Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kauza vypílené lipy

Ivan SklenárDátum24. 08. 2011 13:45:38TémaPríroda

 

 

V súvislosti s informáciou obsiahnutou v článku M .Majka z 23.8.11 „Vyberáme z redakčnej pošty - Komu zavadzali lipy v centre mesta?“ som sa ešte v ten istý deň obrátil cez oficiálnu mailovú adresu, na pána viceprimátora Ľ.Veselického, kde som ho k danej veci požiadal o vysvetlenie. Na neho som sa obrátil aj preto, lebo viem, že popri funkcii viceprimátora je aj hovorcom MsÚ a moje skúsenosti v komunikácii s ním, môžem doposiaľ hodnotiť len ako dobré. Z priložených mailov vyplýva, že odpoveď prišla promptne:

 

Od: Sklenár Ivan,500

Odosielané: ut 23.08.2011 15:02

Komu: 'viceprimator@sered.sk'

Kópia:  'seredonline@seredonline.sk'

 

Dobrý deň p. Veselický,

Včera som zverejnil na SoL krátky článok, v ktorom som vyjadril pohoršenie nad vypílenými lipami. Avšak ani som netušil, čo bude nasledovať k tomuto článku. To čo zverejnil dnes na stránkach SoL M.M. v podobe článku s obsahom  mailu od konkrétneho občana Sered (Peter M.), ktorý má u seba dosť dlho, ma šokovalo!! Ak je pravda, čo je napísané v maile a síce, že p. Gáblik nevedel v tom čase o žiadnom vydanom povolení na výrub oných líp, tak to zaváňa udalosťou, ktorá je hodná, aby sa s ňou zaoberala polícia!! A hoci sa skutok odohral 23.12.10 (aký rafinovaný dátum), kedy bolo v Seredi isté „bezvládie“ (neberte to doslovne), nechápem prečo sa tým patričný predstaviteľ (-lia) mesta nezaoberali. Veď bola na to upozornená MsP, ktorá o tom mala urobiť zápis. Ak urobila, prečo sa ním nikto nezaoberal? Ak nie, bol už pozvaný na MsÚ  náčelník MsP aby podal vysvetlenie k tejto udalosti, pre ktorú barbarstvo je mierne pomenovanie? Pán Veselický, budem rád, ak sa od Vás dozviem, a nie len ja, ale aj občania Serede, objasnenie, ako sa môžu takéto veci diať. Prenasleduje ma  totiž myšlienka, že za týmto škandalóznym činom sa skrývajú úzke záujmy niekoho, kto potrebuje prísť ku stavebnému pozemku na veľmi lukratívnom mieste. Spolu s ostatnými občanmi, ktorým aspoň trochu záleží na našom meste, očakávam Vašu skorú odpoveď.

S priateľským pozdravom

                                               Sklenár Ivan                     

 

Od: Bc. Ľubomír Veselický - zástupca primátora mesta Sereď [viceprimator@sered.sk]

Odoslané: st 24.08.2011 10:57

Komu: Sklenár Ivan, 500

Predmet:  Re: Verejná diskusia na SoL

 

Vážený pán Sklenár!  S odstupom 8 mesiacov hľadať pravdu a vyvodzovať závery, či klásť otázky ľuďom, ktorí v tom čase neboli riadiacimi pracovníkmi je dosť "optimistické". Nateraz Vám viem povedať iba toľko, že ide o pozemok mesta, na ktorom bude vybudovaných 15 parkovacích miest, predpokladám do konca tohto roku. Vzhľadom na doterajšie skúsenosti beriem s rezervou aj informáciu Petra M. Náčelníka MsP sa pravdaže spýtam, či MsP konala a ako. M.M.uverejnil informáciu starú 8 mesiacov. Prečo až teraz. Rozptyl uhorkovej sezóny? Čomu to teraz pomôže? My, čo sme vo funciach od 28.12.2010 môžeme povedať iba jedno. Pýtajte sa Gáblika a Vranoviča. Isté je, že zámer vybudovania parkoviska je starý asi 4 roky. Naozaj sa pýtam, načo bolo dobré otvárať diskusi o veci, ktorú nie je možno zmeniť. Môj názor. Iba na to, aby sa pár blbečkov  anonymov mohlo vyvenčiť na konto vedenia mesta minulého i tohoto.

Ľ. Veselický

 

Na margo uvedeného si dovolím nasledovných pár riadkov:

 Nazdávam sa, že diskusiu ku danej veci bolo potrebné otvoriť a v nej aj pokračovať. Ide tu o poškodzovanie majetku mesta, ktoré spravovali a ďalej aj spravujú volení zástupcovia mesta. Je úplne jedno, či sa v inkriminovanom čase, kedy sa skutok stal, práve striedali stráže. Vypílené tri stromy znamenali aj kus histórie Serede. Ako to, že de facto, po ukradnutom majetku mesta nikto nepátra? Že nikomu nechýba? V materiáli zverejnenom v spomenutom článku je uvedené ev.č. vozidla, cez ktoré sa dá vypátrať kto stromy vypílil, a následne na čí pokyn sa tak stalo a tiež aj to, či na to bolo vydané riadne povolenie. Odpoveď : „Pýtajte sa Gáblika a Vranoviča.“ Je to len obyčajné vyhýbanie povinnosti vyplývajúcej z výkonu funkcie. Že by od verejného prehlásenia pri nástupe do funkcie poslanca : „Sľubujem na svoju česť a svedomie, že budemriadne plniť svoje povinnosti, ochraňovať záujmy obce, dodržiavať Ústavu Slovenskej republiky, ústavné zákony, zákony a ostatné všeobecne záväzné právne predpisy, a pri výkone svojej funkcie poslanca obecného zastupiteľstva ich budem uplatňovať podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia.“  uplynulo tak veľa času, že už to nie je pravda? A poznámka na záver: Parkovisko sa dá vybudovať aj pod stromami. Tie bolo treba radšej ošetriť a nie vypíliť! Ako tak sa bude dať napraviť chyba, ak sa na holorub vysadia aspoň tri vzrostlé lipy. Takto si vytvoríme predpoklad, že naši potomkovia, nazrúc do nedávno vydanej publikácie o Seredi, nepovedia o nás že tu žili barbari!

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
xyz | 01-09-2011 14:49:00
p.Veselický,veľká škoda,že Ste podľahli arogancii moci-Vaše postoje a charakter sa oproti minulému volebnému obdobiu nezadržatelne otáčajú o 180 stupňov,ešte raz,škoda...
anonym | 30-08-2011 21:49:59
Až keď bude vyrúbaný posledný strom,

až keď bude otrávená posledná rieka,

až keď bude chytená posledná ryba,

vtedy zistíme, že peniaze sa nedajú jesť.



(Indiánske príslovie)
Robo Horvath | 30-08-2011 15:02:40
Prečítal som si tu vcelku vecné a zaujímavé otázky na pána Veselického a aj pána primátora.Páni máte pocit že tieto otázky sú pod vašu úroveň,ked na ne neodpovedáte? Je to zaujímavá kauza a určíte vaších voličov zaujíma aj vaša odpoveď.

Pán Majko, niekde vo vašom príspevku som čítal,že ste na mesto poslali otázky ohľadom celkového dlhu neplatičov a čiernych stavieb.Dostala sa vám už nejaká odpoveď od kompetentných?
anonym | 26-08-2011 18:01:14
Tak čo pán Veselický, prešla vás chuť odpovedať na moje otázky? Ja čakám na odpoveď a určite nie som sám.Ale možno máte chuť na inú fľašku čistého vínka,takže môžem otvoriť?
Je mi to ľúto... | 26-08-2011 15:22:05
Mňa vôbec nezaujíma nejakých nových pár parkovacích miest.
Ide o strom - živý organizmus, na to nikto nemá právo, len tak prísť a vyrúbať ho...
Parkovacích miest tu vzniklo dosť, stromov tu je málo. Sú ľudia pre ktorých sú stromy omnoho dôležitejšie...ale žiaľ, dnešný človek má čudne zvrátené priority...
Jožo | 25-08-2011 17:23:05
p.Sklenar Napad zburajme a vyklcujme cele mesto a potom ho zacneme budovat ku prospechu jednotlivcov. Mozno sa staci pozriet do inych miest kde majetok mesta zveladuju a nie dehonestuju.
Ivan Sklenár | 25-08-2011 15:31:13
Myslím, že už v prvom mojom príspevku z 22.8. na tému Vypílené lipy, som dostatočne jasne upozornil na to, ako by sa malo postupovať, keby bola vôľa nájsť vinníka, ktorý spôsobil dnes tak prediskutovávanú kauzu. Namiesto toho však čítam rôzne odpútavacie reči o tom, či to má význam, keď už stromy sú dolu, že tam vznikne 15 nových parkovacích miest, atď. Veľmi mi to pripomína situáciu , keď sa snažil p. exprimátor obhájiť neobhájiteľné, zamurovaný kábel v novostavbe. Ak by sa tu nalievalo čisté víno, ako to trefne vystihol anonym z 25.8. 01:17:37, tak by pravdepodobne už bolo dávno po diskusii. To by sme asi poznali, kto aj prečo to tak zariadil a poznali by sme aj nápravné opatrenia, ako spôsobenú škodu vykompenzovať. Aspoň v podobe prísľubu novovysadených vzrastlých líp na dnešnom holorube. Keďže tento stav mi nie je ľahostajný,snažil som sa dozvedieť viac a dozvedel som sa z hodnoverného zdroja, (neuvádzam ho len preto, aby sa nestupňovali emócie), že mesto má pripravené projekty kde padnú aj ďalšie stromy. Neviem o aké stromy a projekty ide, ale považoval by som za korektné, keby to radnica zverejnila. Minimálne by sa tým predišlo prekvapeniam, akého sme svedkami dnes. Možno by sa dala ešte zakomponovať nejaká dobrá pripomienka,.. Tak sa to totiž bežne robí a dokonca to prikazuje zákon (pripomienkovacie konanie). V každom prípade však zostáva v platnosti, že páni konšeli z radnice majú v prvom rade slúžiť a až potom vládnuť. Pred ôsmimi mesiacmi to sľubovali.
Erich | 25-08-2011 13:01:56
Mám pocit, že došlo k:

- nepovolenému výrubu drevín (podľa stanoviska mesta Sereď)
- krádeži dreva
- spôsobeniu škody vo výške spoločenskej hodnoty vyrúbaných drevín (napr. spoločenská hodnota listnatého stromu s obvodom kmeňa 100 cm meraného vo výške 130 cm nad zemou je cca. 750€)
- možno aj k výrubu mimo času vegetatívneho pokoja

Od mesta očakávam ochranu zvereného majetku a konanie vo veci, možno by sa zišla aj slušnejšia odpoveď a čo sa týka anonymov - pôvodný článok je od Ivana Sklenára. Od polície očakávam rýchle vypátranie, myslím že metóda "Ciu bono" (pre koho prospech) by to rýchlo vyriešila.
pre p. Majko | 25-08-2011 11:08:33
"Nechcem nikoho obhajovat, nemam dovod a ani zaujem". Naozaj? Je pravdou, že po takmer 5 rokoch kumulácie dlhu veľmi rozumne vedenie mesta zastavilo ďalšie narastanie dlhu. Ale naozaj nám chcete nahovoriť, že to bolo razantne? Veď sú pri moci už rok, to bolo také razantné? Žartujete? Klobúk dolu, že to urobili, ale o razantnosti by som nepísal.
hanba | 25-08-2011 08:49:23
Milos, nenapisal som ci hanba tomuto alebo byvalemu vedeniu. Ale pravda je ze cast ludi tam aj zostala. Nepomiesal som toho vela, horsie je ze by sa dalo este pokracovat s tymi nepodarenymi akciami v meste Sered. Ale budem rad ak sa nieco z toho co rozbehli dotiahne do konca. A inak anonym o 01:17:37 sa vyjadril celkom zaujimavo.
Milos ak s tým vasim megafotakom pojdete smerom do cepena vyfotte prosim nejake nove fotky k clanku o kruhovom objazde znacka pekne rozjazdena od kamionov :-)
pekny teply letny den vsetkym citatelom
Jožo | 25-08-2011 08:16:16
Pan Veselicky je to alibisticke z Vasej strany vyhovarat sa na byvalich panov Vranovica a Gablika. Ved aj vy ste ste boli poslancom v tom obdobi, takze mi dajte odpoved ako poslanec, co ste spravili preto aby sa tento vyrub stromov objasnil.
Dakujem
Jozef | 25-08-2011 07:36:22
Ľubomír Veselický 2010-11-28
Nového primátora a rekonštruovaný poslanecký zbor čakajú 4 roky. Počas nich musíme presvedčiť väčšinu obyvateľov, že ich voľba bola dobrá. Doposiaľ som iba veril. Dnes som o tom presvedčený, že sa koncom roku 2014 budeme mať čím chváliť. Vyššia účasť na voľbách bol ten základ. Jej pokračovaním musí byť trvalá kontrola práce poslancov a primátora. To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL. Ešte raz vďaka za odovzdané hlasy a Vašu dôveru.
2010-11-12
Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou. V prípade otázok položených občanmi v čase volebnej kampane kandidátom na verejné funkcie je to povinnosť dvojnásobná.
anonym | 25-08-2011 01:17:37
Pán Veselický,po tejto vašej arogantnej odpovedi moje sympatie k vám výrazne klesli a určite nie som sám.Ale nalejme si trošku čistého vína. Dobre viete o čo tu ide a preto tá vaša vyhýbavá a arogantná odpoveď nie je namieste.
Je jedno či som anonym,alebo Jožko Mrkvička,ale podstatné je to, čo sem napíšem,či je pravda alebo nie.No a teraz si dajme glg toho čistého vínka a môžme pokračovať.
Ono o potrebu toho parkoviska majú najväčší záujem susediaci podnikatelia a jeden je dokonca poslanec,ktorí sú úzko spätí s mestom,kedže je vidieť,že mesto im dosť často prepláca faktúry,ktoré sú už chvála bohu aj zverejnené na stránkach mesta. A teraz si dajme trošku väčší glg vínka.
Toto parkovisko je len jeden veľký odrb na nás blbečkov vašich voličov,kde za mestské sa vybuduje parkovisko pre susediacich podnikateľov,platiacim mesto ešte aj hajzle.
Teraz dopime fľašku a na záver to zhrniem.
Zrušené verejné WC,ktoré mesto platí podnikateľovi, vypílené lipy a vybudovanie parkoviska za mestské peniaze,teta z rozpočtu mesta,kde prispievame všetci,pre nutnú potrebu susediacich podnikateľov.
Pán Veselický, kto je za výrubom stromov???
Pán Veselický a aj pán primátor koľko prispejú,akou sumou susediaci podnikatelia,čo najviac potrebujú toto parkovisko,kvôli ktorému išli lipy preč ???
To vínko mi akosi nesadlo a idem sa z toho čo sa tu stále deje,radšej vyvracať.

Takže nazdravie nám blbečkom a voličom
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-08-2011 23:08:31
hanba | 24-08-2011 22:54:09 - nepomiesali ste toho dohromady nejako vela? Skutocne je hanbou sucasneho vedenia, ked ono - a bol som pri tom - po takmer 5 rokoch kumulacie dlhu razantne a velmi rozumne zastavilo dalsie narastanie dlhu? Skutocne je chybou tohto vedenia mesta stav parku (kastiela), ked prave v sucasnej dobe boli vytvorene podmienky na rekonstrukciu kastiela, mohli sme sa pozriet do jeho historickych casti, bolo zabezpecene vypratanie ton odpadu nahromadeneho za dvadsat rokov a riesi sa revitalizacia schatraneho a poosieraneho amfiteátra?
Je skutocne chybou tohto vedenia mesta, ze je nekvalitne urobeny asfalt na ceste 1. triedy, ktora je v majetku a sprave VÚC?
A skutocne si myslite, ze je chybou tohto vedenia mesta, ze sa ako tvrdite vagabundi kamaratia s policiou?

Skuste pozriet do historie novin niekolko desiatok materialov, urcite sa dozviete viacej.

Nechcem nikoho obhajovat, nemam dovod a ani zaujem. Ked vsak nebudeme korektni a spravodlivi, uskodime jedine sami sebe. Prosim, zamyslite sa nad tym. Dakujem.
hanba | 24-08-2011 22:54:09
hanba tomuto mestu a jeho vedeniu, ci uz koli ciganom a ich dlhu, vypilenym lipam, ukradnutym kanalizacnym poklopom, pos.atej krizovatke ("roetkam"), ludia sa boja chodit do parku ktory keby sa aspon pravidelne kosil by bol madherny, zrusenej pohotovosti, vagabundom ktori sa kamaratia s policiou. funguje tu nieco vobec tak ako by malo?
anonym | 24-08-2011 20:46:30
"Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou." Povinnosť splnená.
veselicky.... | 24-08-2011 18:46:55
to fakt prehnal, vencenie blbeckov je opilecka 4.cenova skupina. ak to pouzije ofic. zastupca mesta vo svojej odpovedi, tak nam Pan Boh pomahaj ak je takychto spupnych diletantov na mestkom urade viac.

co sa tyka toho parkoviska, mozno by bolo na mieste otazka ako ma vyzerat to nove parkovisko, a ci sa dalo vypileniu predist, co tak zverejnit staveb. povolenie na to parkovisko s jeho vizualizaciou. Myslim, ze by dost vela seredanov zaujimalo ako sa mesto postara o jeho dalsie "skraslenie". poctom otrasnych stavieb/parkovisk je sered urcite slovensky unikat
financnik | 24-08-2011 18:15:04
Aha pardon - moja Octavia (predfaceliftovana) ma 585 l - http://www.skoda-auto.sk/modely/nova_octavia_tour/fakty.php myslel som ze facelift z kufra nic nezobral - beriem teda spat.
OM | 24-08-2011 17:21:43
pre finančníka,
Škoda Octavia má 560 litrov!
banda na mestkom urade | 24-08-2011 17:15:50
mudrlant par excellence , to je nas Veselicky . a skutek utek.
bordel je na mestkom urade . Hanba !!!
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 24-08-2011 16:36:46
Prosím týmto diskutujúcich, aby sa podľa možnosti v diskusii vyhli osobe p. viceprimátora a venovali sa nastolenej problematike. Tá je: bolo nutné vypíliť tri urastené lipy pre vybudovanie parkoviska alebo nie? Myslia si čitatelia SoL, že pracovníci ktorí stromy vypílili to urobili sami od seba, alebo im to niekto prikázal? Dá sa to vypátrať alebo nedá? Odpovede na tieto otázky naznačia viac, ako by sa v prvom momente mohlo zdať.
financik | 24-08-2011 16:24:52
585 litrov má iba Škoda Octavia - ostatné parametre tiež sedia (spotreba, emisie, 6-stupňový manuál). Iné auto to nebude. Rovnako auto pre MSP bude Škoda Yeti - v podstate objemovo Fabia tváriaca sa ako offroad - tu si myslím že Dacia Duster alebo Kia Sportage v +/- rovnakej cenovej hladine by urobili viac práce.
anonym | 24-08-2011 15:52:21
Ak by som ja v práci odpísal žiadateľovi o informáciu v texte slovo "blbeček", na druhý deň by som už ani nemusel ísť do práce... To je sila, fakt.
blbeček | 24-08-2011 15:48:32
p.Veselický,
podstatné je, či ste sa o tomto výrube dozvedel až teraz, alebo ste o ňom vedel a nič nepdnikol. Ak ste o výrube vedel a nekonal,tak neviem koho nazvať blbečkom.
Pri čítaní SOL som narazil aj na iný problem.Aké reprezentačné auto máte už dopredu vybráné, keď do súťažných podmienok bolo potrebné zadať objem kufra min. 580 litrov!
Škoda Superb to nebude / 565 litrov /
Audi A6 to nebude / 530 litrov /
VW Passat to nebude / 565 /
Veľmi ma zaujíma aké to už len bude auto, keď bolo treba zadať taký veľký objem kufra.
anonym | 24-08-2011 15:40:37
pán Veselický bol arogantný odjakživa, len keď sa chcel dať zvoliť, bol úslužný... ako sa hovorí: keď vtáčka lapajú....
JA | 24-08-2011 15:40:13
myslím že teraz sa pán veselický zdiskreditoval ešte viac a ľudia si jednoducho urobia svoj názor. jeho príspevky na v týchto novinách podľa mňa stratili všetku vážnosť.
anonym | 24-08-2011 15:00:24
Je pravda, že terajšie vedenie vzhľadom na striedanie stráží nemalo dosah na zabránenie vypílenia stromov. Osem mesiacov je však dosť dlhá doba na to, aby sa zistilo ako sa veci majú, kto, prečo a na základe čoho tie stromy vypiloval. Asi nie je záujem.
j.f. | 24-08-2011 14:06:28
Pán Veselick vasa odpoved zavana nadutostou a aroganciou v dosledku vasej funkcie, alebo ?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign