Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kto sa bojí pravdy?

647

2.11.2014. uverejnil p. P. Kurbel na SOL článok:Zmluva o prenájme bytového podniku-MsBP, alebo ako sme predali rodinné striebro, kde poukazuje na skutočnosti ako to vlastne bolo.  Keďže o obsahu tohoto článku sa na SOL začala veľká diskuzia čo je pravda a čo nie, 3.11.2014 požiadal p. Majko primátora Ing. M. Tomčányiho o vyjadrenie, pretože občanom je treba vysvetlenie od kompetentných. Ide predsa o majetok nás všetkých. Odpoveď: pán primátor má iné priority, odpoveď dá neskôr - samozrejme asi až po voľbách. Pýtam sa: čoho sa bojí? Pravdy? Ak p. Kurbel nemá pravdu, stačí napísať a dokumentovať, že to bolo takto a nie tak. Predsa musí vedieť, ako to bolo. Žeby sa už nepamätal a musí to niekde dlho hladať?  Prekvapujú ma aj príspevky niektorých spoluobčanov - samozrejme anonymné zväčša v tom zmysle, že Kurbel pravdu nemá, jednoducho preto, lebo je KDH-ák a bodka. Ja nechcem nikoho presviedčať, ale chcem to počuť resp. prečítať od najkompetentnejšieho, ako to bolo, ale aj s dôkazmi, nielen reči. V príspevkoch na SOL sa totiž objavuje väčšinou to isté, ako by to bolo písané jedným perom, teda z jedného počítača - ale ani jeden konkrétny dôkaz, len útoky na autora.  Dokonca sa niektorí pohoršujú nad tým, že si vybrál práve obdobie pred voľbami.  Vážení, ak ste si nevšimli, pred voľbami je tzv. PREDVOLEBNÉ OBDOBIE, teda stanovená doba, kedy kandidáti predstavujú seba a svoje programy a zároveň upozorňujú na chyby protikandidátov resp. doterajšieho vedenia. Takto je to všade na svete. Varujú tým voličov, aby neurobili tú istú chybu ako predtým. Po voľbách by to už nemalo žiadny účinok. A preto primátor nedpovedá. Bojíte sa snáď pravdy, pán primátor?   


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
A čo pridať II | 10-11-2014 22:14:46
OK, beriem.
No a zas je tu rezonancia. Že sa Slovač nechá takto šklbať.
Registrovaný Jaroslav Hrušovský Jaroslav Hrušovský | 10-11-2014 21:48:11
Jozef, veľmi pekne ďakujem, je to pre mňa povzbudenie.
Jozef | 10-11-2014 21:37:09
Budem sa opakovat, ale nech.
Skoda, ze nekandidujete v 1.obvode.
Zelam uspech.
Registrovaný Jaroslav Hrušovský Jaroslav Hrušovský | 10-11-2014 21:30:18
Pre:A čo pridať terajšie?
Vôbec som nemienil opľúvať Dzurindu, viem že urobil veľa pre našu lepšiu "vizáž" v Europe, len s tým sľubom to trochu prehnal, i keď úmysel mal dobrý. A hlavne oddĺženie bánk, čo bolo cca 130 miliárd korún, klobúk dole, ináč by sme boli dopadli ako Gréci. Diaľnicu do Košíc do r. 2010 a škôlku z Mečiarovej Elektry sľuboval R. Fico. Ostatné aktuality sú od soboty na každej TV stanici. Práve pred chvíľou skončili. Najviac ma zaujalo vyhlásenie R. Fica, že opozícia klame, a občania v súvislosti s nákupom CT neprišli ani o cent, lebo nebol ešte zaplatený ani cent!!! Lenže zmluva platí a doteraz nebola zrušená a predajca tvrdí, že žiadnu žiadosť nedostal. K strate tých "centov" by bolo došlo, nebyť dvoch statočných z piešťanskej nemocnice a tiež televízie.
Dobrý večer | 10-11-2014 20:48:10
Hrušovký,myslíte že je to dobre aby Ste si na staré kolené komplikoval život? JA som síce od Vás o 17 rokov mladší....., ale dohadovať sa s dravcami asi nemá význam. Ja sa spolieham nato, že príde čím skôr ďaľšia revolúcia a ak bude aj po mojej chuti tak tým revolucionárom pomôžem. Asi Vás prekvapím, ja chcem skutočne novú Sametovú , lebo potom si už ľudia dajú určite obrovský pozor, komu svoj hlas dajú.Aby už nikdy nebola žiadna Penta a žiadne Medical group Belize a podobné svinstvá.Netreba sa báť, stačí zaviesť skutočne prísnu osobnú a právnu zodpovednosť všetkých úradníkov a netreba ísť ďaleko. Stačí Rakúsky model. Každý si určite pamätá Mečiarové, Drurindové ale aj iné zlodejiny.
Jozef | 10-11-2014 19:54:20
vies, radsej srandu ako plac zo zvysovania cien, spinavej vody, alebo dalsieho predaja napr. geovrtu.
A mimochodom, vies, ze ludia, ktori sa smeju su stastni?
Clovek, ktory nema na bezny zivot sa nesmeje.
anonym | 10-11-2014 19:40:20
Jozef, ak chceš hlavne srandu v MsZ, tak si celkom skromný človek.
Jozef | 10-11-2014 19:37:02
Priatelu,ja si myslim, ze aktualneho toho ma p. Hrusovsky viac.
Chlap v 77-cke, ktory sa nauci makat s PC, ktory sa rozhodne nestarnut a urobit nieco pre "susedov" tym,ze kandiduje do MsZ musi mat obdiv u kazdeho, kto nie je aspon trochu "posunuty".
Skoda,ze p.Hrusovsky nekandiduje v mojom obvode.

A pre Jupitera - p.Hrusovsky je od Teba starsi o cca 23 rokov, ma pravo byt sarkasticky a robit si trochen srandu. Aj s Teba.
Pri "bulovi roka" si sa citil dotknuty, islo o for.
Teraz ide o viac a pokial bude takto vesely (nie veselicky) a bude poslanec, asi bude vacsia sranda ako doteraz.
A mozno nam to pojde dobre.
A čo pridať terajšie? | 10-11-2014 18:28:10
Pán kandidát - len Mečiar či Dzurinda? Dzurindu budú oplúvať ešte dlho hoci podľa môjho názoru reformy jeho vlády pomohli Slovensku najviac. Okrem iného.
Niečo aktuálne nemáte ?
Registrovaný Jaroslav Hrušovský Jaroslav Hrušovský | 10-11-2014 13:13:19
Slušnému potenciálnemu voličovi slušne odpoviem, nie však provokatérovi, ktorý kladie otázky, na ktoré sám vie odpoveď a čaká, že sa potknete. A s tým zamlčaním je to smiešne. Ja viem, že kandidatúra je vážna vec a preto nerobím z toho "sľubotechnu" ako. napr.druhé Švajčiarsko, dvojnásobné platy, diaľnicu do Košíc v r.2010 a ja ju na mape nemôžem nájsť, alebo škôlku zo známej vily Elektra.
anonym | 07-11-2014 23:23:21
Pán Hrušovský, pokúste sa uvedomiť si, že kandidatúra je celkom vážna vec a nie humoristicko-satirický časopis. Ak vám potenciálny volič položí legitímnu otázku, tak by ste mohol odpovedať serióznejšie a nie posmešným tónom. Neberiem argument, že ide o anonym, na tých anonymov bez mena sa totiž budete spoliehať v sobotu 15-teho. V podobnej úrovni komunikácie plánujete pokračovať aj v pozícii poslanca?
Jupiter | 07-11-2014 23:08:46
Dobre tak sme si to vysvetlili...
Posmešný tón Kandidáta na poslanca smerom k voličom nie je vhodný, ani pre Vás prospešný.
V čom hrám neférovo? Že som sa opýtal na legitímné fakty, ktoré ste Vy chceli zamlčať? To je férové? Ja som si napr. myslel, že fotografie tam dáva p. prof. Hrušovský, ktorý ma učil. Kandidatúra je vážna vec a prezentáciu odbiť tromi všeobecnými vetami je akokeby ste voličov považovali za stádo oviec bez vlastného názoru.
Reagovať pod Nickom je v tejto diskusií prípustné. Dodržujem pravidlá stanovené majiteľom tohoto média, vždy som vystupoval v diskusiach slušne a korektne, ale to neznamená že sa nechám odviesť od podstaty diskusie.
Jaroslav Hrušovský | 07-11-2014 22:48:51
Pre:Jupiter. Ten posmešný tón používam vtedy, keď cítim, že je to potrebné a niekto nehrá férovo. Ja uverejňujem celé meno a poznajú ma čitatelia SOL a Vy ste anonym. Čo ste čakali. Na ospravedlnenie chcem však uviesť, že som bol prispievateľom do humoristicko-satirického časopisu Nový roháč, tak ten štýl niekedy používam. Okrem toho som počas skoro celého pôsobenia rádia Twist prispieval vtipnými komentármi do Čiernej skrinky a bolo to veľa srandy. Toto je aj pre toho pána, ktorý tvrdil, že príspevky mi píšu vnúčatá.
Tiež ma veľmi prekvapil Váš názor, na moje fotografie a hlavne dôvod ich uverejňovania. Pravdepodobne ste novým čitateľom SOL,lebo ste si nevšimli, že prvé sa objavili na SOL 2.6.2011, keď ich tam uverejnila Adrika Bašová a to je skoro tri a pol roka a po dohode s p. Majkom som ich uverejňoval sám. Pochybujem, že by mi už vtedy išlo o nejaký politický kalkul.
Jupiter | 07-11-2014 21:46:14
pre "Jaroslav Hrušovský | 07-11-2014 13:43:05"
Ďakujem Vám za odpoveď a cením si, že ste sa k nej napokon odhodlali, aj keď ma mrzí ten Váš posmešný tón, irónia a sarkasmus. A to ste ešte len kandidát. Ako by ste sa asi správali, ako poslanec pri otázke, ktorá by Vám bola nepríjemná? Otázka bývalých politických príslušností je u kandidátov na poslancov úplne legitímna a volič má na ňu právo! S týmto článkom ste u mňa moc nezabodovali. Ak si chcete postaviť svoj volebný úspech na napádaní protikanditátov, zdá sa mi to nevhodné. Keďže už ale poznáme Vašu politickú minulosť a zvyky z minulosti, tak mnohé veci sú mi jasnejšie. Iných idete školiť otázkami Kto sa bojí pravdy a sám s tým máte problémy. Napadá má ľudová múdrosť "Kto akými zbraňami bojuje takými zahynie" Máte pravdu v tom, že aj v terajšom zastupiteľstve sú viacerí takí a je to chyba mnohých voličov, že tomu nevenujú pozornosť. Aj ja tam takých nerád vidím. Verte mi ja som nikoho takého nevolil ani nebudem voliť takých, ktorý kandidujú podľa toho, aká strana je momentálne v kurze. Divím sa trochu nášmu miestnemu KDH, že si lepšie neustrážili minulosť kandidátov v koalíci. Bývalá príslušnosť KSČ a kandidovať za hnutie, alebo stranu Zmena zdola je to, čo si ako volič neželám. Vaše fotografie a myšlienka uverejňovania sa mi páči, dúfam že v tom budete pokračovať, aj keď by Vás prípadne nezvolili a že ste ich neuverejňovali s určitým politickým kalkulom. To by ste mali o nás voličoch ozaj nízku mienku, že na toto skočíme..
Ešte raz Vám ďakujem za Vašu komunikáciu a vážim si aspoň Vašu odvahu na rozdiel od tých Vaších niektorých koaličných kolegov, ktorí si zvolili na prezentáciu toto médium a zablokovali si diskusiu.
pán Hrušovský | 07-11-2014 17:58:37
môžete ich všetkých mať tak akurát na háku. Jeden zo stihodných poslancov ma asi takéto CV.
V mladosti som veril len v Boha a preto som aj miništoval.Potom som si to rozmyslel a začal som veriť v Boha komunistického so všetkým čo k tomu patrí.ŠAk vládnu bolševici, musíme vyznávať Marxa.A dobre som spravil. Bol som len funkcionárom Okresných súdov a darilo sa mi vďaka členskej knižky Komunistickej strany veľmi dobre.Éj bol som vzorný komunista, ale po 17.11.1989 ma to prestalo baviť, lebo kariera a hranie majetkov je predsa zaujímavejšia činnosť. Tak som osral všetkých komunistov- samozrejme okrem komunistických škôl.A zase som začal miništovať pánu Bohu. A preto som i.i. aj poslanec Miestneho národného výboru v Seredi. Skutočne iný názov mi nenapadá, lebo obsadenie poslancami skoro identné, ako by ich tam navrhol Národný front, ktorému trónila Komunistická strana Československa. Predpokladám, že za tri volebné obdobia už takého problémy nebudú, lebo už komunistov- teda tých vyciciavačov každého režimu už nebude.A ich pohrobkov naši potomkovia už ľahko zvládnu.
Jaroslav Hrušovský | 07-11-2014 13:43:05
Vážený pán zvedavý (Jupiter a comp.),
nevedel som, že členstvo v KSČ je teraz podmienkou, ak chcete byť v Seredi poslancom. Tak som sa pozrel na niektorých dnešných a zistil som, že áno. Ba dokonca čím väčšia funkcia vtedy, tým lepšie postavenie dnes. Môžete pokojne spávať, spĺňam túto v Seredi tak dôležitú podmienku. Takže ma môžete pokojne voliť ale nemusíte. Ináč ste ma sklamali, myslel som si, keďže kandidujem za koalíciu KDH-Zmena zdola-DÚ, že mi položíte dôležitejšie otázky, napr. či som mal predmanželský sex alebo koľko mám, teda vlastne mal som mileniek a nemanželských detí alebo či som navštevoval erotické salóny.Sklamali ste ma, teraz sa nemám čím pochváliť. A že ste museli dlhšie čakať na odpoveď? Venoval som sa iným prioritám a hľadal som potrebné dokumenty ako pán primátor, ale stihol som to pred voľbami. Odpovedám vám, i keď na rozdiel od p. primátora nie som povinný, lebo ide o súkromie, ale on áno, lebo ide o vec verejnú nás všetkých a je to jeho povinnosť a je za to platený. A dobre. Ale vám to určite nevadí.
čitateľ | 06-11-2014 18:19:15
Pán poslanecký kandidát, kto sa teda bojí pravdy?
Jupiter | 06-11-2014 10:52:56
Aký výstižný názov článku Kto sa bojí pravdy... Nevzťahuje sa to tak trochu aj na Vás? V diskusii pod Vašou prezentáciou kanditáta som sa Vás pýtal, či ste boli členom KSČ, keďže ste robili dlhé roky stavbyvedúceho v bývalom režime a či kandidujete v tom istom volebnom obvode, kde máte bydlisko?
Namiesto toho ste sa odpovedi vyhli a rozpísali ste sa radšej o vzniku názvu Galantského gymnázia.
Povedal som si v duchu aj neodpovedanie je odpoveď.
Tak ako to je vlastne? Keďže zažínate v tomto predvolebnom čase v článkoch riešiť iných, mali by ste radšej ako kandidát dať čo najviac informácií o sebe a svojom programe a spôsobe ako ho dosiahnúť.

Tak boli ste členom KSČ?
Kandidujete v tom obvode kde bývate, alebo v inom?
Otázkam ste sa úmyselne vyhli alebo ste ich prehliadli?

Nehnevajte sa na mňa, ale to, že niekdo sem dá zopár fotografií z dávnych časov je na zvolenie alebo nezvolenie príliš málo pre zodpovedne voliacich ľudí.
Jaroslav Hrušovský | 05-11-2014 17:01:10
pre: s.Hrušovský
1. Ja som nikde netvrdil, že primátor urobil toto alebo hento, len po prečítaní článkov p. Kurbela som chcel vedieť čo je na tom pravda. Ako občan mám na to právo, ide totiž o to, ako vedenie mesta hospodári a nakladá aj s mojim majetkom. Nič viac, nič menej. Jedno slovenské príslovie hovorí, že:"Kto mlčí, ten svedčí". Keď totiž o niekom uverejníte nejaké nepravdivé nehoráznosti, tak ten buď sa bráni pravdivými faktami a keď nemá nič na svoju obranu - tak mlčí.
2. Keď som nedávno uverejnil fotografie zo sľubu mladých pionierov, tak ma jeden dobrák upozornil, že som mal radšej kandidovať za komunistickú stranu. Neboli ste to náhodou vy?
pravda | 05-11-2014 14:19:38
Nazov clanku je:kto sa boji pravdy?:Vsetci !!!!!
Jozef | 05-11-2014 13:17:00
inak mytolog uz zacal antikampan na SN.
Ale co uz mu zostava?
Pisat chce a tu sa asi neodvazi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 13:10:28
Anonym | 05-11-2014 10:57:50 | - preco kladiete otaku mne? Ved sa spytajte tych kandidatov.

Na SOL sa prezentuju ti, ktori o to prejavili zaujem.
Anonym | 05-11-2014 10:57:50
Až príliš často zdôrazňujete ako vám o nič nejde. A ako nemáte žiadneho kandidáta. Podľa mňa vám ide o veľa, inak by ste tu nemali len kandidátov jednej strany . O kvalite sa ani nebavme. Ale proti gustu žiaden dišputát ako sa hovorí. Jedna otázka pán Majko, prečo tu nemáte ostatných kandidátov ? V Seredi ich kandiduje viac ako 60. ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 10:49:30
Anonym | 05-11-2014 10:36:28 | - obecny mytolog sa pokazil najmä ako clovek. Zlyhal moralne a odpisal sa sam.

Mna neznervoznuje uplne nikto. Ja sa bavim a vyuzivat stav, kedy na nemusim lebo mi nejde v podstate o nic a ini musia, lebo im ide o vsetko. A tak sa aj spravaju.

Zbytocne sa snazite - ja nemam ziadneho kandidata a sam nekandidujem.
Ide mi vylucne o zverejnenie pravdy. Aj v pripade Kurbelovych clankov. Ze trestne oznamenia? No nech sa paci! Ak klame a nezakladaju sa nim publikovane udaje na pravde, oznamte prosim, kedy bude mozne urobit foto z jeho zatykania policiou. Ak sa vsak na pravde zakladaju, oznamte prosim aj cas, kedy bude obdobne foto mozne urobit inym tym, ktori by potencialne mohli byt za svoje konanie na jeho mieste.

SOL uverejni obidve situacie - koniec koncov jedine SOL poziadala vzdy o stanovisko aj druhu stranu.

Zaver - som rad, ze na nic ine ako zosmiesnovanie a pokusy o znevazovanie inych sa nezmozete. Ak su to Vase argumenty, tak sa Kurbel nema coho bat. ;-)
Anonym | 05-11-2014 10:36:28
Nejako vás znervózňuje obecný mytológ ,ale také perly aké púšťa obecný Pajko na to sa treba narodiť. Naozaj som pobavený vašou prepytujem objektívnosťou a snahou o informáciu, " nezávislú" reakciu a strkanie sa každému tu prezentovanému kandidátovi.
Tých vašich kandidátov Jano Budaj videl, alebo aspoň o nich počul alebo čítal vrátane vášho ypsilonového kandidáta Trojáka? Alebo nadobro prišiel o rozmýšľací aparát aj on.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 10:07:20
s. Hrušovskému | 05-11-2014 08:57:05 | - mate pravdu, obcania dostanu myslim si ze zaujimave informacie v tlacenej forme - konecne nieco ine, ako sa im snazi natlacit do hlav obecny mytolog.

A este nieco - osobne som povolil prevzatie viacerych clankov zo SOL a ich publikovanie v tychto novinach.
s. Hrušovskému | 05-11-2014 08:57:05
Nebojte sa primátor si počká na ďaľšie polopravdivé svinstvá z dieľne majstra Pavla a jeho družiny, ktoré čoskoro nájdu ľudia vo svojich schránkach . Tzv. Volebné noviny KDH a Zmena zdola. Alebo sa mýlim budúci poslanec Hrušovský?
anonym | 05-11-2014 08:22:38
Myslím, že je jasné prečo neodpovedá.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign