Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Keby som nezažil, neuverím - telefonát s generálnym riaditeľom ZsVS Ing. Taričom

200

Včera 8. 7. 2013 som zažil niečo, o čom som si myslel, že patrí možno do socializmu, ale určite nie do demokracie. Obyvatelia sedemnásťtisícového mesta Sereď majú dlhodobo problémy s čistotou vody. Od roku 1989 prešlo 24 rokov a žiadne mestské zastupiteľstvo neprijalo dostatočné kroky k tomu, aby sa táto situácia zlepšila v prospech občanov. Pokým nevzala iniciatívu do rúk hŕstka nespokojných občanov a začala tlačiť na príslušné orgány, vrátane mesta, aby začali situáciu riešiť v prospech občanov. Aj keď sme všetci čakali, že budeme hneď obvinení z toho, že si robíme agendu, alebo sa snažíme niekomu uškodiť. NIE JE TO TAK. Chceme, aby nám z vodovodu tiekla čistá voda. To je všetko. Preto sme aj vystúpili na mestskom zastupiteľstve.

Ako ďalší krok k vyriešeniu situácie sme sa pokúsili dohodnúť si stretnutie s vedením Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti. Preto p. Majko telefonoval do tejto spoločnosti, aby dohodol termín stretnutia. Telefón bol na hlasitý odposluch, keďže nevystupoval v mene svojej osoby, ale vystupoval v mene združenia „Občan rozhodni“. P. riaditeľ s nahrávaním telefonátu nesúhlasil, takže zvukový záznam neuverejňujeme. Aj keby tento záznam najlepšie zobrazil aroganciu a osočovanie, ktoré sa p. Majkovi dostalo. Neustále obviňovanie z toho, že si robí PR. P. riaditeľ viackrát zopakoval, že „bol upozornený na to, kto p. Majko a je a že si robí PR“. O tom, čo sa pre občanov mesta urobí a to, aby im z kohútikov netiekla špinavá voda, sa p. riaditeľ nebavil skoro vôbec. P. riaditeľ stále nástojil na tom, aby sme sa stretli s p. primátorom a on sa tohto stretnutia zúčastní. Nenechal si ani raz vysvetliť, že my sa nechceme stretnúť s p. primátorom, ale chceme sa stretnúť s riaditeľom podniku, ktorý poškodzuje občanov. Hluchota, slepota, agresivita. A absolútny nezáujem o diskusiu k problému a absolútny nezáujem o čo i len stretnutie s odberateľom.

Otázkou je, kto a s akým zámerom  informoval p. riaditeľa, že „p. Majko si robí PR“? Má tento človek záujem na tom, aby tiekla občanom čistá voda? Alebo si robí vlastné PR tým, že neustále obhajuje postoj firmy, ktorá pravidelne poškodzuje občanov? Neustále sme nezmyselne kŕmení tým, že ZsVS koná. A následne nám tečie z kohútikov voda hnedá ako kartón, pričom z mestského rozhlasu počujeme, že voda je nezávadná.

Sereď sa čím ďalej, tým viac, stáva mestom, v ktorom mladí ľudia iba prespávajú a majú tu rodičov. Kedy konečne pochopia kompetentní, že udržať mladých ľudí v meste je možné len tým, že sú im poskytované adekvátne služby za adekvátne peniaze. Čistá voda je jedna zo základných ľudských potrieb. Nie je to možnosť, alebo luxus. Je to potreba.

Musí naozaj najprv niekto zomrieť, aby tento havarijný stav začal niekto riešiť?

Pri telefonáte sme boli prítomní Daniel Lőffler, Ivan Rybanič a telefonát uskutočnil Miloš Majko. Telefón bol na hlasitý odposluch. Musím povedať sám za seba. Keby som tú aroganciu vo vystupovaní p. riaditeľa ZsVS nepočul na vlastné uši, tak tomu neuverím. Diskusia o probléme absolútne žiadna, iba osočovanie o PR.

- - -   Doplnenie článku o pohľad druhého prítomného pri rozhovore - - -

I keď naozaj nerád, no žiaľ musím potvrdiť Danove slová. On i kolega Ivan Rybanič spôsoby ľudí na určitých pozíciách pri jednania vo veciach verejných ešte nepoznajú tak dôverne, aby sa im nečudovali. Ivan dokonca vyhlásil - hlavne po dnešnom dni, že je úplne zhrozený  nad fungovaním našej spoločnosti.

Doplním. Spoločnosť funguje presne tak, ako fungujú jej jednotlivé články  a to jedinci. Nič nie je dokonalé, no jednanie pána generálneho riaditeľa   Ing. Jozefa Tariča aj ja hodnotím ako úplne nepochopiteľné. Dosahuje ním iba oddialenie problému o niekoľko dní či týždňov - raz sa totiž s oficiálnymi zástupcami občianskej iniciatívy vzniknutej v súlade s platnou legislatívou SR  stretnúť bude musieť. Ja to vidím tak, že to môže byť s plnou vážnosťou pozície, ktorú zastáva, alebo s hanbou, ktorú si takýmto vystupovaním sám vyslúži u občanov - zákazníkov spoločnosti, ktorú nielen riadi, ale aj reprezentuje.

Pán generálny riaditeľ  Ing. Tarič  pri svojich vyjadreniach akosi zabúda na fakt, že my ho nepozývame na žúr či súkromnú párty. My, poškodení a spoločnosťou stále poškodzovaní zákazníci v danej takto vážnej situácii máme právo s vedením rokovať, nakoľko nižšie stupne riadenia spoločnosti v komunikácii a riešení problémov úplne zlyhali.

Včera sa traja dobrovoľníci problému pitnej vody vo svojom voľnom čase venovali  2 hodiny popoludní, skoro 5 hodín vo večerných hodinách a dnes ďalšie viac ako 4 hodiny predpoludním.  Snažili sa o stretnutie s tými, ktorí sú za riešenie problémov  špinavej vody priamo platení !  Až sa mi nechce veriť tomu, čo píšem, no opätovne žiaľ, je to pravda.

Dnes sme sa snažili na riaditeľstvo dovolať asi  28 krát. Podaril sa jeden rozhovor so sekretárkou pána generálneho riaditeľa, ktorá sa nepredstavila s tým, že nám dala termín o pol hodiny, kedy pán riaditeľ bude prítomný. Asi nemusím veľmi prízvukovať, že hovory z môjho mobilného telefónu boli a mám taký pocit že vedením spoločnosti aj budú - IGNOROVANÉ.  Nie, to nie je scifi, priatelia, to je realita.

Následne na identické číslo zavolal kolega Ivan Rybanič zo svojho telefónu a sekretárka telefón zdvihla. V momente ako som sa predstavil však povedala, že pán generálny riaditeľ s nami hovoriť nebude a vo veci špinavej vody sa máme obrátiť na primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho. Následne zložila telefón.

Keby to nebolo tragické, tak by som povedal, že to je úsmevné. Snažím sa pochopiť postoj či inštrukcie pána generálneho riaditeľa, no veci sa majú tak, že spoločnosť  ZsVS je našim dodávateľom a nie  Tomčányi. Tomčányiho  jeho voliči volili na to, aby spravoval mesto  Sereď a ak  chce mať na rokovaní pán generálny riaditeľ jeho, či niekoho iného, má možnosť pozvať si ho. No ako argument nekonania  z jeho strany - tak to si myslím, že vojde do histórie.

Špinavá voda dodávaná do našich domácností je evidentne naozaj vážnym problémom kompetentných. Dokonca natoľko vážnym, že sa kompetentní boja aj stretnutia s poškodenými zákazníkmi. Dovolím si dokonca povedať, že sa z problému pomaličky rysuje politická agenda tých, ktorí si možno ani neuvedomujú, že takýmto spôsobom sa zamotáva klbko, ktoré raz bude nevyhnutné rozmotať. A rozmotávať ho nebudú poškodení občania... 

My totiž stále budeme chcieť dosiahnuť iba to, k čomu sme dostali mandát v petičnej akcii - nateraz sa chceme stretnúť a rokovať o krokoch, ktoré nám za naše peniaze zabezpečia čistú vodu, o kompenzáciách spôsobených škôd a zmluvných podmienkach, ktoré robia dodávaný nekvalitný produkt prakticky nereklamovateľným.

Slušnosť káže, pokúsiť sa o dohodu. Pán generálny riaditeľ  ZsVS v Nitre, Ing. Jozef Tarič, o dohodu s Vami, vedením spoločnosti, ktorej ste štatutárom.

Na záver poznámka pre pána riaditeľa:

Do telefónu ste mi povedali, ako ste boli upozornený na moje  PR v danej veci. Nakoľko ste ma nenechali dohovoriť a zložili ste telefón, dovolím si Vám oznámiť, že nie som volený funkcionár mesta a nepotrebujem si robiť  PR. Som nezavislý a nezavislým aj zostanem. Nie som a nikdy  som nebol zamestnancom štátnej správy a už 21 rokov vlastne nie som zamestnancom. Som iba jedným z nespokojných zákazníkov Vašej firmy, ktorá je žiaľ monopolom vo svojom obore v našej oblasti a som zákazníkom, ktorý  Vás v tiesni bol donútený zatiaľ zasponzorovať takmer  200 Eurami za tovar, ktorý ste mi dodali neupotrebiteľný a služby, ktoré ste mi nikdy nedodali.

Pán riaditeľ, patrím medzi ľudí, ktorí sa nikdy nestotožnia s tým, že majú platiť spoločnosti akú  Vy riadite za nekvalitný tovar plnú cenu a som jedným z tých, ktorí  sa budú svojich práv domáhať všetkými zákonnými prostriedkami.

Inak som rád, že ste mi oznámili to, čo som o niektorých ľuďoch predpokladal už dávno. Nepochybujem, že ste im urobili prevelikú radosť...

Miloš Majko

 

- - - Záver za občiansku iniciatívu - - -

Za iniciatívu chceme verejne vyhlásiť, že nikomu z nás nejde o osobné ambície, o vlastný prospech a vo veci špinavej vody budeme obsah všetkých stretnutí či rozhovorov (vždy konáme tímovo)  s kompetentnými uverejňovať na  SOL. Ak má záujem do úzkeho tímu vstúpiť a k riešeniu  tohto závažného problému konkrétne napomôcť ďalší človek, má možnosť. My konáme vo svojom voľnom čase a za svoje finančné prostriedky.

Daniel Lőffler, Ivan Rybanič, Peter Jantoška a Miloš Majko.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 23-07-2013 09:55:00
Ak máte skutočne kvalitný filter, tak prepustí dôležité minerálne látky v takom množstve, aké telo potrebuje, aby človek nepil "destilovanú vodu"...
Obcan | 22-07-2013 23:40:34
Ak uz tecie svinstvo vo vode,moj nazor je ten ze by musel clovek velmi dlho odpustat vodu-odhadom tak par stoviek kubikov :-)))
Ak niekto byva na 12tom poschodi,tak ze odpusti trocha vody,je skor psychologicky efekt.
Co sa tyka tych filtrou,suhlasim ze dokazu prefiltrovat vodu ze bude ako z tatranskeho pramena-len s jednym rozdielom:
Zachyti,alebo znici aj to co by v nej malo byt.
To je ako so snehom-malo ludi ale vie ze na pitie ani roztopeny moc nieje a chuti tak trocha divne-a to preto ze neobsahuje mineraly,je to prakticky taka voda v prasku :-)))
Nastastie nam tecie voda zo studne ktora je naozaj vyborna-teda aspon co robili rozbory,je chutna a hlavne je na pohlad uplne cista-oproti foto co tu dali obyvatelia sidlisk.
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 22-07-2013 22:17:22
Jasné, akceptujem Váš názor.
Avšak aj keď nám tečie číra voda, je v nej toľko svinstva, že až po miernom odtečení je vhodná na pitie. Ale to zistíte, iba ak si dáte spraviť nákladný kvalitný rozbor vlastnej vody. Čiže to bol prvotný dôvod, prečo som si ten filtračný systém zabezpečil a pomáha mi aj vtedy, keď ide z kohútika "kakao"...
Nech to je akokoľvek, vodárenské spoločnosti zavádzajú občanov a vzhľadom na legislatívu musíme seba a svoje deti chrániť iba tak ako vieme...
Obcan | 22-07-2013 21:47:57
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 22-07-2013 21:16:09

Hm,pri vsetkej ucte,ale vy zase asi nechapete ze ludia si za PITNU vodu platia.
V tej platbe je aj cely ,,ancabel okolo,, a hlavne je tam zaratany aj ZISK spolocnosti.
Takze ludia maju niekomu mastit vacok a este si aj kupit filter na vodu,tak to je fakt bomba !
Co keby ste zasiel na benzinku a tam nacapoval benzin s necistotami a aby ho bolo viac ( a majitel mal viac zisku) tak aj troska vody ?
No a doma by ste si to uz len prehnal cez neake filtre a bol by ste spokojny,vsak ?
Pritiahnute za vlasy,ja viem,ale to je to iste aj s nazorom ze niekto kto si zaplatil sluzbu by sa mal nakoniec starat sam a spolocnost sa bude rehlit,ze sa bude az za brucho chytat...
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 22-07-2013 21:16:09
Predávam Vám niečo?!? Pre boha, iba som sem napísal, že každý si vie pomôcť...
PS: Inak si uvedomujete, že napr. pri každej Vašej návšteve hociakého obchodu platíte celý "ancábel" okolo?!?
Na predaji aj toho filtra niekto niečo zarobil, ale je mi to jedno, lebo som štastný, že ho mám a pomáha mi...
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 22-07-2013 21:11:44
Prvý rok 7,5 centov/liter, druhý a každý ďalší rok 2,3 centov/liter...
anonym | 22-07-2013 20:34:55
Michal Scepko, koľko je to tých pár centov? Napíšte výšku Vašej investície. Ďakujem.
jajaj | 22-07-2013 14:17:03
a zhodou okolnosti vy ste perdajca, nie?
Registrovaný Michal Scepko Michal Scepko | 22-07-2013 13:34:35
Problém s vodou mám vyriešený...
Kúpil som si veľmi kvalitný filter vody a na pitie a varenie rodina používa perfektnú prefiltrovanú vodu (za pár centov). Nech mi z vodovodu tečie akékoľvek "kakao", do pohára tečie krásna voda.
Viem, že by sa o "čistú" vodu mali postarať iní ľudia, ale sami vidíte, že ak si nepomôžete sami, nikto Vám nepomôže...
Vyskúšanie toho filtra nič nestojí...
občan | 12-07-2013 22:41:28
Keď si kúpite motorku, môžete cestovať po Balkáne tiež a písať z Bosny , Chorvátska a Ciernej Hory.Alebo treba povolenie?
lubo | 11-07-2013 14:06:09
som rad, ze sa niekto iny domaha mojich prav, zaroven mi je luto ze su ludia ktorym sa to nepaci, napriek tomu ze nemusia zdvihnut nieco z ich gauca a niekto iny za nich riesi problem, z najzakladnejsou ludskou potrebou, vodou. My mame doma prietokový kotol. raz za rok menime na nom vyhrevne teleso. cca 130 euro. Kludne som ochotny jedno znicene darovat, nech sa pozrie zastupca mesta dovnutra, co sa na nom zachytava a aku kvalitnu vodu tuna mame...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-07-2013 12:17:08
občan | 11-07-2013 11:30:23 | - ale predsa ani teraz na dovolenke v Chorvatsku tu vodu zo ZsVS nepotrebujete, alebo snad ano?

Milujem situacie, kedy trafime kliniec po hlavicke... ;-)

Prijemnu dovolenku a som rad, ze SOL sprostredkovava informacie aj nasim dovolenkujucim zastupcom.
občan | 11-07-2013 11:30:23
Ako sa do hory volá , tak sa z hory ozýva. Najprv sa vyhrážate hromadnou žalobou a potom sa divíte že sa s vami riaditeľ nechce baviť. Už bola hromadná žaloba podaná? Aký je výsledok ? Vy vodu z cisterny na 8 posch. ťahať nebudete, že, máte dom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2013 19:14:15
anonym | 10-07-2013 19:08:51 | - ale ja nic nehodnotim... Ze sa niekto nieco domnieva, je jeho vec a pravo. A co hovoril pan riaditel, s tym sa musi vysporiadat on sam.
anonym | 10-07-2013 19:08:51
P. Majko ja s Vami súhlasím, ale zhodnotiť, že za tým stojí konkrétny pán (vieme koho mal na mysli), to je trochu silná káva. A to ani nie som jeho obdivovateľ.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2013 18:40:30
anonym | 10-07-2013 18:29:58 | - priatelia, len sa tu virtualne nepobite.

Ja s nikym nesuperim, sam som poskodeny a je to fakt iba o tom, ci bude problem rieseny s podporou obyvatelov mesta, alebo samostatne.
anonym | 10-07-2013 18:29:58
Myslím, že M. M. má viacero neprajníkov, nielen toho, kto mu odmieta poskytnúť rozhovor. Ale ak si presvedčený práve o ňom, musíš mať úžasný talent vyhodnocovať veci týmto štýlom. :-)
anonym | 10-07-2013 18:20:41
anonym | 10-07-2013 17:56:30
Podľa čoho si usúdil "lebo to vyzera na voleneho zastupcu a teda aj to,ze clovek ktoreho ludia zvolili bojuje proti nim". Nuž odpovedz si na otázky
a) Komu môže záležať na tom, aby jeden z tých "štyroch mušketierov" ktorý sa neustále pýta v mene občanov a kladie často krát nepríjemné otázky, až tak nepríjemné, že nemá zábranu vyjadriť sa do média: "jemu rozhovor neposkytnem"
b) kto z rádových občanov mesta, ktorí nenesú zodpovednosť za chod mesta, má záujem nejakému arogantnému riaditeľkovi vysvetlovať kto je M.M. a informovať ho aby s ním nekomunikoval?
anonym | 10-07-2013 17:56:30
Podľa čoho si usúdil "lebo to vyzera na voleneho zastupcu a teda aj to,ze clovek ktoreho ludia zvolili bojuje proti nim".
Obcan | 10-07-2013 16:58:34
V tomto state musi byt nieco chore...
V Soporni niekto odporuci starostovi aby nerobil referendum,ten ho neurobi,hoci velka vacsina o neho mala zaujem-naplul ludom do tvare.
V Seredi velke mnozstvo ludi je nespokojnych s vodou-zakl.zivotnym prostriedkom,par ludi to riesi na ukor vlastneho casu a financii a ten hlavny co k tomu ma co povedat povie ze sa s nimi bavit nebude,lebo zase niekto odporucil ze si tym tito ludia robia PR.
Takze zase sa nic nedeje.
Bolo by naozaj zaujimave zistit kto instruoval riaditela vodarni,lebo to vyzera na voleneho zastupcu a teda aj to,ze clovek ktoreho ludia zvolili bojuje proti nim.
A to uz je chore...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2013 13:46:49
klasika | 10-07-2013 13:27:44 | - nebudte taky velky pesimista. My to nevyriesime. Vyriesia to ti ludia, ktori sa podpisali pod peticnu akciu.

V rozhovore s manom generalnym sme vsak pocitili jasne instrukcie, ako ma s nami komunikovat. Mozno som vzdy trosku iny, no ja nevidim ako problem toho generalneho - jeho sposob jednania hovori o nom osobne i o riadiacom pracovnikovi - ja vidim problem v tom, kto a preco mu tak jasne instrukcie dal. A to bude perlicka, ked sa obcan dozvie... ;-)

Nemajte obavy, vola ludi je silna, len ju musia prejavit. Teraz maju ine starosti, tecie im relativne cista voda. Takze systematicky sa tomu venujeme iba my. No vydrzte do momentu, kedy zase bude ZsVS capovat "kofolu". A nestoji otazka, ci bude, ale kedy a kolko ludi to zase nas*rie...

Je to o prioritach. Nam nejde o policike body a propagandu. Nam vlastne nejde o nic. Ak totiz pocitime, ze nemame aktivnu podporu ludi, teda ze ludia maju ine priority - velmi rychlo svoje priority zmenime aj my. Verte mi, minat cas a peniaze na niekoho kto o to a za to nestoji - NEMUSIM.
lubo | 10-07-2013 13:46:49
pre: klasika | 10-07-2013 13:27:44
koli ludom ako vy je stav spolocnosti taky ako je, namiesto toho, aby ste sa za nieco postavili, radsej sa vystahujete. Jo, hold, utek je niekedy najlahsia cesta. V CR sa uz ludia postavili za svoje prava vid, Ceske Budejovice, musi to raz nastat aj u nas. Cim skor tym lepsie...

4 musketierom drzim palec, bojujte v ramci zakona, moju podporu mate...
Makoty | 10-07-2013 13:44:37
A aj to sú médiá ,kde 44% je sprostých....
Makoty | 10-07-2013 13:42:19
www.markíza, alebo www.joj.sk..Inak to nevidím...
Makoty | 10-07-2013 13:39:40
Je toto vôbec v r.2013..Azda len v Seredi...
Makoty | 10-07-2013 13:38:06
Nenechal si ani raz vysvetliť, že my sa nechceme stretnúť s p. primátorom, ale chceme sa stretnúť s riaditeľom podniku, ktorý poškodzuje občanov. Hluchota, slepota, agresivita. A absolútny nezáujem o diskusiu k problému a absolútny nezáujem o čo i len stretnutie s odberateľom.
klasika | 10-07-2013 13:27:44
A čo ste čakali? Snád ste si nemysleli, že VY štyria odhodlanci to vyriešite. Nikdy sa Vám to nepodarí. Iba márnite svojím časom a peniazmi. Treba sa vystahovat zo slovenska ak sa niekomu niečo nepáči. Takto to vždy bolo a aj bude na slovensku. Treba to len prijať :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign