Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Lekár v TV vysvetľuje, ako on vyžaduje od chudobných úplatky!

Juraj KuklaDátum10. 02. 2015 09:29:15TémaAktuálne témy

 Tak toto je sila, lekár vyžaduje úplatky a je na to hrdý !!! Lekár berie legálne úplatky + plat + kapitáciu. Kapitácia je mesačná paušálna platba, ktorú dostáva všeobecný lekár pre dospelých, deti a dorast. Je to každý mesiac priemerne cca 2,5 Eura za pacienta. Ak robí npr. v rajóne s dvetisíc občanmi, tak je to také "malé" prilepšenie 5 000 Eur mesačne za to, že pacient je u neho evidovaný. Podľa tohoto lekára k zákonnému platu a kapitácii, patrí ešte aj "zákonný úplatok". A čo, keď chudobný na úplatok nemá? Tak ten má vraj smolu, hovorí tento lekár s krásnym úsmevom!

Na ľudí chrlila transparentnosť zákonnosť a on si hrdo vysvetľuje svoj  príjem úplatkov. Nemala by po takomto verejnom priznaní priamo v TV, pred celým národom, tá „Národná kriminálna agentúra“ okamžite  sadnúť do aut, obkľúčiť mu dom a zbaliť ho?

 Viac tu: Video TV Markíza https://www.facebook.com/video.php?v=10153087338986410


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 13-02-2015 08:40:45
Chudáčik on zostal nepochopený, Narkóza to zostrihala a podobne. Nechal sa nachytať ako malý Jarda, teraz chodí po kanáloch. Má čo chcel.
rozum | 12-02-2015 23:46:52
asi nieje v poriadku psycho
Michal | 11-02-2015 07:38:20
Zamyslite sa ten lekar to myslel dobre :)
referendum | 10-02-2015 21:14:02
pre Juraja Kuklu
Vo vašom príspevku nazývate referendum jalovým. Máte pravdu až na to, že tým jalovým ich robíte možno aj vy, keď sa ho nezúčastníte. V iných krajinách či ide o referendum alebo štrajk, podporia ho aj z iných organizácií, ale u nás ich nechajú napospas samých. Potom je neplatné a hromžíme, že si naši mocipáni robia čo sa im chcu. Každý len múdruje, ale neurobí nič aby sa to zmenilo.
uplatky | 10-02-2015 19:55:26
Som si ista, že Fischer uplatok, zobral. Keby sa aj priznal, tak co sa mu stane? On je a bude hrdina a ta chudera romka pojde do basy.
Myslim že prvy raz sucitim s romami, ktorí ten uplatok dali. Ale že mali odvahu toto zverejnit. Tak to klobuk dolu. &&&
Juraj Kukla | 10-02-2015 19:24:18
Pán h o m b r e, súhlasím až na to, že voľbami, ani referendom sa za tohoto zvrhlého volebného systému pod názvom "väčší berie všetko" právo, úrady,súdy, políciu prokuratúru, médiá, aj rozum ľudí, nič nezmení aj keď budeme voliť ešte sto rokov. Robia z nás hlupákov, len sa zmenia zlodeji. Podľa mňa treba zmeniť volebný systém a sfunkčniť jalové referendum, na tom by všetci ľudia mali spojiť svoje sily. Inak z nás budú naďalej len fackovací panáci, žobráci a deti budú nútené prchať do zahraničia.
dan z darov | 10-02-2015 19:15:07
Dakujem za vysvetlenie.... Ale aj tak si myslim ze je to chrapunstvo takto berejne sa vysmievat ludom.
pre dan z darov | 10-02-2015 17:19:47
je rozdiel,či dar prijmeš podľa Občianskeho zákonníka alebo v súvislosti s podnikaním:
Predmetom dane z príjmom nie je peňažný a nepeňažný príjem získaný darovaním podľa Občianskeho zákonníka v okamihu nadobudnutia vlastníctva k nehnuteľnosti, hnuteľnej veci alebo práva a inej majetkovej hodnoty s výnimkou

- darov poskytovaných v súvislosti s výkonom závislej činnosti, s výkonom podnikateľskej činnosti, inej samostatnej zárobkovej činnosti, v súvislosti s prenájmom nehnuteľnosti a z použitia diela a umeleckého výkonu

- príjmu z neho plynúceho

- darov poskytovaných poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti alebo zdravotníckemu pracovníkovi od držiteľa registrácie lieku, držiteľa povolenia na veľkodistribúciu liekov, držiteľa povolenia na výrobu liekov, výrobcu zdravotníckej pomôcky, výrobcu dietetickej potraviny alebo prostredníctvom tretej osoby.

Za príjem získaný darovaním sa považuje

- nehnuteľnosť, byt, nebytový priestor alebo ich časti (nehnuteľnosť)

- hnuteľná vec

- práva alebo iné majetkové hodnoty
dan z darov | 10-02-2015 16:40:35
Ked uz priznal pan lekar k tomu ze prijima dary, tak by bolo fajn pozriet jeho danove priznanie. Urcite ma zaplatene vsetky dane.
gulak | 10-02-2015 16:05:42
Podľa našej kultúry..tak to môže dopadnúť aj tak,že potrestajú redaktora a kameramana...
Peter pre Majko | 10-02-2015 15:34:33
Ale bed vieme kde koncia nase nasilu zobrate odvody!Vo vreckach majitelov poistovni,ktori maju narok na zisk ved to vsade preferujete!A druha platba ide priamo lekarovi,lebo ma malo z poistovne lebo ako sa vravi nevydalo!
polícia môže vyšetrovať koľko chce | 10-02-2015 14:49:32
doktor sa dnes vyjadril:
"Reportáž bola zle zostrihaná. Nešlo o žiadne úplatky, ale dary od mojich priateľov za to, že si ma vážia," reagoval Lipták pre Hospodárske noviny.
anonym | 10-02-2015 14:48:45
Keď že sa volieb zúčastňujem pravidelne a všetkých, mám právo kvákať. Aspoň si rozmysli komu a čo napíšeš. Ja by som ruky odtínal nielen lekárom, ale aj tým sedliakom prihoretým, ktorí za lekárom bez peňazí nejdú. Vraj "Dal si? To sa patrí". Kvôli takej sedlači tu máme túto kastu.
zdravotníctvo | 10-02-2015 14:44:27
Čert nám bol dĺžny všetky zdravotné poiťovne, ˇUrad nad zdravotnou starostlivosťou a pod. Sú to všetko umelo vytvorené inštitúcie, ktoré požierajú najväčšiu časť odvodov na ich réžiu. Tak isto čí to bol nápad, aby zdravotnícke zariadenia boli rozkúskované. Nemocnice sú v rukách VUC-iek, alebo PENTy, polikliniky mestám alebo súkromníkom a pod. Prečo nie je všetko riadené z ministerstva, ktoré by aj pridelovalo finančné prostriedky na ich prevádzku. Takto aj nemocnice s prostriedkami šafária. Na upratovanie majú firmy, ako keby nemohli zamestnať upratovačky, čo by bola nemalá úspora a pod. Pacient tohto reťazca je na samom konci. Len nech platí.
hombre | 10-02-2015 14:14:51
Vážení, len pokojne pokračujte v rozhorčenom táraní, ako vždy doteraz! Posledné komunálne voľby alebo voľby do VÚC to len dokazujú! A ak sa Vám naskytne príležitosť niečo zmeniť v prospech obyčajného občana, zostanete sedieť doma na zadku pri počítačoch a odtiaľ kvákať. Žiaľ len do vetra, pardon, do diskusií na soc. sieťach.
skutocnost | 10-02-2015 14:09:32
inak aj mne ten lekar nepripadal uplne "cisty" -)
anonym | 10-02-2015 13:26:46
Pacienta nezaujíma zlodejský systém a nie je povinný platiť dvakrát, pretože tie "prvé" peniaze sa nedostanú k lekárovi. Na druhej strane ak sa k lekárovi dostanú, tak tú druhú platbu pacientovi vráti? Mne ten lekár pripadá ako pomätený.
rudko m | 10-02-2015 13:09:11
lekar ma pravdu nasa kazdodenna nevsimavost a lahostajnost k sebe a veciam verejnym ho vediu povedat o svojich praktickych skusenostiach. Jeho appel na zmenu kazdeho Slovaka. Kontrolovat seba a potom veci verejne. Inak su to len slova, slova, slova, ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2015 12:56:29
V jednom lekar povedal absolutnu pravdu. Ide o nase peniaze a ked sa nebudeme zaujimat, kde koncia a ako sa s nimi naklada, tak proste o ne prideme a budeme platit dvojmo.
skutocnost | 10-02-2015 12:54:05
v prvom rade mozu za to politici, ktori rozpredali a polozili na kolena cele zdravotnictvo, skolstvo,...
Dnes, ked clovek nema peniaze, nema ani zdravie. V nemocnici ho nechaju doslovne skapat, ked nema peniaze.
A zevraj bezplatna zdravotnicka starostlivost, skolstvo,...
To koho budu donekonecna oje....vat???
normalita | 10-02-2015 12:44:36
Ako keby to bolo na Slovensku nieco vynimocne! Tak im tie uplatky jednoducho nepodstrkujte.Na tomto stave maju svoj podiel jak pacienti,tak aj lekari.
Juraj Kukla | 10-02-2015 12:28:20
Alebo, že nejaká osoba si zaplatila povinnosť úplatku ( "zdravotnícky úkon") tak že dala lekárovi do ordinácie svoje obrazy !?
Vivat Slovakia | 10-02-2015 12:23:24
Svinstvo, svinstvo svinstvo. Jediná pomoc: revolúcia, revolúcia, revolúcia. To je to všetko prehnité.Vďaka Mečiarovi, Dzurindovi, Čarnogurskému, Fígeľovi, Hrušovskému a nepochybne aj vďaka Ficobande.Tu sme už v štádiu, ako socializmus v roku 1989. Bol nereformovateľný. Aj tento náš kapitalizmus je nereformovateľný.
Juraj Kukla | 10-02-2015 09:39:04
Najviac to pohnojil, že vraj prijíma dary, ale keď chudobný nemá dar, tak má smolu!?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign