Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FK Železiarne Podbrezová "B" - ŠKF Sereď 0:1 (0:1)

Igor LehockýDátum15. 04. 2018 19:25:28TémaFutbal
63

2.futbalová liga sa opäť posunula o jedno súťažné kolo jari a sereďania vycestovali za svojim súperom do Brezna, kde ich čakalo „B“ mužstvo Podbrezovej, súčasný posledný celok priebežnej tabuľky. Ako to už býva „dobrým“ zvykom v tejto „vyspelej“ futbalovej krajine, začiatok zápasu bol stanovený na 10.30 hod. to preto aby súťaž bola absolutne vyvážená, aby sa pokiaľ možno šetrili klubové kasy ( a to už roky ) aby futbal aj v 2.lige bol vedený prísne v duchu fair play, aby podmienky pre kluby boli vždy a pre každého rovnaké, najmä aby sa mohli diváci a fanúšikovia po zápase ponáhľať k obedu. Pri povinnosti hosťujúcich klubov byť na štadióne súpera cca 2 hodiny pred začiatkom zápasu, teda o 8.30 hod., keď cestovanie na miesto zápasu trvá asi 2 hodiny, je celkom ľahké si domyslieť o koľkej by sa museli hráči budiť aby boli k dispozícii na cestu zhruba od 6.30 hod....Proste radosť hrať futbal svieži a odpočinutí najmä napr. pre východniarov, takže aj hráči ŠKF Sereď už v sobotu odcestovali do Brezna, prespali v meste konania zápasu aby odbúrali prípadné stresy pred cestovaním a spánkový deficit hráčov. Ale inak je nutné dodať, že táto hlboká športová myšlienka a ústretovosť pre futbalové kluby 2.ligy z dielne prasačích hláv určite nemohla vzniknúť na SFZ, to je dúfam že každému jasné.

Od prvej minúty bolo zrejmé aké je rozloženie síl domácich a hostí, sereďania ( v červenom) svojou hrou bavili prítomných divákov, herne mali navrch oproti domácim a tak to aj vyzeralo na ploche, ktorá sa svojou kvalitou podobala na tréningovú plochu s prírodnou trávou v Seredi pod „Týtešom“. Vo 4.minute zápasu po peknej kombinácii hostí smerom k bráne domácich zo 16m Ulrich prvý krát vyprášil neisté rukavice Drobnjaka v bráne domácich, ktorý polovysokú strelu vyrazil, v 7.minute Laura na pravom krídle ušiel až ku päťke a z uhla trafil iba bočnú sieť ľavej žrde, v 12.minute Bilas zakončoval obliehanie šestnástky domácich a jeho pokus z 18m domáci tečovali vedľa ľavej žrde a v 16.minute Richnákov strelecký pokus z 19m Drobnjak chytil. V 17.minute sa pripomenuli aj domáci, kedy po strate lopty hostí vyrazili stredom pola ku šestnástke hostí a Lepiešov veľmi dobrý pokus z 19m Ružinský vynikajúcim zákrokom vytlačil na brvno. V 19.minute si hostia hodili peknú kolmicu až do šestnástky domácich kde ju obrana iba stlmila a tak Popin v dorážke okolo vybiehajúceho Drobnjaka po zemi rozvlnil sito z 10m – 0:1. Hneď v 20.minute hostia rozvinuli akciu po ľavom krídle, Ulrich s loptou na nohe ušiel až do šestnástky domácich kde ho Magda nevedel zastaviť bez faulu, odzadu ho sekol na päťke a penalta so žltou kartou pre Magdu bola na svete. Loptu si na pokutový bod postavil kapitán hostí Mečiar ale bomba nad bránu uspokojila iba domácich hráčov a divákov. V 25.minute Mečiar poslal dlhý a presný pas po ľavom krídle pre Ulricha ktorý akciu potiahol ku šestnástke domácich, pripravil si pozíciu na zakončenie a jeho dobrý pokus k pravej žrdi Drobnjak vytlačil na roh. V 27.minute žltú za kopnutie Michalíka po prerušení hry videl domáci Mejri. V 28.minute lopta putovala po osi Loduha, Richnák na pravej strane, v šestnástke domácich našiel Bilasa ale jeho strelu z 13m domáci zblokovali na roh. V 30.minute domáci Mojžiš videl žltú kartu za faul na Lauru a okolo 33.minuty domáci zahrávali tri krát rohové kopy z jednej i druhej strany ale bez zakončenia. Už v 41.minute Richnáka musel pre bližšie nešpecifikované zranenie vystriedať v ŠKF Mihálik a polčas sa dohral. V ňom boli jasne futbalovejší sereďania, domáci okrem jedného streleckého pokusu nedokázali vážne ohroziť bránu hostí, škoda zahodenej penalty ktorá mohla mužstvo ukľudniť.

Do druhého polčasu nastúpili domáci s odhodlaním sa presadiť, pôsobili plní odhodlania a snahy uspieť aj gólovo, boli v prvých minútach aktívnejší ako v prvom polčase. V 55.minute po pravom krídle si dávali loptu až do šestnástky domácich Mihálik s Laurom, v skrumáži pred päťkou najprv hradbu tiel neprestrelil Ulrich a následne ani Popin. V 58.minute vyšla jedna akcia aj domácim, Mejri z pravej strany poslal center k bližšej žrdi na nabiehajúceho Lepieša ktorého hlavička skončila na ľavej tyči pri ktorej loptu istil aj Ružinský a to bola zatiaľ najväčšia šanca domácich. V tej istej minute žltú za faul videl z hostí Ulrich a sereďania úvod druhého polčasu prenechali pre domácich ktorí boli častejšie na lopte ale vysoké centre na zadné rady ŠKF najčastejšie Michalík odvracal ako nezdolatelná stena a neadresné nakopávačky domácich boli príliš platonické a neznamenali pre hostí žiadnu vážnejšiu hrozbu. V 65.minute zahrávali domáci nepriamy kop, samozrejme lopta letela do zahustenej šestnástky hostí kde sa domáci spoliehali že sa niečo ujme, v skrumáži nakoniec loptu kopli na bránu zo 7m ale Michalík gólovú loptu asi meter pred bránkovou čiarou odvrátil na roh, to bolo šťastie. V 72.minute Kačeríka v FK vystriedal Garaj a hostia sa snažili v zostávajúcich minútach kontrolovať záver zápasu. V 83.minute Lauru V ŠKF vystriedal Baša a ten v 86.minute za faul videl žltú. V 88.minute Ulricha ešte striedal El Razek a aj v nastavených 2 minútach hostia už domácich do ničoho nepustili a tak si sereďania odviezli aj z Brezna dôležité 3 body aj napriek tomu že herne bol druhý polčas z ich strany dosť vlažný.

Vstup na zápas bol voľný, žiadne vstupenky sa nepredávali a tak zahlásenie miestneho hlásateľa že zápas  sledovalo 382 divákov bolo celkom úsmevné. V hľadisku na hlavnej tribúne nechýbalo ani asi 30 fanúšikov zo Serede, ktorí sa hráčom po záverečnom hvizde potleskom poďakovali za cenné víťazstvo a upevnenie pozície na čele priebežnej tabuľky. Najmä v prvom polčase sa ŠKF v Brezne predstavila vo veľmi slušnom svetle, rozdiel bol jasný, hostia potvrdzovali hrou post lídra 2.ligy. Druhý polčas už nebol tak presvedčivý zo strany ŠKF ale domáci kombinačne nedokázali prekvapiť defenzívu hostí a Michalík riešil snahy domácich nekompromisnými zásahmi hlavou či odkopmi. Aj pozápasová štatistika nakoniec čo to napovedá o aktivitách mužstiev.

Zostavy -  domáci: M.Drobnjak -  A.Kopičár, R.Fischer, F.Lepieš, Ľ.Kupčík(K), D.Magda, N.Mejri, V.Jedinák, T.Gerát, A.Kačerík(72.J.Garaj), A.Mojžiš

              -  hostia: M.Ružinský -  M.Mečiar(K), Ľ.Michalík, R.Bilas, Ľ.Laura(83.D.Baša), Ľ.Ulrich(88.S.A.El Razek), M.Loduha, F.Pankarićan, R.Ricnák(41.L.Mihálik), B.O.Adekuoroye, S.Popin

ŽK: 20.D.Magda, 27.N.Mejri, 30.A.Mojžiš – 58.Ľ.Ulrich, 86.D.Baša

Gól: 19.S.Popin

Strely     na bránu – 2 – 4

         mimo bránu – 1 – 5

         zblokované – 1 – 6

Rohy – 6 – 4

Fauly – 16 – 11

Ofsajdy – 1 – 3

Rozhodoval: Tomáš Marsal

 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign