Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kto si zaslúži medaily? II.

Iveta TóthováDátum05. 07. 2012 18:58:18TémaIné
24

Mgr. Vladimír Vranovič, poslanec VÚC Trnava  |  V prvom príspevku som dal prísľub, že budem pokračovať, tak som teda tu.

       Priblížim našu prácu  na mestskom úrade v rokoch 2007 – 2010 podľa jednotlivých oblastí.  Ako vždy, spolieham sa na svoju pamäť. Nepotrebujem k tomu dokumenty, všetko som silno prežíval, nevšímal som si neprajníkov, nevyvracal som ich klamstvá.  Toto sú skutočné výsledky:

 

       Voda a kanalizácia.

       Ako člen predstavenstva  ZSVS v Nitre som osobne loboval, vysvetľoval, pripravoval a zabezpečoval   tieto diela.

a,   Vodovod pod diaľnicou na Nový Majer pre obyvateľov a začínajúci priemysel/aj pre firmu z Trnavskej ulice, ktorá otravovala obyvateľov svojim smradom vznikla šanca začať tu prevádzku/. Priemer rúry 2OO mm  dĺžka  asi 9OO m. Dovtedy mali vodu, ktorá  bola často závadná.

b,    Kanalizáciu na Dolnostredskej ulici  s rekonštrukciou miestnej komunikácie. Dĺžka asi  45Om, ktorá   ústi do kanalizácie na Cukrovarskej ulici s prípojkami do rodinných domov.

c,     Výmena skorodovaného vodovodu  veľkého rozsahu na Cukrovarskej ulici, ktorý bol deravý ako sito a pri poruchách  spôsoboval  „ hrdzavú“ pitnú vodu  v rozvodnej sieti mesta. Veľmi náročná a nákladná  stavba  organizačne /doprava / i finančne. Zároveň sme vymenili  domové prípojky na  Cukrovarskej ulici. Dĺžka asi 900 m.

d,     Kanalizácia  Kasárenská a Hornočepenská –  čistička odpadových vôd Dolná Streda, najdôležitejší pripravený projekt v roku 2010.V súčasnosti prebieha výber  dodávateľa cez ZSVS v Nitre. Ako člen predstavenstva som navštívil   pracovisko  ZSV /jeseň 2007/  v Bratislave kde mal byť  pripravovaný projekt  Aglomerácia  Sereď. Mal sa na ňom zúčastňovať môj predchodca.  Veľký projekt  mal siahať od Sládkovičova  cez Sereď  až po Dlhú  nad Váhom.  Nikto  za tento projekt neloboval a /pracovníkov zamestnávala aglomerácia  Galanta, ktorá vtedy vyžierala i obrovské množstvo financií  /, preto  sa na ňom neurobila ani čiarka.

Podujal som  sa cez náš stavebný úrad  pripraviť pre tento projekt  vydanie územného rozhodnutia.  Prijali sme pre tento účel  aj  pracovníčku na stavebný úrad. O rok aj pol bolo už vydané územné rozhodnutie. Výzva ministerstiev  na veľký  projekt /aglomerácia / neprichádzala. Preto sme začali pracovať na menšom projekte Kasárenská- Hornočepenská –čistička odpadových vôd  Dolná Streda. Toto som už nenechal na náhodu. Predstavenstvo ma nechalo konať.

Stretal som sa pravidelne s projektantom .  Neustále som bol v kontakte i so zodpovednými pracovníkmi v Nitre.  Na MsÚ sme dotiahli vzťahy k pozemkom, ktorých sa projekt dotýka. Stihli sme termín výzvy a boli sme úspešní. V súčasnosti  prebieha proces  výberu dodávateľa. Som presvedčený, že realizácia bude úspešná a nenastanú žiadne  komplikácie.  Príprava, ako vidíte je najdôležitejšia. Stálo ma to desiatky ciest do Bratislavy  a Nitry, desiatky rokovaní .  Úspešne  pripravený projekt  cez eurofondy  vo volebnom období  2007-2010 bude realizovaný v tomto  volebnom období.  Budú to body pre vedenie mesta z rokov 2007 – 2010.

Som hrdý na to, že  som   zaangažoval  členov predstavenstva, zamestnancov a externých pracovníkov ZSVS v Nitre  do prípravy tohto zatiaľ najväčšieho úspešného projektu v prospech obyvateľov Mesta Sereď.  Patrí im im za to veľká vďaka.

 

      Doprava – miestne komunikácie, chodníky , parkoviská , cyklotrasy, orientačné tabule.

 

a,   Aj keď sme mesto prebrali  v slabej finančnej kondícii /2007/navrhol som zastupiteľstvu  každoročne dať do  rozpočtu 10 mil. Sk na miestne komunikácie, čo sme už v prvom roku  stihli realizovať . Potom     sme každoročne rekonštruovali  miestne komunikácie  v rozsahu asi 2 km. Spolu to bolo   asi 8 km komunikácií ďalšie kilometre chodníkov. Na prvú rekonštrukciu som mestu zarobil rokovaním  s plynármi 10 Mil. 300 tisíc korún, ktoré sme mali vrátiť štátu /budem o tom písať  neskôr /.

 V ďalšom roku sme ušetrili, z rozpočtu rekonštrukcie,  2,7 mil. Sk, keď  som dal pokyn dodávateľovi, aby vozil stavebný odpad    do vojenského priestoru na dočasnú skládku, namiesto skládky odpadu v P. Sadoch.  Stavebný odpad sme  rozdrvili  za 18O tis. Sk  a využili ako surovinu pri ďalších stavbách mesta.  Náklady na komunikácie boli v rokoch 2007-2010 cez 50 mil. Sk.   Cesty sú dôležité. 

 b,   Podľa poslednej správy z investičného oddelenia /2010/  sme vybudovali vyše 24O rekonštruovaných a novobudovaných parkovacích miest za celé funkčné obdobie. Najlepšie komplexné dielo sa podarilo pri činžiaku na Pažitnej , kde sme nádherne  upravili  i parkové priestory v dotyku s jednotlivými vchodmi.

c,    Využili sme 3 mil. Sk  vynútenej investície cez  firmu SLS /firme mesto  veľmi nevýhodne   predalo v rokoch 2003 až 2006 pozemok    „kúpaliska“ ,vedľa BILLy, predaj na čistý list vlastníctva / a rekonštruovali  sme komunikáciu na Dolnomajerskej  ulici. Doplatili sme  600 tisíc Sk.

d,   Vybudovali sme 900 m osvetleného chodníka do Horného  Čepeňa, ktorý určite zamedzil dopravným nehodám , ktoré tam dovtedy mali chodci, cyklisti i motoristi. Boli pritom i mŕtvi.

e,   Vyrokoval som dotáciu na  vybudovanie kruhového objazdu na Šulekovskej ulici s predsedom Trnavského   samosprávneho kraja  v hodnote asi 12 mil. Sk a o rok nato  rekonštrukciu 3 km  komunikácie cez  Dolnočepenskú  a Strednočepenskú ulicu,  ktoré v tejto časti veľmi pripomínajú miestnu  komunikáciu,  v hodnote asi  6 mil. Sk.

f,     Pripravili sme projektovú dokumentáciu až po stavebné povolenie  i financie na vybudovanie cyklotrasy na hrádzi Váhu v katastri mesta. Zastavila nás iba nevôľa  niektorých poslancov  na čele so súčasným primátorom , ktorá sa v súčasnom  volebnom období premenila na vôľu.  Škoda toho niekoľkoročného meškania  a škoda  tých charakterov.  Cyklotrasa funguje. Prečo  sme ju my nemohli realizovať ? Domyslite si sami. Teším sa , spolu s Vami, na cyklotrasu na Kaskády.

g,     Vychádzajúc z vtedajšej finančnej situácie ,sme hneď v prvom roku  zabezpečili  orientačné tabule ulíc. Projekt pripravilo v plnom rozsahu vedenie mesta v rokoch 2003 až 2006.

 

       To sú tie väčšie diela, na ktoré som si spomenul.  Určite o niečom hovoria,   ale  nie je za nimi plač kvôli kríze.  Dnes nie je kríza peňazí, ale kríza morálky. Tak to vidím ja.  

 

       Nabudúce  Eurofondy, dotácie, vynútené investície, dary.

 

 

        S úctou  Vladimír Vranovič,  primátor v.v.

 

zdroj: SN


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Billa | 15-07-2012 16:12:35
pri predaji pozemkov pre Billu sa nedočkal p.poslanec odpovedi preto, lebo dovtedy neznámu sprostredkovateľskú spoločnosť vlastnila dcéra primátora, ach aká náhodička
anonym | 15-07-2012 15:50:44
Po precitani clanku sa da povedat jedine, p.Vranovic nema chrbtovu kost.
Anonym | 13-07-2012 21:53:19
Kupte mu už tu medailu,nech je ticho a nepíše že všetko len on.Je to noša poloprávd a vybudovanie si pozorností za všetko čo ho napadlo.a zlá finančná kondícia po Lehotovi? Načo tie klamstvá a osierania? Hanba.
pre p.Kurbela | 13-07-2012 20:27:58
len tak mimochodom-slušní a nie slušný ľudia...
pozemky | 13-07-2012 14:59:56
sprostredkovaval ich predaj a nie malej plochy aj pan V.Kubanyi ale nie v Seredi, ale v Jelke, kazdy vyuzival svoje pozicie na "sluzby priatelom" a sam si prilepsoval. Veru, keby sa zacalo hrabat od 1992 a dalej, naslo by sa vselico, a skoro vsade mena byvalych funkcionarov KSC. Era bezzakonnosti. A potom ta Meciarovske atd. Ludia mlcali, lebo vedeli, ze aj tak nic nezmozu. A ex primator si sedi ako poslanec na stolicke dalej, atd.
pre p.exprimátora | 13-07-2012 11:26:46
tak teda keď už o tých predajoch pozemkov "bývalé kúpalisko",tak si pripomeňme to zastupiteľstvo,keď sa predával pozemok pod terajšou Billou a poslanec Vilo Kubányi sa aspoň 100x pýtal prečo mesto ten pozemok nemôže predať rovno Bille,ale musí sa predať cez "druhú ruku" a to jednu sprostredkovateľskú spoločnosť o ktorej nikto dovtedy nepočul/mimochodom poslanec Kubányi sa odpovede nedočkal/a treba ľuďom povedať aj cenu a potom sa baviť o "výhodných "predajoch.
Ja sa len divím,že sa niekto chce silou-mocou hrabať v minulosti...
jozef f. | 13-07-2012 08:51:45
skoda, ze p.vranovic nenapise aj raz co sa mu nepodarilo, resp. co urobil zle.....je to ta ista melodia ako vzdy ked hovoril v minulosti, pisal do novin a pod . : " já,já já, jenom já......". ved za celu dobu bola kopa aktivit, ktore rozbehlo jedno vedenie mesta a dokoncilo sa za noveho vedenia - po volbach ....prikladov je vela...ale rozumni liudia to pochopia, ze je to logicke a normalne. Len nekonecne "vranovicovo osieranie" svojich predchodcov resp. nastupcov nema obdoby...ale to je on a nezmeni to nik...
gulak | 11-07-2012 19:28:17
Každý seredský primátor zneužíval a aj zneuživa svoju funkciu-počas jeho vlády sa to ťažko dokazuje,ale hopsa-ked odíde z funkcie-pravda sa ukáže-aleluja
ex zamestnanec | 11-07-2012 12:50:46
Je to ako vravi Vranovic - kriza moralky.
Ale kriza jeho moralky a charakteru.
Vranovic , Vy tu chcete poucovat o moralke , pozrite sa objektivne na svoje ciny ,na vase vztahy na pracoviskach - zborovna Zemianske , zborovna Fandlyho - detaily zatial vynecham, Mestsky urad , atd.Vsetci predchodcovia boli tercom vasho vysmechu,pokrytectva a tzv.moralky. Vase vlastne ego a moralka vas dobehla.Rozdiel v Seredi je citit a to nemozete prehltnut.
Zasluzite si medajlu - ale za odchod .
Anonym | 09-07-2012 21:03:03
Svojrázny trest používal v Rusku cár Peter l: dával alkoholikom priviazať na krk 23-funtovú liatinovú medailu s nápisom Za opilstvo.
Anonym | 09-07-2012 21:03:03
Svojrázny trest používal v Rusku cár Peter l: dával alkoholikom priviazať na krk 23-funtovú liatinovú medailu s nápisom Za opilstvo.
Anonym | 08-07-2012 10:11:56
Že tento človek odišiel do histórie je to najlepšie čo sa v Seredi stalo.
Urazená ješitnosť a stále dokazovanie svojej dôležitosti je u neho známa roky. Vždy chcel patriť k verchuške za každú cenu. A že po roku a pol vyťahuje zásluhy - trapné. Mal 8 rokov . Teraz je to skôr plač a ukazuje svoj charakter. Nič nové pre tých ktorí ten charakter poznajú roky.
komunisti | 07-07-2012 11:42:04
Od 1970 aktivny zväzak a komunista, ako sme mu mohli dovolit, aby tu bol aj teraz. A je dalej poslanec v kraji a zaraba. Komunisti, co sa strkali Rusom po okupacii do .... ti boli ti najhorsi, verejne schvalili vstup vojsk na nase uzemie, dostali veduce funkcie s dobrym platom a pochovali vsetkych, co nekvakali ako Husak. A takym ludom, dovolim si povedat prevracacom kabatov, sme dovolili dalej bohatnut a hrabat peniazky aj v novom state. Keby sme po revolucii robili to, co robili komunisti, vsetci ti velki funkcionari by skoncili na Pankraci vo väzeni. Ale ti maju hrosiu kozu a musia byt vzdy na vyslni a pytat si verejne medaily. Lidi bdete. Ved je to groteskne ale zaroven tragedia.
Pavol Kurbel | 07-07-2012 09:27:15
Pán Matejička ja som vás nemenoval. Ba dokonca som ani vás nemal na mysli, keď som písal príspevok. Myslel som na jedného z urážajúcich anonymov. Aj keď ani váš príspevok s kverulantom, nie je o pochvale, ale o niečom inom. Ale ako sa hovorí, trafená hus zagágala. Keby ste nemal pocit, že Vranoviča urážate, asi by ste nemal potrebu napísať svoj príspevok do diskusie o 16:38
anonym | 07-07-2012 08:05:17
Nechápem prečo niekto spochybňuje to čo Vranovič urobil. To sú čisté a dokázateľné fakty, nie výmysly. Napriek tomu sa nájde ktosi, kto spomenie exprimátorove upadnuté ego a nazve ho kverulantom. Aké právo má toto niekto písať? A aký má na to dôvod? Mimochodom ma zarazila aj veta "Teraz je tu nový primátor a nové vedenie, ktorí už aj niečo do konca stihli podoťahovať a to sú "pri koryte" zlomok toho čo ste bol vy...". Uvedomujete si p. Matejička, že nové vedenie niektoré veci "iba" dotiahlo, zatiaľ čo mnohé z nich boli začaté ešte pred nástupom nového vedenia? Alebo vy uznávate iba dotiahnutie vecí, všetka práca predtým sa neráta?
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 06-07-2012 20:30:47
je tam písané o výmene potrubia na Cukrovarskej ul. ale terajšiemu vedeniu by som poradil aby dali vymeniť potrubie aj na Garbiarskej. Nie je možné aby tu väčšinou roka tiekla mútna voda.
Ale p. Vranovič spravil dosť pre mesto, aj ked si myslím že prvé volebné obdobie mal úspešnejšie.
Igor Lehocký | 06-07-2012 16:59:28
Pán Matejička ml., skúste si prečítať svoj prvý príspevok a ak môžte a dokážete to, odpovedzte si sám, či to, čo ste uviedol je "iba" nestranný názor, alebo či nepoužívate aj výrazy s podtextom ohovárania či urážania. Chce to iba trochu objektivity, určite by ste sa nedočkal nepríjemných reakcií, ktoré sú ovšem písané s rovnakou mierou urážania, ale nie adresne, tak, ako to robíte Vy. K čomu je dobré neustále tu niekoho neobjektívne napádať ja nepochopím.
Jaroslav Matejička ml. | 06-07-2012 16:38:24
Pán Kurbel, človek tu napíše svoj názor a vy ho hneď nazývate primitívom či zadubencom, vy ste očividne človek na úrovni, čo keby ste toho doktora skúsili navštíviť vy, možno by ste si so sebou mohli vziať aj svojho kamaráta pána Vranoviča, by ste za hodinové sedenie zaplatili polovicu.
Pavol Kurbel | 06-07-2012 15:25:43
Na otvorení nového námestia som nebol. Neviem, či bol pozvaný aj bývalý primátor. Ak nebol, považujem to za chybu. Ak však Martin povedal, že na novom námestí má zásluhu i bývalé vedenie mesta, to mu slúži ku cti. Slušný ľudia, vždy okrem svojich zásluh, spomenú i zásluhy tých iných.
shelley | 06-07-2012 14:59:41
Myslím, že pravda je niekde medzi. Svoju pravdu má aj Vranovič. Svoju pravdu ma aj Tomčányi. Tiež som si všimla pri jeho otváracom prejave na novom Námestí, že zdôraznil zásluhy i bývalého vedenia a manažmentu mesta. Vranovič ako bývalý primátor má takisto právo napísať do SOL, to sa nedá uprieť.
j.f. | 06-07-2012 13:58:23
Pán Kurbel suhlasim s vami. Pan Matejicka nerozumiem vam. :)
Pavol Kurbel | 06-07-2012 12:01:11
Primitivizmus niektorých ľudí nemá konca. Ak Vranovič nepísal na SOL bol zlý, ak píše je tiež zlý. Niektorým zadubencom nepomôže ani doktor. Osierali ste ho, že nič neurobil, ak napíše čo urobil, osierate ho znovu. Tak čo vlastne chcete?
Robo Horvath | 06-07-2012 11:30:19
Takúto bilanciu by mali písať všetci a nie sa chváliť cudzím perím,včetne poslancov aby bolo jasné,že kto má aké zásluhy.
Anonym | 06-07-2012 10:27:31
Dedko Vladko Vševedko čo vymyslel všetko.
Ja, ja,ja ,ja,ja
som mesto, štát, predstavenstvo,ja ,jajajaj.
Projekt Vodární bol na svete a v pláne dávno predtým ako sa Vranovič dostal do predstavenstva.A tých bludov čo tu spomína je viac len si to treba overiť napr. u vodárov.
anonym | 06-07-2012 06:46:19
Súhlasím s p. Kurbelom, vždy sa len písalo o tom, že Vranovič neurobil nič. Preto asi považuje za potrebné nám pripomenúť, že čosi predsa len urobil. To je aj odpoveď na otázku p. Matejičku prečo má potrebu o tom písať. Presne preto.
Jaroslav Matejička ml. | 06-07-2012 00:18:27
Anonym, dokonalé fyzikálne vyjadrenie, veľmi pobavilo :) a pán Kurbel, mne to vôbec nevadí, ja sa len pýtam prečo má takú strašnú potrebu o tom hovoriť a čakať na chváľu či dokonca "medaile". Príde mi to ako malé dieťa, ktoré zrazu nie je stredobodom pozornosti, lebo som sa mu narodil malý súrodenec a tak silou-mocou potrebuje na seba stiahnuť nejakú tú pozornosť.
Anonym | 05-07-2012 22:40:23
Nepochopený génius , ale s fázovým posunom. On vymyslel všetko...
On chcel veľmi aj urobiť ale mohol? A kruhový objazd za 12 000 000 sk na to treba silný charakter , inde za tú cenu postavia 2 a ešte aj zarobia.
Pavol Kurbel | 05-07-2012 22:27:35
Pán Matejička
Nechápem, prečo vám vadí, že pán Vranovič pravdivo opisuje to, čo za jeho primátorovania urobil pre mesto. Celú dobu ho tu množstvo ľudí len dehonestovalo a urážalo, s tým, že je neschopný a nič pre mesto neurobil. Teraz keď napíše čo urobil, zase ho len urážate. Kto by niektorím ľuďom vyhovel. Asi nikto a nikdy. No čo už, aj takí sú na svete.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 05-07-2012 21:11:48
Jakub, či bol p. Vranovič pozvaný neviem, ale p. Tomčányi niekoľko krát verejne divákom aj do médií povedal, že nové Námestie Slobody vzniklo aj zásluhou bývalého primátora a bývalého vedenia mesta. Stačí si pozrieť naše video :

http://www.seredonline.sk/clanky/treti-koncert-seredskeho-kulturneho-leta-sa-uskutocnil-na-novom-namesti-slobody/
Jakub | 05-07-2012 20:07:28
Vranovic ma pravdu este nic co sa doteraz realizovalo nebolo z hlav noveho vedenia akurat sa mu cudujem ze nechal tolko penazi na uctoch uvidime kolko necha Martin. Ozaj chcem sa opytat ci bol Vranovic pozvany aj na slavnostne otvorenie namestia alebo tam smotanu zlizol iba Martin.
Jaroslav Matejička ml. | 05-07-2012 19:22:50
Pán Vranovič prečo máte takú silnú potrebu masírovať si vaše upadlé ego? Nič sa za vášho "panovania" nedotiahlo do konca, mali ste šancu, ktorú ste si premrhali a dôveru ktorú sme vám my občania prejavili ste stratil. Teraz je tu nový primátor a nové vedenie, ktorí už aj niečo do konca stihli podoťahovať a to sú "pri koryte" zlomok toho čo ste bol vy... Myslím že by ste sa mal radšej tešiť z toho, že Sereď sa konečne rozvíja a nie len kritizovať a nariekať. Takých kverulantov jak ste vy je tu kopec.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign