Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FK Púchov - ŠKF Sereď 3:1 (0:0)

Igor LehockýDátum29. 03. 2014 21:07:28TémaFutbal
200

           Od 15.00 hod. sa dnes odohral prvý deň 19.kola Tipos lll.ligy vo futbale a sereďania (v červenom) vycestovali tentokrát po Šúrovciach na ihrisko predposledného Púchova a preto fanúšik ŠKF právom očakával povinné víťazstvo bez väčších problémov a bodové upevnenie ŠKF na čele futbalového pelotónu.

Bežala 3.minuta a domáci kopali v poradí už tretí rohový kop po ktorom si domáci v šestnástke krátkymi prihrávkami pár krát vymenili loptu a Pilný zo 14m opečiatkoval Šálkovu pravú žrd, čo mohlo byť varovaním pre zadné rady ŠKF. Prvý pekný futbalový moment rozohrali sereďania po osi Hanzel, Morong a Tarek v 8.minute po pravej strane, keď na center Tareka si pred šestnástku nabehol nepokrytý Varhaník a z voleja poslal loptu z 19m vedľa pravej žrde. Na druhej strane po rohovom kope domácich v 9.minute sa našťastie púchovčania nedohodli na zakončení pred päťkou a hostia loptu odkopli do bezpečia. V 18.minute Varhaník vysunul na pravej strane Moronga, ten prešiel cez brániaceho hráča až k päťke vpravo, prihrával po zemi do ľava na Frťalu ale jeho teč iba tesne minula ľavú žrď domáceho brankára Hrušku. Zdalo sa že sereďania pomaly začínajú byť v prevahe ale žiaľ nebolo tomu tak a na dlhé minuty boli pre bránu domácich úplne neškodní a na trávniku plynul dva krát vylúhovaný futbalový odvar a trápna nuda zo strany domácich ale aj hostí. V 25.minute domáci kolmicou od Šimáčeka poslali dobrú loptu na hrot útoku pre Kopiša a situáciu musel ratovať vybehnutím na hranicu šestnástky Šálka. Bežala 39.minuta a problémové koleno dnešného kapitána Gála bez zavinenia súperov opäť nevydržalo a Gála z ihriska vyniesli spoluhráči. Kapitánsku pásku si natiahol na rukáv Hulák a v 40.minute medzi dvomi domácimi hráčmi si hlavou Morong prihral dlhý pas na hrote za obranu domácich i okolo vybiehajúceho Hrušku ale z takmer nulového uhla už nedokázal loptu trafiť do prázdnej brány. V 41.minute zraneného Gála nahradil Scherhaufer a bodkou za prvým polčasom bol dobrý strelecký pokus domáceho Piláta z priameho kopu za faul Hanzela asi z 24m, lebo tečovú loptu iba s námahou Šálka kryl na dva krát pri ľavej žrdi.

Futbalová mizéria sereďanov žiaľ pokračovala aj v polčase druhom a fanúšikovia zo Serede sa asi nestačili čudovať, čo to dnes produkujú hráči ŠKF. Zmeniť to snáď mohol Varhaník keď dostal pekný dlhý pas od Hanzela v 53.minute do voľného priestoru na ľavom krídle ale ľavačka poslala už v súboji s domácim hráčom loptu zo 16m vedľa pravej žrde. V 54.minute hostia striedali, dole išiel Frťala, nahradil ho Kasaj a o minutu neskôr sa v šanci ocitli aj domáci keď zo 7m zakončovali a Šálka opäť zachraňoval na rohový kop, ktorý v 55.minute cez hradbu tiel zakončoval Pilát prudko k pravej žrdi zo 17m - 1:0. V 58.minute to už bolo 2:0 keď dlhú loptu na hrot útoku neodvrátil Tarek a rýchlik Pilát ju precedil aj cez vybiehajúceho Šálku a v pohode do prázdnej brány zvýšil. Nepríjemnú sprchu mohli hostia zastaviť už o pár minút, keď v 62.minute po prieniku Varhaníka do šestnástky vľavo jeho center do prava zastavoval rukou od tela Mičic a Hulák nariadenú penaltu bezpečne premenil ale žiaľ v ďalších minutách hostia iba podčiarkli svoju biedu na zelenom trávniku. V 66.minute žltú kartu uvidel z ŠKF Tarek v 71.minute domáci Pilný a v 74.minute Glórik. V 75.minute striedanie domácich a potom aj hostí, dole išiel Glórik, striedal ho Štrbák a z hostí Loduhu striedal Šupák. V 85.minute si domáci krátkymi prihrávkami pred šestnástkou ŠKF pár krát vymenili loptu a do uličky si ju poslali pre Pilného ktorý v pohode a bez obťažovania hostí z 11m trafil k ľavej žrdi - 3:1. V 87.minute to už mohlo byť na uterák keď Pilát sám proti Šálkovi zakončoval zo 7m z pravej strany ale Šálka našťastie loptu zrazil v páde vedľa pravej žrde na rohový kop ktorý domáci nezakončili. V 88.minute domáci striedali Piláta za Mišíka a v 91.minute sa ešte pokúšal od poliacej čiary hosťujúci Brezinský prekvapiť brankára Hrušku ale lopta bola dlhá.

Zápas sledovala hŕstka divákov medzi ktorými nechýbali ani sereďania a fan klub ŠKF, ktorý povzbudzoval až do samotného konca stretnutia, ale asi stovka divákov musela odchádzať zo zápasu v rozpakoch s výnimkou domácich.

No, dalo by sa teraz popísať mnoho o tom, ako by mal vyzerať zápas v ktorom nastúpi prvé mužstvo v tabuľke s predposledným mužstvom, ktoré pred zápasom delilo 32 bodov. Zvlášť keď v kádri FK Púchov na striedačke sedeli dvaja hráči na striedanie do pola a jeden náhradný brankár. Ak je futbal hra o schopnosti hráčov dopraviť loptu do siete súpera, dnes by to bolo písanie o neschopnosti hráčov ŠKF Sereď. Ale urobiť hanbu na ihrisku predposledného a zahanbiť nielen seba ale aj fanúšikov zo serede, s tým asi nikto nerátal. Pre niektorých hráčov by bolo dobré oprášiť smutné konštatovanie futbalovej legendy Jozefa Masopusta o tom, že keby niektorí súčasní futbalisti nemali ruky nevedli by hrať futbal a všetko ostatné musí byť ďalej vecou trénera SKF. Domáci dnes dobre bránili a keď mal loptu v otvorenom priestore Juraj Pilát hostia sa mu dívali iba na chrbát. Ak sa nemýlim, videl som jeden strelecký pokus ŠKF a niekoľko centrov do šestnástky so sklonenou hlavou a na verím v boha za 90 minút hry. Ťažko sa hľadajú výstižné slová na pomenovanie toho, čo sa dnes dialo na ihrisku v Púchove v podaní ŠKF.

Zostavy - domáci : M.Hruška - M.Riška(K), P.Mičic, N.Ogreševič, J.Pilát(88.M.Mišík), T.Kopiš, J.Glórik(75.M.Štrbák), M.Šimáček, D.Pilný, J.Poliach, L.Hamár

               - hostia :  M.Šálka - T.Hanzel, R.Tarek, O.Penciak, M.Gál(K)(41.R.Scherhaufer), M.Loduha(75.M.Šupák), R.Hulák, A.Morong, M.Brezinský, T.Frťala(54.M.Kasaj), T.Varhaník

ŽK - 71.D.Pilný, 74. J.Glórik - 66.R.Tarek

Góly: 55.a 58.J.Pilát, 85.D.Pilný - 62.R.Hulák 11m

Rozhodoval: Martin Dohál


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocky

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Rudolf Chorvát Rudolf Chorvát | 30-03-2014 21:02:12
neviem,akym zazrakom sa nam podarilo udrzat si Pilata a Hrusku kedze ostatnych 6 skusenejsich hracov to radsej vzdalo a odislo na skusy inam-ale-mladi chalani baziaci po vysledku zase raz dokazali,ze k tomu aby muzstvo vyhralo,niekedy nestacia len skusenosti a kvalita,ktora bola a je ednoznacne na strane Serede.Ako som uz napisal vo fotoreportazi-po zhliadnuti zapasu v Seredi a tomto-akoby za Sered hrali uplne iny hraci-neviem cim to bolo sposobene.Nam v tomto zapase o nic neslo len sme tuzili prekvapit takze podla toho to bolo aj vidiet-chalani behali ale nie len tak bezhlavo-na hracom dorastu tam bolo vidiet zarodky timovej hry.Neviem ci tento dielci uspech bol zavineny len tym ze nasi chceli hrat a vyhran nad veducim muzstvom tabulky alebo nam k tomuto vitazstvu nepriamo pomohli aj hraci hosti.Tak ako tak-zaverecne konstatovanie fanusika Serede bola ze Sered sa nepredviedla v tom najlepsom svetle.Cim to bolo zavinene-to nech si hladaju na pozapasovom rozoberani zapasu.Priznam sa-ani vo sne som neratal s remizou-nie to z vitazstvom-aj ked sme zo 6 poslednych zapasov prehrali len raz v Dunajskej Luznej.Mlady chlapci priniesli domuzstva akusi iskru,ktora nam chybala a aj bez skusenych hracov-teda okrem Pilata a skveleho brankara Hrusku-podali velmi dobry vyledok.dufam,ze Sered sa z tohto pouci a nenecha si postup vyssie vziat.Drzim palce a zdravim fandov Serede ktory boli velmi korektny.A dakujem autorovi tohto clanku.
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 30-03-2014 13:07:13
Nemyslim si ze by doslo k podceneniu supera a nasadenia vykonnostne slabsich hracov, to urcite nie. Nie je mozne tvrdit ze v kadri SKF su hraci tzv. druhej kategorie. V podstate kazda stvrta prihravka v SKF bola nepresna a zle je aj to, ze ked sa rodi utocna aktivita, utok a zaloha staticky cumia co spoluhrac s loptou urobi a pohybom si nepytaju loptu. Puchovcania boli behavejsi a tuzili po vitazstve, o seredanoch sa to povedat nedalo.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 30-03-2014 06:58:16
Hrac Puchova ktoreho si Sered nevedela alebo nechcela udrzat ukazal ze bol jeden s najlepsich aj u nas polozil Skf Sered na kolena Juraj pilat si s nasimy hracmy robil co chcel na margo trenera zase negativne prekvapil vsetkych fanusikov serede zo zostavou co dodat podcenenie supera alebo nieco ine? treba sa zamyslet!!!!! veduce muzstvo ktore chce ist do druhej ligy nemoze si takto dovolit hrat a vystrelit na branu jednu strelu inak bolo treba dostat tuto facku a verim ze si muzstvo z tohoto prepadu zoberie ponaucenie

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign