Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Jedna krajina, jedna rieka ... II.

Dovolím si pokračovať v článku p. Miloša Majka o rieke Váh a jej okolí. Nakoľko sa pod jeho článkom rozbehla celkom živá diskusia tak som sa rozhodol, že Vám prinesiem pár fotografií z nášho okolia Váhu.


Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie





 veď keď stúpne Váh tak to odplaví
Popis: veď keď stúpne Váh tak to odplaví












 a máme aj voľne pobehujúce "mustangy"
Popis: a máme aj voľne pobehujúce "mustangy"

 Veď už aj feťáci sa odizolovali aby ich nebolo toľko vidieť
Popis: Veď už aj feťáci sa odizolovali aby ich nebolo toľko vidieť
 oprané treba dať vysušiť
Popis: oprané treba dať vysušiť











 a takto to vypadá pod mostom
Popis: a takto to vypadá pod mostom



 žeby verejné wc
Popis: žeby verejné wc

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 10-05-2009 14:22:57
tak tak ale bez toho jediného východu von. Žiadny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonym | 08-05-2009 23:09:21
Výborne !!! *yes* *yes* *yes*
svedok 08-05-2009 13:48 | 08-05-2009 17:51:13
Ja si myslím, že celá táto kolonia by mala byť zrovnaná so zemou. Celá táto kolonia je jeden veľký bordel, nehovoriac o tom, čo navynášali za títeš! Jednoducho sú neprispôsobiví, treba ich vysťahovať na úplnú periferiu mesta niekde za N.Majer! A rovnako tak aj tých čo bývajú na Trnavskej v neskolaudovanom dome! (ak mam dobre informácie). treba im tam dať nejaké unimobunky (nu zase nejaká ta investícia pre nich za naše dane) a ohradiť vysokým nepriehľadným plotom s jediným východom von. Možno je to trocha radikálne, ale tu nič iné nepomože, ak si niekto myslím opak, je na omyle.
re: Svedok 13:40 | 08-05-2009 14:53:26
milá pani, ak popisujete prípad nahláseného vývozu odpadu za týteš a údajne ste ich videli, tak nezavádzajte verejnosť, lebo daný prípad MsP zaevidovala a sama od seba musela zisťovať dôkazy, ktoré by usvedčili daných rómov. Hliadka MsP ked sa Vás pýtala a chcela vaše svedectvo, tak ste nič nevedela a hliadke ste nepomohla! Nakoniec hliadka sama zistila pôvodcu odpadu a vec bola postúpená na odd.životného prostredia. Takže fraška je podľa mna bez urážky Váš príspevok. Pri obdobných prípadoch je nesmierne dôležité, aby občania spolupracovali s MsP alebo štátnou políciou, lebo iba takto môžeme dosiahnúť nápravu.
svedok | 08-05-2009 13:48:39
Čo sa týka pokút, spýtajte sa na MP, koľko krát dali pokutu cigánom na Cukrovarskej za nadrozmerný odpad vyhodený pri smetiaku, ako to radi robia v meste pri činžiakoch. Lebo Cigáni tam takýto odpad majú trvale, na tom by mesto mohlo zarobiť - keby však Cigáni neboli v Seredi najväčší páni - asi hneď starostovi, alebo možno aj pred ním....
svedok | 08-05-2009 13:40:51
Ked som volala MP, že cigáni vyvážajú stavebnú suť za týteš, boli to preveriť, a po týždni mi dali vedieť, že cigáni povedali, že oni to neboli!!! To je totálna fraška, viac krát ich volať nebudem. Smeti za týteš vyvážali aj pod vedením pracovníčky, čo mala na starosti ich verejné práce - to ste vedeli, že v rámci verejných prác si zametali vlastný dvor? Zaplatili sme im to všetci, z daní.
anonym | 07-05-2009 20:35:38
Možno by viacerých zaujímalo koľko takýchto vecí s odpadom objasnili mestskí aj štátni policajti. boli vlastne nejaké zistenia?
jojo | 07-05-2009 16:40:38
Mnoo až na to, že tu pokutu môže udeliť odd. ŽP, resp. asi primátor, určite nie msp. Tá je tu zrovna na tie menšie pokuty. Osobe si ale myslím, že taka pokuta nebola ani jedna. Primátor na to nemá "gule" ani nikto iný z kompetentných!
Milay | 07-05-2009 15:43:52
Za vyvážanie smetí boli,alebo sú tabule upozorňujúce na pokutu 50 000.- SKK (prepočet na EURO).by ma zaujímalo koľko takýchto pokút bolo zinkasovaných? Ms polícia sa zameriava na malé priestupky motoristov v centre mesta,vyberie malé pokuty.Čo tak tých 50 000tisíc za znečisťovanie životného prostredia s percentuálnou odmenou za dolapenie páchateľa ako motiváciu? Je to na zamyslenie. Čo na to kompetetný?
mito | 07-05-2009 11:07:51
Ach jaj, jediný extrémny bordel tu vidím iba pri cigánoch a taká je aj skutočnosť. Všetko ostatné je v rámci normy - tej slovenske mam na mysli. Jednoducho si treba vedieť s tými cigánmi nejako poradiť a je viacmenej po probleme, aspon na týchto miestach. Inak je to všetko o ľuďoch. Darmo sa tam budu policajti prechádzať - a je jedno či mestskí alebo štány, kým sa tam budú prechádzať či už pešo, alebo na korčuliach alebo na bicykli, aj tak tam nikto vtedy nič vyhadzovať nebude, alebo si myslíte že snád ano??? Naozaj nevidím "perspektívu" v tom, aby sa polícia zamerala na kontrolu bordelu, keď je tu viac iných vecí, na ktoré by sa bolo treba zamerať. Narp. naša polícka má nový radar a tento používa vo Váhovciac a iných obciach, príp. na Bratislavskej pri Molexe, ale na centrum mesta sa kašle - prečo asi?? Ja hovorím, že aj ked ide viac-menej o periferiu mesta, stálo by za uvahu, či by sa nemali tieto problemové miesta monitorovať kamerami msp. Ale znova opakujem - všetko je to predovšetkým je to o ľuďoch, najmä o tých, ktorí to vidia z okien svojich bytov, baalkonov..., ale radšej si budu vyvalovať pupky doma na balkone a nadávať, ako by zavolali na políciu, že vidia takéto konanie. Všetci chceme aby bola polícia práve tam kde my chceme aby bola, ale nikto pre to nič neurobí. Naozaj si myslím, že tí poliši, aj keby akokoľvek dobrí, neverím, že sú telepati alebo ako sa to hovorí, nie sú ani vedmi aby vedeli, že niekde sa niečo zlé deje...
AnonymM | 07-05-2009 10:09:49
v tej predchadzajucej "zivej diskusii" som pisal presne o tomto co tu vidite nafotene, ale aj o horsich veciach ... nadheru tu mame ... *loony*
anonym | 07-05-2009 08:54:00
Ja tvrdím, že mestská polícia by mala dbať o poriadok v tejto časti mesta. Nadarmo p. Tóth tvrdí, že Policajný zbor má väčšie právomoci, mestskí policajti by si v tejto záležitosti mali poradiť aj sami so svojimi právomocami. Nehovorím teraz o feťákoch, ale o dodržiavanie toho, aby nebujnel bordel za títešom. Na to im ich právomoci stačia. Možno je problém v tom, že by nemohli vyvaľovať pupky v služobnom aute, ale by sa museli tadiaľ prejsť peši.
ja | 07-05-2009 07:38:07
bývam na Garbiarskej ulici, a to čo je za "týtešom" je katastrofa. Teraz, keď je už všetko krásne zelené, je ten neporiadok oproti tomu, čo bolo vidieť na prelome zimy a jari polovičný. Je smutné, že kúsok prírody, ktorý tu máme je takto humusne znečistený. Poslanci v mestskom zastupiteľstve by s tým mali už konečne niečo urobiť. Je to hanba, keď sa deti nemajú kde hrať, lebo je všade taký neporiadok. Viem, robia to ľudia, ktorým na tom vôbec nezáleži, ale prečo s tým nerobia niečo tí, ktorých by to malo zaujímať ??? Detské ihrisko za bývalou ZŠ fungovalo asi mesiac, teraz???choďte sa pozrieť, ako to tam vyzerá...tam sa majú hrať naše deti???NIKDY!!! Niekedy sa hanbím, že tu bývam...
pre name | 07-05-2009 06:32:59
Minulý režim sa postaral,aby od Váhu odpratali najväčších znečisťovateľov cigánov.Dnes je to ešte horšie.Životné prosredie by sa malo o tento problém obzvlášť dôslednejšie zaujímať.Mali by preveriť aj ten chov koníkov,či močovka a hnoj nekončia nedaj Bože vo Váhu?
pre name | 06-05-2009 22:52:16
Tie fotky sú neni na posmech!Je to krutá realita.Mali by sme sa všetci hambiť.Znečistenie je na veľmi zraniteľnom mieste,pri vode!Pozor aby sa nám to nevypomstilo! Voda je základ života,ale "čistá"!
Milay | 06-05-2009 22:46:52
Predvolebné sľuby pána primátora a viacerých poslancov bolo vyasfaltovanie týteša a vybudovanie chodníka z osvetlením do H.Čepeňa.Jedno i druhé je nie potrebné ale "nutné"!Keby bol vyasfaltovaný týteš a vyčistený breh Váhu,bolo by tam viac návštevníkov a menší priestor pre znečisťovateľov.Ms polícia by sa mohla tam pohybovať na bicykloch alebo kolieskových korčuliach.Dúfam,že vybudovanie chodníka do H.Čepeňa a vyasfaltovanie týteša neostane len planým predvolebným sľubom.Čas neúprosne beží!Je najvyšší čas s tým niečo robiť!
name | 06-05-2009 22:22:56
a tie kone su pustene raz za tyzden!doprajme im tochu!ziju tam v chlieve!
name | 06-05-2009 22:19:25
pan Scherhaufer vy ste taky ochranca prirody??same smeti vas zaujimaju

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign