Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kotleba otvoril PANDORINU SKRINKU

200

Kotleba otvoril PANDORINU SKRINKU

Krásnohorské podhradie  
|    Erik Hrivnák  |   Piatkové načasovanie výsluchu Mariana Kotlebu na polícii v Rožňave, teda deň pred udalosťou pod Krásnou Hôrkou, rozohráva konšpirácie že Kotlebu účelovo zadržia na 48 hodín aby sa samotného „upratovania“ svojho pozemku nemohol zúčastniť. To že by sa tým absolútne nič nevyriešilo, vie aj samotná polícia, Kotleba pred niekoľkými mesiacmi otvoril Pandorinu skrinku, ktorá sa už nedá zavrieť. Svedčia o tom aj internetové diskusie kde aj ľudia ktorí Kotlebu „nemusia“ v otázke upratovania jeho pozemku stoja za ním. A v diskusiách je ich drvivá väčšina... Politici z rôznych strán sa zrazu dennodenne predháňajú s návrhmi ako riešiť nelegálne osady na Slovensku. To že štát v Krásnohorskom Podhradí totálne zlyhal, je už snáď každému jasné. Dvadsaťročná snaha majiteľov pozemkov pod osadou dostať sa k svojim pozemkov a totálna ignorácia štátu voči ich vlastníckym právam skončila až vo chvíli kým jeden z vlastníkov nedaroval pozemok Kotlebovi. Šikovný ťah ktorý túžia napodobniť stovky iných vlastníkov pozemkov pod rómskymi osadami na celom Slovensku. Mediálna pozornosť akú Kotleba prepisom pozemku vyvolal a ktorá trvá už 6 mesiacov, je najväčším tŕňom v oku polícii. Učiteľ z Banskej Bystrice v sobotu v Krásnohorskom Podhradí prehrať nemôže. Ako napísal bloger na sme.sk, ak sa Kotleba v sobotu dostane do osady a poupratuje tam, bude pre väčšinu Slovákov národný hrdina, ak mu to v tom zabráni polícia a zbijú ho pritom bude pre Slovákov martýrom. Tretia možnosť a to že Kotlebu zajtra o desiatej na polícii v Rožňave zadržia, len celú vec odsúva a nič nerieši. Už samotné trestné oznámenie ktoré na Kotlebu podal vajda Ľudovít Gunár a spol. je právne diskutabilné. Dôvod podania oznámenia vtedy pre média zdôvodnili tak, že všetky Kotlebove kroky smerujúce k získaniu pozemku pod osadou, vykazujú znaky šírenia rasovej neznášanlivosti. Ďalej Gunár dodal, že nechápe, ako mohol pôvodný majiteľ pozemkov Štefan Szanislo tieto pozemky jednoducho darovať. „Ak sa ich chcel zbaviť, prečo ich nedaroval nám, alebo nepreviedol na obec?“ A práve tu sa Gunár veľmi mýli, pôvodný majiteľ sa nechcel pozemku zbaviť ale darovaním sa k nemu chcel paradoxne dostať a konečne ho užívať…


Zdroj: www.krasnohorskepodhradie.sk

 

- - -

V novinách sa už niekoľko rokov venujeme problematike spolunažívania Rómov s majoritnou časťou spoločnosti. Tí seredskí majú dokonca svoje rubriky. Napriek tomu spolu žijeme a  vieme sa obísť v jednych dverách v nákupnom centre či pri mojej návšteve napr. sociálnych bytov.  Jasné, niekto si povie, tu je situácia iná. A má pravdu - do určitej miery. Nemáme tu klasickú osadu s tonami špiny a odpadkov. Zatiaľ. Niečo, čo sa jej začínalo podobať, je zatiaľ minulosťou. Teda aspoň čiastočne.

Čo máme aj u nás, je nehnuteľnosť na cudzom pozemku. Na Trnavskej ulici  hneď vedľa sociálnych bytov. Alebo už  majiteľka snáď po dlhých desaťročiach  za pozemok mestu Sereď - teda nám všetkým zaplatila? Pokiaľ viem, návrhy mesta  pred určitou dobou odignorovala. Možno to bežného človeka netrápi.  Od januára však máme zvýšené dane za nehnuteľnosti. Čo som komu urobil, keď sa  zase niekto chce nabaliť na tom, čo som ja  na svojom pozemku a za svoje postavil...

Budú však platiť aj tí, ktorí  vegetujú  na pozemkoch  cudzích? A ak áno, tak na akom právnom základe?

Štát - tak veľa ľudí to s takou obľubou spomína - situáciu výrazne podcenil.  Ja tvrdím, nie štát. Ale konkrétni politici, konkrétni štátni tajomníci, konkrétni páni ministri a  konkrétni zmocnenci a neviem akí ešte funkcionári. Jedno však ani jeden z nich nepodcenil. Termín výplaty štedrej odmeny za to, čoho svedkami budeme aj zajtra. Horšie, že ešte veľa ráz po zajtrajšku. A to celé je tak vážne spackané, že celé divadlo urobí nezaplatiteľnú reklamu jednému človeku, ktorý  - znovu len hovorí to, čo chcú ľudia počuť. Takých sme tu už mali, máme a mať budeme.

Násilie plodí násilie a  ak sa aj do tejto témy už konečne nezamieša  ten základný a mnohými ľuďmi zabudnutý pojem  ZÁKON, tak si  politici, ministri, tajomníci a ostatní vyvolení budú kasírovať svoje odmeny, Kotlebovci  svoju slávu a popularitu a o necelé  4 roky budeme mať  v parlamente - dosť! Konečne sme sa zbavili jednej hávede a už  sa máme zmieriť s tým, že príde iná?

Kedy sa do krajiny konečne vráti zákon? Ústava SR, zákaz negatívnej i pozitívnej diskriminácie, úcta pred súkromným vlastníctvom a elementárna slušnosť?

To si fakt niekto myslí, že Kotleba čaká na niečo iné, ako slávu? Presne ako to napísal autor príspevku, ktorý sme prevzali zo stránky krásnohorského podhradia. Kotleba nemôže prehrať.   A tento stav dopustili tí, ktorí by zajtra mali stáť v prvom rade medzi kotlebovcami a obyvateľmi onej osady vybudovanej načierno na cudzom pozemku.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 14-12-2012 13:03:22
To,čo sa deje na Slovensku s cigánmi,je politika EU,aby sa táto banda nepotulovala po EU,ale aby bola pekne doma-a ešte uplne stupídny policajti,čo ochranuju tuto čvargu,pred oprávneným hnevom ľudí-politici,sudcovia,prokuratúra,je nečinná voči cigánskej problematike
Prophecy | 14-12-2012 12:07:23
Plne podporujem aktivity Mariána K. a Ľudovú stranu Naše Slovensko.
Tento systém nekonečného sociálneho zabezpečenia pre jedno etnikum je neudržateľný.
Ak nechcú slováci žrať trávu mali by sa prebudiť.
ROVNOSŤ PRED ZÁKONOM NIE JE RASIZMUS !!!
brusko | 14-12-2012 11:56:13
Vsetci cigani volili Fica,aby sa mali dobre,ved sa aj maju beru mesacne 1000€ za to ze sedia doma a biely clovek na nich dre...A nakoniec Mariana pustili na svoj pozemok,no a uz sa aj bura....a co dosiahli cernosi nic....no...Dakujeme vsetkym ficovolicom,ktory ho volili a podporuju to zlo co sa tu pacha na Slovensku......NS!
clovek | 02-10-2012 22:00:38
ked Kotlebovi je v prave a stat musi dat nahradny pozemok romom a da sa riesit tato situlacia po dobrom a dokonca aj s rozumom romovia si mozu pod stavebnym dozorom sami postavit svoje domy aj tak vobec nic cely den nerobia
ked Kotlebovia aj ostatnym upru nejakym sposobom vlaSTNICKE PRAVO tak ja si obsadim nejaky fajovy kus zeme a uvidime no co ked mozu oni mozme aj my ???
občan | 02-10-2012 11:49:02
Ale ludia co sa rozculujete? Ved toto ste chceli pre toto ste volili Smer ktory podporuje Harabina a jeho sudny system v ktorom su zakony ako na koho. Takze teraz neplacte.
Anal Fabet | 02-10-2012 10:43:42
Nekritizujte slušných policajtov !!!
Lebo Vám zhoria domy a autá do rána...
Seeker | 02-10-2012 10:38:45
Arbiet Macht Frei
komentár | 02-10-2012 09:45:02
Miloš, ale ako človek, nie ako majiteľ SOL - novinár, musíš uznať, že len na Slovensku je takáto situácia možná. Aby majiteľovi pozemku nepovolili vstup a pritom ho ešte aj zbalia a Háveď sa tam na cudzom bude rozťahovať a ešte sa vyhrážať...?
Kam sme to dospeli? A páni politici ešte ďalších 20 rokov budú obhajovať ich práva. Ktorému gádžovi by vláda pomohla, ak by zostal bez strechy? Ako pomohla pri a po povodniach? Slušne povedané - vys ra li by sa na gádžov, nedali by mu ani dovolenku, radšej ho vyhodia aj z roboty, lebo jeden deň neodrobil. Tak je to aj z práceneschopnosťou, že ťa za jeden deň skasírujú na prémiach, ak máš to šťastie že ťa rovno nevyhodia.
Tomuto poviem "demokratický štát".
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-10-2012 23:33:44
slusny obcan tohto statu | 01-10-2012 23:26:18 | - naozaj ma mrzi, ze ludia ako Vy dokazu inym skomplikovat zivot. Chapem Vas, ze pravdepodobne po praci mate hodne casu, ktory chcete travit extravagantne, no preco do Vasich chorych vyrokov zatahujete inych - nechapem.
Ziadam Vas, aby ste sa v buducnosti vyhli diskusii v tychto novinach.
Dakujem.
Za pochopenie.

(pozeram, asi som to napisal moc zlozito...)
slusny obcan tohto statu | 01-10-2012 23:26:18
CIGANI DO PLYNU!!!
gulak | 01-10-2012 14:20:36
je to tak,ako tu niektorí píšu-už male deti vedia,kto tu predáva drogy,len policajti sa tvária,že nič nevedia-vlastne vedia-a povedia my to monitorujeme-koľko rokov to tu monitoruju-15r-či 20r-je to na smiech-stačí keby dali kameru oproti cukrovaru,potom na komín kotolne na mlynárskej-a je to a uplné trápne su kecy,čo tu píše komentár-že dajte dôkazy o skorumpovaných policajtov-asi je z inej planéty
komentár | 30-09-2012 21:56:09
pre: dado | 30-09-2012 20:48:13

Vybuchuješ, ale zrejme nečítaš do konca a neprečítaš, čo napíšeš. Nepísal som o tom, že sa máš zachovať ako superman, zablokovať auto a superspôsobom prehľadať vrecká...
Naznačoval som ti, že ak vieš, že niektorý policajt je skorumpovaný - anonymne ho udaj! To nebude bonzovanie a nikto ti auto nepodpáli. Ale na základe dôkazov, ktoré by svedčili že je skorumpovaný. Lebo skorumpovaných ani ja nemusím.
No a to, čo sa robí v Seredi - ani spišiak neurobil to čo sľúbil.
dado | 30-09-2012 20:48:13
pre komentara pokial byvas v seredi tak vies oco ide a ked si cezpolny tak padluj dalej cela sered vie ocom hovorim respektive pisem len ty sa ozves nemal som nahodou zablokovat ten taxik vytahnut vsetkych z auta prevetrat im vrecka a potom zavolat policajtov ktory evidentne nemali zaujem ked isli okolo ???? pocitam ze do rana mi zhori auto a potom by som ti asi podakoval rovnakou mincou nepis otom ocom nemas ani paru
komentár | 30-09-2012 20:07:25
pre: dado | 30-09-2012 18:45:45

Podľa seba súdiš ostatných?
Vždy som zastával názor a tvrdím, že ak sú dôkazy, treba podať podnet na prešetrenie, podnet na útvar kontroly, útvar organizovanej kriminality, .. hoci aj riaditeľovi OR PZ - ale prosím ťa, nevybľakuj s tým, že z toho niečo majú.
Dokáž. A osobne ti poďakujem, že si sa zbavil skorumpovaných policajtov.
dado | 30-09-2012 18:45:45
geto v cukrovarskom dvore treba podpalit vcera tam stalo taxi z levickou spz prave ked nasadali samozrejme po dobrom nakupe isla hliadka okolo a bez vsetkeho presla okolo aj debil co pochopil ze sa im nechce samozrejme ved aj preco ked im z tohoto kvapka podiel potom ze sa ma clovek spolahnut na nasich policajtov skorumpovanych
hádajte! | 30-09-2012 10:27:30
Viete aký je rozdiel medzi burčiakom a cigáňom? Burčiak pracuje!
cepenan | 29-09-2012 21:41:07
ja stale vidim a velmi dobre!ale niekto je tu slepy ked nevidi ze sa odimenimy nic nerobi
Cepenanovi | 29-09-2012 20:59:16
Kto nechce vidiet rozdiel - nevidi.A ty si kup bílú paličku , lebo musís byt slepý na obidve oči.
cepenan | 29-09-2012 20:34:41
odpojenie vody-vykopanie studny zamurovanie brany?spravil to za vlastne?nie za nase!aj ja chcem zadarmo!vydel si fakturu za smeti ktoru zaplatili?tomcany robi take iste hovno jak vranovic...
Pre ja | 29-09-2012 20:24:59
Odpojenie vody
Zamurovanie brány
Že už platia za smeti

Je to Tomčániho robota - ten sa nezlakol , nesťažuje sa, ako Vranovič, ale robí.
Len tak ďalej na zgerbu , máte podporu aj poslanci aj primátor!!!!
cepenan | 29-09-2012 19:48:45
teraz som pozeral spravy a bol tam pochod v partizanskom proti neprisposobivim obcanom...hadajte ako to dopadlo???ludia co tak zorganizovat v meste nieco podobne???
Pavol Kurbel | 29-09-2012 19:15:38
Každý asi pozná prípad Cyrila Talapku, krorý si postavil vilu na pozemku železníc.
http://www.cas.sk/clanok/187184/co-sa-stane-s-ciernou-vilou-zbura-talapka-svoju-haciendu.html
Chcú mu ju zbúrať. Ja na jeho mieste by som sa obhajoval aj poukázaním na cigáňov z Krásnohorského Podhradia, ktorých chráni polícia, aby im majiteľ pozemkov nemohol zbúrať ich búdy postavené na jeho pozemku bez povolenia.
Peter | 29-09-2012 18:43:05
Toto sú praktiky štb!!Zatvorenie človeka aby sa nemohol zúčastniť akcie!Aké demokratické!Slovensko napreduje !Ako povedal Kemka Slovensko je krásna krajina,ale žiľ sa tu nedá!
Ja... | 29-09-2012 18:00:33
Odpojili vodu lebo tam sa obula vodarenska spolocnost plot je pekne ze tam dal a potrebujem taky isty plot aj ja zadarmo takze zas sme pritom ze zas a zas maju zadarmo. Tu ide o princip tu nikoho nezaujima ze ho tam dal ale ci bol aj zaplateny. Za tie peniaze mohli byt nove lavicky v meste alebo sol na posip ked ide uz zima. Ale nebojte raz niekomu prepne v skatulke tak bud bude novy Devinsky masaker alebo trosku meska polieta po granate. A mozte to dat ako rasistycky komentar ale rasista je proti negrom a zltym ale nie proti ciganom najazenym. Prajem rakovinu a smrt tymto parazitom !!!!!!
komentár | 29-09-2012 17:57:56
A Páni tam Hore sa čudujú, - alebo sú zhrození, - nevedia pochopiť, - alebo neviem ako inak by som nazval ich nezáujem vyriešiť rómsku problematiku a aby ten Gádžo, čo hrdlačí sa mal lepšie ako utláčaný róm, ktorý nikde nikdy nerobil a od tohto štátu dostáva rovno do huby,.... a že Devínska Nová Vec skončila tak, ako rozhodol jedinec vo svojej bezmocnosti? Prečo mlčia a pritom neriešia tento problém? Čakajú na "Devínsku" v každom kraji???
bezpravny stat | 29-09-2012 15:51:53
http://www.oskardobrovodsky.sk/
mal vziat spravodlivost do vlastnych ruk? ked mu stat nevie ci nechce pomoct?
mal im kupit dom vedla starostu alebo postavit nelegalne maringotky pred dom starostu a nech si ich uzije aby nebol rasista!
bezpravny stat | 29-09-2012 15:44:14
Pre tych co si zastavaju aby som nebol obvineny z rasizmu tak Romov, nech sa zamyslia ako by sa tvarili, keby sa im do dvora ci do vchodu ich panelaku nastahovalo 40 Romov a kakali priamo vo vchode, odpadky hadzali tam kde boli a vy by ste mali jedinu moznost nechat im dom ci byt lebo nik by ho od Vas nekupil.
Ja sa pytam naco vlastne chodil do roboty ved robenim podobneho bordelu mozem dostat domy zadarmo!
http://www.topky.sk/cl/100371/1324568/Dobrovodsky-prehral-boj-proti-malackym-Romom--Stahuje-sa-

ja som zasadne proti tomu aby policia platena z nasich dani nepomohla pri obrane vlastnickych prav a naopak brani vlatnikovi pozemku v jeho pravach ktore si chce uplatnit a stat ho chce obvinit z rasimu!
Kotleba ak bude kandidovat ma moj hlas ak sluby VYCISTIT neporiadok.
Mal by zazalovat SR a ziadat astronomicke odskodnenie aj s dalsimi vlastnikmi.
Ak v EU nas niekto chce obvinit z rasizmu tak by im mal poskytnut azyl a nech sa o nich vzorne stara trebars davkami 3 000 eur na hlavu/mesiac.
Francuzi ich deportuju rasiti?
Pre Ja | 29-09-2012 12:00:37
Primátor postavil plot ,odstavil ich od vody za ktorú roky neplatili a musia platiť aj za smeti za ktoré neplatili roky. Ja - prečo sa to nedialo predtým a prečo to cigánom prechádzalo roky?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2012 11:46:20
http://www.sme.sk/c/6549775/obyvatelia-marseille-vyhnali-romov-z-nelegalneho-tabora.html
Ja... | 29-09-2012 11:39:47
A dufam ze sa najde BIELY clovek ktory sa postara aj o osadu na cukrovarskej su to nakazeny bastardi co tam predavaju drogy a jebu nato vsetci!!! Jedna razia a tolko drog co ponachadzaju a hnet je o polovicu bastardov menej len ked ich pozatvaraju zas z nasich dani budu zrat v base ty nakazenci! A primator im este strk da naviest aby nakazenci nechodili po blade!!!!!!!!!!!!!!!! Pride na kazdeho!!!
Ja... | 29-09-2012 11:33:47
Skoda ze netrvala 2 svetova o rok dlhsie vsetko by vyhladili a nebol by tu ani jeden parazit nakazeny!!! Prajem vsetkym ciganom vyhubenie nakazena spolocnost rakovina ludstva ale pride raz jeden den a vyhladia ich vsetkym prajem vam plyn...
votrelec79 | 29-09-2012 11:10:32
Ak niekto usúdi, že sa premnožil nejaký živočíšny druh, prevažne chránený štátom a zákonom, napr. medveď, starostovia obcí, kt. sa to týka žiadajú výnimku na povolený odstrel zvlášť nebezpečných jedincov... Ale to, že premnožili medvede je iba subjektívny názor, lebo ich je viac vidieť, no to, že sa premnožili "neprispôsobiví občania" je zrejme dosť zjavné a hlavne štatisticky podchytené... Ak neplatí ústava pre majiteľov inkriminovaných pozemkov, tak prečo nezaviesť platnosť poľovníckeho zákona na obyvateľov tých pozemkov???
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 29-09-2012 10:57:13
dobre napísané...konečne by sa ľady mohli pohnúť, nech nám nerozkazuje čochvíľa menšina!
cepenan | 29-09-2012 09:51:03
volil som kotlebu a nehambim sa zato!!!v tejto krajine uz pomuzu len radikalne riesenia!a ja som za tie najradikalnejsie!!!bili cirny jemy to jedno ale nerobis tak dostanes prd!pojdes do basy kde ta budeme kralovsky chovat?prd dostanes 2 krajicky chleba liter vody a do kamenolomu!dokedy pracujuci toto budu trpiet???a z nasich dani treba radikalne riesenia lebo stakymato sa v rukavickach nikam nedostaneme
anonym | 29-09-2012 07:32:35
Dnes to bude zaujímavé, osobne idem na to pozrieť.
bývalý sereďan | 29-09-2012 07:08:08
je neuveritelne,co je v tomto state mozne.....ti co nepracuju,neplatia dane,ucty,su jednoducho neprisposobivy,su pod ochranou statu.kotleba sikovne vyuziva negativnme nalady v spolocnosti vo svoj prospech.nie som jeho fanusik,ale nemal by sa konecne zobudit stat? vcera som cital v zivote a +7dni clanky o ciganoch.v jednom sa redaktor zucastnil vyucovania v michalovciach a v druhom je kauza dobrovodsky.....cloveku sa ani nechce verit,ze nieco take je vobec mozne.a stat mlci a tvari sa,ze vsetko je ok,ved mame noveho splnomocnenca,ktory je z osady.osobne si myslim,ze neni politicka vola nieco v tomto smere zmenit.viem si predstavit co by sa stalo keby som neplatil hypoteku,plyn ,elektrinu ci leasing.ako je mozne u tejto mensiny to neplati? ako je mozne,ze im staci mat 5-10-20deti a maju o zivobytie postarane? tych otazok je vela odpovede ziadne,len mam obavy,ze sa stane nieco zle,lebo protiromske nalady su priam hmatatelne....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2012 00:35:52
http://komentare.sme.sk/c/6548389/extremistova-nova-uloha.html
Oskar Dobrovodský to vzdal | 28-09-2012 23:09:32
http://www.oskardobrovodsky.sk/ fakt nechutné fotky radsej to neotvarajte
Seeker | 28-09-2012 22:24:10
Láska k cigáňom je horšia ako fašizmus !!! Prebudťe sa !

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign