani Branci a ani Zomri by tam nemalo čo robit...na druhej strane práve ked čítam aj túto diskusiu tak vidím že Blahovi sa naopak darí ovplyvnovat čast populácie, ktorá se nedokáže overovat informácie...je to tu samý Eset, Kiska, Penta, skoro celé súvetia z blahových statusov...je im jedno že napríklad počas vlády Smeru si Penta sprivatizovala zdravotníctvo, J&T zázračne uhádla konverzný kurz EUR/CZK a další oligarchovia ako Široký dostávali štátne zakázky za hubičku (aby následne nevyplatili živnostníkov, ktorý im zhotovovali čast prací)....dneska Blaha napíše že Penta podporuje opozičné sily a stádo tomu tupo uverí...vykresluje ESET ako nástroj diabla, pričom je to jedna z najuspešnejších slovenských firiem, ktorá na slovensku zamestnáva špičkových ludí...Esete ako podporovat opozície vadí, ale Kmotrík, Poor, Široký, Penta, J&T na strane Smeru nie....na toto si už ale Blahovi fanúšikovia nedomysleli...a takto im balamutí hlavy.
Seredan | 14-04-2019 16:23:21
pre ratafak plachta | 14-04-2019 16:07:24
Ľudí zo Zomri nemusíte rešpektovať, nemusíme ich - našťastie platiť ale nedajú sa ignorovať, pretože sa čoraz aktivizujú v školách a bohužiaľ mládež je takýmito ľuďmi veľmi ľahko ovplyvniteľná. Ale ako je to už na SK zvykom, všade vládne dvojitý meter. Keď boli na školách Slovenskí branci bol to pomaly intergalaktický škandál a niektorí sa z toho doslova div neposrali. V tomto prípade sa však zdá, je to všetko v pohode. Veď liberáli, inokedy s ráznymi a tvrdými postojmi ako aj ich hlavný udavač z Ružomberka v tom zdá sa nijaký problém nevideli, o čom svedčia aj ich komentáre k bojovne naladenému študentíkovi. Ale to je tak, víno pijeme, vodu kážeme, že páni liberálni!!!
ratafak plachta | 14-04-2019 16:07:24
preboha ludia kto nevidí rozdiel medzi Zomri a poslancom tak len krátke zhrnutie: Zomri vobec nemusíme rešpektovat, nemusíme ich platit, možeme ich úplne ignorovat a nemaju na dianie na Slovensku žiadny vplyv rovnako ako stovky dalších anonymných profilov na FB, na rozdiel od pána poslanca Blahu, ktorého platíme, ktorý reprezentuje Slovensko v zahraničí, ktorý má možnost rozhodovat o budúcnosti našej republiky a mal by si uvedomit že hoci získal smiešny počet preferenčných hlasov rozhoduje a reprezentuje všetkých občanov SR...bohužial pre nás
ja to vidím takto | 14-04-2019 14:44:37
Som nepríjemne prekvapený s akým tendenčným šarmom autor tohto článku podsúva čitateľom "pravdu" aktuálne liberálno - fašistickej strany PS, ktorú vykresľujú na Slovensku svojim obsahom zásadne len "štandarné" médiá. Zaklincoval to hneď v prvom svojom príspevku z 13-04-2019 22:43:55 s odkazom na "N"-ko, kde táto novinárska liberálna "extratrieda" nerobí nič iné, len spochybňuje každý iný názor na akúkoľvek udalosť, než je tá, ktorá sa "nosí" u nich v redakcii. To nevidí len ten, kto to vidieť nechce...

Nechcem sa opakovať, len poviem, že všetko veľmi trefne v diskusii vystihol Slušný obcan | 14-04-2019 00:00:23 alebo o 14-04-2019 12:42:54. Zatiaľ som si k jeho úvahám nemal možnosť prečítať skutočne žiadne vecné argumenty (teda bez osočovania či nálepkovania ako to už u liberálov žiaľ býva zvykom) proti jeho tvrdeniam. Pre mňa je viac dôležité oboznámiť sa s obsahom tvrdení autora nejakého príspevku a až potom s tým kto je jeho autorom..
Verejne publikované názory na stránke "Zomri" od študenta Petržalského gymnázia Emila H. si už dávno zaslúžia pozornosť GP! Jeho (a nie len jeho) rétorika je v súlade s obsahom a ideami "liberálnej demokracie" akú reprezentuje PS? Ak áno, tak s Bohom Slovensko.
Nechce sa mi reagovať na všetko čo sa tu objaví pod každým článkom. Ale niečo predsa. Pán M.M. potreboval ste urobiť PR takému "renomovanému" novinárovi ako je M. Sliacky zverejnením jeho článku http://www.seredonline.sk/clanky/obavam-sa-ze-majove-volby-do-europarlamentu-sa-mozu-skoncit-velkou-hanbou-mikulas-sliacky/?
Jeho kádrové rozdelenie rôznych politických subjektov (prečo len napravo od stredu) do jednotlivých škatuliek plne zodpovedá jeho "profesijnej výchove".
Tú Mikuláš Sliacky čoby absolvent FF UK v Bratislave, odbor psychológia nadobudol v rokoch 1979 – 1992 prácou v satiricko-humoristickom týždenníku Roháč, kde pôsobil , ako výtvarný redaktor, neskôr ako hlavný sekretár redakcie, a od r. 1990 ako jeho šéfredaktor. Od roku 1992 do roku 2010 pôsobil v denníku Pravda najskôr ako redaktor a neskôr až do r. 2010 bol hlavným editorom Pravdy.
Azda ani netreba dodávať že ROHÁČ bol za čias vlády komunistov pod plnou kontrolou KSS...
So srdečným pozdravom s.i.n.
Seredan | 14-04-2019 13:49:20
Najsmutnejšie na tomto všetko je, že sa tu zdvihla neskutočná vlna agresie a šikany, no nie zo strany tzv. extrémistov ale naopak, zo strany liberálov a slniečkárov, ľudí okolo stránky Zomri a pod. Veď sa pozrite čo stvárajú, bez problémov magoria mozgy študentom na školách, ako tomu bolo nedávno aj na škole, kde študuje aj blbeček, ktorý chcel strieľať všetkých kotlebovcov a pri ich trapných kúskoch sa hneď vedľa super zabával ďalší z radov vymývačov mozgov Smatana. Ale to je všetko v poriadku, nikomu to nevadí, nikto na to nesmie verejne nič povedať, lebo liberálny slušáci sa do vás pustia a ešte vás aj nazvú fašistom, extrémistom a bohvie akým istom. V opačnom garde by už behala Naka, kukláči a organizovali by sa protesty. Veď toto je choré!!!!
Colorman | 14-04-2019 13:34:06
Ale veď PENTA a ESET (okrem iných) platia všetkých, keďže platia dane na Slovensku a z nich sú platený naši posranci. A mimochodom ak pod statusmi Blahu napíšete opačný názor ako má sám mastný vlas, tak ťa fiktívne osoby na fb utlcu nadávkami (poznáme ich tak, že sú to väčšinou v dôchodkovom veku, z východu a miesto fotky osoby je tam fotka zvieratka) A to je už v poriadku?
Slušný obcan | 14-04-2019 12:42:54
Stačí pozrieť knižku zomri. Plná vulgarizmov, zosmiesnovania ludi za ich iný nazor. A tvorcovia chodia do škôl prednášať s vreckami na hlave.
Ale médiá označia Lubosa Blahu za extremistu že nesúhlasí s Americkou vojenskou základnou na SVK.
Stačí pozrieť kto financuje dennikN, týždeň, aktuality, smecko, trend - ( Penta,ESET) presne tie oligarchicke skupiny ktoré vlievaju obrovské peniaze do podpory Kisku, Caputovej, PS, . A každého mediálne známejšieho človeka ktorý sa na ich adresu vyjadrí kriticky hneď označia za extremistu a snažia sa ho zdiskreditovať.
Zabudnite na vyvazene spravodajstvo treba čítať A aj stranu B a mať kritické myslenie a spraviť si svoj názor. Pretože prijať názor plateného písalka menom Korda,Hríb, Meseznikov,Pataj,Vagovič alebo Todova je ako keby ste prijali názor Judáša
Obyvatel | 14-04-2019 12:42:51
Nuz toto je zvlastna demokracia kedy bud ine nazorove myslienky uz zacinaju zakazovat a cenzurovat alebo za ne robia z ludi cez svoje media blaznov. Len neviem,za ake ich dane si uzurpuju ich natlak, to tu spomina ta akoze skupina ludi v zahranici ked ich platia tam. Odtialto utiekli za vidinou lepsieho zivota namiesto toho aby pre zmenu a štat nieco urobili. Niesom Blahovec ale vidim ze sa to nie len tu ale cela EU meni na totalitu a totalne riadenie nasich životov. Nastava koniec slobody
Mudrlant | 14-04-2019 12:36:41
Zaujimavé, že obhajcovia *****ého komunistu sa oháňajú demokraciou.. ALe čo sa človek čuduje, keď má niekto tak nasraté v hlave, že obhajuje smeráckeho trola Blahu, tak hadam netreba čakať nejakú logiku alebo nebodaj rozum :)
Anonym | 14-04-2019 12:00:12
Nuz zvlastna doba.
Motyl Emanuel | 14-04-2019 11:57:20
Uz len ten nazov je pochybny: "LUD vs. Blaha"
Snazia sa tymto snad navodit dojem, ze Blaha je osamoteny v tychto nazoroch? Tupa medialna kampan...
Motyl Emanuel | 14-04-2019 11:54:01
Vsetko je demakraticke a v najlepsom poriadku, pokial to suhlasi s verejnym politickym nazorom prezentovanym zapadom vlasnetnymi mediami, ktore dokazu obhajit aj neobhajitelne...

Mas iny nazor? Tak "ZOMRI"!

Vitaj v libernom svete buducnosti..kde ma kazdy taky nazor ako my! ved to je predsa demokracia...a keby aj nie, tak od detstva zacate vymyvanie mozgov tomu dopomze...hlavne nech dobre funguje zapadnymi korporaciami dobre platena obcianska spolocnost, ktora sa navzajom podporuje, pise jeden o druhom clanky, ako su neskutocne skveli, vymyslaju si rozne "ocenenia", ktore si navzajom medzi sebou odovzdavaju, a media im v tomto obraze vyrazne dopomahaju...

to je demokracia? vlada ludu? alebo je to vlada medii a uzkej skupiny?

ked je tu ta demokracia... co myslite, ako by dopadlo referendum, ci mame zostat v nato? napriklad...

co myslite ze by robili media, ak by bola ucast dajme tomu 40% a z toh 75% ludi by bolo za vystupenie z NATO?
myslite, ze by media prezentovali vysledky referanda rovnako vazne ako vysledky prezidentskych volieb? malo by toto referendum rovnaku vahu? Toto je len jeden z mnohych prikladov...
Anonym | 14-04-2019 11:39:31
Hm, cize satiricka skupina dobrovolnikov je v pohode, kludne respektujme ich vulgarne vyjadrovanie a vyhrazanie. Ved su len satiricka skupina. Skoda, ze sa na veci nepozerame objektivne, ale len tak demokraticko-liberalne.
ratafak plachta | 14-04-2019 10:32:55
rozdiel medzi zomri a Blahom je ten že jedno je satirická skupina dobrovolníkov a druhý je politik platený z naších daní, ktorý nás občas reprezentuje aj vo svete...nepamatám si žiadneho iného politika, ktorý by rozdeloval spoločnost a urážal politických oponentov tak ako to robí práve Blaha...každý s iným názorom je pre neho slniečkar, súčast liberálnej mafie atd...hoci práve on pred pár rokmi písal krásne slniečkové statusy z Pride...konzistetnost názorov nula bodov, píše to čo je aktuálne v kurze a čo mu nadiktujú na Súmračnej
Slušný obcan | 14-04-2019 00:00:23
Môj názor.
Blaha píše svoj názor než toho aby niekoho vulgárne urazil. Pár krát som si prečítal jeho FB. Nemôžem si pomôcť ale v čom je problém ? Že niekto povie svoj názor ktorý zdieľa veľa iných ľudí ?
Porovnajme FB skupinu zomri. Je normálne aby tam admini vulgárne nadávali a vyhrážali občanom ktorí napríklad majú iný politický smer ?
Blaha pred nedávnom napísal že nedovolia USA mať na Slovensku americké základné a deň potom denník N zaútočil na Blahu že je nebezpecna hrozba pre SVK. A samozrejme skupina zomri sa pridala kde ľudia zo skupiny sa vyhrážali človeku fyzickým napadnutím len pre jeho iný názor.
Prednedávnom jeden studentik chcel strieľať ľudí ktorí nie sú liberáli. Tento studentik vyrastal doslova na stránke zomri pretože bol udajne dlhoročný admin.

Keď človek nevidí ten rozdiel ktorý sa tu objavuje tak potom mi jeho vážne ľúto. Aj tu keď sa diskutuje tak každý mame iný názor ale našťastie nezachadzame do extrému a nevyhrazame si navzájom fyzickým napadnutím či likvidáciou a nepoužívame vulgárnosti..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-04-2019 22:43:55
https://dennikn.sk/995647/pod-falosnym-menom-som-pisal-hoaxy-pre-hlavne-spravy/?ref=in&fbclid=IwAR2VUQ9Vo3zruRBOWk0wcOcQL4k6CW-9Ztx10Jbyw0iV77yrytdx5ViFnsU

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign