Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Keď policajt zabudne, ktorý rok je v kalendári (alebo sa rozhodne šikanovať občanov)

Miloš MajkoDátum01. 09. 2015 14:45:44TémaCestovanie
200

Užhorod / Vyšné Nemecké | My starší si pamätáme hranice, na ktorých nám colníci prehľadávali vrecká a šacovali najintímnejšie miesta na tele. Pamätáme si, ako "pasováci" boli na hraniciach "všemohúcimi" a nehľadiac na občianske práva nám dávali  úplne zrozumiteľne najavo, kto je pán situácie a kto teda rozhoduje o tom, kedy a za akých podmienok opustíme hranice.

Keď bežnému našincovi poviete - vyber si, ktorí "pasováci"  našincom robia na hraniciach problémy  ukrajinskí, alebo naši - čo si myslíte že odpovie?

- - -

Vraciame sa z desať denného pobytu na Ukrajine. Cestovali sme prakticky krížom cez celú Ukrajinu vlakom najnižšej kategórie, aj takmer najvyššej, cestovali sme na ich pomery luxusným busom, ale aj tými najhoršími  "maršrutkami" - minibusmi, ktoré svoju technickú životnosť odslúžili niekde v Španielsku, Taliansku, Nemecku a až následne začali voziť cestujúcich po Ukrajine. Prešli sme hranice dokonca medzi  Ukrajinou a Podnesterskom - to je teda čo do kontrol fakt divočina... Nikde v podstate žiaden problém. Všade sa aj tí najprísnejší  doslovne komunistickí policajti a colníci správali síce prísne, no ľudsky a profesionálne. Až na... - ale poďme postupne a po poriadku.

V Užhorode sme nastúpili do výborne vyklimatizovaného autobusu spoločnosti EuroBus vo viere, že po asi 5 kilometroch budeme kľudne na Slovensku, po niečo viac ako dvoch hodinách na večeri staničnej reštaurácii v Košiciach a krátko pred polnocou v Business triede RegioJetu na ceste do Trnavy. To by ale nesmel do hry vstúpiť prvý slovenský policajt, ktorý si podľa správania sa k ĽUĎOM  zabudol pozrieť aktuálny rok v kalendári.

Ukrajinská colnica bola úplne bezproblémová a  takpovediac keby nám do pasov nepribudli ďalšie razítka, ani by sme ju neregistrovali.

Po príchode na slovenskú colnicu jeden policajt cudzineckej polície vyzberal cestovné pasy cudzincov (Ukrajincov a Rusov) a po kontrole našich opustil bus. Druhý policajt - zatiaľ ho nazvem "zabudnutý v čase"  dal vodičovi autobusu pokyn vypnúť motor. Odôvodnil to šetrením jeho zdravia a to priamou citáciou zákona.

Na veci by nebolo nič zvláštne, keby nebolo vonku 35 st. Celzia a na autobuse by bolo možné aspoň otvoriť okná. Žiaľ, výrobca s takýmito maniermi (zákonmi?) nepočítal a tak do 4 či 5 minút bolo v autobuse teplo a dusno, ktoré vyhnalo čakajúcich pasažierov  von. Ten istý policajt "zabudnutý v čase"  však okamžite nekompromisným príkazom nahnal ľudí späť do prehriateho autobusu. Na protesty ľudí odpovedal: "Aj ja pracujem v teple a musím ho vydržať, musíte aj vy" a dokonca jednému cestujúcemu z Trnavy  sťažujúcemu sa na zdravotné problémy v takom teple oznámil: "Keď máte zdravotné problémy, necestujte a seďte doma". Za historický však považujemtento jeho výrok: "V minulosti boli autobusy bez klimatizácie a ľudia v nich vydržali sedieť aj v teple". Pán policajt pasového oddelenia na hraničnom prechode Vyšné Nemecké zabudol jeden dôležitý fakt. V čase, na ktorý spomína sa dali na autobusoch otvoriť okná a tým zabezpečiť výmenu vzduchu a vetranie. Túto možnosť v súčasnom storočí - u nás zjednodušene povedané od revolúcie v 89 - výrobcovia autobusov neumožňujú. Policajt podľa správania a vystupovania na verejnosti evidentne zabudol na slogan "Pomáhať a chrániť", ktorým sa v súčasnosti prezentuje polícia a teda sa dá povedať, že zabudol otočiť listy v kalendári a preniesť sa z doby socializmu, kedy občan veľa možností brániť sa šikanovaniu na colnici nemal.

Nedalo mi to, predsa len v predposlednom rade rozhorúčeného autobusu sedel aj môj sedem ročný syn a vyšiel som za policajtom s otázkou, čo vidí logické na tom, že nás núti sedieť v autobuse, v ktorom teplota dosahuje zdravie ohrozujúcu výšku. Policajt rovnako arogantne a povýšenecky zopakoval svoj postoj s tým, že to nie je jeho problém a on si (podľa zákona) chráni svoje zdravie. Pravdepodobne mu neušiel môj pohľad na služobný odznak s číslom a menom na ťažko čitateľnom kovovom štítku. Povedal vodičovi, aby potiahol autobus k hangáru a tam sme čakali.

Nuž, aký by bol môj postup, keby stav s neznesiteľným teplom bol na príkaz predmetného policajta pretrvával? Oznámil by som na tiesňovú linku  112 stav ohrozenia minimálne zdravia  asi 40 cestujúcich, požiadal by som o vyslanie zložiek IZS a jednoducho by som na policajta podal trestné oznámenie. V prípade núdze by bus pokračoval  s rozbitým oknom - svojmu dieťaťu svojvoľným a šikanóznym konaním jedného arogantného policajta zdravie poškodiť nedovolím. 

Takže sumár - nespokojné desiatky cestujúcich, minimálne tri pripravované sťažnosti  na neprípustné konanie konkrétneho policajta a úvahy o podaní minimálne podnetu na Inšpekčnú službu MINV SR. 

Nateraz  požiadame o zaujatie stanoviska vedenie PZ SR a príslušného riaditeľa  KR PZ. Následne pristúpime k zverejneniu ďalších podrobností prípadu, nakoľko viacerí cestujúci sú ochotní v prípade poskytnúť svedeckú výpoveď aj v prípade konania voči policajtovi.

Možno si niekto povie - no a čo, veď sa tým ľuďom nič nestalo. Áno, je to tak - my sme tých možno desať minút neznesiteľnej horúčavy a dusna prežili. Ale pýtam sa - na toto si platíme dane a takýmto policajtom mimo výplat, uniforiem aj následné  výhody vyplývajúce zo štátnej služby? Môžu sa aj potrhať ministri, policajní prezidenti či ďalší nadriadení v robení dobrého mena polícii, keď takéto s prepáčením  arogantné hovädo dostane chuť šikanovať občanov a dokazovať im svoju dôležitosť. Totiž práve policajti, ktorí sú v priamom a denno dennom styku s občanmi meno policajného zboru svojim konaním a správaním tvoria.

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Marek Guspan
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Pre Majka | 02-09-2015 21:58:20
Ak nevies citat tak som ten konkretny priklad uviedol ale ako hovorim si len falosny pes a alibista
anonym | 02-09-2015 20:43:59
Ja súhlasím s pánom Majkom, argumenty a konanie policajta sú podľa môjho názoru neprofesionálne. Ak ma niekto iný názor, chápem ho, avšak niektoré tu písané názory sú skôr typu keď napíše pán Majko že sliepka znáša vajcia, tak už len z princípu to vyvratme lebo Majko.
A prisaham, že pán Majko mi nezaplatil za môj názor :-)
autobus | 02-09-2015 18:53:54
a kdeže 35, ale 25.
autobus | 02-09-2015 18:53:00
Tiež som zažil 20 minut v buse, kde necirkuloval vzduch, pretože stál v zápche. Naštastie len piati omdleli.
Otazka? | 02-09-2015 16:35:08
A co porusil ten policajt ked ho chcete dat na inspekciu?
Pre:Natanael 01-09-2015 17:15:57 | 02-09-2015 11:53:23
Meškáte, ten klub je už dávno založený a je jasné, kto ho diriguje. A nepopierajte, že ste jeho členom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2015 08:40:45
Pre Marek L.Guspan | 02-09-2015 04:58:45 | - takze z Vasej strany bez prikladu, bez faktov - len obycajne anonymne verejne tvrdenie...

Z mojej strany takto:

- policajt ma pravo v sulade so zakonom dokonca ine zakony porusit a to vyznamnym sposobom. Napriklad moze pouzit sluzobnu zbran na zadrzanie pachatela ci podozriveho zo spachania protizakonneho konania. Neznamena to vsak, ze bude strielat na sidlisku pri detskom ihrisku a ohrozi tym zdravie a zivoty deti a ich rodicov...

- policajt ma pravo za pouzitia zvukoveho a svetelneho vystrazneho znamenia prenasledovat auto v meste. Neznamena to vsak, ze ohrozi deti cakajuce na autobusovej zastavke na autobus do skoly.
To iste sa tyka aj vozidla RZP, ci hasicov, ktori priamo zachranuju zivot.

Jednoducho tak to je a ja znovu opakujem, ze nikomu nebranim (a myslim ze nik z ludi pritomnych v buse) akceptovat, ci dokonca vyzadovat sikanu voci svojej osobe ci blizkym. Ja to netolerujem a obdobne to citili vsetci, ktori boli policajtom nuteni zostat v autobuse aby bezdovodne riskovali poskodenie zdravia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2015 07:14:23
Pre Marek L.Guspan | 02-09-2015 04:58:45 | - uved konkretny pripad.
Pre Marek L.Guspan | 02-09-2015 04:58:45
Predstav si že som ten článok prečítal celý, a preto som napísal že to bol colník lebo pracoval na colnici rovnako aoo dopravák pracuje v oblasti dopravy. Ale teda dobre nech je po tvojom tak teda POLICAJT.
Ja sa nezastávam toho POLICAJTA, ja len poukazujem na to ako pán Majko prekrúca zákony len aby vyhovovali jemu. Pozná všetky zákony, ale oháňa sa len ti ktoré mu vyhovujú. Ak mu zákon alebo VZN mesta ukladá nejakú povinnosť alebo mu je teplo tak TU argumentuje tým aký je daný zákon či VZN protiústavný. Ale ak da nejedná priamo o neho tak od ostatných ľudí vyžaduje aby zákony dodržiavali a všade sa nimi oháňa. Tak to je aj v prípade odpratávania snehu spred jeho domu alebo ohňostroja v blízkosti školy či kostola. Je to len POKRYTECKÝ, ALIBISTICKÝ, EGOISTICKÝ, AROGANTNÝ A DVOJTVÁRNY............... A každý rozumný človek a aj každý kto ho skutočne pozná to už dávno vie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2015 22:01:35
Peter | 01-09-2015 21:56:26 | - bez dalsieho komentara...

(vsetko nasledujuce na Vasu adresu by bolo - fuuuj... - neda sa, citaju aj deti)
Peter | 01-09-2015 21:56:26
Necestujem tolko co vy,nemam na to cas ako vy ,ale ked idem niekam tak za urcitym konkretnym cielom alebo podujatim!Tak takato sikana ako ju nazyvate je cuduj sa svete aj vo vyspelej demokracii pri vstupe na podujatie!Je to nieco ine?Vo Svajciarsku\'2\"hodiny a nikoho netrapilo ci je\'horko alebo ci mame\'co pit!V dnesnej dobe nic mimoriadne,no ale bol ste na Ukrajine a asi nemate info o utecencoch aj na slovensku!Upozornenie colnika na vysoke teplo a potreby spustenia klimatizacie co by mal mat na starosti sofer autobusu skratka nepovazujem za hrdinsky cin a ani konanie policajta za suce lincovania!
pre Majka | 01-09-2015 21:21:44
Mate pravdu!!Taketo pocinanie policajta je arogancia on si chrani zdravie,ale zdravie celeho autobusu je mu jedno.To nema s tym,ze si plni povinnost nic spolocneho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2015 20:50:08
Peter | 01-09-2015 20:43:49 | - Peter, jediny kto tu inak veci chape ste Vy. Keby Vam neslo o osobne utoky, mozno by bola situacia ina.

Zazil som podstatne horsie a nie pri jednej ceste. Je prirodzene cakanie, statie v kolonach, prehliadky (dokonca aj osobne) a v statoch, o ktorych sa Vam nesniva, lebo dost urcite netusite ze existuju, nieto ich navstivit...

Prirodzene problemy a komplikacie su normalne a akceptujem ich ak nevyhnutnost. Sikana slovenskeho policajta vsak do takpovediac bezneho cestovatelskeho kolorytu nepatri a ako som napisal, neriesim ci ju oblubujete Vy, ale ze ju netolerujem ja.

Pochopil? ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2015 20:44:22
Peter | 01-09-2015 20:30:01 | - dakujem za odporucaniea kludne vstrebavajte informacie odkial Vy sam uznate za potrebne a vhodne.
O tom je totiz demokracia a sloboda slova. ;-)

Co sa tyka poslednej vety - citatel uz moj vyrok pochopi, takze obavy o seba nemam. ;-)

Co sa tyka trpenia sikany ci uz v minulosti alebo dnes - ako je komu \"libo\" Ak ste masochista, kludne sa zatvorte aj do sklennika a posahaneho policajta poproste, aby Vas vyslahal rakoskou po krizoch (pripadne inde, kde to mate rad).
Tohto sa vsak ja s Vami nezucastnim. (a bolo nas tam z cestovatelskej partie 11 a s dalsimi 3 sme sa vdaka spolocnej ceste z Uzhorodu do Kosic zoznamili. Jeden ma uz zaujem cestovat s nami. To je sila, co? ;-))
Peter | 01-09-2015 20:43:49
Tu cestu do Grecka som nespominal ako chvalu ako Vy,ale tie kontroly kvoli dianiu v Europe co tam boli a clovek by si myslel ze v dnesnej dobe nerealne som mal na mysli!Tam by ste si prisiel na svoje vtedy!Minimalne Strssburg-,minimalne!Tato demokracia asi niekomu ublizila viac ako ostatnym!Aj taky je svet!Ale turisti z Nemecka nemali taky problem ako slovak zo Serede!Ze by ine chapanie?
Peter | 01-09-2015 20:30:01
Tak ze bolo lepsie ako teraz,ak brazdite svet od siedmych rokov !Tak neviem na co sa stazujete!Obycajny clovek taku sancu nemal,v com ste bol vynimocny?Alebo osozny?Vam asi chybaju tie casy nedavno minule.Chronicky sa stazovat na vsetko a vsetkych,jujuj to nie je ciste.Stlacte to carovne tlacitko,ktorym sa tak ohanate a zruste oponentov a usmiebajte sa na svojich pritakavacov asi Vam to robi dobre a mate pocit vodcu ak sa to nepodarilo uz viackrat inde.Prijemne cestovanie aj so synom a kamaratom ,idem vstrebavat info na JOJ,STV,a ine kvalitne tv!Musite sa citit ako neskutocny Maco ak si dovolite ludi co tu vyjadrujju svoj nazor a ze vraj slobodne primitivmi!No nech sa dari!
pán Majko | 01-09-2015 19:48:38
Váš príspevok má jednu chybu. Idiotom nemôžete písať skratkami .Takže TC je trestný čin- capíto mudrlanti?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2015 19:45:16
Peter | 01-09-2015 17:31:56 | - mam sa ospravedlnit za to, ze od svojich asi 7 rokov cestujem po svete? ;-)

Mam sa ospravedlnit za to, ze mam skusenosti prezite naozaj na vlastnej kozi z celej Europy, z mnohych krajin Afriky, Azie, Juznej, Severnej Ameriky a Islandu?

Mam snad klamat, aby som zapadol medzi ludi ako ste Vy, ktori maju zavrate z cesty do Grecka? ;-)

Vami menovanu trasu som pocas roka aj so svojim synom absolvoval 3 x. A ani jeden krat a ani na jednej colnici nebol policajt v uniforme, ktory by si dovolil takto nezmyselne sikanovat autobus ludi.

A mala poznamka - po cakani nasledovala prehliadka vsetkej batoziny cestujucich a celeho busu.
OOSOBNE som postup OBHAJOVAL a aj teraz trvam na tom, ze hranica SK a Schenghenu musi byt strazena a kontrolovana.
Mozno sa pred kontrolami niekto trasie - ja nie, lebo nic nepasujem - ja nie som ochotny akceptovat bezdovodnu a protipravnu sikanu nech je kdekolvek a od kohokolvek.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2015 18:10:07
Zdrzim sa hodnotenia primitivnych komentarov - k veci:

Dnes je predpoklad, ze ponechanie jedneho dietata v aute na slnku aj s pootvorenym okienkom bude hodnotene ako TC.

Prikaz verejneho cinitela v uniforme a v sluzbe udeleny 30 ci 40 ludom vratane niekolkych deti zostat v buse s vypnutym motorom odstavenom na slnku pri 35 st. Celzia teploty v tieni, bez vymeny vzduchu vo vozidle obhajujete?

Zvratene, chore a totalne primitivne.

Neda sa vylucit, ze sa policajt mohol svojim konanim dopustit TC vseobecneho ohrozenia.

O tom, ze mu p mojom rozhovore \"zaplo\" svedci fakt, ze okamzite povolil presun busu pred hangar, kde zostal nastartovany, cim bola klima a vymena vzducho zabezpecena.

- - -

Co sa tyka utokov na moju osobu - neriesim, ked ma prestane bavit - vyriesim jedinym klikom na spravne tlacitko. ;-)
Marek L.Guspan | 01-09-2015 17:51:14
Natanael:
palec hore!!!

Peter:
ďalší do klubu? Kedy ste boli naposledy na Ukrajine? Ja som tam bol aj s Milošom za posledný polrok trikrát a žiadne vojnu sme tam nevideli (je pravda, že na Donbase sme neboli), žiadne granáty do davu nikto nehádzal, ani sa tam nestrieľalo.
Nesledujte média a správy na komerčných TV, ale choďte sa tam pozrieť. Lebo inak budete aj naďalej písať takéto nezmysly, z ktorých je jasné, že nemáte ani šajnu, ako to tam vyzerá.
Peter | 01-09-2015 17:31:56
Postarsi p.Majko ako sa sam nazval asi zabudol ze na Ukrajine je vojna,ze za hranicami sa strielalo,ze v Kyjeve sa hadzu granaty do davu....!Ze vychodna hranica je hranicou sengenu,ze utecenci su bsade kam sa pozries,ze vsetci colnici co su v EU su v pozore a lasuju vsetko,vsetkych a plnia si len povinnosti!Necitite sa trapne p.Majko?Ci koliky do rajcin a na\'stan Vam nevysli tak idete zbytocne otravovat niekde inde?A tolkeho cestovania za komunistov?Hmm......?Obycajny pracujuci bol mozno,mozno raz na Balatone a Vy ani nie patdesiatrocny a polovicu zivota mate preziteho uz po ravolucii mate take skusenosti s prehladavanim intimnych casti na colnici?Ja osobne som zazil cestu do Grecka a naspat asi pred mesiacom a verte asi by ste sa zblaznil od rozhorcenia,ale komu sa tam stazovat ze?Madari,Srbi,Macedonci,Greci a naspat to iste!Co poviete kde by ste stvrdol na 24 hodin ak by ste si otvoril hubu?Na moste cez Vah boli akesi cudzokrajne mole,co tak zistit na urade ako sme ohrozeny?
Marek L.Guspan | 01-09-2015 17:31:39
Pre Majka:
Ty tu ideš vyčítať colníkovi - dotyčný si ani len neprečítal poriadne článok, keďže sa tam píše o policajtovi a nie colníkovi. K ostatným vetám sa ani nebudem vyjadrovať, keďže ide zjavne o útok na pána Majka a nie o diskusiu k článku. Slušní diskutujúci a iným názorom sa totiž vyjadruje inak.
Pre všetkých ostatných:
Policajt možno dodržal všetky postupy a zákony, ale neprejavil ani trochu ľudskosti v zmysle hesla, ktoré majú príslušníci PZ SR napísané na svojich autách: Pomáhať a chrániť. Ak sa mýlim, napíšte čo v zmysle týchto dvoch slov urobil? A vrcholom jeho arogantnosti bola poznámka, ktorou dal najavo svoj názor, že ak ste chorí alebo máte zdravotné ťažkosti, nemáte cestovať (a k tomu budú smerovať sťažnosti na jeho postup).
Na doplnenie ešte napíšem, že ľudia vystupujúci z autobusu sa pýtali kolegu \"zabudnutého policajta\", či môžu vystúpiť a ten im to dovolil. Ale tento \"zabudnutý\" ich nahnal späť. Ktorý z nich sa spomínanými dvoma slovami riadil a ktorý nie?
A ešte k teplote: 35 °C vonku znamená minimálne o 5 °C v autobuse viac. A táto teplota sa rapídne zvyšuje každou minútou. Alebo snáď neviete nič o posledných prípadoch, ktoré sa stali v autách na parkoviskách hypermarketov? Bol som v tom autobuse a verte mi, že po 5 minútach sa tam nedalo dýchať. Ak mi neveríte, vezmite svoje 7-ročné dieťa a choďte to skúsiť. Potom sa Vám všetky zákonné postupy policajtov budú zdať nepodstatné. Podstatné bude Vaše zdravie.
Natanael | 01-09-2015 17:15:57
p. Majko, navrhujem Vám založiť Klub nepriateľov MM. Ako vidno, núdza o členstvo nebude...-:D
Príspevky oboch diskutujúcich svedčia o ich mentálnej ale najmä sociálnej výbave. Je úbohá! Ani netreba hádať, ako by sa správali obaja predchádzajúci diskutujúci, keby sa ocitli v podobnej situácii.
anonym | 01-09-2015 16:37:33
Tu nevidim najmensi dovod na podavanie nejakej staznosti.Len preto ze bolo 35 st, si nemal policajt plnit pracovne povinnosti? Co konkretne porusil? Vy co si tak potrpite na dodrziavanie zakonov by ste mu mali navrhnut pochvalu a nie sa stazovat :D
Pre Majka | 01-09-2015 15:59:12
Ty tu ideš vyčítať colníkovi že sa drží zákona a pritom od všetkých ostatných vyžaduješ aby sa držali litery zákona a chytáš sa každého slovka zo zákona.
Keď ti to vyhovuje tak sa musí každý držať zákona či predpisov ale keď ti to nevyhovuje tak sa ic držať nemusí?
Osobne si myslím že si obyčajný egoista a alibista. Po volených zástupcoch vyžaduješ aby sa držali zákona od slova do slova ale keď ti to nevyhovuje (je ti teplo) tak na pracovníka na colnici nadávaš a vypisuješ sprostosti na SOL len zato, že zákon dodržiava. Si obyčajný pokrytec a zákony využívaš len vo svoj prospech. Oháňaš sa zákonmi len vtedy keď ti dávajú nejakú výhodu. Ale si proti zákonom ak ti ukladajú nejakú povinnosť alebo ti jednoducho nevyhovujú.
SI TRAPNÝ EGOISTICKÝ POKRYTECKÝ ALIBISTA.
anonym | 01-09-2015 15:31:08
Ja len tolko, ze riaditel KR PZ s utvarom tohto policajta nic nema. Je to dane organizacnou strukturou.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign