Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Hasiči z Hlohovca a Piešťan a ženisti zo Serede zachraňovali životy i majetok rybárov

Miloš MajkoDátum18. 05. 2010 21:26:55TémaHaZZ

Sedem rybárov so štyrmi osobnými autami zostalo dnes krátko popoludní odrezaných od okolitého sveta rýchlym stúpnutím hladiny rozvodneného Váhu v lesoch medzi Madunicami a Drahovcami. Na miesto boli vyslané jednotky HaZZ z Piešťan a Hlohovca. Rybárov sa hasičom evakuovat podarilo, no na záchranu áut bolo potrebné povolať ťažkú vojenskú techniku. Na žiadosť krajského operačného strediska HaZZ v Trnave, na miesto určenia vyrazila TATRA 813, ktorá na traileri doviezla PTS 10 s osádkou z vojenského ženijného práporu zo Serede. Ako záchranári, tak vojaci okamžite začali záchrannú operáciu a spoločnými silami všetky autá ktoré by inak bezpochyby boli zatopené rozvodneným Váhom, zachránili. Reportáž z miesta záchranných prác prinášame. Video z akcie spracovávame a bude uverejnené pravdepodobne zajtra.


Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie





















































































































































































































Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
peter vasko | 24-05-2010 09:29:52
citam toto forum a je jasne, ze vesmir a ludska blbost su neskutocne. Boli sme tam v pondelok na rybach aj s mojim 9 rocnym synom, ktory je tiez rybar a chcem napisat par riadkov na vysvetlenie ale niektorym ludom to asi nevysvetlim. Ale za pokus to stoji. ;-) Tak co sa tyka alkoholu nikto tam nepil lebo sme boli na autach a nikdy neberiem syna do spolocnosti kde je alkohol. CO sa tyka toho, ze rybari tam nemali co robit lebo vsade citali o povodniach asi takto. Ked budu hlasit v predpovedi pocasia silny vietor a Vy pojdete na aute s detmi do cirkusu a padne na Vas strom tak Vy ste tam nemali co robit lebo to hlasili a zaplatite si za zasah zachrany zivota a likvidacii skod? *loony* Tak ako tu pisali ked hasici daju dole babke macku zo stromu tak to je ok ale za zachranu ludskeho zivota a majetku si mame platit? Nechapem ten prispevok s onkologiou. Peniaze na zachranne akcie su zahrnute v rozpocte kazdeho rezortu. Ani armada ani hasici po zasahu nevystavili fakturu. A profesionalny zasah hasicou a vojakov bol podla mne dostupnych info aj fotiek na vysokej urovni. Co sa tyka rizika vojakov. Kazdy jeden nastupil do sluzby s rizikom nasadenia vlastneho zivota, takze s tym pocitaju a nemyslim, ze by islo pri tejto akcii o zivot. Su aj misie, kde po nich strielaju a idu tam. Samotny zasah precvicil ich schopnosti a techniku v realnom zivote a nie na naplanovanom cviceni kde je jasna situacia co budu cvicit. Tak ze tak. Pre ludi ktory pisu prispevky ako keby tam sedeli a nevedia o tom nic. nabuduce radsej :-X
olga | 23-05-2010 01:07:43
Sisa super príspevok,po Hlohovci sa šíri akí boli napití,hlavná vec,že ráno prišli na vlastných autách!!!Mňa hlavne zaujíma,kde ráno boli zákazy vjazdu k vode a iné opatrenia.Sú tam dediny,čo ak by nejaké dieťa prišlo o život???Tie deti tam dosť často sa pohybujú.Toto Vás nikoho netrápi???Trápia Vás len mestské drby!!!
Viktor | 22-05-2010 21:59:15
sisa a štuka super prispevky drzim s Vami MATE VELKUP RAVDU
Peter Sabo | 22-05-2010 11:34:18
K udalosti bola vydaná tlačová správa KR HaZZ v Trnave. Viac v článku na Rescueonline.sk .
sisa | 22-05-2010 10:42:00
... neskutocne,co pisete ...vy by ste boli najradsej keby sa tam utopili ??? ...navrh na ministerstvo ? co to trepes Robo? dalo sa tomu predist ? to je hlupost Digi ...ked ta zrazi auto (aj na prechode)tak nebudeme volat zachranku ,lebo si to mal predvidat ,nie ???..videla som taky zasah v cechach a poviem vam chlapci ,ze ked zachranari vytiahli ludi z vody ...tak sa spustil taky aplaus vdaky,ze by ste sa z toho posrali ...to ,ze v TV obcas davaju ako zachranuju hasici macku na strome ,alebo na ele.vedeni ,to vas nestve ,ze ?? urcite nevolate do TV a nepisete,ze ta macka to mala predvidat a ci to majitel-ka zaplati ...ubohost vas nuti myslet nato najhorsie a vasa slovenska povaha vam nedovoli tesit sa z toho,ze chlapcom zachranili zivoty a auta ...tesim sa kazdemu zachranenemu zivotu ...i keby som mala sama prispiet financne ...tisic krat vdaka ludom co im nie je lahostajny ziadny ludsky zivot ...hodnota ludskeho zivota sa predsa neda vycislit ...
kapor | 20-05-2010 20:44:15
robo nech ty to vynde.Neviem či poznaš zakon o HaZZ ak vieš vobec čo to znamena. Ako to čítam tak asi nie
knazo | 20-05-2010 19:42:15
egon.dufam že sa stretneme.čo to vlastne trepeš.
xyxy | 20-05-2010 19:17:12
chudáci chlapci myslím tým rybárov Vám už všetkým načisto šibe!!!!!!!! *loony* ste neľudský a nanormálny
Jojo | 20-05-2010 18:52:15
Prezrel som si všetky obrázky. Koľko ľudí a techniky malo s nezodpovednými rybármi roboty. Keby mali ísť do zásahu ich synovia a zaťovia som zvedavý ako by týchto rybárov vtedy nazvali
Robo | 20-05-2010 18:37:59
Chodim aj ja lyzovat ale nie ked vsade hlasia ze je fujavica. A ked aj nahodou zapadnem tak si dam retaze.A nezatazujem kopu ludi a tazku techniku jak dement.Akurat dokoncujem navrh na ministerstvo aby im to dali k nahrade.
Miloš Majko | 20-05-2010 18:26:40
AKTUALIZOVANÉ - vložené video s vyjadrením velitela zasahu HaZZ a zaznamom zachrannych prac
sanitka | 21-05-2010 18:05:57
Lubo a keby to je len na Cukrovarskej ale aj na Namesti Slobody byva u nasich "Indianov" sanitka skoro kazdy den. Raz dokonca dokazali na miesto zurgovat tri sanitky!!! A to vsetko koli bolesti hlavy.
Robo | 21-05-2010 14:07:34
štuka ten kdo ta splodil mal radsej pouzivat hlavu a mal ta radsej vyfrknut do hajzla...Ale presto vsetko ho obdivujem ze ozaj splodil riadne hovado.Chlapci aj ja som rybar tak kedy ideme na ryby?
kiko | 20-05-2010 14:21:55
Môžem ocikať jedine teba mimoza. Nechoíš lyžovať to je tiež relax a keď zapadneš tak si dement podľa teba. Sed doma a relaxsuj.
Robo | 20-05-2010 14:01:30
Ciko chodte sa racej vycikat predtym ako sem nieco napisete,lebo aj vy mate v hlave asi nieco ine nez co mate mat.To ze jazdime v zime sa nama co porovnavat.V zime jazdit musite do prace,z prace,k rodine.Alebo chodite relaxovat s autom do zavejov,ked je fujavica ?
Noro | 20-05-2010 13:56:11
digi *yes*
Robo | 21-05-2010 08:58:21
anonym to neznamena ze ked ta ucia" vojensky generaly majori a ine kapacity "tak teraz mas najviac rozumu.Samozrejme ze aj tie vyjazdy nas trapia,lebo su to premrhane peniaze nas vsetkych.A ties som toho nazoru ze by si to mali aj zaplatit.
digi | 20-05-2010 13:12:41
no tak citam tu par tupcov rybarov z hlohovca co maju tu drzost a obhajuju si ze pre nich museli prist zachranne zlozky *loony* *headbang* a dalsieho tupca anonyma studujuceho tuto problematiku co trepne ze SR nestal tento zasah ani cent lebo peniaze su uz nato vyclenene- no po tychto slovach sa mi zastavil rozum. tie peniaze nam spadli z marsu alebo som ja ty on ona vy zaplatit dane minuly rok ? pixe mali ich zachranit az ked by im secky auta vytopilo a zostali by len v trenkach dementi :-X
Majak | 21-05-2010 20:48:31
mňa by hlavne zaujímalo, čo robia majaky na aute rescuonline
ciko | 20-05-2010 11:06:18
Páni aj v zime vieme aké je počasie a predsa cestujeme na autách,potom zapadneme do záveju pridu hasiči a policajti a nič neplatíme. P.Horvát vaše myslenie je na bode 000000 Aj ja som mal dcéru tažko chorú a nepísal som takéto nezmysli. Chlapci lovu zdar.
anonym | 21-05-2010 13:06:31
Ideme na ryby už voda padá dolu. A zavoláme aj Roba,Luba nech vedia čo je to rybačka, a nie len sedieť doma pri PC
Jano | 20-05-2010 08:52:38
Každopádne si myslím, že kvôli nezodpovednosti rybárov, hasiči, vojaci išli do zbytočného rizika a nasadzovali svoje životy. Boli tí rybári skutočne triezvy a keď už hovoríme o rybárskej stráži aj toto by mala mať možnosť kontrolovať, veď riziko úrazu, pošmyknutia, utopenia hrozí aj pri tomto relaxe, ak sa jedná o nezodpovedných
olga | 19-05-2010 22:45:45
Sisa super príspevok.Ja si myslím,že rybárska stráž mohla rybárov usmerňovať v tomto prípade,začína sa sezóna.Mrzí ma,že počas rybárskych kontrol si dokážu privolať na pomoc políciu a v tomto prípade???Našťastie nik neprišiel o život vďaka pohotovému zásahu požiarnikov,ktorých by sme mali ako občania viac vnímať.Pán Horvát,prosím Vás neútočte na pána Kňazovického,každý máme svojich problémov dosť,popri inom aj zdravotných.Rybári chodia aj relaxovať na ryby a tam ventilujú svoje problémy.Pán Horvát ja som sa stretla s veľmi nepríjemnou zbierkou na onkológiu,dievčina mala preukaz a za super zárobok prišla svojmu nadriadenému kúpiť tričko s vtipnou potlačou,smutné však???
Robo Horvat | 19-05-2010 17:52:21
Teraz ked som sa podpisal tak co,budete o volaco mudrejsi? Mozno raz az bude mat niektori z vas tasko chore dieta si spomeniete na moje slova. Je rozdiel zachranovat zivot choreho dietata na ktoreho drahu liecbu je nedostatok penazi,alebo sa zbytocne minaju na taketo akcie.Lebo keby ste nemali v hlavach nasrane,tak sa dalo tomu predist.A tie usetrene peniaze v rezorte mohli skoncit ako dar na onkologii. Knazo ake je tvoje skutocne meno a priezvisko?
anonym | 19-05-2010 17:48:46
Egon *yes* :-D *yes* :-D *yes* Pán Knazovicky, neznemená to, že ak sa podpíšeš pod príspevok, že máš aj pravdu. Už pár dní každý človek na Slovensku vie aké je situácia v súvislosti s vodnými tokmi. Tí čo odišli skôr, pretože vedeli čo im hrozí, majú asi oveľa viac rozumu ako tí, ktorí tam zostali. Ale ako tu poznamenal ktosi, niekomu je prednejší život, niekomu ryby. Plné médiá sú takýchto správ, len vás neinformovalo povodie Váhu. Kriste pane, a tvoje zmýšľanie je na akej úrovni..? *headbang*
egon | 19-05-2010 17:35:24
Aj ja som tam bol. Ale v nedelu sme odisli.Totis na rozdiel od vas sme boli triezvy.My chodime na ryby nie sa ozierat.Triezvy odisli a vy ste zostali.Vsetko vam dat zaplatit.EGON NITRANSKA HC
T 815 8x8 | 19-05-2010 17:09:08
armáda používala aj TATRA 813 Kolos,aj TATRA 815,na obrázku je T 815. http://www.starenakladaky.websnadno.cz/Tatra-813.html http://www.aktivnizaloha.cz/storage/200606251501_t815vvn8x8.jpg
Ivan | 19-05-2010 16:41:31
Mimochodom je to TATRA 815, nie 813 ako sa píše v článku.
kapor | 19-05-2010 16:05:55
pre sin: ty magor teba sme zachranovať nemohli lebo si tam nebol
Knazo | 19-05-2010 15:33:29
robo ,nevieš sa podpísat?ty onkologia.ozaj si na hlavu.čo to tu spletáš.precenil som ta,nie si na nule.
Igor Petrány | 19-05-2010 15:25:42
Ludia,SR neprišla ani o korunu.Ani onkologia neprišla o nič,to máš trochu popletené Robo.Zrazu ste všetci zodpovedný a idete moralizovat.Naozaj máte tak poupratované u seba doma ked si to možete dovolit? Neviete o čom hovoríte, nikto z vás tam nebol.Neviete vobec nič. čo nám bráni v tom sa podpísat pod svoj názor? strach?
hlohovčan | 19-05-2010 15:08:29
Presne tak súhlasím s anonymom. Teraz Vám je strašne ľúto peňazí??? Otvárate huby tam kde nemáte!!!!!To keď pomáhame milionmi Grécku to je v pohode,nie? Ale že aký ste neskutočne múdri.Každý sa pozrite do vlastného hrnca.Ste úplne trápni a asi nemáte čo na robote,len kritizovať. Boli ste tam?Viete ako to celé bolo??? Nemáte právo súdiť tích rybárov a basta!!! *loony*
anonym | 19-05-2010 14:49:57
asi neviete ako to chodí zo záchrannými akciami a evakuáciou, ja študujem tento odbor už štvrtý rok takže ak je výjazd tak to SR republiku nič nestojí, pretože finančné prostriedky sú už dopredu na to vyčlenené a to absolútne nemá čo robiť s onkológiou a oni majú slúžiť slovenským občanom v núdzi.A neodsudzujte rybárov pretože každý sme nejaký a najmä hlohovský rybár nech sa každý najskôr pozrie na seba a potom súdi druhých.
seredan | 19-05-2010 14:48:58
Aj hasiči aj vojaci kvôli pár nezodpoveným ľudom, ktorí ako by boli v posledných dňoch na Marse a nevedeli čo sa na Slovensku robí, nasadzovali svoje životy.Človek by to ponímal inak, keď zatápa domy, treba ľudí evakuovať, zachraňovať ale kvôli nezodpovednosti má iný nasadzovať svoj život
sin | 19-05-2010 13:43:19
Hasičom a vojakom je naozaj treba poďakovať za profesionálny zásah a rybárom vystaviť účet. Posledné dva či tri dni sa na prvom mieste v médiách o inom nehovorí, len zvýšených hladinách riek alebo už vyliatych hladinách z koryta. Len fraštackí rybári nič nevedeli. Ešte keby p.Kňazovický napísal, čo na tých rybníkoch zachraňovali, aby sme nemali dôvod sa pohoršovať.
Miloš Majko | 19-05-2010 13:31:48
http://www.sme.sk/c/5382504/voda-v-riekach-klesla-auta-a-rybarov-zachranovali-hasici.html
Miloš Majko | 19-05-2010 13:31:12
http://nitra.sme.sk/c/5382370/uviaznutych-rybarov-zachranovali-hasici-aj-vojaci.html
Robo | 19-05-2010 13:08:33
Pre Robo Knazovicky Nepozeras TV, nepocuvas radio,necitas tlac? Vsade o tom opozornuju.Prepac asi tebe a tvojim tupcom kolegom zabudli zavolat.Tato vasa nezodpovedna akcia stala mozno 5 000 eur.Nemohli byt tieto peniaze venovane trebars detskej onkologii?A teraz povec kto z nas dvoch ma myslenie na urovni 0. *loony*
Michal | 19-05-2010 12:24:25
Zdravím chcem iba povedať, že aj ja som bol na rybách v Dráhovciach na 2 jazere a už v nedeľu sme radšej vypadli pretože sme vedeli čo by nás čakalo. Výška hladiny na Váhu je nevyspytateľná a nie prvý krát sa vylial. Záleži len natom komu je prednejší život a komu ryby
sisa | 19-05-2010 12:22:10
... nic ine vas nezaujma ,len kto to zaplati ...aj chlapci platia dane ,ktore su urcene aj na taketo veci ...a zachrannna sluzba ,hasici policia atd...su pripraveni aj na taketo ulohy ... ak sa ocitnete v takej -dakej situacii ,tak si spomente ,co za hluposti ste napisali ...dakujem zachranarom a tesim sa ,ze vsetko dobre dopadlo ...
Pre V 12 | 19-05-2010 12:09:22
Ten "plávajúci pásak" je PTS 10 a nie je z tej reportáže. V reportáži je GSP.
ten plávajúci pásak je PTS-10 | 19-05-2010 11:12:25
http://www.1rota.com/pts10.html
robo knazovicky | 19-05-2010 11:01:36
chcem reagovať na príspevky tupcov ktorí sa nevedia pod svoj príspevok ani podpísať a myslenie majú na úrovni 0.Povodie váhu neimformovalo správcu rybníkov t.j.miestna rybárska organizácia Hlohovec o zatopení tejto oblasti,ktorá nemohla vykonať príslušné opatrenia.Píšete príspevky a vôbec neviete ako rýchlo sa to všetko zomlelo.Nemá význam sa pred takými chudákmi obhajovať,môžme len poďakovať hasičom a vojakom za profesionálny a ľudský zásah.
stoklik | 19-05-2010 10:59:40
Anča tak to bolo ozaj nezodpovedné, aj ste dačo chytili? :-D :-D :-D
lubo | 21-05-2010 14:52:48
nie som si celkom istý, nechcem zavádzať ale myslím, že spotrebu to malo okolo 140 - 150 litrov na 100 kilometrov. PTS - ka
anonym | 21-05-2010 00:05:53
digi neviem o com hovoris,nasa mila ,,mudra,, vlada vyclenuje peniaze na akcie vopred,vopred su pridelene prostriedky na vykon akcii a skutocne najskor sa pozrite na seba aky ste vsetci chamtivy a co naozaj robite. To ste az taky ubohi ze sa musite chytit kazdej prilezitosti niekoho do..bat?a pocuj digi vyucuju ma vojensky generaly majori a ine kapacity a viem ako to vsetko chodi a nie som mudry na zaklade toho ze si nieco precitam alebo som nieco niekde pocul.A ked uz hovorite nieco o prostriedkoch tak sa najskor pozrite na svoje deti ktore sa ozieraju,fetuju,chlastaju a musia stale zasahovat policajti a vyjazdy sanitiek a to Vam vobec neprekaza ze?to je vsetko ok tak ,,VAS NEPRIAZNICOV a NAJMUDREjSICH,, vyzyvam U V E DOMTE SA PRoSIM a najskor sa pozrite na seba
V12 | 19-05-2010 10:12:01
Ten plavajuci pasak je z tejto reportaze ? http://www.tatratruck.sk/stranky/asr01.php :-D
Martin | 19-05-2010 08:24:03
Rybári si veľmi dobre uvedomojú, že spravili veľkú chybu.S časti sú hlúpy, že sa tam vôbec išli. Vôbec nesúhlasím s tvrdením, že rybári sú ,,tichý blázni"!!!
Timo | 19-05-2010 08:20:29
Pripájam sa k uvedeným príspevkom, skutočne niektorí ľudia nemajú žiadnu súdnosť, všetko by im mali vyčísliť, výjazd hasičov, techniky, vojakov, navždy by už prestali s tými frajerstvami. P.S. obrázky sú super
anonym | 19-05-2010 07:03:10
Vždy žasnem, keď pre sprostosť niekoho sa musí vykonať záchranná akcia, ktorá vyjde na pár tisíc €. Dal by som im to preplatiť v plnej výške. Nenadarmo sa o rybároch hovorí ako o tichých bláznoch, v tomto prípade je to slovíčko "tichý" zbytočné.
Robo | 18-05-2010 22:42:51
Akcia dobra obetava ale tiez ma zaujima kto to zaplati? Ved debili vedeli aka je situacia.
digi | 18-05-2010 22:14:25
debilita niektorych ludi - v tomto pripade rybarov nema obdoby. dufam ze vyjazd zacvakaju z vlastneho vrecka *loony*
šťuka | 21-05-2010 10:33:03
Lubo a ty že si mi aký inteligentný...Ja si myslím,že s tebou je zbytočné sa baviť :-P
lubo | 21-05-2010 10:15:31
Štuka ako o tvojej inteligencii vypoveda prispevok šťuka 21-05-2010 09:20 osobne si myslim, ze je proste zbytocne sa s tebou bavit.
lubo | 21-05-2010 14:51:03
ja som na tom utvare sluzil, zozerie dost ale ta PTS zozerie ovela viac ;-)
šťuka | 21-05-2010 10:03:30
Lubo aký ožratý zúfalci??? Veď každý tam mal auto!!! Ľudia vy už neviete čo trepete. Šak začnem konečne používať hlavu,lebo to čo tu píšete nemá ani hlavu ani patu!!! *headbang*
Pre anonym | 21-05-2010 07:25:48
*yes* *yes* *yes*
Michal | 21-05-2010 21:03:49
no hurá su pridelené úpeniaze na utvar tak veselo podpalujme ved je to zaplatene!! ...ale aspon sa ukazalo ako sa chodí na ryby s T815 a PTS ! :-D
lubo | 21-05-2010 09:52:57
priklad: kazdy druhy den je pred osadou na cukrovarskej sanitka, lebo nejakemu cmoganovi sa toci hlava, v 112-ke raz povedali, ze jeden priemerny vyjazd sanitky vyjde na 6000 korun a teraz ratajme: rok 365 dni / 2 = 182,5 182,5 * 6000 = 1.095.000 !! toto je problem ludia, Seredsky vojaci dokazali ze su profici a zvladnu aj ostru akciu, nameisto jedneho cvicenia na Vahu isli zachranit par ozratych zufalcov co sa nevedia chovat, no a co! vynechaju jedno cvicenie a je to to iste ludia. toto su naozaj problemy, ktore su nepodstatne.
Jano | 21-05-2010 14:45:12
mna by najviac z tohoto celeho zaujimalo, kolko asi nafty zozerie ta Tatra na ktoru tie auta nakladali : )
lubo | 21-05-2010 14:17:16
anonym, pojdem velmi rad ale vybav radsek nejake norsko alebo amazonku, Vah a okolite ramena ma moc nelakaju, to uz ma moc nebavi.. :-D
šťuka | 21-05-2010 09:20:27
Pre Robo: Môj zlatý a teba čo ešte trápi???všetko čo sa kde len šuchne...Tak to už by ťa muselo dávno j....ť!!!!!!! Vyhoď všetko z hlavičky a uvoľni sa. ANONYM dobrý príspevok *yes* Aj tak tí najväčší rýpači sú tie najväčšie hovädáááá!!! :-*

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign